|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
Bluzeczki fajne,upolowalam 3 zestawy+rajtopy+pizamke.
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- kaloszy wam się chcę z nexta,a proszę jakie w lidlu będą ![]() http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=7T7Sdz
|
|
#4503 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kupiłam młodej 3 rajtki-szkoda że taki mały wybór kolorów i wszystkie dziewczyńskie jasne daria,fajnie, że się odezwałaś . Zapodałabyś jakieś foto sistersCytat:
Wszystko wyżarłaś? to ładny spust miałaś co do reszty, to faktycznie jak nie ty ![]() Cytat:
![]() W ogóle odkąd do przedszkola poszła to bardzo jakoś tak wydoroślała, jakoś tak odczuwamy to, że dużo dobrego jej przedszkole dało Cytat:
. Ogólnie dość wygodne to dla mnie Cytat:
Co do ciasta, to właśnie zleciłam tż żeby zrobił pieguska, banalnie prosty a pyszny. I ta polewa z białej czekolady bardzo pasuje I mój tż też z tych co im nic nie potrzeba nigdy... --- Idziemy rano do przedszkola, na podwórku lezy zdechły gołąb. -a co mu się stało? -no zdechł, umarł. Może chory był, a może spadł z dachu -aha idziemy dalej i leżą rozsypane paluszki -0 mamo, popatrz -widzę, ale już ich nie można z ziemi brać. Może sobie najwyżej gołąbki zjedzą -ale tamten to już nie....[z nostalgią w głosie]
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Evi
Nie mam maku , twój tz tez niezłe pichci w kuchni . O juz wiem zrobię te tureckie ciastka , ale jutro jak bedzie czas, bo akurat wszystko mam. Ja chodzę późno spać to mi sie odbija w dzien ty pewnie po 21 juz kimasz Zrobiłam ta sałatkę z mango i mi tz dorwal sie do koryta, mówił ze atsibejaz
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
no, mówię ci, mój tż to super gotuje i piecze
![]() wiem, że inny system spaniowy mamy-jeszcze jakiś czas temu po 21 spać chodziłam, teraz ok 22 mi się log out włącza . Za to wstaję najpóźniej o 6---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- a dajcie jeszcze raz przepis na tą mangową sałatkę
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie dzis zadzwonila pani z przedszkola prywatnego ze moge przyjsc podpisac umowe
A jak to jest? Jak juz ta umowe podpisze to moge zrezygnowac jak sie dostane do miejskiego?
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
W umowie będziesz miała określone na jakich zasadach rozwiązujesz umowę. Mało tego - my naszą edytowaliśmy. Powiedzieliśmy, że chcemy nieco zmienić i babka na zmiany przystała.
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Evi no to dobrze wybralas
, ja zawsze mówiłam ze chce mieć chłopa który dobrze gotuje i jakimś cudem mi sie taki trafił . Oooo 22 no to szalejesz
|
|
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do szkoły to nie ma tu łatwego wyboru... mam nadzieje że wybierzecie opcje najlepszą Cytat:
![]() Ewuś i tak narazie nie założy bo to cienkie sukieneczki. Zmierz mi w wolnej chwili szerokość pod paszkami. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- super, a cenowo jaka różnica między prywatnym a państwowym? |
||
|
|
|
#4510 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
ciekawe co z nami zrobi , dziś mieliśmy gorączkę( 14 doba na antybiotyku) a tu gorączka wyskoczyła makabra , nie wiem co robić ? przestał kaszleć , kataru też niet
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Bao wziełam się za pakowanie paczki i nie mam taśmy żadnej
a mam papier do paczki, i mówie uszykuje sobie jutro, mała u siostry, mam spokój ale nic jutro zapakuje. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
ciekawe, moja też miała dwa dni gorączkę i nic poza tym. Dzis troszkę katarek. |
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- rozumiem |
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka przeczytaj od tylu
Aneczka może jakiś wirus sie przyplatal , jak nie przejdzie do jutra to może wizyta u lekarza? Dla sprawdzenia. Po antybiotyku organizm osłabiony . Macie z Nataszka podobne avatary i zawsze musze sprawdzać która pisze bo sie motam czy to ty czy to Nataszka
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Nataszka. Mala bedzie spala u siostry? Teraz jest u niej czy pisalas ze wczesniej to bylo ![]() Co do cen przedszkoli to nie wiem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
no niby czas odlicza do rozstania
Cytat:
![]() Nie wyżarłam nic nie mam po prostu ,wczoraj znalazłam pół czekolady od jakiegoś pieczenia została no właśnie |
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
miala ktoras stycznosc z tymi crocssami??
http://www.amazon.com/Crocs-CrosMesh.../dp/B008VJSJFU |
|
|
|
#4518 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ... ale szukaj dalej ![]() ![]() Cytat:
Miałam ich sztuk 3 - Egipt , Paryż i Malediwy . Paryż do realizacji , w Egipcie byłam .. ale Malediwy ![]() Chyba jak w totka wygram . Nie dawno nowa linia lotnicza się pojawiła u nas i były loty za 1500 zł z wawy w obie strony buuuuuuuu................ ... Cytat:
To sobie dziewczyna bożenkę za wszystkie czasu umyła Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ta mała na gołe nogi w nich łaziła . Szymek już mędzi o crocsy z zyg zakiem . Mi się jedne na allegro podobały w taką jaszczurką z USA ktoś sprzedaje , ale na razie ich nie ma . A i te co kolor zmieniają też fajne . Ja w końcu sobie muszę kupić , ale zawsze mi kasy żal . Olka ma z hello kitty ![]() Darusia - fajnie że u was wszystko ok Byłam dziś u Szymka na zebraniu , od marca kolejna rekrutacja ![]() zaczynam go katować wycinaniem i rysowaniem codziennie , bo on kurcze za 1,5 roku do szkoły idzie a jak mu się nie przypomni to kredkę nawet źle trzyma . Olka na tym też korzysta , bo twardo z bratem wszystko robi . Ale ona czesto ładniej koloruje niż on .
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak chwala to teraz sie modle zeby rozmiar byl ok
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem jeździłam wymieniać .
|
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
Zaznaczyłam mnóstwo cytatów i za dużo wyszło...
Przede wszystkim - spóźnione sto lat dla Miko!! (Choć raczej powinny być życzenia stu traktorów) Zakupy - dla Oli uwielbiam, choć nie zawsze się udają. O właśnie - w 5-10-15 od jutra m.in takie i takie bluzki mają być po 9,90. Dziewczyńskie też jakieś mają być, ale pani nie potrafiła powiedzieć które. Pewnie na stronie internetowej będzie można podejrzeć. Pod koniec tygodnia mają już mieć wiosenną dostawę. Jakoś mi ten sklep podpasował, a H&M czy C&A zaczęłam omijać. W Lidlu byłam po pracy - po koszulkach nawet cen nie było, rajstop ani piżamek też już nie było. Zdrówka dla chorowitków - dla tych "długotrwałych" - Zosi i Maciusia podwójny całus. (tak w ogóle to Sara nie piernicz głupot) Wpadłam tu jak dzik
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, ale tam "u Ciebie" ładnie w tej Szw!!! Ja pierdziu! Super mieć taką odskocznię swoją od codziennego miejsca pobytu-jedziesz i masz swoje rzeczy, swoje meble...fajnie
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2013-02-18 o 23:23 |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Mlody mi juz od godziny spiewa
![]() Bao poszukaj jeszcze dobrze bo mi sie zdaje ze jeszcze ospa byla po szczepieniu przeciw ospie ![]() mlofa fajnie te trampki wygladaja. Ja po moim mam conversy 24,musze na all na wiosne wystawic. Moim zdaniem nie warte tej kasy,moj mial je kilka razy na nogach bo wolal takie za 15zl z pepco .Ja uwielbiam trampki,sobie tez na wiosne kupie ![]() Aneczka moze tera juz tylko syropek jakis starczy. Moj Eryk jak byl malusi to przy zapaleniu pluc antybiotyk prawie 2mc mial,to pozniej inne sprawy bylo trzeba po tym leczyc najbardziej skora. A to przez dupka lekarza co mu dawal skierowania na rtg pluc o ciagle zapalenie widzial,poszlam do innego prywatnie to powiedzial ze po zapaleniu pluc to i 6mc widac na rtg nawet jak juz dawno po.
|
|
#4525 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
natknęłam sie przez przypadek noCytat:
Cytat:
![]() ehhh jakas zmeczona wstałam
|
|
#4526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja trafiłam na fajną wyprzedaż gdzie cenowo nie ściskały tyłka z żalu i dla nas też były już za 80 zeta,ale mojego numeru już brak,choć 40 jakiegoś modelu jeszcze była Cytat:
no wiosna,wiosną,a wstałam i przetarłam oczy ze zdziwienia,bo śniegu tyle,że musiałam odśnieżać,żeby móc wyjechać a cieszyłam się,że wiosna już za rogiem czeka
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też nawaliło śniegu przez noc ,akurat jak ja mam jechać do miasta psia krew ,pewnie o odśnieżonej drodze mogę sobie pomarzyć tak samo o posypanej nie wspomnę że samochód musze odśnieżyć ![]() Stoi na dworze bo garaż zamieniony w warsztat stolarski Tż teraz się wziął za stół dębowy do kuchni ,chociaż nie wiem czy skończy bo chyba brusy za mało suche są |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma to jaki taki fitnesik z samego rana,aż różu na poliki nie potrzebuję ![]() widziałam piaskarkę i odśnieżarkę-droga jest przejezdna
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz cena jak za croccsy nie jest wysoka, bo po tyle klapki maja... Powiem ci ze w sklepie conversy rzucily mi sie w oczy po w porownaniu do nike czy adidas jedynie one mialy wyprofilowana wkladke w tych rozmiarach dla dzieciakow.
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówił że go gardełko boli , ale on często udaje wiec nie wiem czy z tym gardłem to na serio, dziś idziemy do lekarza , poproszę o skierowanie na badania ASO i może jeszcze wymaz z gardła sama nie wiem o co prosić .......A tak w ogóle to mam ochotę przejść się do innego lekarza, może coś poradzi ....
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2013-02-19 o 08:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

, nie wiem jak to sie stało
, no nic sie
. Czekałam aż podłogi wyschna i chyba odlecialam.
, ale jutro jak bedzie czas, bo akurat wszystko mam. 

. Zaraz po wyjściu od okulisty poszłam do ortopedy i tam tez dowiedziałam się ze kręgi szyje mam pokrzywione stosownie do mojego wieku

sama nie wiem o co prosić .......A tak w ogóle to mam ochotę przejść się do innego lekarza, może coś poradzi ....