Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 18:47   #4501
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nad morskim okiem musi być bosko ale jak tam wejść w sukni
są koniki, chyba są
poza tym myślałam o Beskidzie Wyspowym, po drodze jak się jedzie w tatry to trzeba odbić trochę, mój kuzyn tam ma domek letniskowy, piękny i dwie pieczenie upiec na jednym ogniu

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Niusia to skalne miasteczko to to w czechach?
tak, wpisz w fb Mirek Basista to Ci wyskoczy nasz fotograf i jego zdjęcia w skalnym miasteczku

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
góry, bardzo fajny pomysł na pewno będziecie mieli super sesję. A Morskie Oko też mi się podoba
Tylko czy na to TŻ przestanie...
to jest jednak daleko

Myślałam o Pradziadzie, a wyleciało mi wcześniej z głowy
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:48   #4502
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
rozdasz gościom
hehe, moze bym odsprzedała, ale to strasznie duzo zachodu z szyciem obrusów i trochę trzepnięty pomysł. Wiec moze zostawie te białe,tylko kurcze, obawiam sie,ze będę wyglądać jakbym ubrała starą, zżółknięta suknię.

Ech, niby pierdoła, a jak człowiek chce miec idealny ten jedyny dzien w zyciu, to się wszystkim przejmuje ;/
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:55   #4503
ona8686
Zakorzenienie

Po kilku godzin siedze i zawijam tak te bibułki normalnie nie czuje kciuków.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Dziewczynki, Wy sie tak dobrze znacie na wszystkim Czy te buciory pasuja do tej sukienki?
na przykład jeszcze z brązowym skórzanym paskiem?

Kupiłam je sobie i nie wiem do czego je dopasować
( a nie chce wydawac kasy na nowe buty i kiecke... wole wydac juz na sama sukienke tylko nie wiem jaka )
Fajnie beda pasować, nie sa cieme, wiec tak cięzko nie beda wygadac

Cytat:
hehe, moze bym odsprzedała, ale to strasznie duzo zachodu z szyciem obrusów i trochę trzepnięty pomysł. Wiec moze zostawie te białe,tylko kurcze, obawiam sie,ze będę wyglądać jakbym ubrała starą, zżółknięta suknię.

Ech, niby pierdoła, a jak człowiek chce miec idealny ten jedyny dzien w zyciu, to się wszystkim przejmuje ;/
Zostawiłabym. Ewentualnie zakupiła tiul w jakimś kolorze, i na krawędziach, wchodząc lekko na blaty, jakoś poprzyczepiała . W pewien sposób by była taka 'przegroda' pomiędzy białym a ecru. Wiadomo, że Z tym przyczepieniem to troche tak, nie ma jak

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-05-08 o 18:57
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:58   #4504
sloneczko740
Rozeznanie

dziewczynki pomóżcie do ślubu zakładacie pończochy białe czy naturalne????
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:59   #4505
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
góry, bardzo fajny pomysł na pewno będziecie mieli super sesję. A Morskie Oko też mi się podoba

Dziewczynki, potrzebuję porady i Waszej opinii

Mam suknię ekri, taki ciemniejszy ekri. Na tle białych rzeczy wygląda nieciekawie - jakby była zżółknięta i stara. No ale sama w sobie wygląda świetnie i moja karnacja dobrze sie z nią komponuje, Totez stwierdzilismy z TŻ, że weźmiemy pokrowce ekri (podobny odcień), co by moja suknia na starą nie wyglądała podczas wesela. Zamowilismy pokrowce i całą dekorację, ale przypomnialo mi się, że przecież obrusy na sali są śnieżnobiałe. Dzwonilam na salę, nie mają ekri obrusów. Obdzwoniłam wszystkie możliwe miejsca, nigdzie nie mają takich obrusów. TŻ mówi, żeby zostawic te białe obrusy, moze nie będzie się to rzucać w oczy, ale ja teraz nie wiem,czy to dobry pomysł, w koncu pokrowce będą ekri, suknia ekri i na tle obrusów wszystko będzie sprawiało wrazenie zżółkniętych. Na filmie i foto też.
Nie moge nigdzie takich obrusów znaleźć, juz wpadlam nawet na pomysl,zeby uszyć tylko co ja potem z nimi zrobie

zostawić te białe obrusy? moze nie będzie tak źle?
A może takie serwety w kolorze ecru na te białe obrusy położyć. Byłby jakiś kontrast No i suknia by się tak nie odznaczała na tle bieli.
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
cześć
gosza trzymam kciukasy

dzwonił i do mnie pan fotograf, wymyślił plener jutro, nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać, TŻ pracuje na II zmianę...

fotograf zaproponował środę za tydzień

muszę to obgadać z panem mężem

oraz miejscówkę pleneru
wymyśliliśmy góry
  • TŻ Wisła lub okolice, bo blisko
  • a mi Wisła nie kojarzy się zbyt, widziałam zdjęcia jednej pary z Czantorii i porażka (inny fotograf)
  • fotograf zaproponował skalne miasteczko
  • myślałam o Morskim Oku
  • teraz przyszedł mi pomysł, zapomniałam, najwyższy szczyt w Czechach
Górki jakie by ni ebyły, to pomysł super. Fajnie, że macie taką możliwość.
A Śnieżka to bardzo dobry pomysł. Oprócz tego kocioł Małego Stawu przy schronisku Samotnia i te wszystkie skały, np. Srebrne Turniczki, w okół.
Cytat:
Akurat do Morskiego Oka idzie się po parkowej alejce. Droga typowo spacerowa. Ewentualnie można dać się powieźć konikom. Powyżej Morskiego to już w sukni by było średnio wygodnie, ale znam takich, co w pełnym rynsztunku się wdrapywali na Czarny Staw na przykład. Niektórzy się przebierali dopiero na miejscu. Czemu my mamy tak daleko w Taterki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:07   #4506
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Zostawiłabym. Ewentualnie zakupiła tiul w jakimś kolorze, i na krawędziach, wchodząc lekko na blaty, jakoś poprzyczepiała . W pewien sposób by była taka 'przegroda' pomiędzy białym a ecru. Wiadomo, że Z tym przyczepieniem to troche tak, nie ma jak
dziękuję, bardzo dobra rada
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ja mam ekri. Ładnie wyglądają, ale mam taką suknię, więc mi pasowały.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A może takie serwety w kolorze ecru na te białe obrusy położyć. Byłby jakiś kontrast No i suknia by się tak nie odznaczała na tle bieli.

Górki jakie by ni ebyły, to pomysł super. Fajnie, że macie taką możliwość.
A Śnieżka to bardzo dobry pomysł. Oprócz tego kocioł Małego Stawu przy schronisku Samotnia i te wszystkie skały, np. Srebrne Turniczki, w okół.
kolejna cenna porada na pewno wykorzystam któryś z pomysłów
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:08   #4507
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
naturalne
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 19:08   #4508
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Akurat do Morskiego Oka idzie się po parkowej alejce. Droga typowo spacerowa. Ewentualnie można dać się powieźć konikom. Powyżej Morskiego to już w sukni by było średnio wygodnie, ale znam takich, co w pełnym rynsztunku się wdrapywali na Czarny Staw na przykład. Niektórzy się przebierali dopiero na miejscu. Czemu my mamy tak daleko w Taterki

ja byłam 3 lata temu nad Morskim Okiem no i droga jestr całkiem całkiem ale jednak to jest wysiłek

odmówiły mi 3 osoby.... 2 z nich nie miały nawet cywilnej odwagi zadzwonić tylko przez swoja córkę przekazały tą informacje ... moja mama podejrzewa że to z zemsty za to że my nie przyjechaliśmy na wesele ich jednej córki i podali ten sam powód co my wtedy (ja byłam chora miałam 10 lat a wesele było ponad 300 km od nas a oni mają do nas ze 40 km) i mi trochę przykro
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-05-08 o 19:10
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:11   #4509
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję, bardzo dobra rada
ja mam ekri. Ładnie wyglądają, ale mam taką suknię, więc mi pasowały.

kolejna cenna porada na pewno wykorzystam któryś z pomysłów
Cytat:
naturalne
eh dziewczynki właśnie nie wiem bo ja mam białą suknię i jedni mi mówią że białe drudzy zaś naturalne i już zgłupiałam i nie wiem
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:12   #4510
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
naturalne. Ale powiem wam, że początkowo byłam za białymi, ale po waszych wywodach tutaj zakładam naturalne Nawet kiedyś moje siostry się mnie pytały jakie mam zamiar założyć i mają nadzieję, że naturalne... tak więc idę w naturalnych

Cytat:
ja byłam 3 lata temu nad Morskim Okiem no i droga jestr całkiem całkiem ale jednak to jest wysiłek

odmówiły mi 3 osoby.... 2 z nich nie miały nawet cywilnej odwagi zadzwonić tylko przez swoja córkę przekazały tą informacje ... moja mama podejrzewa że to z zemsty za to że my nie przyjechaliśmy na wesele ich jednej córki i podali ten sam powód co my wtedy (ja byłam chora miałam 10 lat a wesele było ponad 300 km od nas a oni mają do nas ze 40 km) i mi trochę przykro
Kiciu nie przejmuj się- ich strata!
Stary 2012-05-08, 19:12   #4511
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Co zrobić... Ale rozwalają mnie takie wymówki na siłę i jeszcze żeby osobiście nie poinformować to już szczyt Ehh te ludziska...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 19:17   #4512
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
mam zakupione białe i takie waniliowe bo ecri to one nie sa

Cytat:
Kilka lat temu jak sie wybraliśmy na morskie oko. Akurat jak mielismy zamiar wchodzić rozpadał sie deszcz. Zatrzymała sie taki pan, który pracuje na samej górze i zabrał nas samochodem. Dał nam swój numer, na wszelki wypadek jak kiedyś byśmy znowu sie wybrali. Także droge na morskie oko wspominam mile

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:34   #4513
niusia_87
Zakorzenienie

Mąż w pracy to idę nadrabiać wizaż.... ale troszkę za dużo napisałyście .

Cytat:
hej dziewczynki obudził mnie dzisiaj telefon dzwoniła moja przyszła teściowa że mojego TŻ siostra leży w szpitalu bo wyrostek miała.. wczoraj w nocy karetka ją zabierała... miałam dzisiaj plany dalej robić kotyliony ale muszę jechać do niej bo to dzieciak z gimnazjum.. (teściowa mnie poprosiła żebym z nią posiedziała dopóki ona nie przyjedzie bo jest w pracy)

jakoś źle się czuje ciągle brzuch mnie boli... to napewno nie @ bo ostatnio miałam ehm..
ojoj, to nie dobrze

kilianna "udała" Ci się teściowa

Cytat:
Moja mama też krytykowała mój pomysł z kolorowymi butami do momentu, kiedy poszła ze mną szukać białych. Nie podobały jej się równie mocno jak mi i powiedziała "już lepsze te kolorowe" Ale w efekcie będę zamawiać białe taneczne.
Tuż przed naszym ślubem, byłam z mamą by jej kupić buty i kupiła piękne białe buty, jak ja szukałam w styczniu to nie było w czym wybierać, ale wybrałam i były mega wygodne
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
jak ją wyczaiłaś?
czemu jest PM 2013?

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
Hejo!!!
i w końcu u ja sie doczekałam

dzisiaj mamy 100 dni do ślubu
sama niedawno miałam, a teraz już po ślubie
zobazysz jak ten czas będzie galopował
studniówka, to już nie przelewki

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Kurcze, mam ochotę na jakieś słodkie pyszne ciasto ale najlepiej żeby ktoś za mnie zrobił bo mi się taaak nie chce..
też mam ochotę
a konkretnie na tiramisu
Cytat:
A ja mam pytanko bukietowe. Orientujecie się ile może kosztować prosty bukiet z cantedeski? Wielkość coś takiego jak w załączniku. Chciałabym być przygotopwana, co mi może kobitka w kwiaciarni krzyknąć
Mi kwiaciarka powiedziała, że 12 zł/ szt, policz ile jest w bukiecie

dziewczyny tu na wizażu na naszym wątku pisały, że to już cena z marżą
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa
Dziewczyny, pomóżcie proszę

Kupiliśmy jednorazowe aparaty dla gości na wesele. Chcemy postawić je na stole, a obok postawić instrukcję po co to tam jest Czy ktoś może sprawdzić ją pod konktem gramatyczno/stylistycznym? Z góry dziękuję

"Pomóżcie nam złapać wspomnienia!
Używajcie tego apartu do robienia zdjęć sobie, swojej rodzinie i przyjaciołom w trakcie wesela
– śmiesznych, wzruszających i oczywiście tych „niezapomnianych”
Pokażcie nam jak wyglądało wesele Waszymi oczami!
Przekazujcie sobie aparat wśród osób przy stole.
Pamiętajcie o naladowaniu lampy błyskowej
(przycisnac przycisk z przodu, aż zapali się dioda na górze).
Kiedy film się kończy, po prostu zostawcie aparat na stole,
żebyśmy mogli wywołać zdjęcia i cieszyć się wspomnieniami."
nie spotkałam się z takim pomysłem
pozytywny

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Już się zameldowałam już bezdomną nie jestem
Dzisiaj bezdomnym jest mój mąż
Stary 2012-05-08, 19:42   #4514
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny ale mało postów - co to się stało że tylko tyle do nadrobienia???
Stary 2012-05-08, 19:45   #4515
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
dziewczyny ale mało postów - co to się stało że tylko tyle do nadrobienia???
ja miałam trochę do nadrabiania, nie mam netu i kompa i jak od czasu do czasu wpadam, to mam tego zawsze dużo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 19:51   #4516
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Podziwiam ja mimo że tańczę już prawie 4 lata nie zdecydowałabym się za nic w świecie na wiedeńskiego Nie jest to trudny taniec jesli chodzi o kroki, bo sa jedne z łatwiejszych. Mnie i mojego TŻ strasznie ten taniec męczy, jak tańczymy z 2-3 minuty to strasznie w głowie nam sie kręci i jak skończymy to nie możemy równowagi zachować ale pewnie nie bedziecie tańczyć dookoła sali tylko dodacie jakies obroty itd?
mi kręcioł nie groźny bo mam go we krwi , i mamy właśnie tego walca wiedeńskiego z rozmachem czyli obroty po całej sali do tego zmiana kierunku parę gadżetów czyli zmiana miejsc i takie tam no i musowo jedna poza dla fotografa
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:03   #4517
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Wcale się nie dziwię... U mnie była panika, że pepsi się w lecie popsuje, a ma czekania 3 miesiące. W końcu ich przekonałam i stanęła u babci w piwnicy. Mam nadzieję, że się nie zepsuje, bo będą mieli satysfakcję...

I dziękuję za wsparcie TŻ na koniec pokłócił się jeszcze z mamą, więc atmosfera jest ogólnie do bani Nie wiem jeszcze co zrobimy
A jak może się pepsi zepsuć przecież w sklepie też nie stoi w żadnej chłodni no i jest data ważności

Cytat:
Dziewczynki, potrzebuję porady i Waszej opinii

Mam suknię ekri, taki ciemniejszy ekri. Na tle białych rzeczy wygląda nieciekawie - jakby była zżółknięta i stara. No ale sama w sobie wygląda świetnie i moja karnacja dobrze sie z nią komponuje, Totez stwierdzilismy z TŻ, że weźmiemy pokrowce ekri (podobny odcień), co by moja suknia na starą nie wyglądała podczas wesela. Zamowilismy pokrowce i całą dekorację, ale przypomnialo mi się, że przecież obrusy na sali są śnieżnobiałe. Dzwonilam na salę, nie mają ekri obrusów. Obdzwoniłam wszystkie możliwe miejsca, nigdzie nie mają takich obrusów. TŻ mówi, żeby zostawic te białe obrusy, moze nie będzie się to rzucać w oczy, ale ja teraz nie wiem,czy to dobry pomysł, w koncu pokrowce będą ekri, suknia ekri i na tle obrusów wszystko będzie sprawiało wrazenie zżółkniętych. Na filmie i foto też.
Nie moge nigdzie takich obrusów znaleźć, juz wpadlam nawet na pomysl,zeby uszyć tylko co ja potem z nimi zrobie

zostawić te białe obrusy? moze nie będzie tak źle?
A może na stół jakąś organzę zawiesić w kolorze ecri, albo przez środek puścić będzie wtedy coś w kolorze sukni i nie będzie się tak gryźć

Cytat:
Ja nie mam białych ani naturalnych są to takie waniliowe, ja jeszcze chce sobie dokupić takie naturalne w razie co
Stary 2012-05-08, 20:06   #4518
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej laski, ale mam nerwa

rano mi laptop padł i straciłam wszystko
to juz 3 raz w ciagu 2 lat;/

najgorsze sa hasla dostepu do roznych portali ;/
nie zapisywalam ich i przez 2 godziny sie logowalam na wizaz

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:11   #4519
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej laski, ale mam nerwa

rano mi laptop padł i straciłam wszystko
to juz 3 raz w ciagu 2 lat;/

najgorsze sa hasla dostepu do roznych portali ;/
nie zapisywalam ich i przez 2 godziny sie logowalam na wizaz
Uuuuuu, nie fajnie ... Przypomniałaś mi że dość dawno nie robiłam back upa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 20:13   #4520
niusia_87
Zakorzenienie

Już wczoraj mówiłam, że mam ochotę na winko, a że TŻ miał dzisiaj badania, to % nie mogło być... Sama pić, to tak dziwnie
Narwałam bzu z rodzicowego ogródka, ale pachnie
Stary 2012-05-08, 20:21   #4521
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja odkąd pierwszy raz straciłam dane z kompa trzymam wszystko na zewnętrznym dysku

Stary 2012-05-08, 20:22   #4522
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak

durna jestem ze nie zapisalam tego gdzies

co sie z poczta stalo? tz mi zainstalowal wszystko na nowo i jak weszlam teraz to jest kolorowa

cos bylo zmieniane od wczoraj? czy tylko ja wczesniej tego nie widzialam ?

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:35   #4523
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
a po co tam wchodzić w sukni?
przeciez w morskim jest schronisko, łazienka i wszystko, można się spokojnie przygotować. My idziemy jeszcze wyzej do pięciu stawów i idziemy w górskim odzieniu, suknie i garniaki będziemy nieść w pokrowcach i dopiero w schronisku się odpicujemy

Cytat:
żadne...

Jutro idziemy do USC, TŻt powiedział że będzie później w pracy
ale dalej nie wiem co z nazwiskiem...
Stary 2012-05-08, 20:38   #4524
niusia_87
Zakorzenienie

gdzie robiłyście/robicie/będziecie robiły plener?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Jutro idziemy do USC, TŻt powiedział że będzie później w pracy
ale dalej nie wiem co z nazwiskiem...
lo9sowanie
Stary 2012-05-08, 20:38   #4525
89Madzia89
Raczkowanie

Na ile przed slubem zaczelyscie z TZtami roznosci zaproszenia ??
My juz chcielismy i moja mama wyrazila swoje zdanie... ze to za wczas itp
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:39   #4526
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

lo9sowanie
My planujemy Zamek Czocha i okoliczne górki
Stary 2012-05-08, 20:39   #4527
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Ostatnio zaczęłam się nad tym zastanawiać i nie mam zielonego pojęcia

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 20:41   #4528
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Na ile przed slubem zaczelyscie z TZtami roznosci zaproszenia ??
My juz chcielismy i moja mama wyrazila swoje zdanie... ze to za wczas itp
w styczniu przez 3 tygodnie roznosiliśmy, a ślub był 21 kwietnia, potwierdzenie było do 1 marca, a w efekcie dawali później, nawet nie dzwoniłam, dopiero jak święta Wielkanocne były, to wzięłam telefon. Ci co nie przyszli powiedzieli dość szybko. Nie było pustych talerzyków
Stary 2012-05-08, 20:42   #4529
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
a po co tam wchodzić w sukni?
przeciez w morskim jest schronisko, łazienka i wszystko, można się spokojnie przygotować. My idziemy jeszcze wyzej do pięciu stawów i idziemy w górskim odzieniu, suknie i garniaki będziemy nieść w pokrowcach i dopiero w schronisku się odpicujemy

nie no ja wiem ale ogólnie jak ja wchodziłam nad Morskie to byłam tam mega zmęczona że nic mi się nie chciało ( tzn po wejściu i przejściu jeszcze dookoła)

ale jakbym miała możliwość to bym chciała takie foty

my już na szczęście mamy plener uzgodniony

Stary 2012-05-08, 20:42   #4530
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Z foto byliśmy na plenerze na zamku w Mosznej i na snopkach siana , a potem jeszcze pojechaliśmy ze szwagierką do Zakopanego - Gubałówka i Dolina Kościeliska, no i wzięłam jeszcze suknię do Chorwacji i tam porobiliśmy sobie kilka zdjęć

Suknią po Zakopanem wyglądała strasznie , ale po czyszczeniu w pralni wyglądała jak nowa (swoją drogą polecam pralnię Panda w Focus Mall )

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości