|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
![]() w ogóle nie mogłam się na wizaż wbić, przeglądałam wątki ale nie za bardzo pisałam albo nie włączałam laptopa przez kilka dni i później milion stron do nadrobienia ![]() co do pogody to u mnie dzisiaj w miare jest, przynajmniej nie pada a wczoraj w końcu dorwałam w rossmanie odżywkę z garniera sekrety prowansji , jakaś promocja jest bo zapłaciłam 6,99 i biały lakier z vibo albo lovely, chciałam w sumie z manhattana ale nie było ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
w ogóle to zdolna jestem, bo ostatnio zgubiłam mojego ulubionego, dziad się musiał odkręcić gdzieś ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
zawsze też możesz poćwiczyć trochę ręce i klatkę, jakieś pompki itp , to sporo daje ![]() Cytat:
jak Ci się podoba ? który tydzień ? mi się hiity w ogóle nie podobały
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
@na, dopiero zaczęłam TF, wcześniej sobie inne ćwiczenia robiłam
W dodatku zmodyfikowałam go, tzn. nie robię według załączonego planu, tylko sobie poustawiałam więcej rzeźbienia Ach, ostatecznie też nie kupiłam ekspandera i używam ciężarków - uważam, że się sprawdzają dobrze Gumę do ćwiczeń na nogi mam, więc przy 'lower 20' też się mogę napracować W ten sposób szybko się nie znudzę tymi ćwiczeniami, a w dodatku nie będę zniechęcona nieustannym cardio. Fakt, że fire i hiity są znacznie fajniejsze niż inne ćwiczenia pobudzające prace serca, które wykonywałam, niemniej jednak często mi się nie chce w tej sposób ćwiczyć, a że nie potrzebuję palić niewiadomo ile tłuszczu, to mogłam sobie dać wolną rękę ![]() Dlaczego nienawidzisz fire 30 ? Mnie się bardzo podobał
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
i też mi TF załatwiło kolano, więc uważaj. Teraz bardzo się przykładam do rozgrzewki, kolana przede wszystkim ! Fajnie, że ciężarki Ci pasują, u mnie też się spisywały Fire nie lubiłam bo się składało z 3 sekcji ćwiczeń, znałam je na pamięć i nie wiem, denerwowały mnie chyba, o wiele bardziej lubiłam te dłuższe fire, nie lubiłam też 40 minutowego rozciągania/jogi - dla mnie to była strata czasu zawsze wtedy co innego robiłam . Aktualnie ćwiczę ZWOW'y z Zuzką i podoba mi się w nich to, że po 15 minutach z nią nie mam siły na dalsze ćwiczenia dzisiaj akurat robię sobie wolne bo czuję, że mnie wszystkie mięśnie bolą
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero jutro sobie zrobię to rozciąganie 40-minutowe, bo do tej pory robiłam 10-minutówki
Akurat uważam, że stretching jest potrzebny po wysiłku i lubię to, więc mam nadzieję, że się nie zanudzę Dzięki za radę, w takim razie będę rozgrzewać sobie kolana ![]() Mnie się wydaje, że najlepiej jest właśnie ćwiczyć różności: cardio, siłowe, stretch, etc., żeby zadziałąć z każdej strony Może dlatego nie zadziałało na Ciebie, bo mimo wielu filmików do dyspozycji, w planie głównie jest właśnie ciągle skakanie...Tak sobie myślę, że spróbuję z Zuzką od września/października, bo będzie krótko, ale intensywnie A teraz się nacieszę Fire Ogólnie jestem szalenie zadowolona ze swojej figury i nie potrzebuję zmian, może jedynie bardziej unieść pośladki i bardziej wyeksponować mięśnie brzucha, ale głównie zależy mi po prostu na tym żeby utrzymać takie ciało jakie mam A Ty coś zmieniasz w sobie ? Po Zuzce robisz jakieś rozciąganie? Mnie się wydaje, że od czasu do czasu warto chociaż te 10 minut się rozciągnąć...
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
masz rację, ale z drugiej strony coś jednak to TF powinno dać, bo jadłam też w sumie zdrowo, no ale cóż widocznie mój organizm jest niereformowalny
jedynie po tf widziałam spadek cellulitu , coś tam go jeszcze widać pod pośladkami, ale nie tak bardzo. Co do zmian, no ja ogólnie jestem szczupła, mam taką budowę prostą, wąskie biodra, mało zaznaczona talia nad czym ubolewam, ale chcę właśnie tak jak Ty podnieść jeszcze sobie pośladki ( codziennie staram się 50 przysiadów robić) , umięśnić brzuch - tzn mój brzuch jest umięśniony ale przykrywa to warstwa tłuszczyku i nic go nie rusza i jeszcze uda u góry troszkę by mogły zeszczupleć, poza tym to nic Idę w masę mięśniową, widzę to po bicepsach, których kiedyś nie miałam ręce mi się bardzo poprawiły, kiedyś miałam takie chude jak nogi kurczaka haha więc w sumie praca nad mięśniami i utrzymanie tego , mam nadzieję, że Zuzka pomoże mi to wszystko zrealizować oprócz niej ćwiczę też różne rzeczy z tym kanałem - polecam, bardzo fajne ćwiczenia i chciałabym, żeby mi nie rosły mięśnie na udach, wtedy będę zadowolona co do rozciągania to zawsze się rozciągam po ćwiczeniach , bardzo podobnie jak w każdym treningu insanity
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
Finansów
oczywiście na pewno trochę był to inny zakres, niż na takich studiach w tym kierunku, ale "liznęłam" materiał pod różnymi względami i nie powiem, żeby mi się podobało rachunkowość też miałam do wyboru jako fakultet, ale ominęłam go szerokim łukiem
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umięśnione ramiona są fajne, oczywiście bez przesady Też mam nadzieję, że moje nogi się nie rozbudują ![]() No to dobrze, że się rozciągasz ![]() Cytat:
Mój TŻ jest raczej przerażony takim przedmiotem jak 'prawo cywilne' cz 'prawo gospodarcze' na tym kierunku, ale jakoś będzie musiał przeżyć
|
||
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie żebym się robiła jakiś koksu, nie nie a prawem niech się nie martwi to są akurat te o wiele łatwiejsze przedmioty , z cywilnego i handlowego mam bardzo fajne notatki jakby co obżarłam się ciastem drożdżowym i taka moja kolacja i szukam inspiracji na tort macie jakieś sprawdzone przepisy? nie koniecznie na biszkopt bo jego piec umiem, raczej o masy i dekorację mi chodzi chcę mamie upiec na urodziny na poniedziałek
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Jak znajdziesz fajny przepis i inspirację to podaj
![]() Dostałam od koleżanki lakier z Manhattanu. Ma piękny, śliwkowy kolor, ładnie się błyszczy na paznokciu i wystarczyła jedna warstwa żeby dobrze pokryć płytkę, ale... Są kobiety, które wyglądają z takim lakierem wieśniacko i takie, które wyglądają z nim elegancko. Ja zaliczam się do tych pierwszych |
|
|
|
#4510 |
|
Konto usunięte
|
mam w domu za dużą bluzkę jeansową, która jest uwalona jakimś olejem czy czymś i nie chce zejść. Myślę co by z niej zrobić. Szukam inspiracji, póki co mam :
* http://img.zszywka.pl/0/0089/thb_335...cz-w-ruch-.jpg * http://2.bp.blogspot.com/-33L8Ak6B0b...cf4e31aae5.jpg |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Spędziłam z TŻ miłe popołudnie i wieczór
będąc na bilardzie próbowałam namówić go na pizzę, ale potem mi jakoś przeszła ochota na szczęście byliśmy też w decathlonie i kupiłam sobie koszulkę i bluzę z długim rękawem do biegania bluza ma genialny neonowy pomarańczowy kolor
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie neonowe kolory
Mam paznokcie u stóp w takim kolorze, rażąco pomarańczowym
|
|
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Melduję ćwiczenia na brzuch, przysiady i 50 minut hh Znów całą bluzkę miałam mokrą![]() W środę rano zamówiłam dwie rzeczy na dozie i jeszcze nie przyszły do mojej apteki |
||
|
|
|
#4514 |
|
Konto usunięte
|
Postanowiłam, że na jesień/ zimę zrobię sobie zamówienie na ebay(o ile zostanie mi kasa z wakacji), na pewno trafi tam krem wodny - http://circlelens2u.com/media/catalo...mula_dm-en.jpg tylko jeszcze nie wiem jaki
Pogadam z demrą o tych problemach skórnych, bo tu jest w sumie 12 typów do redukcji
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4178168 5]Postanowiłam, że na jesień/ zimę zrobię sobie zamówienie na ebay(o ile zostanie mi kasa z wakacji), na pewno trafi tam krem wodny - http://circlelens2u.com/media/catalo...mula_dm-en.jpg tylko jeszcze nie wiem jaki
Pogadam z demrą o tych problemach skórnych, bo tu jest w sumie 12 typów do redukcji [/QUOTE]Właśnie, muszę sobie zamówić ślimaczka A nawet cztery, bo jeszcze moja siostra, koleżanka i mamy przyjaciółka chcą żebym dla nich zamówiła Nad serum wodnym też się zastanawiam ![]() Cytat:
Mam w szafce kilka szablonów, więc najwyżej wykorzystam go do tego A później rzeczywiście pomyślę o stopach ![]() Brawo ! Ja dzisiaj mam w planach tylko abs 10 oraz stretch 40 Wieczorem jadę do koleżanki na noc ![]() O, to długo idzie, mnie jeszcze się nie zdarzyło tyle czekać |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale wiem, ze trzeba, po prostu strasznie mnie to nudzi![]() Zazdroszczę nocy u koleżanki, nie pamiętam kiedy ja nocowałam u koleżanki, a kiedyś to prawie co weekend u kogoś
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-07-14 o 09:35 |
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie wiem co robić poza tym cały czas przechyla mi się na jedną stronę w lewo a nie chce się ułożyć na wprost chociąz jest ładnie prosto zrobiony![]() zaraz zabieram się za jakieś ćwiczenia jeszcze nie wiem co, bo jestem u TŻ i nie chce sie za bardzo spocić i skakać przy nim machając cyckami ![]()
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty, ja lubię jak TŻ się na mnie patrzy, gdy ćwiczę
Uważam, że wygląda to całkiem seksownie, zwłaszcza jak jestem w krótkich szortach i dopasowanej koszulce na ramiączkach, a w ćwiczeniach jest dużo wymachów nogami Myślę, madziulku, że nie ma się co krępować, skoro Twój TŻ patrzy, to pewnie mu to sprawia przyjemność ![]() Nitkowałam dzisiaj zęby przy lusterku powiększającym w świetle dziennym... Jak zobaczyłam swoją twarz, to stwierdziłam, że takie lusterka powinny być zakazane |
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do tego, ze Ci się przechyla, może masz za długą sztangę czyli to co łączy jedną kulkę z drugą zazwyczaj zwykłe kolczyki takie co się daje po przebiciu taką mają i po prostu sie nie układają, kupisz sobie z krótszą sztangą to wszystko powinno być ok hej
|
|
|
#4520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak jakos się tak krępuje, może się kiedyś przełamie albo zaproszę go do wspólnych ćwiczeń haha a ja za to nie lubie luster w przymirzalniach ![]() Cytat:
może faktycznie sznaga jest za długa, narazie wkładałam kawałek wacika z jednej strony i zaklejałam na noc plastrem i jak rano ściągałam plaster to prawie przez cały dzień był prosto, jednak pod wieczór znowu się przechylał jak sie wygoi wszystko to włożę jakiegos innego kolczyka i się zobaczy ![]() melduje killera co prawda trochę go zmodyfikowałam bo robiłam z pamięci![]() coś nam net nie chce chodzić dziś
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz muszę sobie kliknąć nowego na allegro bo już mnie ten wkurza za killera , ja się przebieram i idę się katować z Zuzką
|
|
|
#4522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
gospodarczego jeszcze co prawda nie miałam, ale cywilne jest przyjemne i życiowe niech się nie martwi
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Przymierzyłam dzisiaj swoją sukienkę na wesele, jest troszkę luźna w pasie no ale wiadomo za obcisła też być nie może
gdzieś muszą zmieścić się te weselne pyszności przydałyby się jeszcze jakieś kolczyki, więc muszę przejrzeć swoje zbiory, ale kupić jakieś nowe
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie jakiś przepis fajny na tartę ? wiem, że to kruche ciasto bo nie raz robiłam, ale właśnie bym chciała, żeby nie było takie suche
|
|
#4526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
?
|
||
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
zmieniam zdanie tak, że chyba zrobię sernik ala torta
znalazłam takie różne : http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...y/przepis.html http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...u/przepis.html http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...i/przepis.html - wizualnie ten jest sliczny http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...y/przepis.html http://www.kwestiasmaku.com/desery/t...a/przepis.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mam silikonową formę do tarty, ale czeka na swój odpowiedni moment ![]() Mi zawsze robi się większy brzuch przy takich imprezach nawet jak nie zjem jakoś strasznie dużo. Czasami czuję się jak kobieta w ciąży muszę właśnie zrobić usg jamy brzusznej, bo to raczej normalne nie jest. Już mam skierowanie, teraz tylko trzeba się zapisać i czekać na wizytę
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...y/przepis.html http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...y/przepis.html sama już nie wiem
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żadnym bym nie pogardziła
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

?

albo nie włączałam laptopa przez kilka dni i później milion stron do nadrobienia 
I podoba mi się to, że jest krótki, a w dodatku są przerwy 
W ten sposób szybko się nie znudzę tymi ćwiczeniami, a w dodatku nie będę zniechęcona nieustannym cardio. Fakt, że fire i hiity są znacznie fajniejsze niż inne ćwiczenia pobudzające prace serca, które wykonywałam, niemniej jednak często mi się nie chce w tej sposób ćwiczyć, a że nie potrzebuję palić niewiadomo ile tłuszczu, to mogłam sobie dać wolną rękę
?

, ale wiem, ze trzeba, po prostu strasznie mnie to nudzi
za killera , ja się przebieram i idę się katować z Zuzką