|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
BAN stały
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Hej dziewczyny, siedzę sama, tż pojechał do kolegi, więc mam trochę czasu na wizaż, jutro jedziemy na Mazury, a w sobotę UWAGA... rozdajemy pierwsze zaproszenia (tak szybko, bo więcej do Białegostoku wybierać się nie będziemy pewnie
![]() Dostałam też swoje perfumy, TŻ kazał mi schować, bo już si psikałam nimi w Wigilię i wczoraj, a nie chcę by był widoczny ubytek ![]() Szkoda, że już po świętach, na przyszłe się nie cieszę, więc teraz żyję tylko ślubem i pracą. ![]() wenedka co za kretyn... |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bielizna super, choć nie wiem czy ten kształt miseczek do mnie przemawia.... ![]() My właśnie przyjechaliśmy do TŻ, ale rodzice przyjadą dopiero za godzinę, a szwagierka będzie jutro. Strasznie mi jakoś humor podupadł, smutno mi, że to już po Świętach i tęskni mi się do moich, choć wiem, że to głupie, bo mieszkamy w jednym domu cały czas... ale jednak w Święta było tak cudownie, magicznie i cały czas razem... na co dzień jednak my jesteśmy na górze, oni na dole i mało mamy takich wspólnych wieczorów, a co dopiero dni... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Ja juz rozdałam wszystkie zaproszenia, no prawie zostały mi 2, moja cała rodzina potwierdzila przybycie, teraz czekam na rodzine TZ, bo to oni musza mi potwierdzic do 10 stycznia, niestety noclegi musze tak szybko zaklepac ;/ 15 stycznia jade sama do rodzicow, bo TZ musi pracowac ale popytam przynajmniej szczegolowo o tort, bo juz bedzie wiadomo z jaka firma podpisali umowe. Jutro niestety do pracy juz, a weekend nauki wiec nie odpoczne, ale coz byle do maja.
![]() ![]() Ah w drodze powrotnej rozmawialismy tak sobie z Tz, bo znowu mu zarzucilam, ze nie chcial mi powiedziec co chcialby dostac, bo on nigdy nic nie potrzebuje to powiedzial, ze najwazniejsze, ze jestesmy razem, nie wazne sa dla niego prezenty ![]() ![]()
#4504 |
Przyczajenie
|
My już bąbla mamy na ślub teraz czekamy - a się zrymowało
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Czy ktoś zamierza brać ślub w grudniu 2014? Jakieś plany macie już w głowie? Jakiś temat przewodni ślubu? Prezenty dla gości ? My w sinym polu powoli się zbieramy za planowanie i szukam jakiś inspiracji wątków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Wenedka lipa z teściem....
Ja jestem zła na siebie, bo objadłam sie jak dłupia w te święta, w ogóle nie miałam umiaru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() no i po świętach ![]() wenedka szkoda, że takie bliskie osoby robią taką przykrość ![]() ![]() gornek my mamy zaproszonych jakieś 40 osób i też jak na razie wszyscy potwierdzili ![]()
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
My też już po pierwszych zaproszeniach
![]() Widzę, że wszystkie grzeczne byłyśmy bo mikołaj dopisał w tym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Bratowa Tz chciala hotel rezerwowac w Zamosciu, a slub w Lublinie
![]() Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Szalony Kapelusznik
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Polka Ogarniaczka
|
a ja dzisiaj, jak pojechała Szwagiereczka, spędziłam z teściami najlepszy wieczór ever <3 (bo Tż ze swoją chrzestną koło 19 pojechał do Wawy, a ja z rodziną do 21.30 jeszcze siedziałam) i aż w szoku jestem, wszyscy się wyluzowaliśmy i było extra
![]()
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2013-12-26 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Ach te Święta.. normalnie, zmachałam się!
![]() ![]() Lodówka nam pęka w szwach.. Mamuśki wałówki porobiły. ![]() ![]() U nas odwiedziny gości w toku - rozdaliśmy kolejne cztery zaproszenia i nikt nie odmówił. ![]() ![]() Jutro robimy sobie przerwę w wizytacjach, a w sobotę wybieramy się do dwóch kolejnych domów. ![]() ![]()
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Ja? Nigdy!
![]() To Tz, madry, objawil jej prawde.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Rozeznanie
|
Witam moje drogie praktycznie po świętach. Stół świąteczny wysprzątany- od jutra zaczynam dietę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() Problem jest tylko taki, że na razie jeszcze nic nie ustalone i nie przygotowane, mamy tylko ogólny zarys tego jak chcemy, żeby wesele wyglądało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() opowiedz nam coś o sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas się troszkę pokomplikowało wszystko i chyba będziemy zmuszeni do lekkiej zmiany. Prawdopodobnie trzeba będzie wziąć ślub na miejscu, a wesołe zrobić wyjazdowe ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Winter is coming
|
A mi się dzisiaj śnił ślub i wesele
![]() ![]() I niestety czas przestać udawać, sporo jest do zrobienia w styczniu ![]()
#4519 |
Rozeznanie
|
witam się poświątecznie
![]() ![]() W sprawach ślubnych zaklepany termin u pani dekorującej kościół, ale jeszcze bez konkretnych ustaleń co będzie. wersja podstawowa, czyli kwiaty na ołtarz i przystrój nawy głównej (tzn. ozdóbka jakaś na ławki) 350zł - uważam, że cena mega przyzwoita, może pójść w górę jak będę chciała coś więcej. ale chyba już nie będę wymyślać świec ani innych tam, Widziałam już na 2 ślubach (w różnych kościołach) jak wyglądają jej dekoracje i uważam, że było w sam raz - nie za dużo, nie za mało. teraz tylko zdecydować mamy jakie kwiaty i to jest problem bo się kompletnie nie znam na tym ![]() aaaa no i tworzymy zaproszenia - na razie projekt, idzie powoli ![]()
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
jestem przejedzona
![]() we wtorek na fb wygrałam karnet miesięczny do klubu fitness ![]() ![]()
#4521 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Witam po Świętach ![]() Mikołaja miałam super, same ciuchy, biżuterię i kosmetyki dostałam ![]() Było fajnie, rodzinnie, przynajmniej u mnie w domu. Byłam u Tż i nie powiem jego mama była naprawdę miła, bardzo się starała. Ale jego siostry.. a moje przyszłe szwagierki- cóż szkoda gadać. Obie są koło 30stki, nie mają facetów. Ja rozumiem że im jest ciężko ale z naszego ślubu widać że się nie cieszą, jeszcze nas pytały czy napewno jesteśmy pewni tej decyzji, że tak planujemy a jak się rozwieje? Widać jak dobrze nam życzą. Chociaż by udawały że się cieszą że brat się żeni! a one widać że są podłe i zazdrosne, oczywiście przygotowania ich nie obchodzą.. Ale dobrze że obie za granicą siedzą, jutro sobie jadą ![]() Co do spraw ślubnych to 6.01 idziemy do księdza ![]() a 11.01 mam pierwsze przymiarki ![]()
#4522 |
Raczkowanie
|
Hej, zajrzałam tak na chwilę się przypomnieć
![]() Zaczynam powoli być poirytowana bo jeszcze nie mamy alkoholi kupionych... po prostu masakra ![]() ![]() Ale trochę się to posunęło wszystko do przodu, zaczęliśmy załatwiać USC i ślub plenerowy ![]() ![]() ![]() No, to w sumie tyle. Jeszcze nie wracam pełną parą, bo chcę oddać w styczniu pracę dyplomową i napieram żeby się wyrobić ![]() P.S. Ja też dziś w pracy, z czego się cieszę, bo wreszcie mogę odsapnąć po świętach ![]()
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2013-12-27 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Witam po świętach
![]() Ja też dziś w pracy do 17:00 a mam takiego mega lenia ![]() ![]()
#4524 |
Zadomowienie
|
Witajcie po Świętach!
![]() ![]() wenedka współczuję zachowania teścia... Zachował się jak dziecko.
#4525 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się po świętach ![]() u nas minęły spokojnie, na spotkaniach rodzinnych. Mikołaj spełnił ostatnie panieńskie zachciewajki i nawet Scrabble dostarczył ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczynki
![]() Święta bardzo udane, najadłam się aż za dużo, na wagę boję się stanąć ![]() ![]() mam wolne aż do 7 stycznia, czasami żałuję, że tyle wolnego sobie wzięłam ![]() ![]() Witam nowe PMki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
Witam Was poświątecznie!
![]() Powoli ruszyliśmy z fotografem, znaleźliśmy już swojego, umówiliśmy się już z nią na spotkanie. ![]() Zaproszenia próbne ciągle jeszcze nie przyszły, ale staram się tym nie martwić, bo i tak dopiero za jakiś miesiąc, dwa będziemy je rozdawać. Do ślubu zostało nam 120 dni!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Melduję się po świętach. Dużo się działo, bo święta spędzaliśmy po połowie - trochę u moich rodziców, trochę u rodziców TŻ-ta (min. byliśmy na dwóch wigiliach). A potem to intensywne odwiedzanie rodziny bliższej i dalszej połączone z presją obiadkową. Poznałam też kuzynkę TŻ-ta, która ma ślub ok. 3 mies. przed nami i okazało się, że nikt nie ma nam za złe tak krótkiej przerwy między weselami - cieszą się na zabawę ![]() wenedka współczuję sytuacji z teściem ![]() Anesthesia Smoking genialny - jak sam TŻ jest za tym pomysłem, to bym się za tym rozglądała ![]() Gratuluję udanych prezentów, zwłaszcza bizuteryjnych i pachnideł ![]() Witam nowe PM ![]() Mam kilka pytań do dziewczyn, które rozdają zaproszenia - 4 miesiące wcześniej wystarczy, czy jednak rozdawać jeszcze wcześniej? Drugie - czy dysponujecie jakimiś inspiracjami dla dekoracji stolika PM? Chodzi mi bardziej o ścianę za stolikiem, nie umiem znaleźć niestety ciekawszych propozycji niż wypchane, świecące obrączki, styropianowe serca lub gołąbki ![]() I ostatnie, czy któraś z Was zamawiała welon trójwarstwowy? Ten słynny z "Pierwszej miłości" - link do niego . Jak Wasze wrażenia? Byłabym wdzięczna za fotki ![]()
#4529 |
Konto usunięte
|
Cornflower girl ślubujemy tego samego dnia i my chcemy zacząć rozdawać zaproszenia już w marcu - TŻ do późna pracuje, ja w weekendy studiuję - długo nam zajmie roznoszenie ich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
wrzucę ci kilka pomysłów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.