|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38060503]Zeberko i ja na tych dwóch firmach odnośnie zmywarek bym poprzestała. Wiele razy słyszałam, że Bosh i Electrolux to dobre firmy jeśli chodzi o ten sprzęt. Ja mam akurat Electroluxa i jestem zadowolona ![]() Ciekawe, jak tam Agatka ![]() Bosh tak, ale niemiecki..nasze maja plastkowe podbicie i są do bani niestety! Cytat:
Miałam ten sam termin właśnie...nie dziękuj bo nie ma za co ![]() Jak zobacze Twoje dzieci to chyba łatwiej będzie mi przezyć ten czas.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
Po odebraliśmy ciało Filipa, ubraliśmy go i pojechaliśmy na cmentarz. Tam ksiądz przyjechał, pomodliliśmy się i został pochowany. Nie wyobrażam sobie zostawić jego w szpitalu i tam żeby go spalili, nie móc odwiedzić raz na jakiś czas jego grobu, choć minęło już ponad 1.5 roku i wspomnienia nadal bolą to przecież jest mój syn. Pomimo tego, że nienawidzę chodzić na cmentarz do niego to co jakiś czas mam taką potrzebę, pomimo tego, że wspomnienia wracają i będą wracać ![]() Prince już pierwszy ząbek ![]() Agatko mam nadzieję, że praktyczny pójdzie Ci tak samo gładko jak testy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Ano trudne...Psychologowie mówia, ze powinno się pozegnac swoje maleństwa, bo w przyszłości będzie łątwiej, ale to indywidualna decyzja....
Ja moje straciłam ok. 6 tygodnia i nikt nie pytał, czy chce je chowac, bo to po prostu za wczesnie, tym bardziej, ze zdiagnozowali u mnie tzw. Puste jajo płodowe,a pęcherzyk miał ok 1cm... Ale w bardziej zaawansowanej ciązy chyba warto się pozegnać... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4474 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38058533]mama umówiona do lekarza, ja umówiona - misja zakończona ![]() ![]() ![]() heh. mam bujną wyobraźnię, ale też nie wyobrażałam sobie tego bólu... Trauma jest. I to jest fakt. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie toż samoż... śniło mi się, że moja matka oznajmiła mi, że wyjeżdża na miesiąc do Łeby. do kochanka. i że ojciec jeszcze nie wie... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4476 |
Konto usunięte
|
Ja to mam sny.
Śnią mi się wypadające zęby albo, że pies mnie pogryzł... Same złe, ale ja już pisałam, że w znaczenie snów tak bardzo nie wierzę, bardziej w to, że są odzwierciedleniem tego, co się dzieje w naszej głowie. Fuj znowu mi śmierdzi z rur w łazience i przez to mam mdłości. Szlag by to trafił :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i gratuluję 10 tc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4478 |
Rozeznanie
|
Ale jestem zła pojechałam do szpitala 100km i się okazało że mnie nie przyjmą bo panuje ospa wietrzna na oddziale Może za tydzień się uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4479 |
Wtajemniczenie
|
kurna to nie mogli zadzwonic?? Ewel zatem lez lez i odpoczywaj..
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#4481 |
Rozeznanie
|
Jeszcze jak na złość zadzwoniłam do przychodni, bo jutro chcę iść do gina i okazało się że moja karta na opiekę medyczną, którą specjalnie wykupiłam w pracy nie jest aktywna, a wizyty i badania powinnam od grudnia mieć za darmo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Ewel kurczę :/ mogli zadzwonić przecież. Nie potrzebnie taki kawał jechałaś :/ A karta medyczna dlaczego nie jest aktywna? Może da się cos z tym zrobić
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
![]() nie daje rady.. sama w domu siedze i wariuje.. Tomek od rana wydzwania.. czyli jednak mysli.. Boze tak bym chciala zeby byl tu na miejsciu i chociaz zeby mnie przytulil ![]() patrze na ciuszki dla naszego Ksawcia i serce mi peka ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- niech ktos mnie przytuli i powie ze to tylko zly sen ![]()
![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Witam...dziękuje za kciuki ale prosze się przyznać która puściła bo nie zdałam
![]() A byłam tak bliziutko i super miałam egzaminatora! wrr..... MEDI teraz za Ciebie zaciskam z całych sił! Dasz radę!! Jedź tylko powoli i uważnie patrz na znaki!! ![]() ![]()
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4486 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ehhh ![]() witam ![]() Agatka dlaczego nie dałaś??? ja trzymałam od rana? Zgadujemy kto był naszym Mikołajem? Mogłabym zacząć, ale nie mam pojęcia... kombinuję po mieście, ale nici z tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak ale nie zauważyłam znaku STOP...;/ nawet teraz jak analizuję tą drogę to nie widzę tego stopu tam....
![]()
![]() |
#4490 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38061682]Fuj znowu mi śmierdzi z rur w łazience i przez to mam mdłości. Szlag by to trafił :/[/QUOTE]
mi śmierdzi spalenizną/spalonym żarciem.. w pokoju.. jakby od sąsiadów z góry/dołu bo tak przy samych rurach, ale nie wiem jakim sposobem może tak być, już któryś dzień tak mi śmierdzi. zresztą ostatnio wszystko mi śmierdzi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
Witajcie!
Dziewczyny w końcu wstawiam zdjęcie mojego mikołajkowego prezentu ![]() ![]() W całym mieszkanku unosi się słodka woń wanilii, dodać do tego jeszcze trzeba świąteczne piosenki w tle (m.in. Przyjaciele Karpia ![]() ![]() ![]() MIKOŁAJU DZIĘKI!!! nie piszę nic, bo złapałam wirusa od mojego synka... leżę i dogorywam...tzn już się odbiłam od dna chorobowego ![]()
![]() |
#4492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4493 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ogarnęłam co tam u Was więc lecę: Mega dobrze że z synkiem wszystko ok! Odpoczywaj w domku i pomału chyba też musisz pakować torbę do szpitala ![]() Perse i Kundzia - migreny.. na samo słowo mnie boli.. moje zaczęły się w liceum.. katorga.. u mnie to rodzinne.. mama i siostra też mają. I też tracę wzrok i wymiotuję dalej niż widzę jak mam atak. U mnie trwa zazwyczaj kilka dni.. potem nagle mija - jakby ręką odjął.. Ale od ok. 2 lat mam spokój ![]() Kundzia to już naprawde tuż tuż .. to będą mnagiczne święta dla Was - Maleńka w każdej chwili może się zdecydować wyjść ![]() Wika.. pierwsze dni w pracy po # są ciężki.. i masz rację wszystko kojarzy nam się z dzieckiem.. każdą datę i rozmowę potrafimy z nim skojarzyć.. ciężkie życie AM ![]() Kocurku ![]() ![]() Ewelko brak słów na ten szpital.. oby w przyszłym tygodniu mogli Cię przyjąć! Elizka mam nadzieję że wizyta u gin może jednak przyniesie coś dobrego ![]() Mellittele jedyne co mogę to przytulic wirtualnie.. I tak jak piszą dziewczyny gdybym była na Twoim miejscu napewno chciałabym aby moje dziecko miało grób. To trudne, ale myślę że wtedy będziesz spokojniejsza i będziesz miała świadomość że zrobiłaś dla swojego Synka wszystko co mogłaś. Agatko byłam dzisiaj w Krakowie i tak się rozglądałam za Elkami z obawy co byś na mnie nie wjechała ![]() ![]() Co do akcji mikołajkowej to ja obstawiam że moim mikołajem, albo raczej mikołajką była Perse ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4494 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Każda z nas chciałaby usłyszeć, że to tylko zły sen. Płacz teraz ile potrzebujesz. Za jakiś czas będzie lepiej, to mogę Ci powiedzieć na pewno. Już nie będzie tak, jak przedtem, ale będzie lepiej.... ------ A co do Akcji - mam potwierdzić bądź zdementować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4495 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38065363]
A co do Akcji - mam potwierdzić bądź zdementować? ![]() [/QUOTE] Chyba wypada odpowiedzieć zgodnie z prawdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4496 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie nic ciekawego.Temperatura podskoczyła dziś jeszcze bardziej...Zaczeły boleć mnie piersi i pojawił się biały śluz ![]() Co do akcji Mikołajkowej to ja nie nie mam pojęcia kto był moim Mikołajem..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-12-10 o 16:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4497 |
Konto usunięte
|
A więc zgodnie z prawdą stwierdzam, że:
![]() ![]() W naszym wypadku to nie było trudne, bo przypuszczam, że się domyśliłaś z samego adresu, a jak nie, to pewnie z ulotki na herbacie :P Kurcze nie wiedziałam, że takie naklejki tam dają, kiedyś dawali trochę inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny,
Ale mam dola od wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4500 |
Zadomowienie
|
Perse
![]() ![]() ![]() ![]() ps. masz rację adres Cię zdradził ![]() Elizko ![]() Tak to teraz będzie.. jednego dnia lepiej, drugiego gorzej.. taka sinusoida.. Trzeba to wszystko przyjąć i przeżyć.. czy tego chcemy czy nie.. A i zapomniałam bym o Aduni - Kochana mam nadzieję że w jakiś cudowny sposób pomogą Ci w szpitalu zwalczyć migrenę! Tylko szkoda że znów szpital i znów stres.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.