![]() |
#4501 |
Konto usunięte
|
Dot.: Psy - cz. V
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7658058 6]Az mi sie nie chce wierzyc, ale chyba faktycznie to tylko mieso i podroby, na to wychodzi. Sprobuje jutro zaczac dodawac do suchej karmy w malej ilosci na poczatku... mam nadzieje, ze dobrze to przyjmie, moja chudzinka. Ostatnio podstrzyglam mu wlosy i teraz naprawde widac jaki jest chudziutki, ludzie pewnie mysla ze jesc mu nie daje
![]() dzieki beatrx ![]() jaki słodziak ![]() wiesz, nawet jak tam są skórki i chrząstki to krzywdy to psu nie zrobi, w końcu wilk sobie owieczki nie obiera tylko je jak leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Konto usunięte
|
Dziekujemy za komplemeent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Ale mordka slodka!
![]()
#4504 |
Rozeznanie
|
Mój york jest ze mną około miesiąca i nie wyobrażam sobie życia bez niego,a raczej bez niej.Jest tak energiczna i radosna,ma wspaniały apetyt ,uwielbia się bawić
![]() Jedyny minus tej sytuacji to stosunek kota do niej.Nie jest agresywna ,czy nie ma depresji,ale ucieka lub najeżona wskakuje na półki ,kiedy tylko mała zbliża się do niej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;76549901]Mój się zowie Bruno vel Bronek i na oba imiona reaguje.[/QUOTE]
O, mój też jest Bruno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4506 |
Naczelna Nastolatka
|
No więc ten tego. Nie śpię bo pies ma srakuczke.... jak tak zostanie mu, to jutro wet.
Byliśmy też o 5 rano szukać szczęścia. Od wczoraj od południa robi co 4 godziny, jak w zegarku. Na razie śpi. Dusza mi mówi, że jest lepiej. W kiszkach już mu nie szaleje orkiestra dęta. Ale zobaczymy. Ledwo patrzę na oczy. ![]() ![]() wysłane telepatycznie
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2017-08-25 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7657170 6]To ja wam pokaze jak moj pies spi:[/QUOTE]
Śliczny 😍 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję w jej imieniu 😊 Mordka słodka ale jest agresywna, próbuje ja stopowac ale ciężko. Dla tych co zna, to oczywiście nie. Ale obcy to masakra... taka mała a już się z zębami rzuca. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4509 |
Naczelna Nastolatka
|
A tak. Wręcz świetnie mu. Nie było kupy od 5 rano. Jesteśmy na działce i zostałam zmolestowana piłką. 😨🐶
Plus pożarł 3 jabłka z ziemi bo od wczoraj ma leczniczą glodowke. Więc możliwe że znowu się skupczy na rzadko 😈 Sonia za to próbuje od godziny wleźć w środek stosu gałęzi przeznaczonych do spalenia. Na pewno siedzi tak jakieś zwierzątko. Może jeż. A Ta idiotka pcha łeb w sam środek. Tylko patrzeć jak sobie wydlubie oko. 😩 wysłane telepatycznie
#4510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Konto usunięte
|
zakonna wspolczuje biegunki. dobrze, ze juz jest lepiej.
wlasnie wrocilam z zoologicznego i piesek wlasnie dostal z reka na ramieniu dwie male lyzeczki select gold sensitive jagniecina+ryz zmieszane ze swoja sucha karma. Wszystko wyjedzone, prawie ze dziura w miseczce zrobiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Naczelna Nastolatka
|
To fajnie że je z apetytem. Oby mu nie zaszkodziło.
U nas bardzo ciepła noc. Można spać bez kołdry. A mnie jest gorąco jak w tropikach. Leżę pomiędzy dwoma psami. Jeden grzeje plecy A drugi brzuch. Jedyna nadzieja w tym, ze im się też zrobi za gorąco. I się przenieszcza. I znowu noc przewalona. Tym razem od 1 w nocy wyplątywałam suke z kabli i wyciągałam ja bo zaklinowała się za szafka. Bo burza była i pioruny waliły centralnie nad nami. Potem gorna połowa psa schowała się pod łóżkiem, a ja musiałam miziać dolną, wystającą połowę żeby strach trochę zmniejszyć. ![]() ![]() wysłane telepatycznie
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2017-08-26 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skąd ja to znam .. Ale myśliwskie to chyba tak maja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Konto usunięte
|
Brrr burza i sylwester to najgorsze dla pieskow...
Melduje, ze biegunki brak, pies szczesliwy i zjadl dzisiaj dwa spore posilki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Naczelna Nastolatka
|
Super. Niech mu idzie na zdrowie.
Najpierw masa, potem rzeźba. 😄 Dla odmiany suka jest dzisiaj tak zmęczona, że w spaniu nie przeszkadzają jej fajerwerki puszczane tuż pod naszymi oknami. Nawet nie drgnie 👍 wysłane telepatycznie
#4516 |
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7663802 1]Brrr burza i sylwester to najgorsze dla pieskow...
Melduje, ze biegunki brak, pies szczesliwy i zjadl dzisiaj dwa spore posilki ![]() ![]() I wszyscy szczesliwi ![]() Zakonna, rob tak jak sie robi jak sie ma male dzieci: spij wtedy kiedy psy spia ![]()
#4517 |
Raczkowanie
|
Mój pies też strasznie przeżywa burze deszcze a nawet przeciągi, okna nie można otworzyć jak jest wiat, bo się trzęsie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Moja podczas burzy wchodzi pod lozko, albo idzie w jakis kąt i jakby chciala wykopać dziure w panelach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Konto usunięte
|
Współczuję psich lęków, mój na szczęście burz ani innych fajerwerków, wystrzałów się nie boi - śpi w najlepsze. Jest to bardzo duży komfort bo poprzedni pies miał odwrotnie -o ile burz się nie bał tak fajerwerki i zbliżający się sylwester to była masakra, nawet na spacer nie chciał wychodzić, tak się bał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Rozeznanie
|
Mój Peanut tez odczulony na burze, moze spac na tarasie jak pioruny walą na podwórku, nie boi sie niczego bo za szczeniaczka mieliśmy burze praktycznie codziennie. Fajerwerki przetestujemy w Sylwestra bo u nas na wsi niestety/stety strzelają aby raz w roku wiec mógł zapomnieć jak to było. Zgadzam sie z Kasiula ze jest to duze udogodnienie i współczuje tym którzy muszą patrzeć jak ich pieski cierpią.
A tu moj Kawaler, w październiku żegnamy sie z jajkami ![]() ![]()
#4521 |
Konto usunięte
|
Piekny Peanut.
Sluchajcie mam problem. Mamy bardzo niski balkon, ktory wychodzi wprost na taras sasiadow. Od kilku miesiecy nie mielismy sasiadow, bo tamci sie wyprowadzili, a nowi dopiero sie wprowadzali. Maja dwa psy, z czego jeden jest mily, a drugi wredny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Naczelna Nastolatka
|
Wychodzić jak PRZESTANIE piszczec. Żeby sobie kojarzył balkon ze spokojnym zachowaniem. Albo zabierać w inną część mieszkania.
wysłane telepatycznie
#4523 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
skims
|
U mnie w weekend była okropna burza, mojemu mastifowi to po prostu 'zwisało'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Konto usunięte
|
Pies pogryzl sluchawki (takie male plastikowe) jak spalam i chyba jedna sluchawke zjadl, bo nie moge jej nigdzie znalezc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Konto usunięte
|
a duża ta słuchawka? niby powinien wykupkać, ale Ty masz malutkiego pieska, więc może to wam problemów narobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Konto usunięte
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;7667301 6]a duża ta słuchawka? niby powinien wykupkać, ale Ty masz malutkiego pieska, więc może to wam problemów narobić.[/QUOTE]
Mala, taka do ucha. Moj pies jest raczej gryzacy niz polykajacy wiec prawie na pewno pogryzl. Nawet mi sie nie chce wierzyc ze polknal, ale nie moge jej nigdzie znalezc. Bardziej sie martwie ze tam sa jakies kable w srodku i czy sie tam jakies substancje nie uwolnia. Jak sie teraz zachowac? Dac wiecej jesc, zeby szybciej byla kupka i jak nic nie wyjdzie to do weta na rentgen? |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Konto usunięte
|
jeśli mu gdzieś nie utkwi to raczej nie powinno być problemu. nie dawaj więcej jeść, bo jak będzie trzeba go kroić to to będzie problem. możesz dać mu oleju takiego spożywczego, na poślizg i obserwuj jak się zachowuje, czy nie boli go brzuch, czy nie widać, żeby spuchł. do weta jak pójdziesz to zabierz ze sobą drugą słuchawkę, niech wet decyduje czy robić rtg czy usg.
a może ta słuchawka pod legowisko wpadła albo pod jakąś kołdrę, narzutę? trzymam kciuki, żeby było dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Konto usunięte
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;7667435 6]jeśli mu gdzieś nie utkwi to raczej nie powinno być problemu. nie dawaj więcej jeść, bo jak będzie trzeba go kroić to to będzie problem. możesz dać mu oleju takiego spożywczego, na poślizg i obserwuj jak się zachowuje, czy nie boli go brzuch, czy nie widać, żeby spuchł. do weta jak pójdziesz to zabierz ze sobą drugą słuchawkę, niech wet decyduje czy robić rtg czy usg.
a może ta słuchawka pod legowisko wpadła albo pod jakąś kołdrę, narzutę? trzymam kciuki, żeby było dobrze.[/QUOTE] Dzieki beatrx. Obserwuje i jeszcze raz przeszukam wszystko. Jak nie znajde to dzwonie do weta. Pies zachowuje sie narazie normalnie. Bede pisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.