"Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal: - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-12, 09:01   #4501
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:

Carmi ja bym jeszcze poszukala troche czasu jest

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:02   #4502
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
dzięki dodzwoniłam się do mamy i zrobię, tak jak ona robiła, czyli z namoczoną bułką - pyszne są, może i moje będą jadalne
zrobię z pieczonymi ziemniakami (bez podgotowywania) i pomidorami z cebulką aj low cebula!

Spadam do sklepu
moja mama też robi często z namoczoną bułką ja stosuje akurat to co mam pod ręką - bo mielone to jest obiad na szybko

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:05   #4503
najfajniejsza
Zakorzenienie

Wiem, mam w podpisie, nie chcę się narzucać, ale serce mi pęka, bo coś wolno idzie ta akcja w tym roku, a czas na nakarmienie psa jest tylko do 19 grudnia, dlatego na wszelki wypadek wrzucę link jeszcze tutaj: http://tablica.pl/nakarm-psa/?utm_so...ampaign=nakarm
wystarczy wybrać psiaka i kliknąć w banner "nakarm psa" czy jakoś tak można to robić raz dziennie (lub tak jak ja mieć zmienne IP )

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
moja mama też robi często z namoczoną bułką ja stosuje akurat to co mam pod ręką - bo mielone to jest obiad na szybko
wiem, że na szybko, ale pierwszy raz będę robić, więc mam stresa jeszcze przede mną pierwsze robienie rolady (której nie lubię, więc pewnie nigdy nie zrobią ;P), klusków śląskich i zup
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:05   #4504
butterfly20
Zakorzenienie

Carmi ja bym przystała na ich propozycję. W końcu nie spieszy Ci się aż tak bardzo,może jeszcze znajdziesz jakąś lepszą

Ja wybierałam suknię tylko z Mamą i bardzo się z tego cieszę.Osobiście nigdy nie chciałam tłoku, bo pewnie mieszałoby mi to bardziej w głowie skoro kazdy ma inny gust i byłyby sprzeczne opinie.Natomiast z Mamą mamy podobne gusty,więc poszło szybko

Najeczko ja daję mokrą bułkę, a obtaczam w bułce tartej
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:06   #4505
Stefannia
Wtajemniczenie

Cześć.
Wstałam dziś jeszcze bardziej zsypana Mam tyle pudru na twarzy, jak chyba nigdy w życiu Na cito znalazłam dermatologa, może coś poradzi. Ale mam humor przez to nienajlepszy.

Naj, fajnie, że się udało z urlopem. No to teraz do roboty
Hawwa, kciuki
Pony, powodzenia i zdrowia
Aleks, też powodzenia
Carmelku, przystań na propozycje mamy, najwyżej się upewnisz co do Belini. A w ogóle uważam że wykazujesz się elastycznością, jakby moja mam zarzuciła mi egoizm w ważnej dla mnie kwestii, to by została wykluczona z wybierania ze mną sukni
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:14   #4506
butterfly20
Zakorzenienie

Jestem strasznie niewyspana po tej wycieczce:/

Najka dobrze,że wrzuciłaś tego linka
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:17   #4507
carmelova
Zakorzenienie

Osz chyba tak zrobię
Cytat:
dzięki dodzwoniłam się do mamy i zrobię, tak jak ona robiła, czyli z namoczoną bułką - pyszne są, może i moje będą jadalne
zrobię z pieczonymi ziemniakami (bez podgotowywania) i pomidorami z cebulką aj low cebula!

Spadam do sklepu
Hejt ju!
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Carmi, też mi się podoba propozycja rodziców choć nie rozumiem trochę Twojej mamy, właśnie teraz wszystko powinno się wokół Ciebie kręcić, przecież chodzi o Wasz wielki dzień... Wierzę, że się wszystko uspokoi i z mamą dojdziecie do porozumienia

Cytat:
Wiem, mam w podpisie, nie chcę się narzucać, ale serce mi pęka, bo coś wolno idzie ta akcja w tym roku, a czas na nakarmienie psa jest tylko do 19 grudnia, dlatego na wszelki wypadek wrzucę link jeszcze tutaj: http://tablica.pl/nakarm-psa/?utm_so...ampaign=nakarm
wystarczy wybrać psiaka i kliknąć w banner "nakarm psa" czy jakoś tak można to robić raz dziennie (lub tak jak ja mieć zmienne IP )

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

wiem, że na szybko, ale pierwszy raz będę robić, więc mam stresa jeszcze przede mną pierwsze robienie rolady (której nie lubię, więc pewnie nigdy nie zrobią ;P), klusków śląskich i zup
Ja klikam
Właśnie naj! Na Twoim weselu będzie musiała być zupa wodzianka, rolada śląska z kluchami i modra kapusta
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Carmi ja bym przystała na ich propozycję. W końcu nie spieszy Ci się aż tak bardzo,może jeszcze znajdziesz jakąś lepszą

Ja wybierałam suknię tylko z Mamą i bardzo się z tego cieszę.Osobiście nigdy nie chciałam tłoku, bo pewnie mieszałoby mi to bardziej w głowie skoro kazdy ma inny gust i byłyby sprzeczne opinie.Natomiast z Mamą mamy podobne gusty,więc poszło szybko

Najeczko ja daję mokrą bułkę, a obtaczam w bułce tartej
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Cześć.
Wstałam dziś jeszcze bardziej zsypana Mam tyle pudru na twarzy, jak chyba nigdy w życiu Na cito znalazłam dermatologa, może coś poradzi. Ale mam humor przez to nienajlepszy.

Naj, fajnie, że się udało z urlopem. No to teraz do roboty
Hawwa, kciuki
Pony, powodzenia i zdrowia
Aleks, też powodzenia
Carmelku, przystań na propozycje mamy, najwyżej się upewnisz co do Belini. A w ogóle uważam że wykazujesz się elastycznością, jakby moja mam zarzuciła mi egoizm w ważnej dla mnie kwestii, to by została wykluczona z wybierania ze mną sukni
Stefciu trzeba iść na jakiś kompromis, chociaż B. też mi powtarza, że to normalne, ze ja jestem najważniejsza jeżeli chodzi o wybieranie sukni i ogólnie kwestię ślubu.
Biedna jesteś z tą cerą
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 09:18   #4508
kasia0912
Zakorzenienie

Dzień Dobry siedzę z tatą bo go teraz rozłożyła choroba.
dziś na 14 na zajęcia.

Gothka nie tyle co stres, a może fakt i nigdy tego nie robiłam to tego nie umiałam robić to,co się wychylać Ale TŻ przejął inicjatywę

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:19   #4509
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Najka - doskonale Cię rozumiem też przede mną jeszcze kilka dań do zrobienia ostatnio klikałam i dzisiaj też klikałam - dzięki za przypomnienie
Stefka by coś dermatolog pomógł

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:20   #4510
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

U mnie sytuacja trochę się zmieniła.
Twój tata jest fantastyczny

a propozycja jeszcze jednego mierzenia sukni jest bardzo dobra!

tak jak napisała Stefka jak cos upewnisz się jeszcze tylko bardziej do Belini

i jeśli mogę coś zasugerować, to proponuję żebyś na to mierzenia poszła tylko z rodzicami... właśnie po to, żebyś to Ty była w centrum uwagi mamy, a nie ewentualnie I. czy jej mama, a koleżanka Twojej mamy.... bo przy innych osobach, mama może być inna... może chcieć się popisywać, czy "zająć" tamtymi osobami, żeby się nie nudziły

Cytat:
Robię dziś pierwszy raz w życiu mielone!
jak robicie? z mokrą bułką czy z bułką tartą, a może jeszcze inaczej?
hejo

moja mama zawsze namacza bułkę

Cytat:
wrzuciłam na fb

Cytat:
aleś twarda i stanowcza
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:28   #4511
carmelova
Zakorzenienie

Frezi taki jest plan, jeżeli jeszcze raz pójdę mierzyć, to właśnie z rodzicami. Najbardziej to chciałabym z B., ale wiadomo - nie mogę Nie mogę się doczekać środy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 09:31   #4512
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Frezi taki jest plan, jeżeli jeszcze raz pójdę mierzyć, to właśnie z rodzicami. Najbardziej to chciałabym z B., ale wiadomo - nie mogę Nie mogę się doczekać środy

B. to Cię w dniu ślubu zobaczy w sukni pierwszy raz i to będzie dla niego cudowna chwila....

a środa już pojutrze o 19:00 na rynku, tylko jeszcze nie ustaliłyśmy gdzie
Stary 2011-12-12, 09:34   #4513
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Hejt ju!

Ja klikam
Właśnie naj! Na Twoim weselu będzie musiała być zupa wodzianka, rolada śląska z kluchami i modra kapusta

e tam, lowciasz mnie, ja wiem
no bez jaj... ze mnie i z lubego Ślązacy dość przeciętni P. to najbardziej by chciał kuchnię włoską na weselu chyba a ja nienawidzę rolad, wodzionki w życiu nie jadłam i nie chcę jeść, a modra kapusta mi smakuje tylko w jednej wersji, czyli bez rodzynek i smalcu
także nie - na naszym weselu będzie kuchnia po prostu dobra! na pewno będą kluski śląskie bo są mniamuśne i na pewno polędwiczki
ach... moje wesele jest tuż-tuż
Stary 2011-12-12, 09:37   #4514
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, lowciasz mnie, ja wiem
no bez jaj... ze mnie i z lubego Ślązacy dość przeciętni P. to najbardziej by chciał kuchnię włoską na weselu chyba a ja nienawidzę rolad, wodzionki w życiu nie jadłam i nie chcę jeść, a modra kapusta mi smakuje tylko w jednej wersji, czyli bez rodzynek i smalcu
także nie - na naszym weselu będzie kuchnia po prostu dobra! na pewno będą kluski śląskie bo są mniamuśne i na pewno polędwiczki
ach... moje wesele jest tuż-tuż
No tak, wodzionka Z Dominiką Wodzianką mi się pomyliło
Dajesz Najka, dajesz. Menu mamy już prawie ustalone, przejdźmy teraz do dekoracji stołów

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
B. to Cię w dniu ślubu zobaczy w sukni pierwszy raz i to będzie dla niego cudowna chwila....

a środa już pojutrze o 19:00 na rynku, tylko jeszcze nie ustaliłyśmy gdzie
Właśnie, gdzie pójdziemy? Lepiej ustalić teraz niż potem stać na mrozie i wymyślać
Stary 2011-12-12, 09:40   #4515
najfajniejsza
Zakorzenienie

ale pamiętam, jak znaczna część rodziny była w szoku, że na poprawinach kuzynki P. krem z borowików podali (z grzankami - jezu, jakie to było dobre ) zamiast flaków
oczywiście smakował im ten krem, ale szok, że nie ma flaczków, był ogromny dla mnie to dobrze, bo flaczków nie tknę nawet patykiem

też bym chciała mierzyć suknie z P., szkoda, że nie będę... chyba pójdę z mamą, siostrą i szwagierką. ewentualnie tylko z mamą, bo jednak - jak motyl pisała - gdzie za dużo ludzi, tam więcej odmiennych zdań.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Dajesz Najka, dajesz. Menu mamy już prawie ustalone, przejdźmy teraz do dekoracji stołów
muszę się zdecydować - osobne okrągłe stoliki czy prostokątne stoliki połączone w jeden długi stół
Stary 2011-12-12, 09:43   #4516
BYou
MBZ♥

Karmelku zgódź sięna propozycję Mamy
myslę, że Mama nie chciała żeby to tak źle zabrzmiało, że tylko mowa o ślubie, Ona też to mocno przeżywa bo w końcu Jej Córka wychodzi za Mążi stąd napięcia i stresy. Frezyjka też ma rację, że branie "świadkowej" i Jej Mamy na mierzenie to nienajlepszy pomysł. A Tato bardzo fajnie się zachowałwysłuchał Ciebie i Mamy i postąił dyplomatycznie. Będę trzymać kciuki za rozmowę podczas Świąt myślę też że tu dużym problemem jet Twój Brat który może mącić.

Hawwa trzymam mocno kciukii piosenka piękna

Motylku po trosze zgadzam sięz Tobą, że ślub po krótkim związku i kótkim okresie związku ma swój urok

też pamiętam te godziny spędzone razem na początku, niewyspanie w pracy spacery w deszczu. Raz poszliśmy na cmentarz zapalić świeczkę u mojego dziadka i akurat się rozpadało. Przchodziliśmy objęci spacerkiem obok kolegów TŻ stojących pod sklepem--centrum kulturalnym wsi--i oni skomentowali: zakochani, nie czują że leje deszcz

Stef mam nadzieję, że lekarz coś poradzi

Kawka wiem, że najpierw zdjęcia dla Gwizdaków i Głównej Bohaterki jak patrzę na stronę Twojego TŻ i Twoje makijery to mi się marzy sesja u Was

od rana mam dobry humor bo pijąc kawkęz TŻ o 6 rano oglądaliśmy tvn24 i w końcu wrócił Jarek Kuźniarjest bezbłędny w tym programie, inaczej niż w Xf

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:44   #4517
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
ale pamiętam, jak znaczna część rodziny była w szoku, że na poprawinach kuzynki P. krem z borowików podali (z grzankami - jezu, jakie to było dobre ) zamiast flaków
oczywiście smakował im ten krem, ale szok, że nie ma flaczków, był ogromny dla mnie to dobrze, bo flaczków nie tknę nawet patykiem

też bym chciała mierzyć suknie z P., szkoda, że nie będę... chyba pójdę z mamą, siostrą i szwagierką. ewentualnie tylko z mamą, bo jednak - jak motyl pisała - gdzie za dużo ludzi, tam więcej odmiennych zdań.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

muszę się zdecydować - osobne okrągłe stoliki czy prostokątne stoliki połączone w jeden długi stół
A nie myślałaś o opcji kilku mniejszych prostokątnych stolików? Taki po 8-10 osób? Przemyśl to jeszcze
Stary 2011-12-12, 09:44   #4518
BYou
MBZ♥

Najeczko ustal dobre menu
i fajnie, że dostałaś ten urlop

Stary 2011-12-12, 09:46   #4519
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Stefciu trzeba iść na jakiś kompromis, chociaż B. też mi powtarza, że to normalne, ze ja jestem najważniejsza jeżeli chodzi o wybieranie sukni i ogólnie kwestię ślubu.
Biedna jesteś z tą cerą
Właśnie, dlatego uważam że nie wykazujesz się w najmniejszym stopniu egoizmem i jesteś bardzo w porządku

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Stefka by coś dermatolog pomógł
Potrzebuję bardzo mocnych kciuków. Jestem załamana. Trzydziestoletnia baba wyglądająca gorzej niż większość szesnastolatków

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
aleś twarda i stanowcza
Jak diabli

AAa, Naj, ja też klikam. I klika cay mój pokój w pracy Pilnuje ich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 09:47   #4520
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
A nie myślałaś o opcji kilku mniejszych prostokątnych stolików? Taki po 8-10 osób? Przemyśl to jeszcze
ciekawa opcja, ale tyle rogów stolików zakłóca feng shui sali...
chyba zdecyduję się na jeden wielki okrągły stół!

Byou, ale romantiko

idę wywiesić pranie i pomyśleć o aranżacji stołów

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-12-12 o 09:59
Stary 2011-12-12, 09:47   #4521
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Stef mam nadzieję, że lekarz coś poradzi
Dzięki
Stary 2011-12-12, 09:49   #4522
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawa opcja, ale tylko rogów stolików zakłóca feng shui sali...
chyba zdecyduję się na jeden wielki okrągły stół!

Byou, ale romantiko

idę wywiesić pranie i pomyśleć o aranżacji stołów

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:51   #4523
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, gdzie pójdziemy? Lepiej ustalić teraz niż potem stać na mrozie i wymyślać
no.... to może no nie wiem....

może galeria krakowska na górze - tam gdzie kawę zawsze pijemy?

miejsce dość charakterystyczne więc znajdziemy się wszystkie

Cytat:
ale pamiętam, jak znaczna część rodziny była w szoku, że na poprawinach kuzynki P. krem z borowików podali (z grzankami - jezu, jakie to było dobre )
uwielbiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 09:52   #4524
Zuzik06
Wtajemniczenie

heeej

Pony takie sny to ze stresu Będzie dobrze

Karmelku ja bym się chyba wstrzymała z kiecką. Bellini nie ucieknie, a może kilka dni dystansu postawią sprawę jakoś inaczej. Pewnie jesteś zmęczona tym szukaniem i mierzeniem, ale moze warto jeszcze chwileczkę zaczekać, propozycja rodziców jest bardzo w porządku Z resztą fajnie, że w ogóle mama postanowiła się odezwać i że nie Ty musiałaś wychodzić z tą pierwszą inicjatywą

Najka ja zupelnie nie wiem jak Ty w takiej sytuacji mozesz byc spokojna. Ślub tuż tuż, a tu jeszcze muzyka, dekoracje, tipsy, tapiry... weź się dziołcha streszczaj

Frezi Carmi ja proponuje bezbłędną kawiarnię na Rynku Arlekin - taki w sumie bardziej coctail bar z masą cudnych deserów, ale nie wiem jak u Was z dietami Albo np Siestę na Stolarskiej http://www.siesta-cafe.pl/ ale się oczywiście dostosuję

mam szalony dzień. Bylismy z Tżtem wczoraj na kiermaszu na Rynku, potem pojechalismy na chwilę do jego rodziców, potem szampan i film, poszłam spać po 2, a o 6.30 musiałam wstac na zajecia ale mysle ok mam tylko 1 ćw do 9.30. Potem chciałam isc do biblioteki cos na mgr poszukac, a w miedzyczasie zadzwoniła babka z pracy czy bym nie przyszła na 14 bo ma jakąs awarie i musi jechac dzisiaj do Pragi aktualnie siedze w czytelni, materialy znalazłam, pojde cos zjesc i na zakupy kosmetykowe

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-12-12 o 09:55
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:54   #4525
justyna_dt
Zakorzenienie

Dziewczyny, o której się w Krk spotykacie?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:55   #4526
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Stres?

To było na pierwszej randce, kiedy już byliśmy parą- to fakt. Całowaliśmy się jeszcze jako nie-para
Ja się pierwszy raz całowałam z TŻtem jak jeszcze byłam "parą" z kimś innym

Carmi, jeśli rodzice tak zaproponowali to fajnie i ja bym się wstrzymała jeszcze z kupieniem Bellini

Magda, czyli nic się nie zmieniło? Nadal jesteście "razem"? :/ Jeśli tak to życzę powodzenia i nie będę już komentowała Twojej sytuacji bo wszystko zostało już powiedziane...
Stary 2011-12-12, 09:59   #4527
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
też pamiętam te godziny spędzone razem na początku, niewyspanie w pracy spacery w deszczu. Raz poszliśmy na cmentarz zapalić świeczkę u mojego dziadka i akurat się rozpadało. Przchodziliśmy objęci spacerkiem obok kolegów TŻ stojących pod sklepem--centrum kulturalnym wsi--i oni skomentowali: zakochani, nie czują że leje deszcz

od rana mam dobry humor bo pijąc kawkęz TŻ o 6 rano oglądaliśmy tvn24 i w końcu wrócił Jarek Kuźniarjest bezbłędny w tym programie, inaczej niż w Xf
jak romantycznie

a Kuźniar jest spoko

Cytat:

AAa, Naj, ja też klikam. I klika cay mój pokój w pracy Pilnuje ich

pilnuj ich pilnuj

Fauder miał wczoraj swoją pierwszą przejażdżkę samochodem w szelkach dla psa na tylnim siedzeniu.... nudził troszkę, ale do zniesienia... jutro jedziemy sami do Krk, zobaczymy jak mi się to uda
Stary 2011-12-12, 09:59   #4528
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Ja się pierwszy raz całowałam z TŻtem jak jeszcze byłam "parą" z kimś innym

Carmi, jeśli rodzice tak zaproponowali to fajnie i ja bym się wstrzymała jeszcze z kupieniem Bellini

Magda, czyli nic się nie zmieniło? Nadal jesteście "razem"? :/ Jeśli tak to życzę powodzenia i nie będę już komentowała Twojej sytuacji bo wszystko zostało już powiedziane...
ja się z TŻtem całowałam przepisowo na 3 randce chwilę potem zapytał, czy to już tak oficjalnie możemy być razem Odpowiedziałam z poważną miną, że ja się muszę jeszcze zastanowić i najlepiej skonsultować to z mamą i z przyjaciółką, a po chwili wybuchłam śmiechem
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 10:00   #4529
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, o której się w Krk spotykacie?

o 19:00 będziesz????
Stary 2011-12-12, 10:01   #4530
BYou
MBZ♥

Zuuu chciałabym takiego Jamioła od Ciebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości