Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 21:14   #4531
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
hehe, no tak, tylko jak ma być dziewczynka i się kupi różowy wózek....?będą się ludzie zachwycać "jaka śliczna dziewczyneczka..." - biedne dziecko może ieć później jakiś uszczerbek na psychice......oj muszę iść spac bo zaczynam majaczyć....wygońcie mnie stąd

przyjrzałam się dokładniej i ten Fast Rider (bez sznurków) jest chyba jednak lepszy...szczególnie przyglądałam się ramie i kołom - a przynajmniej wrażeni takie sprawiają...jeszcze raz dzięki buziaczek bo dzieki Tobie już chyba nie bede musiala szukac ten jest idealny (kolor coś między kawą z mlekiem, zgniłą zielenią a brązem)

Ja chyba tez obstawiam tego fast ridera zwłaszcza po mailu od tej laski co je sprzedaje bo mowi ze sa lepsze i ten pistacjowo-czarny mi sie bardzo podoba a wogole maja mały wybor kolorkow ale niewazne ja juz kolor obrałam, bo ja lubie takie zywe kolory fajnie ze mogłam pomoc
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:17   #4532
dull
Raczkowanie

Co do zakupów ciuszkowych to ja wpadłam w jakiś szał kupowania sweterków i bluz z kapturkami
Nie mam jeszcze nic innego tylko kilka takich wlasnie sweterków choć nie mam pojęcia czy te kapturki się sprawdzą.
Pewnie tylko do wózkana spacer bo w domu za ciepło a nie dobrze zeby kaptur zdjęty z łebka gniótł w plecy... Więc po co mi ich aż tyle ????
dull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:30   #4533
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
Ja mam tylko leciutko krecone włosy! Miałabym dosyc mocno gdybym po umycoiu wlosow nie spinała gumka ale ja je spinam bo nie lubie miec kreconych i takiej szopy a wogole moje włosy to sa takie ze jakby sie je nie ulozylo to one sie ukladaja i tak po swojemu! Moja mama ma mocno krecone włosy a ja mialam mocno krecone jako dziecko same blond loczki co troche widac na jednym ze zdjec na NK jako dziecko
Tez mam krecone wlosy naturalnie, takie spiralki. I prostuje od podstawowki, nie cierpie szopy.

A teraz uwaga......

.........

KUPUJEMY DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Juleczka

Maleństwo

spicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:37   #4534
emzeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lapochka81 Pokaż wiadomość
A jutro czeka nas usg połówkowe! trzymajcie kciuki:-0 żeby maluszek zdrowy był!
Mamy zamiar nie zdradzać płci - ale Wam chyba napiszę bo i tak 'incognito' jesteśmy (chociaż na tej naszej klasie już niekoniecznie).
Żałuję, że nie mam żadnych znajomych w ciąży tu w Holandii, bo byłoby raźniej...
U mnie ten brzuszek też nie rośnie za bardzo...albo już sama nie zauważam?
Pozdrawiam Was serdecznie
No trzymamy, trzymamy i na wiesci czekamy

Cytat:
Napisane przez Jaga1111 Pokaż wiadomość
Hej i co z moja propozycja odnosnie gg?????
No ja nie jestem przekonana, bo nawet jak mozna tam jakies dyskusyjne grupy zastosowac to co z tymi co nas tu podczytuja tylko wieczorem albo co pare dni?

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:37   #4535
dull
Raczkowanie

Gratuluje Spicegirl Ale masz powodów do radości!
dull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:39   #4536
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Napisane przez dull Pokaż wiadomość
Gratuluje Spicegirl Ale masz powodów do radości!
Dzieki Nie moge sie przestac usmiechac Mam nadzieje, ze inspekcja pojdzie gladko i ze nie bedzie zadnych ukrytych wad w domu. Bede wreszcie mogla urzadzic ten zielony pokoik dla Julki, powiesic jej ubranka w szafie, ah! I moze przy okazji swoja sypialnie urzadze haha, ale co tam, o rany jak sie ciesze!

Juleczka

Maleństwo

spicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:41   #4537
Judy_21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
Tez mam krecone wlosy naturalnie, takie spiralki. I prostuje od podstawowki, nie cierpie szopy.

A teraz uwaga......

.........

No to super!!!!!!!!!! I mam nadzieję, że wkleisz jakies fotki

WDF

93...83...73...70...65...63

-28 kg

Judy_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 22:34   #4538
gosiunia22
Zadomowienie

Spicegirl, gratulacje!!! Najprzyjemniejsze przed Tobą... wybór kolorów farb itepe

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 22:51   #4539
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
Cześć ciężarówki
mam do Was pytanie: może któraś z Was kupowała ostatnio pralkę. Jest taki wybór że niewiem na co się zdecydować. Na jaką firmę i model.
Ewcik, my niedawno kupiliśmy Boscha i jest REWELWCYJNA! Nie ma dosłownie żadnych wad, nic bym w niej nie zmieniła - cichutka, świetnie pierze i odwirowuje, ma duży wybór programów

Dorzucam jeszcze kilka zdjęc ze ślubu, bo właśnie odebrałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz1.jpg (22,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz2.jpg (20,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz3.jpg (25,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz4.jpg (23,0 KB, 25 załadowań)

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 06:38   #4540
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Cytat:

Cytat:
Dzieki Nie moge sie przestac usmiechac Mam nadzieje, ze inspekcja pojdzie gladko i ze nie bedzie zadnych ukrytych wad w domu. Bede wreszcie mogla urzadzic ten zielony pokoik dla Julki, powiesic jej ubranka w szafie, ah! I moze przy okazji swoja sypialnie urzadze haha, ale co tam, o rany jak sie ciesze!
SUPER!!!! w końcu będziesz miała swoje gniazdko bardzo się cieszę, ze się udało;
i czekamy na zdjęcia Twojego ślicznego domku
Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Ewcik, my niedawno kupiliśmy Boscha i jest REWELWCYJNA! Nie ma dosłownie żadnych wad, nic bym w niej nie zmieniła - cichutka, świetnie pierze i odwirowuje, ma duży wybór programów

zdjęcia cudowne!!!! widać, że się bardzo kochacie
jak dla mnie najładniejsze to to z kwiatami oraz w trawie - wyglądasz na nim jak co najmniej gwiazda filmowa po prostu prześlicznie

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 06:44   #4541
joann88
Raczkowanie

Witam dziewczyny!
Troche mnie tu nie było. Przeczytałam kilka stron i widzę że jakaś inwazja chłopaczków nastała. Ja mam USG dopiero 11 listopada i coś czuje że grono chłopców powiększy się o jednego.

Jestem żoną od 10.01.2009
joann88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 07:02   #4542
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:

A teraz uwaga......

.........

Aia trzymam kciuki bardzo bardzo mocno mam nadzieje,że tym razem to bedzie właśnie ten ukochany domek.No oczywiście czekamy na fotki; przed-po urządzaniu się

A z włosami to chyba Cię zamorduję kobietki z kręconymi włosami jak Ty mają ten komfort,że co dzień mogą sie zmieniać nie do poznania.Uwielbiam jak dziewczyny mają rozwichrzone włosy przez dyfuzor a na drugi dzień gładkie i proste Masz szczęście kochana że masz taką możliwość,moje druty nie chcę się kręcić,a jak je zakręcę to godzina i prawie proste więc słoeczko wwkorzystuj swoje możliwości i nie wątpliwy atut jakim sa kręcone włosy

Cytat:

Piękne zdjęcia zazdroszczę,ja ze ślubu nie mam takich ładnych

Cytat:
Napisane przez joann88 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!
Troche mnie tu nie było. Przeczytałam kilka stron i widzę że jakaś inwazja chłopaczków nastała. Ja mam USG dopiero 11 listopada i coś czuje że grono chłopców powiększy się o jednego.
No coś ty Joann88,musi być dziewczynka no czekamy czekamy z niecierpliwościa,ale współczuję Ci bardzo,ze tak długo musisz jeszcze czekać.Znam ten ból,bo ja też dopiero w listopadzie będę mieć USG

Tak wogóle dzień dobry dziewczynki,miłęgo dnia ,ja idę zaraz spać spowrotem bo męża wyprawiłam do pracy a pogoda u mnie do kitu

a zapomniałabym,kupiłam wczoraj fotelik samochodowy dla dzidziusia,który można dopinac do mojego wózeczka już się chwalę,pokaże Wam aukcję,dzielnie walczyłam

http://www.allegro.pl/item458557645_..._adaptery.html

ciesze się o tyle,że nowy w sklepie z adapterami koszt ok 520zł więc troszkę zaoszczędziłam

moje maleństwo
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 07:17   #4543
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

no ja też oczywiście mówię Dzień Dobry;]
codziennie się zapominam...u nas dzisiaj bardzo brzydka pogoda...a gdyby nie dzidiiuś to do pracy bym zaspała...jak zadzwonił budzik, stwierdziłam, że chwilkę jeszcze sobie poleże i chyba już mi się zaczynało usypiać bo jak Adrianek kopnął (oczywiście leciutko) to tak drgnęłam, że od razu się obuidziłam. Dba o mamusię ten mój kochany skarbek

A fotelik bardzo ładny już nie pamiętam dokładnie koloru wózka...będzie Ci pasował? chociaż z drugiej strony to się wymienia całe elementy więc będzie wyglądało najwyżej jakbyś miała dwa różne wózki.

Stary 2008-10-23, 07:30   #4544
SoNeRa
Zakorzenienie

hej Kochane pomocy!!!
nie wiem co to jest czy to skurcze czy nie pomóżcie mi proszę:
no więc zaczeło się jakoś przed wyjazdem do Polski lub już w Polsce jak dużo chodziłam to czułam taki ciężar w podbrzuszu ale nie takie skurcze że trzyma i puszcza tylko u mnie to jest takie stałe że to czuję przez dłuższy okres czasu. W Polsce miałam tak parę razy jak dłużej spacerowaliśmy albo po całym dniu jak już leżałam. Tutaj miałam wczoraj jak szłam do pracy i po pracy w łóżku.
To mogą być skurcze?
ehs boję się
wziełam sobie wieczorem nospę
ale nie wiem co to jest co odczuwam takie wypełnienie brzucha i hmm taki napór sama nie wiem jak to określić
Stary 2008-10-23, 07:58   #4545
agatka20
Raczkowanie

GG do agatka20

Cytat:
Napisane przez inka1980 Pokaż wiadomość
Witaj Agatko
a my mamy połówkowe 20.11 bo u nas 16. tydzień. No i gdzie macie to badanie? Pozdrawiam. Miło Cię znów widzieć.
Ja robię badanie w Katowicach w Feminie. Po pierwszym razie byłam zadowolona, mam nadzieję że teraz też będę

Cytat:
Witaj nam znowu. I powodzenia z chlopczykiem, mam nadzieje, ze tobie sie uda, chyba ze jest tak, ze jak ktos strasznie chce chlopczyka to ma dziewczynke
Dzięki Powiem Ci że naprawdę nie ma to różnicy czy będę miała syneczka czy córusie i tak będzie kochaniutkie

Cytat:
Napisane przez Tim3Pink Pokaż wiadomość
smaruje je oliwka bo narazie nie maialam okazji byc w aptece ale wlasciwie musze sprobowac mustelli bo czesto słysze wypowiedzi na ten temat ;] a jak tam u was z rozstepami macie juz?? czy tylko ja taka inna jestem
Ja mam rozstępyna jednym pośladku dwie obrzydliwe krechy a na drugim jedna mała kreska. Nie wiem skąd to się wzięło. Nie tyję bo przybrałam dopiero 1 kg smarowałam się lata przed ciążą różnymi specyfikami, jak tylko dowiedziałam się o ciąży to zaczęłam się smarować kremem dla kobiet w ciąży z pharmaceris. Myślałam, że pomoże a tu nic z tego Nie wiem czy to hormony czy geny bo wydaje mi się że skórę mam dobrze nawilżoną i powinna się rozciągać. Jestem tego samego zdania co dull że te wszystkie kremy na rozstępy to "pic na wodę fotomonteż" a mimo to wczoraj kupiłam kremik...Mustela. Żeby tylko nie wyskoczyło coś nowego

Cytat:
A teraz uwaga......

.........

Gratuluje Superowo.

A tak w ogóle to Dzień Dobry
ale napłodziłyście przez wczorajsze popołudnie.
Co do włosków, to moje mam wrażenie że zgęstniały i zrobiły się zdrowsze i silniejsze. To samo z paznokciami. Nie nadążam ich obcinać.
To może i ja Wam pokażę wózek który mi się podoba i chciałabym go mieć
http://www.bobowozki.com.pl/product_...=840&version=2
Wiem że drogi, ale wózek mam dostać od rodziców i moja mama praktycznie sama mi go znalazła na internecie
w zestawie nie ma fotelika, ale ten to już sobie sami dokupimy.
agatka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 08:21   #4546
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

SoNeRa, nie wiem czy Ci wiele pomogę, ja miałam czasami bóle takie jak podczas miesiączki, mówiłam lekarzowi i nic na to nie powiedział więc moje bóle pewnie były normalne, a jeżeli Twoje są bardzo silne to lepiej albo zadzwoń do lekarza (nawet i do Polski) - tylko nie wiem czy Ci wiele pomoże bez badania....jeżeli ból byłby np tylko po spacerach dłuższych oznaczałoby, że jest to z przesilenia (ja tak czasami miałam, np po podróży do Wrocławia) ale jak po leżeniu też to bardzo dziwne - mi po leżeniu zazwyczaj przechodziło....
3mam kciuki, żeby to nic poważnego nie było

Stary 2008-10-23, 08:23   #4547
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anvi Pokaż wiadomość
O kurcze...jak poczytałam te wasze posty o łysieniu to pognałam do lustra sprawdzić czy mi się zagęszczają czy łysieję w ciąży...

aaa...i właśnie koleżanka podzieliła się ze mną historiami o tym jak lekarze sprawdzili pleć a wychodzilo coś zupelnie przeciwnego..u niej tez tak bylo I co? Ja kupie spiochy z autkami a tu zamiast Adasia wyskoczy mi Martynka??? Ups...

No to dobranoc cięzarowki!!
Odnośnie tych pomyłek to ponoć raczej mowia dziewczynka a okazuje sie chłopiec bo jak juz zobaczysz sisiaka to raczej nie zniknie ...:P Z tego wzgledu jest dobre 3d/4d bo cię nie oszuka tam widać dokładnie.

Oczywiście witam w ten ponury dzien wszystkie przyszle mamusie tak sie zastanawialam jaka pogoda bedzie w kwietniu w co nasze dzieciaszki beda musialy byc ubierane oby było ładnie i cieplutko...
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 08:25   #4548
SoNeRa
Zakorzenienie

tzn z tym leżeniem chodziło że po całym dniu jak już leżę to czuję ale przechodzi po leżeniu i odpoczynku i czuję ten napór jak leżę na plecach jak na bokach to lepiej mi jest. Umówię się z położną na przyszły tydzień wolę to sprawdzić ale to nie taki okresowy ból i nie silny tylko taki ciężar i napór dziwny i tyle
Stary 2008-10-23, 08:29   #4549
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
hej Kochane pomocy!!!
no więc zaczeło się jakoś przed wyjazdem do Polski lub już w Polsce jak dużo chodziłam to czułam taki ciężar w podbrzuszu ale nie takie skurcze że trzyma i puszcza tylko u mnie to jest takie stałe że to czuję przez dłuższy okres czasu. W Polsce miałam tak parę razy jak dłużej spacerowaliśmy albo po całym dniu jak już leżałam. Tutaj miałam wczoraj jak szłam do pracy i po pracy w łóżku.
To mogą być skurcze?
ehs boję się
ale nie wiem co to jest co odczuwam takie wypełnienie brzucha i hmm taki napór sama nie wiem jak to określić
Jeśli nie krwawisz i oprócz bólu nic się nie dzieje, to nie panikuj. Mniej wiecej na tym samym etapie ciąży co Ty, miałam podobne bóle, które po no-spie trochę zelżały. Podobno rozciągały się wiązadła. Ale jeśli ból nie przejdzie i jutro, to bym skonsultowała z lekarzem.
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 08:31   #4550
Seler
Raczkowanie

Cytat:
hej Kochane pomocy!!!
To mogą być skurcze?
ehs boję się
tak to sa skurcze, tez to mam jakby mi brzuch w dwie sekundki wypelnil sie betonem, jet ciezki i twardy, ale za chwile przyjdzie i jest ok
nie wiem czy u ciebie nie jest to ciut wczesnie....
takie skurcze beda sie pojawiac czesciej i kilka razy dziennie, jak czujesz ze cos nie tak albo takie twardzenia sa czesto to marsz do gina
nospy nie bierz bo to jest naturalna reakcja-te skurcze, juz brzuch trenuje do porobu
a i jeszcze jedno skurcze sa nieprzyjemne-ale napewno nie bola /jesli jest inaczej to do gina/
Seler jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 08:36   #4551
SoNeRa
Zakorzenienie

dzięki za odpto nie jest codziennie może parę razy to miałam ale takie niepokojące to jest zobaczę jak dziś się będę czuła wziełam magnez i zaraz wezmę nospę mam nadzieję, że będzie dobrze a jak nie to umówię się z położną może potrzebuję odpoczynku i poleżenia w łóżku. Ogólnie dobrze się czuję tylko ten brzuch mnie nie martwi. W weekend będę się oszczędzała zero biegania po sklepach tak jak miałam w planach tylko odpoczynek.
Stary 2008-10-23, 08:40   #4552
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seler Pokaż wiadomość
tak to sa skurcze, tez to mam jakby mi brzuch w dwie sekundki wypelnil sie betonem, jet ciezki i twardy, ale za chwile przyjdzie i jest ok
takie skurcze beda sie pojawiac czesciej i kilka razy dziennie, jak czujesz ze cos nie tak albo takie twardzenia sa czesto to marsz do gina
nospy nie bierz bo to jest naturalna reakcja-te skurcze, juz brzuch trenuje do porobu
a i jeszcze jedno skurcze sa nieprzyjemne-ale napewno nie bola /jesli jest inaczej to do gina/
może mam wcześniej bo to bliźniaki i więcej tego wszystkiego w brzuszku jest chociaż nie wiem czy tio ma coś wspólnego w Polsce lekarz mi powiedział, że jakbym miała coś takiego to nospa i magnez. Boleć nie boli tylko nigdy nie miałam czegoś takiego wcześniej i dlatego się martwię. Zaraz szukam numeru do położnej i umówię się na wizytę na następny tydzień - będę spokojniejsza!!
Stary 2008-10-23, 08:46   #4553
inka1980
Zadomowienie

Cytat:

Przepiekne zdjęcia! Naprawdę wygladasz jak modelka

Jastinada - super ten fotelik

Cytat:
tzn z tym leżeniem chodziło że po całym dniu jak już leżę to czuję ale przechodzi po leżeniu i odpoczynku i czuję ten napór jak leżę na plecach jak na bokach to lepiej mi jest. Umówię się z położną na przyszły tydzień wolę to sprawdzić ale to nie taki okresowy ból i nie silny tylko taki ciężar i napór dziwny i tyle
Ja miałam tak samo - taki dziwny ciężar w brzuchu pod koniec dnia lub w ciągu dnia jak za duzo chodziłam. Panikowałam i wczoraj byłam z tym u ginka i powiedział, że to normalne i że z czasem może tak byc częściej, bo wszystko się rozciąga a po całym dniu napór na sam dół jest największy. I że dobrze się wtedy położyc chociaż na pół godziny. Nawet no - spy nie trzeba brać.
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 08:52   #4554
SoNeRa
Zakorzenienie

ok już zadzwoniłam i umówiłam się na środę na wizytę do mojej położnej mam nadzieję, że coś mi poradzi ehs czasem są chwile że wolałabym być w Polsce w tej ciąży niż tutaj!!!no nic muszę się jakoś ogarnąć bo w piżamce jeszcze siedzę a za pół godz muszę do pracy wyjść

Miłego dnia Dziewuszki
Stary 2008-10-23, 09:00   #4555
emzeta
Zadomowienie

Dzien dobry!

Spicegirl, wspaniala nowina!

SoNeRa, ni umiem Ci nic doradzic, pewnie najlepiej pogadaj z polozna!

Gosiunia, zdjecia bajka, piekna z Ciebie kobieta, a szczegolnie to jak lezysz na welonie, jak gwiazda kina wygladasz

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 09:09   #4556
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:

super nowina, gratuluje

Cytat:
piękne zdjęcia, zazdroszczę bo świetnie wyglądaliście

Cytat:
Napisane przez joann88 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!
to trzymam kciuki za usg, żeby dzidziuś zdrowy byl i ujawnił swoją płeć

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
a zapomniałabym,kupiłam wczoraj fotelik samochodowy dla dzidziusia,który można dopinac do mojego wózeczka już się chwalę,pokaże Wam aukcję,dzielnie walczyłam

http://www.allegro.pl/item458557645_..._adaptery.html

ciesze się o tyle,że nowy w sklepie z adapterami koszt ok 520zł więc troszkę zaoszczędziłam
dobry zakup, jezu jakbym chciała już mieć wózek, ale nawet nie mialabym go gdzie trzymać

Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
no ja też oczywiście mówię Dzień Dobry;]
codziennie się zapominam...u nas dzisiaj bardzo brzydka pogoda...a gdyby nie dzidiiuś to do pracy bym zaspała...jak zadzwonił budzik, stwierdziłam, że chwilkę jeszcze sobie poleże i chyba już mi się zaczynało usypiać bo jak Adrianek kopnął (oczywiście leciutko) to tak drgnęłam, że od razu się obuidziłam. Dba o mamusię ten mój kochany skarbek
u nas też pogoda zrobiła się okropna, zimno i szaro
a mnie Kochana też dzidziuś obudził kopniakami.
Dziś wyjątkowo długo pospałam, ale maluch dłużej nie pozwolił kopal
aż wstałam a teraz sam śpi heh

Witam Kochane

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 09:29   #4557
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:

Widocznie za duzo masz ruchu w ciagu dnia, za malo odpoczywasz (lezysz) mi powiedzial to samo lekarz!!! Bo tez mowilam mu o twardnieniu brzucha i ze tak ciagnie w dole i czasem kluje, powiedzialam ze pomaga lezenie i jak mocno ciagnie to biore nospe, to powiedzial mi tylko tyle ze prawidlowo, ze mam brac nospe i wiecej w ciagu dnia lezec, nie chodzic tyle po domu bez celu..... bo to jest z przesilenia no i wsumie ty masz jeszcze czas bo to od 20 tyg sie robi te skurcze braxtona czyli macica zaczyna cwiczyc skurcze do porodu, ale nie mogą one byc czeste, długotrwałe i nie moga byc bolesne inaczej do lekarza!
Stary 2008-10-23, 09:31   #4558
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:

A teraz uwaga......

.........

Gratulacje nie ma to jak swoje! Ja tez mam swoj dom ale niestety z rodzicami na pol
Stary 2008-10-23, 09:32   #4559
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez Seler Pokaż wiadomość

Mi lekarz kazal brac nospe jesli to trwa dluzej i polozyc sie,
Stary 2008-10-23, 09:37   #4560
inka1980
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
Widocznie za duzo masz ruchu w ciagu dnia, za malo odpoczywasz (lezysz) mi powiedzial to samo lekarz!!! Bo tez mowilam mu o twardnieniu brzucha i ze tak ciagnie w dole i czasem kluje, powiedzialam ze pomaga lezenie i jak mocno ciagnie to biore nospe, to powiedzial mi tylko tyle ze prawidlowo, ze mam brac nospe i wiecej w ciagu dnia lezec, nie chodzic tyle po domu bez celu..... bo to jest z przesilenia no i wsumie ty masz jeszcze czas bo to od 20 tyg sie robi te skurcze braxtona czyli macica zaczyna cwiczyc skurcze do porodu, ale nie mogą one byc czeste, długotrwałe i nie moga byc bolesne inaczej do lekarza!
patrz a mnie lekarz odradza branie nospy, ale dziwne
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości