|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że już takich błędów od tamtego czasu nie robię i egzamin już za mną
|
|||
|
|
|
#4532 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
papryka będzie dobrze na tych jazdach, bo tego się nie zapomina ![]() I z takim bojowym nastawieniem proszę do samego egzaminu, to wszystko będzie super ![]() Cytat:
Ale od jutra pora wziąć się w garść i do boju przed nowym podejściem: będzie do trzech razy sztuka i w sierpniu płakać co najwyżej bedziesz ze szczęścia ![]() beoneself, annasuwalska, Melinia powodzenia jutro na egzaminie Czekając na dobre wieści trzymamy kciuki za Wasze powodzenie ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4533 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje dziewczynom które zdały. A tym, którym się nie powiodło życzę powodzenia na następnych terminach. Dacie radę
I nie ma się czego wstydzić,że się nie udało!Ja będę walczyć 4-ty raz! Przed jutrzejszym egzaminem już zaczynam łapać stres... nie mogę sobie miejsca znaleźć, komputer ze trzy razy włączałam i wyłączałam....snuję się po domu...a jutro cały dzień czekania do 20-tej...nie wiem co będzie w pracy,pewnie na niczym się nie będę mogła skupić![]() Beoneself, annasuwalska oczywiście trzymam za Was kciuki Musimy być wyluzowane tylko jak to zrobić?
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8412191]papryka będzie dobrze na tych jazdach, bo tego się nie zapomina
![]() I z takim bojowym nastawieniem proszę do samego egzaminu, to wszystko będzie super ![]() beoneself, annasuwalska, Melinia powodzenia jutro na egzaminie Czekając na dobre wieści trzymamy kciuki za Wasze powodzenie ![]() ![]() [/quote]no ja mam nadzieję, że będzie dobrze ale kurczaki blade chcesz mi powiedzieć, że zapomniałam o melinie(melinii ) ![]() wszak nie ma jej na liście ![]() PS. A Twój podpisik Dusiu zyskał jakby odrobinkę więcej optymizmu ![]() mam nadzieję, że mi się nie wydaje ![]() aaa macie teraz paprykę z wiśniowym avatarem
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jedzie dużo samochodów, to oczywiście lepiej się zatrzymać. Ale jeśli nie jedzie nikt, to z zachowaniem szczególnej ostrzożności można przejechać. Pytanie jak to było w omawianym wypadku. Najprawdopodobniej nasza egzaminowana po protu wymusiła pierwszeństwo. Albo nie spojrzała w lewo czy coś nie jedzie.
|
|
|
|
#4537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
papryka no właśnie tak coś zauważyłam zmianę avatarka - smakowity teraz jest .Melinia wczoraj dopiero pisała że zdaje i pewnie IR umknęło, ale miejmy nadzieję że też ją dopisze ... Dobrze zauważyłaś , mój podpis zyskał trochę więcej optymizmu bo i humor trochę lepszy (ktoś mi go poprawił), ktoś inny coś zrozumiał, zobaczymy jak to będzie dalej ...
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8412438]No właśnie tak coś zauważyłam taką zmianę avatarka - smakowity
.Melinia wczoraj dopiero pisała że zdaje i pewnie IR umknęło, ale miejmy nadzieję że też ją dopisze ... Tak, dobrze zauważyłaś , mój podpis zyskał trochę więcej optymizmu bo i humor trochę lepszy (ktoś mi go poprawił), ktoś inny coś zrozumiał, zobaczymy jak to będzie dalej ...[/quote]a no to super, że u Ciebie lepiej no to melinia ![]() a avatarki lubię zmieniać od czasu do czasu ![]() no i to by było na tyle dnia dzisiejeszego, sssspadam spać, bo rano zas będzie horror z wstawaniem ![]() dobranoc wszystkim
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuu dziewczyny, NIE DZIĘKUJĘ
Ja będę wyluzowana z moim Persenem ![]() Persen + moja siła autosugestii = powinnam być spokojniejsza, niż bez niego ![]() Jeśli obleję na teorii, to nie wejdę już normalnie na ten wątek nigdy więcej, spalę się ze wstydu!!!!! Czy był już tu ktoś, kto oblał teorię ?No naprawdę, teorii boję się jakieś sto tysięcy razy mniej od praktyki! |
|
|
|
#4540 |
|
Wtajemniczenie
|
beoneself bedzie dobrze
![]() moja znajoma ostatnio zdawala i na teorii oblaly 3 osoby.. sory ze Ci to mowie alee Ty sobie poradzisz
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Im szybciej zdam, tym szybciej będę mogła pożyczać samochód od ojca
![]() Taaak, to jest motywujące ![]() Ok, wrócił mi humor i tak dalej, i jestem nienaturalnie pobudzona |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4542 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8412191]
beoneself, annasuwalska, Melinia powodzenia jutro na egzaminie Czekając na dobre wieści trzymamy kciuki za Wasze powodzenie ![]() ![]() [/quote]Ja też się przyłączam - Dziewczyny, czekamy na dobre wiadomości. no... właśnie... dopiero zauważyłem.... Cytat:
Każde pytanie i odpowiedź przeczytaj 3 razy. Cytat:
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8412438] Dobrze zauważyłaś , mój podpis zyskał trochę więcej optymizmu bo i humor trochę lepszy (ktoś mi go poprawił), ktoś inny coś zrozumiał, zobaczymy jak to będzie dalej ...[/quote] Dlaczego ja o tym nic nie wiem?????
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam swoje kciuki za dzisiaj zdające
|
|
|
|
#4544 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powodzenia!!!
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,powodzenia!!! 3mamy kciuki
Będzie dobrze!
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam już wstać, i tak cały czas o tym myślę, na leżąco jakoś dziwnie Egzamin mam po południu, więc pewnie dam Wam znać jakoś wieczorem. Teorię zaczynam o 15:30, więc wszystko trochę potrwa. Idę się uczyć! Może to nie najlepszy pomysł, ale będę na siebie wściekła, jak.... no wiecie
|
|
|
|
#4547 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
beoneself nie ma żadnego ale, nie będzie problemu z tą teorią,tylko dokładnie i powoli czytaj każde pytanie i każdą odpowiedż: od samego początku do samego końca Nie ucz się już dziś, a jak już czujesz że baaaardzo musisz, to gdzieś do 10-11, a potem rób coś zupełnie innego .No i wieczorem oczywiście czekamy na wiadomości Bądź optymistką: będzie dobrze |
|
|
|
|
#4548 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj zrobiłem egzamin po dłuższej przerwie i co się okazało-aby miałem 2 błędy;/ale jeszcze mam niecały miesiąc więc teraz postanowiłem że będę co tydzień robił całą naukę tak dla utrwalenia ;]
Max sory za kolor zielony w opisie ale jakoś mi się spodobało
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera mam straszny mętlik w głowie! A propo zawracania.
Więc... zawracać na skrzyżowaniach z sygnalizacją świetlną można tylko wtedy, kiedy są dwie jezdnie (z pasem zieleni), czy to nie ma znaczenia? I przede wszystkim: Na jakiej sygnalizacji można zawracać??? Warunkowa w lewo - można ![]() Kierunkowa (strzałki) - wtedy się jedzie bezkolizyjnie, i można czy nie można? Sygnalizacja... zwykła - można, nie można??? Pomooocyyy. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przy bezkolizyjnej (sygnalizatory ze strzałkami) nie można zawracać. A to czy jest pas zieleni między jezdniami czy nie nie ma żadnego znaczenia. Oczywiście nie może być też znaku zakaz zawracania czy zakaz skrętu w lewo na skrzyżowaniu, bo wtedy na takim skrzyżowaniu też nie możesz zawrócić |
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, okej, dzięki Dusiu
Muszę sobie gdzieś chyba na ręce napisać... trzymaj kierownicę Zawsze jak stoje na światłach czy gdzieś, przekładam ręce, opieram sobie przy szybie itd. Instruktor mnie ciągle upomina, a ja nie mogę tego zapamiętać
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
No, dziewczyny, do boju
|
#4553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
beoneself napewno sobie poradzisz
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja zdawalam teorie to chlopak obok mnie co siedzial popelnil 9 bledow ![]() p.s. 13.08 odbior plastiku
|
|
|
#4556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma sprawy. Ponoć naśladowanie to najwyższa forma uznania. ![]() Zielony kolor opisu to nic w porównaniu z takimi samymi spodniami. Mój kolega w pracy kupił takie same - i teraz wyglądamy jak bliźniacy (bez skojarzeń odnośnie dostojników w państwie proszę.... no... już bardziej jak Mroczki )
|
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
![]() beoneself wystartuj dobrze!.Daj z siebie wszystko!!!!!
Edytowane przez kaka123456789 Czas edycji: 2008-07-31 o 18:17 |
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Jak trochę ochłonę, to napiszę więcej ![]() ![]()
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że szybko ochłoniesz, bo czekam w napięciu na relację ![]() ojjj ale zaszczyt-pierwsza Ci pogratulowałam na forum
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

ale tak czy inaczej-niezależnie od tego jak będzie mi szło, już nie mogę się doczekać
Potrzeba mi chyba bata na dupe za głupote.Od instruktora napewno
I nie ma się czego wstydzić,że się nie udało!Ja będę walczyć 4-ty raz! Przed jutrzejszym egzaminem już zaczynam łapać stres... nie mogę sobie miejsca znaleźć, komputer ze trzy razy włączałam i wyłączałam....snuję się po domu...a jutro cały dzień czekania do 20-tej...nie wiem co będzie w pracy,pewnie na niczym się nie będę mogła skupić
) 

Dlaczego ja o tym nic nie wiem?????

moje oczko