|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37180832]Oprócz paracetamolu zawierają kofeinę i kodeinę, więc raczej silniejsze, ale nie tylko na bóle migrenowe.
Faktycznie wątek szybko kończymy, a tu żadnych pozytywnych testów nie było - szkoda.[/QUOTE] spróbuję sobie tych tabletek Cytat:
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo...kończy się!
A wiesz kto jest gaduła nr 1??
|
|
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
No masakrycznie szybko ten wątek leci ( choc to słowo jest negatywnie nacechowane, a ja inaczej myślę o was;-) ) A ja jeszcze trochę a 100 własnych postów będę miała, tego jeszcze nie było;P Z poprzedniego wątku nawet ich nie liczyłam;D Lubię z wami spędzać czas w tym zaganianym świecie.
Tylko ostatnio nie mogę cos domu odsprzątać. Dziś udało mi się odeprać i właśnie zasuwam z kurzykami, zaraz podłogi. Czuję, że z moją organizacją coś jest nie tak;/ btw. co ile odkurzacie i myjecie podłogi? Bo ja mam wrażenie, że ja ledwo skończę, a już muszę zaczynać na nowo. A porządku jak nie było tak nie ma;P
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem, widzialam
![]() Ale jeszcze nie koniec watku
|
#4507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bika gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! A teraz mogę iść nadrabiać
|
|
|
|
#4509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wszystko przed tobą ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Będę robić wszystko, żeby nie wyjść na prowadzenie
Aż mi głupio, że taka ze mnie gaduła ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37181782]Za to następny wątek jest Twój - przecież przejmujesz szczęśliwą listę, nie? [/QUOTE]No mogę przejąć listę, jeśli dziewczyny nie mają nic przeciwko Bo jestem głodna, nie ma obiadu, nie mam co zjeść, w koszu sterta prasowania, w drugim sterta prania.... Stwierdziłam, że muszę jeden wolny weekend poświęcić na nagotowanie jedzenia, które mogę zamrozić i mieć na takie sytuację, bo jak bym miała liczyć, że TŻ ugotuje obiad w weekend, to bym zdechła z głodu... |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo dziękuję słonko za smski, jesteś kochana
![]() Blonde myślisz, że zaraz pojawią się kolejne ząbki?? Mi się wydaje, ze jeszcze ze 2 miesiące poczekamy, ale to takie gdybanie.Tomalinko ooo serniczek to i ja bym zjadła. Onyks fajna pościel. Butter dziękuję ![]() Mała
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do jedzenia, to ja walsnie czesto robie wiecej i mroze, by miec np. na weekend jak odsypiam nocki ![]() Cytat:
Nie ma na to reguły
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mrożę.
Choć jak wrócę do pracy to od stycznia chyba znowu obiadki wykupię Wolę czas poświęcić Mai ( po pracy) a nie w kuchni przy garach
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to takie dobre być gadułą, aż taką gadułą....
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja, jak zdrowie?
Onyks, bardzo się cieszę że wszystko z Tobą w porządku ![]() Kasiu, jak Oliverek? my jutro idziemy do lekarza bo Kamil kaszle. Stokrotka, przykro mi z powodu @. Tasiu, zapowiada się że mąż zmieni pracę czy nie bardzo? Kasia,Madzia, mój Kamil już 1,5tygodnia po kąpieli 0 20 śpi do 5 rana, potem drzemka do 7 ![]() Madziu, co do suchości.... u mnie to samo, ale u nas oliwka no i po stosunku na następny dzień mam brązowy śluz jak przy kończącej się @.Stripi, świetny pomysł z tym kalendarzem pomyślę o tym jak będę mieć własną kuchnię ![]() Tynkusia, tylko spokojnie ![]() Mysia, co za babsko w tej pralni. Maleństwo, super że dziodziolki zdrowe, a tą nerką się nie stresuj ![]() Aaby,no to brawa za obronę świetnie za chorobę i kierowniczkę pocieszam ![]() Madzia, brawa za ząbek drugi ![]() Onyks, fajna ta pościel którą pokazałaś ![]() Bao,super że sobie radzicie z malutką a jak Kubuś?Maleństwo, fajne kropki ![]() Nikita,dziękuję za sms co u Biki bardzo miło z Twojej strony Stokrotka dobrze pisała że jestem na pasku bo od 15 nadrabiam ale po trochu bo mało miałam czasu Butter, Ty jesteś fajną gadułą ![]() Bika, gratulacje córeczki
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Strong to brawa dla Kamilka
mi Natalka dała nadzieję, ze ta suchość się zakończy w końcu... czekam
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Kamil mi znów trochę kaszle.Byliśmy dziś na spacerku i zrobiliśmy całe 4km. Wieczorem pojechaliśmy na pół h na kebaba z TŻ, moim tata i bratem. A mały był z moją mamą. Wczoraj cały dzień była u nas siostra TŻ, robiłyśmy same pyszności i bawiłyśmy się z Kamilem. Kamil cały tydzień jest okazem radości, śmieje się non stop i śpi nam od 20 do 5
potem drzemie do 7 i pobudka Moja dieta narazie beznadziejnie...
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Strong mm jest bardziej sycące, dlatego tak ładnie ci teraz śpi
Właśnie patrzyłam, ze masz równo 11 m-ce do ślubu Kiedy zaczynasz szyć suknię??
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Przegląd tygodnia:
22.10-28.10 Poniedziałek: Żabcia- Dominiś zaczyna jeść marcheweczkę. Smacznego słonko ![]() Mysia- zatrzepoce nowymi rzęsami. Wtorek: Madzia- zobaczymy czy Mai zasmakują ziemniaczki ![]() Środa: Strippi- podgląd Michasia na wizycie połówkowej ![]() Mysia- rozluźni się u masażysty. Metka-uda się z synusiem do endokrynologa. Macie nasze kciuki ![]() Czwartek: Blonde- szkolenie w pracy oby było przyjemne ![]() Strong- Kamilek wizyta u lekarza (kontrolna) a mamusia Kamilka zrobi sobie nowe żelki ![]() Piątek: Madzia- zaczyna z Mają, babski weekend ![]() Sobota: Niedziela: Madzia- nowy produkt w diecie mai- dynia ![]()
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-10-23 o 22:54 |
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero wróciłam do domu...
jutro mam w pracy jakieś szkolenie i nie wiem czy będę miała jak z wami pogadać. Po pracy przychodzi do mnie dziewczyna na korki. A najlepsze jest to że dzisiaj zostałam uświadomiona że powinnam wymienić wszystkie dokumenty! zupełnie o tym zapomniałam... A ciągle przedstawiam się panieńskim =) Strong na pewno nie zmieni. Ma swoją działalność i zawsze znajdzie się jakaś robota. Miał być na 1.11 w domu, ale okazało się że wróci do domu już w następny weekend i cały tydzień w domu to dla niego za dużo. Niestety w starciu ja-praca odnoszę sromotną przegraną...
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ale ja od 1,5 miesiąca karmię mm
poprostu teraz się tak nauczył spać fajnie a suknia... hmmm... jak schudnę
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Strong
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Dużo masz w planach schudnąć?? |
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiu, nooo to nie fajnie
przykro mi że jesteś na straconej pozycji ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Madzia, najlepiej 20kg ale narazie tyję a nie chudnę ![]() a Kamil spi fajnie od 1,5 tygodnia a mleko ma od 1,5 miesiąca
|
|
#4524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na które musze specjalnie jechac![]() masz jeszcze mnóstwo czasu
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Strong masz masę czasu, dasz radę
Dużo po porodzie schudłaś??Blonde teraz jak wróce do przez miesiąc będę pracowała od 11 do 16 a od lutego od 7 do 12
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Bikusiu kochana gratulacje!!!!!! Emilka jest cudowna
Strippi tak tak zamawialam w zeszlym roku i wszyscy bylo zachwyceni dlatego w tym roku tez zrobimy taki dodatek do prezentow ![]() Szkoda ze moje pytanie nie zostalo zauwazone........nic to......jestem padnieta........ide spac........dobranoc |
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ciut lepiej, ale i tak idę w tym tygodniu na badania.
Cieszę się, że Kamilek tak ładnie przesypia ![]() Cytat:
Widzę, że nadal się nie przyzwyczaiłaś do tego, że wyszłaś za mąż ![]() Dziękuję za relację. Przeczytałam z zapartym tchem! Kiedy jakieś fotki bo jestem strasznie ciekawa!! Dzień dobry, I znowu poniedziałek. Weekend zleciał nie wiadomo na czym Dziś muszę odwiedzić biblioteki i zacząć coś działać z pracą! Koniecznie !!
|
|
|
|
|
#4528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie powiem, żeby to się nie odbiło na moim zdrowiu ![]() Brawa za drugi ząbek I za pierwszy - bo nie miałam okazji ![]() Chyba nie miałam wyjścia ![]() Nasze trzy pióreczka Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A świnka cudna! Uwielbiam takie spersonalizowane życzenia ![]() Cytat:
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też baaardzo chciałam mieć to za sobą, a stało się to tak nagle i tak szybko, że jeszcze chyba nie dotarło... Może jak wyzdrowieję, to dotrze... Cytat:
Zdrówka dla Kamilka ![]() Natala, cieszę się, że dojrzałaś do pewnych decyzji Trzymam kciuki mrowinka i stokrotka- ja też praktycznie przez całą miesiączkę (łącznie z plamieniami przed i po) umieram na ból głowy. I tak jak mrowince, pomaga mi tylko Solpadeina (ja akurat łykam tę do rozpuszczenia). mala, ja myję podłogi raz w tygodniu (choć gres powinnam częściej ), a odkurzam jak jest taka potrzeba. Choć przy kłakach potrzeba jest wręcz codziennie ![]() Coś jeszcze miałam pisać Witamy Emilkę na świecie! Gratulacje Bikuś i bikusiowy Hasbendzie Czy mi się wydaje, czy Emilka ma oczka po mamusi? ![]()
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Cytat:
Spoko, napisalam jej ![]() Jestem za Cytat:
![]() A diete olej, zacznij cwiczyc i nie jedz slodkiego, to styknie. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.

na które musze specjalnie jechac
Dziś muszę odwiedzić biblioteki i zacząć coś działać z pracą! Koniecznie !!

), a odkurzam jak jest taka potrzeba. Choć przy kłakach potrzeba jest wręcz codziennie