|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
dodaja, ijaa, kashmirka do tablicy i się meldować, no!
U mnie dzień jak co dzień. Zmęczyła mnie niesamowicie praca, kark mnie od rana boli i nie mam na nic siły. No i muszę iść spać wcześnie, bo jestem niewyspana przez jakieś koszmary, typu ktoś mi wiertarką chce wywiercić oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Dobrze pamiętasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moze nie ma sie czego bać. czasem ludzie tylko tak dziwnie wyglądają ![]() ![]() ![]() Jak ją zobaczyłam to szczerze się przeraziłam, ale na drugi dzien zagadałam i okazala sie super miłą i sympatyczna osoba. Ale wyglądem odstraszała ![]() No własnie laski ! Meldować się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Byłam na USG - wszystko dobrze. Co do tego co jest między nogami to jeszcze nie wiem na 100 % ale jak razem z lekarzem patrzyłam na ekran to mnie się tam wydawało że coś dynda. Ale zobaczymy na następnej wizycie ![]() Ja dzisiaj mam kiepski dzień. Haniula a propo tego co ostatnio pisałyśmy o znajomych to dzisiaj tak się przejechałam na bliskiej mi osobie, że prawie całe popołudnie przepłakałam, a jak to ma zazwyczaj miejsce TŻ akurat jest na dyżurze. Już mi lepiej ale nie wiem ile jeszcze zniose. Jutro jade z TŻ na kilka dni do Warszawy więc troche się odstresuje ![]()
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na tych bliskich to najlepiej można się przejechać Ale nie ma co płakać, najważniejsi jestescie Wy- Wasza rodzina. reszte olac i już ![]() Ja po ostatnich rewelacjach wziełam sobie za cel dbać tylko o swoją rodzine, o najbliższych a nad znajomymi się nie rozczulać, bo jak człowiek za dobry to potem ciagle w dup.e kopany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Haniula ja doszłam do tego samego wniosku. Najważniejsza jest rodzina i trzeba ją pielęgnować. A d.pa to mi ostatnio bardzo stwardniała.
![]() Kash, Ijaa gdzie się podziewacie ![]()
#4507 | |||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Może kilka bacików pomoże? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja się meldowałam całkiem niedawno (jak na mnie ostatnio), więc proszę nie bić. ![]() ![]() Cytat:
Mnie się dzisiaj śniło, że mi komputer w pracy RAZEM ZE MNĄ wybuchł! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To najważniejsze! ![]() ![]() ![]() ![]() Noooooooormalnie, oczy mi się psują! Coś mnie dzisiaj bolą! ![]() Zdecydowanie się buntują ilością spędzanego (jak i jego inteswynością, bo często się wręcz wgapiać muszę) przed monitorem czasu. ![]() Musze o okularach poważnie pomyśleć! ![]() Marzyłam o siłowni wczoraj, bo przez święta nie byłam dwa tygodnie prawie. I co? I MPK postanowiło mnie pokarać i nie podstawić busa na czas. Efekt, brak czasu na dotarcie na miejsce w określoną porę. Musiałam się za to zmęczyć sama wieczorem i trachnęłam 45 minut hula-hop oraz taki trening brzucha na ławeczce, że dzisiaj mięśnie brzucha bolą mnie nawet przy lekkim śmiechu. ![]() Jutro przybywa Dyrcio, a my w ciemnym tyłku z projektem. ![]() ![]() Koleżanka aż zaczęła mięsem rzucać na to, wiec czuję w kościach, że jutro będzie wesoło. ![]() W drapałam się dzisiaj na wagę i moim oczom ukazał się piękny wynik, o kolejny kilogram (od Świąt) mniejszy! ![]() ![]() Wszystkie spodnie mi z dupska spadają i coś czuję, że będę musiała się złamać i zakupić jakieś jeansy, bo zwyczajnie nie mam w czym chodzić. ![]() No nic, lekka sałatka na kolację zjedzona, herbatka wypita idę trochę te moje styrane mięśnie kółkiem porozbijać, coby przestały marudzić. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-04-17 o 20:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() no jestem już jestem ![]() ![]() jeszcze raz dziękuję za docenienie mojego trudu w walce o płaski brzuch ![]() ![]() Ijaa fajnie z tymi mieszkaniami, zazdroszczę! Mnie właścicielka w piątek powiadomiła, że po długim weekendzie majowym muszę się wyprowadzić i to na przynajmniej miesiąc a nie jak wcześniej było mówione 2 tygodnie ![]() ![]() (chciałam Was prosić o trzymanie kciuków bo prawdopodobnie uda nam się przeprowadzić z M. do innego mieszkania i nie będę musiała zjeżdżać do rodziców z całym tym majdanem, a kciuki potrzebuje bo facet, który mieszka w naszym potencjalnym gniazdku zadeklarował dość lakonicznie, że wyprowadza się "po świętach" i jeszcze tego nie zrobił a bardzo nam zależy żeby się tam przeprowadzić zanim będziemy musieli opuścić to mieszkanie w którym teraz mieszkam(y) ) powiem Wam, że jestem już zmęczona tymi przeprowadzkami, od 2 lat przenoszę się z częstotliwością ok pół roku i naprawdę chciałabym w końcu zagrzać miejsce gdzieś na dłużej ![]() ![]() Hania no niestety z tymi znajomymi to często tak bywa, dlatego ja stawiam na jakość a nie ilość, wolę mieć kilku sprawdzonych przyjaciół o których wiem,że wskoczyli by za mną w ogień i nawzajem niż całe stadko fałszywych znajomych wokół siebie ![]() Kraven przykro mi, że musiałaś się zawieść na kimś kogo darzyłaś sympatią ![]() ![]() ![]() no i w sumie u mnie tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam Lenke, mam tż i co mi wiecej potrzeba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Dodaja Ty sie znasz ![]() Jak często można olejować włosy? Masakra ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2012-04-18 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
nie dziękuje aby nie zapeszać, niestety coś kiepsko mi to wychodzi, 23 kończy mi się l4 i wszystko wskazuje ja na to, że czeka mnie zmierzenie się z rzeczywistością ![]() Cytat:
![]() ![]() hej, ależ u mnie dzisiaj piękne słoneczko, aby już tak zostało bo planuje niebawem wybyć z domu. ![]() W weekend byliśmy na ślubie, cała impreza szykowana była już od dawna, miała się odbyć z pompą, przyznam, że pokładaliśmy w niej wielkie nadzieje (na dobrą zabawę,) a tym czasem orkiestra (która wzięła kupę kasy) schrzaniła młodym całe wesele- śpiewali po 3-4 piosenki i potem robili przerwy ok 40 minutowe, ludzie zanim zdarzyli dojść do parkietu to już kończyli, w związku z czym towarzystwo siedząc głównie przy stolach spiło się niesamowicie i na własną rękę śpiewali sobie przyśpiewki- jak dla mnie katastrofa. W dodatku my na swoim ślubie czuliśmy, że to nasz dzień byliśmy w centrum zainteresowania zarówno dj jak i gości a tu żadne zainteresowanie młodymi ze strony orkiestry, żadnego sto lat, dedykacji no masakra. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Aż mi ich szkoda było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Nie ma jakiś konkretnych ustaleń ile można
![]() wiecznie czasu nie mam ![]() Cześć, Kashmirka trzymam mocno kciuki za mieszkanie ![]() Kraven, Haniula ja niestety też wielokrotnie przejechałam się na najbliższych mi osobach, ale już taka jestem, że jestem w stanie ufać, ofiarować całą siebię, a potem kopią mnie w tyłek. Ijaa gratuluję kolejnego kilograma na minusie ![]() Dannae, dziękuję za pamięć ![]() U mnie wsjo po staremu ![]() Mam zamiar od dziś, najpóźniej od jutra zacząć ostre hulanie i ćwiczenia, żeby na komunię w maju być laską ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czy olej nakłada sie od ucha w dół czy na całej długości? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nakładałam od ucha w dół bo nie chciałam przetłuścić nasady.
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() Ojaa spojrzałam w Twoj suwaczek i Ty JUZ w 18tc ![]() ![]() A dzis moja bratowa wylądowała na patologii bo ma bardzo wysokie ciśnienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oleje typu oliwa z oliwek, BD czy lniany, nakładam od uch w dół, bo od nich oczekuję tylko i wyłącznie nawilżenie/ odżywienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak 1 - 2 razy w tygodniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
Ale może.. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - jak mus to mus, a może uda się w innym miejscu. Trzymam kciuki. ![]() Cytat:
![]() Ja wszystko poza szamponem (jeśli używam, bo aktualnie stosuję tylko szampon) - odżywki, maski i inne specyfiki, nakładam od ucha w dół, bo inaczej obciążają mi włosy. Oleje (u mnie mieszanka oliwy z oliwek i olejku rycynowego) również, jak stosuję. ![]() W pracy sajgon! Pozytywny, bo widać efekty, ale niestety mimo wyciskania z siebie wszystkiego czego się da, czasu brakuje. Dzisiejsze zebranie zarządu tylko potwierdziło to, że w przyszłym tygodniu to powinnam raczej w biurze zamieszkać. ![]() Mamy dzisiaj z A. popołudnie lenia! ![]() ![]() Jesteśmy na nie! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ze przetłuszczaja i łupież to ja mam z natury tak, nie po olejku bo tego uzywam od całkiem niedawna. No i wstyd sie przyznać, ale zmywam go szamponem z silikonem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Konto usunięte
|
Pozdrowienia z domowego łóżeczka
![]() Wczoraj się naczekałam długo na wyrywanie, ale w końcu późnym wieczorem się doczekałam... Samo rwanie po znieczuleniu bezbolesne, dużo krwi się nie polało. Potem dorobiłam się tygodniowego zwolnienia, wróciłam do domu i poszłam spać. Zanim zasnęłam to mi zeszło znieczuleniu i zaczęło boleć tak bardzo, że miałam ochotę wymiotować. Zeżarłam tabletki i jakoś zasnęłam na dwie godziny ![]() Co do olejowania, też bym chciała zacząć, ale jakoś nie mogę się za to zabrać. Może teraz mi się uda, jak mam siedzieć kilka dni w domu... kashmirka powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu wstyd się przyznać? Wiele dziewczyn olejuje włosy i używa szamponów z silikonami, bo inne im po prostu nie służą ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Konto usunięte
|
czeeść!
![]() no i wreszcie piątek ![]() ![]() nie wiem jak Wam ale mi się strasznie dłużył ten weekend ![]() ![]() ![]() ![]() za kciuki ws. mieszkania bardzo, bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() Danusia zdrówka! ![]() Hania ja coś się za to olejowanie nie mogę zabrać, a teraz to w ogóle nie mam kasy na takie "zbyteczne" wydatki, maj to będzie straszny miesiąc ![]() ![]() ![]() Dodaja, Duszka widzę mobilizację hula-hopową na wątku i bardzo się cieszę ![]() ![]() dobra wracam do roboty a Wam życzę miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Konto usunięte
|
Wiesz kash tak mi ostatnio brakuje Twoich porannych wypowiedzi. Przyzwyczaiłam się, że w przerwie śniadaniowej wchodzę na wizaż i czytam Twojego posta, a ostatnio jakoś pustawo...
Ja w drugim dniu siedzenia w domu dostaję już świra ![]() U mnie finansowo ciężki jest ten miesiąc przez tego dentystę. Nie powiem ile mi wypłaty to zeżarło. Już mamy nasze średnie wydatki przekroczne, a czeka nas jeszcze wyjazd do P., na co również sporo kasy pójdzie. Niefajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do maja to ja też u nas go nie widzę. Przede wszystkim remont. Pochłania wszystkie wolne pieniądze, ja już mam puste konto ![]() To dzięki Tobie mam taką mobilizację ![]() ![]() ![]() Niestety, ale ostatnio nie mam chwilki dla siebie. Od rana albo pracuję, albo jestem na uczelni. Potem jak wraca tż to robię obiad, jemy i do remontu albo jeździmy za kuchniami i tak dni lecą jak oszalałe. Wieczorem, kiedy już padam zaczynam ćwiczyć i w wannie zasypiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Danusia- nie zazdroszczę problemów zębowych ![]() ![]() ![]() Ijaa- fajnie, że mieszkanka szukacie ![]() ![]() ![]() Dodaja- dużo Wam jeszcze zostało do zrobienia w kwestii remontu? Nie mogę się doczekać rezultatów ![]() Hania- używam dokładnie tego samego oleju ![]() ![]() Kash- trzymam kciuki, żeby udało Wam się znaleźć jakieś fajne mieszkanko gdzie zacumujecie na dłużej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O czym ja to miałam pisać...? A! NAUKI ![]() ![]() ![]() Poza tym PRAWIE mamy zaproszenia i pasowało by już je powoli zamówić i rozdawać. Ogólnie temat ślubny jest u nas coraz bardziej na topie i jak zacznę Was tym zanudzać to dajcie znać ![]() A teraz zmykam gotować gulasz (taaa.. wiem, że piątek ![]() ![]()
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez ostatnich kilka dni skrobaliśmy sufity zarówno w kuchni i salonie, bo było już tyle warstw farb, że w niektórych miejscach sama odpadała. Strasznie ciężka i żmudna robota, ale daliśmy radę. Wczoraj "oklepywaliśmy" wszystkie miejsca, które mogły się kruszyć, sypać i tak też było. Dziś prawdopodobnie tż będzie klieł wszystkie ubytki, a jest ich całe mnóstwo, także znowu z tym zejdzie. Potem szlifowanie i w końcu malowanie sufitów ![]() Potem tż zrobi w kuchni ściany do tego momentu gdzie mają być kafle, ja szybko pomaluję i wtedy wejdzie Pan od kafelek do kuchni ![]() Potem to już tylko wstawienie kuchni pozostanie, kupienie lampy i pewnie wielu innych pierdół. Jak z tym się uwiniemy, to tż zrobi ściany z dużym, ja pewnie pomaluję. Potem znowu przyjdzie Pan od paneli ściennych i podłogowych. A potem to już czeka nas zbieranie pieniędzy na meble ![]() ![]() Ja zmykam na pocztę i po skrzydełka. U mnie dziś pomidorowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() co do portfela to doskonale rozumiem, wiem, że dentysta to spory wydatek i może to mało pocieszające ale trzeba się cieszyć że miałaś tą kasę i nie musiałaś np. pożyczyć a zdrowie najważniejsze, dostałaś po portfelu ale już tej kasy nie ma i nie wróci, trzeba utopić w niepamięci i wierzyć, że nie będziesz musiała prędko mieć znów takiego wydatku... kiedy przyjeżdżacie do Poznania? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję efektów z HH i trzymam kciuki za motywację i konsekwencję w działaniu ![]() ![]() jeszcze godzinka i do domuuuu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Dodaja ja to Was podziwiam, respect! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- ale mam dobry nastrój! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Czesc.
My do jutra w Wawie jestesmy. TZ na wykladach a ja przez 2 dni zwiedzalam centrum nauki Kopernik. Faktycznie robi wrazenie ale co do organizacji to leza i kwicza. Nikt nie panuj nad zwiedzajacymi. Codziennie przyjezdzaja grupy zorganizowane z kilkuletnimi dziecmi i powiem szczerze ze jest to meczace. Mysle ze fajnieby bylo. gdyby raz na 2 tygodniwe byl dzien zwiedzania dla osob pelnoletnich. Ja wytrzymalam ten wrzask ale np 4 starszych panstwa po pol godziny zrezygnowala i wcale im sie nie dziwie. No to sie wyzalilam. Kash az milo czytac takie pozytywne posty. ![]()
#4530 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
wybaczcie, że nie piszę, ale brak mi czasu, praca, praca, do tego tato w szpitalu, niby nic poważnego, jednak człowiek się martwi i martwi, bo różna badania mu robią i robią także jak się u mnie uspokoi do się odezwę zdrówka dla wszystkich i kciuki też dobrej nocki
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.