|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III
Ale przecież kontrakt z NEXT otrzymuje tylko zwycięzca. Kiedyś było tak, że każdy uczestnik z 13 automatycznie otrzymywał kontrakt z D'vision, teraz pewnie przez sporą ilość nienadających się osób dotyczy to tylko kogoś, kto ich zainteresuje
|
|
|
|
#4502 | |||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
2) u nas powinno się nazywać Top Sympatia bo tak to właśnie wygląda w finale ![]() Cytat:
Baardzo się ucieszyłam, że odpadł, już tego marudzenia nie mogłam słyszeć. Cytat:
Niezmiernie mnie dziwi jak można nazywać osobę jak Marta "bardzo brzydką". Ktoś może nie być klasyczną pięknością, mieć inne rysy ale bardzo brzydka? Określiłabym tak laski a'la Brzydula a nie kogoś takiego, nie przesadzajmy... (w ANTM jedną dziewczynę określiłabym bardzo brzydką, była w All star )Btw bardzo ją lubię- wie czego chce, nie marudzi, nie obija się i zawsze świetnie wypada. |
|||
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam,że najładniejsze z twarzy są Ola i Michalina,ale są po prostu bardzo ładne i nic więcej.
|
|
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta bardzo brzydka? Załamujące. To kto jest ładny? Dla zwykłych ludzi już nie ma nadziei :p
Kwestia gustu. Mnie się bardzo podoba.
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Tez uważam, że Marta ładna. Np tu:
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jest ładna, a przy tym charakterystyczna. Mnie się nie podoba fizyczne, wolę inny typ urody, ale szybko zapamiętałam jak wygląda i jej twarz jest w jakiś sposób intrygująca.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta ma dobre rysy twarzy, ale ładna moim zdaniem nie jest. Ma coś irytującego (mnie) w twarzy.
Z kolei wizualnie o wiele bardziej podoba mi się Michalina. Ale już na zdjęciach nie wychodzi zbyt ciekawie.
Bohemian like you Edytowane przez phony Czas edycji: 2014-10-22 o 14:01 |
|
|
|
#4509 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Olka ma szansę w modelingu, ale w kierunku alternatywnym nie high fashion.
Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-10-22 o 14:05 |
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4511 |
|
beach please
|
Wg mnie w kolejnym, lub jeszcze następnym odcinku poleci Ewelina albo Misza. Obydwie mają takie sobie zdjęcia, a urodę też nie na wybieg (moim zdaniem).
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
Mi się Marta zupełnie nie podoba, nie dlatego, że jest brzydka, ale ma jakąś taką pospolitą urodę, taką mało szlachetną, moim zdaniem trochę tandetno-dyskotekową.
Uważam, że Ola Żuraw ma ładną twarz, ale nie jest wystarczająco chuda (jak na tę branżę) i wysoka. Ładna jest też Ewelina, ale nie wyobrażam jej sobie jako modelki high fashion, to jest po prostu ładna dziewczyna. Góral przystojny, dla mnie to taki chłopak z teledysku
|
|
|
|
#4514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy tak patrzę na pozostałych w programie uczestników to widzę grupę ludzi, którzy swoim wyglądem wstydu nie robią, mogą się podobać, ale w żadnym z nich nie dostrzegam jakiegoś charakterystycznego rysu, czegoś co przykułoby moją uwagę. Gdybym przeglądała portfolio z ich zdjęciami nad nikim bym się nie zatrzymała, żeby się lepiej przyjrzeć. |
|
|
|
|
#4515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam wciąż Mateusza Magę uwielbiam
Zgadzam się z właściwie z większością krytyki na jego temat, ale i tak uwielbiam :P Nawet jeśli są z nim duże problemy, to to wszystko jest do zmiany. I nie zgadzam się zupełnie z tym, że nikt go nie lubił spośród uczestników. Mieli mu dużo do zarzucenia, ale ja miałam wrażenie, że wielu z nich darzyło go sympatią i współczuciem. Gdyby tak nie było, to by mu nie pomagali, nawet by z nim nie dyskutowali. Po prostu by się od niego odcięli. Poza tym taki poraniony człowiek, któremu całe życie wprost dawano do zrozumienia, że jest tym gorszym, będzie egocentrykiem, bo smutek często sprawia, że ludzie skrajnie skupiają się na sobie. To jest normalne, ale z tego się wychodzi.
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam i się dziwię, bo ja nigdy Oli bym nie uznała za ładną
Tzn. oczywiście nie jest brzydka, ale dość pospolita, dla mnie jej uroda jest przeciętna. To już Marta mi się bardziej podoba.Michalinę na początku uważałam za piękność, ale bardzo straciła w moich oczach. Nie wiem czy to nie jest typ, który traci z czasem Jeśli tak, to fatalnie. Bo taka Marta, chociaż nie jest zbyt ładna, to ma interesującą twarz i właściwie z odcinka na odcinek podoba mi się bardziej (co jest dziwne, bo jestem wielbicielką wielkookich brunetek w typie Natalie Portman ). A na Michalinę zupełnie nie chce mi się już patrzeć.
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
Dodam jeszcze jedno: jak ktoś ma w sobie "to coś", to BĘDĄ się cackać. Sama jestem artystą i wiem, że będą. Na przykład z Marylin było tak, że jedno proste zdanie kręcili po kilkadziesiąt razy. Zawsze się spóźniała na plan, wszyscy się na nią wkurzali. Ale cackali się, bo jak już się w końcu udawało, to wychodziło ładnie, lekko i naturalnie. Po prostu dla niektórych warto się cackać.
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że Mateusz Maga ma w sobie taki dziwny magnetyzm. Nie każdy potrafi swoją osobą sięgnąć tak daleko, żeby mieć wpływ na tylu ludzi. Świadczy to o (w pewnym sensie) mocy osobowości. Bo przeciętny Kowalski to taki życzliwy miły człowiek, obok którego przejdzie się obojętnie. A Mateusz jeśli się zmieni i popracuje nad sobą, i doda do siebie więcej życzliwości, radości i spontaniczności, to może stać się naprawdę kimś. Edytowane przez MistrzyniDrugiegoPlanu Czas edycji: 2014-10-23 o 19:08 |
|
|
|
#4519 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem jak Wam ale Bałon moim zdaniem genialnie wychodziła na sesjach, a jednak najprawdopodobniej przez charakter i sierotowatość jej nie wyszło. Obawiam się, że Magą może być podobnie, jakieś predyspozycje ma ale reszta wszystko może zepsuć.
|
|
|
|
#4521 | |
|
beach please
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem z wyglądu nie jest wyjątkowy, jest bardzo chudy przez co ma zapadnięte poliki i jego twarz wygląda "modelkowato". Będzie zdrowy - nie będzie z niego modela, nie zacznie się leczyć - nikt nie będzie z nim pracował. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
#4523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ją zobaczyłam na boso w kostiumie na plaży to myślałam że ma 170cm.A Górala z twarzy do tej pory nie mogę zapamiętać i już bardziej podobał mi się w dłuższych włosach.
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
No goralowi lepiej w dlugich. Tak samo jak Michalinie w jasniejszych niz w tych czarnych.. kompletnie jej nie pasuja
|
#4525 |
|
beach please
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
"Ola jest zwyczajna" a "Maga się nie nadaje i już" to dwa zdania o zupełnie innej sile rażenia
Nie bardzo rozumiem jak można je zestawić i w jakikolwiek sposób porównywać. O ile rzeczywiście komuś, kto nie jest specem w jakiejś dziedzinie trudno jest na pewno powiedzieć kto się nadaje, a kto nie (chociaż może mieć wyczucie i trafnie obstawiać, a w przypadku "TM" obstawianie jest trafne zawsze
|
#4528 |
|
po prostu Em :)
|
Fajny wpis modelki o Madze http://kasiagandor.com/2014/10/mateu...e-tylko-uroda/
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowanie tego chłopaka w wywiadach i programie świadzy o tym, że nie potrafi współpracować. Jesli zrobi karierę - super. Jeśli jej nie zrobi, to będzie oczywiście wina tych wszystkich "podcinaczy"
|
|
#4530 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Plus należy rozróżnić dwie rzeczy: D'vision pełni rolę agencji - matki, NEXT jest agencją zagraniczną. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

)

Zgadzam się z właściwie z większością krytyki na jego temat, ale i tak uwielbiam :P Nawet jeśli są z nim duże problemy, to to wszystko jest do zmiany. I nie zgadzam się zupełnie z tym, że nikt go nie lubił spośród uczestników. Mieli mu dużo do zarzucenia, ale ja miałam wrażenie, że wielu z nich darzyło go sympatią i współczuciem. Gdyby tak nie było, to by mu nie pomagali, nawet by z nim nie dyskutowali. Po prostu by się od niego odcięli. Poza tym taki poraniony człowiek, któremu całe życie wprost dawano do zrozumienia, że jest tym gorszym, będzie egocentrykiem, bo smutek często sprawia, że ludzie skrajnie skupiają się na sobie. To jest normalne, ale z tego się wychodzi.
Tzn. oczywiście nie jest brzydka, ale dość pospolita, dla mnie jej uroda jest przeciętna. To już Marta mi się bardziej podoba.
Jeśli tak, to fatalnie. Bo taka Marta, chociaż nie jest zbyt ładna, to ma interesującą twarz i właściwie z odcinka na odcinek podoba mi się bardziej (co jest dziwne, bo jestem wielbicielką wielkookich brunetek w typie Natalie Portman