|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
No więc właśnie, także by wszystko trwalo i trwalo...
Nie znam tego kabaretu, ale miłej zabawy. ![]() Ja mam chęć na spacer. Popadało, burza była ostra. |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny ten kabaret
Jak bylam mala to podobno bardzo ta babke lubilam
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Zleci jak z bicza
ani się obejrzymy a będziesz nam tu opisywać noc poślubną Ja upiekłam mufinki-komu-komu?
|
#4504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, że ty z nim wytrzymujesz... Podziwiam...... Cytat:
Żeby to szybciej wszystko ruszyło? ![]() Jlys ale dom za miastem to sobie nawet nie wyobrażasz ale.....to jest świetny pomysł Cytat:
No nieźle O_o Ale tak chyba jest, że im człowiek starszy to tym bardziej mu coś odwala Bo normalnie... O takiej godzinie, PRZED ŚNIADANIEM, popierniczać z obiadem ![]() Co do Tż i wesela... Myślałam, że Tż jest poważniejszym facetem..... Cytat:
Ludzie są nienormalni Krzywdę dziecku robią "ale pupuś jest przecież głodny!"
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mutny wow z tą szóstą rocznicą! My dopiero w sierpniu
A jak z tymi projektami? Uporałaś się? Co do ślubu po 8 latach u was... Co do Kini... My po PONAD DZIESIĘCIU... Więc się nie zamartwiaj :PI rozumiem Twojego Tż co do kichania, prychania i smarkania ![]() Vega witam ![]() Może zaręczyny już niedługo? Skoro Tż tak podpytuje? ![]() Trochę już w swoim życiu przeżyłaś... Szczęście, że trafiłaś na takiego faceta. Co do ceny pierścionka... Nieważne, byleby był szczery i z miłością Ale 2tys to rzeczywiście dużo ![]() Co do Głogowa... Ekhm... Mój Tż jest strikte z Głogowa To taki już koniec dolnośląskiego :PZulka szkoda, że Tż nic nie odpowiedział Ale może da mu to do myślenia, te wszystkie pytania i w ogóle ![]() Cytat:
![]() Co do budzenia się przez upały... No u mnie to od 3-4 godziny co chwilę się budzę, Tż też :/ Przez całą noc balkon otwarty na oścież, wszystkie okna pootwierane i co? I żadnego przewiewu nie ma, ciągle gorąc i gorąc :/ Kasik widzę, że nerwy Cię zaczynają zbierać przed tym ślubem Ale to normalna kolej rzeczy I dobrze, że masz przy sobie Tż, który wpływa pozytywnie na Twoje zdenerwowanie ![]() Kohnelia!!!!! No wreszcie kobito!!!!! ![]() A czemu nikt nic nie wie o zaręczynach? Jak tam Tata? Co do ślubu... Co ogólnie z Tż ustaliliście jak o tym rozmawialiście? ![]() Jlys ty tym rok i cztery dni do ślubu to się nie załamuj :P:P:P Szczęściara jesteś i tyle Też bym tak chciała! A za tyle to my dopiero może się zaręczymy :PI no proszę... Robota dla teściowej ![]() Cytat:
Aq01 ząbki będą boleć Ruda a to już w wakacje chcesz pogadać? Kto wie... Może Tż potrzebuje takiego kopa małego? I super, że rodzice znaleźli pracę! Gajuś ty już jesteś moim pracownikiem stulecia!!! <3 Po prostu... Podziwiam Cię dziewczyno Dajesz sobie nieziemsko radę, a te dzieciaki są tego potwierdzeniem! Studi no proszę z tymi kwiatkami Życzę Ci, żebyś żadnego nie zamordowała ![]() Mutny widzę, że licencjat idzie pełną parą! Jestem z Ciebie dumna ![]() Anannke a jak u Ciebie, co? ![]() Kasik a powiedz mi... Będziecie osobiście zapraszać gości, tak? Jeździć po wszystkich, tak? Bo jakoś zaczyna to wychodzić z "przygotowań ślubnych" :P Ala na ogródku ten basen? A to księżulki będą mieli przyjemność takie lasencje w strojach oglądać ![]() Elaboraaaaaaaat!!!!!! ![]() Dzisiaj zasadziliśmy z Tż pelargooonie do donicy na balkon I zamontowaliśmy na barierce Czekam na oklaski
|
|
#4506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może gdzieś blisko mnie
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, ja poproszę
Muffinki to moja słabość!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
:brawo: a ja begonie do donic wsadziłam i czekam na rewanż
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Głogów
![]() To ja czekam na rezultaty I chcę mufinkę!!!!!
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
widzę,że ten świat taki mały jeszcze wyjdzie,że Twój Tż Bjuti jest zewsząd znany
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
A, czasem i tak bywa. Czasem okazuje się, że świat jest naprawdę mały
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Okazało się, że to też znajomy moich rodziców, mąż siostry męża mojej cioci ![]() ![]() Wiem, zawiłe Czyli moja ciocia (siostra mojej Mamy) ma męża Ten mąż ma siostrę Ta siostra ma swojego męża, który był tym kolesiem, który przyszedł ![]() ![]() ![]() ![]() Masakra ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, no właśnie
Też miałam kilka takich przypadków w życiu, to zabawne.
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 28 stopni w pokoju!!!
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Naprodukowałyście strasznie. Znowu pozapominałam co miałam napisać
![]() Specjalnie dla Ali zdjęcie mojego cud szlarfoczka za 19,90 zł i poglądowa fota awokado. Jak widać, nie rośnie badziewie ![]() Kinia, ooo! Ja jutro będę mieć równy rok i 3 miechy do ślubu Dożyjemy, doczekamy ![]() Bjuti, przeceniasz mnie. Ostatecznie to tylko dzieci ![]() Taaak, świat jest bardzo mały! Z Mutny mamy wspólnego znajomego, z Baby mamy wspólną znajomą. Za mały dla nas wszystkich ![]() A zanim Sylvi rzucisz pracę to nie lepiej znaleźć nową? Mniejsze szkody finansowe będą
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-07 o 19:31 |
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Awokado widzę, że odpoczywa Świntuszek jeden
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Stawia opór woli J.
![]() Wolę zwierzęta od dzieci. Chodź się zamienimy?
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Może go to awokado czegoś nauczy i wytresuje
I nie! Nigdzie się nie zamieniam! ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- A I w ogóle wreszcie do mnie doszło co to za żaba w Twoim avatarku
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
To jest kameleonek z ZAPLĄTANYCH, Tyyyyy! Tyyy! Ignorancie
To Pascal! ![]() Awokado go wytresuje? marne szanse
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Droczę się, bo Julek też mówił, że to żaba Nie pamiętasz? Tekst, który mnie i Tż położył na łopatki to "Garnek, żaba, proszę" ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, pamiętam
![]() To jest boskie! Mój the best: "no kobieto no! Co mam zrobić, żebyś oddała mi chlebaczek?!" I cała scena wątpliwości Roszpunki po wyjściu z wieży. "jestem...wyrodną córką i wredną...!" ![]() Kurka, wieczór z piosenkami Disneya część druga. Sama do siebie nie mam siły
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-07 o 20:01 |
|
|
|
#4523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasa? i brak ogloszen ![]() Cytat:
![]() PIONA ![]() A my w Zakopanym bedziemy miec 7 rocznice
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale powiem Ci, że jak nie lubiłam Kamińskiej to tutaj bardzo, ale to bardzo mocno mi zapunktowała ![]() "Zamknęłam w szafie jakiegoś FACETA " ![]() ![]() I ten śmiech ![]() ![]()
|
|
#4525 |
|
Raczkowanie
|
w stronę Nowej Soli. 14 km od DGL
Nazwy wymieniać chyba nie muszę. Jeszcze się okaże, że się znamy
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olimpia Port już ma ceny od 5200zł/m^2 ![]() ![]() ![]() A kiedy jedziecie dzieciuszki?
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to chyba jeden z pierwszych filmów Disneya, w których tak mocno była podkreślona intonacja - strasznie mi się to podobało, bo sama tak mówię!
![]() A ja jej nie znałam, natomiast jak zaśpiewałam "po raz pierwszy widzę blask" to wyłam w kinie równo. Natomiast wysłuchałam sobie wersji angielskiej i ... podoba mi się bardziej. Ten głos jest taki bardziej dojrzały. Kwestia estetyki i gustu ![]() Ala, 7 już? ua chciałam napisać "to może Ci sie oświadczy" , ale u Ciebie to już po ptokach jest
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
A co to ta Olimpia?
![]() Kurde, chyba powinnam obejrzec tych Zaplątanych ![]() Od 13 do 18 sierpnia rocznica 14go
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie! Zaplątani naj!
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Wtam
u mnie ciężko sesja wielkimi krokami zaleczenia projekty... ehh szkoda gadać właśnie zaraz lecę się uczyć na zaliczenie na jutro... jeszcze się wyprowadzam z obecnego zamieszkania i muszę znaleźć coś nowego a nie mam kiedy nawet ogłoszeń przeglądać...z tż mniej się widzimy i gadamy bo każde zakopane w książkach i uczelnia ciśnie i czuję że się przez to psuje między nami.. tak bym chciała już wakacje...nienawidzę końca roku akademickiego... na prawdę... jakoś trzeba przeżyć Tyle o mnie ![]() A i jeszcze w sobotę obudziłam się z bólem gardła i wieczór już się pochrowałam więc się leczę nie mam pojęcia gdzie mnie przeziębiło! wyobraźcie sobie tak ciepło na polu a ja jeszcze z gorączką teraz trochę spadła ale i tak czuję jakbym miała płuca wypluć od tego kaszlu... A co u was dziewczyny? sesja was nie pogania ?
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-06-07 o 20:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Żeby to szybciej wszystko ruszyło?
Bo normalnie... O takiej godzinie, PRZED ŚNIADANIEM, popierniczać z obiadem 
Co do ślubu po 8 latach u was... Co do Kini...
Ale może da mu to do myślenia, te wszystkie pytania i w ogóle
I dobrze, że masz przy sobie Tż, który wpływa pozytywnie na Twoje zdenerwowanie