|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Antek nie ma szkarlatyny
Ja też siedzę cały dzień za biurkiem nawet nie mam kontaktu z klientem ale standardy wnoszą to żeby do pracy nie przychodzić w trampkach bądź innych sportowych butach, itp są ludzie którzy tak chadzają ale ja do nich nie należę i lubię wyższe buty tzn na szpilce
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zakaz krotkich spodenek, sandalow, karaibskiego stylu itp
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u nas nie ciekawie Byłam w Dani, wyjazd się udał,ale nie obyło się bez niespodzianek w niedzielę nad ranem Krystian obudził się z mocnym bólem gardła dałam przeciwbolowy i z samego rana ok 6 pojechałam do ambulatorium bo bałam się że to angina. Doktorka na wszelki wypadek przepisała antyk jak by gorączkowo. Nie goraczkowal ale gardło nadal bolało. dziś rano gardło tak bolało że ledwo co mówili pojechałam z nim znowu do lekarza. Ona stwierdziła ropien okolomigdalkowy ale zleciła konsultacje laryngologa on kazał na szpital .No i tak się tu znaleźliśmy. najpierw spróbują antybiotykami, a jak nie będzie poprawy to będą nacisnąć Pobyt nam zapowiedziała ok tygodnia jak dobrze pójdzie. Najgorzej że Karolek był już tak steskniony jak mnie niewidzial. całe 3 dni I jak się dowiedzial że znów mnie nie ma, to wpadł w żałosny placz To nasze pierwsze roztanie i to takie długie. No nic zamykam do mojego chorowitka aaaa. pierwszą noc śpimy na korytarzu za parawanem. bo nie ma wolnych pokoji , będziemy mieć pokój dopiero rano Biedny tak to przeżywa, to nasze pierwsze rostanie |
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Kristi przekichane
w BB jesteście w szpitalu? Chyba tylko tu w pobliżu jest oddział pediatryczny Niech małemu pomogą antybiotyki, trzymam kciuki.
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem
Nowaken dress code w pracy to oczywiste. Nie chodzi o chodzenie w trampkach do pracy. Chodzilo mi o eleganckie buty ale nie szpilki. Takie cos tez istnieje ![]() Moj Tz na temat dress codu wyczulony, wiec co nie co sie nasluchalam. Ja tez szpilki nosze, ale na okazje raczej. Moje nowe szpilki w kolorze nude bede miala okazje zalozyc za 2 tyg. na komunie chrzesniaka A tak jak Jowisz lecze kompleksy noszac botki na ocasie 5-6cm, czuje sie wtedy troczke wyzsza ![]() Marti bidulko Kristi trzymajcie sie Nowaken to dobrze, ze to nie szkarlatyna Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2013-04-25 o 08:00 |
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Czterolatki :)
bry. próbuję załączyć plik przez aplikację, zobaczmy czy wyjdzie.
Kristi współczuję pobytu w szpitalu. wychodźcie jak najszybciej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-04-25 o 19:57 |
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
co do Karolka to przeżyje. będziesz miała z głowy ten pierwszy raz
![]() u mnie to było ze 2 lata temu to jestem mądra ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
u mnie też chorowitkowo właśnie wróciłam z przychodni Olka nadal z temperaturą i doszedł dziwny kaszel taki jak przy zapaleniu gardła , krtani myślałam, że jakaś angina, oskrzela itp. na razie czysto w środku, dostała pulmicort, znaczy polski odpowiednik bo tańszy, na razie ma być na inhalacjach, zobaczymy czy przejdzie chyba będzie ciepło dziś zdrowia, trzymaj się Kristi |
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
a moja Iga zdrowa odkąd mąż pojechał. a spokojnie mogłabym iść na zwolnienie i nikt by się w pracy nie dziwił
nawet kataru w marcu w te mrozy rano nie złapała![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Judi jesteśmy na Ligocie bo w BB nie ma laryngologa dziś na wizycie zapadła jednogłośnie decyzja - do cięcia. Za duży do leczenia antykami. Więc po 15 idziemy na stół. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok. Boję się tej narkozy. |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi, powodzenia!
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
wow Kristi powodzenia! Daj znać jak będziecie po
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
już od godziny jest na sali operacyjnej. Jest już po zabiegu i go wzbudzają. Nic więcej nie wiem.Kazali mi czekać cierpliwie. Łatwo się mówi. Nie mogę załączyć netu mobilnego w lapku i muszę na telefonie siedzieć |
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kristi wycinali pod narkozą ze względu na ropień, tak ? wycięli migdałek ? |
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi trzymajcie się
No u nas to niektóre osoby przeginają z ubiorem a szczególnie latem jest np pani która nosi froterowe żółte skarpetki i sandałki Jowisz ale masz śliczną córeczkę
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
jowisz migdałków nie ruszali tylko rozcinali ropień i wyciskali ropę
Jest już pół godz. na sali że mną. Z lekarzem jeszcze nie gadalam. ale podobno się udało wszystko. Teraz śpi i chrapie Skarży się że go całe gardło boli. Podobno to efekt po intubacji. |
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi
trzymaj się ,oby szybko sie zagoiło, żeby tam nie kisić się za wiele jejusiu patrzę na prognozę pogody na tydzień na przód nad morzem z 11, w górach 30 stopni ![]() oby u nas na środku , było jakoś umiarkowanie ciepło ![]() grunt , że moje dzieciaki na lato przygotowane, więc w sumie szybkie upały mi nie straszne ![]() ![]() ps. sprzedałam już te sandałki reserved , babeczka szybko chciała je mieć , nawet poza allegro mi zaproponowała, więc git, nie muszę bulić za prowizję, w ramach promocji, musze szybko je jutro wysłać |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
no, załamka
ciekawe co mi się trafi dobrze, że tam mąż ma rodzinę to zawsze jakaś kawa w domu się trafi, a rozrywka zawsze jakaś w ub. roku w wakacje też tak było,że na dole upały praktycznie cały czas a u nas lajcik. i tygodnia upałów pod rząd nie koajrzę ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ja saandałki Idze też kupiłam w Deichmanie. na razie zabudowane, najwyżej w połowie lata kupię nowe. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- idę spać życie na 100 proc. ostatnio mnie bardzo męczy od marca co dzień w tygodniu dziecko kąpię, kosmos! niby pierdoła ale suma wszystkich pierdół i wstawanie dzień w dzień 5.38 powoduje,że o 22.30 muszę leżeć |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi trzymajcie sie
Jowisz wiem, ze Tobie o wzroest nie chodzi ja czasem czuje sie pewniej na malym obcasiku, no a szczegolnie jak wychodze gdzies z mezem....
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
słoneczko świeci, żyć nie umierać jedynie Olka kibluje w domu, bo nie chcę jej więcej czegoś dokaptować, na razie gorączka nadal sie utrzymuje, ale zbija sie ładnie, pojawia się od czasu do czasu mokry kaszel, doszedł katar, więc ok, już jestem ciut spokojniejsza ![]() ja na obcasach nie biegam, wszak jestem mamuśka na urlopie ![]() wizytowo założę coś wyższego, ale żadnych szpilek nie posiadam moje nogi do nich nie są stworzone, halluksy mnie wymęczą niestety dobrze, że nie pracuję w Vogue zmykam na cmentarz, wysprzątać grób na wiosnę, zahaczę o Lidla, tam kwiaty w całych pękach w przyzwoitej cenie, Miki ma odkryte sandałki, ale dumam, czy bardziej zabudowane na teraz by sie nie przydały, takie półbuty mocno powycinane , ażurowe, dziś pobiegł w tenisówkach, ale i tak nogi mu się spocą dziś w przedszkolu dzień pokazowy, mają byc piosenki o wiośnie, Miki przejęty nakazał, że muszę przyjść |
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis kupnie. Mgla, mzawka....
sandalow dla dziecka jeszcze nia ma, w razie czego mam trampki. Kupilam 2 lata temu sandalki i ani razu nie zalozyl, bo pogody nie bylo...dlatego teraz sie nie spiesze. |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Mija ta kupa przejdzie jutro od ciebie do mnie
a miałam nadzieje na spacer z nowym rowerkiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() U nas ma być w przyszłym tygodniu 30 stopni, więc jesli się sprawdzi-wyciągamy duży basen. Z chlorem woda wytrzyma do końca sierpnia więc git. Od rana porządki, bo psióła z córką wpada po południu ![]() Tak mnie wczoraj zjarało na spacerze, że całe ręce mnie pięką
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
taa, jednak lepiej mieszkać na południu
![]() ja na majówkę spakuję płaszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wy tu o upalach a ja mogę tylko o nich pomarzyć
Oby nas na ten weekend puścili Byliśmy dziś na tym zabiegu - rozciagania masakra dużo bólu krwi i ropy. zabieg będziemy powtarzać dziennie przez 3-4 dni na pewno. Anka tu też masz przerąbane z tymi chorobami Ja chce na słońce |
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Czterolatki :)
u nas dzisiaj lato!
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
My wróciliśmy ze spaceru rowerowego, przy okazji zahaczyłam o aptekę, bo Pani zamawiała mi:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html polecam, cena 9 zł za 400 ml, myję się tym ja, Tymek. Lubię po nie podrażnia no i co najwazniejsze bez soli 0% barwników 0% SLES-u 0% mydła 0% parabenów U nas już nie lato lecz tropiki na prawdę gdyby nie wiatr to nie dałoby się wytrzymać![]() Gotuję zupkę, mieszkanie wysprzątane. Muszę ochłonąć z tego ciepła. Tymek wczoraj i dzisiaj nie był w przedszkolu, bo tz nie mógł go zaprowadzić, a mi się taaaaaaaaaaaaak nie chciało
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Judi ale mi smak robisz na te tropiki .
Ja też chce, a jedynie mogę wystawić trochę dłoni za uchylone okno. Pocieszam się tym że wieje wiatr i wcale tam nie jest tak ciepło. Chyba się tu zanudze na amen. Jedzenie jest tu bleee w ogóle nie solone. Oczywiście na tym szpitalnym pobycie zawaliła moja dietę. A miałam już 3 kg.na minusie. nie opycham się ale jem już nieregularnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

w BB jesteście w szpitalu? Chyba tylko tu w pobliżu jest oddział pediatryczny
Niech małemu pomogą antybiotyki, trzymam kciuki.

dobrze, że tam mąż ma rodzinę to zawsze jakaś kawa w domu się trafi, a rozrywka zawsze jakaś
życie na 100 proc. ostatnio mnie bardzo męczy
na prawdę gdyby nie wiatr to nie dałoby się wytrzymać