|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Carmi ja bym jeszcze poszukala troche czasu jest
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Wiem, mam w podpisie, nie chcę się narzucać, ale serce mi pęka, bo coś wolno idzie ta akcja w tym roku, a czas na nakarmienie psa jest tylko do 19 grudnia, dlatego na wszelki wypadek wrzucę link jeszcze tutaj: http://tablica.pl/nakarm-psa/?utm_so...ampaign=nakarm
wystarczy wybrać psiaka i kliknąć w banner "nakarm psa" czy jakoś tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Carmi ja bym przystała na ich propozycję. W końcu nie spieszy Ci się aż tak bardzo,może jeszcze znajdziesz jakąś lepszą
![]() Ja wybierałam suknię tylko z Mamą i bardzo się z tego cieszę.Osobiście nigdy nie chciałam tłoku, bo pewnie mieszałoby mi to bardziej w głowie skoro kazdy ma inny gust i byłyby sprzeczne opinie.Natomiast z Mamą mamy podobne gusty,więc poszło szybko ![]() Najeczko ja daję mokrą bułkę, a obtaczam w bułce tartej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Wstałam dziś jeszcze bardziej zsypana ![]() ![]() Naj, fajnie, że się udało z urlopem. No to teraz do roboty ![]() Hawwa, kciuki ![]() Pony, powodzenia i zdrowia ![]() Aleks, też powodzenia ![]() Carmelku, przystań na propozycje mamy, najwyżej się upewnisz co do Belini. A w ogóle uważam że wykazujesz się elastycznością, jakby moja mam zarzuciła mi egoizm w ważnej dla mnie kwestii, to by została wykluczona z wybierania ze mną sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Jestem strasznie niewyspana po tej wycieczce:/
Najka dobrze,że wrzuciłaś tego linka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |||||
Zakorzenienie
|
Osz chyba tak zrobię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie naj! Na Twoim weselu będzie musiała być zupa wodzianka, rolada śląska z kluchami i modra kapusta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedna jesteś z tą cerą ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() dziś na 14 na zajęcia. Gothka nie tyle co stres, a może fakt i nigdy tego nie robiłam to tego nie umiałam robić to,co się wychylać ![]() ![]()
#4509 |
Zakorzenienie
|
Najka - doskonale Cię rozumiem też przede mną jeszcze kilka dań do zrobienia
![]() ![]() Stefka ![]() ![]()
#4510 | |||
Zakorzenienie
|
Twój tata jest fantastyczny
![]() a propozycja jeszcze jednego mierzenia sukni jest bardzo dobra! tak jak napisała Stefka jak cos upewnisz się jeszcze tylko bardziej do Belini ![]() i jeśli mogę coś zasugerować, to proponuję żebyś na to mierzenia poszła tylko z rodzicami... właśnie po to, żebyś to Ty była w centrum uwagi mamy, a nie ewentualnie I. czy jej mama, a koleżanka Twojej mamy.... bo przy innych osobach, mama może być inna... może chcieć się popisywać, czy "zająć" tamtymi osobami, żeby się nie nudziły ![]() Cytat:
![]() moja mama zawsze namacza bułkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Frezi taki jest plan, jeżeli jeszcze raz pójdę mierzyć, to właśnie z rodzicami. Najbardziej to chciałabym z B., ale wiadomo - nie mogę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
B. to Cię w dniu ślubu zobaczy w sukni pierwszy raz i to będzie dla niego cudowna chwila.... ![]() a środa już pojutrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bez jaj... ze mnie i z lubego Ślązacy dość przeciętni ![]() ![]() ![]() także nie - na naszym weselu będzie kuchnia po prostu dobra! na pewno będą kluski śląskie ![]() ![]() ![]() ach... moje wesele jest tuż-tuż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dajesz Najka, dajesz. Menu mamy już prawie ustalone, przejdźmy teraz do dekoracji stołów ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
ale pamiętam, jak znaczna część rodziny była w szoku, że na poprawinach kuzynki P. krem z borowików podali (z grzankami - jezu, jakie to było dobre
![]() ![]() oczywiście smakował im ten krem, ale szok, że nie ma flaczków, był ogromny ![]() ![]() też bym chciała mierzyć suknie z P., szkoda, że nie będę... chyba pójdę z mamą, siostrą i szwagierką. ewentualnie tylko z mamą, bo jednak - jak motyl pisała - gdzie za dużo ludzi, tam więcej odmiennych zdań. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
MBZ♥
|
Karmelku zgódź sięna propozycję Mamy
![]() myslę, że Mama nie chciała żeby to tak źle zabrzmiało, że tylko mowa o ślubie, Ona też to mocno przeżywa bo w końcu Jej Córka wychodzi za Mąż ![]() ![]() ![]() Hawwa trzymam mocno kciuki ![]() Motylku po trosze zgadzam sięz Tobą, że ślub po krótkim związku i kótkim okresie związku ma swój urok ![]() też pamiętam te godziny spędzone razem na początku, niewyspanie w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Stef mam nadzieję, że lekarz coś poradzi ![]() Kawka wiem, że najpierw zdjęcia dla Gwizdaków i Głównej Bohaterki ![]() ![]() od rana mam dobry humor bo pijąc kawkęz TŻ o 6 rano oglądaliśmy tvn24 i w końcu wrócił Jarek Kuźniar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Potrzebuję bardzo mocnych kciuków. Jestem załamana. Trzydziestoletnia baba wyglądająca gorzej niż większość szesnastolatków ![]() Jak diabli ![]() AAa, Naj, ja też klikam. I klika cay mój pokój w pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zdecyduję się na jeden wielki okrągły stół! ![]() ![]() Byou, ale romantiko ![]() idę wywiesić pranie i pomyśleć o aranżacji stołów ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-12-12 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może galeria krakowska na górze - tam gdzie kawę zawsze pijemy? miejsce dość charakterystyczne więc znajdziemy się wszystkie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Wtajemniczenie
|
heeej
![]() Pony takie sny to ze stresu ![]() ![]() Karmelku ja bym się chyba wstrzymała z kiecką. Bellini nie ucieknie, a może kilka dni dystansu postawią sprawę jakoś inaczej. Pewnie jesteś zmęczona tym szukaniem i mierzeniem, ale moze warto jeszcze chwileczkę zaczekać, propozycja rodziców jest bardzo w porządku ![]() ![]() Najka ja zupelnie nie wiem jak Ty w takiej sytuacji mozesz byc spokojna. Ślub tuż tuż, a tu jeszcze muzyka, dekoracje, tipsy, tapiry... weź się dziołcha streszczaj ![]() Frezi Carmi ja proponuje bezbłędną kawiarnię na Rynku Arlekin - taki w sumie bardziej coctail bar z masą cudnych deserów, ale nie wiem jak u Was z dietami ![]() ![]() mam szalony dzień. Bylismy z Tżtem wczoraj na kiermaszu na Rynku, potem pojechalismy na chwilę do jego rodziców, potem szampan i film, poszłam spać po 2, a o 6.30 musiałam wstac na zajecia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-12 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, o której się w Krk spotykacie?
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Carmi, jeśli rodzice tak zaproponowali to fajnie i ja bym się wstrzymała jeszcze z kupieniem Bellini ![]() Magda, czyli nic się nie zmieniło? Nadal jesteście "razem"? :/ Jeśli tak to życzę powodzenia i nie będę już komentowała Twojej sytuacji bo wszystko zostało już powiedziane... ![]()
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Kuźniar jest spoko ![]() ![]() ![]() Fauder miał wczoraj swoją pierwszą przejażdżkę samochodem w szelkach dla psa na tylnim siedzeniu.... nudził troszkę, ale do zniesienia... jutro jedziemy sami do Krk, zobaczymy jak mi się to uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.