|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Kurde, Wy tak o tych zebach. Musze isc na przeglad i piaskowanie. Chyba sie zapisze po wyplacie.
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4503 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia Kostelli bajerował z wanny? To Czarodziej
![]() A Ty niewzruszona pazury piłujesz niczym Pani z parku pięty ![]() Od środy już, ale tempo , ale dobrze, mniej myślenia przed ![]() Arletko moja mama robi z musztardą , pycha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Ruda, to tski piasek pod cisnieniem, ktory czysci zabki z osadu.
#4505 | ||
Wtajemniczenie
|
No to jestem wieczorkiem/nocą
![]() No! Jak to dobrze, że ktoś o mnie myśli ![]() kasiab No to masz z rozmiarami tak jak ja. Tzn. do 36 mi daleko, ale też każda część ciała inna. A najlepiej jak bym nosiła ubrania dla grubych dzieci ![]() No i z tego powodu, że nie wymiarowa jestem to ja miałam suknię ślubną szytą na miarę. Wiesz, dla mnie to jest tak że nawet jak ćwiczyłam 1,5 miesiąca to nadal wiele ćwiczeń było dla mnie wyzwaniem. Jak się ma 20kg nadwagi to tak już jest. To nie jest machanie nóżką do góry i w dół. To jest jak podnoszenie ciężkiej kłody w górę. No i przez te całe 1,5 miesiąca co tydzień widziałam jak robię postępy i jak coraz lepiej wychodzi mi wykonywanie ćwiczeń. Ja przerabiam namiętnie sam Skalpel, jak zobaczyłam inne zestawy ćwiczeń to musiałam im odmówić. Tu już nie chodzi o tuszę, ale niektóre ćwiczenia były dla mnie niebezpieczne (mogła bym się poślizgnąć, czy wywalić i połamać). Tak samo z Mel B, tylko brzuszki mi odpowiadały. Ćwiczenia na nogi już były dla mnie niebezpieczne. A i pasuje mi, że to jest niecałe 40 min. i gotowe. Cytat:
![]() Cytat:
Udało mi się znaleźć maila i nr. telefonu do pani psycholog, teraz jej wysmaruję dyplomatycznego maila i zobaczymy co będzie. Dziś napisałam do moich 2 szefów, że chcę z nimi pogadać. Stresa mam teraz ![]() Idę bo zaraz na HBO Pozostawieni i True Blood. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Ziajka no dałam się oczarować
![]() ![]() Mysiu aaaaa to takie buty ![]() ![]() ale tu cisza ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Yss wkurza mnie to że niektóre dziewczyny nic nie robią a tak ładnie wyglądają,ja muszę coś robić a mi się nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Dziewczynki spadam,zajrzę jeszcze z telefonu jak coś ![]()
#4507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłabym ugotowana Yss ![]() Oddaje sie w objecia Morfeusza, bo już odlatuje ![]() Spokojnej nocy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
witaj ponownie Mu
![]() Mysiu to zęby mogą być czystsze i bielsze niż Twoje? ![]() omg ja chodzę 2x w roku na skaling, piaskowanie i fluoryzację a mam pełno przebarwień i kość w kolorze jakimś dziwnym ![]() Ewciu powodzenia ![]() Yss mam nadzieję, że ta babka ma serce i się zgodzi nactaki sposób komunikacji. i trzymam kciukasy za rozmowę ![]() Ciekawe jak Tasia? kto ma nr tel? ![]() u mnie nastrój z ![]() ![]() Hania nie mogła zasnąć, rzucała się i płakała 40min ![]() idę gotować Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- dobra, pogadalam z nim przez tel, jem kalarepę i trochę mi lepiej. zaraz nadrobię. aha Ewciu moje ćwiczenia to taki stary zestaw brzuchowy plus trochę fitnesu. nic specjalnego. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- omg Kasiu, 34?? 36?? ![]() ![]() Arletko cudna kitusia a Ty wyglądasz kwitnąco ![]() leczo mi jakieś nijakie wyszło.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Klusia biedna Hana... Ile sie te nasze dzieci namecza😭 ja zrobilam 200brzuszkow(roznych) bo chociaz to moge robic z ta noga. A z yt cwiczysz czy z pamieci? Kalarepy nie jadlam nigdy... Ale jutro zrobie brokulowa bo tatus mi piekna z pracy przywiozl. Mam nadzieje ze po rozmowie z B jestes spokojniejsza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4511 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona jest non stop całowana jak jestem u niej ![]() Cytat:
Cytat:
Kasia.. my ten sam rozmiar nosimy.. ale ja w ciąży nie byłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Madziu i pieknie mu odpisalas. Brawooooooo!!! No szanuje ta noge. Dzisiaj na noc Voltatenem posmarowalam.
Laski spadam bo rano musze wstac. Do jutra. Lofka💚 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4513 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam Cię
![]() dzięki za kubek, zapamiętam metodą skojarzeń- kiedyś było piwo Dojlidy ![]() a tż niezły gość, walnij seteczkę dla krzepy zanim się pojawi. jakby co to przynajmniej poczuje jak dostanie w dziób. Ewciu ja z pamięci, mam swoje sprawdzone. jak ćwiczę mam Hankę w pokoju i muszę ją ogarniać a MelB nie poczeka. w ogóle kto poza chodakiem spicetką ma fajne treningi na yt? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- aaa Rudziaku, kalarepka ![]() i dziękuję, lepiej mi nieco. ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- echo tylko więc spadam. dobranoc
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Ewcia spróbuj dwa dni maścią rozgrzewającą a potem dwa dni chłodzącą
![]() ![]() Kluska.. Jillian Michaels ale podobno daje niezły wycisk ![]()
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy spia a ja siedze i mleko sciagam bo akurat teraz mi cycki rozwala a niunka spi:/
PannaMagda brawo za podejscie i dobrze mu powiedzialas! ![]() Ewciu szybkie tempo z ta praca ale lepiej tak niz czekac dluzej i sie denerwowac Kluska kurcze biedna Hania alez ja te zabki mecza:/ Mysia co do zebow to podzielam opinie Kluski maszzzzzzz zeby jak perelki tylko pozazdroscic ![]() W zwiazku z tym ze dzis dzidzi nie karmilam na noc to zjadlam laysy prosto z pieca ooooommmmgggg!!!!!niebo w gebie kurde ale mi smakowaly jakbym jadla przepiorki w sosie borowikowym ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Gianka, uczysz się doceniać małe rzeczy, co ![]() ach, wczoraj miałam Ci odpisać- te nasze nocki nie takie złe są bo na szczęście Hania szybko zasypia. tyle, że trzeba się na te 10nin wybudzić, wstać, pójść. po wczorajszym ibum Hania spała do 1, dostała cyca i o 1.40 przestało działać. poplakiwala ale razem jakos się nam udało zasnąć ale od 4 już lipa. dziąsła swedzą, białe są już. do tego idą bąki i gdyby było mało to pielucha nie wytrzymała i musiałam w nocy przebierać. ![]() byle do drzemki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-07-22 o 05:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zadomowienie
|
Hej u nas ciezka noc Natka dostala katru nos zatkany ciagle kicha gruszka do nosta do wielkie krzyki. Co jest lepsze od gruszki?
Do tego ma straszny kaszel.pol nocy sie budzila a drugie pilnowalam zeby sie nie dusila niedługo sie zbieramy i gonimy do przychodni.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Hej witamy sie po nocy. Nie bylo tak zle.Mlody wcina sniadanie.
Kami polecam aspirator Nose Frida i wode morska. Zdrowka dla Natki. Klusia ja cwiczylam kiedys8min abs z panem w gatkach na yt. Gianka masz Ci los. Jak cyce pelne dziecko spi. Madzia twarda babka musisz byc. A ja mam stresa oczywiscie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4519 |
Zakorzenienie
|
hej.
moja dzidzia znowu b. ładnie spała ![]() ![]() a teraz mi czytac i pisac nie pozwala tylko krzyczy zeby z nia rozmawiac ![]() ruda kciukasy i bedzie dobrze ![]() kami ojej,tylko wam przeziebienia brakowało w taka pogode:-( pewnie ja owiało. ziajka to moze ty mi napisz przepis na te ogórki w musztardzie ![]() lecimy na kawke ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kami.. ja też polecam Fridę, ewentualnie Katarek podłączany do odkurzacza (jeżeli się go nie boi) no i psikanie wodą morską.. biedna mała ![]() ![]() Kluska.. no to jeszcze chwila i będziesz mieć kasownik w domu ![]()
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arletko piekna nocka. Szykuje sie i spadam do tej lekarki a pozniej do przyszlej pracy... Milego dnia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Madzia, dajesz kochana! A ex niech spada na bambus ![]() Kami, ojejku ![]() Cześć. ![]() Ruda, będzie dobrze! ![]()
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2014-07-22 o 07:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Madzia ![]() ![]() Pięknie odpowiedziałaś tż ![]() Kluska biedna Hanulka, wymeczą te ząbki Kami zdrówka dla Natki, nam jeszcze w aptece p. poleciła Nasivin soft. Można u niemowląt stosować Gianka i rozkręciłaś laktacje Arletka wezmę od mamy przepis ![]() Ewcia powodzenia ![]() Coffee co tam u Was? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-22 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Witam
Bez humoru od rana kłótnia z tż.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
no ja chodze do pryw. gabinetu i tam dosłownie kazda pierdoła kosztuje...no cóż, ale lekarz bardzo dobry. a zeby sa na całe zycie przeciez.
dzwoniłam do przychodni, szanowny dr się pojawił,ciekawe w jakim stanie...no ale jak Lenka wstanie to jedziemy na szczepienie.moze tz z nami pojedzie jak sie wyspi. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- iza co znowu nawiwijał tz????
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
Melduje sie ze zyje. Staram sie nie myśleć. A do piątku musze wytrzymać jakoś. Przepraszam ze nie pisze i tylko wpadam na chwilke ale nie mam głowy. Strasznie sie boje ze coś nie tak jest. Jakby co to będę sie do Giannki odzywać smsami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Tasia jesteśmy z Tobą myślami
![]()
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Tasiu na pewno będzie dobrze, nie ma innej opcji
![]() ![]() Gianka to browarek tak robi z laktacją :ehm: Mysiu idę dziś po ten tusz lovely ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Iza, co się stało? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Goście wczoraj zabawili kilka godzin ![]() ![]() Noc w miarę spokojna, Nati budził sie przed 1 i o 3,ale od 6 już debatuje ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Mu witaj ![]() ![]() ![]() Arletko z musztardą ogórki są przepyszne, uwielbiam je ![]() ![]() Kasia masz gorący okres, ale po chrzcinach wszystko wróci do normy ![]() Dziewczyny ja kombinuję z wózkiem, bo mały za chiny w gondoli nie chciał, więc założyłam spacerówkę, można ją rozłożyć prawie na plasko, ale te pasy to ma na główce ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.