|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]() A czerwcem sie nie przejmuj, jeszcze kupa czasu, wiele może się zmienić, a zresztą będzie już dzidzia i kto będzie myślał o innych rozrywkach mając małego bobaska w domu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
sashka juz 18 lutego...tak chcialam mu kupic portfel (mam jeszcze kilka rzeczy ale to takie drobne), ale nie skorzany tylkobardziej jakis sportowy, bo skorzane jak mi sie podobaja to za drogie. ale u mnie chyba za bardzo takiego sportowego nei znajde, na allegro nic ciekawego i nie wiem co teraz
![]() ubranka sliczne ![]() Slonko jak mozesz napisz mi od kogo kupowalas te pieluszki. ja to dupa jestem bo tez chce zamowic kilka rzeczy najlepiej od jednego sprzedawcy ale jak juz na cos sie zdecyduje to sie okazuje ze ten sprzedawca nie ma nic innego co bym chciala a jednej rzeczy to szkoda mi zamawiac i tak tylko odkladam to i odkladam. Aguska mmmm... przepyszny musi byc Twoj serniczek... az sie rozmarzylam, ja jakos nie mam checi na pieczenie wogole, a ciast kupnych (hehe jak to brzmi) nie jadam. Temu TZtowi TWojemu to odpusc czasem biedy chlop, pierw krzyczysz na niego a pozniej Ci sie zal robi, ach te kobiety w ciazy ![]() poiglot tak my chyba za bardzo wszystko bierzemy do siebie, ale nie wiem czemu juz Ci mowil o jakims wyjsciu w czerwcu (ktore pewnie nie wypali ![]() ale bedzie dobrze ![]() ![]() Bercia Twoj Tz bedzie taki steskniony ze nawet te gatki mu nie przeszkodza hehe ![]() ja tez musze je zamowic,moj jeszcze ich nie widzial ciekawe co powie jak mu pokaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Kathi cudne to
![]() ![]()
#4534 |
Wtajemniczenie
|
Kathi sliczne!
Aguska to ja gratuluje rocznicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
kuroikaze kochanie dziekuje
![]() ![]() a z moim juz dawno sie nie klocilismy ostro wiec musimy ponadrabiac, ale zawsze po ostrej wymianie zdan jest duzo lepiej, kazdemu troche ulzy i z tesknoty sytulamy sie pozniej... a tak wogole to chyba tez brak seksu a nie tylko hormony tak dzialaja na obojga partnerow ![]() ja bym jutro z okazji rocznicy chciala sie popykac ale jak...jak niedawno skonczylam leczenie antybiotykiem...buuu ![]()
#4536 |
Zakorzenienie
|
narobilyscie mi smaki na te faworki
![]() ![]() Polecam stronke o laktatorach http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79854,3895362.html?as=1 &ias=3&startsz=x zast sie nad podgrzewaczem ale nie wiem czy jest sens go kupowac bo przeciez w czajnku woda sie szybko przegotuje ![]() Kathi, Sashka piekne rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
kathi piekny wiersz.. przecudnyy
agusia haha ''syfiarz'' ![]() ![]() alez pieknie mowisz na swojego mezusia ![]() moj tz tez uwielbia serniczek... ja nie.. ale na zlosc potrafilabym wepchnmac w siebie cala blaszke ![]()
#4538 |
Zakorzenienie
|
Cześc mamusie
![]() Poiglot, Kochana, Ty weż juz nie przejmuj się tak tym swoim TŻ-em. Chłop to chłop - zupełnie jak dziecko . Do czerwca jeszcze tyyyyyle czasu. Nie pozwoliłaś mu pójść do pubu z kumplami, to se chłop odreagował ripostą o czerwcu... ... a nie sobie pogada, to może lepiej mu się zrobi... A Ty pamietaj , ze jesteś LASKA NIEZIEMSKA i drugiej takiej slicznotki nie znajdzie , a juz na pewno nie w Angli, bo tam same paskudy. Już nie pamiętam , która z Was pokazywała tyle sliczności dla bobasa, ale starsznie mi się podobały, bo lubie ogladać / i co gorsza kupować / ubranka - czy to duże czy to małe ![]() ![]() Dzisiaj właśnie tak stałam nad otwartymi szufaladami i stwiedziłam , ze jeszcze tylko ze 2-3 pary półśpiochów i spiochów na 56, 3 koszulki białe i basta! Reszte będę na bieżąco kupować. No i jeszcze coś cieplejszego na wyjście bo to co mam na 62 to jakoś takie duże mi sie wydało dzisiaj ![]() No i pierdółki typu: smoczek, szczotka do butelki, pojemniczek na smoczek, sól fizjologiczna, patyczki profilowane, cążki do paznokci, spirytus , buteleczka lub łyżeczka do lekarstw, wkład do pościeli, prześcieradła 3 do łóżeczka, ręczniki z kapturkiem 3 , podkład do łóżeczka , proszek do prania, pieluchy, pieluchy flanelowe szt , koszyczek na kosmetykioraz kosmetyki i to chyba koniec z zakupami dla dzidka. Póżniej dla mnie. Resztę będę kupować na bieżąco Wszyscy mi mówią po co mi tyle tego, ale ja wcale nie mam aż tak dużo jak przy Mateuszu, że niby i tak każdy coś przyniesie, ale ja nie chcę liczyć na kogoś, wolę sama na siebie - jak zawsze. Agusia, podziel się sernikiem - nie będz taka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
A my własnie wrócilismy od lekarza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sashka udane zakupy ![]() ![]() Ale zeby sprawic sobie przyjemnosc umowilam sie do fryzjerki na poniedziałek-wreszcie ![]() ![]() No własnie AGUSIA ![]() ![]()
29,05 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fasolka87 Czas edycji: 2009-02-13 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
manolita chcialabym zebys miala racje hehe
nawte nie wiesz jakie tu laski sa... ![]() Angielki moze nie sa zapieknymi kobietami ale jest wiele pieknosci o egzotycznej urodzie itp.. ale iwielu takich przystojniakow nie tylko kobitek hehe ! ![]() jest ze mna ja jestem z nim.. owszem spodoba mi sie czesto jakis chlopak.. ale spojrze sie i juz.. wystarczy! ![]()
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż powinnam mu zrobic tak jak on w zeszłym roku mi zrobił. Wróciłam z pracy z bukietami, a on się w drzwiach pyta: - a to od kogo ?- plus podejrzana mina ... z jakiej okazji .... ZAPOMNIAŁ że mam urodziny, właśnie w tym dniu, bo imprezę przekładałam wtedy na weekend i jakoś tak mu się wbiło do głowy , zę urodziny mam w sobotę... no normalnie... ale przepraszał mnie z tysiąc razy i na drugi dzień już prezencik + wielki bukiet po przyjściu z pracy na mnie czekał ![]() Chociaż tak naprawdę ja nie przywiązuję wagi do tego typu spraw i duuużo większą frajdę sprawia mi knucie niespodzienk dla kogoś ![]() dziwna jestem , bo powinnam częśćiej fochy stroić , a ja to w sumie taki babo-chłop pod tym względem byłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
BAN stały
|
Witajcie;( JA tylko na wchilke chcialam was prosci o trzymanie kciukow
![]() ![]() ![]() ![]() Bo jade do szpitala i chyba dlugo w nim zosatne....bo cos z dzieciem nie dobrze... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze zle cos zrozumialas..? ![]() ![]() ![]() ![]() kochanie 3mamy kciuki za was... oby z malenstwem bylo wszystko wporzatku.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie nakręcaj sie póki jeszcze wszystkiego nie wiesz... Liczę na to , ze będzie dobrze. Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
poiglot "syfiarz" to jeszcze ladne okreslenie
![]() my na zlosc im ...potrafimy sie na wiele rzeczy poswiecic... ![]() Fasolka nie martw sie tu na tym forum sa same slonice, na pewno widzialas na zdjeciach ![]() ![]() dobrze ze z dzidzia oki wszystko...a cisnienie kontroluj ![]() Z Wami sie podziele serniczkiem ale z Waszymi tżtami juz nie ![]() wlasnie wyjelam juz z piekarnika...jakis taki miekki hmm ![]()
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Aguśka miekki mówisz i masz jeszcze nadzieę , ze stwardnieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
hahahahaah manolita Ty zboczuszku jeden!
![]()
#4550 |
Zakorzenienie
|
zajadasz sie juz serniczkiem czy czekasz az ostygnie hehe?
![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
serniczek stygnie polewa zrobiona a ja bym zjadla cos innego twardego w tej polewie toffi
![]() ![]()
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zabieraj sie za tzta hehe ![]() ![]() potem zjesz sobie serniczek ![]()
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
taaaa tż siedzi juz ktoras godzine w pokoju i skubie sobie scianki, jest caly w pyle, wyobrazasz sobie jak bym wygladala gdymy go zaatakowala?
![]() ![]() a poza tym...jeszcze nie jest na tyle dobrze zeby sie brac za niego ![]() ![]() ![]()
#4554 |
Zakorzenienie
|
heheh... i kto tu jest zboczuszkiem???
a ja właśnie siedze i przegladam na jakiejś stronce instrukcje robienia kwiatków 3D ![]() Poza tym dzisiaj przyszedł ze szkoły nie zapięty do konca, szalik ledwie sie trzymał szyi, czapka załozona tak , ze uszy gołe, ale najważniejsze było to , ze dostał prezent na Walentynki od swojej dziewczyny ![]() Hehehe... ale będę miała fajnie - jeden kawaler duzy , drugi taki malusieńki ![]() ja dopadłam TŻ rano ![]() ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2009-02-13 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze byc dopiero dobrze.. ![]() agusia z tego co zauwazylam to ty zawsze masz chcice ![]()
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
manolita ale bedziesz teraz miala kolorowo
![]() ![]() a Twoj TŻ ma dobrze z Toba kochana ![]() poiglot jaaa?? ![]() ![]() ![]() a wiecie ost wyczytalam gdzies ze nie wolno nam sie kochac w te dni w ktore mialybysmy miec okres...bo mozna podkrwawic.... ![]() a to moze cos w tym jest, bo ja mam dzis dni plodne (gdyby nie ciaza) wg kalendarza i moze dlatego mam chcice ![]()
#4557 |
Wtajemniczenie
|
Rozaliontka - bidulko uważaj na siebie i daj znać co i jak
![]() Oj dziewczyny, dziewczyny, z Wami to nie dojdzie ni ładu ni składu.... Jak nie o tym jacy oni niedobrzy to o tym jaką mamy na nich ochotę... ![]() ![]() Aż mi smaka zrobiłyście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana trzymaj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
agusia
ja to mam gdzies schowany swoj kalendafrzyk miesiaczkowy.. i nawet nie sprawdzam.. ![]() hehe zreszta po co skoro i tak mi sie to nie przyda ![]() lece zaraz zrobic sobie brwi wykapac sie itp.. Malgosiu hehe dokladnie.. odbija nam juz:P
#4560 | |||||||||
Rozeznanie
|
Jestem
![]() Moje dzidzius to mi daje dzis niezle popalic. Kopie, wypina sie.... ![]() I jeszcze ta kosc cipna mnie tak napitala ze hej.... Wlasnie gdzie sie podziewa Esti, Goo,Pakusia, Rumiankowa.....???? Anulka to juz pewnie w szpitalu. Ciekawe czy przemycila laptopa??? Nie odzywa sie. Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez musze sobie te majtoszki zamowic. Rozek sliczny. Tez musze kupic ![]() Cytat:
![]() Moj Tz jak sie wzial raz za sprzatnie to stwierdzilam ze lepiej ja bede sprzatac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Te pieluszki i te pierd**** mam od takiej babki. Ciuszki ma dla dzieci tez. Tu masz linka http://www.allegro.pl/item548924925_...tanio_a_1.html Cytat:
![]() Tez chcialam zakupki przelozyc... ale jednak poszlam. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.