|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
dodaja, ijaa, kashmirka do tablicy i się meldować, no!
U mnie dzień jak co dzień. Zmęczyła mnie niesamowicie praca, kark mnie od rana boli i nie mam na nic siły. No i muszę iść spać wcześnie, bo jestem niewyspana przez jakieś koszmary, typu ktoś mi wiertarką chce wywiercić oko Na obiadek rybka z mozarellą, bo proste i szybkie.
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze pamiętasz
A dwie jedynki zostały wolne i dziś przyszedł ten chłopak i być może jego kumpel się do drugiej jedynki wprowadzi...
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moze nie ma sie czego bać. czasem ludzie tylko tak dziwnie wyglądają Ja jak leżałam w sali po porodzie, to w środku nocy przywieźli do mnie dziewczyne. Blada skóra, czarne włosy mnóstwo kolczyków i wszędzie ! tatuaże. Dosłownie wszedzie- nawet całą pipke miała wytatułowaną i na twarzy a na udach po jednej wielkiej kokardzie![]() Jak ją zobaczyłam to szczerze się przeraziłam, ale na drugi dzien zagadałam i okazala sie super miłą i sympatyczna osoba. Ale wyglądem odstraszała ![]() No własnie laski ! Meldować się
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Byłam na USG - wszystko dobrze. Co do tego co jest między nogami to jeszcze nie wiem na 100 % ale jak razem z lekarzem patrzyłam na ekran to mnie się tam wydawało że coś dynda. Ale zobaczymy na następnej wizycie ![]() Ja dzisiaj mam kiepski dzień. Haniula a propo tego co ostatnio pisałyśmy o znajomych to dzisiaj tak się przejechałam na bliskiej mi osobie, że prawie całe popołudnie przepłakałam, a jak to ma zazwyczaj miejsce TŻ akurat jest na dyżurze. Już mi lepiej ale nie wiem ile jeszcze zniose. Jutro jade z TŻ na kilka dni do Warszawy więc troche się odstresuje
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na tych bliskich to najlepiej można się przejechać Ale nie ma co płakać, najważniejsi jestescie Wy- Wasza rodzina. reszte olac i już ![]() Ja po ostatnich rewelacjach wziełam sobie za cel dbać tylko o swoją rodzine, o najbliższych a nad znajomymi się nie rozczulać, bo jak człowiek za dobry to potem ciagle w dup.e kopany Jak to mówia "masz miekkie serce- musisz miec twardą dup.e" i faktycznie coś w tym jest
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula ja doszłam do tego samego wniosku. Najważniejsza jest rodzina i trzeba ją pielęgnować. A d.pa to mi ostatnio bardzo stwardniała.
![]() Kash, Ijaa gdzie się podziewacie
|
#4507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Może kilka bacików pomoże? Ja się meldowałam całkiem niedawno (jak na mnie ostatnio), więc proszę nie bić. ![]() Cytat:
Mnie się dzisiaj śniło, że mi komputer w pracy RAZEM ZE MNĄ wybuchł! Z przepracowania biedaczek. Cytat:
Niektórzy to są odważni. To najważniejsze! ![]() Noooooooormalnie, oczy mi się psują! Coś mnie dzisiaj bolą! ![]() Zdecydowanie się buntują ilością spędzanego (jak i jego inteswynością, bo często się wręcz wgapiać muszę) przed monitorem czasu. ![]() Musze o okularach poważnie pomyśleć! Marzyłam o siłowni wczoraj, bo przez święta nie byłam dwa tygodnie prawie. I co? I MPK postanowiło mnie pokarać i nie podstawić busa na czas. Efekt, brak czasu na dotarcie na miejsce w określoną porę. Musiałam się za to zmęczyć sama wieczorem i trachnęłam 45 minut hula-hop oraz taki trening brzucha na ławeczce, że dzisiaj mięśnie brzucha bolą mnie nawet przy lekkim śmiechu. ![]() Jutro przybywa Dyrcio, a my w ciemnym tyłku z projektem. Niestety tak to jest, jak wszyscy chcą wszystko na last minute, zamiast zaplanować, przemyśleć i zrobić tak by każdemu szła praca sprawnie i wygodnie.Koleżanka aż zaczęła mięsem rzucać na to, wiec czuję w kościach, że jutro będzie wesoło. ![]() W drapałam się dzisiaj na wagę i moim oczom ukazał się piękny wynik, o kolejny kilogram (od Świąt) mniejszy! ![]() Wszystkie spodnie mi z dupska spadają i coś czuję, że będę musiała się złamać i zakupić jakieś jeansy, bo zwyczajnie nie mam w czym chodzić. ![]() No nic, lekka sałatka na kolację zjedzona, herbatka wypita idę trochę te moje styrane mięśnie kółkiem porozbijać, coby przestały marudzić.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-04-17 o 21:48 |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
no jestem już jestem przepraszam, że mnie mało ostatnio ale jakieś wiosenne przesilenie mnie dopadło i kompletnie nic mi się nie chce a w pracy z kolei taki Meksyk, że nawet nie mam kiedy napisać ![]() jeszcze raz dziękuję za docenienie mojego trudu w walce o płaski brzuch Ijaa fajnie z tymi mieszkaniami, zazdroszczę! Mnie właścicielka w piątek powiadomiła, że po długim weekendzie majowym muszę się wyprowadzić i to na przynajmniej miesiąc a nie jak wcześniej było mówione 2 tygodnie w dodatku muszę zabrać wszystkie swoje rzeczy bo będą robić straszny syf w tym mieszkaniu ![]() (chciałam Was prosić o trzymanie kciuków bo prawdopodobnie uda nam się przeprowadzić z M. do innego mieszkania i nie będę musiała zjeżdżać do rodziców z całym tym majdanem, a kciuki potrzebuje bo facet, który mieszka w naszym potencjalnym gniazdku zadeklarował dość lakonicznie, że wyprowadza się "po świętach" i jeszcze tego nie zrobił a bardzo nam zależy żeby się tam przeprowadzić zanim będziemy musieli opuścić to mieszkanie w którym teraz mieszkam(y) ) powiem Wam, że jestem już zmęczona tymi przeprowadzkami, od 2 lat przenoszę się z częstotliwością ok pół roku i naprawdę chciałabym w końcu zagrzać miejsce gdzieś na dłużej mam nadzieję, że teraz nam się uda Hania no niestety z tymi znajomymi to często tak bywa, dlatego ja stawiam na jakość a nie ilość, wolę mieć kilku sprawdzonych przyjaciół o których wiem,że wskoczyli by za mną w ogień i nawzajem niż całe stadko fałszywych znajomych wokół siebie ![]() Kraven przykro mi, że musiałaś się zawieść na kimś kogo darzyłaś sympatią ale może lepiej, że teraz niż za jakiś czas, choć to zawsze boli cieszę sie, że z maleństwem w porządku, że odpoczęłaś w Zakopanem i teraz spędzisz sobie miło czas w stolicy no i w sumie u mnie tyle miłego dnia Wam życzę Dziewczyny! |
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to wlasnie zaliczałam do tej kategorii - bardzo dobrych co wskoczą w ogien. Teraz widać, jak bardzo sie myliłam, ale cóż![]() Mam Lenke, mam tż i co mi wiecej potrzeba ![]() za mieszkanko !---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Dodaja Ty sie znasz ![]() Jak często można olejować włosy? Masakra jestem mega niewyspana i boli mnie głowa Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2012-04-18 o 10:41 |
|
|
|
|
#4510 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie dziękuje aby nie zapeszać, niestety coś kiepsko mi to wychodzi, 23 kończy mi się l4 i wszystko wskazuje ja na to, że czeka mnie zmierzenie się z rzeczywistością ![]() Cytat:
![]() ![]() hej, ależ u mnie dzisiaj piękne słoneczko, aby już tak zostało bo planuje niebawem wybyć z domu. ![]() W weekend byliśmy na ślubie, cała impreza szykowana była już od dawna, miała się odbyć z pompą, przyznam, że pokładaliśmy w niej wielkie nadzieje (na dobrą zabawę,) a tym czasem orkiestra (która wzięła kupę kasy) schrzaniła młodym całe wesele- śpiewali po 3-4 piosenki i potem robili przerwy ok 40 minutowe, ludzie zanim zdarzyli dojść do parkietu to już kończyli, w związku z czym towarzystwo siedząc głównie przy stolach spiło się niesamowicie i na własną rękę śpiewali sobie przyśpiewki- jak dla mnie katastrofa. W dodatku my na swoim ślubie czuliśmy, że to nasz dzień byliśmy w centrum zainteresowania zarówno dj jak i gości a tu żadne zainteresowanie młodymi ze strony orkiestry, żadnego sto lat, dedykacji no masakra. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Aż mi ich szkoda było .
|
||
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jakiś konkretnych ustaleń ile można
Tak naprawdę sama powinnaś zobaczyć ile Ci potrzeba. Niektóre dziewczyny na wizażu olejują nawet każdego dnia, ale dla mnie to przesada. Uważam, że 2 razy w tygodniu to tak optymalnie. Ja ostatnio jak zaolejuję raz to jest dobrze, bo wiecznie czasu nie mam ![]() Cześć, Kashmirka trzymam mocno kciuki za mieszkanie ![]() Kraven, Haniula ja niestety też wielokrotnie przejechałam się na najbliższych mi osobach, ale już taka jestem, że jestem w stanie ufać, ofiarować całą siebię, a potem kopią mnie w tyłek. Ijaa gratuluję kolejnego kilograma na minusie ![]() Dannae, dziękuję za pamięć ![]() U mnie wsjo po staremu Remontujemy dalej, ale zajmie nam to bardzo dużo czasu, także nie ma czym się jeszcze chwalić. Mam zamiar od dziś, najpóźniej od jutra zacząć ostre hulanie i ćwiczenia, żeby na komunię w maju być laską Teraz mam tak paskudny okres, że głowa mała
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy olej nakłada sie od ucha w dół czy na całej długości? |
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nakładałam od ucha w dół bo nie chciałam przetłuścić nasady.
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Ojaa spojrzałam w Twoj suwaczek i Ty JUZ w 18tc A dzis moja bratowa wylądowała na patologii bo ma bardzo wysokie ciśnienie Ale jest w 36tc wiec juz troche bezpieczniej
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze to używać dobrego szamponu, który na pewno zmyje wszystko dokładnie. Oleje typu oliwa z oliwek, BD czy lniany, nakładam od uch w dół, bo od nich oczekuję tylko i wyłącznie nawilżenie/ odżywienia
|
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak 1 - 2 razy w tygodniu Też nie chcę przedobrzyć, a zresztą nakładam na całą noc, a nie zawsze mam czas myć rano włosy, zwłaszcza, że na ogół nie używam suszarki, wolę jak naturalnie schną. Ale efekty są super
|
|
|
|
|
#4517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
Ale może.. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - jak mus to mus, a może uda się w innym miejscu. Trzymam kciuki. ![]() Cytat:
![]() Ja wszystko poza szamponem (jeśli używam, bo aktualnie stosuję tylko szampon) - odżywki, maski i inne specyfiki, nakładam od ucha w dół, bo inaczej obciążają mi włosy. Oleje (u mnie mieszanka oliwy z oliwek i olejku rycynowego) również, jak stosuję. W pracy sajgon! Pozytywny, bo widać efekty, ale niestety mimo wyciskania z siebie wszystkiego czego się da, czasu brakuje. Dzisiejsze zebranie zarządu tylko potwierdziło to, że w przyszłym tygodniu to powinnam raczej w biurze zamieszkać. ![]() Mamy dzisiaj z A. popołudnie lenia! Nie ugotowaliśmy obiadu - wyciągnęliśmy pizzę z zamrażarki, nie zrobiliśmy zakupów, pranie wisi, jedzonko na jutro nie przygotowane, na stole (dokładnie) 7 kubków i co moment znoszę nowe! ![]() Jesteśmy na nie! Wcinamy czekoladowe lody i okupujemy kanapę!
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moglabym miec codzien na włosach, dla tego zapachu![]() A ze przetłuszczaja i łupież to ja mam z natury tak, nie po olejku bo tego uzywam od całkiem niedawna. No i wstyd sie przyznać, ale zmywam go szamponem z silikonem
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
Pozdrowienia z domowego łóżeczka
![]() Wczoraj się naczekałam długo na wyrywanie, ale w końcu późnym wieczorem się doczekałam... Samo rwanie po znieczuleniu bezbolesne, dużo krwi się nie polało. Potem dorobiłam się tygodniowego zwolnienia, wróciłam do domu i poszłam spać. Zanim zasnęłam to mi zeszło znieczuleniu i zaczęło boleć tak bardzo, że miałam ochotę wymiotować. Zeżarłam tabletki i jakoś zasnęłam na dwie godziny I tyle udało mi się pospać. Rano wstałam z bólem, ale nie takim dużym jak w nocy i na razie obywam się bez tabletki. Na szczęście na razie nie spuchłam, więc nie jest źle. Ale już się nudzę :PCo do olejowania, też bym chciała zacząć, ale jakoś nie mogę się za to zabrać. Może teraz mi się uda, jak mam siedzieć kilka dni w domu... kashmirka powodzenia
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedulka
|
|
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu wstyd się przyznać? Wiele dziewczyn olejuje włosy i używa szamponów z silikonami, bo inne im po prostu nie służą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Konto usunięte
|
czeeść!
no i wreszcie piątek ![]() nie wiem jak Wam ale mi się strasznie dłużył ten weekend jakie macie plany? do mnie przyjeżdża siostra bo ma zjazd na uczelni, jutro liczę na ładną pogodę i że spędzimy z M. aktywnie dzień na powietrzu, wieczorem za to idę z przyjaciółkami do miasta na imprezę z okazji moich nieuczczonych jeszcze urodzin mam nadzieję, że nie będzie na parkiecie takich tłumów jak ostatnio i uda mi się wytańczyć niedziela pewnie już na spokojnie i bez ekscesów ![]() za kciuki ws. mieszkania bardzo, bardzo dziękuję no ale liczę,że facet wyprowadzi się do końca miesiąca i zdążymy się spokojnie przeprowadzić Danusia zdrówka! Hania ja coś się za to olejowanie nie mogę zabrać, a teraz to w ogóle nie mam kasy na takie "zbyteczne" wydatki, maj to będzie straszny miesiąc nie dość, że musimy zapłacić za wakacje to mam jeszcze tyle okazji wśród bliskich typu: urodziny, imieniny, komunia, dzień matki i nasza rocznica, że musiałabym dwie wypłaty dostać żeby to wszystko obejść i każdemu kupić chociaż jakiś drobiazg Dodaja, Duszka widzę mobilizację hula-hopową na wątku i bardzo się cieszę ![]() dobra wracam do roboty a Wam życzę miłego dnia! |
|
|
|
#4524 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz kash tak mi ostatnio brakuje Twoich porannych wypowiedzi. Przyzwyczaiłam się, że w przerwie śniadaniowej wchodzę na wizaż i czytam Twojego posta, a ostatnio jakoś pustawo...
Ja w drugim dniu siedzenia w domu dostaję już świra U mnie finansowo ciężki jest ten miesiąc przez tego dentystę. Nie powiem ile mi wypłaty to zeżarło. Już mamy nasze średnie wydatki przekroczne, a czeka nas jeszcze wyjazd do P., na co również sporo kasy pójdzie. Niefajnie
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do maja to ja też u nas go nie widzę. Przede wszystkim remont. Pochłania wszystkie wolne pieniądze, ja już mam puste konto To dzięki Tobie mam taką mobilizację Czekałam na okres, przeczekałam najgorsze bóle i już w 3 dniu zaczęłam kręcić bo tak już chciałam Mam zamiar jeszcze dorzucić co drugi dzień stepper i co drugi dzień 8 minut abs Mam nadzieje, że moje plany wypalą. Niestety, ale ostatnio nie mam chwilki dla siebie. Od rana albo pracuję, albo jestem na uczelni. Potem jak wraca tż to robię obiad, jemy i do remontu albo jeździmy za kuchniami i tak dni lecą jak oszalałe. Wieczorem, kiedy już padam zaczynam ćwiczyć i w wannie zasypiam Nie mniej jednak uwielbiam to zmęczenie i zakwasy na drugi dzień, chociażby od dźwigania ciężkiego młotka
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Danusia- nie zazdroszczę problemów zębowych jak tylko pomyślę o dentyście-sadyście to mam ciary, a co dopiero jakbym miała mieć coś rwane![]() Ijaa- fajnie, że mieszkanka szukacie Macie jakieś upatrzone? Jakiego metrażu szukacie ? Czekamy na więcej informacji! ![]() Dodaja- dużo Wam jeszcze zostało do zrobienia w kwestii remontu? Nie mogę się doczekać rezultatów ![]() Hania- używam dokładnie tego samego oleju A szampon też mam z Alterry- szczerze polecam jak już wykończysz te swoje 2 butle ![]() Kash- trzymam kciuki, żeby udało Wam się znaleźć jakieś fajne mieszkanko gdzie zacumujecie na dłużej I faktycznie mocno nadwyrężający portfel będzie u Was maj... Ale dacie radę Co do hh to faktycznie się spięłam 31.05 mam pierwszą przymiarkę sukni i mam zamiar wytrwać i hulać codziennie do tego czasu! Pochwalę się, że od Świąt już 2 kg mniej na wadze Oby tak dalej ![]() O czym ja to miałam pisać...? A! NAUKI Masakra. Dowiedziałam, się, że mam: prać, sprzątać, gotować itp, a TŻ ma mi być za to po prostu wdzięczny No i oczywiście żyjemy w głębokim grzechu z moim TŻ:P Poza tym Pani psycholog uświadomiła nas, że moja macica ma już 40 lat i pokazywała nam plansze z narządami rodnymi kobiety rodem z lat 70-tych... Dobrze, że to już za nami ![]() Poza tym PRAWIE mamy zaproszenia i pasowało by już je powoli zamówić i rozdawać. Ogólnie temat ślubny jest u nas coraz bardziej na topie i jak zacznę Was tym zanudzać to dajcie znać ![]() A teraz zmykam gotować gulasz (taaa.. wiem, że piątek )
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez ostatnich kilka dni skrobaliśmy sufity zarówno w kuchni i salonie, bo było już tyle warstw farb, że w niektórych miejscach sama odpadała. Strasznie ciężka i żmudna robota, ale daliśmy radę. Wczoraj "oklepywaliśmy" wszystkie miejsca, które mogły się kruszyć, sypać i tak też było. Dziś prawdopodobnie tż będzie klieł wszystkie ubytki, a jest ich całe mnóstwo, także znowu z tym zejdzie. Potem szlifowanie i w końcu malowanie sufitów ![]() Potem tż zrobi w kuchni ściany do tego momentu gdzie mają być kafle, ja szybko pomaluję i wtedy wejdzie Pan od kafelek do kuchni Myślę, że w przyszłym tygodniu to będzie i mam nadzieje, że przed majówką się uwinie. Potem to już tylko wstawienie kuchni pozostanie, kupienie lampy i pewnie wielu innych pierdół. Jak z tym się uwiniemy, to tż zrobi ściany z dużym, ja pewnie pomaluję. Potem znowu przyjdzie Pan od paneli ściennych i podłogowych. A potem to już czeka nas zbieranie pieniędzy na meble Bo na razie ich nie mam ![]() Ja zmykam na pocztę i po skrzydełka. U mnie dziś pomidorowa
|
|
|
|
|
#4528 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do portfela to doskonale rozumiem, wiem, że dentysta to spory wydatek i może to mało pocieszające ale trzeba się cieszyć że miałaś tą kasę i nie musiałaś np. pożyczyć a zdrowie najważniejsze, dostałaś po portfelu ale już tej kasy nie ma i nie wróci, trzeba utopić w niepamięci i wierzyć, że nie będziesz musiała prędko mieć znów takiego wydatku... kiedy przyjeżdżacie do Poznania? w przyszły weekend jest Poznań za pół ceny, my wybieramy się do zoo i jakiejś knajpki, może byśmy się umówili na jakiś wspólny obiad jeśli przyjeżdżacie akurat w tym terminie? ![]() Cytat:
widzę, że dla wszystkich maj nie jest zbyt dobry finansowo u mnie też tyle tych okazji i codzień przypominam sobie o nowej dziś mi się przypomniało, że bliźniaki przyjaciółki też kończą 2 lata w maju Cytat:
teraz powinnaś chodzić za K. i mówić "bądź wdzieczny niewdzięczny!" gratuluję efektów z HH i trzymam kciuki za motywację i konsekwencję w działaniu jeszcze godzinka i do domuuuu ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Dodaja ja to Was podziwiam, respect! za to efekt będzie na pewno wow ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- ale mam dobry nastrój! M. mi właśnie napisał, że we wtorek ma rozmowę o pracę w miejscu gdzie zawsze chciał pracować naprawdę dziewczyny napisał taki świetny list motywacyjny szczery i od serca, że od zawsze marzył o pracy u nich że ja po przeczytaniu powiedziałam, że od razu bym go zatrudniła poza tym to praca w której ma się na codzień kontakt z językiem angielskim co mnie cieszy bo w obecnej pracy go nie używa i było mi żal, że nie może go na codzień wykorzystywać może teraz to się zmieni także już dziś proszę o kciuki na wtorek |
|||
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
My do jutra w Wawie jestesmy. TZ na wykladach a ja przez 2 dni zwiedzalam centrum nauki Kopernik. Faktycznie robi wrazenie ale co do organizacji to leza i kwicza. Nikt nie panuj nad zwiedzajacymi. Codziennie przyjezdzaja grupy zorganizowane z kilkuletnimi dziecmi i powiem szczerze ze jest to meczace. Mysle ze fajnieby bylo. gdyby raz na 2 tygodniwe byl dzien zwiedzania dla osob pelnoletnich. Ja wytrzymalam ten wrzask ale np 4 starszych panstwa po pol godziny zrezygnowala i wcale im sie nie dziwie. No to sie wyzalilam. Kash az milo czytac takie pozytywne posty.
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
wybaczcie, że nie piszę, ale brak mi czasu, praca, praca, do tego tato w szpitalu, niby nic poważnego, jednak człowiek się martwi i martwi, bo różna badania mu robią i robią także jak się u mnie uspokoi do się odezwę zdrówka dla wszystkich i kciuki też dobrej nocki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

Na obiadek rybka z mozarellą, bo proste i szybkie.

A dwie jedynki zostały wolne
i dziś przyszedł ten chłopak i być może jego kumpel się do drugiej jedynki wprowadzi...
Ja jak leżałam w sali po porodzie, to w środku nocy przywieźli do mnie dziewczyne. Blada skóra, czarne włosy mnóstwo kolczyków i wszędzie ! tatuaże. Dosłownie wszedzie- nawet całą pipke miała wytatułowaną 

Jestem żonką 
Niektórzy to są odważni. 

mam nadzieję, że teraz nam się uda
za mieszkanko !
jestem mega niewyspana i boli mnie głowa
.

moglabym miec codzien na włosach, dla tego zapachu
biedulka
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam nadzieję, że nie będzie na parkiecie takich tłumów jak ostatnio i uda mi się wytańczyć
1.09.2012