|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Naaaat nie dołuj się i nie kompleksuj! Naprawde nie ma powodu
![]() Drogie Formula Una Girls troche mnie pocieszyłyście z tymi włosami,bo ja mam mieszane uczucia ![]() Ogladałam meczyk i bardzo sie cieszyłam z wygrany Wisły ![]() Hehe,ja tez wole CSI MIAMI ;p Nogi gole całe ;p dla własnego dobra A rąk nie golę,choć czasem mnie kusiło... bo mam sie czym pochwalić hehe... Boje sie jednak ,że bedą mi szybko i wyraźnie odrastać i bedą wrastać... Traktuje je jako test na dobrego chłopaka, ktory zaakaceptuje mnie taką jaka jestem ![]() Jo na kawke zaraz przyjdzie czas ![]() Kaś dawaj szybko zdjecie,bo ja potem wyjezdzaaam, a apaszke nie wiem gdzie mozna kupic Może w h&m? ja bym zaczelam szukanie tam
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
Heh, ale ja serio mówię
Próbowałam wypisywać kiedyś listę swoich wad i zalet to wady w 10 min zapełniły całą kartkę, a w zaletach napisałam tylko długie rzęsy.. Trudno się mówi taka już jestemGapul naprawdę śliczne włoski ![]() Nogi golę do połowy uda, chyba, że idę na plażę albo cuś to całe Kaś nie wnerwiaj mnie, wklejaj zdjęcia, JUŻ! Tak w ogóle to miałyśmy się spotkać na wakacjach i |
|
|
|
#4533 |
|
Raczkowanie
|
Naat ale nie byłaś obiektywna
Jak masz zły humor i próbujesz takie rzeczy robić to wiadomo,ze wyjdzie Twoją niekorzyść. Uwierz w siebie,bo inaczej inni nie będą w Cebie wierzyc. Trzeba być swoim najlepszym przyjacielem, nie chodzi mi o narcyzm,ale dbanie o to,żeby było mi dobrze. Polub siebie zeby inni mogli Cie polubic ![]() Namotałam,ale my Cie lubimy ![]() Dymek?
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
Makijaż przydymiony, poszukaj na mm w wątku step by step
![]() Ale na prawdę siedziałam nad tymi cholernymi zaletami i NIC
|
|
|
|
#4535 | |||
|
Zadomowienie
|
heloł piękne kobietki
Cytat:
![]() czasem nawet sama siebie przerażam! ![]() ![]() kochana czasem są gorsze dni, ale pomyśl... jesteś zdrowa, szczuplutka, ładniutka, chodzisz do szkoły, cała przyszłość przed Tobą. na co tu narzekać? Cytat:
zaproś na ślub ![]() mój Kimi Duo woli żyć (jak na razie) w wolnym związku mamy podobne zainteresowania a tam... nie znasz się Cytat:
ma Cię kochać taką, jaką jesteś |
|||
|
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
A,hehe tak myślalam,ze chodzi Ci o ten makijaż
Zeby nie było ![]() ![]() Dziękuje za rade ![]() Tass ma racje
|
#4537 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boże jak ja bym chciała robić preparaty, formalina śmierdzi, ale mnie naprzykład bardziej drażni amoniak więc luzik My narazie robiliśmy z zajęć praktycznych na biologii tylko preparaty, ale z roślin i takie obserwacyjne na szkłach pod mikroskopem a to taka nuda, ze szok, np. obrać buraka skalpelem ze skóry i obejrzeć ją pod mikroskopem..![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tam wiesz, mniej owłosiony nie znaczy lepszy - przykład Nick Zapraszali, ale nie znałam ich kroków Z Wolfiem ![]() Cytat:
Cytat:
Ale popatrz na to z tej strony, że zawsze mogło być gorzej? Okej marne pocieszenie, przepraszam Ja mam naprzykład krótkie rzęsy i mase innych wad, ale pomimo tych rzęsów to jedyne co swojego lubie to oczy Kompletnie nic więcej. A Ty jesteś ode mnie dużo ładniejsza, nie mówiąc już o tym, ze zgrabniejsza, ja to taki pulpet jestem. jeszcze jest chwila wakacji ![]() Weście, gadałam dziś na gg z tym moim i coś się nie możemy dogadać Przez telefon taki był fajoski, na żywo to samo, a na gg (a może tylko dziś) taka kupa. Odkochałam się chyba Idę dziś na kebaba i gorąco jest i musze ogolić te pieprzone nogi, jak mnie znów coś uczuli to się poddaje ![]() Cytat:
Jeszcze data nie ustalona, ale powiadomie, zapraszam Cię oczywiście z osobą towarzyszącą Kimi, ale się Kimiory zdziwią że jest ich dwócha wiesz, szczur akurat się napatoczył, jakby to był ludzik to bym mu nie odpuściła
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 |
|
Zadomowienie
|
Heh dzięki dziewczyny, z tą szczupłą sylwetką to może nie całkiem, ale powoli lecą cm
I wcale nie jestes brzydsza ode mnie Jak w ogóle mogłaś tak pomyśleć, a co dopiero napisać!Plot, jak można odmówić HISZPANOWI? Co do tego Twojego(nie wiem czemu mu taki przydomek nadałaś ), to lepiej, że na gg się gorzej dogadujecie niż w realu. Dobrze, że nie jest odwrotnie wtedy miałabyś prawo się denerwować:P Ok ja idę sprzątać 2 Cium |
|
|
|
#4539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() toż to strach się Ciebie bać!
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
Tez dzis jem cos kebabopodobnego
Smacznego!Nie przejmuje sie,ze na gg cienko,najwazniejsze jak na zywo! A czasami zdarzy sie,ze nie da sie dogadac na gadu,moze to chwilowe. A co do podrażnień- uzywasz czegos do golenia?jakiejs pianki? wydaje mi sie,ze jak uzywasz to przestań a jak nie uzywasz to zacznij są różne łagodzące z satine care czy jakoś tak A w ogole to podraznienie czasami wystepuje 'bez powodu',przynajmniej ja tak mam...Ale moze byc tez z nieumytych owocow albo pomidorow...
|
#4541 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe słaba wola ![]() w jakimś lumpie ![]() łeee, ja mam tak zawsze ![]() Cytat:
niecodzienne pociągi ![]() Cytat:
![]() Nat a nastukać Ci ? Cytat:
Biała Gwiazda na niebie sie mieni ... hehe kocham ich normalnie ![]() Jezu Plot jak ja Ci zazdroszcze że możesz sobie tak poprostu tam iść ![]() Plot, rozwaliłaś mnie tym imieniem ![]() kolejna co ma niecodziennie pociąga ja tez niby kiedyś byłam blondynką ale mi ściemniały a teraz na starość jaśnieją hm, tylko do dermatologa żeby sie bardziej nie rozlazło Cytat:
![]() musiało być fajnie ![]() kazdy ma ale jak sie o nich mówi to sie tylko niepotrzebnie człowiek dołuje Cytat:
![]() i Baszczu ![]() nie lubie Valdeza ![]() Cytat:
a jak ja sie cieszyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie tylko Brożek a zieniu i Baszczu to co ? ![]() może miał gorszy dzień, przez gg nie wyczujesz bo nie widzisz jego twarzy, zachowania ![]() my też z Heikkim zaproszeni ![]() łooo ale sie spisałyście ![]() byłam w mieście, gorąc taki że szok a dopiero 12 stopni było do sklepów z ciuchami nawt nie wcodziłam żeby nie kusiły ![]() w drogerii byłam ale w ostatniej chwili sie rozmyśliłam i też nic nie kupiłam ![]() normalnie powstrzymałam sie przed zakupami, kasa dalej w portfelu ![]() wczoraj z tej uciechy zasnąć nie mogłam tak ładnie wszyscy grali, i ten gol wspaniały, i Baszczu który dedykował ten mecz zmarłemu tacie ![]() a tu taki trafny komentarz sprzed meczu - oddaje wszystko co można powiedzieć o tym meczu "O co gra Wisla? O twarz, zeby zmazac zle wrazenie pierwszego pojedynku. O honor, aby z rywalizacji wyjsc z podniesiona glowa. O prestiz, bo nawet skromna wygrana idzie w swiat i wznosi range klubu. O szacunek, bo w pierwszym meczu Wisla pokazala 50% swoich umiejetnosci i potencjalu. O dobra zabawe, zeby bylo to prawdziwe swieto pilkarskie, dla kibicow na stadionie i ogladajacych mecz w TV. O wizerunek klubu, ze w Wisle zawsze sie gra o zwyciestwo z kazdym! O doswiadczenie, aby nauczyc sie, ze nie ma srania w gacie w szatni bo to jakas Barcelona albo Manchester albo niewiadomo co! O biznes i inwestorow, ze Wisla moze pomalu ale caly czas zmierza w dobrym kierunku i staje sie coraz silniejsza i rozpoznawalna. Noi o ta mala szanse o wysokie zwyciestwo i awans, bo wierzyc zawsze trzeba, a noz wszystko sie ulozy i jak bedzie 3-0 do przerwy, czy nadal beda grac tylko o dobre widowisko?"
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
a żebyś wiedziała
moja mama to już mi mówi, ze w poprzednim życiu to ja chyba jakimś seryjnym mordercą byłam, albo ktoś mi zabił kogoś bliskiego... i że niby stąd moje zainteresowania... przyłączę się z chęcią jeśli Nat nie zmienisz zdania na swój temat
|
|
|
|
#4543 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, śmiejcie się, ale co to jest to R22?:co jest:
Meczu nie oglądałam ![]() Kiedy wesele? Lunka respekt, ile Ty już trzymasz tą forsę w portfelu? ![]() Dzięki za pocieszenie, trochę mi lżej, a z tymi batami to się lepiej pospieszcie, bo za niedługo wychodzę na to nieszczęsne spotkanie
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i żebyś przepięknie wygladała, olśniewała urodą i czarującym spojrzeniem.... ![]() gorzej będzie jak wrócisz ale o to martw się później
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja nienawidzę podręczników!!! I jeszcze co druga osoba wszystko na liście pomylone, wydawnictwo z autorem, tytułem i takie tam, o błędach ortograficznych nie wspomnę.
Z powodu zdenerwowania i w ogóle udaję się dziś do przyjaciółki na mała terapię z niezastąpionym Kujawiakiem Miłego popołudnia
|
#4546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, to we dwie nastukamy ![]() Cytat:
dzieki a od połowy sierpnia ![]() bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() i kto tu najwiecej pije
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Na szybko wklejam, bo spóźniona jestem ;o ale obiecałam to pokazuje.
2 pierwsze przed, 2 późniejsze po. Nie wiem dlaczego ale na tym po to wyszłam jakbym miała jedno oko większe a drugie mniejsze haha ;d W rzeczywistości są takie same, albo przynajmniej ja żyje w świadomości, że są. ![]() Zdjęcia z komórki i prześwietlone wiec kolor nie wyszedł tak jak w rzeczywistości. jest ciemnejszy trochę. EDIT: przyjrzałam się zdjęciom i właściwie to na obu włosy tak samo wyglądają, haha ;d no ja nie wiem, farbowałam przysięgam Uciekam, bo mi bak zamkną. Ide zapłacić za chuste potem Wam pokażę, bo z allegro. Cium cium.
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie i co Ty chcesz od oczu, takie same są
|
|
|
#4549 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj mnie podglądał na naszej klasie ![]() Właśnie nie używam, ale nigdy nie używałam i dobrze było, ale myślałam że to może od płynu do kąpieli, bo dziś się prysznicowałam z żelem i było już okej Muszę się obserwować ![]() A pomidorów nienawidzę ![]() Cytat:
![]() to chodź ze mną jak nie mam co robić to wsiadam na rower i mykam tam obejrzeć jak idą prace przy budowie trybunki <albo jak stoją tak wyszło ![]() ja dziś byłam na tej kebabowni i stałam koło wielkiego lustra i patrze, a ja mam blond odrosty ![]() ![]() rany, ale brzydko to wygląda ![]() jutro idę na 10 ![]() śliczne to i bardzo trafne myślimy żeby tak po fińsku w Boże Narodzenie ![]() Ze mną, prawda? ![]() ![]() Cytat:
Ale to napewno przez to, że z telefonu focie, chociaż nawet coś tam widze na tym 3 zdjęciu, że jakoś inaczej (zawsze byłam cienka w te gry znajdź 5 szczegółów różniących te dwa obrazki)A ja dostałam dziś kod aktywacyjny z All ![]() lece tacie obiad zrobić, ciuum
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś ładne fotki
Kujawiaka nie ma ale są Mint Surfery (zmodyfikowane) Cium cium
|
#4551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale taka wypasona ta trybuna będzie że zobaczysz ![]() a farbowałaś na blond ![]() i dobrze no a jak myślisz ? ![]() Cytat:
![]() znowu mam powiększonego węzła, taką bule ![]() a tak wogóle to imieninki dziś mam
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-08-27 o 20:07 |
||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
No to najlepszego Lunka
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
Ekhem, a więc... wróciłam
Kaś - boooskie foteczki, jakaś Ty śliczna Klasę będę mieć z*****, że się tak wyrażę^^ Bijcie, bijcie
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować.
Może tylko na tym ostatnim. Zresztą, farbowałam tylko z jasnego brązu/ciemnego blond na ciemny brąz więc też różnica nie jest diametralna. ![]() ![]() Lunciak - a najlepszego, poleję Bolsa grejpfrutowego . Nat - że za****sta czy zje*ana ?
|
#4555 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że STA
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
A, no to dobrze.
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel. (nie wiem jakim cudem, w odstępie 2minutowym
)
|
|
#4558 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja farbuje na czarno, blond to mi odrasta Lunciuś, zapisze w kalendarz NAJ Dziubku cium cium Cytat:
Kupiłam dziś tiszert i kolczyki. ![]() I przerobiłam cały układ pokarmowy Pytajcie o co chcecie, wiem chyba wszystko Edit: stęskniłam się za Kimaczkiem
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-08-27 o 23:59 |
||
|
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz farbowane czarne? Myślałam, że naturalny popielaty brąz![]() Lunka spóźnione życzenia ode mnie ![]() Nie przesadzaj wcale nie jestem najładniesza ![]() Poka Matko Plot, jak można się uczyć w wakacje? Szacun![]() My też
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowionka wraz z poranną kawką
. Zainspirowana Plot robię zupę pieczarkową na obiad i za jakiś czas do roboty... Jak mnie znowu będzie ktoś próbował zepchnąć z drabiny, jak taka baba przedwczoraj, to w gazetach przeczytacie o morderstwie w księgarni ![]() Ale miałyśmy wczoraj głupawkę z przyjaciółką , zapewne Mint Surfery też się do niej nieco przyczyniły
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Może w h&m? ja bym zaczelam szukanie tam 

Próbowałam wypisywać kiedyś listę swoich wad i zalet to wady w 10 min zapełniły całą kartkę, a w zaletach napisałam tylko długie rzęsy.. Trudno się mówi taka już jestem

Jestem beznadziejna

zaproś na ślub 

Ja mam naprzykład krótkie rzęsy i mase innych wad, ale pomimo tych rzęsów to jedyne co swojego lubie to oczy
Kompletnie nic więcej. A Ty jesteś ode mnie dużo ładniejsza, nie mówiąc już o tym, ze zgrabniejsza, ja to taki pulpet jestem. 

Jak w ogóle mogłaś tak pomyśleć, a co dopiero napisać!
a zieniu i Baszczu to co ? 

NAJ Dziubku cium cium