Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-14, 06:46   #4501
martuszka0
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Dzień dobry mamuśki

za dzisiejsze wizyty

Ale wczoraj padnięta byłam, już przed 22 ległam do wyrka i padłam!! od razu usnęłam, chyba z tych emocji hihi

Zapomniałam wczoraj dodać, że dostałam skierowanie na badanie moczu i morfologię no i lekarka powiedziała, że nie muszę brać witamin, bo mam dobre wyniki z krwi... Na razie nadal kwas foliowy... Troche się zdziwiłam, no ale ona chyba lepiej się zna

Miłego dnia
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 06:49   #4502
carolyna86
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Ale wczoraj padnięta byłam, już przed 22 ległam do wyrka i padłam!! od razu usnęłam, chyba z tych emocji hihi
łeee, to ja padłam jak mucha o 20:30

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 06:50   #4503
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
To my tak minimalistycznie mamy w naszym pokoju Zero figurek, wazonów, dywanów, mało mebli I faktycznie ten pokój szybciej się sprząta. Ale u Emilki już się nie dało
Ja tam nie mam nigdzie dywanów, ale przy młodym samodzielnie jedzącym tzn starającym się podłoga do mycia i tak kilka razy w tyg Poza tym dziecięcy pokój to inny świat, porządek tylko jak śpi

paulka gratulacje dla cioci

Nikki udanej wizyty Ale masz te sny

Mój Tuptuś wyczuł w nocy, że jesteśmy sami i o 2 przydreptał oczywiście z hau hau Ale spał do 6.20 szału ni ma Jak się zbiorę i ogarnę chałupę to się pakujemy i w drogę, ciekawe jak mi młody wytrzyma w autobusie z godzine.... A dopisze się w klubie jakby się okazało że neta nie ma u mamy
A Seleniti nadal nie dała znaku??

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 06:57   #4504
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

dzień dobry
ja dziś wieczorem śmigam na wizyte nie mogę się doczekać
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie... U maleństwa wszystko w najlepszym porządku. Fikał koziołki ginka pokazała mi że bobas ma 2 półkule, że wszystkie narządy są na swoim miejscu, że kręgosłu ma pieknie uformowany że nie ma sie do czego przyczepić prześliczny widok ruszającego się maleństwa, machającego do mamy swoją rączką. Średnica główki 36mm także wielkości wszystkie idealne jak na 17 tc

No i najprawdopodobniej będzie Franek także małż się cieszy - ja chyba też, miałam takie przeczucie... Następna wizyta 11.12 - także proszę o dopisanie mnie do listy wizyt mam nadzieje że pani doktor wówczas mi potwierdzi swoje przypuszczenia i będę miała piękny prezent urodzinowy bo mam 12.12.

dziękuje za kciuki to na pewno dzięki wam

No i mamy pozwoleństwo na kołysanie bobasa - mąż wniebowzięty - ja też

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Pomarańcza millenium czytałam - i wiem że kiedyś do tej trylogii wróce
super wieści, gratuluje synusia
Cytat:
U mojego dzidzia też wszystko w jak najlepszym porządku rośnie bez problemu, ma już 10 cm byk z niego hihi ale jakiś taki spokojny na tej wizycie był, nie chciał nam pomachać, tylko leniwie leżał kolejna wizyta za 4 tygodnie hope dopiszesz moją wizytę? może wtedy poznam płeć?
super wieści
Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Mój Tuptuś wyczuł w nocy, że jesteśmy sami i o 2 przydreptał oczywiście z hau hau Ale spał do 6.20 szału ni ma Jak się zbiorę i ogarnę chałupę to się pakujemy i w drogę, ciekawe jak mi młody wytrzyma w autobusie z godzine.... A dopisze się w klubie jakby się okazało że neta nie ma u mamy
A Seleniti nadal nie dała znaku??
na jak długo jedziecie??oby szybciutko Wam podróż minęła

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 06:58   #4505
pomarancza24
Zadomowienie

Witam się z rana, dzusta idę na badania, ale na szczęście tylko mocz, cukier i morfologia, wiec dużo nie wyjdzie.
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:06   #4506
Nikii89
Zakorzenienie

Madziula aby Wam podróż minęła bezproblemowo

Co do Seleniti to ostatnio odzywała się u Nas 11.11 a ostatnie logowanie 12.11. Zaczynam się martwić ...
Stary 2013-11-14, 07:16   #4507
pomarancza24
Zadomowienie

Dziewczyny dałam zdjęcie brzuszka do klubu
Właśnie co z selenti...
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 07:26   #4508
Nikii89
Zakorzenienie

Pomarańcza widziałam śliczny
Stary 2013-11-14, 07:29   #4509
Aldrin
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
je żech! ze śląska cieszyńskiego

tez płace i też boli. ale jeszcze tylko jeden semestr i koniec.... by to jeszcze gwarantowało prace w przyszłości w zawodzie....
No to blisko mnie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Ale macie fajne brzuchy! Ja juto zaczynam 14sty tydzien i nic. Echhh mam nadzieje, ze zacznie w koncu rosnac.

Gratulacje za 14 tydzień

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
A widzisz też muszę sobie zakupic takowy, bo te normalne już mnie do szału doprowadzają...
Ale ja bym się wina napiła... Stoi około 20 butelek w witrynie i jedyne co to mogę popatrzec

Dziewczynki Was jest dużo ze Śląska, powiedzcie mi co to jest GALERT? Ja wszędzie słysze tą nazwę ale nie wiem co to jest...
Maiłam odpowiedzieć ale widzę, że już odpowiedz dostałaś

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Możecie podać jeszcze raz tego linka z kalkulatorem rozmiaru biustonosza? Pierwsze słyszę o takich rozmiarach jak np 75dd Gdzie mozna kupić taka bieliznę? Ja to totalny łaik jestem w tym temacie muszę przyznać. Wszystkie staniki mam z Triumpha albo z Intimissimi (tam to w ogóle jest jakaś kosmiczna rozmiarowka, której nie rozumiem)
Ja mam jeden stanik z triumpha i nie jest to to co tygryski lubią najbardziej

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
justynka martuszka gratki!

pallas ril - te kalkulatory to jakies dziwne, mi w kazdej stronce wychodzi inny, w jednym nawet F ;o a C kupuje... chyba to zalezy od firmy juz.

principessina- na listę wpisuje niki te ktore same wyslaly jej dane wg wzrou na 1 stronie takze jak cos to napisz do niej ok

Masz racje każda firma ma swoje rozmiarówki, ja zazwyczaj kupowałam 60 c a pani bra-fiterrka(czy jak to tam się pisze) mnie zmierzyła i podobno mam 60e i u niej mierzyłam 20 staników a każdy leżał inaczej

Wszystkie macie śliczne brzuszki
Stary 2013-11-14, 07:30   #4510
kasiab91
Zakorzenienie

Hej

Napisałam do Seleniti PW, ale niestety cisza Martwię się...

Gratuluję wszystkich udanych wizyt Justynka i Tobie synusia
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:34   #4511
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Jestem na tel więc nie moge wejść na klub. Selenity nie zostawiła nr tel moze? Można by jej wysłać smsa że się martwimy...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 07:39   #4512
pikaso
Zadomowienie

Paulka jestem, jestem. Podczytuję was na bieżąco, tylko jakoś nie mam weny do pisania.
Gratuluję wszystkim prawidłowych wyników.
Ja też już bym chciała mieć to za sobą. Proszę o dopisanie mnie do listy wizyt 20.11 Prenatalne, 26.11wizyta normalna.
Dzisiaj moje dziecko będzie miało pasowanie na przedszkolaka.
Babcia i dziadek zjeżdżają więc muszę trochę chałupę ogarnąć.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:41   #4513
Seksta
Rozeznanie

Dzień dobry z rana witam się w 14 stym tygodniu. Za tydzień w czwartek 21.11 wizyta, możecie mnie dopisać jestem ciekawa czy dostane skierowanie na mocz i morfologię i kiedy usg....a powiedzcie mi: miała juz ktoras z was ten test z piciem glukozy? Bo wyczytałam ze podobno w I i III trymestrze powinno się mieć. Czy tylko jak wyniki krwi wyszły niepokojąco?
Też się zastanawiam co z Seleniti....

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:42   #4514
kasiab91
Zakorzenienie

Właśnie zostawiła. Ja nie mam możliwości napisania do niej w tej chwili... Niestety

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana witam się w 14 stym tygodniu. Za tydzień w czwartek 21.11 wizyta, możecie mnie dopisać jestem ciekawa czy dostane skierowanie na mocz i morfologię i kiedy usg....a powiedzcie mi: miała juz ktoras z was ten test z piciem glukozy? Bo wyczytałam ze podobno w I i III trymestrze powinno się mieć. Czy tylko jak wyniki krwi wyszły niepokojąco?
Też się zastanawiam co z Seleniti....
Nie jestem pewna, ale glukoze robi sie chyba cos okolo 20 - 22 tc
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-14, 07:53   #4515
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Kasiabku to wyslij mi na priv jak mozesz to zaraz do niej napisze. Prywatne wiad mozna chyba odbierac na komorce?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 07:57   #4516
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Kasiabku to wyslij mi na priv jak mozesz to zaraz do niej napisze. Prywatne wiad mozna chyba odbierac na komorce?

Kochana poszła PW
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-14, 08:03   #4517
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dzieki Kasiu juz wyslalam

Stary 2013-11-14, 08:05   #4518
Seksta
Rozeznanie

A my jedziemy w sobotę na ślub, wesele + poprawiny w niedziele. Jestem ciekawa jak się będę czuć, hotel mamy zapewniony. To jest ślub tej mojej kolezanki- kierowniczki. 100 km od Poznania i nie wiem jak dam rade: jedyna trzezwa na weselu ale wybawie się bo kolejne dopiero w sierpniu no i wtedy juz z maluszkiem

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 08:14   #4519
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Planuję wrócić w sb na noc, jak Tż sie zwlecze do domu, a Oliś zostanie u babci do niedzieli. Zobaczymy czy w międzyczasie Tż czegoś nei zmajstruje Oczywiście obiad na nd już załatwił we wtorek - do teściowej jedziemy

Dobra chyba się ogarnęłam, nie jest źle w domu, prócz tego że Olaf zdążył wszystkie duże auta do salonu wwieźć A teraz lata z koralami na szyi Więc zmykam, odezwiemy sie jak odpale net a jak mi się nie uda, to po 16 wraca mama, ona sie na tym zna
Trzymcie kciuki, na szczęście mam tylko małą torbę, dziecko i wózek

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 08:18   #4520
asia27100
Zakorzenienie

Aldrin a skąd jesteś?

witam jeszcze bardziej chora

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 08:19   #4521
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Planuję wrócić w sb na noc, jak Tż sie zwlecze do domu, a Oliś zostanie u babci do niedzieli. Zobaczymy czy w międzyczasie Tż czegoś nei zmajstruje Oczywiście obiad na nd już załatwił we wtorek - do teściowej jedziemy

Dobra chyba się ogarnęłam, nie jest źle w domu, prócz tego że Olaf zdążył wszystkie duże auta do salonu wwieźć A teraz lata z koralami na szyi Więc zmykam, odezwiemy sie jak odpale net a jak mi się nie uda, to po 16 wraca mama, ona sie na tym zna
Trzymcie kciuki, na szczęście mam tylko małą torbę, dziecko i wózek
Będzie dobrze, ale na zapas

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Aldrin a skąd jesteś?

A co się dzieje??
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-14, 08:19   #4522
gosius91
Zakorzenienie

Czesc !

Grrr, jestem zla, rozczarowana i w ogole. Wyjde dopiero jutro.. Czyli za ponad 24h - zwariuje. Leze bezczynnie, bo juz mi nic nie robia. No, coz trudno - ale normalnie mnie trafi tutaj... :/ Dzisiaj pobudke zaserowali o 5.15 -.-' Jaaaa chce do domu

DOOOOOOOOOMU !!

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 08:20   #4523
monita01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
poamaracza bo u mnie nie ma ogorkow kiszonych, ostatnio za to upolowalam buraki w jakims dyskoncie, cieszylam sie jak glupia mam ochote na tyle polskich smakow, ufff moze jakas paczke na swieta sobie zamowie

a czy ja moglabym w ogole prosic o dopisanie mnie do listy?
U nas kiszonych ogorkow nie dostane, ale dobre konserwowe juz tak (te tutejsze sa takie miekkie i slodkie, nie podchodza mi; ale ostatnio w kilku sklepach pojawily sie niemieckie ogorki, kilka rodzajow, na jednych nawet napisane "polish style" i bardzo mi smakuja). Buraczki natomiast sprzedawane sa juz ugotowane, zapakowane prozniowo po 3, u Was nie? Mam tez sklep polski prze polskiej knajpce i jak tam jestem na obiedzie, to zawsze cos pokupuje

Cytat:
Zapomniałam wczoraj dodać, że dostałam skierowanie na badanie moczu i morfologię no i lekarka powiedziała, że nie muszę brać witamin, bo mam dobre wyniki z krwi... Na razie nadal kwas foliowy... Troche się zdziwiłam, no ale ona chyba lepiej się zna

Miłego dnia
Nie przejmuj sie, ja tez tylko biore kwas foliwoy z jodem

Witam sie w 17stym tygodniu ! Ja dzis mam wizyte, ale chyba tylko po odbior badan na posiew, wiec beznadzieja, bo tylko sie najezdze....

Edytowane przez monita01
Czas edycji: 2013-11-14 o 08:21
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 08:24   #4524
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin a skąd jesteś?

No to dużo zdrówka Ze śląska jestem
Stary 2013-11-14, 08:26   #4525
Zytus
Rozeznanie

Nikii89 dzięki za wywołanie Wiadomość od Ciebie z motywowała mnie do ruszenie tyłka i włączenia kompa.
Zyję i mam sie dobrze, staram sie Was czytać w miarę na bieżąco, ale z telefonu,a tam ciężko mi sie pisze.
W skrócie napisze, ze ostatnia wizyte mialam na koniec października, bejbik na szczescie zdrowo rośnie,płci jeszcze nie poznałam, a no i zaczynam czuc ruchy w koncu!
Nastepną wizytę mam 27 i bedzie to juz usg połowkowe (jejku juz połowa, alez to zleciało)

No i postaram sie chociaz raz dziennie cos napisac, żebyscie sie nie martwiły
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 08:27   #4526
janeczka7891
Zadomowienie

Witam )
Nikii mi też się jakieś pierdoły dziś śniły nawet nie chcę sobie przypominać

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Co do sprzątania to u nas najbardziej sprawdził sie minimalizm Minimum mebli, żadnych zasłon, dywanów, minimum ozdobek typu wazony, figurki, żadnych półek tylko zamykane szafki. Powiem wam, ze sprzątanie całego mieszkania na full zajmuje może ze dwie godziny... Tylko, ze po pierwsze trzeba lubić minimalistyczny wystrój, a po drugie z dzieckiem to chyba nie zadziała

Co do gotowania to u mnie sprawdza sie gotowanie na kilka dni. Tylko, zeby nam sie nie przejadlo to mroze i jemy np 2 tyg pózniej druga cześć
ja tak robiłam w PL cały czas, tylko że tam miałam super dużą zamrażarkę a tu lipa i to się nie sprawdzi. Bardzo polecam ten sposób, nie dość że szybko potem obiad jest, bez monotonii to jeszcze czystko w kuchni hahah

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Witam z rana, wczoraj po raz kolejny zostałam ciocią

Bartoszek urodził się przed połnocą, i jest cuudny patrząc na jeho zdjęcie chciała bym już tulić moje szkraby

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, i miłego dzionka życzę

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Zapomniała bym, witam się w 12 tyhodniu

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Czesc !

Grrr, jestem zla, rozczarowana i w ogole. Wyjde dopiero jutro.. Czyli za ponad 24h - zwariuje. Leze bezczynnie, bo juz mi nic nie robia. No, coz trudno - ale normalnie mnie trafi tutaj... :/ Dzisiaj pobudke zaserowali o 5.15 -.-' Jaaaa chce do domu

DOOOOOOOOOMU !!
znam ten ból, jak lezałam w 7 m-cu z F. to też tam pobudki przed 6 robili ehhhhhh właziła połozna jak z busza światło zaświeciło i szybko na słuchanie tętna trzeba było iść.

U nas szaro i ponuro kurcze nie mam tu bótów, muszę w sobotę sobie kupić bo jak śnieg spadnie to leze. Mam na obcasiku ale nie wygodne są na spacery z małym.
Stary 2013-11-14, 08:28   #4527
lolitka888
Rozeznanie

Hejka

Obudziłam się nie w sosie
Źle dziś spałam.Śniło mi się,że się pokłociłam ostro z siostrą,ona coś nagadała swoim znajomym i oni wydzwaniali do mnie i się ze mnie śmiali a ja nie moglam nic wytłumaczyć no i znowu płakałam przez sen i się zapowietrzyłam..ehh.. Odkąd jestem w ciązy już 3 taka akcja. Mąż musi mnie wybudzać bo oddycham i płacze normalnie jak na żywo.masakraa..
Do tego wykupiłam wczoraj to żelazo..105 mg.Wziełam na noc i poł nocy mi tak burczało w brzuchu jakbym kota zjadła..centralnie,głosno długo i często..rano pognało mnie po kromce chleba z rozwolnieniem
Coś czuje,że będę miała problemu z tym żelazem a i tak mam zamiar brać 1 dziennie a nie 2.
Zazdroszcze Wam,że nie macie anemii..
Mam humor do dupy dziś ehh..

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Albo poprostu tybaliki czyli galaretka driobowa z warzywami podaje sie ja z octem [COLOR="Silver"]
A My w domu mówimy na to studzinina(też śląsk jestem)

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie... U maleństwa wszystko w najlepszym porządku. Fikał koziołki ginka pokazała mi że bobas ma 2 półkule, że wszystkie narządy są na swoim miejscu, że kręgosłu ma pieknie uformowany że nie ma sie do czego przyczepić prześliczny widok ruszającego się maleństwa, machającego do mamy swoją rączką. Średnica główki 36mm także wielkości wszystkie idealne jak na 17 tc
Justysia gratulacje! Świetne wieści! super,że z dzidziusiem wszystko w jak najlepszym porządeczku no i że ma siusiaczka
Aaa kołysać się trzeba,co by małego do snu ululać

Gosia już jedną nózką jesteś w domku,także wytrzymaj jeszcze troszke
Zytus w końcu jestes: * Martwiłyśmy się o Ciebie! <ti ti ti>

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-11-14 o 08:31
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 08:31   #4528
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

A co się dzieje??
doszedł katar i kaszel z suchego stał się mokry i częstszy....

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Czesc !

DOOOOOOOOOMU !!
spokojnie.... wytrzymasz...grunt ze wszystko poszło pomyślnie....

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 08:34   #4529
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
doszedł katar i kaszel z suchego stał się mokry i częstszy....
A do kiedy na zwolnieniu jesteś?
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-14, 08:35   #4530
Zytus
Rozeznanie

lolitka888 Jesli dobrze pamietam,. to żelazo powinno brać sie rano na czczo, z pół godz przed sniadaniem, wtedy najlepiej sie wchłania. Tak cos kojarze,ale nie wiem czy nie pomyliłam z czyms innym.
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości