Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2014-01-30, 16:44   #4501
kata80
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Ja wagowo też po ciąży przytyłam, ale okres karmienia to była masakra - apetyt miałam taki że wtedy dopiero jadłam za dwoje i nie byłam w stanie tego przezwyciężyć.
Teraz nienawidze na siebei patrzec rozebrana, najgorsze "boczki"
kata80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 17:33   #4502
kreolka7
Zadomowienie

Ja nie chcę schudnąć , chcę tylko mieć płaski brzuch. Może trochę tłuszczyku mam ale nie jakoś tak tragicznie. Właśnie dlatego nie wiem jak to zrobić żeby mieć brzuch umięśniony a nie galaretkę ale nie schudnąć przy tym
Can widzę, że Ty obcykana w temacie, plis doradź coś
Stary 2014-01-30, 18:04   #4503
kasia0968
Rozeznanie

Ja w ciąży przytyłam raczej standarowo 15 kilo, i w miarę szybko udało mie wrócić do wagi sprzed ciąży, ale póżniej była masakra, w zeszłym roku z rozpaczą stwierdziłam, iż coraz więcej rzeczy się surczyło
Kilka razy zaczynałam ćwiczyć, ale po 3-4 tygodzniach przestawałam, próbowałam odstawić słodycze (jestem strasznym łasuchem czekolada to mój najlepszy przyjaciel) udawało mi się na 3-5 dni poczym głód czekladowy wracał.
Bardzo ważane w ochudzaniu jest silna wola i motywacja, mi tego jakoś brakuje, aczkolwiek ostatni patrząc na mojego Tż, który od 3 tygodni regularnie ćwiczy rano i wieczorem, zaczynam się zbierać w sobie do nastęnej próby pozbycia się kilku kilogramów
kasia0968 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 19:07   #4504
201607211724
Konto usunięte

ja schudłam 5 kg w ciąży, za to teraz nadrobiłam cuuudnie
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 20:43   #4505
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
6 m,ozesz sobie od razu darować w przedbiegach.
6 jest dla osób które już nie mają tłuszyku -ona wzmacnia mięśnie brzucha i jak jest źle robiopna to powoduje urazy kręgoslupa

I tu jest błąd-5 posiłków dziennie musisz jeść - ale wiem że się mondruje a sama tyle nie jem bo nie jestem w stanie tego przejeść

.
przed ciążą i w czasie ciąży jadłam 5 posiłków regularnych, tylko że mniejsze porcje idealne to było, do tego ćwiczyłam
niestety teraz nie mam zawzięcia, ale chyba będę musiała je w koncu zdobyć, żeby zrzucić te zbędne 3 kg, które właśnie nadrobiłam przez ostatni rok przez podjadanie ciastek, czekoladek itp

muszę się zawziąć, tak jak kiedyś

Can, a dlaczego wieczorami nie można ćwiczyć? aaa to chyba dlatego, że coś się tak "wydziela"-uruchamia podczas ćwiczeń i dlatego najlepszy jest ranek, a do tego najlepiej chyba na czczo?
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 00:42   #4506
Aalicia24
Zakorzenienie

Antoinette odezwała się do Ciebie coś pośredniczka? Próbuję się dowiedzieć co jest grane - napisałam email do tej osoby, która jej paczki w PL rozsyła... bo do niej w ogóle tego maila się faktycznie nie da wysłać, jakby adres już nie istniał

Can wiem, że muszę zrobić badania, ja dopiero niedawno się kapnęłam, że tu może być przyczyna, bo co bym nie robiła to waga albo rosła albo stała w miejscu - chciałabym znowu mieścić się w swoje ciuchy sprzed paru lat, bo niedługo będę musiała ubierać na siebie namiot

a co do tego ćwiczenia wieczorami - różne są opinie- lepiej wieczorem niż wcale, ale podobno gorzej się śpi i można mieć kłopoty z zasypianiem. Najlepiej jest ćwiczyć podobno rano, ale chyba jednak nie na czczo - co do tego też mieszane opinie są

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2014-01-31 o 00:44
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 07:42   #4507
Basiula83
Raczkowanie

Cytat:

A no własnie
hula hop po co?
Pytam bo jak chcesz coś zrobić z brzuchem w ten sposób to też możesz sobie darować

Sorki, że tak po prostu ale tak to wygląda.
Proponuję iść do dietetyka - który ułoży dietę pod Was - ja sama muszę się wybrać
Tłuszcz jak ma zejść z brzucha to musi schodzić z każdej partii ciała tak samo w tym samym czasie. I to jest cała filozofia.
W teorii jestem bardzo dobra i.. nic poza tym
I proponuję nie ćwiczyć wieczorami - robicie sobie krzywdę - wiem, że przy dzieciach trudno jest ćwiczyć rano albo w ciągu dnia ale wieczór to pora najgorsza z możliwych.
hula hop chcę do wymodelowania sylwetki, jestem typowe jabłko bez wcięcia w talii hahahaha, nogi i uda mam ok tylko ten brzuch.teraz ważę 60 kg przy wzroście 172, nie jest jakoś super ale też nie najgorzej.
ja mam dietę od dietetyka z tamtego roku teraz ją powtarzam. z tym ćwiczeniem słyszałam, że też najlepiej z rana. zjeść śniadanie do ok. godziny po wstaniu odczekać chyba też godzinę, a później poćwiczyć tylko pewnie u większości to jest niewykonalne jak się pracuje, no chyba, że ktoś ma późniejsze godziny do pracy.
Basiula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 08:49   #4508
kreolka7
Zadomowienie

Ja już po serii przysiadów , czuję się super obudzona a kawy nie wypiłam nawet . Dziewczyny podaję Wam stronkę z fajnymi ćwiczeniami. Niektóre trwają tylko 10 minut a dają niezły wycisk fitappy.eu.
Stary 2014-01-31, 09:12   #4509
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
przed ciążą i w czasie ciąży jadłam 5 posiłków regularnych, tylko że mniejsze porcje idealne to było, do tego ćwiczyłam
niestety teraz nie mam zawzięcia, ale chyba będę musiała je w koncu zdobyć, żeby zrzucić te zbędne 3 kg, które właśnie nadrobiłam przez ostatni rok przez podjadanie ciastek, czekoladek itp

muszę się zawziąć, tak jak kiedyś

Can, a dlaczego wieczorami nie można ćwiczyć? aaa to chyba dlatego, że coś się tak "wydziela"-uruchamia podczas ćwiczeń i dlatego najlepszy jest ranek, a do tego najlepiej chyba na czczo?
Nigdy na czczo-spalasz sobie mięśnie wtedy.
Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
Antoinette odezwała się do Ciebie coś pośredniczka? Próbuję się dowiedzieć co jest grane - napisałam email do tej osoby, która jej paczki w PL rozsyła... bo do niej w ogóle tego maila się faktycznie nie da wysłać, jakby adres już nie istniał

Can wiem, że muszę zrobić badania, ja dopiero niedawno się kapnęłam, że tu może być przyczyna, bo co bym nie robiła to waga albo rosła albo stała w miejscu - chciałabym znowu mieścić się w swoje ciuchy sprzed paru lat, bo niedługo będę musiała ubierać na siebie namiot

a co do tego ćwiczenia wieczorami - różne są opinie- lepiej wieczorem niż wcale, ale podobno gorzej się śpi i można mieć kłopoty z zasypianiem. Najlepiej jest ćwiczyć podobno rano, ale chyba jednak nie na czczo - co do tego też mieszane opinie są
Nie są mieszane - kwestia tego czy ktoś się na tym zna czy udaje, ze się zna
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 09:13   #4510
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kata80 Pokaż wiadomość
Ja wagowo też po ciąży przytyłam, ale okres karmienia to była masakra - apetyt miałam taki że wtedy dopiero jadłam za dwoje i nie byłam w stanie tego przezwyciężyć.
Teraz nienawidze na siebei patrzec rozebrana, najgorsze "boczki"
o własnie karmienie, u mnie było to samo, mogłam pochłaniac wszystko i to o kazdej porze 3 tygodnie temu nagle "skończył" mi sie pokarm, a że synek ma już ponad pół roczku to odstawiłam go od piersi (chociaz miałam plan karmić go dłuzej)
Od miesiąca nie jem słodyczy, bo to tez moja zmora. Kiedyś wieczorem wpisałam w wujku google "jak przestac jesc słodycze" i jak naczytałam sie jakie są skutki uboczne nadmiernego spozycia słodyczy to mnie cofnęło
za kazdym razem kiedy nachodziła mnie ochota, myslałam sobie za 10 miniut i starałam sie czyms zająć no i wprowadziłam 5 posiłków dziennie - jem własciwie to co zwykle tylko wiecej warzyw, owoców i białka a uwazam z węglowodanami i musze sie pochwalic, ze jestem juz 5 kg lzejsza mysle że najważniejsze to się nie zadręczac, na mnie zadne diety cud nie działają, lubie dobre jedzenie i tyle, obiadu sobie nie odmówię, bo to jedna z wazniejszych chwil wciagu dnia, które mogę spędzic z rodziną
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 10:45   #4511
ankham
Zadomowienie

Cytat:
dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez acha131321 Pokaż wiadomość
o własnie karmienie, u mnie było to samo, mogłam pochłaniac wszystko i to o kazdej porze 3 tygodnie temu nagle "skończył" mi sie pokarm, a że synek ma już ponad pół roczku to odstawiłam go od piersi (chociaz miałam plan karmić go dłuzej)
Od miesiąca nie jem słodyczy, bo to tez moja zmora. Kiedyś wieczorem wpisałam w wujku google "jak przestac jesc słodycze" i jak naczytałam sie jakie są skutki uboczne nadmiernego spozycia słodyczy to mnie cofnęło
za kazdym razem kiedy nachodziła mnie ochota, myslałam sobie za 10 miniut i starałam sie czyms zająć no i wprowadziłam 5 posiłków dziennie - jem własciwie to co zwykle tylko wiecej warzyw, owoców i białka a uwazam z węglowodanami i musze sie pochwalic, ze jestem juz 5 kg lzejsza mysle że najważniejsze to się nie zadręczac, na mnie zadne diety cud nie działają, lubie dobre jedzenie i tyle, obiadu sobie nie odmówię, bo to jedna z wazniejszych chwil wciagu dnia, które mogę spędzic z rodziną
chyba też muszę naczytać się o tych słodyczach
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:50   #4512
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

Nie są mieszane - kwestia tego czy ktoś się na tym zna czy udaje, ze się zna
ja profesjonalistą i znawcą tematu nie jestem

mam złą wiadomość - pośredniczka już nie zajmuje się sprzedażą ze względu na sprawy osobiste, także całkiem zrezygnowała niestety
te ceny na stronie nie są już takie zachęcające...

Stary 2014-01-31, 12:25   #4513
candace1
Zakorzenienie

Na targecie i na BBw mam problem-pobrali po ok 10$ za dużo.
Obie firmy twierdzą, że nie
BBW napisali, że to pewnie przez to, że karta nie jest z US

Bez☠tytułu.jpg
Stary 2014-01-31, 12:27   #4514
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Na targecie i na BBw mam problem-pobrali po ok 10$ za dużo.
Obie firmy twierdzą, że nie
BBW napisali, że to pewnie przez to, że karta nie jest z US

Załącznik 5563296
dziwna sytuacja - fajnie bbw ściemnia - przecież żadna karta sobie sama nie pobiera kasy, tylko dlatego, że jest zagraniczna

Stary 2014-01-31, 12:36   #4515
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
dziwna sytuacja - fajnie bbw ściemnia - przecież żadna karta sobie sama nie pobiera kasy, tylko dlatego, że jest zagraniczna
Sciemnia czy tez nie-kasy oddac nie chcą z tego co widze.
Zadzwonie jeszcze do banku i spytam co może być powodem takiej roznicy?...

ok- już wiem tu i tu płaciłam paypalem... Mimo wszystko jest to dziwne ale może faktycznie narzucają teraz jakies opłaty?
Ale widzę, ze płaciłam też tak na RL i walmart-muszę to wszystko sprawdzić jeszcze raz - ło matko :-(

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2014-01-31 o 12:40
Stary 2014-01-31, 12:42   #4516
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

ok- już wiem tu i tu płaciłam paypalem... Mimo wszystko jest to dziwne ale może faktycznie narzucają teraz jakies opłaty?
Ale widzę, ze płaciłam też tak na RL i walmart-muszę to wszystko sprawdzić jeszcze raz - ło matko :-(
możliwe paypal sobie może naliczać opłaty

Stary 2014-01-31, 12:53   #4517
salviae
Zadomowienie

Cytat:

Can, ja proponuje żebyś rozdzieliła te 10$ na wszystkie dziewczyny, bedziesz głowkowała nad tym, a od tych 3 zł chyba nikt nie zbiednieje
pisze, bo to chyba zamowienie w którym brałam udział
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:00   #4518
Dorka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Can, ja proponuje żebyś rozdzieliła te 10$ na wszystkie dziewczyny, bedziesz głowkowała nad tym, a od tych 3 zł chyba nikt nie zbiednieje
Ja tez chyba brałam udział w targecie i zgadzam się z przedmówczynią. Sprawdź tylko czy w innych zamówieniach tez tak nie zrobili żebyś na nas nie była stratna
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:12   #4519
Agnieszka1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Salviae ma rację, szkoda Twoich nerwów, zrobimy dopłatę i będzie ok
Agnieszka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:13   #4520
candace1
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny posprawdzam to od nowa i się odezwę jak już to ogarnę
Stary 2014-01-31, 13:26   #4521
Aalicia24
Zakorzenienie

jestem za tym podziałem, tylko pasuje wyczaić czy faktycznie paypal tak robi na przyszłość

Stary 2014-01-31, 13:31   #4522
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:

PayPay nie pobiera opłaty jak płacisz tylko za przewalutowanie sobie coś tam dolicza.
Ja też się zgadzam rozłożyć to na osoby w zamówieniu, żebyś nie musiała liczyć kobieto od nowa
Stary 2014-01-31, 13:38   #4523
candace1
Zakorzenienie

Tzn paypal, że pobiera opłaty jakieś tam - mniejsza o to za co - to ja wiem, ale nigdy nie miałam sytuacji, żeby przy płatności w jakimkolwiek sklepie były takie różnice - bo wygląda to tak jakby sklep "przerzucił" opłaty na osobę kupującą co jest wg. mnie dziwne..

Sprawdziłam na szybko ostatni RL dla kasa0968 i kwota się zgadza.
:conf used:

Sprawdzę jeszcze na szybko walmart i poprzedni BBW.

na walmart jest ok.
bbw poprzednim razem nie płaciłam przez paypal...

Na Target poprzednim razem jest płacone przez paypal i wszystko jest ok..

Nic z tego nie rozumiem-czekam na odpowiedz z targetu.

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2014-01-31 o 13:49
Stary 2014-01-31, 15:06   #4524
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:
Tzn paypal, że pobiera opłaty jakieś tam - mniejsza o to za co - to ja wiem, ale nigdy nie miałam sytuacji, żeby przy płatności w jakimkolwiek sklepie były takie różnice - bo wygląda to tak jakby sklep "przerzucił" opłaty na osobę kupującą co jest wg. mnie dziwne..

Sprawdziłam na szybko ostatni RL dla kasa0968 i kwota się zgadza.
:conf used:

Sprawdzę jeszcze na szybko walmart i poprzedni BBW.

na walmart jest ok.
bbw poprzednim razem nie płaciłam przez paypal...

Na Target poprzednim razem jest płacone przez paypal i wszystko jest ok..

Nic z tego nie rozumiem-czekam na odpowiedz z targetu.
Tak PP nalicza, ale jakieś 1-2 zł przy kwocie 600zł. Przynajmniej ja tak miałam. Wiesz co można też napisać do PP żeby oni to sprawdzili ze swojego poziomu. Spokojnie może sklep da jakieś wytłumaczenie
Stary 2014-01-31, 15:47   #4525
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreolka7 Pokaż wiadomość
Tak PP nalicza, ale jakieś 1-2 zł przy kwocie 600zł. Przynajmniej ja tak miałam. Wiesz co można też napisać do PP żeby oni to sprawdzili ze swojego poziomu. Spokojnie może sklep da jakieś wytłumaczenie
Dla mnie to nowość, bo nigdy nie naliczali nic podczas płatności w sklepach-kurs nawet był korzystniejszy dla nas-więc jak była opcja, żeby nie płacić za podwójne przewalutowanie przy płatności samą kartą w banku-to zawsze korzystałam z PP- dlatego jestem zaskoczona, ze ni z tego ni z owego pojawiają się jakieś "opłaty".
Dodatkowo to się powinno wyświetlać podczas płacenia a nie nagle licze i się okzauje, że ok 10$ więcej jest nadpłacone - skoro rachunek wynosi powiedzmy 60$ i potwierdzam, ze tyle płacę to skąd nagle w historii wyświetla mi się 70$(?)
Napiszę do pp również..
Stary 2014-01-31, 16:19   #4526
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie to nowość, bo nigdy nie naliczali nic podczas płatności w sklepach-kurs nawet był korzystniejszy dla nas-więc jak była opcja, żeby nie płacić za podwójne przewalutowanie przy płatności samą kartą w banku-to zawsze korzystałam z PP- dlatego jestem zaskoczona, ze ni z tego ni z owego pojawiają się jakieś "opłaty".
Dodatkowo to się powinno wyświetlać podczas płacenia a nie nagle licze i się okzauje, że ok 10$ więcej jest nadpłacone - skoro rachunek wynosi powiedzmy 60$ i potwierdzam, ze tyle płacę to skąd nagle w historii wyświetla mi się 70$(?)
Napiszę do pp również..
Niemożliwe, żeby PP aż tyle pobrało. Poza tym jak jest przewalutowanie to jest to 1zł max 2zł i wszystko jest w opisie opłaty. Albo sklep nawalił albo oni ale jak napiszesz do PP to sami to będą wyjaśniać ze sklepem. Miałam kiedyś z AF taką sytuację, że blokada była założona a zamówienie nie przeszło (nawet radziłam się Ciebie w tej sprawie) i po 3 dniach PP załatwił wszystko za mnie. Dzwina sprawa, ale w ostateczności zrobimy po kosztach na głowę i już :P.
Stary 2014-01-31, 19:57   #4527
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Alicja, nie mam wieści, to dokładnie to, co Wam opisywałam. Nie ma kontaktu z dziewczyną, nie odzywa się też na fb, chyba możemy się pożegnać za zamówieniami od niej

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:10   #4528
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Alicja, nie mam wieści, to dokładnie to, co Wam opisywałam. Nie ma kontaktu z dziewczyną, nie odzywa się też na fb, chyba możemy się pożegnać za zamówieniami od niej
napisałam już wyżej właśnie, że mam info niestety niezbyt dobre - zrezygnowała ze sprzedaży z powodów osobistych pasowałoby poszukać kogoś nowego, ale nie bardzo mam pomysł gdzie...

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2014-01-31 o 20:11
Stary 2014-01-31, 20:19   #4529
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
napisałam już wyżej właśnie, że mam info niestety niezbyt dobre - zrezygnowała ze sprzedaży z powodów osobistych pasowałoby poszukać kogoś nowego, ale nie bardzo mam pomysł gdzie...
a no widzisz, nie doczytałam, tak na szybko "przebiegłam" przez wątek,
na nic ostatnio nie mam czasu;(

w sumie to mogła mi dać znać, przyjęła moje zamówienie na początku stycznia, po 20tym stycznia miałyśmy finalizować transakcję i ani słowem się nie odezwała, że rezygnuje...

ale szkoda

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:07   #4530
kikuska
Zadomowienie

chyba pozostaje nam allegro albo next direct dodam że kod next35 nie działa już a w katalogach z tego roku już nie ma kodów. Kody z grudnia już się przeterminowały. Zostało poszukać nowej pośredniczki

Edytowane przez kikuska
Czas edycji: 2014-01-31 o 21:12
kikuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości