|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Treść usunięta
|
|
|
|
#4502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w Prima Aprilis
Podobno Nergal zostanie ojcem diablątaka Ciekawe czy to prawda?Cytat:
My zrobimy sałatkę, pastę z jajek i chrzanu do chleba, upiekę babkę, kupię wędliny i wsio. Na obiad pewnie mięsko i żurek.
|
|
#4503 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
A my dzisiaj strajkujemy i nie gotujemy, zaraz się zbieramy i idziemy do kina a przy okazji coś zjemy na mieście. U mnie kurczak dziś jest bezpieczny
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to dobrze że z dzieciakami na raz tyle godzin nie śmigasz po podłodze ![]() ![]() a rękawiczek zapomniałam.. ale to okno w kuchni?? buhahahaha ![]() ![]() ciekawe jak tam pani Maria kochana! ja w takich sprawach nie żartuje! kiedyś w podstawówce mój kolega powiedział do nauczycielki, ale ładnie Pani wygląda.. ona och ach dziekuje a on do niej prima aprylis... wiem wiem gówniarz dzieciak żal.pl ale jednak.. ![]() ja też nie lubie takich pie rdół... dzownili znajomi przyjeżdzają dziś na kawę, więc właśnie skończyłam robić pana cotte, sos pomidorowo słonecznikowy i twarożek Kasi w którym się zakochałam, coby głodni nie siedzieli
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś dzień lenistwa. Niedługo idę do rodziców na obiadek a potem będę sie z mężem witała
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj w klubie, mnie wczoraj jak głowa trzaskała, że myślałam, że zwariuje, a ciśnienie miałam mega niskie, cóż się dziwić-pogoda nas nie rozpieszcza.
Cytat:
super, że tak miłe masz wspomnienia z obrony-miód na serce słyszeć takie dobre słowa od promotora, prawda?
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twarożek Kasi-jak to dumnie brzmi ciesze sie ze smakowal-ja zjadalam resztki wczoraj na kolacjea jak robisz pana cotte? ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Nie pisalam Wam chyba - mamy trzecie wesele w tym roku moje dwie kolezanki a teraz moja kuzynka sie nagle zdecydowala i we wrzesniu mamy dwa wesela A dzis wieczorem wpadja wlasnie do nas (kuzynka z narzeczonym) i mysle co by tu na szybko dobrego zrobic... |
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia a chociaż idziesz w inne towarzystwo by nie musieć kupować 3 sukienek?
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciocia Marta dzis od rana Tom tylko ksiazeczka od Ciebie sie bawi bardzo fajna jest! ale wiesz jedynie mogliby mocniejsze te magnesy zrobic bo fajny pomys i mozna tworzyc swoje ilustracje
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Bajuś masz rację, miód na serce, tym bardziej, że w trakcie pisania pracy rozpieszczane nie byłyśmy. Jednak pani promotor przyznała się, że robiła to z premedytacją, żeby nas zmobilizować no i jej się udało
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie podpinam sie pod pytanie o jedzonko na swieta . Do nas tez wpadaja znajomi a nie mam pomyslu co ugotowac ![]() Cytat:
|
|
|
#4514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sukienka jak sukienka, ale przy trzech weselach to największy wydatek to prezent...
Cytat:
Ale poproś mamę o pomoc, bo przy 9 osobach przez 2 dni to trochę rzeczy będziesz musiała przygotować.Cytat:
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
iwka no tak prezent to wydatek ale chociaż zaoszczędzić można na czym się da czyli sukience jedną na trzy wesela albo w jakiś co się ma iść , fryzura np. włosy rozpuszczone i pokręcić je albo w koka upiąć, no a co do prezentu zależy co kto chce, my dostaliśmy też prezentów kilka i nie żałujemy taniej zapewne kogoś wyszło ale my jakbyśmy nie dostali byśmy zapewne nie kupili tego
|
#4516 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliwenka - właśnie o to mi chodziło, że sukienkę można ubrać tą samą albo przerobić trochę taką już "opatrzoną" ale z prezentem gorzej, bo wiele osób pisze, że chce pieniądze ... i co wtedy? Zostaje albo nie iść albo mimo wszystko kupić coś.
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 2 dnia widać było pobankietowe zmęczenie ![]() ![]() zjedliśmy twarożek był przepyszny ![]() panna cotte z torebki, z gotowych deserów jest przepyszna ![]() ciesze się że Tomciowi podoba się książeczka, przykro mi z powodu magnesów, mam nadzieję ze jednak się trochę trzymają ![]() na prawde rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() wczoraj była u mnie przyjaciółka - świadkowa ze swoim mężczyzną i powiadomili nas że są w ciąży! a dziś przyjechali z katowic nasi rewelacyjni znajomi z córkami i co powiedzieli że spodziewają sie trzeciego bobaska ![]() cóż za wysyp hahahah ![]() ![]() śmiejemy sie że może jutro moją Iwi zaprosimy i też nam coś z powiedzą ![]()
|
|
|
#4518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-04-01 o 20:45 |
||
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serio to strach sie bac tych wydatkow... fajnie fajnie ze sie pobawimy no ale...3 w jednym roku to juz maly hardcore ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
musze wyprobowac ta pana cotte! a ja dzis jako ze mialam nadmiar kiwi zrobilam takie ciasto jogurtowe-calkiem smaczne-proste i szybkie http://consapore-alizea.blogspot.com...to-z-kiwi.html koniecznie zaproscie Iwi!! moze to jakies dobre fluidy ![]() ![]() U nas byla kuzynka z narzeczonym-wiec gadki weselne maja wesele w tej samej sali co my a ponoc ja odnowili-ciesze sie na powrot tam wspomnieniowy. A jako jej prywatny doradca slubny haha (sama mnie tak nazwala) jade z nia niedlugo mierzyc suknie ciesze sie na rajd po salonach slubnych
|
||
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia jaka to książeczka?
Dziń dybry w ogóle. |
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za Iwonkę to ja ciągle trzymam kciukiDzień dobry! Dziś czuję się już zdecydowanie lepiej, jednak 2 dni leżenia w wyrku swoje dały. Studia skończone i stwierdzam, że mi nudno
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4524 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale miałaś powera! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do tego faszerowane jajka (możesz je podać i na zimno a możesz je też podać do żurku, bądź barszczu białego) do tego kupiłabym jakieś pałeczki, udka z kurczaka i usmazyłabym w piekarniku, jednocześnie, żeby piekły się ziemniaki i surówka - i masz obiad (możesz też zrobić tego kuraka w warzywach, wtedy też wszystko Ci się razem robi). Ale będziesz musiała się narobić Cytat:
![]() ![]() Rossi wrzucisz przepis na schaba do k? Brzmi super i coś czuję, ze to jedno z tych dań, które u nas będzie królować ![]() Iwka wiem, wiem... muszę się zebrać w sobie i w końcu kupić te bilety Trzeba się odchamić Witajcie, Ale mi weekend szybko zleciał! No szok! W sobotę byłam z mamą na zakupach, dostała od nas prezent - rewelacyjne buty z quazzi. Boskie są! Dla siebie też wypatrzyłam, ale jeszcze się nie zdecydowałam A wczoraj domowe spa, bo mąż był w pracy a wieczorem na kolacje przyjechała moja sis z facetem - bardzo miły wieczór za nami ![]() Tylko wstać dzisiaj ciężko było... jak co poniedziałek!
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że miły weekend za Tobą! Aż żal, że się skończył. Co do świąt, to jeszcze sama nie wiem, co będę robić, nie gadałam jeszcze z mamą. W niedzielę pewnie pojedziemy do teściów na obiad, a w poniedziałek zostaniemy w domu. Pewnie zrobię jakąś sałatkę i upiekę ciacho. Aaaa jak lubicie pasty do chleba to polecam taką: puszka tuńczyka w sosie własnym 5 jajek cebulka drobno pokrojona żółty ser starty na tarce o grubych oczkach majonez Jest przepyszna! Teściowa ostatnio zrobiła, a przepis znalazła w kalendarzu. Polecam naprawdę
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-04-02 o 09:23 |
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu gratulacje!!! wiedziałam, że tak to się zakończy
![]() My w święta idziemy na chrzciny to bratanka tż i teraz zastanawiam się ile się daje? 200/300zł ?? W sobotę tż został domu i sprzataliśmy cały dzień i takim sposobem został wypolerowany nasz pokój - w każdym zakamarku, w szafkach prządki, z regałów wszystko pozrzucane było, listewki, podłogi - za szafą - wszystko umyte a wczoraj byliśmy u kuzynki męża odwiedzić półroczną dziewczynkę cudna jest! Tż ją trzymał na kolanach i tak słodko z nią wyglądał, taki nieporadny ![]() zresztą ja to samo... taki trochę strach ale super było aaa no i oczywiście tż powiedział, ze też taką chce
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kwoty na chrzciny, bywa różnie - siostra męża (chrzestna) dała 200 zł, mój brat 150 euro (chrzestny - mieszka w IE), nasi przyjaciele 300zł. Także nie ma reguły. |
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się ![]() Widzę, że weekend udany więc i energia na nowy tydzień pewnie jest |
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie jak się w końcu obudzę
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

Podobno Nergal zostanie ojcem diablątaka
Ciekawe czy to prawda?
w sumie lepiej zeby lezal przy piramidzie bo ona msi byc tak idealnie ustawiona. no chyba, że masz takie miejsce ze na pewno przesuniecie jej nie grozi to chyba kompas mozesz sobie podarowac, a po sprzataniu ustawiac od nowa