![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
La Mary ,Aussie fajne sprzęcicha
![]() Od wczoraj lecę na smooke ![]() W biedrze jest fajna baza zielona(jarmuż,szpinak i marchewka) Syte to i w miarę smaczne- jak się weną twórczą okrasi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
mar_jolka
|
Ech dziewczyny😄jestescie kochane. Zaraz w ten szary dzien robi mi sie lepiej jak czytam te mile slowa po adresem mej ,,tfórczosci"
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
mar_jolka
|
A jeszcze co do pana J. K.M ( bynajmniej nie jego krolewska mosc choc on by z tego pewnie sie cieszyl bo pasi jego pogladom) ja tego faceta nie rozumiem...intelugentny i glupi zarazem...a najgorsze ze mij starszy jest jego zwolennikiem...uwaza ze jego stodunek do kobiet wcale taki nie jest jak widzimy tylko to manipulscja majaca go osmieszyc...i syn taki dorosly i nie widzi ze dacet sam sie osmiesza...a te jego zakinczenia wystapien w PE...ciekawe...rozwaluc ale kase to sie bralo..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- A jeszcze co do pana J. K.M ( bynajmniej nie jego krolewska mosc choc on by z tego pewnie sie cieszyl bo pasi jego pogladom) ja tego faceta nie rozumiem...intelugentny i glupi zarazem...a najgorsze ze mij starszy jest jego zwolennikiem...uwaza ze jego stodunek do kobiet wcale taki nie jest jak widzimy tylko to manipulscja majaca go osmieszyc...i syn taki dorosly i nie widzi ze facet sam sie osmiesza...a te jego zakonczenia wystapien w PE...ciekawe...rozwalic ale kase to sie bralo.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Ale narobilam literowek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Mar-jolka miałam własnie pytać, czy czasami czytasz swoje posty
![]() A słownika nie masz w tel? Początek pisania ze słownikiem ciężki, ale po kilku dniach bardzo ułatwia życie, pamięta Twoje najczęściej używane słowa. Spróbuj. Czasami wstawia co tam chce, ale czytając czyjś tekst z zamienionym słowem łatwo dojść do ładu. Mydełka produkujesz naprawdę fajne. Mam tylko pytanie techniczne: jeżeli dodałaś cień do powiek jako barwnik, to nie brudzi takie mydło ciała, ręczników? Wasylisa ciekawe czy poczujesz się lżej po takich porządkach. Podobno tak jest, że z duszy schodzi ciężaru parę kilo ![]() Słonecznie dziś u mnie, i chłodno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś jeszcze ciuchy letnie wykopuję. Od wczoraj leżą na środku pokoju. Po raz kolejny debata-wywalić czy nie. Wiem, że nie będę chodzić, zestawy letnie już gotowe ![]() W ub. roku wywaliłam buty i co? Widzę, że są w tegorocznych kolekcjach podobne są ![]() A wcześniej pożegnałam ileś książek. Brawo ja ![]() ![]() U mnie słońce i coraz cieplej ![]() Kawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
mar_jolka
|
Anyzkowa jeszcze nie wiem czy te mydla beda brudzic reczniki. Zobaczymy za miesiac. Ale jesli dodaje sie glinek czy mineralow do barwienia i nikt nie nsrzeka ze brudza to moze i cien rozowy nie bedzie brudzil.
A slownika poszukam...ogolnie to za szybko pisze i stad literowki Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Wazylissa a u nas szaro.. ja tez musze cos powywalac z ciuchow i tez mi zal...bo spodnie Lee sliczne ciut za ciasne..i spodniczka...i cos tam jeszcze...i t d.... Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Wasylisa to widzę, że porządkujesz ostro.
Ja jakoś co kilka m-cy bez zbytniego żalu coś wyrzucam. Z tym, że pozbywając się białej bluzki mam podobnych kilka w stanie idealnym. Zakładając czarne spodnie dresowe stwierdzam, że są już zużyte to wyrzucam, ale w szafie mam ich kilka. Zresztą chodząc na zakupu kupuję te same kolory i podobne fasony. Czarne sukienki dzianinowe: do kolan, do pół łydki, do kostek; podobnie z długością rękawów. Jedna z odkrytymi plecami, druga z golfem. I jak pójdę na zakupy i zobaczę kolejną z dobrze skrojonym krótkim rękawem to oczywiście taką kupię bo właśnie jakiejś się pozbędę ponieważ będzie zmechacona od torebki. I wszystko bezboleśnie przebiega. Mar-jolka nie ma się czym przejmować, ja staram się pisać jakże poprawną polszczyzną. Tylko piszę tak jak na forach przystoi: piszę tak jak się mówi. Często z ogromnymi błędami. I do tego staram się nie popisywać ![]() Edytowane przez Anyzkowa Czas edycji: 2017-03-15 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
Wasylisa, niezłe "wietrzenie szaf"
![]() mar_jolka, też początkowo miałam problem z pisaniem ze słownikiem, ale można się przyzwyczaić. U mnie słonecznie, ale wietrznie. Na razie bez kawy, bo się skończyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Słońce, niby ciepło bo na termometrze 7C ale wieje...brrrr
Porządki w szafie mówicie. Też mam w planach jak się zrobi nieco cieplej ![]() ![]() Torebki przeglądałam rok temu. Oddałam mamie i do MOPSu ![]() Podobnie z butami, chociaż przegląd się przyda także w tym roku ![]() Gosia- i jak zdecydowałaś się na jakąś fryzurę? mnie się niesamowicie podobają krótkie fryzurki. Szkoda tylko, że mnie w takich jakoś nie za dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Ja literówki robię od zawsze, za szybka jestem...Jak staram się nie robic - piszę bardzo wolno, do każdego zdania musze wracac, co mnie irytuje...A internet explorer w ogóle nie pozwala mi edytować czegokolwiek - jak chcę - to musze otwierać w firefoxie tą samą stronę i dopiero wtedy...
![]() Z wyrzucaniem mam ból, cos z chomika drzemie i trzyma się mocno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już się przestawiam na lżejsze ciuchy, poukładałam pięknie swetry wczoraj, chociaż zabrakło mi bibuły, trudno, przetrwają bez ![]() Edytowane przez wasylisa123 Czas edycji: 2017-03-15 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Konto usunięte
|
Również pochowałam już zimowe rzeczy licząc, ze zima odeszła na dobre
![]() Nie wyrzucam ubrań, butów, torebek tym bardziej ![]() Na Allegro wystawiam, oddaję fundacjom. U nas w mieście odzieży do Ośrodków Pomocy nie przyjmują. Nawet dobrej jakościowo. Podopieczni tychże Ośrodków nie chcą. Chyba, że buty dla dzieci. Wasylisa, w bibuły owijasz? Ja odwracam rzeczy na lewą stronę i układam w czeluściach półek ![]() Oj tam, oj tam...jak szybko piszemy to błędy wszelakie są nieuniknione ![]() Z drugiej strony moje dzieci walą takie błędy, że głowa mała... Zwłaszcza córka, ale ona dopiero skończyła 7 lat ![]() W czasopiśmie Uroda Życia ( dawna Uroda ), wybrano najlepsze kosmetyki 2016 r. Niezmiernie zdumiona jestem pierwszym miejscem w kategorii: pielęgnacja twarzy. Tu wybrzmiewają fanfary... Vichy Slow Age. A ja ten krem tak zjechałam ![]() Nie znam się... Z opisu marketingowego faktycznie krem bez zarzutu, do twarzy przyłóż ![]() ![]() ![]() Chyba, że kosmetyk rozpatrzymy pod względem pielęgnacji przeciwsłonecznej. Krem dobrze się rozprowadza, nie bieli, nie tłuści, ma SPF 25 ( na podstawie 5 próbek ). Nie jest źle ![]() Ale pielęgnacja... mam wątpliwości. I tak już zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Rozeznanie
|
[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;71904096]
Nie wyrzucam ubrań, butów, torebek tym bardziej ![]() Na Allegro wystawiam, oddaję fundacjom. U nas w mieście odzieży do Ośrodków Pomocy nie przyjmują. Nawet dobrej jakościowo. Podopieczni tychże Ośrodków nie chcą. Chyba, że buty dla dzieci. Wasylisa, w bibuły owijasz? Ja odwracam rzeczy na lewą stronę i układam w czeluściach półek ![]() [/QUOTE] Tak, mam kaszmirowe swetry, przeczytałam kiedyś, że bibułka dobrze im robi. Ale nie owijam, przekładam. Ni mam jak zawozić rzeczy gdziekolwiek, tramwajem mi się nie chce, wrzucam do pojemnika na odzież osiedlowego, acz nie mam pewności, gdzie i do kogo ona trafia. ... Wyrzuciłam torebki z fazy camelowo-brązowej, raczej do niej nie wrócę... W końcu znalazłam krem, ktory nieco przesuszenie/ściągnięcie mi zlikwidował. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html kupiłam w dobrej cenie, chyba domówię słoik na zapas... Edytowane przez wasylisa123 Czas edycji: 2017-03-15 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Konto usunięte
|
Wasylisa, kaszmirom nic nie będzie, tylko nie przygniataj swetry czymś ciężkim. A bibuła może potrzebna, jeśli w domu jest jest większa wilgotność?
Polecam Tobie z Dermedica również z tej serii serum nawadniające Hydrain3. Gdzieś już na forum pisałam o nim. To naprawdę bardzo dobre serum za niską cenę. Miałam je już kilkakrotnie. Nieliczne, które mnie nie uczuliło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
Nie wydaje mi się, ze to o wilgoć chodzi.
Nie wnikałam powodów, przekladam i tyle.. A przygniecione są sobą li i jedynie, mam mało miejsca, więc na stosiku ![]() Dermedic mnie pozytywnie zaskoczył, o serum czytałam/słyszałam, nigdy nie miałam. Nie wiem, dlaczego, w każdym razie Bez cieszę się z odkrycia, moja cera też ![]() ![]() Polecam do czytania: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/169517/wspanialosc-zycia i to http://lubimyczytac.pl/ksiazka/29339...arstwo-we-krwi |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Gang Iren
|
Aussie, raczej zetnę tak do ramion. Lob ta fryzura się zwie.
#4517 |
mar_jolka
|
Anyzkowa glupio mi za to nieporzadne pisanie postaram sie poprawic. Na razie pozdrawiam ze spaceru z druga tura psow. Pieknie sie zrobilo i jestesmy w lesie☺😊😁
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Konto usunięte
|
Jesteś młoda, to w każdej fryzurze powinnaś wyglądać ładnie
![]() Co do zdjęcia ( drugiego, z krótszymi włosami ) to musisz mieć dobrego fryzjera, o przepraszam ![]() ![]() ![]() Nie wiem dlaczego, ale styliści fryzur ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() Zazdroszczę psiaków i spaceru w lesie ![]() A powiedz, jak z pielęgnacją takich futrzaków? Trzeba czesać ? Pytam, bo ja codziennie mój zwierzyniec muszę czesać, mimo, że rozmiarów niewielkich ![]() Musisz poświęcać psom sporo czasu. Ale to piękna rasa ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-15 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Gang Iren
|
[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;71906366]Jesteś młoda, to w każdej fryzurze powinnaś wyglądać ładnie
![]() Co do zdjęcia ( drugiego, z krótszymi włosami ) to musi mieć dobrego fryzjera, o przepraszam ![]() ![]() ![]() Nie wiem dlaczego, ale styliści fryzur ![]() ![]() ![]() Mam dobrą fryzjerkę w Polsce. Mam do niej pełne zaufanie ![]()
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2017-03-15 o 15:42 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Dobra fryzjerka to skarb
![]() LaMary- ja też miałam kiedyś taka fryzjerkę, która nie mogła się powstrzymać od nadmiernego cięcia. To był koszmar, więc juz od lat do niej nie chodzę chociaż ma świetna opinie w mieście... |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kilka lat temu poszłam do saloonu ![]() Chciałam delikatnie podciąć włosy i pofarbować odrosty. Poprosiłam o farbę na całą długość, żeby odświeżyć kolor. Nie dość, że fryzjerka ścięła nie 2-3 cm ale co najmniej 10 cm, to wyszłam z saloonu nie blondynką a ciemną szatynką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
mar_jolka
|
LaMary no czesac trzeba...mam troche w tym wprawy ale przyznam ze az tak teraz juz nie szaleje z kapaniem i czesaniem. Do tego moja geriatria w wieku 14 lat 10ty rok pies i suczka sa obciete. Dwa mlodsze trzeba pilnowac zeby sie zbyt nie zakoltunily. Kot nie lubi sie czesac. Tylko troche moge wyczesac a wiekszosc trzeba wycinac. Tez sie za to obraza. Ale ze to dobra natura to mu szybko przechodzi i znow mam go na kolanach, po czym kiedy glaszcze go jedna reka (w drugiej kawa) to robi baranka i chlup kawa na ubranie moje oczywiscie😈 bo kot ma byc glaskany poezadnie nie polowicznie. Wiec obiema rekami i juz!
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- A co do fryzjerow...kiedys po obcieciu i wymodelowaniu u fryzjera wlasna matka mnie nie poznala....i to nie bylo w pozytywnym tego slowa znaczeniu...30 lat potem nie chodzilam do fryzjera. Teraz tez rzadko. Na szczescie obecnie trafilam na sensowna kobiete. Ale teraz chce troche zapuscic wlosy. Wiec te ,,przyjemnosci" na razie odpuszczam. Mojego TŹ tez obcinam sama i kuzyna. Nastepny fach moj..jak to sie mowi 7 fachow 8 bida😊 Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Konto usunięte
|
Dlatego ja do jednej chodzę sie farbować a do innej ścinać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Gang Iren
|
Ja nie farbuję włosów, to na razie starcza mi taka, co dobrze ścina
![]()
#4525 |
Konto usunięte
|
No ja juz tez sie nie farbuje.
![]() W koncu sie pozbyłam odrostów i jestem naturalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
mar_jolka
|
A ja tylko henna i jestem od niej uzalezniona😃 i smaruje sie henna osobiscie juz 7 rok polecam jak ktos musi sie farbowac. Ja mam siwienie genetyczne i od mlodych lat niestety...
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
To prawda, że dobry fryzjer to skarb.
Ja jutro idę. Zobaczymy czy będę zadowolona. Ostatnio przyszłam z długimi włosami, a wyszłam z krótkimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Wasylisa na przesuszenie twarzy polecam najlepszy krem pod słońcem Oeparol Balance krem kondycyjno nawilżający za 7 zeta..
Kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem fryzjerskim Piszczykiem ![]() Piękne słońce ![]() Jutro 15 stopni, nawet jeśli przez chwilę, wiosna idzie ![]() Kawa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
mar_jolka
|
Ja z henny jestem zadowilona. Kupuje na mazidlach. Nie wysusza nic. Po hennowaniu sa sliczne blyszczace. Jedynie tez po henniwaniu daje odzywke. A pozniej nawet nie musze. Ale b.czesto rozpuszczam szampon w soku z aloesu. No i przewaznie myje wlosy w jakims plynie bez detergentow. Polecilam ta henne kolezankom i te co sie zdecydowaly tez zachwycone blaskiem i efektem pogrubienia wlosow. Takie mam doswiadczenia z henna
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.