|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Cirilla i jak Tołpa, ja z dove jestem bardzo zadowolona, nie rozgrzewa, nie chlodzi, ejst baaardzo wydajny, hm, no skora gladka i miekka...chyba zostanie moim faworytem, szczegolnie po moich fatalnych przezyciach z kilkuktotnie drozszym vichy ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podoba ten z avonu antycellulitowy, świetnie napina skórę i widać to już przy pierwszym użyciu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
tylko, jak dla mnie te natychmiast sciagajace skore, daja efekt tylko jak sie je nalozy... mialam vichy cellu destock jakas masakra - rolowal sie na nogach?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taki zwykły balsam, nawilżający i też się strasznie wałkował, dopóki nie zrobiłam porządnego peelingu.
![]() Akurat z peelingiem jestem skłócona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
a ja akurat byłam zadowolona z tego vichy ale dostałam w prezencie, sama niestety nie kupie bo jak dla mnie cena za wysoka
#4537 |
Rozeznanie
|
Sześć serii każdego ćwiczenia? ;> Z czasem pewnie dojdę, dopiero zaczynam. ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
no dobra to czas na jakies cwiczenia Tamiii - do boju !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
Tołpa, poza aplikacją, bardzo sprzyja. Skóra jest mięciutka i gładka. Ogólnie cellulit jakby się zmniejsza, ale to oczywiście po ostatnim zmasowanym ataku. A dzisiaj kupiłam sobie pierwszy raz w życiu szorty! Generalnie nóg nigdy nie pokazywałam więcej niż od kolan w dół, bo uważam, że mam grube w udach i kolanach i krzywe ("iksy"). Ale dziś mnie napadło i stwierdziłam, że co tam, zimą mogę tak się ubierać, bo czarne rajstopy trochę zamaskują niedoskonałości i kozaczki na obcasach też ^^ więc całkiem zadowolona jestem
![]()
#4541 |
Konto usunięte
|
ja mam za to grube kolana. i to napewno jest moj wiekszy problem od calego cellulitu... jak uszczypne skore, to czuc ze mam wiecej tluszczu w okolicach kolan niz w udach....no i cell z tylu kolan tez jest.... kto to widzial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
ja raniutko elancylek
potem 1h 15 min pilatesu i 9 dzien dzień BBL zrobilam (ok 50 min) echh oprócz ćwiczen i balsamu rano no i czasem masażu jak mam czas nie robię nic :/ nie jem jakoś co popadnie ale super zdrowo też nie. tyłeczek jędrniejczy mam zauważyłąm po tych 9 dniach różnych ćwiczeń ale poza tym... echhh nie wiem musze się zmotywować i robić więcej w tym kierunku by za 3 tyg byś boossska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Rozeznanie
|
Muszę przyznać, że od soboty zauważyłam lekką różnicę na moim cellulicie. Naprzemienne masaże, masaż z serum Eveline, peeling z Eveline i masaż rękawicą. W sumie sporo tych masaży i grudki są jakby mniejsze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzieci neo ciag dalszy:
http://www.youtube.com/watch?v=n2xzW...layer_embedded |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Przyczajenie
|
Hej.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaka ma być ta szczotka do masażu? Bo znaleźć nie mogę, a na allegro są bardzo różne... i nie wiem którą powinnam wybrać. Może któraś napisać, jaka jest najlepsza albo podać link do przykładowej? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Raczkowanie
|
Ana ja masaz robie pod prysznicem gąbką taka ostrą na cellulit a pozniej wcieram krem i masuje sie takim małym masazerem ktory był kiedys dodany do jakiegos kremu. Głownie w tym całym masazu chodzi o to aby pobudzic krazenie wiec jak masujesz i skora zrobi sie czerwona tzn ze poprawiło sie krązenie. Wczesniej poprostu masowałam reka jak wcierałam krem
![]()
#4547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czym je robicie (tutaj widzę, że gąbką), w jaki sposób i ile czasu? ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Rozeznanie
|
Ja pod prysznicem masuję się gąbką sizalową, nakładam ją na rękę i masuję okrężnymi ruchami. Pod koniec prysznicu naprzemienny strumień wody, a po wyjściu wcieram serum masuję rękoma tak jakby ugniatam skórę lub gumową "rękawicą" z wypustkami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
A ile czasu ten masaż robisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Raczkowanie
|
Tak jest, gdzieś kiedyś w jakiejś mądrej literaturze to wyczytałam
![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
cudem powstrzymalam sie przed kupnem zupki chinskiej
![]() za to kupilam mleczna kanapke i monte :P w chwilach kryzysu sobie zjem ![]() od dzis musze jakos ograniczyc jedzenie. a juz od rana 1400 kcal zjadłam ![]() no ale zaraz zaczynam 10 dzien BBL ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba jestem upośledzona. Nie umiem sobie obliczać kalorii.
![]() Skąd mam wiedzieć czy zjadłam 50g czy 100g? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
BAN stały
|
zupki chińskie są złem
![]() tydzień walczę z anginą także i z ćwiczeniami słabo,ale pochłaniam hektolitry pokrzywy i zielonej herbaty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj oglądałam na vod.onet.pl wszystkie odcinki Agentki do Zadań specjalnych z Panią Bojarską ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-11-24 o 13:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.ilewazy.pl/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
chyba niemozliwe bo parówka ma max 100-200 kcal (zalezy też jaka) i wazy ok 30-50 g a 7 łyżek smalcu to i pewnie ze 100 g by było i ma 880 kcal i 99,5 g tluszczu!
podczas gdy parówka ma ok 30g tluszczu na 100g ! wiec w sztuce max 17 g tluszczu ma :P wiec na pewno nie jest to tyle co 7 łyżek smalcu bo niby jak? ![]() chyba zle sluchalas albo zle ta baba gadala :P ktorej tak ogolnie nie lubie ![]() ![]() a zupki sa zle wieeem :P jakos jak ich nigdy nie jadlam tak jak zaczelam walke z cell nagle ochota ![]() a warzywka pyszne są tylko o dziwo zawsze wybieram cos innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja lubie warzywka na patelnie HOTREX ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
wieeem
![]() jak to mozna zjesc :P a warzywa na patelnie jem akurat czesto,rzucam polowe paczki na wodę na to pol kuli mozzarelli light i albo z 3-4 plastry zoltego sera ![]() pyyycha ![]() ale tego nie licze jako warzyw tak bardzo bo to jednak morozonka :P niby zachowuja wartosci odzywcze no ale jakos do zjedzenia czy nawet zrobienia jakiejs salatki czy kanapki z warzywami sie zmotywowac nie potrafie:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
BAN stały
|
a ja wlasnie uwielbiam wszelkie kanapeczki . duzo wysilku mnie kosztowalo odstawienie bialego pieczywa na sniadanie . a zawsze swieze buleczki mamunia przynosila ajjj . teraz jem ciemne,chlebki wasa i daje rade
![]() ![]() ![]() ale faktycznie te babki chudly te zamierzone 10 kg . chociaz taki wycisk fizyczny dostawaly ze łooo ![]() w Rozmowach w toku wlasnie wyznania bulimiczek ... straszne . Polykac folie zeby potem jedzenie zwracac ? ![]() Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-11-24 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
zalamalam sie
porobilam sobie foty jestem tlusta :| w ciuchach tego nie widac ale w stringach masakra i ten mega cellulit chce umrzeeeeeeeeeec na prawde jest strasznie chyba znowu sie zaczne faszerowac inneovem liczac na cud ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.