Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 13:08   #4501
hje
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
A jak Wasze dzieci radzą sobie z sorterami, z czystej ciekawości pytam. Oli świetnie włoży klocek ale musze przekręcać żeby kształt pasował.
Zawsze na początku próbuje wepchnąć do jednej i tej samej dziurki, jak pokażę, że można do innej, to wtedy do tej non stop Ale nieraz jej wpadną

Debrah, niech dzidzia zdrowieje i jak najmniej ją męczy

Litlle, powodzenia! I fajnie, że tak blisko

Młodzież w dzisiejszych czasach naprawdę nie ma poszanowania dla planów innych osób Miałam o 12 zgarnąć siebie i młodą z rodzicami, jak tata odwoził mamę do pracy, żeby wstąpić do banku po rodzinne, to ta o 11 zasnęła. Kasa czynna chyba do 14, a ona dalej śpi....

Teraz widzę, że 2 poprzednie dni to było ledwie pierdzenie sikami mamuta, teraz się dopiero zaczęło

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

No i nie pojechałyśmy, gwiazda wstała 20 minut temu
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 13:16   #4502
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość

Brawo za mówienie
Co do pomysłu na prezent, faktycznie, zapomniałam o leżaczku/bujaczku! Też mieliśmy i się przydawał. Dlatego właśnie uznałam że Was zapytam bo wychodzi że po roku już trochę pozapominałam co mieliśmy
Ale już w sumie uzgodniliśmy z rodzicami Małego że kupimy matę piankową na podłogę. Wybraliśmy taką:
http://www.mamissima.pl/zabawki_i_gr...aro-zlota.html

Ale z tego miejsca chciałam jeszcze raz podziękować wszystkim dziewczynom za podpowiedzi!!

ale cena!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Zawsze na początku próbuje wepchnąć do jednej i tej samej dziurki, jak pokażę, że można do innej, to wtedy do tej non stop Ale nieraz jej wpadną

Teraz widzę, że 2 poprzednie dni to było ledwie pierdzenie sikami mamuta, teraz się dopiero zaczęło

: cojest:

i mi pozdjadał cytaty a nic nie pamiętam

dziewczyny, czy ja jestem niedorozwinięta czy jak że ni eumiem znaleźć cermicznych osłonek na storczyki i cemramicznych doniczek w tym samym stylu/z tej samej serii??

n k.wicy już dostaje

wczoraj jednak ładnie posprzątałam, na tyle, że ni emiałam już siły nic zrobić kupić tylko poszłam spać. Dziś znalazłam firanki, już miałam kupować, ale jakiś głupi pomysł mi przyszedł do głowy i wysłałam linka do męża, oczywiście transakcja nie doszła do skutku bo ciemny brąz jest za mało ciemny
a teraz nie umiem znaleźć tych durnowatych osłonek i doniczek.
I cały dobry humor związany z zakupami zniknął

miłego dnia!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 13:43   #4503
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ewulka hahaha tule!!! :-* serio Twoj malz zwraca uwage na kolory??? Mojemu to wsio ryba :P

Dziewczyny ma ktoras parowar? Korzysta na co dzien??? Jak tak to jaki? Wszystko da sie w nim zrobic??? Czytalam super opinie o tefal vitamin?

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 13:52   #4504
gojka24
Zakorzenienie

Jakoś nie mogę się wbić. Pogoda mnie nie nastraja.. Do tego zaczęłyśmy się z sąsiadką spotykać. Jej córeczki mają 4 i 5 lat albo 5 i 6, sama już nie wiem. No i dziewczynki się razem bawią. Paulina narazie trochę z boku obserwuje, ale myślę, że za jakiś czas będą się już fajnie bawiły. Przemeblowanie robiliśmy, bo kupiliśmy nowe łóżko i kuchenkę i tak z tej okazji wymyśliłam sobie małe przemeblowanie i generalne porządki. Na spacery nie wychodzimy, bo ciągle pada, więc wykorzystuję ten czas.

Wpadłam na chwilkę, bo mam małą sprawę do Black. Z tego co kojarzę to kupowałaś zestaw do manicure hybrydowego. Zastanawiam się czy warto zainwestować? Uwielbiam malować paznokcie, robić jakieś wzorki itp. Niestety teraz jako, że każdą chwilę wolę spędzać z dzieckiem jakoś ciągle brakuje tego czasu, aby pobawić się w jakieś wymyślne wzorki czy coś. Ostatnio to wogle paznokci nie maluję, bo najczęściej chodziłam z odpryskami, a mało estetycznie to wygląda. No i tak sobie pomyślałam, że może takie hybrydy były by alternatywą. Poczytałam trochę i chyba jest to bardzo proste w wykonaniu. Byłabym wdzięczna gdybyś podrzuciła link do swojej lampy i pozostałych rzeczy. Oczywiście jeśli znajdziesz czas. Obiło mi się coś o uszy, że w drogerii naturze jakieś lampy kiedyś widziałam,ale pewnie na all lepiej. No i ciekawi mnie czy można zwykłym lakierem pomalować, czy spełni to swoją funkcję..
Dodatkowo wkręcam się w szycie. Pomysłów mam kupe, Chęci też. Gorzej finansami. Muszę też zagłębić się w temat, bo umiem tylko podstawowe rzeczy szyć. Szkoda, że czasu mało na wszystko..
Mam nadzieję, że wystarczająco się usprawiedliwiłam..
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 13:53   #4505
meneq
Zakorzenienie

Jeszcze sie pora deszczowa nie zaczela a juz walcze z plesnia... Zaatakowala pstryczka; wczoraj nie wysuszylam slomki po myciu i sie zalegla. Yae nic nie jest na razie, slomka wyparzona i zdezynfekowana i zamowilam zapasowe...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 14:09   #4506
hje
Zakorzenienie

Ale się zaczął harmagedon
Stary 2014-05-15, 14:12   #4507
ezzo
Zadomowienie

Dzien dobry!

Ill uwielbiam takie przepisy, gdyby nie to, ze jestem na redukcji pieklabym od razu

lady moja mama ma parowar z tefala i powiem tak fajny bajer i duzo tego uzywali na poczatku, warzywka wychodza super, miesko tez, tam jest taka opcja podtrzymywania temperatury i to tez jest przydatne, po urodzeniu malego pozyczylismy to i duzo z tego korzystalismy, ale bardzo meczace jest mycie tych wszystkich elementow, poza tym jakby nie bylo to sporej wielkosci grat. Ja kilka lat temu mialam swietny garnek ceramiczno szklany do takiego parowego gotowania i dopoki "sie" nie potlukl bardzo czesto uzywany i utrzymanie go w czystosci bylo o niebo prostsze.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 14:59   #4508
hje
Zakorzenienie

Lady, my do gotowania na parze mamy najzwyklejszy "podwójny" garnek, bodajże z Kristoffa - wodę się wlewa do jednego, na niego kładzie się ten z dziurkami, a'la durszlak i fin
Stary 2014-05-15, 16:31   #4509
litllesweetangel
Lurker ;)

Bylam, wrocilam, nadal jestem bezrobotna

Babka rekrutujaca bardzo spoko, popytala troche, zachwycala sie doswiadczeniem itp, troche plot o firmach Miala dla mnie dwie oferty- jedna owszem dwie zmiany, ale pierwsza 9-17 wiec odpada, bo babcia nie bedzie mi z dzieckiem siedziec 5 godzin... Druga z uwaga Firmy w ktorej pracuje aktualnie moj brat Ale 3 zmiany, wiec wrocilam z niczym. Mowila, ze jesli pojawi sie oferta na 2 zmiany na stanowisko o ktorym rozmawialysmy to zadzwoni. Mijalam sie dzis z bratem, zeby bylo smiesznie- mowil, ze jesli startowalabym na stanowisko jakosciowca to mialabym rozmowe z moim i jego bylym szefem, ktory rekrutowal mnie w poprzedniej firmie a pracuje teraz w tej co moj brat Jak to sie mowi- co w rodzinie to nie zginie

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 16:42   #4510
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Babka rekrutujaca bardzo spoko, popytala troche, zachwycala sie doswiadczeniem itp, troche plot o firmach Miala dla mnie dwie oferty- jedna owszem dwie zmiany, ale pierwsza 9-17 wiec odpada, bo babcia nie bedzie mi z dzieckiem siedziec 5 godzin... Druga z uwaga Firmy w ktorej pracuje aktualnie moj brat Ale 3 zmiany, wiec wrocilam z niczym. Mowila, ze jesli pojawi sie oferta na 2 zmiany na stanowisko o ktorym rozmawialysmy to zadzwoni. Mijalam sie dzis z bratem, zeby bylo smiesznie- mowil, ze jesli startowalabym na stanowisko jakosciowca to mialabym rozmowe z moim i jego bylym szefem, ktory rekrutowal mnie w poprzedniej firmie a pracuje teraz w tej co moj brat Jak to sie mowi- co w rodzinie to nie zginie

nancy Ty chyba wrzucałaś te placuszki kukurydziane? Hania się właśnie zajda i sama je widelcem

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 16:49   #4511
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Co tu taka cisza? Byliśmy na dworku ze 2 godziny, ale tak strasznie pi...z.galo że musieliśmy wrócić mimo wielkiego smutku Antonia...o..to dla cioć...

A co z tymi orzechami?
ILL...przepisy wrzuć jak będziesz mogła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 16:49   #4512
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400168974014.jpg (50,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400168985899.jpg (52,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400168994199.jpg (54,8 KB, 18 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-05-15, 17:32   #4513
LadyWhisper
Zakorzenienie

Z wczorajszego farszu zrobilam jeszcze pierozki z ciasta francuskiego i dochodza jeszcze babeczki piwne Mniaaaammmmmmmm

Stary 2014-05-15, 17:41   #4514
nafiyqa
Zakorzenienie

Wybaczcie, ze tylko tak o sobie i bez nadrabiania, ale...

DOSTALISMY POZYTYWNA DECYZJE KREDYTOWA!!!
Nasze dni w klitce sa policzone!!!!!

Neti, polewaj, ja stawiam

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 17:49   #4515
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Z wczorajszego farszu zrobilam jeszcze pierozki z ciasta francuskiego i dochodza jeszcze babeczki piwne Mniaaaammmmmmmm
Musisz...najt raners? czemu mnie nęcisz? lepiej przybiegnij tu do mnie i weź mnie na nauke biegania....bo jakoś mi ciężko dupala ruszyć...już wiem...-toć dlatego że on za ciężki
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Łooooo...to jak stawiasz to oczywiście..w kielichy nalewam! Ja pozwolisz jedynie skromnie wargi me zmoczę.. .a dalej będę piła wodę...z uwagi na mój stan

A poza tym GRATULACJE.....! Odliczam dni do parapetuufki...zjawie Sie w Gdansku prawdopodobnie wrzesień pazdziernik....

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-05-15 o 17:53
Stary 2014-05-15, 17:55   #4516
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Młodzież w dzisiejszych czasach naprawdę nie ma poszanowania dla planów innych osób Miałam o 12 zgarnąć siebie i młodą z rodzicami, jak tata odwoził mamę do pracy, żeby wstąpić do banku po rodzinne, to ta o 11 zasnęła. Kasa czynna chyba do 14, a ona dalej śpi....

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

No i nie pojechałyśmy, gwiazda wstała 20 minut temu

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy ja jestem niedorozwinięta czy jak że ni eumiem znaleźć cermicznych osłonek na storczyki i cemramicznych doniczek w tym samym stylu/z tej samej serii??

n k.wicy już dostaje

wczoraj jednak ładnie posprzątałam, na tyle, że ni emiałam już siły nic zrobić kupić tylko poszłam spać. Dziś znalazłam firanki, już miałam kupować, ale jakiś głupi pomysł mi przyszedł do głowy i wysłałam linka do męża, oczywiście transakcja nie doszła do skutku bo ciemny brąz jest za mało ciemny
a teraz nie umiem znaleźć tych durnowatych osłonek i doniczek.
I cały dobry humor związany z zakupami zniknął

miłego dnia!
ja też mam takie problemy także współczuję
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

nancy Ty chyba wrzucałaś te placuszki kukurydziane? Hania się właśnie zajda i sama je widelcem

Cytat:

: oklaski:

Kubson śpi, pierwszy raz od urodzenia zasnął o 18, nie wiem,o której jutro wstanie, pewnie koło 3 ale nie dało rady go przetrzymać, płakusiał, bo oprócz zmęczenia (spał dzisiaj ran 40 min) idą mu zęby (3 trójki) :/ Bidulinek mój malutki
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:03   #4517
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej

Dzięki dziewczyny... ja nie mogę się z tym pogodzić i nie mogę uwierzyć w to.. no qrwa nie mogę... nie wierze w to..

mój tzt bardzo pomógł i w ogóle.. to jego babcia też przecież, bardziej był zżyty z dyktatorką moją niż ze swoją.

Nawijko, gratulacje, najgorsze za Wami tzn zalatwienie kredytu, teraz z górki.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2014-05-15 o 18:04
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:04   #4518
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Nancy..już na noc?o maj god.oby spał jak najdluzej....
U nas tez na dole prawa trójka wyłazi:banghead:

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Deli...musisz się trzymać...wiem ze ciężko...ale musisz . Buziaki

Stary 2014-05-15, 18:08   #4519
MaJulMi
Raczkowanie

Cytat:
Ewulka hahaha tule!!! :-* serio Twoj malz zwraca uwage na kolory??? Mojemu to wsio ryba :P

Dziewczyny ma ktoras parowar? Korzysta na co dzien??? Jak tak to jaki? Wszystko da sie w nim zrobic??? Czytalam super opinie o tefal vitamin?

W sumie to mam taką opinię jak Ezzo a mamy właśnie ten tefal vitamin. Ogólnie urządzenie fajne, po porodzie jak chciałam jeść bardzo lekkostrawnie gotowaliśmy w nim codziennie, na jednym piętrze ziemniaczki na drugim np brokuły albo marchewka i na trzecim jakaś rybka i obiad cały zrobiony, smaczny, zdrowy itd. Natomiast naprawdę słabo się to czyści i to dość zniechęca no i jest duży. Więc u mnie wygląda to tak że używamy go falami. Jak już wyjmiemy to przez jakiś czas używamy non stop i zachwycamy się jakie to jedzenie na parze może być smaczne a potem górę bierze lenistwo z czyszczeniem i znów na jakiś czas ląduje w szafie. Ale sumarycznie u nas się całkiem sprawdza. Więc jak dla mnie to musisz ocenić czy masz na nie miejsce w kuchni ale takie żeby był schowany ale mimo wszytsko w latwo dostępnym miejscu. Jak tak to kupuj bo nie zagraci Ci mieszkania, nie będzie tak ze jak schowasz to zapomnisz a od czasu do czasu można zjeść super obiad, tak jak mówię wszystkie składniki w tym naczyniu i jest super.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Jeszcze sie pora deszczowa nie zaczela a juz walcze z plesnia... Zaatakowala pstryczka; wczoraj nie wysuszylam slomki po myciu i sie zalegla. Yae nic nie jest na razie, slomka wyparzona i zdezynfekowana i zamowilam zapasowe...
Masakra, to teraz musisz chyba być bardzo ostrożna...

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Jakoś nie mogę się wbić. Pogoda mnie nie nastraja.. Do tego zaczęłyśmy się z sąsiadką spotykać. Jej córeczki mają 4 i 5 lat albo 5 i 6, sama już nie wiem. No i dziewczynki się razem bawią. Paulina narazie trochę z boku obserwuje, ale myślę, że za jakiś czas będą się już fajnie bawiły. Przemeblowanie robiliśmy, bo kupiliśmy nowe łóżko i kuchenkę i tak z tej okazji wymyśliłam sobie małe przemeblowanie i generalne porządki. Na spacery nie wychodzimy, bo ciągle pada, więc wykorzystuję ten czas.

Wpadłam na chwilkę, bo mam małą sprawę do Black. Z tego co kojarzę to kupowałaś zestaw do manicure hybrydowego. Zastanawiam się czy warto zainwestować? Uwielbiam malować paznokcie, robić jakieś wzorki itp. Niestety teraz jako, że każdą chwilę wolę spędzać z dzieckiem jakoś ciągle brakuje tego czasu, aby pobawić się w jakieś wymyślne wzorki czy coś. Ostatnio to wogle paznokci nie maluję, bo najczęściej chodziłam z odpryskami, a mało estetycznie to wygląda. No i tak sobie pomyślałam, że może takie hybrydy były by alternatywą. Poczytałam trochę i chyba jest to bardzo proste w wykonaniu. Byłabym wdzięczna gdybyś podrzuciła link do swojej lampy i pozostałych rzeczy. Oczywiście jeśli znajdziesz czas. Obiło mi się coś o uszy, że w drogerii naturze jakieś lampy kiedyś widziałam,ale pewnie na all lepiej. No i ciekawi mnie czy można zwykłym lakierem pomalować, czy spełni to swoją funkcję..
Dodatkowo wkręcam się w szycie. Pomysłów mam kupe, Chęci też. Gorzej finansami. Muszę też zagłębić się w temat, bo umiem tylko podstawowe rzeczy szyć. Szkoda, że czasu mało na wszystko..
Mam nadzieję, że wystarczająco się usprawiedliwiłam..
Super, że córcia ma koleżanki i kciuki za szycie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Dzien dobry!

Ill uwielbiam takie przepisy, gdyby nie to, ze jestem na redukcji pieklabym od razu

lady moja mama ma parowar z tefala i powiem tak fajny bajer i duzo tego uzywali na poczatku, warzywka wychodza super, miesko tez, tam jest taka opcja podtrzymywania temperatury i to tez jest przydatne, po urodzeniu malego pozyczylismy to i duzo z tego korzystalismy, ale bardzo meczace jest mycie tych wszystkich elementow, poza tym jakby nie bylo to sporej wielkosci grat. Ja kilka lat temu mialam swietny garnek ceramiczno szklany do takiego parowego gotowania i dopoki "sie" nie potlukl bardzo czesto uzywany i utrzymanie go w czystosci bylo o niebo prostsze.
Dokładnie, mam podobne zdanie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Super wygląda i jak ma dużo miejsca wkoło

Cytat:

Gratulacje !!! To możesz już myśleć jak urządzać

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

Kubson śpi, pierwszy raz od urodzenia zasnął o 18, nie wiem,o której jutro wstanie, pewnie koło 3 ale nie dało rady go przetrzymać, płakusiał, bo oprócz zmęczenia (spał dzisiaj ran 40 min) idą mu zęby (3 trójki) :/ Bidulinek mój malutki
Bądź dobrej myśli, moja Julka jakieś 3 tyg temu też zasnęła o 18:30 i bałam się imprezy nocnej, Małej nawet nie przebraliśmy w piżamę a ona spała normalnie do rana Życzę żeby u Ciebie też tak dziś było
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 18:13   #4520
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

super teraz już z górki
Cytat:

oj biedny oby spał do rana!
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej

Dzięki dziewczyny... ja nie mogę się z tym pogodzić i nie mogę uwierzyć w to.. no qrwa nie mogę... nie wierze w to..

mój tzt bardzo pomógł i w ogóle.. to jego babcia też przecież, bardziej był zżyty z dyktatorką moją niż ze swoją.

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:17   #4521
LadyWhisper
Zakorzenienie

Wow, Nawijko, gratulacje wielkie!!! Stawiam muffinki piwne, pyszotka!!!!!

Dziekuje za opinie, nam wlasnie zalezy na tym, zeby zaczac jesc bardzo lekkostrawnie, mi siada zoladek, czuje, falami boli mnie po ladnych pare dni takze musimy sie wziac za siebie w koncu.....

Deli.... tule kochana.....

Nancy, o kurka, a moj zas histeria.....

Neti, jaki stan?! O czyms nie wiemy???:p

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Stary 2014-05-15, 18:20   #4522
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Kochana, jesteśmy z Tobą
Cytat:
Nancy..już na noc?o maj god.oby spał jak najdluzej....
U nas tez na dole prawa trójka wyłazi:banghead:

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Deli...musisz się trzymać...wiem ze ciężko...ale musisz . Buziaki

mam nadzieję
Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość

Bądź dobrej myśli, moja Julka jakieś 3 tyg temu też zasnęła o 18:30 i bałam się imprezy nocnej, Małej nawet nie przebraliśmy w piżamę a ona spała normalnie do rana Życzę żeby u Ciebie też tak dziś było
oby

u nas leje od rana, pizga strasznie, także spacery, place zabaw odpadają, jutro podobno ma być taka sama pogoda, chyba zwariuję, Kuba umie tylko wyrzucać i rozrzucać. Pokazuję mu książkę, chcę poczytać, to ją przejrzy w 2 sek i wyrzuca. Nie chce oglądać ani piesków ani kotków, nie chce wiedzieć, gdzie ma nos czy oko. Jak ma dobry dzień to jeździ furmanką i cały czas włącza piosenkę
Stary 2014-05-15, 18:20   #4523
Delicjanka
Zakorzenienie

Nancy, moja wczoraj poszla spac ok 19.20 i obudzila sie o 4 rano;/ ale jakos spacyfikowalam przed 5.

Moja Amelunia od jakiegoś czasu spiewa

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-05-15, 18:26   #4524
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nancy, moja wczoraj poszla spac ok 19.20 i obudzila sie o 4 rano;/ ale jakos spacyfikowalam przed 5.

Moja Amelunia od jakiegoś czasu spiewa
mój ostatnio polubił wstawanie w okolicach 5 mimo, że zasypia po 20 jak zwykle.
A co do śpiewu to
Stary 2014-05-15, 18:28   #4525
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
mój ostatnio polubił wstawanie w okolicach 5 mimo, że zasypia po 20 jak zwykle.
A co do śpiewu to
Współczuje, u nas mimo że jest mnóstwo pobudek to tak przeważnie ok 7.15.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-05-15, 19:11   #4526
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

super!

Cytat:
Hej

naprawdę mi przykro

Cytat:

Neti, jaki stan?! O czyms nie wiemy???:p

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
to samo pomyślałam

--------------------------
Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:22   #4527
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
Cytat:
.

Cytat:

: jupi:

Cytat:
Łooooo...to jak stawiasz to oczywiście..w kielichy nalewam! Ja pozwolisz jedynie skromnie wargi me zmoczę.. .a dalej będę piła wodę...z uwagi na mój stan
chcesz nam cos powiedziec?

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

chcałam powiedzieć,że genetyczne wyszly ok, kość nosowa jest, przezierność 1,2 więc wsio ok
maluch szalał mocniej niż moj Leos 30 min trwalo badanie bo nie mógl uchwycić przezierności
super wiadomosc!

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
proszę bardzo
jakie ooooooczyyyyy!!!

Cytat:
:

Pola wreszcie załapała "układanie" klocków Tzn. na razie położy tylko jednego na drugim, bo nie ma cierpliwości do tego i od razu musi rozwalić, ale wie!

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
A jak Wasze dzieci radzą sobie z sorterami, z czystej ciekawości pytam. Oli świetnie włoży klocek ale musze przekręcać żeby kształt pasował.
wlozy ze dwa ksztalty ale narazie szalu nie ma, woli bawic sie traktorkami

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
To ospa - .

Cytat:

Teraz widzę, że 2 poprzednie dni to było ledwie pierdzenie sikami mamuta, teraz się dopiero zaczęło [COLOR="Silver"]
o matuchno, padlam jakiem stoje!!!!!

chodzi o pogofe, tak? dopeiro doczytlam ze jakas tugeza na pol-wschozie jest, wspolczuje. u nas sucho ale zimno, tzn straszny wiatr

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
o kurcze, ostre tempo! :/

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254]
Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... [/QUOTE]

a tego Pana co ugryzlo?

mlody byl dzis z babcia ciotka i jej synem a moim kuzynem w sasiednim miasteczku na ryneczku (ok.15 km w jedna strone) taki rynek pt.wszystko i nic balam sie bo taka akcja byla pierwszy raz, tzn byl gdzies dalej beze mnie ale moj dzielny synus spisal sie na medal! zaczepial inne dzieciaczki, biegal od straganu do straganu co skonczylo sie kupnem 5964587 pie.rdolkowatych zabawek ale i tak najwiekszy szal byl przy klatkach z kurami

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 19:28   #4528
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

ale o co Wam chodzi??

Stary 2014-05-15, 19:35   #4529
Kija80
Zadomowienie

Jeszcze 27 godzin i moja połóweczka wyląduje w Polsce
Najwyższa pora bo oszaleję. Co prawda spanie u nas wybiłam teściowej z głowy ale za to siedzi u nas z teściem większość dnia. Nawet sobie nie mogę pogadać z własnym mężem (no wiecie, jak z mężem ) bo t już stoi przy skypie i się musi 10 razy dopytać czy on się bardzo źle czuje, czy ma gorączkę, czy coś zażył i co to było, czy go kaszle, kicha, katarzy, czy może jednak zażyłby berotec dwa razy dziennie a nie raz, czy biedny synek na pewno wytrzyma jeszcze ten jeden dzień, czy na pewno zjadł śniadanie/obiad/kolację, czy w hotelu dobre warunki, czy dobrze spał w nocy czy też go bardzo kaszlało...
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:37   #4530
nancykenator
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254]
Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... [/QUOTE]
przynajmniej masz trochę spokoju
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

mlody byl dzis z babcia ciotka i jej synem a moim kuzynem w sasiednim miasteczku na ryneczku (ok.15 km w jedna strone) taki rynek pt.wszystko i nic balam sie bo taka akcja byla pierwszy raz, tzn byl gdzies dalej beze mnie ale moj dzielny synus spisal sie na medal! zaczepial inne dzieciaczki, biegal od straganu do straganu co skonczylo sie kupnem 5964587 pie.rdolkowatych zabawek ale i tak najwiekszy szal byl przy klatkach z kurami
dla Kubula
Cytat:
ale o co Wam chodzi??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości