|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4
Cytat:
![]() Edytowane przez chal Czas edycji: 2016-04-11 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zdradzisz mi kochana ile już masz wiosen? Mnie doktor pociesza, że młoda jestem, ale zanim się oglądnę to będę po menopauzie ![]() Jeszcze raz Wam dziękuje i jeszcze raz gratuluję mamusiom ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Konto usunięte
|
Kryniaczku, przykro mi, ale tak to bywa, że jak żołnierze są ok, to nawet iui nie pomoże w cudzie
![]() Tic tac toe gratuluję ![]() Dziewczyny mam do was pytanie : moja koleżanka od roku stara się o rodzeństwo dla córki, bezskutecznie, teraz zbadała męża i okazało się, że maż ma tragiczne wyniki, tzn ma bardzo mało plemników, a te co ma są powolne. Kto wie, gdzie p kieruje w takim przypadku? Do jakiego androloga? Czy można coś z tym zrobić? Czy zmiana trybu życia i suplementy coś tutaj wniosą? Jesli wasz facet miał podobne problemy, dajcie znać. Dzięki. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- A z innej beczki - bolał was brzuch po stosowaniu żelu estreva? |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Marzenia się spełniają :)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4505 |
Raczkowanie
|
tic_tac_toe gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() Kryniaczek pod koniec roku skończę 34 wiosen więc masakra z wiekiem... też mi dr powtarza że nie jest jeszcze tak źle, ale ja czuję inaczej ![]() ![]() ![]() Co do winka to Twoje zdrówko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
nadzieja umiera ostatnia
|
Migotka mój mąż też tak ma i po odebraniu seminogramu dr P skierował nas do dr Madury na usg jąder i niestety po usg okazało się ze mój ma żylaki powrózka nasiennego :-(, ale narazie nie są operacyjne wiec nic z tym się nie da zrobić, suplementy zażywa, ale czy to coś da jeszcze my nie sprawdzali, wynik miał pierw 3% i mamy super dziewczynkę, a w listopadzie sprawdziliśmy to wynik 1% i stwierdzono teratozoospermie i narazie czekamy :-(
Edytowane przez ania0208 Czas edycji: 2016-04-13 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też dawno % nie miałam i właśnie przechylam pierwszy łyk. Twoje zdrowie i wszystkich dziewczyn ![]() Kochana w takim razie delikatnie , żeby jutro wstać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o starania to ja - można powiedzieć -zaczęłam wstępnie już w 2011 roku, ale po kilku miesiącach odpuściłam i od 2014 roku (po ślubie) ![]() ![]() To forum i wspaniałe kobietki dają naprawdę kopa jak potrzeba i siły aby się podnieść po kolejnej porażce, dlatego cieszę się że tu jestem, dla mnie to mega wsparcie ![]() Nooo to moja kolej, właśnie łykam słodkie czerwone winko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Przyczajenie
|
Ziola ojca sroki poprawiaja jakosc plemników i rowniez naszych jajeczek tez. Ja mężowi pare razy zaparzylam i mial duzo lepsze parametry jak podchodzilismy do inseminacji. A co do moich jajeczek to tez ladnie urosly ale nie wszystkie pekly wiec tu jest ten minus. Ale sprobowalam i nie żałuję mimo kolejnej porażki. Teraz juz stawiam na medycynę takie życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Przyczajenie
|
Chal, migotka, iliybr dziękuję
![]() W seminogramie mojego męża wyszła teratoozospermia. W internecie znalazłam rozpiskę zestawu witamin i suplementów (dość sporo tego wszystkiego było), które mąż zażywał przez pół roku - kolejne wyniki pokazały poprawę ![]() Edytowane przez tic_tac_toe Czas edycji: 2016-04-11 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie! I też trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Rozeznanie
|
Proszę mnie o dopisanie do listy staraczek
jadzialg84: PCO, niedoczynność tarczycy, przybyty udar i mutacja MTHFR luty 2012 starania po odstawieniu antyków, kwiecien 2012 tabletki anty na pół roku i euthyrox, wrzesień 2012 udara i przerwa w staraniach, sierpień 2013 wznowienie starań z clo, styczeń 2014 hsg prawy niedrożny, u dr P od marca 2014, kwiecień 2014 laparo prawy niedrożny, maj 2014 ciąża, 8 luty 2015 Alicja, marzec 2016 rozmpoczęcie starań o rodzeństwo, 15.04 test z krwi Do mamusiek jadzialg84: 8 luty 2015 córka Alicja, poród sn Edytowane przez jadzialg84 Czas edycji: 2016-04-11 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Raczkowanie
|
Witam, ja już po transferze mojego jedynego zarodeczka . Niestety nie udało się nic zamrozić, toszkę mnie to podłamało. Jak na forum dużo jest dziewczyn którym się udało zajść w ciąże z świeżego zarodka, bo z tego co czytam to większość dopiero po transferze rozmrożonych. Boję się. Na razie nic się nie dzieje, brzuch pobolewa, piersi troszkę też, testuję piątek, sobota.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
|
Cytat:
![]() Mi się nie udał transfer świeżaczka ale są dziewczyny, którym się to udało, także głowa do góry ![]()
![]() |
#4515 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:21 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Raczkowanie
|
Moje Amh 1,6
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- [QUOTE=tic_tac_toe;5877191 1]Witam serdecznie wszystkie forumowiczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Ci aby beta rosła i rosła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- [QUOTE=Kryniaczek;58767386]Kambo Dzięki ![]() ![]() Właśnie zobaczyłam wynik 1,2 ![]() ![]() Marlena 343, ja też mam dziecko, 13 lat skończy w maju, a ja już 32 mam od marca ![]() ![]() ![]() Ale się rozpisałam....trochę ulżyło, 3 litry łez poleciało ![]() Kochan przykro mi, bardzo dobrze Cię rozumiem, jutro będzie lepiej, wierz mi ![]() ![]() ![]() Też mam tak, że ładnie jajeczkuję i czuję zawsze ból owulacyjny, łatwo jest mi samej obliczyć, nigdy nie miałam problemów z miesiączkami, więc tez się nastawiałam, że pójdzie to gładko, a jednak. Życzę Ci abyś doczekała rodzeństwa dla swojego syna ![]() ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- iliybr też się doczekasz pozytywnej bety, może i ja też ![]() ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- [QUOTE=migotkaaa_83;587781 46] Dziewczyny mam do was pytanie : moja koleżanka od roku stara się o rodzeństwo dla córki, bezskutecznie, teraz zbadała męża i okazało się, że maż ma tragiczne wyniki, tzn ma bardzo mało plemników, a te co ma są powolne. Kto wie, gdzie p kieruje w takim przypadku? Do jakiego androloga? Czy można coś z tym zrobić? Czy zmiana trybu życia i suplementy coś tutaj wniosą? Jesli wasz facet miał podobne problemy, dajcie znać. Dzięki. Nie pomogę, bo mój mąż miał dobre wyniki, choć to było w styczniu 2015 roku jak robił badania, rok czasu mogło się coś zmienić, może przydało by się ponowić badanie ![]() ![]() Edytowane przez Nowa_1987 Czas edycji: 2016-04-12 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
nadzieja umiera ostatnia
|
Cytat:
a moglabys napisac ten zestaw ,ktory twoj maz zazywal ,moj zaczal trzecie opakowanie fertilmanu i pije ze mna twardo ziolka o.Sroki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Raczkowanie
|
Hej słońca
![]() Kryniaczek tak mi przykro, myszko mam nadzieję że dziś już ciut lepiej ![]() ![]() Sabeth wielkie gartulacje !! ![]() ![]() Agneluś ![]() ![]() Witamy tic_tac_toe uwielbiamy takie historie są dla nas budujące ![]() ![]() Kinia191 ![]() ![]() Dziewczynki a co do jakości nasienia..to u męża było podobnie..tzn. zrobił badania i wyszły tragicznie, w między czasie okazało się że ma mikrogruczolaka przysadki mózgowej, który też jest przyczyną złego nasienia.. mój gin na początek powiedział by spróbować jakiś witaminek i znaleźliśmy Fertilman i po tym poprawiło się, nasza endokrynolożka z kolei nastraszyła nas że dzieciątko może urodzić się bez rączki czy nóżki...No ale do jajeczka dociera najsilniejszy wariat przecież.. A nasz Dr powiedział że nie ma się do czego doczepić że wyniki są dobre że nie widzi przeszkód by żołnierzyki zrobiły swoje ![]() ![]()
#4520 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mój mąż zażywał taki zestaw: rano: Androvit x 1 Maca Bioselen Plus x 1 Kwas foliowy x 1 Koenzym Q10 x 1 Magnez+B6 Palma sabałowa x1 wieczorem: Kwas foliowy x 1 Salfazin x 1 L-karnityna x 1 Koenzym Q10 x 1 Żeń szeń x1 Nowa_1987 dziękuję, Tobie też się uda!! ![]() Kinia191 leż, dużo wypoczywaj, zajadaj ananasa i popijaj rumianek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=tic_tac_toe;5880100 6]Witam,
mój mąż zażywał taki zestaw: rano: Androvit x 1 Maca Bioselen Plus x 1 Kwas foliowy x 1 Koenzym Q10 x 1 Magnez+B6 Palma sabałowa x1 wieczorem: Kwas foliowy x 1 Salfazin x 1 L-karnityna x 1 Koenzym Q10 x 1 Żeń szeń x1 No piękny zestaw szok |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuje porady
![]() Wybieram sie w ten weekend do Zakopanego, a przy okazji chciałam pójść na termy. Ale testuje 20 kwietnia, czyli przyszła środa i teraz nie wiem, co robić. Oczywiście czuje, że nic z tego, ale jakby się zdarzył jakiś cud... Czy termy mogłyby zaszkodzić w ewentualnej wczesnej ciąży?
![]() |
#4524 |
Rozeznanie
|
Termy to miejsce gdzie możesz nałapać niepotrzebnego dziadostwa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Raczkowanie
|
Tak samo miałam. .ale zrezygnowałam z term i żeby nie kusiło nie wzięłam nawet stroju kąpielowego
![]() ![]()
#4526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
|
Cytat:
Także ja z doświadczenia nie ryzykowałabym. Nie wiem czy w moim przypadku to termy zaszkodziły czy po prostu zarodek nie dał rady ale więcej bym tego nie powtórzyła.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4529 |
nadzieja umiera ostatnia
|
[QUOTE=tic_tac_toe;5880100 6]Witam,
mój mąż zażywał taki zestaw: rano: Androvit x 1 Maca Bioselen Plus x 1 Kwas foliowy x 1 Koenzym Q10 x 1 Magnez+B6 Palma sabałowa x1 wieczorem: Kwas foliowy x 1 Salfazin x 1 L-karnityna x 1 Koenzym Q10 x 1 Żeń szeń x1 piekny zestaw ,podziwiam twojego meza ,ze chcial zazywac tyle tabl naraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
Marzenka... ja sobie z term przywiozłam zwierzątka także odradzam również z tego powodu.
![]() Dobrym zestawem witamin dla panów jest Navitin. Poleciła mi go znajoma farmaceutka i koszt ok 35zł Edytowane przez mimi181 Czas edycji: 2016-04-12 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.