|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV
A był ktoś w łebie? jak tam jest? my nigdy nie bylismy i chcielismy w tym roku sie przejechać.
|
|
#4502 | |
|
Konto usunięte
|
Na wakacje jedziemy sami ,a mój tz nie jest niestety zbytnio rozrywkowy
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nocujemy właśnie u kuzyna TŻ w Rzymie niestety nie byliśmy, a szkoda. Marzy mi się, żeby trochę lepiej pozwiedzać Włochy ale narazie z tym cięzko... Mamy nadzieję, że uda nam się pojechać nad morze chociaż w jeden dzień..
|
|
#4504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wiem, że to tak łatwo nie będzie. Ale chyba każdy kto zaczyna się starać to na początku ma nadzieję, że to może już
|
|
#4505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Mielnie byłam i też fajnie było. A jeśli chce się spokoju to mi się podobało w Pustkowie albo w Ustroniu Morskim.
|
|
#4507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w maju musimy juz coś sobie zaklepać i ustalić gdzie |
|
|
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
hej
nadrobiłam Was, melduje że żyję. Miłego weekendu |
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Mielnie w szkole średniej pracowałam przez całe wakacje przez 2 lata.
Wtedy mi odpowiadało, teraz dla mnie to miejsce dobre dla nastolatków: tłoczno i głośno. Po sezonie to dziura zabita dechami. Właśnie wróciłam z pracy W pociągu tłumy studentów, głośno i ciasno i gorąco bo okna były poblokowane. Wymęczyłam się strasznie, mam bardzo popuchnięte nogi i nie wiem co robić-ciężko miałam dojść do domu z dworca. Normalnie jak przyszłam to się poryczałam z bezsilności ...
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2013-04-26 o 20:40 |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Na Mielno trzeba uważać- bo Mielno niszczy
![]() Marudo wymocz sobie nogi w ciepłej wodzie z solą, może pomoże
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj znowu straże, stały 2 straże, policja i pogotowie na A1 nieopodal zjazdu na Żory i panowie strażacy skakali przez płotek i z Żor jechała kolejna straż
co to sie dzieje? |
|
|
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
Melduje ze zyje choc wojna z surinamska suka jeszcze sie nie skonczyla ![]() Jednak na samym poczatku chcialabym ogromnie przeprosic wszystkie dziewczyny ktore urazilam/sprawilam przykrosc postem na temat swojego imienia. Szczerze mowiac nie przeszlo mi przez mysl ze piszac o swoim wlasnym imieniu moge wzbuzic takie odczucia, bo pewno gdyby chodzilo o imie mojego dziecka to chociaz byscie mnie wszystkie tutaj zbluzgaly ze jest okropne, to nie sadze zeby zrobilo to na mnie jakies wrazenie a juz na pewno nie wplynelo na moja decyzje, czy tez nastawienie do tego imienia. No ale wiadomo kazdy ma prawo zareagowac inaczej, dlatego jeszcze raz przepraszam ![]() Co do surinamskiej suki -( surinamskiej bo ona z surinamu pochodzi ) to bylo cięzko. Po pierwsze mielismy strasznie malo czasu i nawet polowy rzeczy nie udalo mi sie powiedziec. Ale najwazniejsze rzeczy udalo mi sie jej wygarnac, z naciskiem na rzeczy w ktorych z gory wiedzialam ze bede miec poparcie managera. Ona tez oczywiscie miala swoje do powiedzenia, glownie klamstwa wyssane z palca i oszczerstwa ale na szczescie na podstawie maili jestem w stanie udowodnic ze to jeden wielki stek bzdur i po prostu obrala bledna taktyke obrony. Reagowala strasznie nerwowo, krzyczala, wypierala sie wiekszosci choc do glownego klamstwa sie przyznala i przeprosila wiec mozna powiedziec ze odnioslam czesciowy sukces. Na koniec dostalam od managera komplement , ze to ja zainicjowalam to spotkanie i ze dla mnie wazne jest dobro grupy i firmy a nie tak jak dla niej tylko i wylacznie dobro wlasne. Dzis byla troche dziwna atmosfera, bo surinamska suka przyszla oczywiscie obrazona i do nikogo sie nie odzywala czym jeszcze pogorszyla sobie sprawe, ale plus jest taki ze zabrala sie wreszcie do roboty i zapierdzielala dzis jak ruski robocik, normalnie bez oddechu. Wszystkim szczeki opadly Ciekawe tylko czy faktycznie zdala sobie sprawe z tego ze jest na przegranej pozycj, czy po prostu gra jakas gre, czym bym sie wcale nie zdziwila. Pozyjemy zobaczymy. Pfff...ale tyle co mnie wczorajszy dzien nerwow kosztowal to wiem tylko ja. Takie rozmowy do przyjemnych nie naleza, ale z drugiej strony to jak ja bym tego nie zrobila, to zadana inna osoba w grupie by sie nie postawila bo oni sa mocni w gebie jak jej nie ma ale zeby jej cos prosto w twarz powiedziec to juz nikt odwagi nie ma. Czyli samo zycie. Niusiu - lepiej pozno niz wcale - Happy birthday! Maxwelko - pracuje w banku.
Blog o podróżach, fotografii i modzie Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2013-04-26 o 21:15 |
|
|
|
#4513 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci za dobre słowo i wsparcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to ważne badanie jest ciekawam, co Ci wyjdzie heh, to jedyne badanie, które robimy u ciężarnych na pracowni, takie zarezerwowane :PCytat:
Cytat:
ja chyba już półtora roku mierzę ale na śluz też patrzę od początku, bo jednak bez stosowania antykoncepcji trzeba być skrupulatnym zeby uzyskać oczekiwany efekt ![]() co do pogrubionego, to mam nadzieję że uda mi się wyrwać z tego kręgu i będę potrafiła docenić swoje dzieci, niestety mam bardzo dużo cech po mamie.... Fajny masz plan na weekend
|
|
#4514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ach, wykończona jestem....60 godzinny tydzień pracy to nie jest dobry pomysł....jeszcze jeden dzień został, muszę być jak najszybciej w pracy(7...), a i tak mogę wyjść o 18....a musze być gotowa na urodziny chrzestnego, bo mnie prosto z pracy zabiorą najprawdopodobniej, a mąż na studiach będzie....wizja nieciekawa... no ale za to kupiłam sobie okulary słoneczne, badziewne, bo badziewne, ale są, bo nie miałam żadnych od 2 lat :P jak ja to przeżyłam.... i jeszcze spodnie takie cieniutkie czarne, myślę, że je obnoszę w tej Italii ale jeszcze chyba muszę kupić jakieś jeansy i sandały....![]() a teraz idę w kimono.... DOBRANOC
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do traktowania swoich dzieci to mam jak ty. Chciałabym być o 180 stopmi inna niż ona dla mnie ale też mam dużo jej cech (tż tak twierdzi). Ale na pewno będę z tym walczyć, żeby moje dzieci wolały do mnie przyjśc z problemem a nie do kogoś obcego bo ja tak właśnie robiłam. Tż zrobiłam w życiu wiele rzeczy z których dumna nie jestem i wiem ze jakby ona się o tym dowiedziała to chyba by zawału dostała. Życzę Ci dużo siły. Co do badania mam nadzieje, że będzie ok. Choć teraz najważniejsze żeby mała jeszcze posiedziała w brzuchu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem dwa razy z TZ raz na wydmach, drugi raz ,stosunkowo nie dawno w parku dinozaurów fajnie tam nawet No i na sezonie pracowalam w piekarni:P Ogólnie w sezonie wszędzie mi się podoba Lubię takie klimaty, morze, knajpy, imprezy, dużo ludzi tak wyglądaly nasze dotychczasowe wakacje:P bardz się cieszę, że mam w miarę blisko nad morze a nie góry.. nie lubię gór, a niestety tutaj w No jestem nimi otoczona i stwierdzam, że to wogóle nie dla mnie
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak piszecie o kontaktach z mamami. Ja też nie miałam za dobrego. Ale myślę, że też jest trochę mojej winy - byłam bardzo zamknięta w sobie, nie umiałam okazywać uczuć, przytulać się. Nie pamiętam kiedy powiedziałam mamie, że ją kocham. Wiem, że ona chciała zawsze dla mnie dobrze, no ale ... Kiedyś na wykładach miałam, że bardzo ważne jest pierwsze 24 godziny w życiu dziecka i kontakt z matką w tym czasie. Ja tak jak pisałam kiedyś urodziłam się mała i od razu wylądowałam w inkubatorze i w pierwszych godzinach życia nie miałam bliskiego kontaktu z mamą - może to dlatego. Teraz kontakt mamy w miarę dobry.
W kontaktach z Tż nie mam problemu z okazywanie uczuć a bałam się, że też nie będę umiała. Tż wyszedł do pracy beż pożegnania. Ale potem zadzwonił i trochę lepiej między nami. Jeszcze jutro idzie na nockę a w niedzielę wozi siostrę i jej córkę z zaproszeniami na komunię. Sąsiad chyba popił i szaleje już od godziny w mieszkaniu. Wszystko słychać. A ja nalałam sobie kieliszeczek Amaruli na poprawę humoru
|
#4518 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tak Sul z Krk, nawet sie ucieszylam, ze sie nie zalapalam na wczesniejsze do Mort chyba, bo wole zamowienia na miejscu Cytat:
![]() Cytat:
nie znosze przeciagow Cytat:
mozna te kase przeznaczyc na przyjemnosci Marylko - wiedzialam, ze sobie poradzisz z ta sucza! Cytat:
Ja niedawno wrocilam od manicurzystki, zostalysmy zaproszone- malopolskie blogerki na malowanie pazurkow do jednego z krakowskich salonow, bylo bardzo sympatycznie
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
No to pokazuj pazurki, na co czekasz
|
#4520 |
|
Konto usunięte
|
hej !
Co do mam moja nigdy nie wymagała więcej niż moje możliwości na to pozwalają .Jest dosyć wyrozumiała i często kryła mnie przed ojcem w liceum jak cos zbroiłam albo gdzieś szłam. ja niestety często coś zaczynam i nie kończe jak mi coś nie pojdzie .mam nadzieje że to zmienię . Na 13 do pracy;/ Dzisiaj jest brzydko w nocy padało ale deszcz sie przyda na plony . |
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej to mnie wkurza bezczynność bo tyle rzeczy chciałabym zrobić.
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Pasowałoby się zabrać za jakieś porządki
Tydzień temu jak byłam u mamy to posadziłam w dużej donicy sporą kępkę szczypiorku, pietruszki i posiałam koperek, bo brakuje mi tej zieleninki, a w sklepie nie lubię kupować, bo połowę się wyrzuca. Przyjęły się i ładnie mi rosną na balkonie
|
#4523 |
|
Konto usunięte
|
Justyna jak mus to mus trzeba leżeć aby dzidzia przyszła na czas
![]() Czytałam że 1 dziecko zazwyczaj rodzi sie po terminie . |
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmiałam się ostatnio ze skoro mała tak nisko i tak jej się spiszy to może poród będzie szybki...tak się pocieszam.
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
moja siostra swojego synka urodzila przed terminem tylko ona miała problem bo miała krótką szyjkę i z tego powodu lekarz musiał ją "zakorkować" a kiedy nadszedł okres kiedy swobodnie mogła już rodzić wyjął jej ten krążek i mały urodził się lekko przed terminem i siostra miała właśnie bardzo szybki poród ;-) więc porodu źle nie wspomina
|
#4526 | ||||
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
na studiach jadłam byle co, nie miałam za bardzo czasu na sport, mało spałam, imprezowałam, uczyłam się po nocach a byłam chuda jak hak a teraz staram się jak mogę a i tak tyłek rośnie ![]() Cytat:
dlatego ja chodzę prywatnie, bo by mi się noga zastała zanim bym się gdzieś wbiła na nfz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiadomo że przechodziłam okresy buntu i kłótni z rodzicami (ale to raczej w podstawówce, w liceum mi się poprawiło ), ale na mamę zawsze mogłam liczyć. W liceum często przymykała oko na moje różne wybryki i też zdarzało jej się że nie mówiła tacie jak ją poprosiłam (mój tata też jest spoko, ale wolałam żeby o niektórych rzeczach nie wiedział )W ogóle to nadal mamy świetne kontakty ja potrafię z mamą godzinę przez tel. gadać czasami szczególnie jak TŻa nie ma, bo jak jest to się ze mnie śmieje że jestem nienormalna że tyle gadam, bo on niewiele rozmawia ze swoimi rodzicami ![]() U mnie dziś trochę pochmurno, ale słońce czasem wygląda no i nie pada, więc nie jest źle nie tak pięknie jak wczoraj ale może być
|
||||
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
dom posprzątany. zaraz zabieram się za pisanie pracy i konspektów. czeka na mnie jeszcze sterta sprawdzianów, ale nie wiem, czy dam dziś radę. |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
no moja siostra bardzo wcześnie by urodzila gdyby jej krążka nie zaaplikowali. dziecko mogłoby tego nie przeżyć. a skoro ty już możesz rodzić to bez sensu jest aplikować krążek
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
ale super!
![]() Cytat:
![]() Człowieczku - na pewno będziesz cudowną mamą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

gdzie nocujecie? dobrze pamietam, ze macie tam kogos?
[COLOR="Silver"]

bo 1,2 maja mielismy jechać na Jurę na rower (ze znajomymi, nocleg już załatwiony) a on mi wczoraj oznajmił że nie pojedziemy bo on musi pomóc siostrze z remontem. Opieprzyłam go że nigdzie nie pójdzie 1 maja robić, bo się teraz praktycznie nie widujemy bo ma tyle pracy. No i nie wiem co z tego wyjdzie.
i jeszcze spodnie takie cieniutkie czarne, myślę, że je obnoszę w tej Italii 

szczególnie jak TŻa nie ma, bo jak jest to się ze mnie śmieje że jestem nienormalna że tyle gadam, bo on niewiele rozmawia ze swoimi rodzicami