|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cytat:
Od roku są ćwiczenia w moim mieście, dla mnie to było zbawienie. 5 rok, pisanie tej cholernej pracy i jeszcze praca w biurze 8h. Bardzo mnie to wycisza i relaksuje. No i ciałko słuchaj, elastyczne, rozciągnięte. To ćwiczenia i dla ciała i dla umysłu. Siostra mi sprawiła prezent na urodziny co bym się zbytnio nie stresowała "Pamiętnik panny młodej". Ale on mnie właśnie bardziej stresuje, tyle tam tego, na co uważać, czego unikać. Chyba schowam do szafy i wyciągne przed ślubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Stysik - przepiękne zdjęcia
![]() MiciaKicia - strasznie drogi ten Twój fotograf ![]() ![]() Isabele z tych co podałaś najbardziej podoba mi się "studio fotka" (ten 2. link). W sumie jeszcze fajne są nr 3 i 4, ale już nie tak bardzo urzekają ![]() A jaka to reklama - to nie Twoje prace - za to nie ma banów. I wiecie tak oglądam zdjęcia "Waszych" fotografów i zaczynam mieć mieszane uczucia co do swojego ![]() Już kiedyś podawałam linka, ale napiszcie mi co sądzicie ![]() www.styczen-fotografia.pl Cobra - mam nadzieję, że z tym płakaniem Panny Młodej na weselu to bujda ![]() ![]() Powodzonka jutro na egzamie ![]() T'ai schowaj ten "Pamiętnik PM"do szafy - nie potrzebne Ci więcej stresów ![]() __________________ Zrobiliśmy sobie z Łukaszem pyszną kolację przy świecach i teraz leżymy do góry brzuchami - tak się najedliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wróciliśmy już w pt nad ranem, ale od tego czasu jestem non stop zabiegana, stąd dopiero dziś udało mi się zajrzeć. Zaraz zabieram się za nadrabianie, a trochę tego będzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Rozeznanie
|
Hej!
Widzę, że rozwinął się temat fotografów. My jeszcze o tym nie myśleliśmy. Ale ceny, które tu podajecie są porażające. Dla mnie 2,5 tys. to już jest dużo. A co z kamerzystami? Będzieci ich mieć na swoim weselu? Pytam, bo wiem, że coraz częściej młode pary z nich rezygnują na rzecz dobrego fotografa, który oprócz pleneru robi też reportaż z przygotowań, ślubu i wesela. Szczerze mówiąc sama się nad tym zastanawiam, bo mnie kamera strasznie peszy i jak tylko pojawi się obok nas kamerzysta, automatycznie przestajemy z Tż dogadywać się w tańcu. Ale z drugiej strony to fajna pamiątka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Rozeznanie
|
hania207 co do nazwiska to też bym chciała nazwisko męża chociaż bardzo będę tęsknić za swoim
jolkajp trzymam kciuki ![]() ja preferuję biesiadną typowo weselną muzykę tzn, disco polo i inne typowo wesele piosenki cobra115 może powiedz o swoich planach mieszkaniowych i czy rodzice Wam pomogą, wtedy może jakoś temat się rozkręci, trzymam kciuki ![]() isabele my za fotografa płacimy 850 + 200 albymu dla rodzicó czyli 1050 zł i mamy w tym album z conajmniej 60 zdjęciami, płytkę DVD z conajmniej 500 zdjęciami, sesja podczas ślubu, sesja w plenerze w inny dzień, dwa albumy dla rodziców zawierające 40 zdjęc każdy,. O rany nadrobiłam w końcu od wtorku te zaległości. Nie było mnie tyl bo TŻ właśnie od wtorku u mnie mieszkał a poza tym pracowałam. Było super - tak sobie mieszkać, robić wspólne zakupy normalnie już się doczekać nie mogę tego wspólnego mieszkanka. Wczoraj przyszła do mnie przyjaciólka i żesmy imprezkę sobie zrobily i skończyłyśmy o 3 w nocy. Mam wyrzyty sumienia bo troszkę przegiełyśmy i jej mama troszkę się na nią pogniewała ale mam nadzieję że już lepiej ![]() Wogóle to się zdenerwowałam w piątek w pracy. O godzinie 14.30 dzowni szef i każe mi przetłumaczy tekst o jakiś zobowiązaniach wekslowych i innych takich a ja mamśredni angielski ale on tego nie rozumie. NA szczęscie moja pani opiekun jest wspaniała i załatwiła tłumacza. Masakra już nie chce mi się tam pracować bo ten kolo jest okropny i jesczze taki ma stosunek troche olewający ![]() No a tak poza tym to pofolgowałam sobie z jdzonkiem więc od jutra ciężkie ćwiczenia i myślę żeby znów pójsc na fitness. Jakoś nie mam sumienia żeby siedzieć i katować się dietami więc wolę ćwiczyć. A teraz siedzę przed TV i ogładam Mam Talent. Zostały mi jeszcze dwa piwka i zastanawiam się czy je wypić ![]()
#4536 |
Zakorzenienie
|
Ja będę mieć kamerzystę - nie wyobrażam sobie zrezygnowania z tego. Uwielbiam ogladać wesela
![]() ![]() Kurczę im blizej wesela tym bardziej chyba będę się zamartwiać czy dobrze wybraliśmy salę, zespół, foto, kamerę itp ![]() Dziewczynki chyba zmykam, bo coś grzmi i boję się, żeby nam kompa czy cuś nie spaliło ![]() Kolorowych senków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Rozeznanie
|
Ja też nie wyobrażam sobie wesela bez kamerzysty i my płacimy 1100 zł ale też jest możliwość w HD ale się nad tym zastanowimy w przyszłym roku
![]() Dobranoc ![]()
#4538 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny szalejecie, nie powiem
ja dzisiaj po części zajmuję się moją małą Zosią, no ale że byłam w pracy to siedziała z babcią. mała ze mną śpi dzisiaj. Adam pojechał w góry z siostrą. ja się miałam uczyć i znowu nici z tego wyszły |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Och... jutro na 11:00 egzamin a ja przez te pare miesiecy tylko zdążyłam wyciagnąć notatki
![]() ![]() ![]() ![]() Nie pooglądałam tych waszych fotografów tylko jednego pięknydzień od MiciKici i jestem zachwycona ![]() A co do kamerzysty to ja też nie wyobrażam sobie nie mieć filmu z wesela to taka fajna pamiątka... Ja na razie jestem w trakcie poszukiwań i kamerzysty i fotografa więc jest ciężko:| Powinnam już od dawna spać ale jak zwykle mi się nie chce, jutro przynajmniej jak pojadę do Bielska (bo tam studiuję) to podbiję sobie gwarancję na odkurzacz, bo zapomniałam się wam pochwalić ze kupiłam sobie żółtego demona czystości ![]() A w przyszłym tygodniu biorę się najpierw za naukę makroekonomii bo w piątek ostatni termin:P a później mamy remont ![]() ![]() ![]() Rozpisałam się, ale to z tej niechęci do nauki matmy ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Rozeznanie
|
cobra, powodzenia na egzaminie!
![]() Ja jeszcze nigdy nie miałam kampanii wrześniowej, choć w tym roku niewiele brakowało. Pewnie też za nic w świecie nie mogłabym zmobilizować się do nauki. Eh, aż mi się nie chce o tym myśleć - znów się rozleniwiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Konto usunięte
|
Ja tylko tak na chwilę,bo jestem u TŻta
![]() ![]() ![]() ![]() Oooo! A to mój kamerzystko fotograf: www.dwiewieze.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cobra powodzenia ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14210325]Ja tylko tak na chwilę,bo jestem u TŻta ![]() ![]() ![]() ![]() Oooo! A to mój kamerzystko fotograf: www.dwiewieze.pl [/QUOTE] Bardzo ładne zdjęcia ![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() widze ze wszystkie sa na etapie szukania fotografow, chyba tez sie rozejrze w wolnej chwili ![]() ze tez do tego slubu tak daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Lena
|
cześć dziewczyny!
ja też nie wyobrażam sobie wesela bez kamerzysty!!!! uwielbiam oglądać wesela, nawet takie gfdzie większości ludzi nie znam.... ![]() Cobra- powodzenia na egzaminie! Też dostałam taki pamiętnik.... masakra... ![]() ![]() to tak jak pisała taki pamiętnik moja bratowa jak była z pierwszym dzieckiem w ciązy... nie było wtedy takich ładnych książeczek... ale teraz takia piekna pamiątka .... ![]() ----------------------- my dzis siedzimy w hotelu. brzydka pogoda. pewnie będzie padać! brrr..... ![]()
![]() |
#4545 |
Rozeznanie
|
cobra115 ja też mam w pokoju żółto niebieskie ściany z tym że jedna niebieska jedna żółta ale za to w tapetach, i teraz też rodzice chcą tapetować ale już widziałam pięknę takie szaro turkusowe tapety normalnie cudo
![]() poza tym powodzenia ![]() Mustique a ja nie mam takiej książeczki i co tu zrobić żeby ją mieć, chyba najprościej to sama sobie ją kupię bo głupio się kogoś prosić :P albo TŻ powiem żeby mi na urodziny kupił ![]() honolinka super zdjęcia, mój fotograf robi podobne dlatego Twoje bardzo mi się podobają, takie nie udziwnione za bardzo i nie takie zbyt klasyczne conslusion ja też z tego co pamiętam nie miałam kampanii wrześniowej w ciągu mojej studenckiej kariery ale za to w indexie znalazła się jedna 2 więc byłam prawdziwym studentem ![]() isabele z tego wszytskiego to mi się podoba 3 pierwszych fotografów najbardziej, czwarty też nie jest zły ale jakoś tak mniej mi się podobał. my na szczęście jak wybieraliśmy fotografa to było to bardzo łatwe. ja dostałam ulotki z targów ślubych i wchodziłam po kolei na stronki, i prawie żadna nie miała cennika pza naszym fotografem, więc pokazałam te fotki TŻ i umówiliśmy się z nim, tam pokazał nam film i zdjęcia i decyzja padła od razu - Bierzemy. Więc to była chyba najłatwiejsza decyzja co do spraw weselnych. O rany jak sobie pomyślę że jutro znó do tej pracy to mnie krew zalewa ![]() ![]() Dziś mam ambitny plan - tzn ćwiczenia na rowerku, brzuszki bo ostatnio się zaniedbałam a potem robię sobie salon piękności.
#4546 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wczoraj byłam cały dzień z TŻ i później nawet tu nie zajrzałam hyhy Mieliśmy całkiem miły wieczór. Piwko, pizza, horror i wogóle ![]() ![]() Cieszę się, że Wam się podoba mój fotograf.. Fakt dużo bierze no ale uparłam sie na Niego :P Może tez dlatego, ze Tż'ta siostra Go miała i w sumie to nasz znajomy ale jak zobaczylam jak na weselu pracuje i pozniej ogladalam jej fotki z wesela to powiedzialam ze ten i zaden inny. Dał nam troszke upustu to zapłacimy niecałe 4 tys. ale Wam podałam ogólną cene ile bierze ![]() ![]() A widziałam, że pisałyście coś o "Pamiętniku panny młodej" to jest jakaś książka? Może sobie kupie :P
#4547 |
Zakorzenienie
|
No i widzę właśnie że się pomyliłam, miało być "Poradnik panny młodej" (Martyna Węgrzyn). Wskazówki są cenne to fakt, ale jak czytam to teraz to przeraża mnie ogrom tych przygotowań. Więc odłożyłam na półkę, wyjmę za rok
![]() Kamerzysta...też nie lubię siebie potem oglądać, ale to chyba mimo wszystko dobra pamiątka. Tylko myślę że zajmę się tym dopiero w przyszłym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4549 |
Lena
|
to chyba dziewczyny pisałysmy o dwóch innych książkach... ja mam pamiętnik... czyli pusta piękną książkę- album, gdzie przyszła pani młoda zapisuje każdy dzień po zaręczyanch.. dokumentuje zdjęciami, nawet jest miejsce na każdy rachunek , co by państwo młodzi nie zapomnieli jakie życie jest drogie przed weselem!!!
![]() ![]() ![]() ale tą książkę co piszecie, spróbuję namierzyć i zakupić! zobaczę co z takiego poradnika sama zrobię i czy mi sie pokryje z moimi planami! ![]()
![]() |
#4550 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cobra powodzenia na tym egzaminie, ja mam 23 z analizy funkcjonalnej a też jakoś nie mam chęci uczyć sie tych dowodów a na dodatek to jest egzamin ustny ![]() ivona84 jak dla mnie zdjęcia bardzo fajne ma a ile bierze bo nie miał cennika na stronie? wczoraj miałam bardzo romantyczny wieczór z moim ukochanym, zrobilismy sobie kolacje przy świecach, była lasagna, troszkę mi się spiekła ale i tak była pyszna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki! Jestem właśnie na uczelni na technologii...mam w domku problemy z netem
![]() miłego popołudnia!! Jutro w pracy napiszę więcej ![]()
#4552 |
Zakorzenienie
|
Noo ten pamietnik fajna sprawa
![]() ![]() ![]() A po poradnik moze siegne jak znajde takowy ![]()
#4553 |
Wtajemniczenie
|
O ja też bym chętnie nabyła taki pamiętnik
![]() ![]()
#4554 |
Rozeznanie
|
A ja poszukałam w necie i zajrzę do empku przejrzec co tam ciekawego jest i może sobie kupię a ten pamiętnik to gdzie można kupić? W sumie to nigdy nie pisałam pamiętnika ale taki okres to może warto coś napisać i przechować dla potomności
![]() Akurat mam jedną fotkę z zareczyn jak mój ukochany to wszytsko przygotował i noszę też ją jako tapetę w komórce ![]() Aaa a gdzie można dostać taki pamiętnik?
#4555 | ||
Lena
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Poradnik panny młodej można w empiku kupić. Jest tam opisane krok po kroku jak zorganizować ślub i wesele (spotkanie rodzin, podział kosztów, świadkowie, zaproszenia, strój, fryzura, makijaż, dodatki, fotograf, obrączki, dekoracje, kwiaty, ceremonia, sala, zespół, kalendraz urody itp...)
Na końcu są też przesądy wypisane gdzie jako pierwszy widnieje "Ślubu nie należy zwierać w miesiącach, w których nazwie nie występuje litera 'r', a szczególnie w maju, listopadzie oraz 1 kwietnia" ![]() A ten pamiętnik to też może być fajna sprawa. Ja na pewno chcę zakupić księgę gości, którą puścimy w obieg np po obiedzie aby każdy z gości mógł coś wpisać od siebie na pamiątkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Rozeznanie
|
T'ai ja też chcę mieć księgę gości i myślę że kupię też taką księgę mojej przyjaciółce, u której jestem świadkiem. i teraz się zastanawiam czy mówić jej o tym czy zrobić taką niespodziankę?
sama też bym chciała tylko nie wiem czy mówić o tym mojej świadkowej czy liczyć że ktoś wpadnie na ten pomysł? ![]() a tak przy okazji oglądałam dziś suknie ślubne i jak jakaś mi się spodobała to ja zapisywałam pod jakimś numerkiem. dziś przeglądałam kolejne i tak przejrzałam te dotychczas zapisane i nie uwierzycie - najpiękniejsza dla mnie która bardzo bym chciała jest po numerem 13. a to na pewno szczesliwa liczba bo 13 się obroniłam, 13 dotałam prace i suknię spod numeru 13 też chcę mieć ![]()
#4558 |
Zakorzenienie
|
myślę że po prostu sama ją kupię i dam komuś by się tym zajął aby wszyscy się wpisali, np świadkowej właśnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Lena
|
księga gości fajna sprawa.. tez napewno cioś takiego będzie i u mnie...
na poczatku wakacji bylam na weselu mojaj kuzynki, gdzie ta książka była wyłozona i takie piękne rzeczy sie tam znalazły.. bo nie mówie o podpisach, ale i małe dzieci coś rysowały na karteczkach... po paru dniach kuzynka m ja przynios ła do pokazania... i ne uwierzycie przy każdym podpisie, były nawet zdjęcia par, osób, które tam sie podpisyway=ły... ale fajnie to jej wyszło...
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
co do pamiętnika to znalazłam takie coś:
http://www.pakamera.pl/papier-pamiet...j-nr254277.htm
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.