|
|
#4471 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
no i polazłam do rossa żeby nie być gorszom i łaziłam i łaziłam i paczałam i paczałam , i w końcu z musu kupiłam podwójny cień Lovely matowy kremowo-khaki i czerwonom szminke rimmela (nie fiem po co) - ciut innego odcienia niż mam i Śnieżce lakier koloru niedojrzałej żaby znaczy jasnozielony . I naprawdę nic więcej mnie nie kusiło - wychodzi na to że mam fszystko snad poćwiczenia i obolałych mięśni tułowia macham
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja też, bo po powrocie jednak pomogłam z nietopszem - serio dopiero skończyliśmy ale ja o dziwo złapałam power - bo brak deszczu i spotkanie mnie nabuzowało pozytywnie - bosz jak sie człowiek ładuje na takich spotkaniach kobiiecych
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mam dziś zły dzień, bardzo zły smutne myśli trzy lata temu nie obudziłam Toficzka i na nic te trzy lata czas nie leczy
|
|
#4474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() różnie bywało, ale nie z powodu ideologii wyleczenia się głodówką czasem z własnej woli, czasem z braku czasu, a szybko wpadam w rytm i zapominam o jedzeniu, żołąd się przestaje domagać i wychodzi mi głodówka, czasem grypa czy bóle żołądkowe odrzucają mnie od jedzenia na tydzień, czasem bez powodu mnie odrzuci... jak się przetrzymam dzień, to przestaję odczuwać głód przez jeszcze parę następnych, a później się zmuszam i uczę od nowa jeść z piciem też nie najlepiej, bo najwięcej piję kawy, herbat odchudzających, ziół i piwa i za dużo energy drinków, ale jestem bezciśnieniowcem ![]() tylko jak jestem z chuopem to jem normalnie, on mi pilnuje godzin i wartościowych zbilansowanych posiłków, sama zaniedbuję od dziecka jestem anemik z zaburzeniami ale przez te włosy Cytat:
słonecznika nie próbowałam ![]() brokuł paskudny jest może być ![]() Cytat:
i nom ![]() przy historii z paszportem, to już się poważnie przestraszyłam ![]() Cytat:
|
|
#4475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mądry chopin no ba! ![]() Cytat:
matowy też mam zimnobrązowy ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Flo
|
|
#4476 |
|
To ja :)
|
![]() Oessu... Gruzińskie wino...
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jak bardzo dla mnie nadchodzi najgorszy jak dotąd miesiąc roku, choć życie zawsze może zafundować mi gorsze - ech ![]() dziś skupiam się na szukaniu pielęgnacyjnych gadżetów prezentowych dla przyjaciółek - niestety to co wymyśliłam - szminki, błyszczyki - majo bzdetne to sprawy ale zależy mi na trafieniu i sprawieniu przyjemności każdej z nich ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- ... = szczęśliwy człowiek ![]() moja Mam uwielbia ichnio knajpeu - ja jeszcze nie zahaczyłam |
|
|
|
|
#4478 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam fszystko i w związku z tym nie byłam na porządnych zakupach w Rossie przelotnie tylko wzięłam płyn micelarny bo się przyda na zapas ![]() Cytat:
![]() nie leczy... jak się nie myśli to jakoś jest ale wystarczy że jakieś wspomnienie się pojawi i już wszystko wraca i jest takie samo cały czas.... wiem, mam to samo Cytat:
|
|||
|
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- ![]()
|
||
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
z Rossa wyszłam z tarczą
![]() kupiłam babci 3 kremy a sobie nic ![]() ale serio nie czułam potrzeby - i tak nawiasem mówiąc moją jedyną pielęgnacją obecnie jest różowy olejek babydream fur mama - którym zmywam tusz i potem wcieram w całą twarz - i po nim czuję najlepszy komfort, po żadnych Caudalie i innych drogich specyfikach - wykańczam próbki - nie mam takiego uczucia aha maseczkę cynkową bingo zostawiam czasem (małą ilość) jako krem na dzień - suuuper, choć pewnie to źle skoro coś jest przeznaczone do zmywania, ale jako maseczka nie robiła mi nic także póki jest ok to chyba nie będę nic testować na twarzy |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
zabookowane
po dwóch tygodniach ciężkich analiz i burzy mózgów ![]() miała być jaszczurka, ale stanęło na moim ![]() st ives zbyt płaskie mi się wydało
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
słusznie
Cytat:
![]() Słońce
|
|
|
|
|
#4484 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. a, wychodzący.. no to tak, nie wypuszczać i czatować... tylko czy siknie do kuwety? Cytat:
znajomi przerabiali na swoim kocie, polegli Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. słonecznika spróbuj, fantastyczny jest ja brokuła nie próbowałam... ale chcę, bo brokułowe bardzo zdrowe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#4485 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2b. zadroszcze umiejętności czasami bardzo by mi się przydały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Abo sie łąmią pazury albo wyskakuje pryszcz "gigant" centralnie na nosie lub czole Cytat:
Robie sie ostatnio albo strasznie wybredna albo bardzo oszczedna ![]() niestety nie leczy ![]() ------------------ Fitam! I idę się dalej kurować czosnkiem, miodem cytryna i maliną (sokiem). Do jutra rana muszę być zdrowa !
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Niech żyją zakupy u ruskich na rynku - koronkowe majciochy po5 złotych i pończochy samonośki po 6 ![]() Szkoda, że tylko dwa stoiska i wszystko fajne już wykupiłam
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znad mega bolącego gardła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zdrowiej :magia; Cytat:
świetne pończochy za 6-7 zł podejście do rozmowy nr. 2 ![]() to, że dałam sie przejechać na komunijnym rowerku do sklepu też się chyba liczy
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
tez kiedys kupiłam, ale w mojej dziurze była tylko 1 para i więcej ni ma ![]() i jeszcze capłam na rynku takie sexy rajstopki za 6 zeta ![]() http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/000...rajstopy-z.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-29 o 11:53 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a w radiu zrobili mi dzień i puscili piosenke, której nie słyszałam od wielu lat ![]() Fastball - The Way
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no raj - tak musi być w raju ciepło ? Cytat:
następna ja nei chceeeeeeeeeeee nic złapać mam obstawione juz mnóstwo weekendów na dziewczyńskie tańce hulanki w najtklubach Cytat:
![]() ![]() ekstra to potem opowiadaj co to i fogle fogle---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
bardzo przygodowo kojarzy mi się z "mą młodością" |
||||
|
|
|
#4494 |
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
Betty, gratuluję i cieszę się razem z Tobą Spo, zdrowiej szybko ![]() Nigdy więcej nie kupię podkładu drogeryjnego. Kolejny (trzeci lub czwarty) jest za ciemny. Oby mamie odcień podpasował. Wracam do Revlona, niech robi maskę, ale przynajmniej ma jasny odcień, taki jak trzeba ![]() Poza tym 15 czerwca wracam do domu
|
|
|
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
1.Rejcz, ale Ty masz chyba problem z tłuszczeniem się skory tak? No to sam olejek na dluższą metę może tylko pogorszyć. Musi mieć jakiś nawilżacz do kompletu, bo tworzy na skorze warstwe okluzyjną, sam nie nawilża... No to jak będziesz używać samego, efekt fajny przez jakis czas a potem przesusz ogolny i skora będzie probowała sie nawilżyć sama, wiec będzie się jeszcze bardziej tłuścić....spróbuj może z czymkolwiek...kropla olejku i kremu nawilżajacego albo innego dobrego dla Ciebie( wymerdane na dloni, ja w sumie tak robie i sobie chwale) 2. No tak jak wyżej...uważaj,żebys sobie nie przesuszyla skóry....Efekt fajny na krotka metę, potem skora będzie próbowała sama sie nawilzyc na swoj sposób...chyba,ze raz na jakiś czas okazjonalnie tak używasz... Cytat:
No w summie spryskiwacz bez ludzia nie dziala...to jak ludzi nie ma , można szaleć do woli ![]()
|
||
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma to sens co piszesz ale już tak zużyłam chyba pół bejbidrima - spryskuję hydrolatem z róży na to i się meziam styknie? bo serio brakło mi pomysłu na kremy mnie te hialurony nie służo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-29 o 14:32 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | ||||||
|
Panaroja
|
spod słońca
![]() Cytat:
Cytat:
ale bez jedzenia a zwłaszcza bez picia żyć się nie da , tyle ze kawa i energydrinki odwadniają (kofeina) , więc ciśnienie jeszcze bardziej bedzie zjeżdżało ![]() ale dlaczego przez włosy nażarłaś się szpinaku ![]() 2.panna 3.słonecznik jest pyyyyyszny a brokuł ohyda , fuj ![]() też nad nim myślałam , ale już mam innej marki ![]() Cytat:
amojego ulubionego micela w rossie nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.śmierdzą ![]() Cytat:
ta szminka com ją nabyła przy rossowym oświetleniu była ciemnoczerwona , a w naturalnym świetle okazała się czerwono-cyklamenowa ale niechtam , bende trądi ![]() w sumie fajna i konsystencję ma fajną , więc że kolor nie do końca jaki chciałam to mniejsza ale dlatego nie cierpię kupowania szminek - w sklepach jest jakies takie durne światło , że każdy kolor jest inny niż naprawdę - znaczy szminkowe , bo cienie nie a szminki wszystkie wydają się bardziej czerwone niż naprawdę i ładne pare razy się nacięłam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja fujam na cala drogerie i pol apteki, ale po tygodniu jestem zachwychwycona
|
|
#4500 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a po so ?słońce się schowało więc pomacham znad bolących mięśni zębatych przednich (tylnych pewnie też )
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

i łaziłam i łaziłam i paczałam i paczałam , i w końcu z musu

Prawdopodobnie się podziębiła, bo śpi na fotelu przy otwartym oknie, a dość nagle się oziębiło.

nie wiem czy iść i nie utopić się w kałuży
niedobrze mi