|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
A po co? ![]() Co się stało się? ![]() Qrffa no, nie chcę mieć znowu andżeliny Gdzie tam jest mięta, sam cukier ino i nie działa oczywiście Zaglądam se co trochę do tego gardła i widzę, że redziowe jest trochę ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- A i jeszcze Śródziemnomorski rozbierają Nie, nie włażę tam , już wystarczy, że 2 dni temu wlazłam do Asiuli na zakupy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4502 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
i nie zaglądaj co trochę ![]() 2.jaką ? ja tam od dawna nie włażę i nawet nie paczę w tę stronę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu tak? Przeleciałam Was jak błyskawica ![]() i spadam się zbierać bo mamy dziś wieczorno-nocną posiadówę u znajomych
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
praktykantkę wcięło
Przysypiała na biurku, ale stanął pod drzwiami jakis koles, to się śpiaca królewna obudziła "Ooo czeeeść!!" i wybiegła za nim. Ani cześć, ani papa, ani wróce za jakiś czas ![]() Wróciła zadowolona po godzinie, wlazła bez słowa do biura, usiadła za biurkiem i kontynuuje malowanie gryzmołów na kartce. Mnie zatkało i czuje się jak stara grzeczna prukwa - ta dzisiejsza młodzież!
|
#4505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A probowałąś żelu aloesowego? Czegos prostego, nieskomplikowanego co powinno nawilżać? Kropla z olejem na hydrolat? No bo z kremow...to na szybko przychodzi mi do głowy taki co by krzywdy nie zrobil ten co Red używa z Evy Natury bodajże... Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny od Meteorkow. Paczuszki lecą w piątek, dziś nie dalam rady się dopchać a jutro świątecznie pozamykane....Zajefajne są te kuleczki beżowe |
|||
|
|
|
#4506 |
|
Mother of Cats
|
Spo, zdrowiej Wolny wieczór w końcu - nawet nie chce mi się iść po wino
|
|
|
|
#4507 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kupiłam sobie spodnie ktore idealnie podkreslają moją wielkom dooope , grube ouda i krzywe łydy
. tzn kupiłam czarne gacie skiny, dół mają tak wąski ze ledwo stope da sie przepchnąć ![]() no i teraz mysle-zostawic czy sprzedac , dodam ze zakup był w ciemno w rezerwacie, a spodnie chciałam miec do tych butów,http://www.zalando.pl/taupage-sandal...1b02p-802.htmltakie zeby ich nie zakrywały ![]() no i nie wiem teraz zostawic czy oddac ![]() a spodnie takie http://www.reserved.com/pl/pl/v1234-...2otym+guzikiem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-05-29 o 19:25 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad białego ptasiego mleczka, no musiałam kupić, skoro nawet moja Flo polecała
Ile to kalorii Rejcz mam podobną cerę ( w końcu jako siostra to nic dziwnego ) i ja na zmianę olej i krem mocno nawilżający. Tylko mnie hialuron ładnie się wchłania. I jakoś mniej się świecę No i zawsze nakładam ten puder dziecięcy pod minerałki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może przejdzie? ![]() ![]() Taką http://www.perfumeriaquality.pl/inde...back-edp-100ml - d-brze, że się długo zastanawiałam i zostało już mało ![]() Cytat:
A poważnie to ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4510 | |||
|
Panaroja
|
Noooo , macham znad urlopu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czasem wyschnięte gardło boli albo z uczulenia albo diabli wiedzą czemu i przechodzi .2.nie snam ale taniec Chronosa i zwiększenie mocy czasu czy to człek po użyciu w czasie sie nie przeniesie sie ![]() i chyba idzie potężna burza ![]() o , rzeczywiście idzie - już grzmi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Maja, zwróć uwagę, że tak się nie robi. Bo inaczej praktykantka będzie się dziwić ![]() Spoo ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
To ja :)
|
Helou... Zaczynam ogarniać, co się wokól dzieje... No bez piccy i Koli się nie da kaca przetrzymać, przeszło mi ze 20 minut temu, po kawałku piccy... Ale i tak słabowita jestem...
Burza nad stolycą jeździ
|
#4513 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
kotha wlajzła na okno i podziwia koth śpi snem sprawiedliwego
|
|
|
|
#4514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
Spodnie fajne i but fajny ale osobno. Razem tak dziwnie chyba będa wyglądać, jak po mlodszej siostrze......przynajmnie j tak mi wyobraznia podpowiada.... A jakieś normalne obcisle dżinsy z prostą nogawka nie były by lepsze? Do super obcisłych spodni jedyny słuszny but to szpilka i to wysoka....chyba,że ktos ma nogi jak modelka, a i to w praktyce robi pokrakę czasem ....... Edit; Zostałam ukochaną ciocią dwulatka...dziś zamiast iść z mama na poludniową drzemkę cignąl mnie, zamiast mamy ... Maly jest fntastyczny ![]() A, i mam pytanie do Parabelkii. Czy Apapy i takkie tam inne prochy dzieckowe są bezpieczne dla dzieci? Skoro doroslym szkodzą, to chyba nie bardzo? Oczywista, nie nadużywane, tylko podawane wtedy kiedy zajdzie konieczność... No bo maly jest uczulony ma penicylinę i nie bardzo maja wybór wg lekarki , bo wiekszość zawiera pochodne penicyliny podobno...i się zaczęłam zastanawiać...co myślisz? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-29 o 21:27 |
||
|
|
|
#4515 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Przy uczuleniu na penicylinę nie wolno podawać penicyliny naturalnej i penicylin syntetycznych czyli amoksycyliny , powszechnie używanej . Ale są inne antybiotyki , które można spokojnie podawać - makrolidy , cefalosporyny też , bo teoretyczne krzyżowe uczulenie z penicyliną zdarza się naprawdę sporadycznie - w praktyce takiego wypadku nie spotkałam . Tak więc wybór jest , bo leków jest sporo . Pamięta to ktoś http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-05-29 o 21:55 |
|
|
|
|
#4516 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale dzinsy z prosto nogafko mi opadną na te buty do ziemi...chyba ze masz na mylsli jakąś inna prostą nogafke btw-teraz wszystkie portki robia przykrótkie jak z młodszej siostry..całe miasto w tym lata do sandałów, do szpilek do tenisówek tzn mnie to nie grozi bo te przykrótkie na mnie są normalnej długosci ![]() Cytat:
tylko jakos nie widze zwiazku pomiedzy stosowaniem apapu zamiast penicyliny, przeciez apap to nie antybiotyk, a antybiotyków bez penicyliny jest wiekszosc...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-05-29 o 22:13 |
||
|
|
|
#4517 | |
|
|
Cytat:
Oesu... Towino było otrute, kac nie ma prawa tak długo trzymać... Mam nawrót jakiś...
|
|
#4518 |
|
Panaroja
|
Coś mi się na wspomnienia zebrało ... http://www.youtube.com/watch?v=frv9PF_lcAU
http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0 tylko proszę się nie śmiać ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yxaIGvI6Y8Q ale pamiętam , że był inny klip do tego , tylko nie mogę go znaleźć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-05-29 o 22:22 |
|
|
|
#4519 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4520 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Foch ![]() jak Ci się nie podobają to masz inne http://www.youtube.com/watch?v=OjyZKfdwlng
|
|
|
|
#4521 |
|
Piers do przodu
|
Mursz dla gruzińskiego wińska warto cierpieć
![]() Stazja - spox, na dłużej starczy ![]() Miłego wieczoru
|
#4522 | |
|
|
Cytat:
Mam tak, jak się budzę Kola mi żołądek uspakaja, ale głowa coś za długo boli jak na butelkę wina... Pewnie sobie mgrenę pijaństwem wywołałam...
|
|
#4523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w basenie hotelowym +32st ![]() raj to jest tam http://www.tresco.co.uk/ opite ![]() Cytat:
chyba mam silne mechanizmy obronne ![]() szpinak, bo pomyślałam, że to żelazo mi spadło ![]() panna wcina jabłko i rukolę ![]() Cytat:
następnym razem weź uniben Dziękuję Baru za wsparcie to była najkrótsza rozmowa na jakiej byłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 |
|
|
Polecam Tbilisuri i Alazani Valley -nie zawsze się to kończy tak, jak u mnie
![]() Winka są jedne z lepszych jakie piłam -a wiem, co mówię, bo się na tym zupełnie nie znam
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Parabell
mam kolegę-muzyka, który na każdym jam session albo wracając do domu śpiewa to http://www.youtube.com/watch?v=JMKPQKU61QI jak sam nie zacznie to go podpuszczam kiedyś całą ekipą zapłaciliśmy po stówce mandatu, że wyśpiewał pod moimi oknami o 4 rano ![]() sąsiedzi niestety nie docenili
|
#4526 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
dobry wieczór
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2013-05-31 o 11:12 |
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbdidka?
|
|
#4528 |
|
Piers do przodu
|
Betty - doczytałam
![]() Somsiady się nie znają Agnes - o niefajnie .... ale ja będę po 3 dniach Ursynaliów, więc pewnie będę miała dość muzy na jakiś czas
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Książęce Ryżowe, co to za wynalazek?
![]() bo boję się otworzyć ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ParaBell, energydriny odwadniaja? obniżenia ciśnienia się po nich nie spodziewałam ![]() a izotoniczne? co pić? ![]() samochód szefa po wczorajszym
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-29 o 23:24 |
|
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1. A nie , taka normalną prostą, tylko mi takie sięgają do kostki jakby, cały but widac ![]() 2. widać,że dawno na mieście nie byłam ![]() 3. No wlaśnie mozliwe, że chyba sie żle wyraziłam troche. Nie chodzilo o zamiast , na przyklad przy goraczce jak piszesz, tylko wogole. Na przyklad przy czymś gorszym. Ze na gorączke i takietamy sie podaje to wiem, tylko tyle sie trąbi o tym,ze ona szkodliwe dla doroslych , to mnie zaczęło zastanawiać czy dla dzieci tymbardziej nie...ale ja nie znam sie kompletnie na tabsach, rzadko kiedy cokolwiek lykam więc nie zgłębialam. A z ta penicyliną, to lekarka im powiedziała wyraznie,ze jak mały uczulony na penicyline to i na pochodne też, wiec nie ma co kombinować żeby nie zaszkodzić i szukać antybiotyków bez,, bo niby większość ma jakies pochodne tylko leczyć delikatnymi lekami typu te ibuprofeny, apapy dzieckowe i takie tam. No i mnie to zastanowiło trochę . Mam piwo i zaraz użyję go
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-29 o 23:50 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Gdzie tam jest mięta, sam cukier ino
, już wystarczy, że 2 dni temu wlazłam do Asiuli na zakupy 

? ja tam od dawna nie włażę i nawet nie paczę w tę stronę 

ma to sens co piszesz

Może przejdzie? 

czy to człek po użyciu w czasie sie nie przeniesie sie

a brokuł ohyda , fuj