|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
W Łodzi też
![]()
#4503 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, a u mnie odwrotnie Tyle mi sie dziewczecych imion podoba, ze bedzie problem z wyborem
![]() ![]() zmykam ![]()
![]() |
#4505 |
Moderator
|
I ja zycze milych snow wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mykam spac. Do jutra ![]()
![]() |
#4507 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O jajkach nie wiedziałam. No i proszę, wszystko robiłam źle, bo pchałam do kanapek z wędliną i twarożek i jajka i herbata czarna popijałam Jest rowerek! ![]() ![]() p.s. U nas sniegu ani widu ani słychu, tylko wieje, wieje, wieje.... Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2013-12-04 o 23:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry! Oczywiście co którąś noc cierpię na bezsenność i to akurat wypada dziś
![]() ![]() Życzę Wam żebyście się wyspaly... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pytałam, bo ja też rozglądam się za nową pracą, ale dlatego, że nie wrócę do więzienia, w którym obecnie pracuje ![]() Dzień Dobry wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
no oczywiście...żesz ....wrrrr...napisałam i mi padło! więc zaczynam od nowa, bo przeciez jestem uduchowioną swoją ciążą przyszłą spokojną matką
![]() mona1 jak napisałaś o Meli, myślałam że to jakiś Katarek czy cośw tym stylu, zapomniałam że chciałaś kupić panią Misiową ![]() Co do głodowania, to ja mam napady właśnie wieczorem, to jest koszmar bo wtedy jadłabym jak szalona ![]() ela87 Dulux ma takie farby co schną w 3 godzinki i na dodatek pachną pięknie więc warto! Ja kiedyś jak pomalowałam futrynę kolorem caffe latte to siedziałam pod nią i wąchałam tak cudownie pachną! cambria04 współczuję jelitówki bo przeszłam ją już w ciąży, a tu nawet nie można się pocieszyć że po jej przejściu zostanie wysmuklona linia ![]() margo trzymaj się dzielnie- na pewno lepiej leżeć w szpitalu i być pod kontrolą niż w domu i się martwić. Już niedługo będziemy trzymały w ramionach nasze zdrowe maluszki więc musisz zacisnąć zęby i wszystko będzie dobrze! koziemleko na twardnienie brzucha bierze się magnez!- ostatnio rozmawiałam o tym z lekarzem i mówił że to jak skurcz w łydkach trochę i dlatego biorę teraz dwa dziennie i ustąiło zupełnie. tequilla gdzie był ten holiiday on ice. w spodku?? my dziś idziemy na te kabarety do Domu Muzyki i Tańca i już się boję bo jak bylismy ostatnio i wyszła Mariolka to ja jak żyję tak nie płakałam. Na żywo to się chyba inaczej przeżywa i nawet znane skecze skończyły się bólem brzyucha. Mąż już pytał czy ja to dziś przeżyję bo Piotrek chyba będzie miał problemy w brzuszku dziś ![]() uparta8210 widzę że depresja jesienno ciążowa dopada coraz więcej dziewczyn w wątku ![]() ![]() Witam dziewczyny. mój mąz wczoraj gipsował ściany i to co zostawił na podłodze nie da się nawet opisac słowami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Witam ranne ptaszki
![]() W nocy u nas spadł śnieg ![]() ![]() Wczoraj mój tż miał być w pracy do 22. Piszę mu SMSa o 20, że ma szybko przyjeżdżać do domu, bo musimy się co do łóżeczka zgadać, odpisał OK. Siedzę sobie, patrze, a on 20:25 do domu wchodzi ![]() ![]() ![]() Dzisiaj będę dzwoniła i umawiała się, aby zobaczyć to łóżeczko. Co do koloru to zobaczę jak będzie wyglądał na żywo, bo wszystkie meble w pokoju mamy właśnie taki kolor jak to łóżeczko, więc nie wiem czy będziemy na biało przemalowywać.
#4512 |
Zadomowienie
|
Hej
Ja też już na nogach, ale jakiś mam średni humor. Śniegu już nie ma bo jest na plusie. Mała cos mi się kręcić nie chce, ehh mam nadzieję że reszta dnia będzie lepsza |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się właśnie pokazały wyniki na necie i nie mam cukrzycy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |||
Wtajemniczenie
|
witam sie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bawcie sie dzis dobrze ![]() Cytat:
![]() cudowne wiesci od samego rana ![]() Ide pakowac mikolajowe prezenty, bo mala juz dzis w p-lu, a za godz przyjdzie przyjaciolka na kawe ![]() Milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Side - ja się do szpitala na razie nie wybieram. zdaje się, że mnie z kimś pomyliłaś
![]() pisałam Wam o tej okazji z gondolą? prawdopodobnie wieczorem już będę ją miała ![]() teraz mam w planie nastawić pranie i zupę, poodkurzać i siadam wreszcie do robótek. ale nie szydełko tylko filc i kartki świąteczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I gratulacje za dobre wyniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
obiecałam wam wczoraj foty moich upolowanych ciuszków, ale kompa zajął małż. to teraz nadrabiam. część na wagę, część na wycenie - najdroższe z metką 8zł chyba.
sorry, nie wiem, czemu się do góry nogami powstawiały. pogimnastykujecie się trochę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jajka takie prawdziwe z wolnego wybiegu mają dużo żelaza w sobie i omega-3 ![]() Co do okazji, to ja też nigdy na nie nie trafiam. Zawsze idę specjalnie patrzeć. Może dlatego, że powiedziałam sobie, że nowych nie kupuję, bo się nie opłaca, a dzisiaj akurat przechodziłam obok i zerknęłam a tam 11 zł no to wzięłam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4520 | ||
Zadomowienie
|
DZień dobry mamusie
![]() Dziś wstałam nieco wcześniej bo znów w nocy nie mogłam spać ![]() ![]() Wkraczam w III trymestr i niestety zaczynam to odczuwać - w nocy boli mnie bok na którym leżę, więc chcąc nie chcąc przekładam się na drugi i tak w kółko. A jeszcze niedawno mogłam całą noc na lewym boku przespać bez problemu ![]() Do tego boli mnie wzgórek łonowy od kilku dni ![]() ![]() ![]() a do tego wczoraj bolała mnie pierś ![]() ![]() Więc coś w tym musi być że III trymestr to jakaś porażka, ale żeby tak od samego początku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ooo widzisz dobrze wiedzieć, któraś pisała, ze w szpitalu szlafrok się nie przyda bo gorąco a małe ciągle na cycu, a jednak jest potrzebny. Ja mam akurat taki gruby, cieplutki więc będzie jak znalazł i koszule do porodu mam z długim rękawem, bałam się, że za ciepła będzie ale teraz jestem spokojna. Drugą taką do śmigania po porodzie kupie sobie z krótkim ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajne ciuszki upolowalas ![]() Cytat:
![]() Ja nie kupuje jajek w sklepie, mam prosto z gospodarstwa swiezutkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj po zakupach strasznie bolą mnie plecy ![]() ![]() Ale mimo wszystko gratuluję ![]() Cytat:
![]() Ja niestety jajka mam ze sklepu, ale za to codziennie prawie jem kaszę gryczaną (a ona ma też dużo żelaza) i wątróbkę co dwa tygodnie ![]()
![]() |
#4523 |
Moderator
|
![]() Dzien dobry - u mnie snieg byl wczoraj, a dzisiaj juz prawie nie ma po nim sladu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
margo80 śliczne ubranka
![]() asienka213, kate1623, mona1, teQiba ![]() Cytat:
![]() ![]() i mi się wydaje że wczoraj miałam jakiś pierwszy wyciek z piersi ![]() ![]() no i jeśli dzisiaj świętujesz to gratulacje ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-12-05 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję raz jeszcze za życzenia imieninowe
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
![]() upolowane rzeczy fantastyczne!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje dziecko wczoraj ok 12 wlazło mi chyba w pachwinę i siedziało tam do dziś rana, ja go po prostu czułam tam albo jakiś narząd który mi tam wepchnął i myśłałam że oszaleję, chodziłam zgięta w pół ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | ||
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja po wizycie i u mnie znów historia się powtarza, dziecię ułożone jest miednicowo a więc cc czy tak czy siak .............chociaz może jeszcze się przekręci ale i tak decyduje się na drugą cesarkę.
Obiecałam kiedys wstawić linka do legginsow na które się zdecyduje i teraz wstawiam bo chodze w nich tydzień czasu i są rewelacyjne !!! Naprawde super materiał nic się nie mechaci,nie obłazi,czarne jest czarne i wygodne no i super cena ![]() ![]() http://allegro.pl/legginsy-getry-spo...739678461.html Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W Atlas Arenie w Łodzi ![]() Też w ciąży jakoś mocniej wszystko odbieram, spłakałam się na tym przedstawieniu jak idiotka bo ...wszystko było takie piękne ![]() ![]() dobre ![]() gratuluję wyników! Dziewczyny, nie demonizujcie jajek ![]() Fosfoproteiny z białka owszem trochę hamują wchłanianie żelaza ale za to w żółtku jest go tak dużo, że ogółem po zjedzeniu jajka wydzie na plus ![]() A najlepiej samo żółtko szamać, tam samo dobro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.