Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 20:36   #4501
ela_84
Raczkowanie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Coś w tym jest, bo kiedy Ja kiedyś zbiłam termometr stary w którym była rtęć, teściowa była wstanie latać z lupą, żeby tą rtęć nazbierać jak najwięcej, bo podobno okropnie szkodzi zdrowiu...
Na pewno szkodzi... jak się ją zlizuje z podłogi :p
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Liście z malin nie tyle co przyspieszają, co fajnie przygotowują szyjkę do rozwarcia
U mnie nie działają, a nawet skurcze po nich przeszły :/
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
zaraz przyjda dzieciory z ktorymi musze siedziec kurde dzieci 14 i 8 lat to juz by sie mogly same soba zajac...
Nooo ja w wieku 14 lat, to się opiekowałam 2 braćmi młodszymi...
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja jestem ZA SZCZEPIENIAMI.
Zasadniczo osłabiają mnie rodzice, którzy snują wywody złożone z fragmentów wypowiedzi wziętych z sieci i na tej podstawie podejmują decyzje o zdrowiu swojego dziecka. Przecież my w ogóle nie mamy o tym pojęcia - o ile nie jesteśmy specjalistami. Równie dobrze mogłabym porwać się na założenie instalacji elektrycznej w domu na podstawie wydruku obwodu znalezionego w sieci. Albo zmajstrować fajerwerki z zestawu małego chemika. Pewnych decyzji człowiek myślący nie podejmuje, jeśli nie ma odpowiednich kompetencji. A sieć jest pełna sprzecznych 'mądrości'. Póki co jest obowiązek szczepienia i ja szczepić będę - na to, co konieczne i na to, co zaleci mi lekarz.
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
w sensie mamy fotelik samochodowy Maxi Cosi i chcę kupić wózek z samą gondolką bez spacerówki, na stelaż której można wpiąć ten fotelik
A używaną gondolę bierzesz pod uwagę? Ja kiedyś szukałam i można było trafić mutsy czy maxi cosi, ewentualnie oddzielnie stelaż i gondolę i złożyć sobie zestaw.
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
tu masz strone z testami: http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0...aco/index.html
wg niej ma 5

Choc widze, ze to zalezy, z ktorego roku ten fotelik, ba sa tez takie, ktore maja 4
No i te 5***** to z bazą.
Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Śluz jest taki jak od dłuższego czasu, dość rzadki jak białko jaja kurzego tyle że różowy delikatnie i ma w sobie niteczki ciemniejsze
żadna galaretka nie wypada ze mnie
Może się rozwarcie robi wtedy też może być bezbolesne krwawienie z szyjki macicy

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Z tego halensa to coś ktoś już widział z bliska? jak z jakością? bo ceny powiedziałabym jak w chińskim hurcie.
Stary 2011-07-02, 20:42   #4502
editka2022
Rozeznanie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
A w ogóle to zapomniałąm Wam napisać, że od wczoraj mam uczucie, jakbym za chwilę miała urodzić Mały kopie jakoś zupełnie inaczej niż do tej pory i bardzo nisko. Mam wrazenie ze mi miednice rozwali I ciągnie ten brzuch okrutnie... takie mam uczucie, że już ani cm więcej tam nie zmieszczę, a tu jeszcze cały kilogram powinien Tymek utyć.

Chociaż wczoraj znowu się nasłuchałam że urodzę mikrusa a nie normalne dziecko. Jedna ciocia taka mądra i miła była Bo brzuch ja w 5 miesiącu, więc i dziecko nie może być normalne... Brak słów na ludzką niedelikatność
ja mialam tak ostatanio myslalam ze mi mala zaraz wyjdzie albo przynajmniej reke wystawi ale przeszlo wogole jak juz pisalam wczesniej wydaje mi sie ze sie znow przekrecila bo nie czyje juz kopania w gornej czesci brzucha,niewiem co myslec.
A z tym brzuchem to niedogodzisz ty masz za maly ja mam zaduzy jak na blizniaki podobno ,wiem ze malego niemam ale az takiego duzego tez nie,ludziom niedogodzisz zajmuja sie wszystkim i wszystkimi tylko nie soba
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:49   #4503
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Editka mnie tez pytają czy bliźniaków nie mam a dopiero koniec 33 tygodnia. Taki juz nasz urok

A Szymek uroczy
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:51   #4504
Vaniliova11
Zadomowienie

Dziubek jaki Szymek jest śliczny
Sweetangel mój Tż ma zakaz łażenia z kumplami na piwo bo pozabijam kolegów oczywiście
Jacieee nie smutaj z chłopami to siedem światów
Brumek Ty urodzisz mikrusa a ja trojaczki
Zanka szop ?
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:53   #4505
83monia
Zakorzenienie

za mną wołaja na ulicy (pijacy) "oooo, bliźniaki będą " a w każdym okolicznym sklepie słysze tylko "o, już niedługo", "je pani te truskawki (bo 1 kg dziennie kupouje ) bo niedługo już nie będzie takłatwo (bo karmienie...)"

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:58   #4506
brunetka2000
Zakorzenienie

hehe dziewczyny jak wam mówią, ze urodzicie bliźniaki to ja chyba czworaczki albo słoniątko
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:59   #4507
wodaqua
Zadomowienie

Witajcie!
Wczoraj mężulek zabrał mnie na uroczysty obiad, pyszną kawę, a wieczorkiem przyszli zanjomi, więc nie miałam czasu z Wami posiedzieć. A dzisiaj poooospaliśmy długo, potem Giżycko i już mam parę ładnych stron do nadrobienia
Ale piszcie, piszcie, zawsze miło Was poczytać. Looknęłam tylko czy się któraś nie rozpakowała i widzę, że cisza...
Lecę nadrabiać
A, Żanetko, fajowe rymowanki
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 21:05   #4508
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
ja mialam tak ostatanio myslalam ze mi mala zaraz wyjdzie albo przynajmniej reke wystawi ale przeszlo wogole jak juz pisalam wczesniej wydaje mi sie ze sie znow przekrecila bo nie czyje juz kopania w gornej czesci brzucha,niewiem co myslec.
No właśnie, też mi się tak wydaje, że już się na dobre przekręcił głową w dół!

Dzięki dziewczynki za pocieszanie tymi bliźniakami Kochane jesteście I faktycznie jest tak, że ludzi uwielbiają się do czegoś przyczepić, jakąś szpileczkę wbić. Więc penie żaden brzuch im nie dogodzi
Stary 2011-07-02, 21:05   #4509
youyou
Zakorzenienie

wróciłam z wypadu sklepowego.. nogi mi mało w dupsko nie wejdą nie kupiliśmy ani wózka ni komody, z wózkami lipa, same komplety w zasadzie sprzedają... kupiłam tylko pościel Feretti z ochraniaczem, różową z króliczkiem no i masę innych rzeczy głównie dla Filipa

Brumek czy Ty dziś kupowałaś szare Mutsy w Świecie Dziecka?? jeśli tak to Cię widziałam!!!!

widzę że dziubek jest rozpakowana:j upi:

dziubku wielkie gratulacje , w końcu się doczekałaś

Natka gratuluję końca sesji teraz możesz już spokojnie rodzić

zanka na moje oko to czop ja też miałam takie mleczne niby upławy i okazuje się że był to czop, bo gin powiedział że już go nie mam

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
youyou na allegro masz same gondole sawex kosztują coś koło 500 zł ale nie możesz wpiąć fotelika. na necie mało opini o tych wózkach, znalazłam jakąś jedną ale niepozytywną. koniecznie chcesz wpinać fotelik? ja przy pierwszym miałam wpinany fotelik ale mały stelaż na takich zwykłych kółkach, to było fajne lekkie, a teraz jakoś nie wyobrażam sobie wielkie wózka na pompowanych kołach i żeby męczyć sie z wypinaniem i wpinaniem, na zakupach dziecko można wsadzić do wózka z fotelikiem. Zresztą ja przy pierwszym jakoś mało tego używałam
no właśnie o to mi chodzi, że na zakupy i tak bierzemy fotelik samochodowy więc ta gondola to tylko na spacery okołodomowe przez babcię

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
a tak wogole to bylam dzis na USG noi :

- położenie głowkowe
- postawa II
- obrys kregosłupa bez uchwytnych zmian
- serce z miarowa akcja obraz prawidlowy
- ciaglosc powlok brzusznych i przepony zachowana
- pecherz moczowy,żołądek o prawidłowym wypełnieniu
- nerki prawidłowe
- przepływy pępowinowe i mózgowe prawidłowe
- płyn owodniowy w normie
- łożysko na ścianie przedniej II stopnień dojrzałości

moje nerki oki
pecherzych zolciowy bezkamiczny
i drogi zolciowe nieposzerzone

zgodność pomiedzy OM 32,5 a biometria 33,1 czyli oki

noi najwazniejsze Igorek ładnie przybiera na wadze jego dzisiejsza waga to: 2100 gram

dziubek no wreszcie sie doczekalas

Cytat:

A my własnie wrocilismy do domu z ... WÓZKIEM!!!!!
Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość

A używaną gondolę bierzesz pod uwagę? Ja kiedyś szukałam i można było trafić mutsy czy maxi cosi, ewentualnie oddzielnie stelaż i gondolę i złożyć sobie zestaw.
.
Teraz już biorę pod uwagę nie mam zamiaru wydawać ponad tysiaka na gondolkę która posłuży mi parę miesięcy.. Zaraz zasiadam do allegro i szukam

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-07-02 o 21:07
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:10   #4510
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
sweet ja bym chyba z siebie wyszla jak by mi tak jakas laska zrobila a ja bym zatlukla meza pewnie tez w tych nerwach,a odezwal sie przynajmniej ze nie wraca?
noo...ja wyszlam z siebie i jeszcze nie wrocilam.......

dal znac......

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ja bym swojego normalnie zabiła i szybko się nie odezwała
a ja stwierdzilam ze krzykiem i nerwami nic nie zalatwie
zalatwilam to dyplomatycznie rozmowa

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Sweetangel mój Tż ma zakaz łażenia z kumplami na piwo bo pozabijam kolegów oczywiście
hehe ja kolegow swojego tez nie lubie i oni o tym wiedza powiedzialm im to prosto w twarz
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:13   #4511
brunetka2000
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie lekarz przypisał mi gynalgin i zinnat ale tam pisze nie stosować w okresie ciąży Czy któraś brała może to ??? Bo ja już nie wiem Dodam, że on jest na infekcje bo jak zwykle coś mnie dopadło

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-07-02 o 21:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 21:22   #4512
Vaniliova11
Zadomowienie

Brumek pochwal sie wózkiem
Sweetangel jak ostatnio koledzy przywieźli mi Tż a w stanie wskazującym to normalnie chciałam wyskoczyć i normalnie zabić ich szczęście że w ciąży turlam sie a nie chodze i zdążyli odjechać
Natka gratuluje zdania egzaminu wiedziałam że zdasz nie było innej opcji
No i zapomniałam Sweetangel za usg
A gdzie Kolina też miała usg
Stary 2011-07-02, 21:28   #4513
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
SweetAngel ja tez kiedyś miałam mega problem z kolegami mojego tz. Niby dorosłe chłopy, zonaci, dzieciaci (jeden nawet czworo) a w głowie tylko chlanie, lazenie po nocach. Moj jeszcze wtedy nie był żonaty i nie było dziecka w drodze, także zdążyło mu sie z nimi zabalowac. Chociaz i tak Musze przyznać ze przeważnie ja chodziłam z nim, podczas gdy oni sami bez żon. I co mnie najbardziej denerwowalo w tym wszystkim to Wlasnie podejście tych kolegów do kobiet. Kompletnie nie szanowali swoich żon. Uważali je wręcz za idiotki, ktore nie widza co sie dzieje. Jeden z nich opowiadał jak zdążyło mu sie wrócić do domu jakoś po 3 nad ranem. Żona spała juz, a ten wiedząc ze sie przebudzi jak on będzie sie kładł to przestawil najpierw zegarek na 23 i dopiero sie położył. Ona oczywiscie sie przebudzila i spojrzala która godzina a ze było po 23 to OK. Moral całej tej historii był taki ze jak ten kolega o tym nam opowiadał to był strasznie z siebie dumny i stwierdził ze chyba ma głupia żonę
Całe Szczescie znajomość z tymi panami sie skończyła. Podejrzewam jednak ze dalej tak dokazuja we dwoch, ale to juz nie Moj problem. Najbardziej szkoda mi tych dziewczyn.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:29   #4514
dziubek79
Zakorzenienie

Tutaj mąż dziubka
Jak już wiecie Szymuś pojawił się na świecie dziś o 16:50 przez cc.
3900 i 55cm.
Maluszek i mamusia czują się dobrze.
Narazie załączam zdjęcia, a żonka jak wróci do domu napewno dokładnie wszystko opisze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1309624648880.jpg (107,4 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1309624677875.jpg (119,9 KB, 55 załadowań)
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:32   #4515
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Tutaj mąż dziubka
3900 i 55cm.
Narazie załączam zdjęcia, a żonka jak wróci do domu napewno dokładnie wszystko opisze
Suuuuuper dziękujemy za informacje

Gratulacje dla rodziców
Stary 2011-07-02, 21:33   #4516
83monia
Zakorzenienie

brunetka - ja brałam gynalgin... nie czytalam ulotki

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:33   #4517
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
Tutaj mąż dziubka
3900 i 55cm.
mezu dziubka jeszcze raz wam gratuluje
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:34   #4518
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie lekarz przypisał mi gynalgin i zinnat ale tam pisze nie stosować w okresie ciąży Czy któraś brała może to ??? Bo ja już nie wiem Dodam, że on jest na infekcje bo jak zwykle coś mnie dopadło
ja brałam zinnat - miesiąc temu na zaplenie oskrzeli, lekarka powiedziała, że w 3 trymestrze jest bezpieczny dla dziecka i lepiej, żebym szybko wyzdrowiała niż miałoby mi się wlec...więc wzięłam.

tak w ogóle to Dobry wieczór

Dziubek ogromne gratulacje
nawet jeszcze nic nie przeczytałam tylko tyle mi się rzuciło, że Szymek już na świecie ładny wynik

ale Szymek śliczny oczywiście dla tatusia też ogromne gratulacje

Edytowane przez JustPi
Czas edycji: 2011-07-02 o 21:36
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:35   #4519
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
brunetka - ja brałam gynalgin... nie czytalam ulotki
aha czyli mogę spokojnie zapodać???
Stary 2011-07-02, 21:37   #4520
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Ja brałam zinnat przez 2 tygodnie, w razie koniecznosci mozna po II trymestrze. A gynalgin dopochwowo raczej nie jest grozny, w szpitalu dostajemy codziennie cos 'dowcipnego' typu clotrimazol i wydaje mi sie, ze to dziala podobnie.
Stary 2011-07-02, 21:42   #4521
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Tutaj mąż dziubka
3900 i 55cm.
Tatusiu Szymonka moje gratulacje pozdrowienia dla dzielnej mamusi
Stary 2011-07-02, 21:49   #4522
agadus
Wtajemniczenie

na wstepie gratuluje dziubkowi synek śliczny jejku jak Jj juz fajnie ja już też bym chciała urodzić i mieć to już za sobą zeby tylko szybko do siebie doszła po tej cesarce

mam pytanie i troszkę odbiegnę od tematu
używałyście maseł do ciała z bielendy?? ostatnio koleżanka zachwala ale nie jestem przekonana do tej firmy w ogóle nic nie mam z bielendy

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:56   #4523
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Szymek Dziubka
Mały przystojniak
Stary 2011-07-02, 21:57   #4524
Kolina
Zadomowienie

przybywam i co widze? gratulacje dla dziubka - czyli urodzila?

wiec i ja sie dolaczam:

ogromnie sie ciesze tak sie martwila ze nic i nic a tu prosze, jest dzidzius na weekend
gratuluje rodzicom

dziekuje wam za kciuki
na usg mialam badane wody i szyjke - wod nie jest za malo (AFI 14cm) ale szyjka skrocila sie
ponad 2 miesiace temu jak mialam ja badana w usg dopochwowym to miala ponad 3cm, dzisiaj mialam 3 pomiary, zdaje sie ze na skurczu (jak to lekarz okreslil, chociaz ja zadnego nie czulam), czyli w momencie gdy byla najkrotsza i wtedy nie przekraczala 2cm, minimalnie miala 1,64
i jeszcze napisal ze ujscie wewnetrzne w ksztalcie stozka srednica 10mm
tu jest tak, ze oni nie komentuja usg, dostaje tylko opis i z tym udaje sie do lekarza prowadzacego, wiec nie wiem co oznacza to ujscie wewnetrzne, czy to ok?

aha, maly ma ok 2670g - jak to lekarz okreslil: nie jest zabiedzony, wg tego usg termin porodu to 1.08, czyli przyspieszony jakies 2tygodnie

po wizycie zakupy i jeszcze pare rzeczy do zalatwienia, szybki obiad i padlam ze zmeczenia, musialam sie polozyc,w stalam o 20:00 i teraz nie wiem kiedy zasne...
Stary 2011-07-02, 22:06   #4525
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
mam pytanie i troszkę odbiegnę od tematu
używałyście maseł do ciała z bielendy?? ostatnio koleżanka zachwala ale nie jestem przekonana do tej firmy w ogóle nic nie mam z bielendy
Dawno temu bardzo chwalono żele do higieny intymnej tej firmy. Ale masła, to inna branża...
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 22:06   #4526
wodaqua
Zadomowienie

Brunetko, jesteśmy tu po to, żeby wszystko pisać! I złe i dobre... Konspiratorki powinny też dostać! Ale dobrze, ze już dobrze

Natko, gratki za ostatni egzamin Możesz rodzic

Carmela, oby mała Sara szybko się wybroniła! I żebyście do domku szybko pojechały!

Cytat:
Dziubek urodziła
Szymek urodził się przez cc o 16.50 3900 g i 55 cm
klask i:
Już widziałam zdjęcie, jest taki malenieczki!
Gratuluję mamusi i czekam na opis cc, bo to w moim temacie

A konspira tak szczerze mówiąc nie za bardzo mi się podoba, dotychczas dzieliłyśmy się na bieżąco wszystkimi informacjami, kazda przeżywała ciężkie chwile innej, a teraz jakieś cyry. Mam focha i to na serio...

Nadrabiam dalej...
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 22:10   #4527
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Dawno temu bardzo chwalono żele do higieny intymnej tej firmy. Ale masła, to inna branża...
no właśnie chce kupić jakies masło do ciała a widziałam że bielenda w rossie jest w promocji i już nie wiem czy to coś warte

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 22:12   #4528
youyou
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w tej ciąży brałam gynalgin, gin przepisał więc twierdziłam że wie co robi
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 22:15   #4529
sygine
Zadomowienie

Co jakiś czas dzisiaj zaglądam i staram się nadrabiać No i w końcu się udało
Znowu zaczyna dopadać mnie zgaga Czy to cholerstwo musi się przypałętać jak już mam zamiar iść spać
Mam wrażenie że młody jest coraz niżej, bo po pierwsze jak siedzę to mi brzuch przeszkadza, a jak idę to całe podwozie ciągnie i boli... Ale jeszcze trochę na szczęście
A my z mężusiem dzisiaj jesteśmy równo 9 miesięcy po ślubie Ale to minęło szybciutko...
Stary 2011-07-02, 22:15   #4530
CrazyMachine
Zadomowienie

Agadus, jak w promocji, może cena nie jest wygórowana? Raz kozie śmierć, kup i się sama przekonaj Jednym będzie pasować, innym nie. Pisałam o tych żelach, żeby dać znać, że to nie jest jakaś tam nieznana badziewna firma.

A co do synka Dziubka, jak mój mąż zobaczył to zdjęcie w pionie, to powiedział: "ooo jaka fajna fryzura - na Stinga"
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości