![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Hmmmm, no to by była prawdziwa norka ( zdrobnienie od nora, a nie od zwierzaka) gdybyś zrobiła tę kuchenkę na ciemno
![]() Dobrze że jest jasna! |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
ano dobrze, nie wyobrażam sobie jakby miała być ciemna, taka to była tylko mała dygresja, że to nie podobne do mnie
![]()
#4503 |
Zakorzenienie
|
Ewuś to tak ku przestrodze dla nas byśmy swojego pieska nie sadzadzały
na przednim siedzeniu. Katrinko macie sie z czego cieszyć. Remoncik wyszedł na 5. ![]() ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-05-24 o 20:34 Powód: poprawiono cytat |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kathinna - remont ![]() Z tym koncertem to faktycznie nie za fajnie. Powinni pisać kto występuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Tereniu, anula dziękuję
![]()
#4506 |
Zakorzenienie
|
Śliczna kuchenak ci wyszła Kasiu jeszcze małe dopieszczenie drobiazgami i będzie miodzio
![]() ![]() ![]() Madziu Z to faktycznie nie fajnie z tym koncertem.
#4507 |
Zakorzenienie
|
Hej moje Świdrygałki
![]() ![]() Miałam się leczyć, leżeć, odpoczywać, a wysprzątałam dzisiaj pół mieszkanka, bo... za tydzień przyjeżdża moja kuchnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupi ! ![]() Kath - wiedziałam, że będzie super Zielonka - główka do góry, ajk się spotkamy, to... ja Ci zaśpiewam ![]() Dwocipy super, się uchichrałam jak i ze zdjęć Tereni - a te lampy bardzo pomysłowe ![]() Padam - jestem wykończona, wszystko mnie boli, kaszel okrutny wrócił, zimno mi z przemęczenia, ale jestem z siebie taka dumna ! Jeszcze tylko dzienny muszę ogarnąć z oknem i balkonem - reszta już mniej-wiecej wygląda dobrze uffff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Osiołek z zakątka :)
|
Grażynko
![]() Elu ![]() ![]() ![]() Roma ![]() Dziękuję, kochane jesteście bardzo ![]() Zieloniutka ![]() ![]() ![]() Madziu7 wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kat ![]() ![]() ![]() Jestem padnięta, właśnie wróciłam z Balic, musiałam odebrać siostrzenicę z samolotu, oczywiście wyjazd na zapalenie płuc bo sę okazało, że nie ma kto jej zabrać. Dobrze, że droga prosta i niezatłoczona.... i jeszcze w znacznej części bezpłatna...do 1.06 ![]() Miłego wieczorka kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zadomowienie
|
Dobranoc ludkowie.
Pędzę do podusi.
#4510 |
Zakorzenienie
|
Kathinnko
Ten biały pojemniczek wiesza się właśnie na relingu na haczyku. Nie trzeba go do sciany przykręcać. Na pierwszym zdjęciu to widać. Wprawdzie tam są pokazane kwiaty ale ja trzymam w takim pojemniczku łyżeczki. Znalazłam jeszcze inne pojemniczki do wieszania na relingu. Też w Ikei. Cena 19.99 zł. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-05-25 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Już piątek wstawać no albo pisać co u WAs.
Ja już spakowana i nawet mojego zmusilam to tego - bo on uwielbia wszystko robić w ostatniej chwili. Sobota rano ruszamy z Lodzi. Nie mam tak mądrego telefona jak poniektóre babeczki i bedę za Wami tęsknić okrutnie. Jasir Arafat u wróżki. Pyta sie kiedy umrze. Wróżka zmrużyła oczy i patrzy się w kulę. Mruczy coś pod nosem i w końcu mówi: Umrzesz w żydowskie święto... Które ? pyta sie Arafat Nieważne odpowiada wróżka Jak tylko umrzesz , to bedzie wielkie żydowskie świeto. |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Birnasiu super, ja byłam pewna, że inaczej się nie da, a tu taka niespodzianka
![]() dziękuję ![]() Tereniu super kotki! ![]() Zaraz wysyłam Ci mój numer telefonu ![]() I udanej wycieczki ![]()
#4513 |
Zakorzenienie
|
Hej kochanieńkie!
Choróbsko mija ![]() Wczoraj jeszcze się dowiedziałam, że nie płyniemy na rejs po Wiśle w tę niedzielę... niestety. A myślałam, że chociaż to na koniec wypali, ale chyba zadziałało prawo serii. ![]() A na dokładkę moja teściowa bardzo poważnie złamała rękę i chyba czeka ją operacja, więc... załamka ![]() Myśleliśmy , że to może zły urok ktoś na nas rzucił, ale rodzinny fachowiec od uroków, stwierdził, że nie... ![]() Tereniu.... nie zobaczymy się raczej, zadzwonię jeszcze do ciebie. Buziolce!! Madziu.... no to bosko! A ja nie poszłam na L4 bo uwaga " nie było numerków w przychodni", więc wzięłam jeden dzień urlopu na żądanie i dobrze, przynajmniej się podleczyłam.. Jutro dzień matki... miałam jechać do mamy ale nic z tego.... ![]() Wejdę może na stronę kwiaciarni białostockiej, która ostatnio jej robiła bukiet na urodziny i zamówię kwiatki, jak myślicie??? Chociaż tylee.... matko, jakie ja mam zawsze w takich sytuacjach poczucie winy, że nie jestem z nią na miejscu, ale... ona jest bardzo wyrozumiała. Moja malutka kochana mamcia. Rozczuliłam się... Lecę popracować. Papaa |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Właśnie doszłam do wniosku, że .... mam problem z uchem z jednego zasadniczego powodu - za dużo gadam przez telefon!!!
I dzieje się to w ten sposób - gadam.,.. gadam... gadam... ucho się podgrzewa. Potem kończę gadać - ucho jest rozgrzane wystarczy, że zawieje wiatr i już mam zapalenie. Taka diagnoza. Muszę przestać tyle gadać, dla zdrowia!! Tylko... jak to zrobić??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Kathinnko
Cieszę się, ze mogłam byc pomocna. Zielońcia Kup sobie słuchawkę. Tereniu Juz Ci mówiłam ale jeszcze napiszę. Udanego wycieczkowania. Wielu wspaniałych wrażeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Madziolko koniecznie telefon głośno mówiący dla chodzących.
A o jakich przyjemnościach pomyslisz dla tych przyszywanych mam jak Martusia, Bożenka i ja???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Rany ile matek się porobiło!!!!
![]() A mówią, że matka jest tylko jedna ![]() A poza tym niedługo dzień dziecka! Niech moje przybrane mamy się zastanowią czy przyznają się do takiego dzieciaka jak ja? ![]()
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-05-25 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
jak dzieciątko dla mamuś tak mamusie dla dziecka. Ale mogę przyslać kawalek
Białej nocy z Petersburga. Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-05-25 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() At i Zieloniutka doigrałaś się ![]() ![]() ![]() ![]() Mój telefonno odmawia już dokumentnie posłuszeństwa. Łączy mnie tylko z wybranymi osobami ![]() ![]() I znów muszę kupić stary model teleffonno bo nowoczesny wymaga pójścia i obcięcia szponek u kopytek...a tego moja druga połówka nie przeżyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia babeczki ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-05-25 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Wtajemniczenie
|
Jestem!
Człowiek nie ma Internetu przez parę dni, to potem nadrobić tych plot nie jest w stanie! Nie gadajcie już więcej, dobrze? ![]() ![]() Może jeszcze trochę nadrobię ploteczek - trzymajcie się ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
Ewa na osiołkowe kopytka a tym samym na Twoje pazurki dobry byłby Sony Ericsson vivaz a inaczej u5i. Jako jedyny dotykowy reagujący na paznokcie a nie na ciepło ciała. Ja takowy posiada i jestem zadowolona bo ma on aparat 8.1mpx HD! Używam go zamiennie z HTC Wildfire S do którego nie mozna mieć szponków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem
![]() Zaraz jadę do rodziców, przede mną 7 godzin jazdy. Już kot mnie goni i dostaje kociokwiku bo chce jechać. A propos tego psa koło babci - mój kot jeździ w tym samym miejscu i też gapi się do przodu. Mam ślady pazurów na tapicerce z przodu. Szczególnie lubi to w lecie kiedy chłodek z nawiewu ją owiewa w gorący dzień (potem wysiada ochrypnięta). W zimie kładzie się spać na siedzeniu (mój pantent na nią), bo właczam jej ogrzewanie siedzonka. Zmykam się pakować Spóźnione życzenia dla Ewuni ![]() ![]() Mam dzisiaj dobry humor bo zarezerwowaliśmy z bratem mieszkanko u dewelopera, mam nadzieję że nie zmieni się cena ani nic się nie stanie. ma być kawalerka z ogródkiem ![]() ![]()
#4523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
witaj Asiu
![]() Edytowane przez Aga Waleria Czas edycji: 2012-05-25 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję wyobraźni - zobaczyć w dziurze w ziemi kawalerkę z ogródkiem to wielka sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I spokojnej podróży, nie zazięb kota dzisiaj bo pogoda zdradliwa ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-05-25 o 12:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
To kiepskawo Ewu że nie oswoiliście sie wzajemnie, tzn. SE osiołka i osiołek Sony Ericssona :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Znałam pewną panią co namietnie kupowała mieszkania w W-wie.
Aż raz została oszukana - stan dziura w ziemi, i od tego czasu kupuje tylko to co widzi. Czego absolutnie naszej Kici nie życzę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
ja jestem teraz jak Joasia Kołaczkowska w tej piosence kabaretu Potem.
http://www.youtube.com/watch?v=ilsQK4UAIv0 Nuuuuudzę SIĘĘĘĘĘ!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
|
ZB
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Musem wysiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.