|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36610588]To ja wrzucę swoją dzisiejszą to jest tylko zarys bo nie chciałam żeby mi waliła lakier na włosy
jak wam się widzi? Co byście zmieniły? We włosach będzie kwiatek taki sam jak w bukiecie no i welon[/QUOTE]ha widzę, że baaardzo podobna opcja do mojej ![]() ja we włosach będe mieć storczyk i welon bez żadnych ozdóbek:![]() ![]()
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36610588]To ja wrzucę swoją dzisiejszą to jest tylko zarys bo nie chciałam żeby mi waliła lakier na włosy
jak wam się widzi? Co byście zmieniły? We włosach będzie kwiatek taki sam jak w bukiecie no i welon[/QUOTE]Bardzo ładna fryzurka
|
#4504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
więc co to za spojlery ? ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Dziewczyny takie rzeczy na biało ![]() Ja dopiero w wakacje zaczęłam chirurgów oglądać, nie chciałabym zakończenia przeczytać na forum ślubnym może jest tutaj ktoś kto zaczął oglądać
|
|
|
#4505 |
|
Rozeznanie
|
jak wam się widzi? Co byście zmieniły? We włosach będzie kwiatek taki sam jak w bukiecie no i welon[/QUOTE]Klasyczna, bardzo ładna fryzura Myślę, że to dobry wybór. Nie widziałam Cię wcześniej, ale muszę przyznać, że masz śliczne oczy |
|
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu ślicznie Ci w tej fryzurce! Lokowany kucyk na boku to zdecydowanie TO!!
Tego francuza niech Ci tylko mocniej ściśnie, żeby Ci się nie rozpinkolił w trakcie weselnych tańców ![]() Ziele też fajna fryzurka ![]() Wolałam Cię bez grzywki, ale i tak wyglądasz fajnie ![]() Odebraliśmy całość filmu, jeszcze dostaniemy surówkę, ale te ponad 3 h po prostu powaliły Nas Płakaliśmy ze śmiechu, Nasi przyjaciele dali czadu
|
#4507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
nie zdajecie sobie sprawy jaka zadowolona jestem z tej fryzurki!
z gorszych spraw: jutro o 11 mam obronę. Pracę pisałam sama, ale część teoretyczną pisałam b. dawno a nie mam kompletnie siły nawet tego przeczytać...
|
#4509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4511 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak dziewczeco, tylko niech ta koncowke dopracuje bo wyglada jakby sie zaraz miala rozpasc....[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36610588]To ja wrzucę swoją dzisiejszą to jest tylko zarys bo nie chciałam żeby mi waliła lakier na włosy jak wam się widzi? Co byście zmieniły? We włosach będzie kwiatek taki sam jak w bukiecie no i welon[/QUOTE]Hmm...sama nie wiem...jakos tak bez ladu i skladu...ja jestem na nie Cytat:
Nie bede ukrywac ze Holandia najpiekniejsza jest na wiosne. Tak pod koniec kwietnia. Jest juz bardzo przyjemnie i cieplutko, tutaj wiosna przychodzi wczesniej niz PL. Moja mama byla 2 lata temu to lezalysmy plackiem na plazy, a w ogrodku przy wiatraku tak bylo goraco. No ale wiadomo, nie kazdy rok jest taki. Wtedy kwitna tulipany, a to jest cos co trzeba koniecznie zobaczyc. Niekonczace sie pola roznych kolorow. Najwiekszy ogrod roslin cebulkowych Keukenhof ktory jest czynny od polowy marca, to polowy maja. No i 30 kwiatnia jest swieto krolowej, to jest tak niecodzienne zjawisko, chyba nie ma nikogo kto nie bylby pod mega wrazenie przebywajac w tym dniu w Amsterdamie. Przez ulice przewijaja sie tysiace osob, kazda obowiazkowo w tym dniu ma na sobie cos pomaranczowego (kolor narodowy holandii), na kazdym rogu gra muzyka na zywo, najczesiej jacys DJ ( ktorzy zjezdzaja sie z calego swiata), piwo leje sie beczkami, kazdy spiewa, tanczy, na ulicy mozna kupic wszystko co tylko sobie zamarzysz. Wg mnie to jedna z fajniejszych imprez w Amsterdmie. Pod koniec sierpnia kwitna wrzosy w parku Posbank w okolicach Arnhem. Tam gdzie robilismy fotki. Poza tym juz o kazdej porze roku: -Kinderdijk- miejsce w ktorym znajduje sie najwieksza liczba pieknych zabytkowych wiatrakow. - Amsterdam oczywiscie - nigdzie na swiecie nie zobaczysz tylu rowerow w jednym miejscu Koniecznie trzeba przeplynac sie lodka po kanalach.-Volendam - piekne miasteczko rybackie( moje ulubione) -Alkmaar - kaas markt- czyli targ serow, ktory odbwa sie w kazdy piatek. Piekne miasteczko, a ten targ to tez ciekawe wydarzenie. Przesle ci jeszcze na priwa linki do fotek do niektorych z tych miejsc,to sobie zobaczysz co cie najbardziej interesuje. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
To jest najlepsza opcja fryzury z tych co już miałaś. A kwiatka jakiegoś wpinasz we włosy?
|
|
#4513 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy co kupię w sobotę rano:P ale chyba biała różyczka.
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
wieczornie witam
ziele odp ze wczoraj, spr, nie jestem, TŻ zmartwiony ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
nie podobało nam się, zresztą w każdym kraju arabskim, to nagadywanie do zakupu Koleżanka TŻ była lipiec/sierpień i miała takie upały, że siedzieli w pokoju i przejście 200 m było dla nich ukropem, podsumowała, że zmarnowane wakacje Polecam Tunezję, ale w miesiące chłodne, wiosenne, jesienne |
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bylam 30 lipca i wg mnie bylo idealnie, choc przez 2 dni bylo lekko pochmurnie i przez 15 min. byla ogromna burza, ale ja uwielbiam upaly, wiec wole jezdzic gdy takowe wystepuja
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie skonczylismy ogladac, ale mialam polewe najlepiej jak po 2 juz wcieci byli znajomi i co oni wyprawiali na parkiecie albo scenka z filmu? kamerzysta podchodzi do ludzi i strzela: - trzy słowa do kamery dla młodych ? - Rafał : zapraszam was za tydzien na grilla, bedziemy pic hahah ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- a najlepsze jest to ze kamerman dał nam 24 giga materiały *surówki* tam to bedzie sie z czego śmiac ![]() ale to kiedys jak bede miala czas to na spokojnie obejrzę
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My planujemy jechac w lipcu, wiec niestety na wiosne sie nie zalapiemy.. Ale myślę, ze i tak będzie pięknie! choć Holandia kojarzy mi się z wiatrakami i mnóstwem tulipanów
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
3!!
|
#4520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z pracy nr 1
Zaraz uciekam do moich przedszkolaków![]() Cytat:
Dasz radę Chyba nie było przypadku, żeby ktoś się nie obronił jak napisał pracę Trzymam ![]() Nie tak dawno ja to pisałam, a już minął prawie miesiąc Ten dreszczyk niepewności jaka będzie pogoda, czy wszystko się uda - chciałabym to poczuć jeszcze raz I przeżyć przysięgę, wesele nie jest mi potrzebne![]() Będzie pięknie
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
poszłm spać we fryzurce i wszystko się ładnie trzyma ![]() no poza tym loczkiem, ale fryzura nie byla aż tak utrwalana![]() ide zrobić śniadanie i biorę się za czytanie pracy
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zaluje ze juz jestem po
![]() brakuje mi tych "nerwów" przed ślubnych -------------------------- Witam sie środowo ![]() dzisiaj strasznie zmarzłam w nocy i mam zatkany nos po pracy musze sie brac za zrobienie maty z wulkanem (!) w sobote mam zjazd z podyplomówki i na cw z przyrody musimy wulkany zrobic ![]() ![]() dzisiaj pożyczę od małej dinozaury, będzie realniejsza mata
|
#4523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdecydowalismy sie wziac autko - wszystkim dziekuje za opinie! Ja Wam nie pisalam ale to jest wersja sport jakas tam wiec na ten silnik nawet ladnie wyciaga ): A oplaty przynajmniej beda mniejsze za ubezpieczenie! Pod koniec tyg sie umawiamy na kupno ![]() ![]() ![]() Madziuniusia super fryzurka, tylko ten warkocz niech Ci troche mocniej zrobi w dniu slubu, bo po kilku tancach moze sie rozpasc. Super ze w koncu trafilas w swoja fryzurke ![]() Zielone ta fryzurka jakos malo dopracowana mi sie wydaje... i ten koczek wydaje mi sie troche w zlym miejscu, bo dalabym go albo wyzej i tam delikatny tapir, albo nizej... ![]() Choroba dalej trzyma i mam troche wylaczone myslenie Byle przetrwac 8 godzin w pracy...
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno tez po bedę tęsknić za dreszczykiem ale na razie cholernie sie boje, że wyjdzie mi oprycha... dziś czuje w jednym miejscu spięcie... i zastaawiam się,. czy załozyć plaster w razie w czy nie... póki co przyłozyłam czosnek...
ostatnio pomógł... nie wiecie czy kosmetyczka zna jakiś sposób w razie czego??
|
#4525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4526 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36612171]z moim problematycznym czołem muszę ją mieć bo co chwilę mi coś wyskakuje i bym wyglądała jak grzybek muchomorek
[/QUOTE]ale wiesz że pod grzywką czoło robi się jeszcze gorsze? Dzień dobry. Jak dobrze że już środa. Już bym chciała piątek, ale jakoś muszę przeboleć te 2 cholerne dłuuugie dni
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dziś ambitny plan...zrobić porządki w szafie i wystawić na allegro wszystkie ubrania w których nie chodzę..mam nadzieję że podołam
wczoraj minął nasz miesiąc miodowy, więc zapytałam męża czy wie jaki dziś dzień, on oczywiście że wie, bo dziś mija miesiąc od ślubu pózniej leżymy w łóżku a mąż do mnie: "a ty wiesz co dzisiaj jest?" mówię, że oczywiście, że wiem, na to mąż z usmiechem: "noo dzisiaj jest nasza rocznica nocy poślubnej" |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
haha dobry ten Twoj mąż ;D
ądrej a co sie dzieje że masz dość ?
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Wita sie z Wam Zombi:P nie kontaktuje jeszcze do konca....
![]() Cytat:
Madziuniusia za obrone za autko, niech sie dobrze sprawuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

jak wam się widzi? Co byście zmieniły? We włosach będzie kwiatek taki sam jak w bukiecie no i welon[/QUOTE]

może jest tutaj ktoś kto zaczął oglądać

to takie male roczarowanie. Poza tym polecam nurkowanie, albo chociaz snurkowanie. Wejscie na gore synaj by zobaczyc wschod slonca, niezapomniane przezycie. No i standartowo safari jesli jeszcze nigdy nie bylas, nowe dla oka widoki 
i koniec rozmowy
Byle przetrwac 8 godzin w pracy...