|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
![]()
![]() |
#4502 |
BAN stały
|
nowe Herve Leger aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ojeje jak szyybko ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-04-19 o 18:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja na synka to jeszcze za wcześnie.. ale poniekąd też hoduję tego diabełka ![]() ![]() PS.Hevre Leger nowe baardzo ładne ![]() PS.2 Karinko, czy ta kredka z Anew jest takiej samej konsystencji i trwałości jak żelowe kredki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie noszę tej Batyckiego w kolorze fuksji, jak ktoś chce piszcie na priv.
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
OnlyOnce DZIĘKOWAĆ
![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
OnlyOnce , mam prośbę. Czy widzisz w 9 perfumy In Bloom od Reese? Widziałam, że w rosyjskim są do zdobycia za całuski, ale u nas ich nie widzę za zdobycie całusków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4509 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
a te cienie mogłabyś wrzucić na katalogowy? bo też nad nimi myślę Cytat:
Cytat:
![]() dziękujemy za pliki ![]() teraz czekać aż ktoś wrzuci katalog ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Sarunieczka;2646074 7]Za godzinkę będę się nim malować,ale już Ci wrzucę zdjęcie samego lakieru,na białej kartce zeby było widać porównanie z bielą
![]() ![]() Oczywiście. Dziękuje bardzo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic teraz niestety Ci nie poradzimy, ale ja jedynie będąc w Twojej sytuacji przeprosiłabym swoje klientki i po prostu wyjaśniła z jakiej przyczyny nastąpi opóźnienie. Przecież to nie jest Twoja wina, powinny to zrozumieć ![]() ![]() Nie psuj sobie świątecznej atmosfery, nic się przecież nie stanie, jak rozdasz później ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-04-19 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
vel Turkusoowa :)
|
OnlyOnce ale uroczy braciszek
![]() ![]() ![]() ![]() Pisałyście przedtem o arbuzie,a mnie się marzył i miałam pisać zapach ogórka a tu proszę,w Naturals będzie ![]() ![]() Wrzuciłam parę fotek na katalogowy,plus lakier Vintage Blue o który prosiła tu jedna dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ostatnio, któraś z Was pisała, że też tak miała, jak dzisiaj dopiero puściłam zamówienie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
Byłam dziś w COK-u i obadałam nowe zapachy.
Sassy Swirls nie grzeszą trwałością ![]() Scentini - oba zapachy całkiem przyjemne, takie lekkie, dziewczęce. Więcej nic nie napiszę bo również szybko wywietrzały i już niewiele czuję ![]() Far Away Dreams - te są trwałe ![]() Love to the fullest - również trwałe, ale nie przypadły mi do gustu, mają jakąś drażniącą nutę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w tej ofercie co codziennie można inną rzecz zakupić, były może perfumy Far Away? Tylko nie te Dreams, a 'normalne'. Jeśli były to bardzo proszę jakby któraś z Was miała kod
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4517 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Raczkowanie
|
A tak jeszcze Wam pomarudzę trochę..
![]() Paczka: Rare Gold.. strona zapachowa jeszcze całkiem całkiem.. ale na żywo.. śmierdziuch ![]() Pójdzie sobie na sprzedaż.. lakier Strawberry.. przepiękny! co prawda kolor identyczny z lakierem,który kupiłam za 3 zł pod liceum.. ![]() zakręcony błyszczyk.. ładny kolorek, smakowity apetyczny zapach, nie klejący.. fajny, zdecydowanie na plus ![]() zielona próbka Solutions razem z mini przewodnikiem-ulotką.. przyszła. ![]() prezenty.. już chyba wcześniej o nich wspominałam ;> cienie Aquadelic i ochronny spray do włosów blond.. co dziwne, dali mi dwa takie spraye! ale jest na fakturze i na tym inwentarzu tylko jeden.. albo pomyłka, albo jako zadośćuczynienie tego, że karton był trochę naderwany na górze (ale oczywiście szczelnie zaklejony taśmą Avonową..).. kto wie,kto wie ![]() opóźnienie w produkcji plastrów z woskiem i tak z nowości raczej nic więcej.. resztę produktów znacie ![]() Katalog: nie oglądałam rosyjskiego, ale podejrzewam, że jest taki sam.. bo ósemka taka była ![]() szminki Colordiciac.. ładne,matowe kolory, fajny zapaszek ![]() Pocałunki.. fajny program dla klientek ![]() ![]() ![]() SuperShock w promocji ![]() ![]() Baza przedłużająca trwałość lakieru.. nowość 10,90 ![]() lakiery Colortrend.. super odcienie dali ![]() Perfumy-oferta łączona 55,90-1, dwa za 86 zł ![]() woda toaletowa Up to You. bardzo słabo wyczuwalna, ale raczej z kategorii 'kioskowe' Summer White w promocji 19,90.. może W KOŃCU je zamówię.. ![]() Simply Because dla niego.. baardzo ładne, bardzo męske.. kojarzą mi się z wodą po goleniu mojego taty ![]() Zestaw Japońska sake i ryż: rozświetlająca maseczka z peelingiem, ampułki,żel do pielęgnacji okolic oczu, maseczka i serum-po 7 ml. za 34,90 ![]() Arbuzowa seria Naturals.. jak już była tu kilkukrotnie wspominana ![]() ![]() krem do twarzy, żel i tonik 2 w 1, maseczka do twarzy OGÓRKOWE.. chyba któreś tu za nimi tęskniły? ![]() ![]() torebka Lindsey.. również wróciła :P mała 34,90 duża 64,90 Nowy płyn do kąpieli Truskawkowy sorbet - pachnie trochę podobnie do truskawek ze śmietaną, ale lepiej.. bardziej jak.. same truskaweczki ![]() ![]() żel pod prysznic Waterfall.. wspommniany w filmiku, jeśli ktoś oglądał ![]() ![]() Limonkowy zestaw do stóp za 18,90 Zestaw 5 (silikonowy krem do rąk, maseczka drzewo herbaciane i ogórek, ujędrnający balsam do ciała SSS zielony, żel lagoon mały, szampon AT zielony.. za 27,90 ![]() Pareo i/lub klapki za 24,90..hmm.. :p Ogólnie katalog fajnie opracowany, ładnie wystawione.. jak możecie ujrzeć w rosyjskim.. kuszący bardzo bardzo! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
hej laski
![]() ![]() ![]() wiecie może, która woda toaletowa MAKE ME SMILE w netto K6 JEST ZA 19,90 ? żółta czy fioletowa? a może to jeden zapach a po prostu dwie różne buteleczki ? bo już zwariowałam :P a zależy mi na fioletowych ![]() ![]() już wiem, make me smile to żółta :p eeech ja głupia koza :PP
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy ![]() 22 grudzień 2o12r -kochamy ![]() _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy Edytowane przez CzekoladowyMus Czas edycji: 2011-04-19 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Wtajemniczenie
|
Fioletowa to Make Me Wonder.
#4521 |
Raczkowanie
|
Od Reese są tylko te dwa nowe
![]() A za pocałunki jest u nas do zdobycia: serum na zniszczone końcówki zielone AT ice sheers żółte pomarańczowy krem na dzień solutions za każde 7 zebranych pocałunków jeden kosmetyk Przejrzałąm rosyjski katalog.. nie jest do końca taki sam ale prawie. zamiast tych wisiorków, czy co to tam jest mamy złociście połyskujący cien do powiek w wybranym odcieniu za 6,90 jeśli wydamy co najmniej 18,90 na nowe solutions.. widać na filmiku te cienie.. jak na stronie jest takie wielkie oko ![]()
Im bardziej wyszukany i delikatny jest kwiat radości, tym czulsza powinna być ręka, która go zrywa. - Sammuel Taylor Coleridge (: taa ![]() Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2011-04-19 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Raczkowanie
|
dzisiaj miałam miec swieto paczki, ale nie mam bo kurier UPS nie przywiózł mi paczki. Jestem wściekła cały dzien siedziałam na dupie i czekałam, a jutro mam wyjazd i teraz nie wiem gdzie ja zostawi. Pisac do avonu z reklamacja?
#4523 |
Raczkowanie
|
Buuuu, ja się zasmuciłam po otwarciu paczki. Nie zapakowali mi kapelusza z ios, na fakturze jest a w pudełku go nie ma;( Jak wysmaruję do nich maila to coś pomoże ? A rare gold mają ładny zapach, tylko ze bardzo słodki więc nie dla mnie i nie dla mamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
Musisz zadzwonić
#4525 |
Rozeznanie
|
a na dziś miałaś termin? jeśli tak to pisz, bo za niego płacisz. Zrobią korekte
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
pomału Was nadrabiam ale póki co nie wiem jak pobrać te netto 9 z tej stronki, którą podała Only Once
![]()
#4527 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie jak u mnie, tylko mnie zawalił Inpost.Piszę reklamacje do Avon-u, bo kilka kosmetyków miało być na Święta ( biżuteria i szmineczki), a już nie zdążę ich rozdać, bo też wyjeżdżam.W końcu to oni wybierają dostawców naszych paczek.
![]() |
#4528 |
Rozeznanie
|
OnlyOnce
Czy zamawiałaś może torebkę VIENNE z minikatalogu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
ja na 90% biorę ją w 07
![]() tylko nie wiem, czy to taki brąz jakiego ja oczekuję ![]()
#4530 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.