|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
witam, ciężka noc, ciężki dzień... Maksik ma biegunkę...
prince ![]() ![]() agatka na czym Cię oblał? kiedy następny. ![]() ![]() zeberka jeszcze nie kupiłam zmywarki ale pewnie kupię z Aristona. Czekam na super promocję ![]() co do akcji Mikołajkowej, iza243 Twoim Mikołajem byłam ja ![]() Zaś, moim na 100 % jestem pewna, że była kunia jeszcze raz dziękuję za śliczny prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4502 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cześć dziewczyny
![]() u mnie ostatnio kiepsko... nie wiem czy wam pisałam ale od lat 5 mam nerwice lękową. Już dawno była uśpiona ale odkąd wróciłam ze szpitala to wróciła.. poprostu szpital zachwiał moje poczucie bezpieczeństwa ![]() no i kurcze nie śpie po nocach.. ciągle mam uczucie jakby miało się stać coś złego.. a tak się cieszylam że mnie nie dopadła w ciąży ![]() no i te schizy teraz czy z dzieckiem ok, czy się rusza, dziś zaczęłam wkrętke czy łożysko się nie odkleja ![]() ![]() a no i największy strach: byle bym nie musiała tam wrócić... Klementynko fajnie że napisałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ja chyba jednak w I trym mniej się schizowałam.. z dnia na dzień miłość do dziecka jest większa więc tym większa obawa że (boje się tego napisać).. Powiedz mi Fiol czy jak byłaś w ciąży to wierzyłaś że naprawdę mały się urodzi i będzie z wami? Bo ja nie moge w to uwierzyć... tzn wierze że tak będzie bo inaczej musiałabym wierzyć w coś odwrotnegogo, ale nie umiem sobie wyobrazić. dziś przeglądaliśmy ciuszki które mi mama przywiozła, trzymałam tego pajaca na rękach i nie mogło do mnie dotrzeć że naprawdę będziemy mieć dziecko! Jakaś taka ograniczona jestem.. cały czas mówie TŻ że niedługo już tu będzię nam płakał maluch itp ale tylko umiem mówić bo ciężko mi idzie wyobrażenie sobie tego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mój maluszek na dodatek dostał sterydy na rozwój płuc ![]() Cytat:
![]() ale leci ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38058105]Od godziny walczę z telefonami i dotychczas udało mi się dodzwonić w 3 miejsca ![]() Ja na szczęście się umówiłam na badanie - mam prenatalne 07.01, w urodziny Mamy ![]() nie mówiąc o tym, że wszędzie albo telefon jest zepsuty albo zajęty :/[/QUOTE] o super! ale będziemy zawzięcie kibicować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4503 |
Rozeznanie
|
ja nie mam pojęcia kto był moim Mikołajem więc przyznać się
![]()
![]() |
#4504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Lunka ja zaczełam 9 tydzien wiec to chyba 3 miesiac co?
![]() Co do nerwicy to nic Ci nie pomoże jak tylko Ty sama. Powtarzaj sobie, że będzie dobrze, oddychaj głeboko i mów o tym co Cie dreczy...mi to pomaga... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4506 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4507 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Nie nadrabiam bo nie mam na nic siły,jak się wali to wszystko na raz ![]() Jeszcze nie urodziłam. A pozatym moja córcia od wczoraj jest w szpitalu.Już nie mam siły na nic.Tż siedzi z małą dzień i noc.
![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
a wiecie co jest z anusią1808??? macie z nią kontakt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4509 | |||
Konto usunięte
|
A MOIIIIIIM??
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiem, co czujesz, ale musisz uwierzyć, że będzie dobrze. Już niedługo... ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Dosłownie przed momentem pomyślałam, czy już urodziłaś... Biedna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4510 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane, wszystko przeczytalam, wszystko nadrobilam
Kundzia niesamowite, ze to juz tuz tuz ![]() Mega ciesze sie ze z malym ok, musisz zacząc pakowac torbe ![]() Wika zaraz po # na pewno jest bardzo ciezko, szczegolnie w pracy. Ja sie nie zdecydowalam na razie na powrot. Zbyt placzliwa jestem ostatnio. Ale wlasciwie mozna sie domyslec ze bedzie ciezko a nie lekko, taki juz los AM i ten bol bedzie gdzies w nas do konca.. Ewelko w ktorym szpitalu taka epidemia? Ja bylam dzis na chwile na krasnickich i nie zauwazylam jakiegos problemu Mellittele ja pochowalam swojego Synka. Nie wyobrazałam sobie postapic inaczej. Moze teraz to jest trudne, ale potem może być tak ze nie bedziesz w stanie sobie wybaczyc, ze Go tam zostawilas. Kocurku to dobrze ze masz silne objawy ciazowe, to bardzo dobrze ![]() Perse ja tez miewam migreny, ale to raczej na tle chyba chorych zatok ![]() zeberka ja zamierzam kupic zmywarke z indesit, bedzie mi pasowala do reszty mebli Agatko bardzo mi przykro ![]() prince ![]() Ja bylam u lekarza.. Mam mieszane uczucia. Niby z jednej strony mu zalezy i chce cos zrobic, a z drugiej strony nie do konca sie orientuje co ma ze mna zrobic? Jak mnie leczyc.. Nie mam do niego zaufania i juz cholera nie mam sily szukac kogos innego. W tym naszym zasciankowym lublinie nawet porzadnego eksperta nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4512 |
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38066114]A MOIIIIIIM??
![]() ![]() Bardzo się cieszę, że Ci się podoba ![]() ![]() ![]() Wiem, co czujesz, ale musisz uwierzyć, że będzie dobrze. Już niedługo... ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Dosłownie przed momentem pomyślałam, czy już urodziłaś... Biedna ![]() Przez tydzień brała antybiotyk na zapalenie uszek,Temperatura była ciągle podwyższona a od soboty juz 39 stopni.Wczoraj o 1 w nocy zaczęła wymiotowac i mieć dreszcze,pojechaliśmy na dyżur nocny,a w srodku buzi na dziąsełkach zrobił jej sie nalot taki czarny i mówimy to lekarce taka z 70 lat a ona do nas ,że kieruje nas do szpitala bo to może być SEPSA ![]() Ale mała musi być napewno do czwartku w szpiatalu,bo dostaje kroplówki i jeszcze gorączkuje.
Edytowane przez czarnula 1982 Czas edycji: 2012-12-10 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Ty wiesz, że jestem z Ciebie bardzo, bardzo dumna
![]() dokładnie... ![]() a jak w dzień?! kurczaku... miałam nadzieję, że pobyt w szpitalu oswoi Cię z sytuacją/miejscem. Koszmarem jest że nie masz opcji ![]() spróbuj myśleć pozytywnie!!!!
![]() |
![]() |
#4514 |
Konto usunięte
|
Czarnula biedna Mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4515 |
Wtajemniczenie
|
no nie, dzisiaj rozmawialam chyba z blondynka. uslyszalam ze wyjezdzajac z podporzadkowanej w glowna nie jest sie winnym, ze walnelo sie lange roverem w malutkiego peugota bo bylo ciasno i duzo samochodow. dobrze, ze TZ zauwazyl ja i przycisnal gaz to tylko zderzak tylni do wymiany a nie walnela centralnie w srodek samochodu
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sądząc po ilość ciuchów do prania to nie lepiej... teraz jest chwilowa poprawa, musi się wykurować do jutra bo jadę do Nowego Targu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Biedna córcia, biedni Wy... ileż stresu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazałam sie dla niego za trudna chyba ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-12-10 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maksi, a widoki na poprawę?! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4520 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja od wczoraj tak ryczałam,że chyba tyle przez pół roku nie płakałam.W nocy 0 3 wróciłam do domu a tż został z mała,nie wiedziałam co mam ze soba zrobić praktycznie nie spałam.
Aż ordynator powiedziała,że ta lekarka nie powinna tego powiedzieć jeżeli nie jest pewna.
![]() |
![]() |
#4521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Przepraszam że tylko o sobie ale od 3 dni boli mnie głowa...;/
![]() |
#4525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4526 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No nie dziwię Ci się, wielu ludzi na samo słowo sepsa truchleje, ja zresztą też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za wsparcie
![]() Ide sie położyć bo na oczy nie widze
![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Luna ja z początku się nie bałam 1 trymestru tylko 16 tygodnia
![]() ![]() Żyłam od wizyty do wizyty, na każdym usg zastanawiałam się czy aby na pewno wszystko dobrze. Ale udało mi się donosić i Tobie też się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4529 |
Raczkowanie
|
co się stało? chandra? co jest? pisz!!
![]()
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Oj szkoda, że Cię to dopadło :/
Cytat:
Przykro mi, że Ci się nie udało. Ale poprawka za miesiąc to dobry termin. U nas teraz zapisaliśmy kursantów na 22 lutego
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.