|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
tylko czasem z urlopami zaspia i sie trzeba z tym pilnowac bo potem jak dostaje z normalna 2 tygodniowa wyplata to za duzy podatek odciagaja tak to nawet jak jakis dlugi weekend byl czy swieto to i czasem byla wczesniej wyplata na to akurat sobie na szczescie nie pozwalaja zeby zalegac z platnosciami ah lili ale ladnie wyszlyscie na tej fotce z wczoraj nie ze tylko zielono i ladnie tylko 2laski na fotce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mogłabym nie sprzątać bo nie nawidzę syfu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() W sumie to nie wiem czy dobry. Wczoraj położyliśmy się grubo po pólnocy, ale conajmniej do 4 nie spałam, bo idiota za ścianą robił imprezę. Stukanie i walenie w ściany i kaloryfery nic nie dało. Następnym razem dzwonię na policję! Dziś jestem wręcz nieprzytomna. Wczoraj butelka wina, potem nie spanie do 4. Jeszcze pęcherz zaczyna mnie pobolewać. Wyglądam koszmarnie, a po 18 impreza nad zalewem. Muszę dać radę i trzymać fason ![]() Anastazja trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to mam nadzieję, że pochwalę się za jakiś czas sylwetką przed i po ![]() może uda mi się w tym miesiącu ten przyrząd do brzuszków kupić, bo 60 zł kosztuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam zamiar uzywac twistera to jak sie rozkrece jak kiedys to moze chociaz cos bedzie jakas roznica |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ważę dużo ![]() ![]() nie wymyślam jakby co, serio ważę dużo ![]() jeśli chodzi o ciuchy to bluzki 38 zakładam i wtedy są obcisłe, a jak 40 to luźne ![]() spodnie 40 póki co, a i tak ledwo się dopinam ![]() ![]() jedynie nie mam problemu tam u góry ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dostałam ofertę pracy , ale dojazdy dziennie zajełyby mi prawie 4 h ( 2 h w jedną stronę ) ... chyba nie ma sensu ? co myslicie? z jednej strony potrzebuję pracy ...ale tyle czasu na dojazd .. już nie mowię o tym jakby były korki ... i nawet sama babeczka mówiła że kiepsko z dojazdami
![]()
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-06-24 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ktoś musi być w pracy o 7 to te 1,5 h może być lekkim problemem ![]() Ja też zawsze przeznaczam ten czas podróży na czytanie książek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry moje spd
![]() Dopiero wstalam ![]() ![]() ![]() ![]() mama chce mnie popoludniu wyciagnac do CH ale mi sie nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie masz perspektyw na jakąś inną nawet gorszą pracę ale bliżej? ale mnie głowa boli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie obiad robie. Bedzie makaron z sosem ziołowo - serowym.
W przyszlym tygodniu musze podjąć akcje sprzątanie balkonu. Zabieram się za to już od miesiąca. W przyszły tygodniu poprosze o kopa.
#4512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Anoolka pięknie wyglądałaś ![]() ![]() ![]() Anastazja współczuję kłótni z Tż, mam nadzieję, że się dogadacie ![]() Kraven zazdroszczę tego hoteliku w Borach ![]() ![]() Ijaa a moje zdrowie tym martini wypiłaś? ![]() Oliwka mam nadzieję, że dostałaś moją wiadomość, jeszcze raz przepraszam że nie dam rady się z Tobą dziś spotkać ![]() ![]() Gotuję właśnie zupę z kalarepki, później chciałam iść z Sis na rowery ale niestety nie ma pogody ![]() Moja Mama jest niesamowita! Nic jej nie mówiłam jeszcze o M. a ona na mój widok: "dziecko ale schudłaś! i co to za kawaler? no przecież widać po Tobie że się zakochałaś" ![]() ![]() Dzisiaj światowy dzień przytulania! Także przytulać się proszę! My z M. obchodzilismy je już przedwczoraj także do weekendu musi mi wystarczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym szukała czegoś innego, mimo, że niektórzy dojeżdżają tak daleko ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
odkryłam szybkie i smakujące mi "danie"- kupuję serek taki za 2,5 twaróg, po otwarciu sypię sól na wierzch i pieprz i wcinam ![]() poza tym pokochałam rzodkiewki bardziej niż zawsze- potrafię zjeść pęczek naraz ![]() ![]() ![]() nadal gubią mnie kawy- 3 dziennie nie wiem jak moja waga, wydaje mi się, że wizualnie i tak jest trochę lepiej, ale zważyć ciągle się boję.
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 12:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
sikoreczka tak sobie mysle ze 2 godziny w jedna strone to troche za dlugo
we wrocku szukasz? jesli tak to raczej powinnas znalesc cos blizej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
ja też w ciąży ryby bym nie ruszyła
poza tym ![]() za to mogłam jeść same owoce i słonecznik- po 2 główki dziennie. poza owocami i słonecznikiem mogłam nic nie mieć ![]() no i niestety miałam obsesję na colę i się nie opanowywałam, tylko piłam ![]() to było silniejsze ode mnie ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
nuruś korki oczywiście i to sporo, ale to baaaardzo niepewne. Szkoła językowa też, ale w niewystarczającym zakresie ;/I znowu - to tylko umowa o dzieło czy też na zlecenie. Ale dobre i to, wiem.
Sikoreczka ja bym chyba nie wyrobiła, ja teraz miałam niecałe pół godziny a szlag mnie trafiał co rano. :P ale ja nei meiszkam w ogromnym mieście to i nie jestem przyzwyczajona do takich odległości i czasu dojazdu. Gdyby to była jakaś super praca w zawodzie i dobrze płatna... to może bym się zastanowiła. Dojazd kiepski mówisz. Ale jest jakiś żeby w ogole dojechać? Bo jakbym miała jeździć samochodem to koszmar - w autobusie czy pociągu chociaż sie poczyta czy coś... Lily, Irenka - obiecuje foteczki. ;-) Zwłaszcza storczykowego okna ![]() ![]() A dziś siedzimy i piszemy. Stronę dopisałam juz. Szukam jeszcze przykładów po różnych ksiązkach i tak się to wlecze. Jutro na uczelnię. Spimy u mojej przyjaciołki znowu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupcach z mamą. Kochana kupiła mi 5 bluzek, rybaczki, torebkę i stringi
![]() Po wszystkim powiedziała - ale w następnym miesiącu już nie przychodź ![]() ![]() Poza tym śmiechawa była bo na zakupach: -dostałam propozycję pracy ![]() -jeden facet zaczepił nas zaczął bredzić że jestem cudem i uginają mu się nogi na mój widok a do mamy zaczął mówić per teściowa ![]() Jak tż pójdzie do pracy muszę zrobić porządek w ciuchach i popatrzeć czego mi jeszcze brakuje ![]() Jutro planujemy wieczorem gdzieś wybyć ze znajomymi ![]() ![]() Mam tyle nowych rzeczy że nie będę miała co ubrać ![]() Dodaja udanej imprezki ![]() Kash, mama wie najlepiej ![]() Idę zaraz obiad szykować.
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daruję sobie tą pracę, jednak zbyt dużo minusów w porównaniu do + ... będę szukać dalej wczoraj w ogóle byli rodzice TŻ, całkiem miło było, wypili kawkę pojechaliśmy potem po rzeczy siostry TŻ i znów wróciliśmy do nas ... przeżyłam ![]()
![]() |
#4520 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pochwal się zdobyczami (prócz gaci ![]() Cytat:
![]() mnie by podbudowało ![]() przypomniała mi się scena z marketu (jak byłam już w zaawansowanej ciąży): idę z Tż, a jakiś facet na cały głos mówi do Tż "pilnuj jej, bo Ci ucieknie" ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() nie mogę się fot doczekać ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 13:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wieczorem jak będę porządkowała ciuchy postaram się obfocić ![]()
![]() |
#4522 |
Zadomowienie
|
Pogoda dzisiaj jest tak fatalna, że mała zasnęła mi bawiąc się na podłodze
![]() ![]() Ogarnęłam z grubsza mieszkanko bo jutro rodzice przyjeżdzają. Jeszcze miałam niespodziewany telefon. Dzwonił kumpel TŻ z zaproszeniem na urodziny które są jutro. TŻ mówił mu, że nie damy rady itp ale on stwierdził, ze mnie przekona. Niestety są inne plany ale troszkę mi szkoda Nadia pochwal się ubrankami. "Dzingi" (stringi) też zobaczymy ![]()
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- pewnie, że zobaczymy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Delektuję się kawką
![]() Moja rozmowa z szefem poszła bardzo dobrze ![]() ![]() Poszperam chwilę w sieci, wypiję kawkę i sprzątam. Pranie przydałoby się jeszcze uskutecznić. Sikoreczko, minimum dwie godziny mogą być męczące, szczególnie zimą.
![]() |
#4525 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Siedzę w pracy i bardzo źle to znoszę po 6 dniach wolnego ![]() Robię jutro grila dla znajomych i wymyśliłam, że podam karkówkę, szaszłyki i jakąś sałatkę. Alee mi się spać chce... byle do 18-stej. Nareszcie skończyłam remont salonu i efekt jest zadowalający, tylko nadal nie wiem jakiego koloru dodatki ![]()
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- ja też ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
ale pogoda do d..
![]() chyba zaraz z nieba spadnie deszczzzzzzzzz. o wilku mowa ![]() tak lunęło, że ludzie biegusiem uciekają ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Rozeznanie
|
W przyszłym miesiącu planuję powiększyć rodzinę....o pieska
![]() Moja starsza córka strasznie marzy o psiaku i za wyróżnienie na świadectwie szkolnym zażyczyła sobie takiej nagrody. Ja miałam kota, chomiki, królika, ale nie psa i trochę się stresuję jak to będzie ![]() W każdym razie myślałam o yorku, ale nie wiedziałam, że są tak kosmicznie drogie ![]() ![]() Lili obfocę jak będę w domu
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.