![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Dzieki dziewczyny
![]() Ja w tych butach i tak jestem o pól głowy nizsza gdzies od D. ![]() ![]() Studniówka prawdopodobnie sie odbedzie, uff ![]() Bede sie cieszyc jak juz bede na miejscu bo doslownie jestem strzepek nerwow bo nic mi nie wychodzi ![]() ![]() ![]() Megi Nie stresuj sie tak, ja wierze w Ciebie ze zdałas i to bardzo ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
Shewa
![]() Oj dygam sie i to strasznie, ale mam niestety złe mysli. Jutro kolejne zaliczenie... boję sie równie mocno, bo to jakieć chore przedmioty ![]() ![]()
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Berek!
![]() Pierwsza! ![]() Dobrze, że dzisiaj piątek, ale może być ciężki dzień w pracy ![]() ![]() EDIT: Shewa piękne butki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
BAN stały
|
druga
ja nadal w kiepskim humorze, czuje sie taka wymemlana, nic mi sie nie chce robic i tylko bym spala ![]() milego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
bry
wczoraj wrocilam o 1. Było bardzo fajnie, zrezygnowaliśmy z kina bo nie leciało nic ciekawego, poszliśmy coś zjeść,a pozniej do innej knajpki. Jedyne co mnie zraziło to, to że w pewnym momencie zaczął mówić o pieniądzach. Ojciec zostawil ich 16 lat temu, i teraz on utrzymuje dom który jest ogromny. Zarabia mnóstwo kasy, bo pracuje za granicą, ale co obchodzi mnie że wydał w tamtym roku 40tys na dach ![]() Ale ogolnie było fajnie, pośmialiśmy się, porozmawialiśmy, dowiedziałąm się że ma zaprzyjaznionego księdza(nici ze zniesienia celibatu ![]() Wydaje mi się, że jest odpowiedzialnym facetem, no i z całą pewnośćią kulturalnym!(nawet mi kurtkę trzymał gdy się ubierałam ![]() Napisał sms jak przyjechał dodomu, że dziękuje mi za fajny wieczór, że ładnie wygladałam, że idzie spać itp. Wstępnie umówiliśmy się na sobote. Chociaż ja napewno pierwsza nie bede nic proponowac. Zobaczymy Miłego dnia babki ![]() Martinko ![]() Shewabuty przecudowne!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
BAN stały
|
BRY
![]() Ja zamierzałam dziś pospać, ale o 9 rano babcia do mnie zadzwoniła. Normalnie jak jest zdrowa to szaleje ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() Jamaica gratuluję udanej randki ![]() U mnie... B. wydaje mi ię być dziecinny. Jakoś mi przeszła ochota. Wiem, że bez problemu mogłabym go mieć. Nie lubię takich ''łatwych''. Wolę się namęczyć przy zdobywaniu czyiś względów. B. jest zbyt prostolinijny. Stwierdzicie, że narzekam, marudzę, przebieram... Nie zależy mi na znalezieniu faceta. Wręcz mnie ta perspektywa odrzuca. |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
|
Jamaica ksiedza
![]() Ale facet wydaje sie super! Co do tego dachu, to pewnie chcial z Toba pogadac o tym, co zajmuje mu najwiecej czasu na co dzien, a wiadomo, ze w takiej sytuacji to wlasnie utrzymanie rodziny...wiec ciezko by pominal ten temat... Dzielny facet z niego ![]() Julka olej i nos obcasy ![]() ![]() Ja mam kolezanke ktora ma poand 180 cm. I do tego jest taka troszke grubsza ![]() ![]() Rozwalilo mnie kiedys na tvn style jak justyna steczkowska powiedziala, ze jest tak niska osoba, ze juz raczej trudno zeby ktos nie byl od niej wyzszy (rozmowa dot noszenia obcasow wlasnie ) i poweidziala ze ma 164 cm ![]() ![]() Iza - ja Cie rozumiem ![]() Shewa - baw sie dobrze i niech to bedzie dla Was cudowny wieczor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
UUUU Jamaica super , ze randziocha sie udała.
A co do temtu pięniędzy, niesty jeżeli chłopak sam utrzymuje, dom to jest to pewnie nr jeden na jego liście ... Chciał Ci pokazać , ze jest zaradny... to dobrze ![]() Miejmy nadzieje , ze nie okaże sie takim materialista jak chłopak mojej przyjaciółki ![]() Ale czuje w kościach , ze coś z tego bedzie ![]() ![]() Iza fajne , ze z babcią, lepiej... to tak jak z moją mamą ... kamień z serca ![]() Uciekam na zaliczenia. Dziś wyniki z 2 egzaminów i 2 zaliczeń ![]() ![]() ![]() Kurde ja zaspałam, ale do Was jeszce musiałąm zaglądnąć ![]()
#4540 |
Wtajemniczenie
|
Cymamy cymamy
![]() dziewczyny slyszalyscie takie okreslenie dyskoszka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
BAN stały
|
Megi powodzenia na zaliczeniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
BAN stały
|
Jamaico fajnie ze wieczor byl udany, a lyzwiarz wydaje mi sie byc polaczeniem M. Astry i M. Camili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę do domu
![]() W kazdym razie zeby juz była 15:00 ![]() Dzisiaj po pracy mam spotkanie z kumpelą "wspólna znajomą" moją i eksa, ma mi oddac sterowniki do mojego lapka ![]() ![]() Jamiaca gratulejszon udanej randki. Nie sadzę, że Łyżwiarz się popisywał przed Tobą pieniędzmi ![]() megi powodzenia! ![]() Iza zazdroszczę leniuchowania ![]() ![]() ![]() A tak poza tym robie się powoli zła bo jest piatek a ze strony M. cisza, nie wiem czy sie widzimy w weekend czy nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
BAN stały
|
nie wiem czy lubicie lyzwiartwo, ale wrzucam cos ciekawego
![]() pierwszy to moj ukochany lyzwiarz Brian Joubert, niestety na mistrzostwachw tym roku zajal dopiero 3 miejsce, ale wystep i tak mi sie podoba ![]() http://youtube.com/watch?v=UHIEyf13joo&feature=related a to slynny juz wystep Pluszczenki - sex bomb - polecam, na prawde rewelacja ![]() ![]() http://youtube.com/watch?v=Xxl_X1PbFng |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
BAN stały
|
Martinka ten występ Pluszczenki - super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Ehhh...szkoda gadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
BAN stały
|
Camilo chodzi o M.??
niefajnie sie zachowuje... ![]() nie odzywaj sie pierwsza, on tez powinien sie postarac! |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Jamaica Tez mi sie nie wydaje, ze nie chcial imponować. Raczej pokazac ze potrafi sobie poradzic, ze jest zaradny, potrafi o dom zadbac
![]() Iza Ja tez cie rozumiem. Poza tym wychodze z założenia ze jak jakis zwiazek przychodzi bardzo szybko i łatwo bez zadnych staran z naszej strony to tak samo szybko sie skonczy. ![]() Camilla Nie odzywaj sie pierwsza, tak bym powiedziała. Ale wiem ze to moze byc trudne, bo mnie samej tez to sprawia problem. Jesli chcesz nie odzywaj sie, ale mozesz tez napisac np po prostu co u niego słychac, bez zadnej aluzji o spotkaniu. Wydaje mi sie ze sam powinien wyjsc z propozycja ![]() Ja sie dzisiaj wczesniej zwolniłam. Wychowawczyni jak mnie zobaczyła to myslala ze chora jestem bo takie oczy podkrazone mam. I ze bardzo zle wygladam, no jednym słowem mnie pocieszyła ![]() ![]() Dostałam od mamy torebke ![]() ![]() No i z D. pojechalismy po bizuterie... oj podoba mi sie ![]() A tak ogolnie to sie boje... poloneza... bo nie znam wogole układu ani nic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
BAN stały
|
shewo bedzie dobrze, nie martw sie
![]() ![]() ja juz uciekam na zajecia, a potem spotkanie z kolega z Lo. milego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Wróciłam.
Ang. nie zaliczyłam w pon poprawa, ale ten drugi tak ![]() To i tak sie ciesze, bo bardziej sie bałam tego 2 ![]() Dostałam jeszce 5 i 4 ![]() Czeka mnie jeszcze w nastepny piątek bardzoooo trudne zaliczenie, sprawozdanie z praktyk w środe, seminarium w pon i może będzie laba na tdzień ![]()
#4552 |
BAN stały
|
Megi gratuluję
![]() Kamila i co z M.? A Wy w ciągu tygodnia macie jakiś kontakt? Dziwnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Julka ![]() ![]() Cytat:
Ok,ale pomijając to,ze mogłabyś go miec bez probolemu to jakim jest człowiekiem?Wartościowym, fajnym? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Kasia5558, Magda jednak chyba za wysoka jestem na takie ladne buty co ma Shewa:/ chociaz takie male moge jeszcze zalozyc no ale coz...dziwnie i tak wygladam:/
wslasnie wrocilam z silki i tak sie z Gaby zastanawiamy czy nie wynajac sobie trenera ![]()
#4555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co tu dziisaj tak cicho!? Ja zaraz zaczynam sie uczyc, w pon i wtorek dwa ostatnie egzaminy, i jak zalicze to mam spokój ![]() a wy jakie macie plany? ![]() ja tam rozumiem julke, bo sama niedość że jestem wyzsza od rówieśniczek, 179cm, to w obcasach czuje sie jak żyrafa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Rozeznanie
|
Bry. Nie porównywać mi kogokolwiek do mojego M, bo mój to Aniołek
![]() Dzisiaj idziemy na lody jednak, bo zrezygnowaliśmy z tej imprezy z ludźmi z mojej pracy. Nie mam ochoty ogladać tej koleżanki. Nie teraz... Zaraz chyba położę się spać na jakąś godzinkę, bo wykończona po pracy jestem. Byłam jeszcze na godzinnym spotkaniu z moi8mi 3 koleżankami ze studiów. Objadłam się i dziś już nic nie tkne. Jamaica, fajnie...może coś się rozwinie Kamila, a w tygodniu M się odzywa? Co on jakiś taki dziwny?
#4557 |
BAN stały
|
Ja nadal myślę,że przesadzasz Julka
![]() ![]() Ja mam egzamin w poniedziałek i dziś powinnam pokuć na niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
nie no to pewnie ze myslalam
![]() ![]() jamaica??A Ty nosisz obcasy??? ![]()
#4559 |
Wtajemniczenie
|
To samo miałam pytać o tą modelkę
![]() Julka,co? ![]() EDIT: Julka nie badz falszywie kokieteryjna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Ja uciekam, wyszykowana a na 19:30 trzeba byc tam... no to lece babochy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.