|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;)
|
|
|
|
#4532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale tego młodego kojarze hmm miałaś szczescie z rondem Bema, ja niecierpie tam skrecac w lewo :Pwięc gratuluje zdania w Olsztynie ![]() Gosia wielke gratulacje ))
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
a ja oblalam.jestem po prostu zalamana.
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Bedziesz jeszcze sie cieszyć.Ja tez mam taką nadzieję,ze w tym kwietniu to juz zdam ![]() Jak będziesz na siłach to napisz co Ci nie poszło Gosia gratki wielkie |
|
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co moze juz nie chodzi o sam fakt ze nie zdalam...egzaminator choc dosc mily wytknal mi mnostwo bledow pomimo tego ze jezdzialm moze z 15 min.mam az 3 N na karteczce.gorzej byc nie moze.beznadziejna dynamika jazdy,raz mi zgasl bo zamiast na 1 jakos dalam na 4,przekroczylam predkosc o 2 km.brak slow...ale glowny powod dla jakiego nie zdalam to wymuszenie przy zmianie pasa ruchu.jestem chyba jakas slepa ale nie widzialam tego auta obok.w ogole nie wiem co sie ze mna dzialo.faktycznie jezdzilam jakbym siedziala 2 raz za kierownica.a ja mam prawie 50 godz wyjezdzonych.najwyrazniej sie nie nadaje...
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh
|
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
Odebrałam już prawko
|
|
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi przykro kochana
A myślałam o Tobie rano. Najważniejsze to się nie poddawać i próbować dalej. To że nie zdałaś wcale nie oznacza, że źle jeździsz. Wiem, że na egzaminie łatwo popełnić głupi błąd, a oni wymagają od nas żebyśmy przez te 45 minut jeździli perfekcyjnie, czego nawet wieloletni kierowcy nie potrafią. Uszy do góry !!! |
|
|
|
#4540 |
|
Rozeznanie
|
ehhh ale ja naprawde zle jechalam.sama nie wiem czemu.na jazdach co prawda idealnie nie jezdzilam ale az tak tragicznie tez ie bylo.a tam nie wiem...jakos auto mi ciagle wylo,wolno ruszalam...ehhh szkoda gadac.najchetniej juz bym sobie dala spokoj z tym prawkiem.a teraz jeszcze musze najpierw zalatwic zaswiadczenie ze dokupilam 5 godz(bo oblalam 3 raz) i dopiero wtedy umowic sie na egzamin.wiec pewnie poczekam ponad 2 miechy
|
|
|
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
za miesiac mam egzamin i jak Was czytam to troche mi lzej![]() a moze byscie pisaly w jakim miescie bedziecie zdawaly(chodzi mi o tel listy)
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a samochód mam taki większy, KIA sorento - a ja jestem malutka więc ludzie dziwnie patrzyli ale dałam radę! zero stresu.. uwielbiam jeździć samochodem )
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Rozeznanie
|
Julka_122, gosiaaaa1 gratulacje!!
ależ Wam zazdroszczę! ![]() dziewczyny ile mam wykupić godzin, 2 czy 3, ale dylematy |
|
|
|
#4545 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze jedno, gdzie,ile i kiedy trzeba zapłacic za wyrobienie dokumentu??? Pytałam egzaminatora po zdanym egzaminie co mam teraz zrobic, a on na to,że czekac na odbiór dokumentu To o jaką wpłatę chodzi??? ![]() Cytat:
następnym razem będzie lepiej Cytat:
|
|||
|
|
|
#4546 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4547 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odbiór w starostwie powiatowym :p bynajmniej u mnie :p |
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam to samo. Z tym, że u mnie jest tak: jak se jade i jest fajnie to ok. Jak popełnie jaiś błąd i sie zdenerwuje to juz idzie mi tragicznie. Jak przy zawracaniu na kwadratowym rondzie pomyliłam sie i stanełam nie na tym pasie to sie zestresowałam i potem to juz sieczka. Przy skrecie w lewo stawalam nie tam gdzie trzeba (daleko od linii) potem jeszcze jakies głupoty ze juz nie pamietam... i najlepsze przy przejsciu dla pieszych nie wiem przy skrecie w lewo czy cos piesi mieli czerwone swiatło a ja sie zatrzymałam:/ i nawet raz pojechałam pod prąd bo byly jakies remonty zamknięta uliczka i nie widziałam... i to był mój 3ci raz rowniez.... wazne by sie wyluzowac ale ech... ja nie potrafie |
|
|
|
|
#4550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie chyba cofam bo na pierwszym egzaminie jechalam 100 razy ladniej dzwonil do mnie wlasnie moj instruktor i mnie troszke pocieszyl.mowil ze moze mi wypisac juz teraz to zaswiadczenie zebym mogla sie juz zapisac na kolejny egzamin.i ze nie mam rezygnowac bo szkoda i ze przeciez zle nie jezdze...eh dola mam jak nie wiem.nie sadzilam ze to prawko bedzie mnie kosztowalo tyle pieniedzy(wydalam juz 1800 zl ) i nerwow...a kiedy masz kosmiteczko kolejny?
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam w połowie marca, a zapisywałam się jakoś w połowie stycznia. No w sumie 2 miechy czekania. I też mi wystawiono wcześniej zaświadczenie żebym te jazdy mogła wziąć przed samym egzaminem. Powiem Ci, że czuję się dokładnie jak Ty- odechciewa mi się jak znajomi chwala sie ze zdali za 1 razem bez żadnych godzin dodatkowych lub jakos minimalnie- 2h przed egzaminem. Też są myśli że się nie nadaję. Ostatnio nawet myśle, ze moze to nie jest dla mnie, ze moze sobie odpuszcze i spróbuje za pare lat? No generalnie ja już mam spaczoną psychike przez to prawko i jak zdam to juz chyba mi to takiej wielkiej radosci nie przyniesie... Ja nawet nie licze ile wydalam, nie chce sie dołowac. |
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mialam egzamin i zalamka. Uwaliłam na łuku i to w taki beznadziejny sposób,ze cofając nie zatrzymałam się w odpowiedniej chwili i najechałam na pachołek. Zaćmienie umyslu ze stresu;( Łuk to od początku byla moja zmora ale nigdy nie zdarzylo mi sie najechać na żaden pachołek
Ma ktoś sposób na przelamanie tego stresu i zaćmy umysłowej? Jestem zla jak diabli bo jazdy szly mi bardzo dobrze, instruktor powiedzial,że powinnam zdac bez problemów a tu taki wstyd
|
#4553 |
|
Rozeznanie
|
ale rozłozyłabym te 3h na 3dni!
![]() kosmiteczka, Aangelek trochę wiem co możecie czuć, przede mną 5 egzamin. I miałam podobnie jak Wy, pierwszy egzamin jako jeden z lepszych pod względem jazdy i stopniowo coraz mniej zapału. ALE przestałam tak myślec, teraz pojadę żeby zdać, nie myślę ktory to raz, wiem jak jezdzę, sama mam swiadomość tego co umiem a czego nie i mimo wszystko jestem dobrej myśli ![]() Nie warto sobie zatruwać życia przejmowaniem się ściskam Was i uśmiechu troche zycze, zdamy, zobaczycie aga79 koniecznie pisz podanie o przyspieszenie egzaminu, 3miesiące to jakiś kosmiczny okres! |
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie dzis zapisalam na pierwszy egzamin
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do wątku
|
|
|
|
#4555 |
|
Zadomowienie
|
witamy witamy
![]() i życzymy powodzenia
|
|
|
|
#4556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tobie również gratuluję A pamiętam jak się bałam gdy miałam pierwszy raz tam jechać Przerażały mnie te wszystkie skrzyżowania i duże ronda, których nie mam na codzień u siebie. A teraz mogłabym tam jeździć i jeździć Miałam tak dobrych instruktorów, że Rondo Bema raczej nie sprawiłoby mi większej trudności no ale jak egzaminator chciał w prawo to pojechałam w prawo ![]() Już nie mogę doczekać się kiedy odbiorę prawko ![]() Nicole the Blonde witamy wśród swoich
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Dziś po zaliczonej teorii zapisałam sie na egzamin. Niestety termin az 22 kwietnia. Boję się że do tego czasu zapomnę jak się jeździ
|
|
|
|
#4559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest jak z seksem - tego się nie zapomina ![]() jeśli dajesz sobie radę to o nic się nie martw.. gorzej jak Ci nie idzie.. ;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

)) poplakalam sie z radosci

"Proszę jeździć ostrożnie, egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym" Mówię Wam dziewczyny kopara mi opadła i miałam ochotę go uściskać
ale tego młodego kojarze
.Bedziesz jeszcze sie cieszyć.Ja tez mam taką nadzieję,ze w tym kwietniu to juz zdam 

więc ludzie dziwnie patrzyli
ja sie chyba cofam bo na pierwszym egzaminie jechalam 100 razy ladniej
no ale jak egzaminator chciał w prawo to pojechałam w prawo