|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
powalacie mnie
![]() kradnie nie mal od każdej z Was jakiś opis ![]() jesteście genialne dziewczyny ![]() całuję w czółko każdą z Was
|
|
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
![]() _________________________ _ `. bez Ciebie, tracę siebie .. ` ![]() `. odebrałeś mi nadzieje .. ` ![]() `.. ja już nie wrócę, bo czułam się jak w klatce ! ` ![]() ` jak funkcjonuje miłość, która wciąż wierzy w Nas .? ` ![]() `.. Twoje kłamstwa znów wygrały . ` ![]() ` asshole ! / dupek ! ![]() ![]() `. dzięki Niemu, życie cudem jest ! ` ![]() ` ..i nie słyszałeś mnie.. i nie rozumiesz, jak funkcjonuje miłość, która upadła w Nas ..` ![]() ` żyć każdym dniem tak, by każdy dzień wydawał się snem .. ` ![]() `. Wiem, że to jest Ten uśmiech, który sprawia, że mówię 'nie odpuszczę' !` ![]() `Są takie błędy, których nie da się naprawić ... Są takie słowa, których nie da się cofnąć ... Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać ... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć ... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć ... ` ![]() ![]() _________________________ __
kochane (; nie nadążam z tymi Waszymi opisami .. xD ![]() ale oczywiście, wszystkie śliiiczne (; .(; ![]()
|
#4533 |
|
BAN stały
|
agata1608
` a ja się wzniosę, podniosę, bo muszę ! ` Chodźbyś Sensu Nie Czuł, Musisz Iść Człowieku... ` mam siłę ! mam wiarę ! ` Nie będzie płaczu, Nie będzie łez. Co było, To było, Ważne co jest. ` Chroń to co masz ,gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej ! ` Wbrew tym, którzy w nas nie wierzyli. ` pokonam więc siebie, pokonam siebie ! ` Nigdy więcej białych flag ! ` hej.. mówie w sobie siłę masz ! ` teraz to wiem - komu ufać, a komu już nie . ` nie czas na ból, strach i to co złe . ` dobrze wiem już jak pokonać własny strach. pomogłam coś troszkę ? ![]() _______ ` Uśmiechnij się za mnie i pij moje zdrowie, dzisiaj kochanie uśmiechnij się dla mnie!
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Wpatruje się w pustą kartkę papieru, starając się ułożyć sobie wszystko głowie. Tak trudno jest być uczciwym. `I po raz pierwszy wyczułam, że pod tą nieskazitelną fasadą migoczą tu i ówdzie malutkie świetliki wątpliwości. Przyjemna była świadomość, że on też jest człowiekiem.`
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja Twoje kradnę nałogowo normalnie <3 z Tobą nie dotykam już chodnika. taniec pozwala Ci być tym ,kim chcesz być w danej chwilii. Każdy taneczny jej krok ma rytm Każda jej melodia ma bit Los nie zrobi za nas wszystkiego Czasem podłoży nogę, posunie coś pod nos Dalej idziemy sami Albo coś spieprzymy, albo naprawimy Kurczę, jest cudnie.! Mogę marzyć i marzyć bez ograniczeń prędkości w cudownym stanie błogości.! Gdyby każda bombka na każdej choince Była jednym spełnionym marzeniem A każdy błysk wszędzie dookoła Był jednym uśmiechem Zobacz jaki smutny byłby świat Bez świąt I jak sztucznie radośnie Byłoby w święta znów połykamy tęcze która płynie w naszych nagich ciałach. bądź i wtedy nic więcej do szczęscia nie jest mi potrzebne. filety z Twojej kobiety, rosół z domowej kury, a na deser chmury ! rozsądek kłóci się z sercem, a ja czuje się jak pionek w grze czarny winyl od bitu trzeszczy. bo czasem lepiej odejść od zmysłow by nie zwariować.
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2008-12-28 o 10:49 |
|
|
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
agata1608 - cieszę się że pomogłam :) Szepcz mi cicho do ucha.
Czuję się taka bezpieczna kiedy jestem sama z Tobą. Chłopcze, próbuję się opanować Ale nie kontroluję siebie. Byłam usatysfakcjonowana tylko przez krótką chwilkę. Twój czas upłynął. Wymienić go.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-28 o 01:19 |
|
|
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
kurde wkońcu nadrobiłam to wszystko *; .
rozświetlał go jej uśmiech. Ale musisz wiedzieć , że tylko Ty. nikt więcej. jest ona bowiem smutna . bardziej niż wczoraj . mniej niż jutro. a gdybyśmy się niespotkali . to co ?. może się zdarzyć, że w przyszłości zapomnisz. i rzekł do niej; - nigdy więcej. wszystko wskazywało na koniec. dotarła gdzie dotrzeć chciała. opuszczony i samotny . tak go nazywano wcale nie przypadkiem. dawno już zapomnial . i wcale nie chciał pamiętać. ...
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
_Ty jesteś jednym , a ja drugim końcem.
_Ty rzucasz koścmi wypada siódemka. _zabiłaby za Niego, zamordowałby za Nią. _Ona dla Niego całym światem była. _Plastrem na samotnosc jesteś. _Pogrywasz mną. _ej. ważny jesteś;* _Potrzebuję Cię. _Rozmawiac z Tobą chcę! _a Ty bądź. ___ wrzuciłam co mi do głowy przyszło. wymyślone i z piooosenek. Pozdrawiam < 33!
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
Powinnam, Anyszowska, Styrana
No i żeby nie było ze off . to : Gdy ktoś mnie zapewnia, że obca jest mu uraza, zawsze mnie kusi, by dać mu w twarz, żeby mu pokazać, iż się myli . Idiotki nie idą do nieba. Zawsze łatwiej zmiażdżyć marzenie niż je zrealizować. Tworzenie więzi jest nieskończenie bardziej trudne niż jej zerwanie. mam nadzieje ze komuś sie spodoba : ) (i ze ktoś to w ogóle czyta xd)
dni przelatują przez palce . photoblog.pl/fornicaras/ Edytowane przez Diva069 Czas edycji: 2008-12-28 o 00:13 |
|
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
styrana- hot czołówka? hahahha !
. dobre . ; D. kradnę nałogowo ;* . kocham, złotko ![]() ___ W ironiczny sposób przyglądam się miłości na murach podpisanej.. Stałam się ironicznym lodem na zawnątrz, a w środku jest smutek.. Jaki mam ogromny pancerz i bronię swoją delikatność ironią.. wzkaźnikiem interpunkcyjnym ironii bywa cudzysłów największa w życiu zbrodnia to na samym sobie gwałt. widzisz te dwie blizny ? to ślad po moich skrzydłach.. To moja wina, winna jestem ja. Sprzedałam siebie. Fałszywą monetę w swej kieszeni mam. __ brak weny
|
|
#4541 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje tu wymienione i wiele innych kradnę. ![]() miło mi jak cholercia. ![]() Cytat:
Twoje kradnę.!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
* bez alkoholu statystyki samobójców byłyby jeszcze bardziej przerażające. * a wieczności można dotknąć przecież tylko jeden jedyny raz. * ludzie żyją tak naprawdę tylko po to, aby przeżywać emocje. * miała swoją własną filozofię szczęścia. najprostszą i najprawdziwszą. dla niej szczęście w życiu było brakiem w nim nieszczęścia * można kochać razem to samo i nazywać inaczej. * bez opamiętania.. * połykam tabletki, aby się nie bać. a jednocześnie boję się, co te tabletki ze mnie zrobią. * przeważnie jest tak, że gdy nie potrafi atakować się myśli, atakuje się jej autora.. * przez długi czas miałam wrażenie, że świat, w którym żyję, jest piekłem jakiejś innej planety i że moją największą karą w tym piekle jest odebranie mi prawa do płaczu. * są różne rodzaje miłości. jedne tlą się latami, jak ogień podtrzymywany w kominku, inne wybuchają gwałtownie jak wulkan i równie szybko gasną. * wydawało mi się, że nawet niebo płacze, zaglądając przez okno do mojego pokoju... * złamana dusza musi się zrosnąć, tak samo jak zrastają się połamane kości...
|
|
|
#4542 |
|
Raczkowanie
|
Patrzyłam na Ciebie z podziwem , ale już podziw straciłeś...
Nie umiem się wysłowić przy Tobie..Bo ty jesteś moim słowem.. Nie wiem dokąd następna droga prowadzi Jest za późno żeby powiedzieć że nie wiedzieliśmy Zatrzymaj mnie zanim pójdę za daleko Wiem co czuję i ty też to czujesz Nie wiem dokąd następna droga prowadzi Z klapkami na oczach bo szczęście było tak blisko.. Naucz mnie jak kochać Pokaż, gdzie stoję Złap mnie, kiedy spadnę Podnieś mnie z powrotem Naucz mnie jak czuć Kiedy złapać oddech Jak leczyć ludzi Kiedy są przerażeni śmiercią Naucz mnie jak kochać Kiedy słońce zamienia się w deszcz Naucz mnie jak kochać Kiedy zgubiłam swoją drogę Jak się nie poddawać Kiedy chcę uciec Naucz mnie jak kochać Daj mi możliwość, by czuć Pozwól mi popełniać błędy Pomóż mi naprawić serce Ono zawsze wydaje się łamać Naucz mnie jak kochać Kiedy słońce zamienia się w deszcz Jak dawać zbyt wiele Bez oczekiwania, że to się zwróci Naucz mnie jak kochać Kiedy zgubię swoją drogę Jak się nie poddawać Kiedy chcę uciec Naucz mnie jak kochać Miłość… Miłość jest odpowiedzią, mówią Ale trudno ją znaleźć Ja… Ja nie opuszczę własnej drogi Dopóki nie wpadnę w to głęboko Naucz mnie jak kochać Kiedy słońce zamienia się w deszcz Jak dawać zbyt wiele Bez oczekiwania, że to się zwróci Naucz mnie jak kochać Kiedy zgubię swoją drogę Jak się nie poddawać Kiedy chcę uciec Głupim udawaniem odrzuciła miłość... Wielki Pan Lodu Samotny od lat Moja dezorientacja pokazuje się za każdym razem kiedy jesteś blisko Jestem tylko dziewczyną, nie będę zmieniać świata Śmiejąc się z tego gdzie zmierza świat Wracamy tam gdzie nigdy nie byliśmy i czuła się tak bezpiecznie że wszytko by oddała..;**
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Diva069 - dziękuje,Twoje też świetne ! Szczególnie ten pogrubiony ![]() Napoje w żyłach już płyną w dół do stóp.
Kiedy zaczyna się koniec ? Niepweność, która znów dręczy mnie. Nagi taniec naszych ciał. Wolny wiatr melodie gra. Tamtych wielkich westchnień ślad.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4544 |
|
Raczkowanie
|
Złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.
Czasami człowiek zmienia zdanie, czasami zdanie zmienia człowieka. Posiniaczone serce. .. no i nie byliśmy sobie pisani.. Miłość to najlepszy z drogowzkazów, ale ukazuje się w najmniej oczekiwanym momencie. w pamięci przeszłość budzi się.. Twoje oczy przemawiają do mnie magicznym językiem miłości. Stoję nieruchomo a ziemia kręci się wokół mnie. Ukradkiem chwytasz spojrzenia mówiące tak wiele.
|
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
i znów myśli mi się o Tobie.
jak Cię kochać mam? jak Cię nie kochać? a gdy już widzą siebie gardzą uczuciem jednak kiedy przechodzą przez próg samotności umierają z tęsknoty i nie wiem w co wierzyć w to, że się zmienisz czy w to, że znajde szczęście za rogiem? a gdy patrze w lustro widze sztylety wbijające się w serce nie umiem mówić koniec w taki wieczór samotności jak ten i pomimo upływu czasu czuje Twój dotyk ciągle wiesz? ej złap mnie za ręke bo boje się ciemności tej. a gdy mnie zabierzesz stąd daleko już nie pozwolisz mi upaść z poczekali uczuć wyganiają mnie czekając na Twoje słowa dłuży się czas płyną łzy a mówili, że wyczerpałeś limit moich łez bo gdy widze jak schodzisz w dół boje się, że już nie wrócisz do mnie w żaden możliwy sposób na tęsknote wzięło mnie wiesz, ciągle patrze przez to nasze okno do nieba ale przy Tobie niebo wyglądało inaczej patrzymy sobie w oczy z miłością, która przedziera się przez iskrę nienawiści nie jestem taka silna jak udaje.
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
kradnij Słońce, po to są no chyba sobie nie zasłużyłam na takie miano P.S. Okradłam Cię ___________ aż strach pomyśleć, że kiedyś ktoś pozwoli na to by był przez Ciebie kochany. brak jednego elementu w pogoni za szczęściem. to nie jest taka rzecz, za którą się tęskni. odsłoniłam kotarę przeszłości i znów widzę tamte dni. za takimi rzeczami z reguły się nie tęskni. Ale zawsze musi być wyjątek. schowałam Twój uśmiech do kieszeni. wyjmuję go gdy jest mi źle. nieoczekiwany przebieg wydarzeń. Z pozytywnym akcentem. nie myśl, że zawsze możesz się do mnie uśmiechnąć. czy można tęsknić za czymś, co wzbudzało tyle złych emocji? powiedź, że to w co się wierzy, na prawdę będzie. tajemnica głęboko schowana w kieszeni. możesz mówić jak Ci dobrze. ale ja wiem. wiem swoje. chciałabym móc powiedzieć - nigdy nie zostałam oszukana. chyba nie na rękę jest mi zmieniać moje życie, tylko dlatego, że pojawiłeś się Ty.
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
dontlookdown
niewieotymnikt dziękuje jak zasłużyłaś to chwale ![]() _ odjechały bylejakie pociągi jak mogę ci się tak ciągle nie podobać? przyszła. dłonie schowane w rękawach na buzi ma dwie plamy po czekoladzie bo wtedy drzewa są seksi. nie wierzysz? jakby ktoś przypadkiem pytał to jestem profesorem ekscentrykiem w środku nieudanego eksperymentu i właśnie obchodzę urodziny
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4549 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(Od siebie dodam, że cieszę się z Twojej obecności na tym forum i kradnę wymienione) _ lukrowany uśmiech na twarzy sarkastyczny, rewelacyjnie bystry i niemal tak cyniczny, jak ja poczułam, jak żołądek podjeżdża mi do góry, a następnie wykonuje nagły i szybki obrót. ten obrót oznacza, że się w nim zakocham. maksymalnie pretensjonalna. wiecznie pijani życiem i sobą promienie szczęścia przeciekające przez brudne okna
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Zadomowienie
|
Kissabble. <33
* Ukryta w obłokach marzeń .. * Stało się. I nie wiem czy powinno się stać. * W ciszy słychać głos oddalających się naszych wspólnych chwil. </3 * Szalony świat tragicznej komedii ludzkiej. * Chemiczne ciała .. * Zapewniałeś, że byłam Twoim słonkiem .. * Budując przyszłość w materialnym świecie. * Twój uśmiech. Taki ciepły, łagodny. Kiedyś był mój, był tylko dla mnie. Treaz .. jest Jej, ją kochasz. Dla niej żyjesz. A ja? Ja usuwam się w cień i z daleka patrzę na Twoje szczęście. * Już zapomniałeś. A przecież tyle Nas łączyło .. * Stoję, a na mnie spadają krople deszczu. * Twoje zdjęcie, mokre od moich łez.
|
|
#4551 |
|
Raczkowanie
|
Czy karać można za uczucie?'
Czy warto skazać na zepsucie, coś co być mogło doskonałe?' Stałam na deszczu i myślałam jak to dobrze by było gdybyś mnie kochał.' cała abstrakcyjność utkwiła w źrenicach.' schodząc nie wypatruj mnie bo spadniesz.' Tęsknię za ciepłem i za miłością.' nadal rzucam niepoetyckimi 'kur_wami'.'
|
#4552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podobne do tej, jakich ostatnio słuchałam to: iwona węgrowska - mogłam wierzyć ci, 4 lata patrycja markowska - wolna naprawdę britney spears - out from under i tyle z tego co pamiętam na ten moment ![]() zakładam, że zdasz sobie sprawę z tego, że ona nie jest nawet w połowie mną. letnio Tobie ze mną nie będzie, zrobię tak by było najgoręcej... ![]()
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
Oh lord won't you buy me a Mercedes Benz. ??
![]() w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości... i spotkać człowieka, który tak życie kocha i tak jak ja nadzieję ma... "Nie o to chodzi, żeby zadziwiać świat, tylko o to aby dziwić się światem!" I believe I can fly... I believe I can touch the sky... papieros sam się palił namietnością egzystencji. Goodbye, my almost lover.. Goodbye, my hopeless dream Can't you just let me be? So long, my luckless romance Well, I never want to see you unhappy I thought you'd want the same for me kobieta musi być kucharką w kuchni i dziwką w salonie. kuszące, niedobre szczęście Jakaś granica, za którą nie wolno przejść, za którą przestaje się być sobą. nazwałabym cię grzechem śmiertelnym. z nie-nasyconego czasu rozmyte spojrzeniem ognia. na szpilkach codzienności maluję rzęsy twoim zapachem skóry. lubię ten przed-smak. bardzo lubię.. /odczuwam ciebie przez skórę. każdym jej najmniejszym skrawkiem. wiesz.. kocham cię.. chciałbym się schować do kubka ciepłej herbaty z fusami, żebyś po wypiciu mógł ze mnie wróżyć. z moich rozsypanych magicznym szlakiem włosów i ust, pełnych dymu. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2008-12-28 o 11:47 |
|
|
|
#4554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aj jak miło;** a te kradnę ! rewelacja !:ddd ______ Gdyby marzenia były prawdą choć na jeden dzień. Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje Otwieram pączka . A tam co ? Dżeeeem ! A w dłoni walizka pełna marzeń . Zrozum życie depcze wyobraźnię. Te cholerne rózowe okulary ponownie odmawiają mi posłuszeństwa zaciągam się wami, choć nie palę wcale Serce nie dupa . uczuć nie wysra odwagą jest robić coś prosto z serca. dwa dni urlopu od świata po proszę. muzyka jest scenografią uczuć. pijani powietrzem.
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
powinnam
<333333333
Czasem może zabraknąć cierpliwości. Gdy po raz siódmy musisz coś tłumaczyć. Po raz siedemnasty poprawiać coś. Po raz siedemdziesiąty wysłuchiwać niewiarygodnych usprawiedliwień. I radość, kiedy po raz siedemdziesiąty siódmy zdobywasz się na to, by darować winę. Kwadratowy kutas! Rozregulował mi organizm i nim wróci wyląduję na intensywnej terapii w szpitalu. Blada, z rurką w nosie i diodami przypiętymi do przywiędłych piersi, zaczekam do jego powrotu. I szepcąc, z lekkim uśmiechem na ustach: Zawsze kochałam tylko Ciebie, wyzionę ducha, wywołując w nim koszmarne wyrzuty sumienia. To będzie zemsta! istniał w podrzędnym kosmosie, świecie nieudaczników, świecie cierpienia usytuowanym w piwnicy rzeczywistości, kilka poziomów pod krainą ładnych twarzy i perspektyw.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2008-12-28 o 12:09 |
|
|
|
#4556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czasem bywa tak, że sama tak naprawdę nie wiesz dokąd zmierza Twój świat... Snem tworzeni...! Jestem dla Ciebie uogólnieniem, ostatnią z myśli, pominiętą nutą na pięciolini... Wolę być jego dziwką niż Twoją żoną
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
Słodka chwila zmian Basi Stępniak-Wilk?
mój hit z treścią w ten deseń same opisy się robią z wersów ![]() Nadchodzi słodka chwila zmian, wiek wiosen po stuleciu zim. Pora twe zdjęcie wyjąć z ram, ładniej bez ciebie będzie im Łóżko przesunąć tak by snu poznało zapomniany smak i tak przestawić trzeba stół by się nie dało w oknie stać Ustalę nowy domu plan od jutra - może już od dziś nadchodzi słodka chwila zmian, tylko za tobą zamknę drzwi... Wyrzucić warto choćby już niejedną gorzko zbędną rzecz więc zasuszone pąki róż i reszta złudzeń: "z kątów precz!" Trzeba posprzątać będzie i zdmuchnąć płomienie wszystkich świec by żaden cień nie wskazał mi w którą ze stron za tobą biec Ustalę nowy domu plan od jutra - może już od dziś nadchodzi słodka chwila zmian tylko raz jeszcze proszę przyjdź... |
|
|
|
#4558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wspaniałości me (: ;*** _ przeraza mnie ta cisza, zbyt wiele w niej prawdy pozwól mi uciec w siebie obrazy bólu za sobą zostawiam zastanawiam się, jak dużo czasu zajmie mi uzmysłowienie sobie, ze jestem sama doskonale wiesz, że potrzebuję twojej pomocy za stara jestem, by wierzyć w ciebie i świętego mikołaja kocham cię, gdy cię tu nie ma turlają się po dywanie moje niepewności poprzez fale twych fałszywych słów każę ci odejść, chociaż wiem, ze jutro będę błagać o powrót. zamierzam się poskładac bez ciebie wkładam swą twarz zamierzam cię znienawidzić ale tylko troszkę, troszke tego, co przypomina ciebie to szalone jest nie żałuj, że odszedłeś. ja też nie bedę. purpurowe niebo dlaczego czuję, że to już koniec imprezy? nie jestem martwa, po prostu śpię. nie boję się, zmieniam się. dym papierosowy ze mnie drwi nie chcę być dziewczyną, która śmieje się najgłośniej, albo tą, która nigdy nie chce być sama słońce gaśnie no pain inside źle mi tak, gdy jestem trzeźwa nie chcę pamietać nic prócz twego oddechu comin' down comin' down comin' down kiedy jest dobrze, będzie dobrze, dopóki nie będzie źle
|
|
#4559 |
|
Przyczajenie
|
Siła dzieciaku i w mózgu i w mięśniach.
Może kaganiec s u k o ? Dobra przerwa,wypierdalać ścierwa Nie na próżno mówili na nią trudna sztuka |
|
|
|
#4560 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko pędzi, a w tym ja.
Kilka chwil chcę mieć by słuchać jak pada deszcz. błękitem oddychasz. już nawet deszcz spada w rytm jego imienia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

<333333333