![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Naaaat nie dołuj się i nie kompleksuj! Naprawde nie ma powodu
![]() ![]() Drogie Formula Una Girls troche mnie pocieszyłyście z tymi włosami,bo ja mam mieszane uczucia ![]() Ogladałam meczyk i bardzo sie cieszyłam z wygrany Wisły ![]() ![]() Hehe,ja tez wole CSI MIAMI ;p Nogi gole całe ;p dla własnego dobra ![]() ![]() Jo na kawke zaraz przyjdzie czas ![]() Kaś dawaj szybko zdjecie,bo ja potem wyjezdzaaam, a apaszke nie wiem gdzie mozna kupic ![]() ![]()
#4532 |
Zadomowienie
|
Heh, ale ja serio mówię
![]() Gapul naprawdę śliczne włoski ![]() ![]() Nogi golę do połowy uda, chyba, że idę na plażę albo cuś to całe Kaś nie wnerwiaj mnie, wklejaj zdjęcia, JUŻ! ![]() Tak w ogóle to miałyśmy się spotkać na wakacjach i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Raczkowanie
|
Naat ale nie byłaś obiektywna
![]() ![]() Namotałam,ale my Cie lubimy ![]() Dymek? ![]()
#4534 |
Zadomowienie
|
Makijaż przydymiony, poszukaj na mm w wątku step by step
![]() Ale na prawdę siedziałam nad tymi cholernymi zaletami i NIC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||
Zadomowienie
|
heloł piękne kobietki
![]() Cytat:
![]() czasem nawet sama siebie przerażam! ![]() ![]() kochana czasem są gorsze dni, ale pomyśl... jesteś zdrowa, szczuplutka, ładniutka, chodzisz do szkoły, cała przyszłość przed Tobą. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mój Kimi Duo woli żyć (jak na razie) w wolnym związku ![]() mamy podobne zainteresowania ![]() ![]() a tam... nie znasz się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
A,hehe tak myślalam,ze chodzi Ci o ten makijaż
![]() ![]() ![]() Dziękuje za rade ![]() Tass ma racje ![]()
#4537 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tam wiesz, mniej owłosiony nie znaczy lepszy - przykład Nick ![]() Zapraszali, ale nie znałam ich kroków ![]() Z Wolfiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze jest chwila wakacji ![]() Weście, gadałam dziś na gg z tym moim i coś się nie możemy dogadać ![]() ![]() Idę dziś na kebaba i gorąco jest i musze ogolić te pieprzone nogi, jak mnie znów coś uczuli to się poddaje ![]() Cytat:
![]() ![]() a wiesz, szczur akurat się napatoczył, jakby to był ludzik to bym mu nie odpuściła ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Zadomowienie
|
Heh dzięki dziewczyny, z tą szczupłą sylwetką to może nie całkiem, ale powoli lecą cm
![]() ![]() ![]() ![]() Plot, jak można odmówić HISZPANOWI? ![]() Co do tego Twojego(nie wiem czemu mu taki przydomek nadałaś ![]() Ok ja idę sprzątać 2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() toż to strach się Ciebie bać! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
Tez dzis jem cos kebabopodobnego
![]() Nie przejmuje sie,ze na gg cienko,najwazniejsze jak na zywo! A czasami zdarzy sie,ze nie da sie dogadac na gadu,moze to chwilowe. A co do podrażnień- uzywasz czegos do golenia?jakiejs pianki? wydaje mi sie,ze jak uzywasz to przestań a jak nie uzywasz to zacznij ![]() ![]()
#4541 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hehe słaba wola ![]() w jakimś lumpie ![]() łeee, ja mam tak zawsze ![]() Cytat:
niecodzienne pociągi ![]() Cytat:
![]() Nat a nastukać Ci ? ![]() Cytat:
Biała Gwiazda na niebie sie mieni ... hehe kocham ich normalnie ![]() Jezu Plot jak ja Ci zazdroszcze że możesz sobie tak poprostu tam iść ![]() Plot, rozwaliłaś mnie tym imieniem ![]() kolejna co ma niecodziennie pociąga ![]() ja tez niby kiedyś byłam blondynką ale mi ściemniały a teraz na starość jaśnieją ![]() hm, tylko do dermatologa żeby sie bardziej nie rozlazło ![]() Cytat:
![]() musiało być fajnie ![]() kazdy ma ale jak sie o nich mówi to sie tylko niepotrzebnie człowiek dołuje Cytat:
![]() ![]() i Baszczu ![]() nie lubie Valdeza ![]() Cytat:
![]() a jak ja sie cieszyłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie tylko Brożek ![]() ![]() może miał gorszy dzień, przez gg nie wyczujesz bo nie widzisz jego twarzy, zachowania ![]() my też z Heikkim zaproszeni ![]() łooo ale sie spisałyście ![]() byłam w mieście, gorąc taki że szok a dopiero 12 stopni było ![]() do sklepów z ciuchami nawt nie wcodziłam żeby nie kusiły ![]() w drogerii byłam ale w ostatniej chwili sie rozmyśliłam i też nic nie kupiłam ![]() normalnie powstrzymałam sie przed zakupami, kasa dalej w portfelu ![]() wczoraj z tej uciechy zasnąć nie mogłam ![]() ![]() a tu taki trafny komentarz sprzed meczu - oddaje wszystko co można powiedzieć o tym meczu ![]() "O co gra Wisla? O twarz, zeby zmazac zle wrazenie pierwszego pojedynku. O honor, aby z rywalizacji wyjsc z podniesiona glowa. O prestiz, bo nawet skromna wygrana idzie w swiat i wznosi range klubu. O szacunek, bo w pierwszym meczu Wisla pokazala 50% swoich umiejetnosci i potencjalu. O dobra zabawe, zeby bylo to prawdziwe swieto pilkarskie, dla kibicow na stadionie i ogladajacych mecz w TV. O wizerunek klubu, ze w Wisle zawsze sie gra o zwyciestwo z kazdym! O doswiadczenie, aby nauczyc sie, ze nie ma srania w gacie w szatni bo to jakas Barcelona albo Manchester albo niewiadomo co! O biznes i inwestorow, ze Wisla moze pomalu ale caly czas zmierza w dobrym kierunku i staje sie coraz silniejsza i rozpoznawalna. Noi o ta mala szanse o wysokie zwyciestwo i awans, bo wierzyc zawsze trzeba, a noz wszystko sie ulozy i jak bedzie 3-0 do przerwy, czy nadal beda grac tylko o dobre widowisko?"
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
a żebyś wiedziała
![]() ![]() przyłączę się z chęcią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Dobra, śmiejcie się, ale co to jest to R22?:co jest:
Meczu nie oglądałam ![]() Kiedy wesele? Lunka respekt, ile Ty już trzymasz tą forsę w portfelu? ![]() Dzięki za pocieszenie, trochę mi lżej, a z tymi batami to się lepiej pospieszcie, bo za niedługo wychodzę na to nieszczęsne spotkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i żebyś przepięknie wygladała, olśniewała urodą i czarującym spojrzeniem.... ![]() gorzej będzie jak wrócisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Jak ja nienawidzę podręczników!!! I jeszcze co druga osoba wszystko na liście pomylone, wydawnictwo z autorem, tytułem i takie tam, o błędach ortograficznych nie wspomnę.
Z powodu zdenerwowania i w ogóle udaję się dziś do przyjaciółki na mała terapię z niezastąpionym Kujawiakiem ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#4546 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, to we dwie nastukamy ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() ![]() bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() i kto tu najwiecej pije ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Na szybko wklejam, bo spóźniona jestem ;o ale obiecałam to pokazuje.
2 pierwsze przed, 2 późniejsze po. Nie wiem dlaczego ale na tym po to wyszłam jakbym miała jedno oko większe a drugie mniejsze haha ;d W rzeczywistości są takie same, albo przynajmniej ja żyje w świadomości, że są. ![]() Zdjęcia z komórki i prześwietlone wiec kolor nie wyszedł tak jak w rzeczywistości. ![]() EDIT: przyjrzałam się zdjęciom i właściwie to na obu włosy tak samo wyglądają, haha ;d no ja nie wiem, farbowałam przysięgam ![]() Uciekam, bo mi bak zamkną. ![]() ![]() Cium cium. ![]() ![]()
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i co Ty chcesz od oczu, takie same są ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj mnie podglądał na naszej klasie ![]() ![]() Właśnie nie używam, ale nigdy nie używałam i dobrze było, ale myślałam że to może od płynu do kąpieli, bo dziś się prysznicowałam z żelem i było już okej ![]() ![]() A pomidorów nienawidzę ![]() Cytat:
![]() ![]() to chodź ze mną ![]() ![]() ![]() tak wyszło ![]() ja dziś byłam na tej kebabowni i stałam koło wielkiego lustra i patrze, a ja mam blond odrosty ![]() ![]() ![]() ![]() jutro idę na 10 ![]() śliczne to i bardzo trafne ![]() myślimy żeby tak po fińsku w Boże Narodzenie ![]() Ze mną, prawda? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dostałam dziś kod aktywacyjny z All ![]() ![]() lece tacie obiad zrobić, ciuum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Kaś ładne fotki
![]() Kujawiaka nie ma ale są Mint Surfery (zmodyfikowane) Cium cium
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale taka wypasona ta trybuna będzie że zobaczysz ![]() a farbowałaś na blond ![]() i dobrze ![]() no a jak myślisz ? ![]() Cytat:
![]() znowu mam powiększonego węzła, taką bule ![]() ![]() a tak wogóle to imieninki dziś mam ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-08-27 o 19:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
No to najlepszego Lunka
![]() ![]()
#4553 |
Zadomowienie
|
Ekhem, a więc... wróciłam
![]() Kaś - boooskie foteczki, jakaś Ty śliczna ![]() ![]() Klasę będę mieć z*****, że się tak wyrażę^^ Bijcie, bijcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Dziękować.
![]() ![]() ![]() ![]() Lunciak - a najlepszego, poleję Bolsa grejpfrutowego . ![]() Nat - że za****sta czy zje*ana ? ![]()
#4555 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, że STA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
A, no to dobrze.
![]()
#4557 |
Wtajemniczenie
|
dubel. (nie wiem jakim cudem, w odstępie 2minutowym
![]()
![]() |
#4558 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja farbuje na czarno, blond to mi odrasta ![]() Lunciuś, zapisze w kalendarz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam dziś tiszert i kolczyki. ![]() I przerobiłam cały układ pokarmowy ![]() ![]() ![]() Edit: stęskniłam się za Kimaczkiem ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-08-27 o 22:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz farbowane czarne? ![]() ![]() Lunka spóźnione życzenia ode mnie ![]() ![]() ![]() Nie przesadzaj wcale nie jestem najładniesza ![]() ![]() Poka ![]() Matko Plot, jak można się uczyć w wakacje? ![]() ![]() My też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Pozdrowionka wraz z poranną kawką
![]() ![]() Ale miałyśmy wczoraj głupawkę z przyjaciółką , zapewne Mint Surfery też się do niej nieco przyczyniły ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.