![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() ![]() Debrah, niech dzidzia zdrowieje i jak najmniej ją męczy ![]() Litlle, powodzenia! I fajnie, że tak blisko ![]() Młodzież w dzisiejszych czasach naprawdę nie ma poszanowania dla planów innych osób ![]() ![]() Teraz widzę, że 2 poprzednie dni to było ledwie pierdzenie sikami mamuta, teraz się dopiero zaczęło ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- No i nie pojechałyśmy, gwiazda wstała 20 minut temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i mi pozdjadał cytaty ![]() ![]() dziewczyny, czy ja jestem niedorozwinięta czy jak że ni eumiem znaleźć cermicznych osłonek na storczyki i cemramicznych doniczek w tym samym stylu/z tej samej serii?? n k.wicy już dostaje ![]() ![]() ![]() wczoraj jednak ładnie posprzątałam, na tyle, że ni emiałam już siły nic zrobić kupić tylko poszłam spać. Dziś znalazłam firanki, już miałam kupować, ale jakiś głupi pomysł mi przyszedł do głowy i wysłałam linka do męża, oczywiście transakcja nie doszła do skutku bo ciemny brąz jest za mało ciemny ![]() a teraz nie umiem znaleźć tych durnowatych osłonek i doniczek. I cały dobry humor związany z zakupami zniknął ![]() miłego dnia!
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Ewulka
![]() Dziewczyny ma ktoras parowar? Korzysta na co dzien??? Jak tak to jaki? Wszystko da sie w nim zrobic??? Czytalam super opinie o tefal vitamin? Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4504 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mogę się wbić. Pogoda mnie nie nastraja.. Do tego zaczęłyśmy się z sąsiadką spotykać. Jej córeczki mają 4 i 5 lat albo 5 i 6, sama już nie wiem. No i dziewczynki się razem bawią. Paulina narazie trochę z boku obserwuje, ale myślę, że za jakiś czas będą się już fajnie bawiły. Przemeblowanie robiliśmy, bo kupiliśmy nowe łóżko i kuchenkę i tak z tej okazji wymyśliłam sobie małe przemeblowanie i generalne porządki. Na spacery nie wychodzimy, bo ciągle pada, więc wykorzystuję ten czas.
Wpadłam na chwilkę, bo mam małą sprawę do Black. Z tego co kojarzę to kupowałaś zestaw do manicure hybrydowego. Zastanawiam się czy warto zainwestować? Uwielbiam malować paznokcie, robić jakieś wzorki itp. Niestety teraz jako, że każdą chwilę wolę spędzać z dzieckiem jakoś ciągle brakuje tego czasu, aby pobawić się w jakieś wymyślne wzorki czy coś. Ostatnio to wogle paznokci nie maluję, bo najczęściej chodziłam z odpryskami, a mało estetycznie to wygląda. No i tak sobie pomyślałam, że może takie hybrydy były by alternatywą. Poczytałam trochę i chyba jest to bardzo proste w wykonaniu. Byłabym wdzięczna gdybyś podrzuciła link do swojej lampy i pozostałych rzeczy. Oczywiście jeśli znajdziesz czas. Obiło mi się coś o uszy, że w drogerii naturze jakieś lampy kiedyś widziałam,ale pewnie na all lepiej. No i ciekawi mnie czy można zwykłym lakierem pomalować, czy spełni to swoją funkcję.. Dodatkowo wkręcam się w szycie. Pomysłów mam kupe, Chęci też. Gorzej finansami. Muszę też zagłębić się w temat, bo umiem tylko podstawowe rzeczy szyć. Szkoda, że czasu mało na wszystko.. Mam nadzieję, że wystarczająco się usprawiedliwiłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze sie pora deszczowa nie zaczela a juz walcze z plesnia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Ale się zaczął harmagedon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Ill uwielbiam takie przepisy, gdyby nie to, ze jestem na redukcji ![]() ![]() lady moja mama ma parowar z tefala i powiem tak fajny bajer i duzo tego uzywali na poczatku, warzywka wychodza super, miesko tez, tam jest taka opcja podtrzymywania temperatury i to tez jest przydatne, po urodzeniu malego pozyczylismy to i duzo z tego korzystalismy, ale bardzo meczace jest mycie tych wszystkich elementow, poza tym jakby nie bylo to sporej wielkosci grat. Ja kilka lat temu mialam swietny garnek ceramiczno szklany do takiego parowego gotowania i dopoki "sie" nie potlukl bardzo czesto uzywany i utrzymanie go w czystosci bylo o niebo prostsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Lady, my do gotowania na parze mamy najzwyklejszy "podwójny" garnek, bodajże z Kristoffa - wodę się wlewa do jednego, na niego kładzie się ten z dziurkami, a'la durszlak i fin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Lurker ;)
|
Bylam, wrocilam, nadal jestem bezrobotna
![]() Babka rekrutujaca bardzo spoko, popytala troche, zachwycala sie doswiadczeniem itp, troche plot o firmach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nancy Ty chyba wrzucałaś te placuszki kukurydziane? Hania się właśnie zajda ![]() ![]()
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza? Byliśmy na dworku ze 2 godziny, ale tak strasznie pi...z.galo że musieliśmy wrócić mimo wielkiego smutku Antonia...o..to dla cioć...
A co z tymi orzechami? ILL...przepisy wrzuć jak będziesz mogła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Z wczorajszego farszu zrobilam jeszcze pierozki z ciasta francuskiego i dochodza jeszcze babeczki piwne
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4514 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, ze tylko tak o sobie i bez nadrabiania, ale...
DOSTALISMY POZYTYWNA DECYZJE KREDYTOWA!!! ![]() Nasze dni w klitce sa policzone!!!!! ![]() Neti, polewaj, ja stawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A poza tym GRATULACJE.....! Odliczam dni do parapetuufki...zjawie Sie w Gdansku prawdopodobnie wrzesień pazdziernik.... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-15 o 17:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubson śpi, pierwszy raz od urodzenia zasnął o 18, nie wiem,o której jutro wstanie, pewnie koło 3 ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzięki dziewczyny... ja nie mogę się z tym pogodzić i nie mogę uwierzyć w to.. no qrwa nie mogę... nie wierze w to.. mój tzt bardzo pomógł i w ogóle.. to jego babcia też przecież, bardziej był zżyty z dyktatorką moją niż ze swoją. Nawijko, gratulacje, najgorsze za Wami tzn zalatwienie kredytu, teraz z górki.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-05-15 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Nancy..już na noc?o maj god.oby spał jak najdluzej....
U nas tez na dole prawa trójka wyłazi:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Deli...musisz się trzymać...wiem ze ciężko...ale musisz . Buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super wygląda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Wow, Nawijko, gratulacje wielkie!!! Stawiam muffinki piwne, pyszotka!!!!!
Dziekuje za opinie, nam wlasnie zalezy na tym, zeby zaczac jesc bardzo lekkostrawnie, mi siada zoladek, czuje, falami boli mnie po ladnych pare dni ![]() Deli.... ![]() ![]() Nancy, o kurka, a moj zas histeria..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neti, jaki stan?! O czyms nie wiemy???:p Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#4522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas leje od rana, pizga strasznie, także spacery, place zabaw odpadają, jutro podobno ma być taka sama pogoda, chyba zwariuję, Kuba umie tylko wyrzucać i rozrzucać. Pokazuję mu książkę, chcę poczytać, to ją przejrzy w 2 sek i wyrzuca. Nie chce oglądać ani piesków ani kotków, nie chce wiedzieć, gdzie ma nos czy oko. Jak ma dobry dzień to jeździ furmanką i cały czas włącza piosenkę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Nancy, moja wczoraj poszla spac ok 19.20 i obudzila sie o 4 rano;/ ale jakos spacyfikowalam przed 5.
Moja Amelunia od jakiegoś czasu spiewa ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Współczuje, u nas mimo że jest mnóstwo pobudek to tak przeważnie ok 7.15.
![]() |
#4526 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
super! ![]() Cytat:
naprawdę mi przykro ![]() Cytat:
![]() -------------------------- Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chodzi o pogofe, tak? dopeiro doczytlam ze jakas tugeza na pol-wschozie jest, wspolczuje. u nas sucho ale zimno, tzn straszny wiatr ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254] Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() ![]() ![]() mlody byl dzis z babcia ciotka i jej synem a moim kuzynem w sasiednim miasteczku na ryneczku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
ale o co Wam chodzi??
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
Jeszcze 27 godzin i moja połóweczka wyląduje w Polsce
![]() Najwyższa pora bo oszaleję. Co prawda spanie u nas wybiłam teściowej z głowy ale za to siedzi u nas z teściem większość dnia. Nawet sobie nie mogę pogadać z własnym mężem (no wiecie, jak z mężem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254]
Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() przynajmniej masz trochę spokoju ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.