Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 18:49   #4531
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

ta'i chęci robisz mi z tą jogą, u nas coprawda nie ma w pobliżu zajęć, ale zawsze się tym interesowałam... tylko do tego trzeba cierpliwości a mi jej brak
Właśnie dla niektórych to jest nudne bo takie statyczne. W liceum kupiłam książkę i ćwiczyłam sama chyba z pół roku. Jest to możliwe tylko trzeba mieć chęć.
Od roku są ćwiczenia w moim mieście, dla mnie to było zbawienie. 5 rok, pisanie tej cholernej pracy i jeszcze praca w biurze 8h. Bardzo mnie to wycisza i relaksuje. No i ciałko słuchaj, elastyczne, rozciągnięte. To ćwiczenia i dla ciała i dla umysłu.

Siostra mi sprawiła prezent na urodziny co bym się zbytnio nie stresowała "Pamiętnik panny młodej". Ale on mnie właśnie bardziej stresuje, tyle tam tego, na co uważać, czego unikać. Chyba schowam do szafy i wyciągne przed ślubem
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:08   #4532
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Stysik - przepiękne zdjęcia

MiciaKicia - strasznie drogi ten Twój fotograf , ale zdjęcia piękne

Isabele z tych co podałaś najbardziej podoba mi się "studio fotka" (ten 2. link). W sumie jeszcze fajne są nr 3 i 4, ale już nie tak bardzo urzekają
A jaka to reklama - to nie Twoje prace - za to nie ma banów.

I wiecie tak oglądam zdjęcia "Waszych" fotografów i zaczynam mieć mieszane uczucia co do swojego
Już kiedyś podawałam linka, ale napiszcie mi co sądzicie
www.styczen-fotografia.pl

Cobra - mam nadzieję, że z tym płakaniem Panny Młodej na weselu to bujda Oby
Powodzonka jutro na egzamie

T'ai schowaj ten "Pamiętnik PM"do szafy - nie potrzebne Ci więcej stresów
18 VI 2011 Ślub

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:12   #4533
JennyAniolek
Zakorzenienie

Witajcie
Wróciliśmy już w pt nad ranem, ale od tego czasu jestem non stop zabiegana, stąd dopiero dziś udało mi się zajrzeć. Zaraz zabieram się za nadrabianie, a trochę tego będzie ... A my też już po kolacji - Piotrek zrobił pyszny gyros i oglądamy teraz "Mam talent". Miłego wieczoru Wam życzę i do usłyszenia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:22   #4534
conslusion
Rozeznanie

Hej!

Widzę, że rozwinął się temat fotografów. My jeszcze o tym nie myśleliśmy. Ale ceny, które tu podajecie są porażające. Dla mnie 2,5 tys. to już jest dużo.
A co z kamerzystami? Będzieci ich mieć na swoim weselu? Pytam, bo wiem, że coraz częściej młode pary z nich rezygnują na rzecz dobrego fotografa, który oprócz pleneru robi też reportaż z przygotowań, ślubu i wesela. Szczerze mówiąc sama się nad tym zastanawiam, bo mnie kamera strasznie peszy i jak tylko pojawi się obok nas kamerzysta, automatycznie przestajemy z Tż dogadywać się w tańcu. Ale z drugiej strony to fajna pamiątka.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:31   #4535
nicolaaa
Rozeznanie

hania207 co do nazwiska to też bym chciała nazwisko męża chociaż bardzo będę tęsknić za swoim

jolkajp trzymam kciuki

ja preferuję biesiadną typowo weselną muzykę tzn, disco polo i inne typowo wesele piosenki

cobra115 może powiedz o swoich planach mieszkaniowych i czy rodzice Wam pomogą, wtedy może jakoś temat się rozkręci, trzymam kciuki

isabele my za fotografa płacimy 850 + 200 albymu dla rodzicó czyli 1050 zł i mamy w tym album z conajmniej 60 zdjęciami, płytkę DVD z conajmniej 500 zdjęciami, sesja podczas ślubu, sesja w plenerze w inny dzień, dwa albumy dla rodziców zawierające 40 zdjęc każdy,.

O rany nadrobiłam w końcu od wtorku te zaległości.
Nie było mnie tyl bo TŻ właśnie od wtorku u mnie mieszkał a poza tym pracowałam. Było super - tak sobie mieszkać, robić wspólne zakupy normalnie już się doczekać nie mogę tego wspólnego mieszkanka.

Wczoraj przyszła do mnie przyjaciólka i żesmy imprezkę sobie zrobily i skończyłyśmy o 3 w nocy. Mam wyrzyty sumienia bo troszkę przegiełyśmy i jej mama troszkę się na nią pogniewała ale mam nadzieję że już lepiej

Wogóle to się zdenerwowałam w piątek w pracy. O godzinie 14.30 dzowni szef i każe mi przetłumaczy tekst o jakiś zobowiązaniach wekslowych i innych takich a ja mamśredni angielski ale on tego nie rozumie. NA szczęscie moja pani opiekun jest wspaniała i załatwiła tłumacza. Masakra już nie chce mi się tam pracować bo ten kolo jest okropny i jesczze taki ma stosunek troche olewający

No a tak poza tym to pofolgowałam sobie z jdzonkiem więc od jutra ciężkie ćwiczenia i myślę żeby znów pójsc na fitness. Jakoś nie mam sumienia żeby siedzieć i katować się dietami więc wolę ćwiczyć.

A teraz siedzę przed TV i ogładam Mam Talent. Zostały mi jeszcze dwa piwka i zastanawiam się czy je wypić

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:31   #4536
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Ja będę mieć kamerzystę - nie wyobrażam sobie zrezygnowania z tego. Uwielbiam ogladać wesela A jeśli chodzi o cenę to placimy 1500 zł i to jest w HD. Ten pan kręcił wesele brata TŻ i film jest fajnie zmontowany, ciekawe ujęcia, brak kręcenia w kółko tej samej osoby lub co dziewczyny mają pod sukienką (a to się często zdarza), szybka realizacja i można wszystko samemu wymyśleć jak ma wyglądać płyta Chyba to dobry wybór.
Kurczę im blizej wesela tym bardziej chyba będę się zamartwiać czy dobrze wybraliśmy salę, zespół, foto, kamerę itp
Dziewczynki chyba zmykam, bo coś grzmi i boję się, żeby nam kompa czy cuś nie spaliło

Kolorowych senków

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:57   #4537
nicolaaa
Rozeznanie

Ja też nie wyobrażam sobie wesela bez kamerzysty i my płacimy 1100 zł ale też jest możliwość w HD ale się nad tym zastanowimy w przyszłym roku

Dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 20:58   #4538
niunia32
Zakorzenienie

dziewczyny szalejecie, nie powiem

ja dzisiaj po części zajmuję się moją małą Zosią, no ale że byłam w pracy to siedziała z babcią. mała ze mną śpi dzisiaj.

Adam pojechał w góry z siostrą.

ja się miałam uczyć i znowu nici z tego wyszły

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 22:02   #4539
cobra115
Zakorzenienie

Och... jutro na 11:00 egzamin a ja przez te pare miesiecy tylko zdążyłam wyciagnąć notatki zero nauki z mojej strony cool po prostu, najchętniej jutro bym nie pojechała do szkoły, ale krzywo patrzą na tych którzy mają obecność nieusprawiedliwioną na egzaminie... W sumie najlepiej byłoby wyhaczyć jakies lewe zwolnienie lekarskie to bym miała jeszcze jeden termin gratis, ale to już pod chamstwo podchodzi chyba...

Nie pooglądałam tych waszych fotografów tylko jednego pięknydzień od MiciKici i jestem zachwycona

A co do kamerzysty to ja też nie wyobrażam sobie nie mieć filmu z wesela to taka fajna pamiątka... Ja na razie jestem w trakcie poszukiwań i kamerzysty i fotografa więc jest ciężko:|

Powinnam już od dawna spać ale jak zwykle mi się nie chce, jutro przynajmniej jak pojadę do Bielska (bo tam studiuję) to podbiję sobie gwarancję na odkurzacz, bo zapomniałam się wam pochwalić ze kupiłam sobie żółtego demona czystości
A w przyszłym tygodniu biorę się najpierw za naukę makroekonomii bo w piątek ostatni termin:P a później mamy remont mama w dużym pokoju podłogę będzie robić, a ja u siebie chcę ściany wygipsować, pomalować i położyć wykładzinę dywanową, bo panele mnie już znudziły. Już zresztą nie mogę patrzec na mój młodzieżowy styl pokoju bo ściany mam żółto niebieskie przedzielone po skosie (człowiek młody i głupi był). Najgorsze w tym to że będę miała utrudniony dostęp do kompa

Rozpisałam się, ale to z tej niechęci do nauki matmy

Dobranoc
Stary 2009-09-12, 22:28   #4540
conslusion
Rozeznanie

cobra, powodzenia na egzaminie!

Ja jeszcze nigdy nie miałam kampanii wrześniowej, choć w tym roku niewiele brakowało. Pewnie też za nic w świecie nie mogłabym zmobilizować się do nauki. Eh, aż mi się nie chce o tym myśleć - znów się rozleniwiłam
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 22:34   #4541
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Ja tylko tak na chwilę,bo jestem u TŻta. Zaraz wróci,bo się kąpie. Dobrej nocy Wam życzę!|
Oooo!
A to mój kamerzystko fotograf:
www.dwiewieze.pl
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 01:37   #4542
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Jestem pod dużym wrażeniem Stysik - bardzo mi się podobają ich zdjęcia!!

A ja mam do wyboru czterech fotografów:

1. http://www.smafolk.pl/slubnie/galerie.html
2. http://www.studiofotka.pl/
3. http://www.kasiafoto.pl/Index
4. http://kamilcieniuch.blogspot.com/

Mam nadzieję, że nie zostanie to uznane za reklamę, jeśli tak to usunę linki.
Mnie też podoba się ten drugi ale jeśli masz watpliwosci to warto zobaczyc jakie zdjecia maja w studio bo spotkalam sie juz tym ze w necie zdjecia nie najlepsze a te w studio duzo lepsze byly ale ogolnie to wszyscy 4 maja bardzo ladne zdjecia

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Siostra mi sprawiła prezent na urodziny co bym się zbytnio nie stresowała "Pamiętnik panny młodej". Ale on mnie właśnie bardziej stresuje, tyle tam tego, na co uważać, czego unikać. Chyba schowam do szafy i wyciągne przed ślubem
Ja dostalam od przyjaciółki ten sam pamiętnik będę raz na pół roku przeglądać

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
I wiecie tak oglądam zdjęcia "Waszych" fotografów i zaczynam mieć mieszane uczucia co do swojego
Już kiedyś podawałam linka, ale napiszcie mi co sądzicie
www.styczen-fotografia.pl
niektóre zdjęcia z wesele są boskie Jak najbardziej jestem na tak

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Wogóle to się zdenerwowałam w piątek w pracy. O godzinie 14.30 dzowni szef i każe mi przetłumaczy tekst o jakiś zobowiązaniach wekslowych i innych takich a ja mamśredni angielski ale on tego nie rozumie. NA szczęscie moja pani opiekun jest wspaniała i załatwiła tłumacza. Masakra już nie chce mi się tam pracować bo ten kolo jest okropny i jesczze taki ma stosunek troche olewający
Współczucia dobrze ze chociaz wspolpracownikow masz ok

Cobra powodzenia

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14210325]Ja tylko tak na chwilę,bo jestem u TŻta. Zaraz wróci,bo się kąpie. Dobrej nocy Wam życzę!|
Oooo!
A to mój kamerzystko fotograf:
www.dwiewieze.pl [/QUOTE]
Bardzo ładne zdjęcia

Dobrej nocki

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 06:15   #4543
Tygrryska
Zakorzenienie

Dzien dobry

widze ze wszystkie sa na etapie szukania fotografow, chyba tez sie rozejrze w wolnej chwili

ze tez do tego slubu tak daleko
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 07:52   #4544
Mustique
Lena

cześć dziewczyny!

ja też nie wyobrażam sobie wesela bez kamerzysty!!!! uwielbiam oglądać wesela, nawet takie gfdzie większości ludzi nie znam....

Cobra- powodzenia na egzaminie!

Też dostałam taki pamiętnik.... masakra... ale może jak będzie więcej przygotowań to się będzie lepiej dokumentowało- a potem będzie jaka pamiątka...

to tak jak pisała taki pamiętnik moja bratowa jak była z pierwszym dzieckiem w ciązy... nie było wtedy takich ładnych książeczek... ale teraz takia piekna pamiątka
....
-----------------------
my dzis siedzimy w hotelu. brzydka pogoda. pewnie będzie padać! brrr.....
Stary 2009-09-13, 08:49   #4545
nicolaaa
Rozeznanie

cobra115 ja też mam w pokoju żółto niebieskie ściany z tym że jedna niebieska jedna żółta ale za to w tapetach, i teraz też rodzice chcą tapetować ale już widziałam pięknę takie szaro turkusowe tapety normalnie cudo

poza tym powodzenia

Mustique a ja nie mam takiej książeczki i co tu zrobić żeby ją mieć, chyba najprościej to sama sobie ją kupię bo głupio się kogoś prosić :P albo TŻ powiem żeby mi na urodziny kupił

honolinka super zdjęcia, mój fotograf robi podobne dlatego Twoje bardzo mi się podobają, takie nie udziwnione za bardzo i nie takie zbyt klasyczne

conslusion ja też z tego co pamiętam nie miałam kampanii wrześniowej w ciągu mojej studenckiej kariery ale za to w indexie znalazła się jedna 2 więc byłam prawdziwym studentem

isabele z tego wszytskiego to mi się podoba 3 pierwszych fotografów najbardziej, czwarty też nie jest zły ale jakoś tak mniej mi się podobał.

my na szczęście jak wybieraliśmy fotografa to było to bardzo łatwe. ja dostałam ulotki z targów ślubych i wchodziłam po kolei na stronki, i prawie żadna nie miała cennika pza naszym fotografem, więc pokazałam te fotki TŻ i umówiliśmy się z nim, tam pokazał nam film i zdjęcia i decyzja padła od razu - Bierzemy. Więc to była chyba najłatwiejsza decyzja co do spraw weselnych.

O rany jak sobie pomyślę że jutro znó do tej pracy to mnie krew zalewa Chyba mam jakis kryzys czy coś bo już mi się nie chce pracować i dziś jak wstałam to mogłabym tak leżeć i leżeć. A tu trzeba będzie się wziąć za pisemko które dałyśmy do tłumaczenia i muszę się go troszkę pouczyć jakby o coś szef mnie spytał Ależ ja go nie lubię.

Dziś mam ambitny plan - tzn ćwiczenia na rowerku, brzuszki bo ostatnio się zaniedbałam a potem robię sobie salon piękności.

Stary 2009-09-13, 08:54   #4546
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Wczoraj byłam cały dzień z TŻ i później nawet tu nie zajrzałam hyhy

Mieliśmy całkiem miły wieczór. Piwko, pizza, horror i wogóle było fajnie

Cieszę się, że Wam się podoba mój fotograf.. Fakt dużo bierze no ale uparłam sie na Niego :P Może tez dlatego, ze Tż'ta siostra Go miała i w sumie to nasz znajomy ale jak zobaczylam jak na weselu pracuje i pozniej ogladalam jej fotki z wesela to powiedzialam ze ten i zaden inny. Dał nam troszke upustu to zapłacimy niecałe 4 tys. ale Wam podałam ogólną cene ile bierze prawie 1000zł mniej to mysle, ze baaardzo duża zniżka. Jutro jestesmy umówieni z naszym Dj'em

A widziałam, że pisałyście coś o "Pamiętniku panny młodej" to jest jakaś książka? Może sobie kupie :P

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 09:53   #4547
T'ai
Zakorzenienie

No i widzę właśnie że się pomyliłam, miało być "Poradnik panny młodej" (Martyna Węgrzyn). Wskazówki są cenne to fakt, ale jak czytam to teraz to przeraża mnie ogrom tych przygotowań. Więc odłożyłam na półkę, wyjmę za rok .

Kamerzysta...też nie lubię siebie potem oglądać, ale to chyba mimo wszystko dobra pamiątka. Tylko myślę że zajmę się tym dopiero w przyszłym roku , teraz mamy luz i o niczym nie myślimy.
Stary 2009-09-13, 10:11   #4548
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
No i widzę właśnie że się pomyliłam, miało być "Poradnik panny młodej" (Martyna Węgrzyn). Wskazówki są cenne to fakt, ale jak czytam to teraz to przeraża mnie ogrom tych przygotowań. Więc odłożyłam na półkę, wyjmę za rok .
Właśnie wydawało mi się ze to jest Poradnik niektóre rady bardzo przydatne

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 10:58   #4549
Mustique
Lena

to chyba dziewczyny pisałysmy o dwóch innych książkach... ja mam pamiętnik... czyli pusta piękną książkę- album, gdzie przyszła pani młoda zapisuje każdy dzień po zaręczyanch.. dokumentuje zdjęciami, nawet jest miejsce na każdy rachunek , co by państwo młodzi nie zapomnieli jakie życie jest drogie przed weselem!!! fajne to to....

ale tą książkę co piszecie, spróbuję namierzyć i zakupić! zobaczę co z takiego poradnika sama zrobię i czy mi sie pokryje z moimi planami!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 11:01   #4550
Electra85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Hejka

Electra to obie będziemy prezeskami
A sala bardzo ładna jest lubię takie klimaty
A jakie jeszcze oglądałaś?
W sumie to tylko Złotą Iglice, bo wszędzie gdzie dzwoniłam były terminy juz zajęte ale w sumie jestem zdecydowana na tą Amazonkę w Bukowie, dziś jedziemy spotkać sie z właścicielką pogadać o umowie, zobaczyć menu itp a wstępnie mam zarezerwowana sale na 25. 06. 2011 najlepsze jest tam mini zoo, dzieciaki będą szalały

cobra powodzenia na tym egzaminie, ja mam 23 z analizy funkcjonalnej a też jakoś nie mam chęci uczyć sie tych dowodów a na dodatek to jest egzamin ustny

ivona84 jak dla mnie zdjęcia bardzo fajne ma a ile bierze bo nie miał cennika na stronie?

wczoraj miałam bardzo romantyczny wieczór z moim ukochanym, zrobilismy sobie kolacje przy świecach, była lasagna, troszkę mi się spiekła ale i tak była pyszna dzis o 14 mam korki, mam nadzieje ze dziewczyna nie będzie mułowata, najgorzej jest tłumaczyć podstawy które powinno sie wiedzieć od 1 klasy później opowiem jak poszła rozmowa z właścicielką, tak więc milej niedzieli dziewczyny
Electra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:07   #4551
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

cześć dziewczynki! Jestem właśnie na uczelni na technologii...mam w domku problemy z netem i piszę teraz na szybciutko....
miłego popołudnia!! Jutro w pracy napiszę więcej

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:12   #4552
MiciaKicia
Zakorzenienie

Noo ten pamietnik fajna sprawa Kurcze ale juz za pozno na zapiski jak juz jestem tyle po zareczynach ;p i nawet zdjec nie mamy z zareczyn bo tż zapomniał aparatu hehe myslalam ze Go zabije
A po poradnik moze siegne jak znajde takowy

Stary 2009-09-13, 11:23   #4553
isabele
Wtajemniczenie

O ja też bym chętnie nabyła taki pamiętnik To by była super pamiątka

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:57   #4554
nicolaaa
Rozeznanie

A ja poszukałam w necie i zajrzę do empku przejrzec co tam ciekawego jest i może sobie kupię a ten pamiętnik to gdzie można kupić? W sumie to nigdy nie pisałam pamiętnika ale taki okres to może warto coś napisać i przechować dla potomności

Akurat mam jedną fotkę z zareczyn jak mój ukochany to wszytsko przygotował i noszę też ją jako tapetę w komórce

Aaa a gdzie można dostać taki pamiętnik?

Stary 2009-09-13, 12:56   #4555
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Noo ten pamietnik fajna sprawa Kurcze ale juz za pozno na zapiski jak juz jestem tyle po zareczynach ;p i nawet zdjec nie mamy z zareczyn bo tż zapomniał aparatu hehe myslalam ze Go zabije
A po poradnik moze siegne jak znajde takowy
nie przejmuj sie że zapóźno.... ja np. jestem jeszcze przed dniem zaręczyn bo oczywiście mój pan jeszcze sie nei zdążył oświadczyć z pierścionkiem czekam wytrwale.... ma czas do 10 lipca 2010 roku...

Cytat:
A ja poszukałam w necie i zajrzę do empku przejrzec co tam ciekawego jest i może sobie kupię a ten pamiętnik to gdzie można kupić? W sumie to nigdy nie pisałam pamiętnika ale taki okres to może warto coś napisać i przechować dla potomności

Akurat mam jedną fotkę z zareczyn jak mój ukochany to wszytsko przygotował i noszę też ją jako tapetę w komórce

Aaa a gdzie można dostać taki pamiętnik?
wiem tylko tyle że pamiętnik wypatrzony był w internecie w jakimś sklepeie dla narzeczonych, ale w jakim ???
Stary 2009-09-13, 12:59   #4556
T'ai
Zakorzenienie

Poradnik panny młodej można w empiku kupić. Jest tam opisane krok po kroku jak zorganizować ślub i wesele (spotkanie rodzin, podział kosztów, świadkowie, zaproszenia, strój, fryzura, makijaż, dodatki, fotograf, obrączki, dekoracje, kwiaty, ceremonia, sala, zespół, kalendraz urody itp...)
Na końcu są też przesądy wypisane gdzie jako pierwszy widnieje "Ślubu nie należy zwierać w miesiącach, w których nazwie nie występuje litera 'r', a szczególnie w maju, listopadzie oraz 1 kwietnia"

A ten pamiętnik to też może być fajna sprawa.
Ja na pewno chcę zakupić księgę gości, którą puścimy w obieg np po obiedzie aby każdy z gości mógł coś wpisać od siebie na pamiątkę
Stary 2009-09-13, 13:20   #4557
nicolaaa
Rozeznanie

T'ai ja też chcę mieć księgę gości i myślę że kupię też taką księgę mojej przyjaciółce, u której jestem świadkiem. i teraz się zastanawiam czy mówić jej o tym czy zrobić taką niespodziankę?

sama też bym chciała tylko nie wiem czy mówić o tym mojej świadkowej czy liczyć że ktoś wpadnie na ten pomysł?

a tak przy okazji oglądałam dziś suknie ślubne i jak jakaś mi się spodobała to ja zapisywałam pod jakimś numerkiem. dziś przeglądałam kolejne i tak przejrzałam te dotychczas zapisane i nie uwierzycie - najpiękniejsza dla mnie która bardzo bym chciała jest po numerem 13. a to na pewno szczesliwa liczba bo 13 się obroniłam, 13 dotałam prace i suknię spod numeru 13 też chcę mieć

Stary 2009-09-13, 13:50   #4558
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
sama też bym chciała tylko nie wiem czy mówić o tym mojej świadkowej czy liczyć że ktoś wpadnie na ten pomysł?
myślę że po prostu sama ją kupię i dam komuś by się tym zajął aby wszyscy się wpisali, np świadkowej właśnie
Stary 2009-09-13, 14:18   #4559
Mustique
Lena

księga gości fajna sprawa.. tez napewno cioś takiego będzie i u mnie...

na poczatku wakacji bylam na weselu mojaj kuzynki, gdzie ta książka była wyłozona i takie piękne rzeczy sie tam znalazły.. bo nie mówie o podpisach, ale i małe dzieci coś rysowały na karteczkach... po paru dniach kuzynka m ja przynios ła do pokazania... i ne uwierzycie przy każdym podpisie, były nawet zdjęcia par, osób, które tam sie podpisyway=ły... ale fajnie to jej wyszło...
Stary 2009-09-13, 14:50   #4560
MiciaKicia
Zakorzenienie

co do pamiętnika to znalazłam takie coś:
http://www.pakamera.pl/papier-pamiet...j-nr254277.htm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości