Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 18:35   #4501
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
zupełnie jakbyś Szw opisała,a przynajmniej "moje" miasto:

A podobno śliczne te bluzeczki są.

A jak sie toTwoje miasto zwie?wszak to nieco blizej niz NYC.

Bluzeczki fajne,upolowalam 3 zestawy+rajtopy+pizamke.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 18:47   #4502
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
A jak sie toTwoje miasto zwie?wszak to nieco blizej niz NYC.

Bluzeczki fajne,upolowalam 3 zestawy+rajtopy+pizamke.
pisałam Ci już kiedyś-Helsinborg

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

kaloszy wam się chcę z nexta,a proszę jakie w lidlu będą
http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=7T7Sdz

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 19:11   #4503
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

Evi odezwię się po matki boskiej pieniężnej, bo mój tz robi sobie działalność i jest maskara z kosztami.
Sukienki narazie muszą poczekać
jak chcesz mogę ci wysłać już, a rozliczymy się jak będziesz miała
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
j
gardło od tygodnia mnie boli, tabletki nie pomagają. Zaczęłam dzisiaj płukać wodą z wodą utlenioną i o dziwo prawie mi przeszło. Nie mam smaku więc moge płukać
polecam do płukania gargarin, a do ssania orofar max

Ja kupiłam młodej 3 rajtki-szkoda że taki mały wybór kolorów i wszystkie dziewczyńskie jasne

daria,fajnie, że się odezwałaś . Zapodałabyś jakieś foto sisters

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
chyba jakiś dziwoląg jestem , nie chce do żadnego miasta ani nie chcę na żadne zakupy

Chcę coś słodkiego a nic nie mam

A wczoraj to w ogóle poszłam spaś po 22 jak nie ja i się nie wyspałam ,do tego lenia mam okropnego ,nie chce mi się sprzątać ,po łebkach obleciałam ,i dobrze że rosół został z wczoraj bo chyba by kanapki jedli tez mi sie nie chce gotować
a ja lubię mieć nowe rzeczy, ale samych zakupów nie znoszę.

Wszystko wyżarłaś? to ładny spust miałaś

co do reszty, to faktycznie jak nie ty
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Taaa... geniusz wku r wu.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
moje dziecko od jakiegoś czasu jest tak grzeczne. W sobote powiedziałam jej raz żeby posprzątała pokój i wszystko sama posprzątała. Weszłam tam tylko żeby powiedzieć jej co ma zrobić i to zrobiła w ogóle ostatnio jest spokojna, nie kłoci się, nie krzyczy, wystarczy że raz jej coś powiem to ona to robi. Normalnie aniołek

żebym tylko nie zapeszyła
moja tez się ostatnio poprawiła jakoś-nie żeby aniołek, łobuzuje dalej, ale nawet jak ma jakiś odpał (znacznie już rzadziej), to najdalej po minucie przeprasza i się poprawia. Nie ma krzyku, po prostu mówimy jej, że jak ona nas nie słucha to my jej też nie będziemy, i jakoś dociera. Dalej się potrafi w sekundę rozwyć na całą dzielnicę, jak coś jest nie po jej myśli, ale jakoś szybciej do pionu wraca

W ogóle odkąd do przedszkola poszła to bardzo jakoś tak wydoroślała, jakoś tak odczuwamy to, że dużo dobrego jej przedszkole dało
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
U mnie też jest przerażające przywiązanie... Choć czasem Misiek się zapomina w tym wszystkim Generalnie jak jesteśmy wszyscy to (przykłady z dziś) tz nie może wyjąć czy włożyć go do auta, nie może jeździć z nim wózkiem po markecie... Często jak ktoś inny zrobi mu coś do picia to jak ja jestem obok muszę ja mu kubek podać (spytajcie Asiulka)
a moja się zrobiła jakiś temu taką córeczką tatusia, że wszystko musi tatuś robić, wszystko z tatusiem. Normalnie jest o niego zazdrosna jak się przytulamy . Ogólnie dość wygodne to dla mnie , ale czasem upierdliwe jak coś trzeba szybko zrobić
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Zaliczylam krótka drzemke , nie wiem jak to sie stało , no nic sie . Czekałam aż podłogi wyschna i chyba odlecialam.

Chyba jakieś ciasto zrobię bo mi sie nudzi, tylko opczaje zeby szybko sie robiło , Albo wafla zwyklego albo tego od Doroty a na czwartek jakiś tort dla tz- ta albo kupie w Tesco czekoladowy
zazdroszczę tego spania na życzenie-ja za cholerę w dzień nie zasnę.

Co do ciasta, to właśnie zleciłam tż żeby zrobił pieguska, banalnie prosty a pyszny. I ta polewa z białej czekolady bardzo pasuje

I mój tż też z tych co im nic nie potrzeba nigdy...
---
Idziemy rano do przedszkola, na podwórku lezy zdechły gołąb.
-a co mu się stało?
-no zdechł, umarł. Może chory był, a może spadł z dachu
-aha
idziemy dalej i leżą rozsypane paluszki
-0 mamo, popatrz
-widzę, ale już ich nie można z ziemi brać. Może sobie najwyżej gołąbki zjedzą
-ale tamten to już nie....[z nostalgią w głosie]

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 19:26   #4504
monka23
Zakorzenienie

Evi no nie zje nie zje .
Nie mam maku , twój tz tez niezłe pichci w kuchni .
O juz wiem zrobię te tureckie ciastka , ale jutro jak bedzie czas, bo akurat wszystko mam.
Ja chodzę późno spać to mi sie odbija w dzien ty pewnie po 21 juz kimasz

Zrobiłam ta sałatkę z mango i mi tz dorwal sie do koryta, mówił ze atsibejaz
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 19:40   #4505
evitka21
Zakorzenienie

no, mówię ci, mój tż to super gotuje i piecze

wiem, że inny system spaniowy mamy-jeszcze jakiś czas temu po 21 spać chodziłam, teraz ok 22 mi się log out włącza . Za to wstaję najpóźniej o 6

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

a dajcie jeszcze raz przepis na tą mangową sałatkę

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 19:45   #4506
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A do mnie dzis zadzwonila pani z przedszkola prywatnego ze moge przyjsc podpisac umowe
A jak to jest? Jak juz ta umowe podpisze to moge zrezygnowac jak sie dostane do miejskiego?

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 19:51   #4507
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A do mnie dzis zadzwonila pani z przedszkola prywatnego ze moge przyjsc podpisac umowe
A jak to jest? Jak juz ta umowe podpisze to moge zrezygnowac jak sie dostane do miejskiego?
W umowie będziesz miała określone na jakich zasadach rozwiązujesz umowę. Mało tego - my naszą edytowaliśmy. Powiedzieliśmy, że chcemy nieco zmienić i babka na zmiany przystała.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 19:53   #4508
monka23
Zakorzenienie

Evi no to dobrze wybralas , ja zawsze mówiłam ze chce mieć chłopa który dobrze gotuje i jakimś cudem mi sie taki trafił .

Oooo 22 no to szalejesz , ty wcześnie wstajesz więc nie dziwota , a wyspać sie musisz , zeby jakos funkcjonować
Stary 2013-02-18, 20:26   #4509
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
nie nikt mnie nie denerwuje na tyle żeby mi humor popsuć ,mogę być wściekła chwilę i zaraz to odsuwam od siebie żeby się destruktywnie nie nastawiać
Ale ogólnie tak czasem zacznę myśleć o całej naszej polskiej zasranej rzeczywistości i szlag mnie trafia
mój syn się zastanawia nad wyborem szkoły i co mu tu doradzić ? jak po żadnej szkole pewnie pracy miał nie będzie

kokardek nie lubię

Jutro jadę na zakupy to kupię sobie coś słodkiego
wiem ,że kokardek nie lubisz, wiem -

a co do szkoły to nie ma tu łatwego wyboru...
mam nadzieje że wybierzecie opcje najlepszą
Cytat:
Zrobiłam ta sałatkę z mango i mi tz dorwal sie do koryta, mówił ze atsibejaz
że co????????????

Ewuś
i tak narazie nie założy bo to cienkie sukieneczki.
Zmierz mi w wolnej chwili szerokość pod paszkami.

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
super, a cenowo jaka różnica między prywatnym a państwowym?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 20:44   #4510
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Ja w zeszły piątek tez poszłam do okulisty i wyszło mi ze mam +1. Okulistą stwierdziła ze jest to stosowne do wieku. Zaraz po wyjściu od okulisty poszłam do ortopedy i tam tez dowiedziałam się ze kręgi szyje mam pokrzywione stosownie do mojego wieku. Normalnie idzie się załamac teraz to już wszystko będzie podciagane pod wiek.
jak nie ma na co zwalić to najlepiej na wiek

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Oby tym razem do niego dotarło, że jednak trzeba i powinien i już pora.

Boziu... powiedzcie, czy Wasze dzieci już zmądrzały? Mój chyba się cofnął. Ma tak durne pomysły, że hoho... Wstawia mi codziennie pranie, tylko ciągnie mnie do łazienki, żebym proszku dosypała, a on robi sam resztę - o dziwo nie miesza jasnego i ciemnego (mamy w oddzielnych koszach), pranie robi nawet jak są 2 rzeczy. Ostatnio słyszę coś dziwnego w łazience, a ten sobie wszedł na szafkę i sparuje włosy żelem - miał żelu więcej niż włosów. W kuchni złapałam go, jak jeździł wózkiem takim do zabawy po blatach oczywiście on też był na blacie. Dostał kuchnię pod choinkę. Ostatnio wylał do zlewu w swojej kuchni napój, zdjął skarpetki, usiadł na łóżku obok i moczył w tym swoim zlewie nogi....
hehe pięknie , to mnie powaliło

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
W Nowym Jorku jest....zarąbiście. To chyba jedyne miejsce, gdzie czułam się zupełnie swobodnie-nikogo nic nie dziwi. Idziesz w piżamie? OK. W kapciach? OK. Jesz śniadanie w knajpce z wyciągniętymi nogami na kanapie? OK. Idąc ulicą śpiewasz, podskakujesz? OK itd itd. Wielkie miasto, a trudno się zgubić, bo ulice poukładane w kratkę. Central Park gdzie nikt nie stawia durnych tabliczek szanuj zieleń. Ludzie jedzą na trawie, bawią się, czytają, śpią, a i tak jest czysto. Są co prawda dzielnice, do których lepiej się nie zapuszczać, ale tak jest wszędzie. Oj, mogłabym tak długo...
nie byłam w NJ , ale bardzo bym chciała

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
My po kontroli. Jeszcze coś tam świszcze po prawej stronie. mam dokończyć ten antybiotyk, dała coś tam jeszcze na wzmocnienie itp i w środę do kontroli.
co dostała na wzmocnienie ?

ciekawe co z nami zrobi , dziś mieliśmy gorączkę( 14 doba na antybiotyku) a tu gorączka wyskoczyła makabra , nie wiem co robić ? przestał kaszleć , kataru też niet
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 20:46   #4511
nataszka25
Zakorzenienie

Bao wziełam się za pakowanie paczki i nie mam taśmy żadnej
a mam papier do paczki, i mówie uszykuje sobie jutro, mała u siostry, mam spokój ale nic jutro zapakuje.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
jak nie ma na co zwalić to najlepiej na wiek

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

hehe pięknie , to mnie powaliło

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

nie byłam w NJ , ale bardzo bym chciała

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

co dostała na wzmocnienie ?

ciekawe co z nami zrobi , dziś mieliśmy gorączkę( 14 doba na antybiotyku) a tu gorączka wyskoczyła makabra , nie wiem co robić ? przestał kaszleć , kataru też niet
14 doba na antybiotyku? jeszcze nie miałam tak długo antybiotyku dla małej i dla siebie też nie, wszystkie 7 dni.

ciekawe, moja też miała dwa dni gorączkę i nic poza tym.
Dzis troszkę katarek.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 20:52   #4512
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:

http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wy...=1361199821669

podobają mi się
pewnie niektórym z was wcale ale mi bardzo
ładne

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
14 doba na antybiotyku? jeszcze nie miałam tak długo antybiotyku dla małej i dla siebie też nie, wszystkie 7 dni.
ale on miał zapalenie płuc
20-12-14 10 tc
Stary 2013-02-18, 20:54   #4513
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
ładne

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
ładne

rozumiem
Stary 2013-02-18, 21:26   #4514
monka23
Zakorzenienie

Nataszka przeczytaj od tylu

Aneczka może jakiś wirus sie przyplatal , jak nie przejdzie do jutra to może wizyta u lekarza? Dla sprawdzenia. Po antybiotyku organizm osłabiony .

Macie z Nataszka podobne avatary i zawsze musze sprawdzać która pisze bo sie motam czy to ty czy to Nataszka
Stary 2013-02-18, 21:37   #4515
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka przeczytaj od tylu

Aneczka może jakiś wirus sie przyplatal , jak nie przejdzie do jutra to może wizyta u lekarza? Dla sprawdzenia. Po antybiotyku organizm osłabiony .

Macie z Nataszka podobne avatary i zawsze musze sprawdzać która pisze bo sie motam czy to ty czy to Nataszka
Mam to samo. Bo ogolnie patrzy sie po avatarach a tu mozna sie pomylic

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Nataszka. Mala bedzie spala u siostry? Teraz jest u niej czy pisalas ze wczesniej to bylo

Co do cen przedszkoli to nie wiem.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 21:44   #4516
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu nie? co sie stanie czas do końca sie odlicza?
Cytat:
dlaczego?ja tż kupiłam.
no niby czas odlicza do rozstania
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Wszystko wyżarłaś? to ładny spust miałaś

Idziemy rano do przedszkola, na podwórku lezy zdechły gołąb.
-a co mu się stało?
-no zdechł, umarł. Może chory był, a może spadł z dachu
-aha
idziemy dalej i leżą rozsypane paluszki
-0 mamo, popatrz
-widzę, ale już ich nie można z ziemi brać. Może sobie najwyżej gołąbki zjedzą
-ale tamten to już nie....[z nostalgią w głosie]
dobra jest

Nie wyżarłam nic nie mam po prostu ,wczoraj znalazłam pół czekolady od jakiegoś pieczenia została
Cytat:
no właśnie
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:49   #4517
mloda1989
Zakorzenienie

miala ktoras stycznosc z tymi crocssami??
http://www.amazon.com/Crocs-CrosMesh.../dp/B008VJSJFU
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 22:16   #4518
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
wiesz, jakbym tylko miałą u kogo się zatrzyać to bym latałą nadal na zakupy większość zanjoych wróciła, a ci co zostali to już kontakt urwali...kocham to miasto, jest moim marzeniem, zeby z rodziną tam zamieszkać nie tylko o zakupy chodzi, ale o ten klimat, ludzi, wygląd, no i ja głupia jestem, ale kocham to wiecznie zatłoczone metro Londyn od dziecka był moim marzeniem, częściowo spełnionym, bo mieszkałam i byłam kilka razy później, ale przeklinam moment powrotu i to, że matki posłuchałam i zostałąm coby studia skończyć zawsze jak jej słucham to wychodzę na tym źle
dzień dobry...miałam nocną kłótnię z tż (na szepty), zaczął sie rzucać, ze 7 raz do Izy wstał smoczek dać i mleko mu kazałam robic (to za 7 razem wlaśnie, przed 5 było), sie wkurzyłam, już nie pamiętam co mu tam gadałam, bo jak zaspana jestem to nie kontaktuję za bardzo, ale jakieś buce i padalce to poleciałyehhhh ja mu dam jak wróci z pracy
Ja kocham wielkie miasta , dlatego też uwielbiam wawe mimo że ludzie ją wyklinają nie raz . A ja lubię to miasto , ten tłok i teraz to jak pojadę to nawet korek mi nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
drcron pisała: Dzien dobry w deszczowy jesienny poranek
ja tylko tak na chwilke nawet nie mam czasu was nadrobic moje dziecko strasznie marudne zwarjowac idzie w dodatku zalapalysmy ospe nie ma tragedi ale jest kilka krostek na klatce piersiowej nozkach i pleckach < ja tez nie mialam ospy dlatego Julka sie zarazila bo nie ma przeciwcial > w dodatku zmienili nam mleko na Bebilon Pepti ktorego ona nie chce pic zaciska usta pluje udaje ze pije nabierajac do buzi a jak smoka wyciaggam to wypluwa i sie cieszy w dodatku zrobil sie z niej maly gagatek jak ja karmie w krzeselku rozlozonym do pol lezaco to ona sie podciaga i siada i wyrosla nam z rozmiaru 74 w chwili obecnej zakladamy juz 80 nasz maly wielkolud

to jest post z września 2010r. nie żebym szpiegowała czy coś, poprostu mi sie rzuciło, bo ponoć teraz miała ospę...a, ze czytam odchowalnię to się natknęłam
Bez komentarza ... ale szukaj dalej

Cytat:
Ja też wielbię NY. Jest w nim coś takiego... chociaż głównie mówię o Manhattanie.
Za to mam wyjątkową niechęć do Paryża. Brud i syf. Zabytki piękne, ale...
W Rzymie nie byłam nigdy. Może za parę lat.
Paryż to jedno z moich marzeń .
Miałam ich sztuk 3 - Egipt , Paryż i Malediwy .
Paryż do realizacji , w Egipcie byłam .. ale Malediwy
Chyba jak w totka wygram .
Nie dawno nowa linia lotnicza się pojawiła u nas i były loty za 1500 zł z wawy w obie strony buuuuuuuu................ ...

Cytat:
Dziś jak odkurzałam to nagle mi smignęła przed nosem, wpadła do swojego pokoju i zamknęla drzwi. Dało mi to do myslenia. Wchodzę za moment a ona z moim kremem do rąk, już wysmarowana po łokcie i jedna lala tez skorzystała

:
Olka się wczoraj kąpała z Szymkiem , ja poszłam po piżamy i wylała płyn do higieny intymnej cały do wanny .
To sobie dziewczyna bożenkę za wszystkie czasu umyła

Cytat:
z\

ja też nie,choć zawsze 1-2 w roku mam propozycję opłaconych wyjazdów w świetne miejsca,gdzie kosztuję mnie tylko przejazd i ewentualne pobyty w restauracjach czy w klubach to i tak wyciągnąć mnie się nie da.Nie lubię i już.Nawet gdyby mi teraz zaproponowali darmowe zakupy w next-cie na parę tysiaków to oddałabym Ani prosząc o przywiezienie części łupów
Nie dla mnie taki lajf.
O ja bym tam pierwsza była

Cytat:
pisałam Ci już kiedyś-Helsinborg

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

kaloszy wam się chcę z nexta,a proszę jakie w lidlu będą
http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=7T7Sdz
E te mi się nie podobają . chyba że do ogródka

Cytat:
Jak umowę masz to tak nie bardzo i wpisowe pewnie będzie pani od razu chciała . A to u was tak do prywatnego trudno ?

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
miala ktoras stycznosc z tymi crocssami??
http://www.amazon.com/Crocs-CrosMesh.../dp/B008VJSJFU
Koleżanka miała dla córy to chwaliła Z IL je przytargali .
Ta mała na gołe nogi w nich łaziła .
Szymek już mędzi o crocsy z zyg zakiem .
Mi się jedne na allegro podobały w taką jaszczurką z USA ktoś sprzedaje , ale na razie ich nie ma . A i te co kolor zmieniają też fajne .
Ja w końcu sobie muszę kupić , ale zawsze mi kasy żal .
Olka ma z hello kitty

Darusia - fajnie że u was wszystko ok

Byłam dziś u Szymka na zebraniu , od marca kolejna rekrutacja
zaczynam go katować wycinaniem i rysowaniem codziennie , bo on kurcze za 1,5 roku do szkoły idzie a jak mu się nie przypomni to kredkę nawet źle trzyma . Olka na tym też korzysta , bo twardo z bratem wszystko robi .
Ale ona czesto ładniej koloruje niż on .
Stary 2013-02-18, 22:42   #4519
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Mi się jedne na allegro podobały w taką jaszczurką z USA ktoś sprzedaje , ale na razie ich nie ma . A i te co kolor zmieniają też fajne .
Olka ma z hello kitty
Dzieki mam okaze za 30 euro kupic ale pierwszy raz na oczy widze ten model i za bardzo nie wiedzialam z czym to sie je ale jak chwala to teraz sie modle zeby rozmiar byl ok
Stary 2013-02-18, 22:48   #4520
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
Dzieki mam okaze za 30 euro kupic ale pierwszy raz na oczy widze ten model i za bardzo nie wiedzialam z czym to sie je ale jak chwala to teraz sie modle zeby rozmiar byl ok
Ja miałam problem z crocsami dla Szymka , za duże mu raz kupiłam potem jeździłam wymieniać .
Stary 2013-02-18, 22:55   #4521
catro
Rozeznanie

Zaznaczyłam mnóstwo cytatów i za dużo wyszło...

Przede wszystkim - spóźnione sto lat dla Miko!! (Choć raczej powinny być życzenia stu traktorów)

Zakupy - dla Oli uwielbiam, choć nie zawsze się udają.
O właśnie - w 5-10-15 od jutra m.in takie i takie bluzki mają być po 9,90. Dziewczyńskie też jakieś mają być, ale pani nie potrafiła powiedzieć które. Pewnie na stronie internetowej będzie można podejrzeć. Pod koniec tygodnia mają już mieć wiosenną dostawę.
Jakoś mi ten sklep podpasował, a H&M czy C&A zaczęłam omijać.

W Lidlu byłam po pracy - po koszulkach nawet cen nie było, rajstop ani piżamek też już nie było.

Zdrówka dla chorowitków - dla tych "długotrwałych" - Zosi i Maciusia podwójny całus. (tak w ogóle to Sara nie piernicz głupot)

Wpadłam tu jak dzik

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 22:57   #4522
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam problem z crocsami dla Szymka , za duże mu raz kupiłam potem jeździłam wymieniać .
Mam w domu jutro mu zmierzę
Stary 2013-02-18, 23:22   #4523
mrowak
Zakorzenienie

Ana, ale tam "u Ciebie" ładnie w tej Szw!!! Ja pierdziu! Super mieć taką odskocznię swoją od codziennego miejsca pobytu-jedziesz i masz swoje rzeczy, swoje meble...fajnie

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2013-02-18 o 23:23
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 07:00   #4524
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Mlody mi juz od godziny spiewa

Bao poszukaj jeszcze dobrze bo mi sie zdaje ze jeszcze ospa byla po szczepieniu przeciw ospie

mlofa fajnie te trampki wygladaja. Ja po moim mam conversy 24,musze na all na wiosne wystawic. Moim zdaniem nie warte tej kasy,moj mial je kilka razy na nogach bo wolal takie za 15zl z pepco .
Ja uwielbiam trampki,sobie tez na wiosne kupie

Aneczka moze tera juz tylko syropek jakis starczy. Moj Eryk jak byl malusi to przy zapaleniu pluc antybiotyk prawie 2mc mial,to pozniej inne sprawy bylo trzeba po tym leczyc najbardziej skora. A to przez dupka lekarza co mu dawal skierowania na rtg pluc o ciagle zapalenie widzial,poszlam do innego prywatnie to powiedzial ze po zapaleniu pluc to i 6mc widac na rtg nawet jak juz dawno po.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 07:16   #4525
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
małam własnie pytac czy nie strarujesz do miejskiego
Cytat:
Bao wziełam się za pakowanie paczki i nie mam taśmy żadnej
a mam papier do paczki, i mówie uszykuje sobie jutro, mała u siostry, mam spokój ale nic jutro zapakuje.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

ciekawe, moja też miała dwa dni gorączkę i nic poza tym.
Dzis troszkę katarek.
nie pali sie

Cytat:
Ja kocham wielkie miasta , dlatego też uwielbiam wawe mimo że ludzie ją wyklinają nie raz . A ja lubię to miasto , ten tłok i teraz to jak pojadę to nawet korek mi nie przeszkadza

Bez komentarza ... ale szukaj dalej

Paryż to jedno z moich marzeń .
Miałam ich sztuk 3 - Egipt , Paryż i Malediwy .
Paryż do realizacji , w Egipcie byłam .. ale Malediwy
Chyba jak w totka wygram .
Nie dawno nowa linia lotnicza się pojawiła u nas i były loty za 1500 zł z wawy w obie strony buuuuuuuu................ ...

Olka się wczoraj kąpała z Szymkiem , ja poszłam po piżamy i wylała płyn do higieny intymnej cały do wanny .
To sobie dziewczyna bożenkę za wszystkie czasu umyła

O ja bym tam pierwsza była

E te mi się nie podobają . chyba że do ogródka

Jak umowę masz to tak nie bardzo i wpisowe pewnie będzie pani od razu chciała . A to u was tak do prywatnego trudno ?

Olka ma z hello kitty

Darusia - fajnie że u was wszystko ok

Byłam dziś u Szymka na zebraniu , od marca kolejna rekrutacja
zaczynam go katować wycinaniem i rysowaniem codziennie , bo on kurcze za 1,5 roku do szkoły idzie a jak mu się nie przypomni to kredkę nawet źle trzyma . Olka na tym też korzysta , bo twardo z bratem wszystko robi .
Ale ona czesto ładniej koloruje niż on .
oj nie szukałam przeciez natknęłam sie przez przypadek no
Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość

Przede wszystkim - spóźnione sto lat dla Miko!! (Choć raczej powinny być życzenia stu traktorów)

Zakupy - dla Oli uwielbiam, choć nie zawsze się udają.
O właśnie - w 5-10-15 od jutra m.in takie i takie bluzki mają być po 9,90. Dziewczyńskie też jakieś mają być, ale pani nie potrafiła powiedzieć które. Pewnie na stronie internetowej będzie można podejrzeć. Pod koniec tygodnia mają już mieć wiosenną dostawę.
Jakoś mi ten sklep podpasował, a H&M czy C&A zaczęłam omijać.

W Lidlu byłam po pracy - po koszulkach nawet cen nie było, rajstop ani piżamek też już nie było.

Zdrówka dla chorowitków - dla tych "długotrwałych" - Zosi i Maciusia podwójny całus. (tak w ogóle to Sara nie piernicz głupot)

Wpadłam tu jak dzik
ja tez 5-10-15 lubie bardzo i na necie czesto kupuje

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Mlody mi juz od godziny spiewa

Bao poszukaj jeszcze dobrze bo mi sie zdaje ze jeszcze ospa byla po szczepieniu przeciw ospie

mlofa fajnie te trampki wygladaja. Ja po moim mam conversy 24,musze na all na wiosne wystawic. Moim zdaniem nie warte tej kasy,moj mial je kilka razy na nogach bo wolal takie za 15zl z pepco .

Aneczka moze tera juz tylko syropek jakis starczy. Moj Eryk jak byl malusi to przy zapaleniu pluc antybiotyk prawie 2mc mial,to pozniej inne sprawy bylo trzeba po tym leczyc najbardziej skora. A to przez dupka lekarza co mu dawal skierowania na rtg pluc o ciagle zapalenie widzial,poszlam do innego prywatnie to powiedzial ze po zapaleniu pluc to i 6mc widac na rtg nawet jak juz dawno po.
mówisz?
ehhh jakas zmeczona wstałam

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 07:16   #4526
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Olka ma z hello kitty

.
Nina też ma hello kitty fioletowe-piękne
ja trafiłam na fajną wyprzedaż gdzie cenowo nie ściskały tyłka z żalu i dla nas też były już za 80 zeta,ale mojego numeru już brak,choć 40 jakiegoś modelu jeszcze była

Cytat:
Ana, ale tam "u Ciebie" ładnie w tej Szw!!! Ja pierdziu! Super mieć taką odskocznię swoją od codziennego miejsca pobytu-jedziesz i masz swoje rzeczy, swoje meble...fajnie
wiemGdyby nie było mi żal zostawić tego co tutaj mam to już dawno mieszkałabym tam.Tak jak nie lubię nigdzie wyjeżdżać to tam uwielbiam-sentyment mam straszny,no kocham to miasto tym bardziej,że do morza mam jakieś 200 metrów,może 300(nie mam orientacji takiej)w każdym razie bliziutko.

no wiosna,wiosną,a wstałam i przetarłam oczy ze zdziwienia,bo śniegu tyle,że musiałam odśnieżać,żeby móc wyjechać a cieszyłam się,że wiosna już za rogiem czeka

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2013-02-19, 07:42   #4527
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość

Dziękujemy

U nas też nawaliło śniegu przez noc ,akurat jak ja mam jechać do miasta psia krew ,pewnie o odśnieżonej drodze mogę sobie pomarzyć tak samo o posypanej nie wspomnę że samochód musze odśnieżyć
Stoi na dworze bo garaż zamieniony w warsztat stolarski
Tż teraz się wziął za stół dębowy do kuchni ,chociaż nie wiem czy skończy bo chyba brusy za mało suche są
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 07:53   #4528
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy

U nas też nawaliło śniegu przez noc ,akurat jak ja mam jechać do miasta psia krew ,pewnie o odśnieżonej drodze mogę sobie pomarzyć tak samo o posypanej nie wspomnę że samochód musze odśnieżyć
Stoi na dworze bo garaż zamieniony w warsztat stolarski
Tż teraz się wziął za stół dębowy do kuchni ,chociaż nie wiem czy skończy bo chyba brusy za mało suche są
ja tez musiałam auto odśnieżyć,bo mi się rzadko chcę do garażu wjeżdżać,wole auto pod samymi drzwiami prawie zostawić
nie ma to jaki taki fitnesik z samego rana,aż różu na poliki nie potrzebuję

widziałam piaskarkę i odśnieżarkę-droga jest przejezdna

Stary 2013-02-19, 08:20   #4529
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz cena jak za croccsy nie jest wysoka, bo po tyle klapki maja... Powiem ci ze w sklepie conversy rzucily mi sie w oczy po w porownaniu do nike czy adidas jedynie one mialy wyprofilowana wkladke w tych rozmiarach dla dzieciakow.
Stary 2013-02-19, 08:41   #4530
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam pojęcia o mu teraz jest, rano też miał gorączkę mówił że go gardełko boli , ale on często udaje wiec nie wiem czy z tym gardłem to na serio, dziś idziemy do lekarza , poproszę o skierowanie na badania ASO i może jeszcze wymaz z gardła sama nie wiem o co prosić .......A tak w ogóle to mam ochotę przejść się do innego lekarza, może coś poradzi ....
20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2013-02-19 o 08:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości