Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 21:46   #4531
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

No a więc dzisiejszy dzień nie był az taki cięzki jak poprzedni, ale nie powiem że mój synek był aniołkiem, dużo się wygłupialismy żeby nie chciał na rączkach kwitnąc, on kocha byc golutki, a jak juz jest w lazience i go położe na pralkę to juz zupełnie szaleje ze szczęścia bo wie że będzie kąpiel. Jutro już piatek, a w sobote przyjedzie Tż więc troszku ulży te 2 dzionki. Była tez u mnie od 17 moja bardzo dobra koleżanka która dzisiaj przyleciała z Irlandii na 5 dni i pierwsze co to wpadła do mnie a nie do swojego rodzinnego domu , az za nia wydzwaniali. Igorek oczywiście zebrał prezent . I zas mam spore zaległości gaduły noooo .

anulka anulka - w realu tez jest fajna promocja tyle że bez zabawki . Świetne te twoje królewny .

cinusiowa - bardzo dzielna Ninula no po kims to ma . A te szmery to może jakies nieporozumienie, moja znajoma tez tak miała i na kolejnej wizycie było juz ok, czego i wam zyczę. I ładnie dziewuszka się chowa . Zapodaj miseczkę sałatki dla wygłodzonej mariczki . Tz zachował się jak bucyfał noo, dla każdej kobitki jubiler to wystawowa hipnoza .

iwciag - jak nie jak wyszedł mi ten link naciskałam właśnie. No wiesz co butów jest od groma, ale żadne mnie nie urzekły jak to zawsze bywało . Ale jutro musz kupic chociaz jedna parę. Ja uwielbiam te kamizeleczki dla maluchów są boskie mam z 3-4 a jeansów juz nie kupuje bo na ten rozmiar mam chyba z 15 par a wiecznie chodze po lumpkach i kupuje. Twoje wdzianko super, dla Ciebie ok boś chudzinka.

Carolajna - pewnię koleżania zwędziła drogiego slimaczka hehe i da córci na mikołaja . Albo zapytaj w tym rossmanie czy mają, trynknij tam, ja tak zrobilam .

gosikk_s - mi się link otwiera ale ok, sa pampersiaki 2-pack za 85zł. więc oplaca się. Tylko nie daja slimaków .

Aguska - noooo to gratulacje i powodzenia u przyuczaniu Filipka do samodzielnego zasypiania. A widzisz jakie miłe zaskoczenie w sprawie z teściową , superrr. Juz się nie będziesz tak stresowała. No dzisiaj mielismy kolejny telefon z oferta pracy ale od już a nawet od wczoraj a to niemozliwe bo Tż musi jeszcze dokończy prace w Austrii te 2-3 tygodnie.

Seona - witajjjj, ale nas zaniedbałaś noooo . Ale wybaczam bo przynosisz same dobre wieści . Gratulacje za ząbka oraz powodzenia w staraniu .

pakusia - dobre no, ale to tylko sen . Ojej oby się Kubulek nie pochorował, napisz jutro co z nim?

kuroikaze - z praca wyszło tak że takich niedoświadczonych przyjmuja w styczniu, nawet i lepiej że Tż chwile z nami pobędzie jak wróci za te 2-3 tygodnie. A ze szkoła ponoc ma sie juz jutro wyjaśnic ostatecznie więc luzik, czekam. Ale raczej się prezniose jak nie wyskocza kolejne schody, bo pracy nikt mi nie chce napisac a tak krótkim czasie. A szpic niby nie sa już w modzie ale mi sie szpileczki jedynie ze szpicem podobają, płaskie mogą byc i okragłe ale tez muszą mnie zauroczyc.

ania - a jak nie po wypoczynkowym to kiedy? zaraz po macierzyńskim? Kurcze ja się staram o wychowawczy. I masz zaglądac i pisac co u waz, to rozkaz . A kto płaci ze ten urlop? pierwsze 30 dni pracodawca? bo mnie by zaraz po nim chyba zwolnili . Śliczna Julcia, no imię zobowiązuje .

poiglocik - ja częśc ciuszków wydała, ale do zwrotu ale niektóre te takaie najładniejsze zachowałam i nie oddam.

Małgosia - no to gratulacje, nasze kciuki chyba zadziałały . No to Tż się wykazał, brawo i dla niego .

Wklejam raz jeszcze linka którego żadna nie potrafiła otwirzyc poza mna to ONNNN....

D O B R A N O C
Stary 2009-10-29, 21:47   #4532
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
I widzę że Anulka wróciła
Nie martw sie, jutro juz mnie nie bedzie, wracam do nauki

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Ania dam znać jak jutro dowiem się czegoś z ZUSu u pediatry jestem dopiero 5tego
Pasujesz do tych listków 2psy dziecko, ja bym nie dała rady!
Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Aniu to ty masz pieski?
Ja pytalam ciotki, ktora pracuje w UP i potwierdzila

2 psy, 2 koty, swiniaka morskiego i jakies 50 sztuk golebi rasowych
Ta mala sunia w latki ma dopiero 5 miesiecy wiec na razie jest malutka

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
Aniu, nie wiem czemu tak źle mnie oceniasz
z posiadanych przeze mnie wiadomości wynikało to, co napisałam. jeśli okaże się, że jest inaczej - tym lepiej...
Bo ja sie boje doswiadczonych ksiegowych co by sie nie skompromitowac Ale zarowno ja jak i moja kolezanka dostalysmy te urlopy (ona ma inna pediatre)

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
A to ciekawe
Moze Tobie przypadloby 120 dni
Stary 2009-10-29, 21:51   #4533
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Moja siostra ma dla swojej córci projektor ten pierwszy z Fischer Price i ona jest bardzo zadowolona. Teraz Emilka się nim specjalnie nie bawi tylko zdobi półki w jej pokoju ale jak była mniejsza, to przyglądała się tym gwiazdkom i innym wyświetlanym po ścianach i suficie A druga sprawa to jak wy sobie wyobrażałyście wyświetlanie z takiego projektora jeśli nie w ciemności??(przy małej lampce też widać) Ja myślę o takim dla Ninki, a ona będzie miała frajdę bo i tak zasypia albo po ciemku albo przy lampce jeśli akurat ktoś z nas siedzi w jej pokoju. Nina do ciemności przyzwyczajona i nie boi się Fajne wielkie oczy robi jak nagle robi się ciemno albo jhak w mieście przejeżdżamy wózkiem przez jakiś tunel to nagle dostaje takich oczu

skad ja znam takie oczy

patrzcie co znalazlam

http://www.allegro.pl/item789324813_...a_wysylka.html

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 21:53   #4534
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
zapomnialabym Malgosiu dziekuje za ten post z projektorami!!! jej przypomnialam sobie dziecinstwo pamietam jak mialam taki projektorek z bajkami jej musze to Kubie kupic... idee szukac podobnego z bajkami... jak znajde dam znac .... dziekuje
Masz na myśli ten projekto na takie klisze z pokrętłem żeby przewijać bajkę??
Też to miałam, rety ale frajda była - wszystkie dzieciaki z bloku schodziły się do mnie żeby oglądać. Byłam wtedy gość
Stary 2009-10-29, 21:53   #4535
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
ania - a jak nie po wypoczynkowym to kiedy? zaraz po macierzyńskim? Kurcze ja się staram o wychowawczy. I masz zaglądac i pisac co u waz, to rozkaz . A kto płaci ze ten urlop? pierwsze 30 dni pracodawca? bo mnie by zaraz po nim chyba zwolnili . Śliczna Julcia, no imię zobowiązuje .
Mozesz isc po wypoczynkowym tylko musisz przynajmniej na 1 dzien wrocic po nim do pracy. Ja skonczylam wypoczynkowy 13.10, wrocilam do pracy i 22.10 poszlam na opiekunczy.
Pracodawca w tym przypadku nie placi 30dni <-- sprawdzona informacja.
A jakie kary sa nakladane za niewykonanie rozkazu? Dziekuje, bardzo mi milo, ale musze troche popracowac tworczo
Wy tak kazde dziecko komplementujecie, juz Wam nie wierze
Stary 2009-10-29, 21:58   #4536
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Masz na myśli ten projekto na takie klisze z pokrętłem żeby przewijać bajkę??
Też to miałam, rety ale frajda była - wszystkie dzieciaki z bloku schodziły się do mnie żeby oglądać. Byłam wtedy gość

no to byla zabawka jej az mi sie na serduchu dobrze zrobilo...

kurcze gdzie takie cos znalesc??? chetnie bym kupila malemu bo to super sprawa

a ta ksiazke co z linka jest chyba kupie Amelce bedzie ksiezniczka w swojej wlasnej bajce

Stary 2009-10-29, 21:59   #4537
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Pakusia patrz:

PROJEKTOR

Miałam taki identyczny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 22:05   #4538
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Pakusia patrz:

PROJEKTOR

Miałam taki identyczny

ja tez

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

dobra ja lece.... chociaz pewnie nie usne teraz ale musze bo moj ksiaze spi i pewnie znowu mi w nocy da popalic... zwlaszcza ze kaszle

Stary 2009-10-29, 22:07   #4539
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Angusi teściowa nie jest taka zła, tylko chce Filonka samego zostawiać...
A i chciałam pochwalić mojego tż... Poszłam na tą rozmowę i mnie nie było 5 godzin, a on posprzątał, zajął się malutkim i udało mu się go uspać w łóżeczku... Jestem z niego dumna.
swietnie podsumowalas nasze dyskusje hihih
buziaczki dla tzta
Cytat:
Najpierw muszę się Wam pożalić: Mój Tż to
Poszliśmy dzisiaj razem z Ninusią na spacerek i przechodziliśmy koło nowo otwartego jubilera, gdzie na wystawie ma wystawionych pełno obrączek ślubnych i pierścionków jako propozycje zaręczynowych... Zatrzymałam się koło obrączek i zaczęłam się zachwycać i wołam Tż-ta żeby przyszedł zobaczyć, bo przecież lada chwila sami będziemy musieli wybrać. A on: Przestań, zostaw to - chodź idziemy do wypożyczalni po film Zrobiło mi się tak przykro, że szłam o trzy kroki przed nimi, bo on pchał wózek i się nie odzywałam, a on oczywiście zdziwiony "o co Ci chodzi, co ja znowu zrobiłem". W końcu przed chwilą nie wytrzymałam i powiedziałam mu jak mi przykro było, gdy się tak zachował przy obrączkach A ten dupek powiedział "Oj Słonko nie gniewaj się... kocham Cię" i podszedł dał mi buziaka i wyszedł... Nienawidzę jak tak robi, bo on wie, że wyjdzie, ja odczekam i mi przejdzie, a jemu się upiecze
co za dran
a moze Ci niespodzianke szykuje i specjalnie zmienia temat zebys tak nie drazyla
Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
agusia kochana Filipek juz spiewa? hehe
nie dziw sie kochana, jak ciagle slucha Ciebie jak spiewasz to sie wkoncu nauczyl
a tak powaznie to otwiera dzioba i takim cienkim glosikiem spiewa
Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
mnie dziś załatwił miejski ośrodek pomocy rodzinie - poszłam po becikowe bo od listopada zmieniają się przepisy, a wcześniej nie było kiedy - a babki każą mi składać papiery "po nowemu", bo rozpatrzą dopiero w listopadzie a wtedy będą obowiązywać nowe przepisy nawet na stronie mpips jest info, że nowy załącznik obowiązuje przy dokumentach złożonych po 1 listopada i teraz będę biegać po ginach, żeby wystawili mi zaświadczenie, że byłam pod opieką lekarza przed 10 tygodniem ciąży rok temu

sorry, że tylko o sobie ale jestem wkurzona niemiłosiernie na te durne biurwy (btw też jestem biurwą, ale przynajmniej znam przepisy :P)
no to teraz ja sie tez zdenerwowalam bo rowniez nie wyplacilismy jeszcze becikowego iczeka mnie w takim razie latanie do gina wrrrrr
Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Rzeczywiście. Dałyscie mi do myslenia z tym opiekunczym. Zanim moje Maluchy skonczą 11 miesiecy (bo wtedy dopiero złobek mi je przyjmie) to ja bede musiała wrócic do pracy i przez prawie 2 miesiace nie ma sie kto nimi zająć, a nie stać nas na bezpłatny wychowawczy
bedziesz dawala dziewczynki do zlobka tak?
no dla Ciebie ten zasilek bylby super sprawa, a jesli nalezy sie 60 dni na jedno dziecko to moze na dwojke dwa razy tyle?
swietnie rymujesz
Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
Aguśka o podkładach też dzisiaj pisałyśmy na wątku mamusie LUTOWO-MARCOWE 2007 to sobie luuknij
dzieki Esterko lookne sobie
Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
No a więc dzisiejszy dzień nie był az taki cięzki jak poprzedni, ale nie powiem że mój synek był aniołkiem, dużo się wygłupialismy żeby nie chciał na rączkach kwitnąc, on kocha byc golutki, a jak juz jest w lazience i go położe na pralkę to juz zupełnie szaleje ze szczęścia bo wie że będzie kąpiel. Jutro już piatek, a w sobote przyjedzie Tż więc troszku ulży te 2 dzionki. Była tez u mnie od 17 moja bardzo dobra koleżanka która dzisiaj przyleciała z Irlandii na 5 dni i pierwsze co to wpadła do mnie a nie do swojego rodzinnego domu , az za nia wydzwaniali. Igorek oczywiście zebrał prezent . I zas mam spore zaległości gaduły noooo .

Aguska - noooo to gratulacje i powodzenia u przyuczaniu Filipka do samodzielnego zasypiania. A widzisz jakie miłe zaskoczenie w sprawie z teściową , superrr. Juz się nie będziesz tak stresowała. No dzisiaj mielismy kolejny telefon z oferta pracy ale od już a nawet od wczoraj a to niemozliwe bo Tż musi jeszcze dokończy prace w Austrii te 2-3 tygodnie.
no tak to jest ze najpierw lecisie do swoich psiapsiolek
Co Igorek dostal wprezencie?
a tzta Ty zatrudnij najlepiej bedziesz mu placic ale w "fabryczce" naturalnie tylko mysle w czym moglabys go zatrudnic
a tak powaznie kurcze sypia sie Wam te oferty pracy, niech tz szybciutko konczy tamta robote i przyjezdza tu szybciutko

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

ania slicznie Ci w czerwonym szaliczku
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:08   #4540
poiglot91
Zakorzenienie

Estiiiiiiii gdzie ty sie podziewaaaaaaasz : pala:

anulka pakusia widze ze wam odbija kobietki na noc!
zalozylyscie jakies kolko poetyckie?
czy mnie chcecie czy nie wbiiiiiiiiiiiiiiiijam sie... na chama

anulka dobry pomysll! zarzuc no ryma to pospiwyma

marika kochana ja zrobie tak samo.. te ladne zachowam a reszte sprzedam... jezeli bede musiala.. a nie chce bardzoJakos tak wszystko wiaze sie z Bryanem...

Karolinko Mell na priv moge wam pokazac
powaznie wstydze sie
Stary 2009-10-29, 22:09   #4541
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Pakusia patrz:

PROJEKTOR

Miałam taki identyczny
ja mam w domku taki projektor razem z bajkami do wyswietlania to jeszcze z moich czasow dziecinstwakiedy to mama mi wyswietlala bede miala dla Filka
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:10   #4542
poiglot91
Zakorzenienie

Agusia nie no Fiiiiilip jest najlepszy..
rosnie nam maly talent.
Stary 2009-10-29, 22:12   #4543
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
ja mam w domku taki projektor razem z bajkami do wyswietlania to jeszcze z moich czasow dziecinstwakiedy to mama mi wyswietlala bede miala dla Filka

jej

ja nie mam juz... dalam kuzynce a ta zepsula czy cos... w kazdym razie z pomoca ciniusiowej znalazlam hihihi i chyba kupie musze tz'owi pokazac

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

cos sie nie moge wybrac do spania ogladlabym cos... ale wiem ze nie wstane jutro...

Stary 2009-10-29, 22:18   #4544
poiglot91
Zakorzenienie

tez mialam taki jak bylam mala ale szczerze mowiac nie wiem co sie z nim stalo

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

ja mamm taka ochote na cos slodkiego ze szok
tz obiecal mi ze po pracy przyniesie mi ciastka eklerki(caly dzien o nich mysle) a ja na niego czekam i juz poprostu nie moge..

Jesc!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

juz zajadam...

lece wcinac .. kapac i spac
dobranoc slicznoty
Stary 2009-10-29, 22:30   #4545
Carolajna24
Zakorzenienie

Klauduś zostań moją żoną
Nie no na poważnie...głos masz świetny rób coś dalej w tym kierunku
bozia Ci dużo dała kochana i piękna i zdolna!

dobranoc
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 22:34   #4546
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cinusiowa =- mój też usypia w zaciemnionym pokoju...

Rumiankowa
- te baby z biur, ale pracujące na państwowych posadkach to normalnie masakra jakaś....

Pakusia - ja nie miałam takiego projektora...

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
2 psy, 2 koty, swiniaka morskiego i jakies 50 sztuk golebi rasowych
Ta mala sunia w latki ma dopiero 5 miesiecy wiec na razie jest malutka
Ja miałam 3 prośki, ale jeden zdechł jakieś 2 miesiące temu

Teraz mam 2
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:35   #4547
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
a moze Ci niespodzianke szykuje i specjalnie zmienia temat zebys tak nie drazyla
Jaką niespodziankę?? Że sam wybierze i kupi obrączki Niech tylko spróbuje, to odstrzelę mu coś A pierścionek zaręczynowy dostałam, my już dawno po zaręczynach Bym się wam pochwaliła jaki piękny dostałam ale zawsze jak próbowałam zrobić mu zdjęcie to odbijał się od światła i nic nie było widać, bo to białe złoto, taki delikatny, piękny
Cytat:
Ale Ci zazdroszczę Ja nie wiem co się z naszym stało. Chyba został wyrzucony
Stary 2009-10-29, 22:41   #4548
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Klauduś zostań moją żoną
Nie no na poważnie...głos masz świetny rób coś dalej w tym kierunku
bozia Ci dużo dała kochana i piękna i zdolna!

dobranoc
Ej no............ dostałas na priv cos od Klaudii???
Ja bylam sie kapac i przegapiłam...
Stary 2009-10-29, 22:41   #4549
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Tż w pracy na nocce więc ja wypożyczyłam sobie film "Kochaj i tańcz" - mam nadzieję, że jest chociaż troszkę fajny Mam 2 herbatki, sałatkę gyrosową, to znikam oglądać. Dobranoc. Pa!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 22:46   #4550
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Synek dzisiaj też był cały dzień grzeczny, po południu dziadek go wziął na spacerek do parku ==> babcia go wygoniła tylko przed kąpielą odstawił taką histerię sami nie wiedzieliśmy z mężem dlaczego chyba ząbki znowu się odzywają u nas, bo Dawid tak pocierał sobie górną wargę o dolną

Iwciag
ja daję małemu ryż do zupki

Aljaka
cieszę się z dobrych wieści odnośnie słuchu

Ciniusiowa
oby z serduszkiem Ninki było ok

Seona
gratuluję ząbka

Agusia
to fajnie, że teściowa daje radę opiekować się Filipkiem

Poiglot
ja sobie zostawiłam na pamiątkę kilka ciuszków: wełniany komplecik, w którym odbieraliśmy małego ze szpitala, kaftanik i śpioszki

Małgosia
gratuluję pracy

Dobra lecę rozwiesić pranie i spać, bo jutro znowu mam na rano do pracy. Dobranoc
Stary 2009-10-29, 22:54   #4551
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Malutka biedny Dawidek. Moja Ninula codziennie ma taki czas w ciągu dnia, że męczą ją dziąsełka Wiem co to znaczy i dla dziecka, i dla rodziców, dlatego trzymam kciuki za Was i za Dawidka
Stary 2009-10-29, 22:55   #4552
Eve1603
Zakorzenienie

Bry ...
Zab mnie rozbolal i mnie wnerwia wiec tylko na chwile wpadlam, zeby Wam powiedziec, ze jestem, pamietam, czytam Ale ten bol jest taki wkurzajacy, ze nie moge sie skoncentrowac, juz wole bezskuteczne wywolywanie porodu Tez wkurzajace, ale chociaz w jakims celu
Tez mialam taki projektor...
Cudne wiersze tu powstaja, macierzynstwo sprzyja talentom
Ide spac - jesli szanowny zab pozwoli a jutro musze z calym majdanem zrobic sobie wycieczke "do miasta", bo ja niby bezrobotna i mam spotkanie w tutejszym urzedzie - chyba z doradca zawodowym... Kryzys w Irlandii wiec mam nadzieje, ze nie znajda mi zadnej pracy, bo wiecie, jak sie szuka, to nie ma, a jak sie nie szuka, to jak na zlosc pewnie mnie zasypia ofertami, a ja ani nie chce, ani nie mam z kim dziecka zostawic, a jak wynajme nianie albo dam do zloba, to nie opyla mi sie pracowac bo co zarobie, to na opieke wydam. Sama kiedys bylam taka niania i jak sie czlowiek nie da, to mozna wynegocjowac swietna stawke troche gorzej to wyglada jak ta swietna stawke trzeba zaplacic
Dobranoc !!!

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 06:06   #4553
Carolajna24
Zakorzenienie

sto lat dla Kubusia i Ines

A wy jeszcze śpicie??
nasa noc:19 śpimy przed snem kaszka
22.30 cyc
00.30 cyc
1.30 butla
2.30 cyc( tu chyba o picie chodziło)
6.00 dzień dobry i butla
7.00 śpimy

i nic mi się nie chce
Stary 2009-10-30, 07:06   #4554
iwciag
Wtajemniczenie

Nie śpicie, nie śpicie Witojcie

u nas noc ładna, 12h snu z jedną przerwą na120ml oszukanego mleka

głowa mnie boli, a dziś pakowanie i podróż nas czeka

Sto lat dla dzisiejszych jubilatów
(ja chyba nie znam Inez)

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-30 o 07:08
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 07:26   #4555
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

tu ninka: .i, śźążóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóo oożżżżżżżżżżżżżżżżżż
Stary 2009-10-30, 07:30   #4556
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
tu ninka: .i, śźążóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóo oożżżżżżżżżżżżżżżżżż
oooo
widzę że zortografią Ninulka nie ma problemów
Stary 2009-10-30, 07:34   #4557
pakusia86
Zakorzenienie

STO LATEK DLA INEZ I KUBUSIA

u nas nocka spoko... pobudka o 3 na butle i o 5:30 na przytulenie sie z mamusia
wstalam i sobie uswiadomilam ze wieczorem pranie robilam bo chcialam rozwiesic na noc zeby mi przeschlo ... i zapomnialam a pogoda szkoda gadac... i teraz pewnie z 2 dni mi bedzie schnac

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Synek dzisiaj też był cały dzień grzeczny, po południu dziadek go wziął na spacerek do parku ==> babcia go wygoniła tylko przed kąpielą odstawił taką histerię sami nie wiedzieliśmy z mężem dlaczego chyba ząbki znowu się odzywają u nas, bo Dawid tak pocierał sobie górną wargę o dolną
oj skad ja to znam... przez te dziaselka mam ochote sie wyprowadzic... nic tylko swedza i bola! wystarczy ze mocniej szczeke zacisnie i krzyk jest na caly blok

wspolczuje i buziaki dla Dawidka... za sliczne zachowanie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Bry ...
Zab mnie rozbolal i mnie wnerwia wiec tylko na chwile wpadlam, zeby Wam powiedziec, ze jestem, pamietam, czytam Ale ten bol jest taki wkurzajacy, ze nie moge sie skoncentrowac, juz wole bezskuteczne wywolywanie porodu Tez wkurzajace, ale chociaz w jakims celu
Tez mialam taki projektor...
Cudne wiersze tu powstaja, macierzynstwo sprzyja talentom
Ide spac - jesli szanowny zab pozwoli a jutro musze z calym majdanem zrobic sobie wycieczke "do miasta", bo ja niby bezrobotna i mam spotkanie w tutejszym urzedzie - chyba z doradca zawodowym... Kryzys w Irlandii wiec mam nadzieje, ze nie znajda mi zadnej pracy, bo wiecie, jak sie szuka, to nie ma, a jak sie nie szuka, to jak na zlosc pewnie mnie zasypia ofertami, a ja ani nie chce, ani nie mam z kim dziecka zostawic, a jak wynajme nianie albo dam do zloba, to nie opyla mi sie pracowac bo co zarobie, to na opieke wydam. Sama kiedys bylam taka niania i jak sie czlowiek nie da, to mozna wynegocjowac swietna stawke troche gorzej to wyglada jak ta swietna stawke trzeba zaplacic
Dobranoc !!!
chcesz pod pupie???
masz u mnie przechlapane... nie wiem czy wiesz czarownica!
a zab cie boli bo vooduu odprawialam na tobie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 07:43   #4558
iwciag
Wtajemniczenie

pakusiu jak Ty taka to lepiej z Tobą nie zadzierać!
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 07:47   #4559
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
pakusiu jak Ty taka to lepiej z Tobą nie zadzierać!

no pewnie

jak chcesz ujsc z zyciem to lepiej nie zadzierac

Stary 2009-10-30, 07:53   #4560
Carolajna24
Zakorzenienie

gdzieś tu biją???

iwciag a gdzie się wybierasz??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości