Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 22:58   #4531
Sylwoocha
Raczkowanie

Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

Tereska wytrzymała kobitka, więc żadne baty jej nie straszne

No właśnie ja tez nigdy nie miałam problemów z trądzikiem ani nic, a teraz co jakiś czas jakieś syfy mi wyskakują, a na twarzy zrobiły mi się suche placki, coś jak liszaje i teraz się właśnie po ramionach obmacałam i chyba tez jakoś mam nasilone. Trudno, muszę odstawić na jakiś czas, tylko jak ja to przeżyję, bo serki wiejskie niemal codziennie jem i kefirki piję, ehhh.. i co teraz w takim razie jeść. Jak zacznę jeść makarony, ryże i chleb, to już po mnie. Już się nie oderwę
Sylwoocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:20   #4532
daga101
Raczkowanie

SYLWOCHA-na te liszaje to najleprzy jest oklad ...z mlodej męskiiej piersi a tak naprawde to multiwitaminke sobie rozpuszczaj i pare migdałow zjadaj (parę!)

jak mnie nachodzi ochotka na słodkie to biorę witaninkę C taką do rozpuszczenia i liżę ja k małe dziecko ,musuje jak skurczybyk ale co tam odkąd pamiętam zawsze to robiłam(jest na asparganie) albo wyjadałam visolwit paluchem -a wy?
daga101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:36   #4533
WrednaZ
Raczkowanie

Moja dupa sie nie da oszukać jak mam ochotę na czekoladę, to muszę ją zjeść... ale zmiana jest taka, że nie wciągam całej tabliczki mlecznej malinowej Wedla, ale 3 kostki gorzkiej Wedla rownież

Wczoraj właśnie pożarłam te 3 kostki, i 2 rafaello... niestety zbliża się okres i robię się agresywna jak nie dostarczę odrobiny cukru
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 11:23   #4534
daga101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WrednaZ Pokaż wiadomość
Moja dupa sie nie da oszukać jak mam ochotę na czekoladę, to muszę ją zjeść...

EEE CO TY-JAK MASZ OCHOTĘ NA CZEKOLADĘ I TWOJA DUPA TEZ -to może zapoznaj jakiegoś murzyna (dupa będzie zadowolona i kg nie przybędzie)

Edytowane przez daga101
Czas edycji: 2010-02-27 o 12:57
Stary 2010-02-27, 12:46   #4535
pluszowa misia
Zadomowienie

ojj daga daga ja nie wiem czy czyjas dupa by wytrzymala takiego muszryna jejku o czym ja pisze daga ten twoj maz to ma z toba dobrze aktywnosc ponad norme
Stary 2010-02-27, 13:06   #4536
daga101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pluszowa misia Pokaż wiadomość
ojj daga daga ja nie wiem czy czyjas dupa by wytrzymala takiego muszryna jejku o czym ja pisze daga ten twoj maz to ma z toba dobrze aktywnosc ponad norme
ale on tak nie twierdzi.MISIU-cieszę się bardzo że i CIEBIE zaraziłam tym świntuszeniem .powiedz sama czy ''żarowa ci się nie jaży do komputera''pamiętaj że godzina śmiech to 200 cal mniej
Stary 2010-02-27, 13:38   #4537
pluszowa misia
Zadomowienie

no to dobrze ze tak nie twierdzi bo ciagle mu malo a to tylko powod do radosci nie no swintuszenie to bardzo wesoly temat heheheh
Stary 2010-02-27, 13:47   #4538
daga101
Raczkowanie

Zapomniałam dodać ,że godz bara -bara to 500 cal-to wynika że śmiech podczas bara-bara wynosi -700cal (i po co nam jakieś fitnes,to zostawimy tym ,ktore aktualnie nie posiadaja TŻ)
Stary 2010-02-27, 14:35   #4539
pluszowa misia
Zadomowienie

a tak apropo cwiczen to powiedzcie mi co cwiczycie moze sie zmobilizuje i zaczene cos cwiczyc?
Stary 2010-02-27, 15:10   #4540
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
a tak apropo cwiczen to powiedzcie mi co cwiczycie moze sie zmobilizuje i zaczene cos cwiczyc?
taa.... klikanie myszka a tak powaznie to czasem cwicze brzuszki bo moj typ figury to jablko
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 15:24   #4541
WrednaZ
Raczkowanie

Cytat:
Ja od tygodnia, czyli póki co 2 razy biegam z psem, tzn taki marszobieg, od czasu do czasu potruchtam. Mam taki pas do canicrosu i podczepiam sukę i naprzód ... jest super, ona mnie ciągnie, ja "prawie" biegnę, a pies ma trening przy okazji, cóż moje niecałe 100 kg dla niej, jak potrafi i auto pociągnąć

A ja dziś porządkowałam szafy, i znalazłam moje bojóweczki rozm.44, które lezały zapomniane na dnie szafy, tzn ja o nich cały czas pamiętałam, tylko czekałam na moment kiedy je znow nałożę, no i stało się Zapiełam się Wprawdzie jeszcze są opięte, ale juz bez problemu wchodzą na tyłek
Do tego odezwał się do mnie mój dawny adorator, najpierw na gg, a potem zadzwonił... jak usłyszałam ten głos w słuchawce to nogi mi się ugieły... zakończył rozmowę mówiąc - teraz już ci nie dam uciec Jakoś tak mi się miło zrobiło
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:46   #4542
daga101
Raczkowanie

Cytat:
a o jakie ćwiczonka pytasz???:diabele k: szukałam innych ikonek ale jeszcze takich nie wymyślili
Stary 2010-02-27, 18:49   #4543
pluszowa misia
Zadomowienie

daga z takimi cwiczeniami to ja sobie poradze chyba najgorsza w nich nie jestem przynajmniej moj maz jest zadowolony to widac jak sie cieszy i macha ogonkiem dziewczyno cos ty mi dzisiaj za balagan robisz w glowie
Stary 2010-02-27, 18:58   #4544
agsienka
Raczkowanie

Dziewczyny! Aż mi się sama buzia cieszy jak Was czytam. Co do murzyna .... ach te fantazje .
Kilka dni temu weszłam na wagę i pokazała 274. . Na szczęście okazało się, że to mój syneczek majstrował przy wadze i kilogramy zamienił na funty czy coś takiego.
Stary 2010-02-27, 19:50   #4545
daga101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agsienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Aż mi się sama buzia cieszy jak Was czytam. Co do murzyna .... ach te fantazje .
A ile czasu się śmiałas? bo jak 0,5 godziny to spaliłaś jakieś 100 cal-prawda, że warto no a jak gyś to robila przy baba-bara to dopiero wynik
Stary 2010-02-27, 21:12   #4546
agsienka
Raczkowanie

Daga - bardzo kocham mojego męża, ale niestety nie jest murzynem ...
Stary 2010-02-27, 21:13   #4547
beatucha
Raczkowanie

Dzisiaj to mi nawet i bara bara ani riki tiki tak nie w głowie
mam okropny katar,kicham i już nawet nie liczę ile chusteczek wylądowało w koszu.Chyba mózg mi się lasuje jedyny+ to to że nie mam apetytu,a to co zjem to nie ma smaka i o
beatucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:14   #4548
agsienka
Raczkowanie

Choć sądzę, że nie tylko sex z murzynem zapewnia spalanie kalorii . Ale ten z ciemnoskórym, cudnie umięśnionym młodzianem napewno ze 3000 kalorii na godzinę.
Stary 2010-02-27, 21:42   #4549
pluszowa misia
Zadomowienie

agsienka te ciemnoskore cudenko i jego muskuly ok ale to co on moze oferowac tam nizej podejrzewam ze moglabym nie wytrzymac napiecia heheheheeh dobra dosyc gadania przez caly dzien o baraszkowaniu trzba isc i sie brac do roboty Kochanie zonka do ciebie idzie
Stary 2010-02-27, 22:42   #4550
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Cytat:
Napisane przez agsienka Pokaż wiadomość
Kilka dni temu weszłam na wagę i pokazała 274. . Na szczęście okazało się, że to mój syneczek majstrował przy wadze i kilogramy zamienił na funty czy coś takiego.
Chciałabym zobaczyć Twoją minę jak zobaczyłaś ten wynik.Pewnie była nietęga...

Cytat:
Napisane przez daga101 Pokaż wiadomość
A ile czasu się śmiałas? bo jak 0,5 godziny to spaliłaś jakieś 100 cal-prawda, że warto no a jak gyś to robila przy baba-bara to dopiero wynik
Przy bara bara śmiać się nie polecam mięśnie macicy tak się napinają, że zgilotynować to i owo mogą.

Cytat:
Ja generalnie chodzę na fitness, ale teraz karnet z pracy się skończył, a sama musiałabym zabulić 2 stówki, to mi szkoda i ćwiczę w domu. Mam kilkanaście płyt z różnymi ćwiczeniami,steppera i przyrząd do brzuszków oraz ćwiczę z taśmą.
Dziś 40 minut na stepperze, brzuszki i kilkanaście minut z taśmą.

Cytat:
Napisane przez daga101 Pokaż wiadomość
IWONOMYSZAi inne mieszkanki łodzi i okolic CZYTALAŚ DZISIEJSZY EXPRES ILUSRTOWANY-zdięcie tej dziewczyny z pierwszej str motywuje
Nie widziałam, ale może w poniedziałek w pracy gazetę wygrzebię w śmieciach z makulaturą,to zobaczę.

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:43   #4551
daga101
Raczkowanie

Witajcie w upragnioną niedzielkę-dziśiaj spcer na giełdę samochodową,ale nie myślcie ,ze auto chę kupić nic bardziej mylnego .TU rowniez odbywa się pchli targ. Ja uwielbiam buszować po starociach.dziś poszukam jakigoś przyżądu do ćwiczeń.za bardzo małe pieniądze można tu kupić nie złe cacka. Jak byłam tu pierwszy raz to zastanawiałam się co ci ludzie widzą w tych bambetlach ,no ale coż w koncu i ja połknęłam bakcyla.

dziś sądny dzien--WAŻENIE ale to dopiero wieczorkiem.

KOCHANEwidzę ,że temat bara-bara Was wprowadza w dobry nastroj,myślę że wasi TŻ jeszcze mi podziękują a szczegolnie PLUSZOWY MIŚ:hahah a:

AGASIEŃKA--ciemnoskory powiadasz hmmm chyba mojego TŻ wyślę na solarium---- przecież cel uświęca środki
Stary 2010-02-28, 11:58   #4552
pluszowa misia
Zadomowienie

Pluszowy mis byl wniebowziety daga tylko biedny musial o 5 rano wstac do pracy
Stary 2010-02-28, 12:03   #4553
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Daga uważam, że lepiej ważyć się rano. Ja wieczorem czasem ważę 2 kg więcej. Dlatego ważę się z samego rana, po wysikaniu i na czczo.
A ja nie lubię łazić po sklepach, nienawidzę zakupów. Pod tym względem to typowy facet jestem. A już na giełdzie to dla mnie masakra, byłam raz, nawkurzałam się,bo wszędzie pełno ludzi i tyle.
Wiecie co? Ze mną to chyba coś niedobrego się dzieje, kiedyś byłam demonem seksu, a teraz prawie wcale mi się nie chce. Chyba że raz na kilka dni. Źle ze mną, nie? Ale co zrobić skoro sama się nie akceptuję. Tragedia jakaś!

Stary 2010-02-28, 12:31   #4554
beatucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
Daga uważam, że lepiej ważyć się rano. Ja wieczorem czasem ważę 2 kg więcej. Dlatego ważę się z samego rana, po wysikaniu i na czczo.
A ja nie lubię łazić po sklepach, nienawidzę zakupów. Pod tym względem to typowy facet jestem. A już na giełdzie to dla mnie masakra, byłam raz, nawkurzałam się,bo wszędzie pełno ludzi i tyle.
Wiecie co? Ze mną to chyba coś niedobrego się dzieje, kiedyś byłam demonem seksu, a teraz prawie wcale mi się nie chce. Chyba że raz na kilka dni. Źle ze mną, nie? Ale co zrobić skoro sama się nie akceptuję. Tragedia jakaś!
uważam że wszystko z Tobą ok.Ja też tak czasami mam i myślę że każda z nas tak ma.Są dni że dreszcze przechodzą jak się o ciebie otrze,a czasami szlak trafia,jak pogłaszcze.No cóż taka jest kobieta

Moja rodzinka pojechała do kościoła,a ja dalej zasmarkana
a w ogóle to coś mi się zawiesza internet szlag by trafił
mam nadzieję że uda mi się wysłać posta

A co z Madzią nie zagląda do nas,mam nadzieję że wszystko w porządku z dzidzią.Madzia odezwij się! Napisz jak zareagowała Twoja rodzina,a przede wszystkim tata na tą nawinę.

U nas piękne słońce aż się chce na spacer,ale jak patrzę na topniejący śnieg w słońcu to łzy mi lecą i KICHAM

UDANEJ NIEDZIELKI WAM ŻYCZĘ
beatucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:13   #4555
pluszowa misia
Zadomowienie

co do seksu to ja nie mam z tym problemu moj maz mnie baaaaardzo pociaga czasem az do teo stopnia ze jakna niego popatrze to mam juz ochote u nas czesto jest tak ze tylko przerwa miezy okresem nas zmusze do abstynencji powinnam juz miec figure modelki a jezeli chodzi o samoakcepacje to nie mam z tym problemu jezeli chodzi o ta sfere zycia bo widzial co brak pozatym jest zadowolony z tego co ma i zawsze mi to powtarza a takie sobie kupilam butki na wiosne mam swira ostatnio na punkcie panterki

Edytowane przez pluszowa misia
Czas edycji: 2010-02-28 o 14:58
pluszowa misia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 18:36   #4556
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatucha Pokaż wiadomość

A co z Madzią nie zagląda do nas,mam nadzieję że wszystko w porządku z dzidzią.Madzia odezwij się! Napisz jak zareagowała Twoja rodzina,a przede wszystkim tata na tą nawinę.

UDANEJ NIEDZIELKI WAM ŻYCZĘ
hejaaa no ja żyję i niekoniecznie mam się dobrze
ale będę miała odchudzania.. za dużo tyję :/ dziś 4ty mc się zaczyna a ja już połowę normy wyrobiłam wiedziałam że tak będzie, ja jestem z tych co tyją zawsze i wszędzie taki los :P w środę mam usg, czy tam wszystko OK, czy wad nie ma itp. Z dzieciem OK, choć ja cały czas się martwię jednynie mam torbiel na jajniku, więc przez to muszę uważać bardziej. do tej pory mam jakś deprechę i mi nie przechodzi
szczególy pozniej bo TŻ mnie zaraz z kompa wywali bo cos waznego będzie robil.. eh musze zainwestowac sobie w laptopa.
a tata zareagowal dosc obojetnie, podobnie jak reszta rodziny. jedynie chrzestny kiepska mial reakcje ale jego sprawa :/
znajomi super sie zachowuja
a odnosnie niedzieli ja nawet nie czuje jaki kiedy jest dzien tygodnia bo nie pracuje :/ buziaki

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:43   #4557
agsienka
Raczkowanie

Madziu - Trzymajcie się ciepło. Buziaki!
Stary 2010-03-01, 11:19   #4558
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Czesc dziewczyny!

Znalazłam dziś w makulaturze ten artykuł z Expressu, zeskanowałam Wam do poczytania.

U mnie dziś euforia. Ja to jakaś chora jestem, raz mam doła, a raz radosna jestem jak skowronek.
Przez weekend ostro ćwiczyłam, starałam się za dużo nie jeść i od razu 1,7 kg mniej. I to chyba mnie mobilizuje do dalszej walki.
Na śniadanie zjadłam serek wiejski, na drugie śniadanie jabłko i wczoraj kupiłam sobie 2 zgrzewki ThermLine drink. Był w promocji. Normalnie kosztuje ponad 3,50 zeta, a ja kupiłam po 1,35 zł. Ale datę ważności ma do maja, to spoko zdążę wypić.
Wolę napój niż tabletki, bo o tabletkach często gęsto zapominam. A tak zawsze przed śniadaniem i przed treningiem wypijać będę.

Miłego dzionka dziewczynki!

EDIT: Coś mi się przyciął ten artykuł przy skanowaniu, próbuję wrzucić jeszcze raz. Może się uda...

Edytowane przez iwonamysza
Czas edycji: 2010-03-01 o 12:00
Stary 2010-03-01, 12:10   #4559
Sylwoocha
Raczkowanie

Hej kochane

U mnie był weekend uciech, wytańczyłam się, opiłam piwska i w ogóle. A co najlepsze odstawiłam serek wiejski, jajka itd. Od 3 dni jem chleb, makaron i nawet wafelki orzechowe i wiecie co się stało? Na wadze mam 2 kilogramy mniej . Normalnie nie wiem jak to mozliwe. Mało jadłam i zdrowo, to waga stała. Teraz sobie pozwoliłam na szaleństwo i od razu poszło
Sylwoocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 12:17   #4560
daga101
Raczkowanie

IWONOMYSZA- zdięcie motywuje ,tylko co do pani doktor,B, ktora się tam wypowiada mam wiele zastrzeżeń.Otuż dawno dawno temu jak bylam panienką(20 lat temu) to kożystalam z usług tej pani prowadziła na Pietrynie gabinet ''SABA''-może znasz?.przepisywała pacjentkom awiprom- straszne miał skutki uboczne. do dziś to odczowam.Znam po za tym ją osobiście jest po tylu operacjach plastycznych że z powodzeniem może grać w gwiezdnych wojnach bez charakteryzacji:h ahaha:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości