|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper
ja nie ćwiczyłam (a wczoraj wypadał stepper), powód - wiruuuuus, wczoraj to wyglądało jak febra xD dzisiaj lepiej, ale o śmiganiu nie ma co marzyć, zresztą, prawie nie jem (zero apetytu, co jakiś czas coś w siebie wmuszam oprócz syropu) to bym padła po 5 minutach...
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
leciutki nie jest, a muszę jakieś 15 metrów pokonać
![]() to idę, potem się pochwalę, ile ćwiczyłam
|
|
|
|
#4503 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4504 |
|
Rozeznanie
|
melduję 30 minut
plus jakieś tam raczkowanie z ćwiczeniami na brzusio. nie piszę oczywiście o rozgrzewaniu przed i rozciąganiu po to norma przecież
|
|
|
|
#4505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super ![]() A co z resztą? Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 18:16 |
|
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
no dobra ,to jak się tak już wszystkie wysypały z tych okopów to i ja spadam poćwiczyć
potem ta kąpiel...może pomoże potem poczytam resztę meldunków..
|
|
|
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po tygodniu miałam iść ściągnąć szwy ale sama sobie je wczesniej wyciągnęłam bo mnie kłuły w dziąsło
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
to się chwalę: 40 min i umieram
|
|
|
|
#4510 |
|
Rozeznanie
|
no proszę, koleżanka poszalala
![]() Extra tylko tak dalej i będzie z Ciebie szczupaczek ![]() ![]() ![]() No to teraz razem dobijamy do 45min . micra cześć , a u ciebie jak z ćwiczeniami? Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 19:07 |
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale do 45 możemy razem dobijać |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4512 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś na dodatek ciśnienie niskie chyba jest bo głowa mnie boli i zupkę zjadłam mniam mniam
|
|
#4514 |
|
Raczkowanie
|
Melduję 20 i 10 minut wyrobione, płytkie i głębokie
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
to jutro
![]() dygotka8, , jak dobrze, że ja nie musiałam mieć wyrywanych ani żadnych zębów aparatu, ani nie będę musiała ósemek
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch na wątku Kiedyś tak nie było . Wyciągnęłam ostatnio mój stepper i ćwiczę na nim na zmianę z orbitrekiem. Dzieki temu nie nudzi mnie to. Jutro planuję 30 min.
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj 30 min. stepperka zaliczone
Może kwestia przyzwyczajenia...Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#4518 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że dziewczynki pozaliczały już dzień dzisiejszy
a przede mną jeszcze stoi to wyzwanie. Ja ćwiczę bardzo późno, więc z meldowaniem jestem jeden dzień do tyłu, i tak wczoraj byłam drugi raz na steeperze i aż 35 min. i 2105 kroków i 294 kalorie - wynik sporo lepszy niż z dnia pierwszego a myślę, że będzie jeszcze lepszy, tylko niech się rozkręcę
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
odwaliłam 30 minut steppera i tyle... na mój kiepski dzień chyba lepiej aromatyczna kąpiel zadziała którą sobie nie długo zafunduję
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dziś pewnie niewiele więcej bo po basenie jestem trochę wypompowana. Zobaczymy, zabieram sie do "wyciskania"
|
|
|
|
|
#4521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i musialam sie pilnowac bo caly czas mi jezyk wędrowal w to miejsce żeby obczaić "teren masakry stomatologicznej" no i sie tymi szwami bawiłam
|
|
#4522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze trochę i wszystkie nowicjuszki zaczną śmigać stepperkami z prędkością rakiety ![]() Madziarella co z Tobą, co to za smutasy się Ciebie trzymają
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się boję tam językiem tknąć żeby czegoś nie spsuć mimo,że mnie to nie boli.jeszcze mam trudności z umyciem zębów bo dziąsło jeszcze nieco opuchnięte,ale jakoś dam radę a z usunięciem tego zęba to wybierałam się od kiedy założyłam aprat czyli od maja...hehedzięki za odp lecę spać dobrej nocy!!
|
|
#4524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj Madziu tak mi wstyd straszliwie ale dawno juz nie cwiczylam bo najpierw sruba w steperze poszła i tata wzial do naprawy, w sumie od tygodnia czeka az go użyje ale mam jakąś zimową depreche i ciezko sie wziac za siebie dzis chcialam na stacjonarnym rowerku pojezdzic ale on jest mojego brata, i nie moglam obnizyc siodelka bo sruba za mocno dokrecona jest no a nie da sie cwiczyc jak nie siegasz nogami do pedałów no ale jak brat wroci to go poprosze zeby mi obnizyl siodelko... no albo w koncu sie zmusze do tego steppera bo az mi wstyd jak tak wszystkie sie meldują ze zaliczyly cwiczonka ehhhhh tylko czy dam rade stepperowac 1,5h tak jak kiedys pewnie trzeba bedzie zaczac od nowa bo kondycha juz nie ta sama co miesiac temu jak jeszcze dawałam czadu na steperze w sumie od listopada ubyło mi jakies 5kg i ok 5cm w pupie straciłam i naprawde duuuuzo lepiej sie czuje z mniejszym tyłkiem wiec nie moge pozwolic zeby wrocila stara waga dlatego mam dużą motywacje tylko że coś słabą silną wolę ostatnio
|
|
#4525 |
|
Rozeznanie
|
25 minut
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
Madziarella co z Tobą, co to za smutasy się Ciebie trzymają
[/quote]no właśnie nie wiem,jakiś dół mnie dopadł zimowy czy jak ![]() może jutro będzie lepiej ![]() fajnie,ze nasze stepperowiczki się rozkręcają |
|
|
|
#4527 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie nie wiem,jakiś dół mnie dopadł zimowy czy jak
![]() może jutro będzie lepiej ![]() fajnie,ze nasze stepperowiczki się rozkręcają Nie więdnij nam tu kochana - guru tego wątku
|
|
#4528 |
|
Zadomowienie
|
ivon dziękuję
jutro na pewno będzie lepiej
|
|
|
|
#4529 |
|
Raczkowanie
|
32 min zaliczone, więcej nie dałam rady - padłam jak mucha..
![]() W sumie i tak nieźle, bo dzisiaj lenia miałam i nie mogłam się zebrać do ćwiczeń. |
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a macie zwykle czy skretne stteperki?
Powiedzcie szczerze czy sam stteper bez zadnych innych cwiczen daje jakies efekty ?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,,
..52.. 51.. 50.. 49. .48kg

, jak dobrze, że ja nie musiałam mieć wyrywanych ani żadnych zębów aparatu, ani nie będę musiała ósemek
.
Może kwestia przyzwyczajenia...

dzis chcialam na stacjonarnym rowerku pojezdzic ale on jest mojego brata, i nie moglam obnizyc siodelka bo sruba za mocno dokrecona jest no a nie da sie cwiczyc jak nie siegasz nogami do pedałów