Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 18:07   #4501
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
No piękności.. zapraszam na katalogowy

Demo, netto, oraz młody konsultant..

Twój syn jest niesamowity. Jak ja bym chciała, żeby mężczyzna, którego ja hoduję - czytaj TŻ - oglądał katalogi z takim zainteresowaniem. Spędzalibyśmy upojne wieczory - ja, on i katalog
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:10   #4502
Blanusia89
BAN stały

nowe Herve Leger aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
Blanusia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:11   #4503
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez amelia91 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, a nie chciałabyś wstawić zdjęcia tego lakieru Vintage Blue? Bo się nad nim zastanawiam, ale napisałaś że jest blady i teraz nie wiem. Byłabym wdzięczna.
Za godzinkę będę się nim malować,ale już Ci wrzucę zdjęcie samego lakieru,na białej kartce zeby było widać porównanie z bielą a jutro dorzucę do światła dziennego pomalowane,dobrze?

Cytat:
No piękności.. zapraszam na katalogowy

Demo, netto, oraz młody konsultant..

Ojeje jak szyybko dziękujemy Kochana

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-04-19 o 18:18
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:13   #4504
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Twój syn jest niesamowity. Jak ja bym chciała, żeby mężczyzna, którego ja hoduję - czytaj TŻ - oglądał katalogi z takim zainteresowaniem. Spędzalibyśmy upojne wieczory - ja, on i katalog
upojne wieczory ja czasem chodzę z katalogiem,netto i demo do łóżka tylko ćśś

No ja na synka to jeszcze za wcześnie.. ale poniekąd też hoduję tego diabełka brat

PS.Hevre Leger nowe baardzo ładne

PS.2 Karinko, czy ta kredka z Anew jest takiej samej konsystencji i trwałości jak żelowe kredki?
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:13   #4505
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Lipton?

Jedź do oddziału, może tam możesz odebrać

Moja paczunia chyba przyjdzie jednak jutro, bo jak nie to
Oddział czynny tylko do 18,00. gdyby mi dali wiadomość, o tym ,że paczki nie są w paczkomacie to pojechałabym do oddziału. A ja grzecznie czekalam na SMS, a teraz za późno. Jestem wściekla o ten brak informacji.

Ja też nie noszę tej Batyckiego w kolorze fuksji, jak ktoś chce piszcie na priv.
Stary 2011-04-19, 18:14   #4506
Agatheska
Zadomowienie

OnlyOnce DZIĘKOWAĆ
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:17   #4507
katniewojt
Zakorzenienie

OnlyOnce , mam prośbę. Czy widzisz w 9 perfumy In Bloom od Reese? Widziałam, że w rosyjskim są do zdobycia za całuski, ale u nas ich nie widzę za zdobycie całusków
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 18:17   #4508
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:

No ja na synka to jeszcze za wcześnie.. ale poniekąd też hoduję tego diabełka brat

PS.Hevre Leger nowe baardzo ładne

PS.2 Karinko, czy ta kredka z Anew jest takiej samej konsystencji i trwałości jak żelowe kredki?
W takim razie przepraszam za synka. A do łóżka zabieram jeszcze Avon Magazine
Stary 2011-04-19, 18:21   #4509
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ravegirl91 Pokaż wiadomość
zielony z solutions czy clearskin?

Co do tych cieni z IOS nocturia czy jakoś tak nie mam ich pod ręką ;p to sa boskie ;p za a bardzo nie wiedziałam jak je połączyć, ale poszłam dziś do babeczki co się na tym zna i jak mi makijaż odwaliła to masakiera ;d chyba jeszcze nigdy mi samej tak świetnie make up nie wyszedł;p ale przy okazji się nauczyłam więc jest jakiś plus ;d;d
clearskin... a raczej pryszczskin

a te cienie mogłabyś wrzucić na katalogowy? bo też nad nimi myślę
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
wtedy można by mieć wątpliwości czy z orientacją męża nadal wszystko ok :P
Cytat:
oj tam, kto tego nie robi?
dziękujemy za pliki

teraz czekać aż ktoś wrzuci katalog

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:23   #4510
amelia91
Rozeznanie

[QUOTE=Sarunieczka;2646074 7]Za godzinkę będę się nim malować,ale już Ci wrzucę zdjęcie samego lakieru,na białej kartce zeby było widać porównanie z bielą a jutro dorzucę do światła dziennego pomalowane,dobrze?

Oczywiście. Dziękuje bardzo.
amelia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:23   #4511
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Oddział czynny tylko do 18,00. gdyby mi dali wiadomość, o tym ,że paczki nie są w paczkomacie to pojechałabym do oddziału. A ja grzecznie czekalam na SMS, a teraz za późno. Jestem wściekla o ten brak informacji.
I nie dziwota, że się wściekłaś
Nic teraz niestety Ci nie poradzimy, ale ja jedynie będąc w Twojej sytuacji przeprosiłabym swoje klientki i po prostu wyjaśniła z jakiej przyczyny nastąpi opóźnienie. Przecież to nie jest Twoja wina, powinny to zrozumieć Przynajmniej ja mam wyrozumiałe i nie miałam z żadną nieprzyjemności

Nie psuj sobie świątecznej atmosfery, nic się przecież nie stanie, jak rozdasz później
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 18:24   #4512
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

wtedy można by mieć wątpliwości czy z orientacją męża nadal wszystko ok :P
Perfum to on ma z 20 butelek, ja skromne 4. Albo przychodzi do mnie i każe sobie odsuwać skórki przy paznokciach i smarować Avonowym kremikiem. Ale na szczęście mam pewne niezbite dowody na to, że z jego orientacją jest wszystko ok

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-04-19 o 18:25
Stary 2011-04-19, 18:30   #4513
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

OnlyOnce ale uroczy braciszek i jaki zachwycony pachnącymi kartkami co Ty mu tam o laskach,no wiesz?

Pisałyście przedtem o arbuzie,a mnie się marzył i miałam pisać zapach ogórka a tu proszę,w Naturals będzie sam ogórek czy z czymś jeszcze?

Wrzuciłam parę fotek na katalogowy,plus lakier Vintage Blue o który prosiła tu jedna dziewczyna
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:30   #4514
Agatheska
Zadomowienie

wiecie co?!Miałam status paczki: wysłane do nadawcy i odświeżyłam sobie, a nagle status się zmienił, że mam paczkę odebraną

Ostatnio, któraś z Was pisała, że też tak miała, jak dzisiaj dopiero puściłam zamówienie Wyjaśnijcie mi, czemu tak miałyście
Stary 2011-04-19, 18:34   #4515
kashka
Rozeznanie

Byłam dziś w COK-u i obadałam nowe zapachy.

Sassy Swirls nie grzeszą trwałością . Popsikałam porządnie karteczki ok. 5 godzin temu a już mało co czuję. Najmniej podobają mi się brązowe, są trochę męskie. Różowe są delikatne, takie typowo waniliowe, a w fioletowych czuć tę domieszkę owoców leśnych, ale one prawie całkiem wywietrzały z mojej karteczki, więc pewnie będą najmniej trwałe.

Scentini - oba zapachy całkiem przyjemne, takie lekkie, dziewczęce. Więcej nic nie napiszę bo również szybko wywietrzały i już niewiele czuję

Far Away Dreams - te są trwałe . Zapach mnie nie powalił, taki zwyklak. Nie podoba mi się jak się rozwijają- początkowo są w miarę ładne, ale potem pojawia się taka nieładna, jakby lekko męska nuta.

Love to the fullest - również trwałe, ale nie przypadły mi do gustu, mają jakąś drażniącą nutę.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:41   #4516
pixelka
Zakorzenienie

GG do pixelka

Dziewczyny, czy w tej ofercie co codziennie można inną rzecz zakupić, były może perfumy Far Away? Tylko nie te Dreams, a 'normalne'. Jeśli były to bardzo proszę jakby któraś z Was miała kod

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Byłam dziś w COK-u i obadałam nowe zapachy.
Sassy Swirls nie grzeszą trwałością . Popsikałam porządnie karteczki ok. 5 godzin temu a już mało co czuję. Najmniej podobają mi się brązowe, są trochę męskie. Różowe są delikatne, takie typowo waniliowe, a w fioletowych czuć tę domieszkę owoców leśnych, ale one prawie całkiem wywietrzały z mojej karteczki, więc pewnie będą najmniej trwałe.
Ja mam zupełnie inne odczucia Od soboty korzystam z Sassy Swirls (fioletowe) i wszyscy znajomi na wejściu od razu je wyczuli te brązowe są mało trwałe, a różowe strasznie przesłodzone i dość duszące.

mgr matematyki

pixelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:41   #4517
mgi3lka
Przyczajenie

hej dziewczyny czy jest juz moze gdzies w necie kat 9
mgi3lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:44   #4518
OnlyOnce
Raczkowanie

A tak jeszcze Wam pomarudzę trochę..

Paczka:

Rare Gold.. strona zapachowa jeszcze całkiem całkiem.. ale na żywo.. śmierdziuch Wiem, że większości z Was się podoba.. ale no ja nie mogę go zdzierżyć ^^ chanelem no5 mi podśmierduje, dobrze mówię?
Pójdzie sobie na sprzedaż..
lakier Strawberry.. przepiękny! co prawda kolor identyczny z lakierem,który kupiłam za 3 zł pod liceum.. ale ładniejszy, podejrzewam lepsza jakość.. kolorek absolutnie mój! ;]
zakręcony błyszczyk.. ładny kolorek, smakowity apetyczny zapach, nie klejący.. fajny, zdecydowanie na plus
zielona próbka Solutions razem z mini przewodnikiem-ulotką.. przyszła.
prezenty.. już chyba wcześniej o nich wspominałam ;> cienie Aquadelic i ochronny spray do włosów blond.. co dziwne, dali mi dwa takie spraye! ale jest na fakturze i na tym inwentarzu tylko jeden.. albo pomyłka, albo jako zadośćuczynienie tego, że karton był trochę naderwany na górze (ale oczywiście szczelnie zaklejony taśmą Avonową..).. kto wie,kto wie
opóźnienie w produkcji plastrów z woskiem

i tak z nowości raczej nic więcej.. resztę produktów znacie

Katalog:
nie oglądałam rosyjskiego, ale podejrzewam, że jest taki sam.. bo ósemka taka była
szminki Colordiciac.. ładne,matowe kolory, fajny zapaszek
Pocałunki.. fajny program dla klientek A nawet, jeśli nie skorzystają, to ja chętnie bo serum na końcówki dali za 16,90 ocipieli..
SuperShock w promocji będzie mój 19,9
Baza przedłużająca trwałość lakieru.. nowość 10,90 ma niby chronić przed przebarwieniami itd.. :P
lakiery Colortrend.. super odcienie dali trzy pastelowe i kilka ciepłych perłowych(róż/brąz) tonacji..
Perfumy-oferta łączona 55,90-1, dwa za 86 zł Incandessence,Eternal magic,Treselle, LBD, LWD, Perceive, Perceive Dew, Jet Femme, Secret Fantasy, Far Away
woda toaletowa Up to You. bardzo słabo wyczuwalna, ale raczej z kategorii 'kioskowe'
Summer White w promocji 19,90.. może W KOŃCU je zamówię..
Simply Because dla niego.. baardzo ładne, bardzo męske.. kojarzą mi się z wodą po goleniu mojego taty 29,90
Zestaw Japońska sake i ryż: rozświetlająca maseczka z peelingiem, ampułki,żel do pielęgnacji okolic oczu, maseczka i serum-po 7 ml. za 34,90
Arbuzowa seria Naturals.. jak już była tu kilkukrotnie wspominana zapach za✂✂✂isty! inaczej się nie da określić..
krem do twarzy, żel i tonik 2 w 1, maseczka do twarzy OGÓRKOWE.. chyba któreś tu za nimi tęskniły? powróciły
torebka Lindsey.. również wróciła :P mała 34,90 duża 64,90
Nowy płyn do kąpieli Truskawkowy sorbet - pachnie trochę podobnie do truskawek ze śmietaną, ale lepiej.. bardziej jak.. same truskaweczki śliczny
żel pod prysznic Waterfall.. wspommniany w filmiku, jeśli ktoś oglądał 750 ml 14,90
Limonkowy zestaw do stóp za 18,90
Zestaw 5 (silikonowy krem do rąk, maseczka drzewo herbaciane i ogórek, ujędrnający balsam do ciała SSS zielony, żel lagoon mały, szampon AT zielony.. za 27,90
Pareo i/lub klapki za 24,90..hmm.. :p

Ogólnie katalog fajnie opracowany, ładnie wystawione.. jak możecie ujrzeć w rosyjskim.. kuszący bardzo bardzo!

Stary 2011-04-19, 18:49   #4519
CzekoladowyMus
Zadomowienie

hej laski

wiecie może, która woda toaletowa MAKE ME SMILE w netto K6 JEST ZA 19,90 ? żółta czy fioletowa?

a może to jeden zapach a po prostu dwie różne buteleczki ? bo już zwariowałam :P a zależy mi na fioletowych buziaki

już wiem, make me smile to żółta :p eeech ja głupia koza :PP

http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH

KOTY TO MIĘSOŻERCY!!!
-czytaj skład karmy

Edytowane przez CzekoladowyMus
Czas edycji: 2011-04-19 o 18:54
CzekoladowyMus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 18:51   #4520
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CzekoladowyMus Pokaż wiadomość
hej laski

wiecie może, która woda toaletowa MAKE ME SMILE w netto K6 JEST ZA 19,90 ? żółta czy fioletowa?

a może to jeden zapach a po prostu dwie różne buteleczki ? bo już zwariowałam :P a zależy mi na fioletowych buziaki
Fioletowa to Make Me Wonder.
Stary 2011-04-19, 18:51   #4521
OnlyOnce
Raczkowanie

Od Reese są tylko te dwa nowe

A za pocałunki jest u nas do zdobycia:
serum na zniszczone końcówki zielone AT
ice sheers żółte
pomarańczowy krem na dzień solutions

za każde 7 zebranych pocałunków jeden kosmetyk

Przejrzałąm rosyjski katalog.. nie jest do końca taki sam ale prawie. zamiast tych wisiorków, czy co to tam jest mamy złociście połyskujący cien do powiek w wybranym odcieniu za 6,90 jeśli wydamy co najmniej 18,90 na nowe solutions.. widać na filmiku te cienie.. jak na stronie jest takie wielkie oko 03:19 dokładnie

Edytowane przez OnlyOnce
Czas edycji: 2011-04-19 o 18:55
Stary 2011-04-19, 18:56   #4522
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

dzisiaj miałam miec swieto paczki, ale nie mam bo kurier UPS nie przywiózł mi paczki. Jestem wściekła cały dzien siedziałam na dupie i czekałam, a jutro mam wyjazd i teraz nie wiem gdzie ja zostawi. Pisac do avonu z reklamacja?

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:59   #4523
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Buuuu, ja się zasmuciłam po otwarciu paczki. Nie zapakowali mi kapelusza z ios, na fakturze jest a w pudełku go nie ma;( Jak wysmaruję do nich maila to coś pomoże ? A rare gold mają ładny zapach, tylko ze bardzo słodki więc nie dla mnie i nie dla mamy
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:00   #4524
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Buuuu, ja się zasmuciłam po otwarciu paczki. Nie zapakowali mi kapelusza z ios, na fakturze jest a w pudełku go nie ma;( Jak wysmaruję do nich maila to coś pomoże ? A rare gold mają ładny zapach, tylko ze bardzo słodki więc nie dla mnie i nie dla mamy
Musisz zadzwonić

Stary 2011-04-19, 19:06   #4525
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
dzisiaj miałam miec swieto paczki, ale nie mam bo kurier UPS nie przywiózł mi paczki. Jestem wściekła cały dzien siedziałam na dupie i czekałam, a jutro mam wyjazd i teraz nie wiem gdzie ja zostawi. Pisac do avonu z reklamacja?
a na dziś miałaś termin? jeśli tak to pisz, bo za niego płacisz. Zrobią korekte
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:14   #4526
Oja 84
Zadomowienie

pomału Was nadrabiam ale póki co nie wiem jak pobrać te netto 9 z tej stronki, którą podała Only Once klikam i klikam i nic z tego...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:18   #4527
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Dokładnie jak u mnie, tylko mnie zawalił Inpost.Piszę reklamacje do Avon-u, bo kilka kosmetyków miało być na Święta ( biżuteria i szmineczki), a już nie zdążę ich rozdać, bo też wyjeżdżam.W końcu to oni wybierają dostawców naszych paczek.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 19:19   #4528
wrrxd
Rozeznanie

OnlyOnce
Czy zamawiałaś może torebkę VIENNE z minikatalogu?
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:31   #4529
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
OnlyOnce
Czy zamawiałaś może torebkę VIENNE z minikatalogu?
ja na 90% biorę ją w 07
tylko nie wiem, czy to taki brąz jakiego ja oczekuję

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:33   #4530
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
a na dziś miałaś termin? jeśli tak to pisz, bo za niego płacisz. Zrobią korekte
Już napisałam, paczka miała być na dzisiaj, wczoraj do 11 złożone zamówienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Dokładnie jak u mnie, tylko mnie zawalił Inpost.Piszę reklamacje do Avon-u, bo kilka kosmetyków miało być na Święta ( biżuteria i szmineczki), a już nie zdążę ich rozdać, bo też wyjeżdżam.W końcu to oni wybierają dostawców naszych paczek.
Normalnie jaj sobie robią,

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości