|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
|
|
|
|
|
#4502 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Też się wreszcie odzywam...ale jak tam mam zawsze, podczytuję, nie reaguję od razu, a się to potem nazbiera i już nie da rady być na bieżąco. Ostatnio w pracy też było nerwowo...bo koleżanka na urlopie więc ktoś musiał przejąć jej obowiązki... Mam tak jak jedna z Was pisała - około 18-tej w domu - już wtedy nie myślę o niczym innym jak o jedzeniu....mąż niestety później więc gotować muszę sama... Potem wieczorkiem chwila relaksu...no i spać mi się chce... A jutro czeka nas usg połówkowe! trzymajcie kciuki:-0 żeby maluszek zdrowy był! Mamy zamiar nie zdradzać płci - ale Wam chyba napiszę bo i tak 'incognito' jesteśmy (chociaż na tej naszej klasie już niekoniecznie). Żałuję, że nie mam żadnych znajomych w ciąży tu w Holandii, bo byłoby raźniej... U mnie ten brzuszek też nie rośnie za bardzo...albo już sama nie zauważam? Pozdrawiam Was serdecznie ![]() No i się nie gniewajcie...ja taka jestem z tym czytaniem, ale się postaram napisać choćby jutro (z pracy jak się uda) czy nam się maluch ujawnił! Dobranocka! |
|
|
|
#4503 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
więc rozumiesz,że mogłam miec problem z określeniem dni płodnych??kobiety z zza wysoką prolaktyną mają marne szanse na owulację,gdyż mają za niski progesteron.Ja nie owulowałam przez długo długoCytat:
ja miałam ale rzadkoCytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
W razie czego już nic nie jem, piję tylko gorzką herbatę, jakby to jednak zwykłe problemy żołądkowe były. Wolę dmuchać na zimne. a taką mam ochotę na winogron... ale muszę być twarda Dziewczyny! jeszcze 500 postów i zamykamy wątek
przenosimy się na nowy ale mamy tępo
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka dziękuje za komplement zobaczymy za pół roku czy nie zmienisz zdania o moim wygladzie...:P
|
|
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkim mamusiom
Jagódka witaj spowrotem A ja wczoraj dopchałam się do swojego lekarza,nie byłam u innego,a co?Wepchałam się perfidnie, ale nie był niezadowolny więc sprawdził się.Dostałam kolejne globulki, ponoć mają szybciej podziałać. A dziś odebrałam wyniki posiewu i niewesoło,jutro znowu do lekarza po antybiotyk. Wykryto mi jakąś bakterie : escherichia coli ,ponoć paskudztwo jakieś odpowiedzialne za zakażenie dróg moczowych.ehhh.I dostałam znowu zwolninie, tym razem na dłuzej.
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie na co ja mam smaka ?? i chyba sobie zaraz to zrobie, pamietacie taka zupe na szybko co sie nszywa wodzionka dziewczyny ze slaska powinny ja znac ![]() A ja wlasnie przegladalam allegro i wozki i mam 2 modele do wyboru i nie wiem ktory http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=465233168 albo http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=457881467 jeden i drugi mi sie podoba, musze zapytac ktory model jest nowszy bo cena ta sama tylko ze ten drozszy juz jest z fotelikiem samochodowym a do tego drugiego trzeba dokupic osobno ale cena wychodzi ta sama
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czemu winogronu nie możesz?ja to się objadam na zmianę z jabłkami
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() emilko bo jeśli to zwykłe problemy żołądkowe, to przy moim szczęściu nawet skórka z winogrona mi zaszkodzi hehe
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe a mi wlasnie te sznury sie spodobały ale ten drugi tez mi sie podoba zwłąszcza kolor ten zielony - pistacja z czarnym ehhhh ale mam jeszcze całe 4 m-ce na wybor
|
|
|
|
|
#4512 |
|
BAN stały
|
Hej i co z moja propozycja odnosnie gg?????
U mnie dobrze dzidzia miewa sie znakomicie,tylko sie dzis z mezem poklocilam ![]() i sie nie odzywa do mnie od 18 buuuuu .Zastanawialam sie na imieniem dla corki wiem mam wpisana jasminke ale ostanio podoba mi sie Lidia....
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze dziwczyny wy to szalejecie z tym pisaniem!
I co?... i nie pamiętam na co mam odpisywać ...Jaga fajnie że jesteś z powrotem i że dzidzia szaleje ![]() seler gratuluje chlopca (nie pogubilam sie??) ![]() zanka ja sie tez próbuje wprosić na NK do ciebie ale czy to ty.... Bo pozostałych dziewczyn jakoś nie moge znaleźć...złośliwy internet... ufff....nie wiem co jeszcze .... Fajnie was tak poczytać po pracy (szczególnie że mój chlop się wyłączył - mecz w telewizji.... )
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4515 |
|
Raczkowanie
|
Tylko nie przenieście sie dziewczyny calkiem na nasza klase i gg bo co ja bede czytac
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż drzemkę przed You can dance sobie uciął
![]() zaraz go muszę obudzić, żeby z psem wyszedł
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha a piesek pewnie spi z nim ![]() Ja mam i gg(ktory uzywam na tlene) i skypa i msn do wyboru do koloru
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uciekam i wszystkim mamusią słodkich senków życzę i mocnych kopniaków....
|
|
|
|
#4520 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Buziaczek ten droższy jest po prostu super, właśnie takiego szukałam a więc dziękuję tego ze sznurkami już widziałam i też mi się nawet podobał kolor jak dla mnie to ten ciemny beż Cytat:
ja też mam problemy ze znalezieniem niektórych dziewczyn
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi na zgage pomaga zimne mleko dobra, zmykam na TV a potem spać dobranoc wszystkim
|
|
#4522 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam problem jak Zanka, wracam do jasnych włosów z baaaaardzo ciemnych.... i jest mała kupa.... bo wygląda strasznie, a włosy wypadaja, jak będę robila pasemka, to będą jeszcze słąbsze, no i wyglądam,jak wyglądam... Gratulacje!!!! Cytat:
![]() Normalnie jak czytałam, to miałam wrażenie, że jakaś istna nagonka na Zankę nastąpiła, czy coś.... Ale żeście się ZNASZOKLASOWAŁY fiu, fiu... ale się usmiałam.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
natomiast Judy z portaloise nie ma ani jednej na NK....![]() teraz udało mi się jeszcze Amazonię znaleźć i Spicegirl...ufff al to ciężka praca....hehe również życzę miłej nocki,
|
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze...jak poczytałam te wasze posty o łysieniu to pognałam do lustra sprawdzić czy mi się zagęszczają czy łysieję w ciąży...
![]() aaa...i właśnie koleżanka podzieliła się ze mną historiami o tym jak lekarze sprawdzili pleć a wychodzilo coś zupelnie przeciwnego..u niej tez tak bylo I co? Ja kupie spiochy z autkami a tu zamiast Adasia wyskoczy mi Martynka??? Ups...No to dobranoc cięzarowki!! |
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zobaczymy co mi sie odmieni za 4 m-ce bo jeszcze wyjdzie tak ze wyskocze z trojkolowcem ktory mi sie wogole nie podoba bo przypomina taczkę ktora mam na ogrodku ![]() ale tak na powaznie to jeden z tych dwoch wozkow kupie bardziej mi sie podoba ten ze sznurami ale jesli chodzi o kolorystyke to podoba mi sie ten drugi pistacjowy bo ten ze sznurkami podoba mi sie ten pomaranczowo-zolty ale to raczej dla dziewczynki chyba bardziej ale zanim wybiore ktoregos z tych dwoch to musze oba zobaczyc na zywo a zapytałam jeszcze z ciekawosci tego goscia ktory model z tych dwoch jest nowszy bo nawet nie wiemOdpisala mi ta laska od tych wozkow pytalam o te 2 modele ktory poleca i ktory bardziej schodzi to mi odpisała tak: "polecam zdecydowanie FAST RIDER!! jest nowszy ma centralny hamulec czego nie ma CVoyager ogólnie konstrukcja jest fajniejsza (rurki owalne tzw soczewkowe). Ostatnio jest "bum" na Fast ridery a CVoyager powoli odchodzi w zapomnienie" Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2008-10-22 o 22:12 |
|
|
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
I co? Ja kupie spiochy z autkami a tu zamiast Adasia wyskoczy mi Martynka??? Ups...
E tam ...od noszenia spiochów z samochodzikiem wąsy na szczęscie nie wyrastają ![]() Dokupisz najwyżej rózowe sweterki i bedzie lux
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja kupilam pajacyka z bałwankami choc moje dziecko je zalozy dopiero pod koniec kwietnia, lub w maju zalezy jakie bedzie duze bo sa na rozmiar 62 wiec ten rozmiar to na poczatek marca bedzie jeszcze za duzy i tez sie tym nie przejmuje bo nic sie nie stanie ze moje dziecko bedzie mialo pajacyka z bałwankami latem bo strasznie mi sie podobał wiec kupilam
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Emilka a co do mojego imienia to Judy to mój pseudonim i mam w dokumentach..... niestety....
|
|
|
#4529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przesyłąm całuski i na serio już spadam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

ja miałam ale rzadko
ale muszę być twarda
,ponoć paskudztwo jakieś odpowiedzialne za zakażenie dróg moczowych.ehhh.I dostałam znowu zwolninie, tym razem na dłuzej.
dziewczyny ze slaska powinny ja znac

...
)

93...83...73...70...
65...63