|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
No a jak
![]() Jaaa ? Nic a nic ![]() ![]() Obiecałam sobie, że nie zacznę znów palić... No i co ? Wurwiona wróciłam z biura i pierwsze co, to kierunek sklep- fajacze. Jestem zła na samą siebie. ![]() Plusem jest, że dorwałam Fruity Passion Garniera. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się i jeszcze bardziej zrył mi się humor.. ;(
Bo przyjaciółka była na koncercie, a on ze swoimi kolegami przyjechali na motocyklach. Tam gadali i wgl. I nagle taki jeden pyta JEGO -No T. widzę jakaś lovka się kręci -Co? Z kim? -No z Klaudią. -Jaka lovka, nie ma żadnej lovki.. To już chyba szans na nic nie mam..
Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2013-06-24 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Idę po wyniki badań, niby nic mi nie dolega, ale zawsze dreszcz emocji jest ![]()
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, nie przeżywanie tego jest bardzo trudne ;(
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie załamuj się, będzie wszystko dobrze, myślisz, że przyznał by się przed kolegami, że mu się podobasz?? Na prawdę wątpię w to, faceci w tym wieku tacy są. I mam dla Ciebie jeszcze jedną radę, nie wysyłaj swojej koleżanki, kolegów na rozmowy z nim na swój temat, bo jak go tak będą wszyscy męczyć to będzie miał już dość i będzie "za dużo" Ciebie w jego życiu. Nie naciskaj go. Nie pokazuj, że Ci bardzo zależy. Może jak troszkę odpuścisz, dasz mu troszkę swobody, nie będziesz zabiegała o jego względy, a wręcz będziesz obojętna to sam przyjdzie do Ciebie. Uwierz mi;-) i powodzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za cenne rady ![]() Mam nadzieję że wszystko co tu piszecie sprawdzi się.
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Deszczowy psie post o moich pędzlach: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4607
Ediza nie wiem co zrobiłaś, ale zdałam egzamin. Także od dziś mam wakacje ![]() Niedługo jadę po małą. Nie mogę sie doczekać aż ją zobaczę i wezmę na ręce. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2013-06-24 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
miranda122 ja też miałam bardzo ciężko z moim obecnym TŻ, wcześniej byłam związana z jego kolegom z klasy, ale szczerze mówiąc nie można było tego nazwać związkiem, trwał on ledwo miesiąc, i widywaliśmy się tylko na chwilę w szkole, nawet ani razu do mnie nie przyjechał, nic nas nie łączyło, ten związek to był jedna wielka pomyłka i nie wiem dlaczego on w ogóle miał miejsce, podczas trwania tego związku poznałam mojego obecnego TŻ. Ale przejdźmy do sedna sprawy, zawsze jak mnie widział to zagadał coś, pozaczepiał jak to w liceum mają w zwyczaju faceci robić, po szkole razem chodziliśmy na przystanek i tak od słowa do słowa zbliżaliśmy się do siebie, wymieniliśmy się numerami telefonów, korespondowaliśmy i szczerze mówiąc TŻ nie chciał wchodzić w związek z osobą, która była w związku z jego kolegą z klasy, miał bardzo duże obawy. W tym czasie korespondowaliśmy ze sobą, zaczął do mnie pisać inny chłopak ale mówiłam mu, że jestem już zainteresowana kimś innym i żeby dał mi spokój, ale pisał dalej nagminnie i najgorsze to, że znali się z moim (wtedy jeszcze nie moim TŻ) i ten koleś powiedział mu, że ze mną pisze. I w tym momencie TŻ napisał mi, że życzy powodzenia w dalszym życiu itp. Nie odzywał się do mnie, ja oczywiście też nie napisałam nic do niego. Odezwał się po dwóch tygodniach, jak był trochę chwycony na ognisku. Wyjaśniliśmy sobie wszystko i postanowiliśmy spróbować. I jak myślałam, że zaczęło się już wszystko układać tak jego koledzy (koledzy, którzy nie potrafili sobie nawet dziewczyny znaleźć) opowiadali mu o mnie jakieś głupoty tzn. że widzieli jak się całuję z jakimś gościem, albo, że jak go w szkole nie ma to podrywam jakiś innych gości itp. nagminnie słyszał takie słowa z ich ust. Oczywiście mówiłam mu, że nie jest to prawdą, niby mi wierzył ale miał dystans do mnie, czułam to. I nie chciał mi nawet powiedzieć, kto mu takie rzeczy opowiadał. Skończyły się te głupie opowiadania o mnie jak zrozumieli, że to coś poważnego. Na prawdę w pewnym momencie miałam już dość, chciałam zrezygnować ale nie poddaliśmy się, walczyliśmy o siebie i jesteśmy razem już ponad 4 lata, szczęśliwi jak nigdy dotąd ;-)
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-06-24 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Wtajemniczenie
|
Dolczi koniecznie fotki, czekamy na małą
![]() miranda Ale po co Ci chłop, idą wakacje idziesz do nowej szkoły może akurat wydarzy się coś nowego - ciekawego ![]() A ten później będzie żałował ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
Nie zdałam dziś analizy jakościowej ;-( kampanio wrześniowa witaj!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam i na blogu spisałam wszystkie (chyba) rzeczy do włosów.
Kascysko nie przebiję, ale jestem w szoku, że ja tyle mam. ![]() A zaczynało się od szamponu i odżywki napakowanej sylikonami.. ![]() Także tego, jak ktoś chce zobaczyć, to na swoją odpowiedzialność wchodzi na bloga, do którego link macie w podpisie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie mogę doczekać się zdjęć małej! ![]()
![]() |
#4517 |
Rozeznanie
|
zdjęcie różowego tintu z bell na ustach (machnęłam na szybko, wychodząc na egzamin)
i jak tak paczę, to wstawiłam je odwrotnie
If you change nothing, nothing will change Edytowane przez Pani_Herbatka Czas edycji: 2013-06-24 o 13:11 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sorry, nie wiem, jak to się stało ![]() trzyma się, od 4h mam go na ustach i delikatnie schodzi. Polecam!
![]() |
#4520 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, serdeczne dzięki za kciuki i wsparcie - naprawdę macie chody u siły wyższej, bo się udało! Egzamin z całości studiów zdany autentycznie cudem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Zakorzenienie
|
Ej, na kogo jeszcze i jak zastosowana ?
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą policzyłam sobie, ilu przez moje życie przetoczyło się facetów odkąd skończyłam 16 lat. Chyba jestem w szoku ![]() Cytat:
![]() Wy tutaj znacie się na wszystkim - co może oznaczać bardzo obniżony poziom eozynofili? ![]()
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niby tak, ale to trudne, bo nigdy tak się nie czułam i nigdy mi tak bardzo nie zależało. Nie potrafię teraz po prostu zapomnieć o wszystkim i po prostu odpuścić.
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41466857]Dziewczyny, serdeczne dzięki za kciuki i wsparcie - naprawdę macie chody u siły wyższej, bo się udało! Egzamin z całości studiów zdany autentycznie cudem
![]() ![]() ![]() Gratuluję ! ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() No działa np. na osobę wykonującą tę kurację ;> Co do stosowania, to jest przed 22 więc nie będę się zagłębiać w szczegóły, jednakże powiem tylko, że kilka razy w tygodniu zastosowana powinna zdziałać cuda. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | ||
Zakorzenienie
|
o dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() ja lubie z hakuro ![]() Cytat:
![]() dzięki za wklejenie fotki ![]() masz bardzo ładne pełne usta ![]()
![]() |
#4525 |
Rozeznanie
|
Heeej!
Laski, wróciłam, nie wiem czy mnie pamiętacie, zaginęłam przed sesją ![]() Ale właśnie wróciłam z ostatniego egzaminu, omiotę mieszkanie i powracam do świata żywych. Włosowo: W czasie sesji dużo olejowałam, bo nie wychodziłam z domu. Kupiłam wczoraj Bingo z Ghassoul (Jak to TŻ powiedział "na odwagę, przed egzaminem"). Na razie użyłam tylko raz, jako d/s na 10 minut. Na skalpie bardzo fajnie, na długości są też, przede wszystkim są sypkie ![]() Chyba trzeba zacząć myśleć o ochronie włosów przed słońcem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ale to trudne ;(
#4527 |
Zakorzenienie
|
Ah, 10 lat temu bylam taka jak Ty, teraz jak o tym pomyślę to
![]() ![]()
#4528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
jeszcze niecałe 500 postów i nowy wątek
![]() ja sobie dzisiaj chilluję na balkonie ![]() ![]() ![]() ![]()
#4530 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.