Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-13, 14:33   #4501
@na
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Gdzie się podziewałaś ?
Jak TŻ wróci, to będziemy oglądać jakieś mieszkania
oj tam oj tam
w ogóle nie mogłam się na wizaż wbić, przeglądałam wątki ale nie za bardzo pisałam albo nie włączałam laptopa przez kilka dni i później milion stron do nadrobienia

co do pogody to u mnie dzisiaj w miare jest, przynajmniej nie pada

a wczoraj w końcu dorwałam w rossmanie odżywkę z garniera sekrety prowansji , jakaś promocja jest bo zapłaciłam 6,99 i biały lakier z vibo albo lovely, chciałam w sumie z manhattana ale nie było

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
Ma któraś z Was kolczyka w pępku?? Mam problem ze swoim, a nie mogę znaleź wątku o tym na wizażu
ja mam , co Ci się dzieję ?
w ogóle to zdolna jestem, bo ostatnio zgubiłam mojego ulubionego, dziad się musiał odkręcić gdzieś

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość

dziewczyny ide na wesele- nałozyłam sukienke w której mam wystąpić i nie wiem jakim cudem ale przy pachach sadło mi wychodzi;/
chyba sie przytyło
nie wspominałam że to jest sukienka "tuba" bez ramiączek
stanik może faktycznie sporo zmienić, ale sukienki tuby mają to do siebie niestety zawsze też możesz poćwiczyć trochę ręce i klatkę, jakieś pompki itp , to sporo daje
Cytat:

Myślałam ,że fire jest super, ale hiit to dopiero zabawa z tymi podskokami I podoba mi się to, że jest krótki, a w dodatku są przerwy Co nie zmienia faktu, że i tak jestem mokra jakbym przebiegła maraton Za mną jeszcze ab.ripper i rozciąganie
Pozycję motylkową robię tak samo jak babeczka z TF
własnie miałam pytać czy dalej TF robisz jak Ci się podoba ? który tydzień ? mi się hiity w ogóle nie podobały tzn mogłam je robić bo były krótkie i intensywne, ale Fire 55 , 45 ez, 60 nienawidziłam tylko fire 30

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 14:51   #4502
Vinnga
Zakorzenienie

@na, dopiero zaczęłam TF, wcześniej sobie inne ćwiczenia robiłam W dodatku zmodyfikowałam go, tzn. nie robię według załączonego planu, tylko sobie poustawiałam więcej rzeźbienia Ach, ostatecznie też nie kupiłam ekspandera i używam ciężarków - uważam, że się sprawdzają dobrze Gumę do ćwiczeń na nogi mam, więc przy 'lower 20' też się mogę napracować W ten sposób szybko się nie znudzę tymi ćwiczeniami, a w dodatku nie będę zniechęcona nieustannym cardio. Fakt, że fire i hiity są znacznie fajniejsze niż inne ćwiczenia pobudzające prace serca, które wykonywałam, niemniej jednak często mi się nie chce w tej sposób ćwiczyć, a że nie potrzebuję palić niewiadomo ile tłuszczu, to mogłam sobie dać wolną rękę
Dlaczego nienawidzisz fire 30 ? Mnie się bardzo podobał Innych na razie nie ćwiczyłam, bo boję się, że dłużej nie dam rady tak skakać, i tak już byłam czerwona i spocona jak...
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 15:04   #4503
@na
Zakorzenienie

Rozumiem mnie tam trochę denerwowało, że ciągle było to cardio i cardio , a po 3 miesiącach nie spadł mi ani jeden centymetr, dziwne i też mi TF załatwiło kolano, więc uważaj. Teraz bardzo się przykładam do rozgrzewki, kolana przede wszystkim !
Fajnie, że ciężarki Ci pasują, u mnie też się spisywały
Fire nie lubiłam bo się składało z 3 sekcji ćwiczeń, znałam je na pamięć i nie wiem, denerwowały mnie chyba, o wiele bardziej lubiłam te dłuższe fire, nie lubiłam też 40 minutowego rozciągania/jogi - dla mnie to była strata czasu zawsze wtedy co innego robiłam .
Aktualnie ćwiczę ZWOW'y z Zuzką i podoba mi się w nich to, że po 15 minutach z nią nie mam siły na dalsze ćwiczenia dzisiaj akurat robię sobie wolne bo czuję, że mnie wszystkie mięśnie bolą

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-13, 15:09   #4504
Vinnga
Zakorzenienie

Ja dopiero jutro sobie zrobię to rozciąganie 40-minutowe, bo do tej pory robiłam 10-minutówki Akurat uważam, że stretching jest potrzebny po wysiłku i lubię to, więc mam nadzieję, że się nie zanudzę
Dzięki za radę, w takim razie będę rozgrzewać sobie kolana
Mnie się wydaje, że najlepiej jest właśnie ćwiczyć różności: cardio, siłowe, stretch, etc., żeby zadziałąć z każdej strony Może dlatego nie zadziałało na Ciebie, bo mimo wielu filmików do dyspozycji, w planie głównie jest właśnie ciągle skakanie...
Tak sobie myślę, że spróbuję z Zuzką od września/października, bo będzie krótko, ale intensywnie A teraz się nacieszę Fire Ogólnie jestem szalenie zadowolona ze swojej figury i nie potrzebuję zmian, może jedynie bardziej unieść pośladki i bardziej wyeksponować mięśnie brzucha, ale głównie zależy mi po prostu na tym żeby utrzymać takie ciało jakie mam A Ty coś zmieniasz w sobie ? Po Zuzce robisz jakieś rozciąganie? Mnie się wydaje, że od czasu do czasu warto chociaż te 10 minut się rozciągnąć...
Stary 2013-07-13, 15:19   #4505
@na
Zakorzenienie

masz rację, ale z drugiej strony coś jednak to TF powinno dać, bo jadłam też w sumie zdrowo, no ale cóż widocznie mój organizm jest niereformowalny jedynie po tf widziałam spadek cellulitu , coś tam go jeszcze widać pod pośladkami, ale nie tak bardzo.

Co do zmian, no ja ogólnie jestem szczupła, mam taką budowę prostą, wąskie biodra, mało zaznaczona talia nad czym ubolewam, ale chcę właśnie tak jak Ty podnieść jeszcze sobie pośladki ( codziennie staram się 50 przysiadów robić) , umięśnić brzuch - tzn mój brzuch jest umięśniony ale przykrywa to warstwa tłuszczyku i nic go nie rusza i jeszcze uda u góry troszkę by mogły zeszczupleć, poza tym to nic Idę w masę mięśniową, widzę to po bicepsach, których kiedyś nie miałam ręce mi się bardzo poprawiły, kiedyś miałam takie chude jak nogi kurczaka haha więc w sumie praca nad mięśniami i utrzymanie tego , mam nadzieję, że Zuzka pomoże mi to wszystko zrealizować oprócz niej ćwiczę też różne rzeczy z tym kanałem - polecam, bardzo fajne ćwiczenia i chciałabym, żeby mi nie rosły mięśnie na udach, wtedy będę zadowolona

co do rozciągania to zawsze się rozciągam po ćwiczeniach , bardzo podobnie jak w każdym treningu insanity

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-13, 15:49   #4506
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki

Czego musiałaś się sama uczyć ?
[...]
Finansów oczywiście na pewno trochę był to inny zakres, niż na takich studiach w tym kierunku, ale "liznęłam" materiał pod różnymi względami i nie powiem, żeby mi się podobało rachunkowość też miałam do wyboru jako fakultet, ale ominęłam go szerokim łukiem

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 15:57   #4507
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
masz rację, ale z drugiej strony coś jednak to TF powinno dać, bo jadłam też w sumie zdrowo, no ale cóż widocznie mój organizm jest niereformowalny jedynie po tf widziałam spadek cellulitu , coś tam go jeszcze widać pod pośladkami, ale nie tak bardzo.

Co do zmian, no ja ogólnie jestem szczupła, mam taką budowę prostą, wąskie biodra, mało zaznaczona talia nad czym ubolewam, ale chcę właśnie tak jak Ty podnieść jeszcze sobie pośladki ( codziennie staram się 50 przysiadów robić) , umięśnić brzuch - tzn mój brzuch jest umięśniony ale przykrywa to warstwa tłuszczyku i nic go nie rusza i jeszcze uda u góry troszkę by mogły zeszczupleć, poza tym to nic Idę w masę mięśniową, widzę to po bicepsach, których kiedyś nie miałam ręce mi się bardzo poprawiły, kiedyś miałam takie chude jak nogi kurczaka haha więc w sumie praca nad mięśniami i utrzymanie tego , mam nadzieję, że Zuzka pomoże mi to wszystko zrealizować oprócz niej ćwiczę też różne rzeczy z tym kanałem - polecam, bardzo fajne ćwiczenia i chciałabym, żeby mi nie rosły mięśnie na udach, wtedy będę zadowolona

co do rozciągania to zawsze się rozciągam po ćwiczeniach , bardzo podobnie jak w każdym treningu insanity
Fakt, w końcu to program ułożony po to żeby coś schudnąć... Ale jak czytałam wątek o TF, to nie byłaś jedyna, której te ćwiczenia nic centymetrów nie odjęły
Umięśnione ramiona są fajne, oczywiście bez przesady
Też mam nadzieję, że moje nogi się nie rozbudują
No to dobrze, że się rozciągasz
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Finansów oczywiście na pewno trochę był to inny zakres, niż na takich studiach w tym kierunku, ale "liznęłam" materiał pod różnymi względami i nie powiem, żeby mi się podobało rachunkowość też miałam do wyboru jako fakultet, ale ominęłam go szerokim łukiem
Rozumiem Mój TŻ jest raczej przerażony takim przedmiotem jak 'prawo cywilne' cz 'prawo gospodarcze' na tym kierunku, ale jakoś będzie musiał przeżyć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 16:57   #4508
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, w końcu to program ułożony po to żeby coś schudnąć... Ale jak czytałam wątek o TF, to nie byłaś jedyna, której te ćwiczenia nic centymetrów nie odjęły
Umięśnione ramiona są fajne, oczywiście bez przesady
Też mam nadzieję, że moje nogi się nie rozbudują
No to dobrze, że się rozciągasz

Rozumiem Mój TŻ jest raczej przerażony takim przedmiotem jak 'prawo cywilne' cz 'prawo gospodarcze' na tym kierunku, ale jakoś będzie musiał przeżyć
no wiadomo ! nie żebym się robiła jakiś koksu, nie nie

a prawem niech się nie martwi to są akurat te o wiele łatwiejsze przedmioty , z cywilnego i handlowego mam bardzo fajne notatki jakby co

obżarłam się ciastem drożdżowym i taka moja kolacja bo już czuję , że dzisiaj nic więcej nie wcisnę

i szukam inspiracji na tort macie jakieś sprawdzone przepisy? nie koniecznie na biszkopt bo jego piec umiem, raczej o masy i dekorację mi chodzi chcę mamie upiec na urodziny na poniedziałek

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-13, 19:00   #4509
Vinnga
Zakorzenienie

Jak znajdziesz fajny przepis i inspirację to podaj

Dostałam od koleżanki lakier z Manhattanu. Ma piękny, śliwkowy kolor, ładnie się błyszczy na paznokciu i wystarczyła jedna warstwa żeby dobrze pokryć płytkę, ale... Są kobiety, które wyglądają z takim lakierem wieśniacko i takie, które wyglądają z nim elegancko. Ja zaliczam się do tych pierwszych Nie wiem co z nim zrobić
Stary 2013-07-13, 21:19   #4510
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

mam w domu za dużą bluzkę jeansową, która jest uwalona jakimś olejem czy czymś i nie chce zejść. Myślę co by z niej zrobić. Szukam inspiracji, póki co mam :
* http://img.zszywka.pl/0/0089/thb_335...cz-w-ruch-.jpg
* http://2.bp.blogspot.com/-33L8Ak6B0b...cf4e31aae5.jpg
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:37   #4511
lexie42
Zakorzenienie

Spędziłam z TŻ miłe popołudnie i wieczór będąc na bilardzie próbowałam namówić go na pizzę, ale potem mi jakoś przeszła ochota na szczęście byliśmy też w decathlonie i kupiłam sobie koszulkę i bluzę z długim rękawem do biegania bluza ma genialny neonowy pomarańczowy kolor
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 21:39   #4512
natalkaa7522
Zakorzenienie

Lubie neonowe kolory Mam paznokcie u stóp w takim kolorze, rażąco pomarańczowym
Stary 2013-07-13, 23:55   #4513
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam od koleżanki lakier z Manhattanu. Ma piękny, śliwkowy kolor, ładnie się błyszczy na paznokciu i wystarczyła jedna warstwa żeby dobrze pokryć płytkę, ale... Są kobiety, które wyglądają z takim lakierem wieśniacko i takie, które wyglądają z nim elegancko. Ja zaliczam się do tych pierwszych Nie wiem co z nim zrobić
Może na paznokcie u stóp
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja też, z wyjątkiem różowego

Melduję ćwiczenia na brzuch, przysiady i 50 minut hh Znów całą bluzkę miałam mokrą

W środę rano zamówiłam dwie rzeczy na dozie i jeszcze nie przyszły do mojej apteki
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 07:01   #4514
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Postanowiłam, że na jesień/ zimę zrobię sobie zamówienie na ebay(o ile zostanie mi kasa z wakacji), na pewno trafi tam krem wodny - http://circlelens2u.com/media/catalo...mula_dm-en.jpg tylko jeszcze nie wiem jaki Pogadam z demrą o tych problemach skórnych, bo tu jest w sumie 12 typów do redukcji
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 08:23   #4515
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4178168 5]Postanowiłam, że na jesień/ zimę zrobię sobie zamówienie na ebay(o ile zostanie mi kasa z wakacji), na pewno trafi tam krem wodny - http://circlelens2u.com/media/catalo...mula_dm-en.jpg tylko jeszcze nie wiem jaki Pogadam z demrą o tych problemach skórnych, bo tu jest w sumie 12 typów do redukcji [/QUOTE]
Właśnie, muszę sobie zamówić ślimaczka A nawet cztery, bo jeszcze moja siostra, koleżanka i mamy przyjaciółka chcą żebym dla nich zamówiła Nad serum wodnym też się zastanawiam Ale muszę już myśleć o tym zamówieniu, bo lada chwila kończą mi się moje kremy
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Może na paznokcie u stóp

Ja też, z wyjątkiem różowego

Melduję ćwiczenia na brzuch, przysiady i 50 minut hh Znów całą bluzkę miałam mokrą

W środę rano zamówiłam dwie rzeczy na dozie i jeszcze nie przyszły do mojej apteki
Na razie zrobiłam nim wzorki przy zwykłym frenchu Mam w szafce kilka szablonów, więc najwyżej wykorzystam go do tego A później rzeczywiście pomyślę o stopach

Brawo ! Ja dzisiaj mam w planach tylko abs 10 oraz stretch 40 Wieczorem jadę do koleżanki na noc

O, to długo idzie, mnie jeszcze się nie zdarzyło tyle czekać Widocznie nie mieli tej rzeczy na stanie i czekają aż im dostarczą.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 08:33   #4516
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo ! Ja dzisiaj mam w planach tylko abs 10 oraz stretch 40 Wieczorem jadę do koleżanki na noc

O, to długo idzie, mnie jeszcze się nie zdarzyło tyle czekać Widocznie nie mieli tej rzeczy na stanie i czekają aż im dostarczą.
Nienawidzę stretchingu, ale wiem, ze trzeba, po prostu strasznie mnie to nudzi
Zazdroszczę nocy u koleżanki, nie pamiętam kiedy ja nocowałam u koleżanki, a kiedyś to prawie co weekend u kogoś

Pojawiła się notka, że nie mają tego na stanie i w ciągu 48h dostarczą. W środę opuściło magazyn centralny, w czwartek regionalny i od tego czasu cisza. Może nie wożą w soboty

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-07-14 o 08:35
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:27   #4517
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
ja mam , co Ci się dzieję ?
w ogóle to zdolna jestem, bo ostatnio zgubiłam mojego ulubionego, dziad się musiał odkręcić gdzieś [COLOR="Silver"]
l:
Robilam kolczyka w kwietniu i i mimo ze ładnie przemywam go solą fizjologiczną to troche mi się papra i nie wiem co robić poza tym cały czas przechyla mi się na jedną stronę w lewo a nie chce się ułożyć na wprost chociąz jest ładnie prosto zrobiony

zaraz zabieram się za jakieś ćwiczenia jeszcze nie wiem co, bo jestem u TŻ i nie chce sie za bardzo spocić i skakać przy nim machając cyckami on się uczy i będzie zerkać na mnie, a nie lubię tego
Stary 2013-07-14, 10:59   #4518
Vinnga
Zakorzenienie

No co Ty, ja lubię jak TŻ się na mnie patrzy, gdy ćwiczę Uważam, że wygląda to całkiem seksownie, zwłaszcza jak jestem w krótkich szortach i dopasowanej koszulce na ramiączkach, a w ćwiczeniach jest dużo wymachów nogami Myślę, madziulku, że nie ma się co krępować, skoro Twój TŻ patrzy, to pewnie mu to sprawia przyjemność

Nitkowałam dzisiaj zęby przy lusterku powiększającym w świetle dziennym... Jak zobaczyłam swoją twarz, to stwierdziłam, że takie lusterka powinny być zakazane
Stary 2013-07-14, 11:28   #4519
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
takie kolory przy opaleniźnie mega wyglądają
Cytat:
Robilam kolczyka w kwietniu i i mimo ze ładnie przemywam go solą fizjologiczną to troche mi się papra i nie wiem co robić poza tym cały czas przechyla mi się na jedną stronę w lewo a nie chce się ułożyć na wprost chociąz jest ładnie prosto zrobiony
kup sobie w aptece maść Tribiotic smaruj tydzień, później zrób przerwę i smaruj znowu jeśli nie pomoże , ja używałam od razu po przebiciu i raz dwa mi się wszystko zagoiło, a kolczyka mam już z 7 lat
co do tego, ze Ci się przechyla, może masz za długą sztangę czyli to co łączy jedną kulkę z drugą zazwyczaj zwykłe kolczyki takie co się daje po przebiciu taką mają i po prostu sie nie układają, kupisz sobie z krótszą sztangą to wszystko powinno być ok

hej

*Ćwiczę*

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 11:47   #4520
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
No co Ty, ja lubię jak TŻ się na mnie patrzy, gdy ćwiczę Uważam, że wygląda to całkiem seksownie, zwłaszcza jak jestem w krótkich szortach i dopasowanej koszulce na ramiączkach, a w ćwiczeniach jest dużo wymachów nogami Myślę, madziulku, że nie ma się co krępować, skoro Twój TŻ patrzy, to pewnie mu to sprawia przyjemność

Nitkowałam dzisiaj zęby przy lusterku powiększającym w świetle dziennym... Jak zobaczyłam swoją twarz, to stwierdziłam, że takie lusterka powinny być zakazane
haha całkiem możliwe, że sprawia mu to przyjemność jednak jakos się tak krępuje, może się kiedyś przełamie albo zaproszę go do wspólnych ćwiczeń

haha a ja za to nie lubie luster w przymirzalniach zawsze w nich grubo wyglądam

Cytat:
takie kolory przy opaleniźnie mega wyglądają

kup sobie w aptece maść Tribiotic smaruj tydzień, później zrób przerwę i smaruj znowu jeśli nie pomoże , ja używałam od razu po przebiciu i raz dwa mi się wszystko zagoiło, a kolczyka mam już z 7 lat
co do tego, ze Ci się przechyla, może masz za długą sztangę czyli to co łączy jedną kulkę z drugą zazwyczaj zwykłe kolczyki takie co się daje po przebiciu taką mają i po prostu sie nie układają, kupisz sobie z krótszą sztangą to wszystko powinno być ok

hej
okej, to kupię tą maść, dzięki może faktycznie sznaga jest za długa, narazie wkładałam kawałek wacika z jednej strony i zaklejałam na noc plastrem i jak rano ściągałam plaster to prawie przez cały dzień był prosto, jednak pod wieczór znowu się przechylał jak sie wygoi wszystko to włożę jakiegos innego kolczyka i się zobaczy

melduje killera co prawda trochę go zmodyfikowałam bo robiłam z pamięci coś nam net nie chce chodzić dziś
Stary 2013-07-14, 11:51   #4521
@na
Zakorzenienie

Cytat:
haha całkiem możliwe, że sprawia mu to przyjemność jednak jakos się tak krępuje, może się kiedyś przełamie albo zaproszę go do wspólnych ćwiczeń

haha a ja za to nie lubie luster w przymirzalniach zawsze w nich grubo wyglądam

okej, to kupię tą maść, dzięki może faktycznie sznaga jest za długa, narazie wkładałam kawałek wacika z jednej strony i zaklejałam na noc plastrem i jak rano ściągałam plaster to prawie przez cały dzień był prosto, jednak pod wieczór znowu się przechylał jak sie wygoi wszystko to włożę jakiegos innego kolczyka i się zobaczy

melduje killera co prawda trochę go zmodyfikowałam bo robiłam z pamięci coś nam net nie chce chodzić dziś
ja w tej chwili mam kolczyka którego dostałam zaraz po przebiciu i też mi się we wszystkie strony kręci bo jest za długi zaraz muszę sobie kliknąć nowego na allegro bo już mnie ten wkurza

za killera , ja się przebieram i idę się katować z Zuzką

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-14, 13:13   #4522
Aysell
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
[...]

Tak jak @na napisała, to nic strasznego gospodarczego jeszcze co prawda nie miałam, ale cywilne jest przyjemne i życiowe niech się nie martwi

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 13:25   #4523
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Hej

Tak jak @na napisała, to nic strasznego gospodarczego jeszcze co prawda nie miałam, ale cywilne jest przyjemne i życiowe niech się nie martwi
Oki

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 14:02   #4524
lexie42
Zakorzenienie

Przymierzyłam dzisiaj swoją sukienkę na wesele, jest troszkę luźna w pasie no ale wiadomo za obcisła też być nie może gdzieś muszą zmieścić się te weselne pyszności przydałyby się jeszcze jakieś kolczyki, więc muszę przejrzeć swoje zbiory, ale kupić jakieś nowe
Stary 2013-07-14, 14:05   #4525
@na
Zakorzenienie

Dziewczyny macie jakiś przepis fajny na tartę ? wiem, że to kruche ciasto bo nie raz robiłam, ale właśnie bym chciała, żeby nie było takie suche

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-14, 14:14   #4526
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Przymierzyłam dzisiaj swoją sukienkę na wesele, jest troszkę luźna w pasie no ale wiadomo za obcisła też być nie może gdzieś muszą zmieścić się te weselne pyszności przydałyby się jeszcze jakieś kolczyki, więc muszę przejrzeć swoje zbiory, ale kupić jakieś nowe
Coś w tym jest

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Dziewczyny macie jakiś przepis fajny na tartę ? wiem, że to kruche ciasto bo nie raz robiłam, ale właśnie bym chciała, żeby nie było takie suche
A na torta już znalazłaś ?
Stary 2013-07-14, 14:18   #4527
@na
Zakorzenienie

Cytat:
A na torta już znalazłaś ?
zmieniam zdanie tak, że chyba zrobię sernik ala torta
znalazłam takie różne :

http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...y/przepis.html
http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...u/przepis.html
http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...i/przepis.html - wizualnie ten jest sliczny
http://www.kwestiasmaku.com/desery/t...a/przepis.html

*Ćwiczę*

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 14:27   #4528
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam kilka, ale szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie robiłam nawet mam silikonową formę do tarty, ale czeka na swój odpowiedni moment
Cytat:
Coś w tym jest
Mi zawsze robi się większy brzuch przy takich imprezach nawet jak nie zjem jakoś strasznie dużo. Czasami czuję się jak kobieta w ciąży muszę właśnie zrobić usg jamy brzusznej, bo to raczej normalne nie jest. Już mam skierowanie, teraz tylko trzeba się zapisać i czekać na wizytę
Stary 2013-07-14, 14:34   #4529
@na
Zakorzenienie

sama już nie wiem

*Ćwiczę*

Stary 2013-07-14, 15:03   #4530
Vinnga
Zakorzenienie

Wszystkie są kuszące Żadnym bym nie pogardziła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości