|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Annabel! Przepraszam, coś mi się pomieszało. Oszczędzaj się w takim razie i nie dźwigaj. Buziaki!
![]()
#4532 |
Zakorzenienie
|
#4533 | ||||
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ah jak ja bym chciała pójść się upić ... 8 m-cy bez picia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz to chyba rodzi anadun - jest w szpitalu więc może już nawet urodziła ![]() Cytat:
![]() Malpka nie wyprzedzaj byłą umowa na 14 to grzecznie czekamy ![]() ale ładna pogoda chyba pojedziemy nad zalew ... trzeba korzystać póki jeszcze mogę normalnie wyjść z domu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ależ dziś piękna pogoda - jedziemy zaraz z małżem na działkę do teściów nad jeziorem ![]() ![]()
#4535 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja też tylko na chwilke, przeczytałam zaległości za wczoraj ale zaraz musze nas szykować jedziemy do znajomych na grila...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
no, dziewczyny, ruch tu taki,że nie mogę... Ja się obudzilam chora, mialam katar, ale myślalam,że to alergia, widać mnie złapalo gdzies w czwartek przy myciu okioen albo co... Najgorsze że musze się wygrzebać na noc do prqacy, a tu caly dom ludzi - rodzice i siostra ma przyjechać, synka u mnie zostawić, bo chce na zakupy :/ Szkoda takiej pięnej pogody,a myśłalam,że pojde na spacer itd, pociesza mnie tylko to, że pracuję dziś i we wtorek i już mam wolne.
annabel, dzielnie wytrzymałaś, teraz to już będzie tylko lepiej. Myślałam o tej Waszej sprawie z kurnikiem i wpadląm na pewien pomysł, ciekawe czy dałoby się to zrobić.napisze ci na pw. ale Was teraz w kolejce do rodzenia. anadun to w takim razie pewnie urodzilą, choć nie dostalam żadnej wiadomośći - moge spytać. malpka i ruda lbn - jeszcze sie to stanie szybciej niż myślicie - pogoda taka ładna to i dzieciom się na świat spieszy ![]() yoolia - widzialaś ten program z koleżanką? bo rozumiem,że z Lublina to ta Twoja koleżanka. A prowadzący aż się przy niej troche rozkręcił, choć faktycznie śmialości to mu brakuje... mam jeszcze do Was pytanko =- może któaś się orientuje gdzie w Lublinie sa jakies miejsca do zabawy, żeby wziąć chlopaka 10letniego - musze mojego męża z siostrzeńcem gdzies wysłać i nie wiem zuupelnie gdzie. kiedyś bylo cos w okolicy Dworca PKP, ale czy dla takich większych dzieci? I czy jest jeszcze? A może macie jeszcze jakiś inny pomysł??? pozdrwiam z łóżeczka jeszcze... Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-04-05 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |||
Zadomowienie
|
Hej, a ja prawie non stop z Krzysiem na dworze, zawsze musimy zrobić rundkę na hustawki, bo uwielbia się huśtać.
Cytat:
Jesli chodzi o basen to lipiec trochę za poźno, będzie ciepło i w wekendy pewnie bedziemy jeździć nad jeziorko albo zalew (tam są baseny na swieżym powietrzu) A urodzinki to robimy imprezkę, zrobię mu sama tort w kształcie auta, nie wiem jeszcze jak to wyjdzie, bo będę robić pierwszy raz. ![]() Od nas już wczoraj dostał swój prezent, rowerek, jak go zobaczył, nie chciał go odstąpić na krok więc go wczoraj wypróbowaliśmy, jest nim zachwycony. Cytat:
Cytat:
A co do spaceru to nie wiem o jaki termin pytasz czy ten, że przyjadę do Ciebie i która godzina Ci pasuje, czy ten, ze umawiamy sie u Siji, ale w sumie ona jeszcze nie odpowiedziała. Może być wtorek, Skrzatek się deklarowała, Małpka pewnie też ![]() Skrzatek, jestem pełna podziwu, że tak załatwiłas sprawę z kierowcą a wydawałas mi się taka spokojna z natury ![]() Mnie kiedys kierowca przyciął w drzwiach , tłumacząc się, że w komunikacji prywatnej wsiada się pierwszymi drzwiami a nie środkowymi. Baran ![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Jestem po spacerku nad jeziorko i pierwszym w tym roku grillowaniu... eh jak ja lubię ładną pogodę - od razu radośniej się robi
![]()
#4539 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
Ale piękne dni nastały! Dzisiaj prawie cały dzien na dworze byliśmy z Mikim. Bandola! Miłośniczko motocykli! Byłaś na torze cartingowym dziś? ![]() A co do pracy to oni potrzebują kogoś na już, tak więc może to być praca jeszcze przed świętami. Nie odpowiedzieli mi do końca czy tak czy siak będą dzwonić. Powiedzieli tylko, że decyzję podejmą bardzo szybko. Tak więc jeśli jutro nie zadzwonią, to pewnie nic z tego, tak myślę. Co do spacerku, to chce Ci się do mnie jechać? Nie lepiej spotkać się w połowie drogi? Wtorek może być. Martuko! Zdrowiej! A dla dziecka rzuć okiem może na tą stronkę: www.magicpark.pl (nie wiem, czy o cos takiego Ci chodziło). Malpka! Gratuluję egzaminu! Anadun! Odezwij się, jak już wrócisz do domku!
#4540 |
Zakorzenienie
|
a ja trochę zmarnowałam pogodę - bo nie miałam wczoraj za bardzo kiedy po dworze się powłóczyć, a dzisiaj też jakoś się nie składało... ale cóż, jeszcze będą ładne dni
![]() miałam za to dużo innych zajęć w weekend - na tangu podoba nam się coraz bardziej, w czasie zakupków kupiłam buty, wczoraj wieczorem odreagowywałam w Koyocie, a dzisiaj było odpoczywanie po Koyocie (auć, boli szyja ![]() jutro niestety do pracy - i niestety z perspektywą bardzo stersującego tygodnia - ale co tam, jakoś dam radę, bo kto ma nie dać jak nie ja? ![]() natomiast dziękuję wszystkim za słowa otuchy ![]()
#4541 |
Wtajemniczenie
|
no wygląda na to że na wieczó jest gorzej. Mam 37,5 i ide do pracy a dwie godziny. wezmę jakiś apap może mi pomoże się pozbierać.
nie pytalam o Selkę - ktoś wie co z nią? Dlugo ma być w tym szpita;u bidulka??? a anadun już urodziła... synka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Ruda! Najważniejsze, że odpoczęłaś! A czy na świeżym powietrzu czy nie to już nieistotne. Trzymam kciuki, aby ten tydzień aż taki straszny nie był.
![]() No to gratulacje dla Anadun! I witamy w naszym gronie kolejnego małego mężczyznę! Buziaki!
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2009-04-05 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
dzięki Tola - ja trzymam kciukasy za twoją pracę
![]() ...a no i ![]() no i gratulacje dla Anadun ![]()
#4544 |
Zakorzenienie
|
przez tą impreze na torze kartingowym staliśmy w korku jadąc nad zalew
![]() no ale w końcu jakoś dojechaliśmy Gosia sie wybiegała, chciała brykać po placu zabaw ale te sprzęty dla niej jeszcze za duże. Wczoraj też byłyśmy na spacerku, same, bo mąż pracował, podreptałyśmy po parku Saskim a potem do Plazy. Chciałam Gosi kupić jakąś wiosenną czapeczkę a tu nic takiego nie ma, już letnie kapelusiki ![]() Martuko program oglądałam, leciał akurat jak byłam z Gosią w szpitalu, ale małż mi nagrał ![]() Szczerze moim zdaniem z mojej znajomej zrobili starą prukwę, dużo ładniej wygląda w blond włosach, ewentualnie w pasemkach, nawet w programie na początku bez makijażu wygląda młodo i świezo. Anadun gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Rozeznanie
|
Anadun GRATULACJE!!!
![]() Martuko dużo zdrówka ![]() i dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
widzę że nie tylko u mnie wizaż nie chodził od rana, bo pusto tu od wczoraj. Na początku to GRATULACJE dla Anadun Nadrobiłam zaległości wczytaniu bo przedświąteczny weekend pewnie tak jak u Was upłynął pod hasłem sprzątania ![]() ![]() ![]() A w niedzielę jak większość z Was korzystaliśmy z mężem z pogody i spędziliśmy trochę czasu nad jeziorem. Cytat:
![]() Też się zastanawiamy nad jakąś imprezą z gilem bo później komary zaczną atakować a niestety szykuje się ich duuużo bo Bug bardzo wylał Cytat:
![]()
![]() |
#4547 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dziś znowu śliczna pogoda aż się siedzieć w pracy nie chce. Gratulacje dla Anadun!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
hej,
ANADUN GRATULACJE!!
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
ło matko nie wierze, od wczoraj zaledwie 4 posty
![]() a tak wogóle to cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Rozeznanie
|
no jestem w szoku, tak mało postów , dziewczyny co z wami????? wiem wiem piękna pogoda za oknem i się przed kompem siedzieć nie chce
![]() Ruda właśnie doczytałam się że bawiłaś się w weekend w Koyocie , mój brat tam pracuje w soboty i czasami w piatki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś tak całkiem niedawno zdarzyło mi się tam pójść pierwszy raz (ze dwa lata temu), bo mimo, że kiedyś ze szkoły miałam blisko, to jakoś śmiałości nie miałam ![]() muza fajna ![]() ![]() ![]() ![]() tak w ogóle to tam mój panieński zakończyłam tylko ubrałam się w sobotę jak pańcia - w białą bluzeczkę - bo nie miałam pojęcia, że w Koyocie wyląduję hehe
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-04-06 o 19:43 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Bandola! Co z tym jutrzejszym spacerem?
![]()
#4553 | |
Zadomowienie
|
Ale puchy...
Chciałam rano coś napisać a tu lipa. Odstawiłam dziś dziecko do tesciowej aby pozałatwiac parę spraw a w zusie to miało być krótko a wyszło tak, że zrobiłam 2 kursy do Zusu i z powrotem , a tylko dlatego, że druku Z-3, który wysyła pracodawca w związku ze zwolnieniem podobno nie dostali, pół dnia zmarnowałam a tak mogłam chociaz okna pomyć. Wku.... sie na maxa ![]() Cytat:
![]() Moze być w połowie drogi tylko u mnie spacer polega, ze przewaznie chodzę, bo Krzyś nie lubi stania w wózku, Mikiemu to pewnie bez różnicy, więc jak się spotkamy to długo razem nie pobędziemy, bo trzeba bedzie wracać, do mnie z Media to pewnie godzinkę albo wiecej. Jestes na to przygotowana? A nie napisałas mi o której ci pasuje abyśmy sie spotkały?
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2009-04-06 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze chodzę, ale jak wolisz. Mi tam bez różnicy. Gdzie powiesz, tam będę. Co do godziny, to mi by najbardziej pasowała właśnie ta, kiedy Krzyś śpi, ale spoko. Może być też wcześniej, bo po południu może skoczę do rodziców.
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ok, gdyby coś się stało, że nie będę mogła się pojawić lub dotrzeć na czas, to dam znać.
#4557 | |
Rozeznanie
|
Na początku Anadun, gratuluje narodzin synka. z tego co pamiętam do końca nie znałaś płci, wiec miałaś podwójna niespodziankę
![]() Z mojego jutrzejszego spaceru z Wami nici ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do nadpobudliwości kierowców, ruda ma rację. Wczoraj jakaś nawiedzona kobieta tak ścięła zakręt w Elizówce, że prawie w nas wjechała. Już nie mieliśmy gdzie uciekać, bo na środku jezdni były barierki. Dopiero klakson ją obudził i jeszcze dziwiła się czego od niej chcemy. A dziś z kolei, 57 którym jechałam uderzył w jakis samochód. Całe szczęście starsza kobieta ustapiła mi miejsca i siedziałam, bo nie wiem jakby to sie skończyło dla bobo. A juz miałam nie siadać, ale koleżanka stwierdziła, żeby skorzystać, bo jeszcze autobus ostro zahamuje i będzie nieciekawie. No i wykrakała. Całe szczęście skończyło sie na stłuczonej ręce. A co najlepsze. Kierowca prawdopodobnie zapatrzył się na inną stłuczkę na tym skrzyzowaniu i dlatego wjechał w gościa przed nami. Uciekam spać, a jutro na spacerek życzę ładnej pogody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Trzeci dzień próbowałam posta napisać, ale niestety, Ania mi zawsze przeszkadzała... Jeśli chodzi o spacerek na czechowie, to ja chętnie, tylko trudno mi się umawiać na konkretne godziny, bo różnie karmienia wypadają. No i raczej mi pasuje tak około południa poza tą środą. Anadun ![]() ![]() ![]()
#4559 |
Rozeznanie
|
Hej,
byąłm wczoraj u ginka i stwierdził że młody jest już dosyć duży i można go wyciągać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
trzymam zatem kciuki za mamuśki - niech Wam sie udaja porody, spacerki, karmienia, ja troche lajkonik jestem, ale gorąco dopinguję ![]() poza tym ciągle mi się chce spać ostatnio - na razie bezsenność przeszła, z czego się bardzo cieszę... no i pomału szykuję szafę do letnich ciuszków - ponieważ za każdym razem porządki w szafie to dla mnie wyzwanie, postanowiłam to robić na raty, wczoraj pochowałam zimowe buty, mam nadzieję, że śnieg już nas nie zasypie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.