| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-10-31, 14:47 | #4531 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: gdzieś na końcu świata 
				 | 

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Kubusewa no co Ty, przecież mój Tż to mgr inż budownictwa, a obecnie robi za kierownika 3 budów, tylko jeszcze ma rok do uprawnień  Co do torby to On ma taką zieloną Carlsberba  na lapka i dokumenty do przetargów i projekty, bo pracuje i w biurze i jeździ nadzoruje budowy. Jeśli miałabym wybierać to super elegancka odpada więc musi być cos po środku, może właśnie jak ta: http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html tylko jakby mieli jakiś ciemniejszy brąz, albo czarną.... TŻ dzwonił że mial wypadek, tira zarzuciło w jego bok kiedy skręcał bez kierunku i ma wgieciony cały bok  Dobrze że Mu się nic nie stało, bo brzmiało to przerazająco  Ukrainiec z tira z Irlandii nie chciał się w ogóle przyznać do winy, ale na szczęście TŻ wyjeżdzał z pracy i za nim zaraz jego kolega który wszystko widział i koleś dostał 300zł mandatu i się przyznał przed policją, no i teraz trzeba będzie się starać o pieniądze z ubezpiecznie. Kurde ludzie w ogóle nie patrzą jak jeźdżą  jak ja bym tam była to facet by chyba po głowie dostał  a jak jeszcze coś by sie stało TŻ to już bym za siebie nie ręczyła   | 
|     | 
|  2009-10-31, 14:54 | #4532 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-10-31, 14:59 | #4533 | |
				 | 

Cytat: 
 no to dobrze, torba fajna  A co u Ciebie słychać? Jak Ci się mieszka z TŻ? | |
|     | 
|  2009-10-31, 15:07 | #4534 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Ale mam potworny dzień. Głowa mnie boli, nic mi się nie chce. A przede mną góra prasowania, nauki i jeszcze obiecałam koleżance pomoc w jednym projekcie na jej studia. Nie ma głupich. W poniedziałek idę do lekarza, bo już mam dość tego bólu głowy. Kiedyś mnie nigdy nie bolała, a teraz bardzo często. To chyba oznaka starości.   | 
|     | 
|  2009-10-31, 15:27 | #4535 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

Cytat: 
  A co do projektu to też mi się to podoba  . Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-10-31 o 15:41 | |
|     | 
|  2009-10-31, 15:34 | #4536 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

a ja właśnie robię dwa ciacha i słucham przy okazji piosenki Funky Polaka tej co na walce leciała Adamka z Gołotą       a tak w ogóle to czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść       
				__________________ * ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... | 
|     | 
|  2009-10-31, 15:37 | #4537 | 
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

czeeeeeeeeeść   upiekłam jabłecznik  mój debiut z tym ciachem zobaczymy jak mi wyszedł.. i co przemalowałam pazury z czarnych na krwisto-czerwone  pomylona baba jestem 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-31, 15:39 | #4538 | |
				 | 

Cytat: 
 cześć Lusmarija   | |
|     | 
|  2009-10-31, 16:38 | #4539 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-10-31, 16:46 | #4540 | ||
				 | 

Cytat: 
  a czerwone pazury są sexxxxxxxxiiiiii wiec co marudzisz  hellou, co tam jak tam???  Cytat: 
  dziękuję, ze sie zgadzasz... kochana jesteś     
				__________________ * ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... | ||
|     | 
|  2009-10-31, 17:32 | #4541 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
  ja bym co prawda wolala budowac dom z garazem, a nawet dwoma (tzn. z podwojnym garazem), ale tu jest super rozwiazanie tej przechodniej kuchni  moja kolezanka ma podobny rozklad w calym domu (tylko wszystko jakby wieksze) i wlasnie ta przechodnia kuchnie - super sprawa na imprezy, niejednokrotnie sprawdzone  Cytat: 
  on conajwyzej  w weekend jadac do mnie podwiezie nie posiadajaca prawka mame do domu spokojnej starosci, zeby odwiedzila babcie (a ten dom jest niedaleko mnie wiec akurat  ) a tak to w sumie rodzice TZa sa pracujacy i samodzielni, wiec TZa do niczego nie wykorzystuja  i cale szczescie  ogolnie pod tym wzgledem lajtowi sa  Cytat: 
  i chociaz czasem mnie wkurzaja i np. z siostra bym juz dluzej mieszkac nie mogla to ciesze sie, ze sa  Cytat: 
  ale dzis byl piekny dzien  akurat bylismy z rodzinka na cmentarzu na wsi...  jak sie jedzie to wszedzie sliczne drzewa zolto-czerwone i takie jesienne pola... cuuuudo  a do tego cmenatrz jest na gorce, wiec przy okazji ogladnelismy sliczny zachod slonca i startujace samoloty na jego tle  (niedaleko jest lotnisko  ) tylko zimno strasznie... nie ma to tamto - jutro obowiazkowo ubieram termoaktywne snowboardowe skarpety i dlugie skorkowe rekawiczki  a teraz zakopujemy sie z TZem pod kocyk i bedziemy pic herbatke   Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-31 o 17:39 | ||||
|     | 
|  2009-10-31, 17:52 | #4542 | 
				 | 

a dziękuję, w porządku, TŻ jednak dzisiaj przyjedzie do mnie, bo nie pojechał do rodziny. A dzisiaj byłam na działce, piękny dzień, ale mroźno jak cholera  Oglądałam sobie chirurgów, a teraz poczytam trochę dopóki TŻ nie przyjedzie  a co tam u Ciebie?  Kubusewa widzę że się przyzwyczajasz do domowych obowiązków żony  Lain no właśnie to najważniejsze  ale tu dzisiaj cicho   | 
|     | 
|  2009-10-31, 19:10 | #4543 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

wróciłam właśnie od babci P. był tam znó ten kuzyn z żoną i dzieckiem i P. się dobrze sprawdza jako wujek   kozak z niego bo go nawet ubierał czego nawet tata Sewerynka nie robi   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-10-31, 19:23 | #4544 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cześć    Wreszcie można odpocząć.Jesteśmy przygotowani na przyjście dzieciaków,bo dziś mamy Halloween  A pokaże Wam co sobie dzisiaj kupiłam  ,noi ozdobiony dom,ale to nie nasz.   Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-31 o 19:24 | 
|     | 
|  2009-10-31, 19:30 | #4545 | 
				 | 

nareszcie sie spotkam z TZcikiem tak więc miłego wieczoru dziewczyny    
				__________________ * ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... | 
|     | 
|  2009-10-31, 19:45 | #4546 | 
| Raczkowanie | 

Cześć Dziewczyny  tak przegladalam internet wpisuj ąc buty ślubne i patrzcie co znalazlam Świetnie wygladaja  )    | 
|     | 
|  2009-10-31, 19:47 | #4547 | 
| Raczkowanie | 

apropos halloween w Londynie pokaze wam jakie cuda moja znajoma zamowila do pubu swojego

| 
|     | 
|  2009-10-31, 20:51 | #4548 | |||
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
  No,ale co kto lubi.   | |||
|     | 
|  2009-10-31, 21:52 | #4549 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

Cytat: 
 No my też chcieliśmy z garażem, bo nawet jest taki sam z projektem. My mamy Agatkę bez garażu, a jest też Agatka z garażem i on ma garaż z prawej strony jak się patrzy od przodu, a nad garażem było takie pomieszczenie gospodarcze. Tylko, że działka ma szerokość dokładnie 22 i pół metra, dlatego garaż będziemy stawiać za domem, bo razem z domem już ciężko by mogło być. No i z garażem pewnie będzie jakieś pomieszczenie, gdzie będziemy trzymać różne pierdoły... np. kosiarkę itp, bo mamy mega działeczkę i cos na niej musimy zrobić, chociaż trawkę zasiać, ale myślę, że zrobimy bardziej kolorowo. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat: 
 Mi też się to podoba. Samoa nawet chce czerwone butki do swojej sukienki, ale nigdy bym sie odważyła się takich ubrać. | ||
|     | 
|  2009-11-01, 00:06 | #4550 | 
				 | 

Fajną komedię oglądałam   "Four Christmases" no uśmiałam się bardzo, rzadko która komedia potrafi mnie tak rozśmieszyć, no może Kac Vegas był tego typu   | 
|     | 
|  2009-11-01, 00:30 | #4551 | 
				 | 

Czuję się samotna   TŻ pojechał na "święta"  W domu wszyscy śpią, wy śpicie, a Ja nie mogę. Czuję się dziwnie, jakbym wypiła z 5 kaw, a piłam tylko jedną i to rano albo jak bym miała mieć jakiś egzamin. Dziwnie po prostu i spać mi się nie chce. Oczywiście w telewizji same horrory. Poszukałabym sobie jakiejś komedii w necie, ale robię właśnie coś w excelu, więc na jednym ekranie nie da się oglądać filmu i majstrować w arkuszu. Chyba sobie na you tube głupich piosenek posłucham   | 
|     | 
|  2009-11-01, 01:22 | #4552 | |
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

Cytat: 
 obejrzałam kilka programów o duchach.. 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | |
|     | 
|  2009-11-01, 02:04 | #4553 | 
				 | 

Idę odliczać dni do ślubu - tak wstecz jak na suwaczku, może to zadziała   jeszcze tylko kliknę w brzuszek pajacykowi, bo już po północy Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-11-01 o 02:09 | 
|     | 
|  2009-11-01, 07:34 | #4554 | 
				 | 

cześć   nie wiem dlaczego, ale wstałam po 7:00  teraz czekam aż reszta wstanie i jedziemy na cmentarz później o babci, a wieczorem muszę zrobić projekt  jeszcze przeczytałam to i jestem w szoku, biedna dziewczyna  https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2584 
				__________________ Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-01 o 07:41 | 
|     | 
|  2009-11-01, 08:30 | #4555 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Hello   Ja już jestem po kościele, mama ma dyżur w pracy do 11, więc czekam na nią i jedziemy na cmentarz, ładna pogoda się szykuje, tylko żeby się ociepliło 
				__________________ Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy  Nasz ślub  | 
|     | 
|  2009-11-01, 09:02 | #4556 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  Co Ty na to? Mama powiedziala, że czerwone nie, lepiej pink  Bo jajkaś córka jej koleżanki miała pink i wygladaly super. A jak tak sobie myślałam, to ten kolor, który ma Natj jest cudny  Cytat: 
  Mój tż ma różne - czase chodzi z torbą od lapa, czasem z taką bardziej sportową od lapa a teraz się czaimy na jakaś fajna skórzana w Ochniku taką pół sportową  Ma tez jakaś tam teczkę taka elegancka, ale w niej nie chodzi. W sumie to on nie wynosi papierów z pracy, wiec nie musi sie lansowac z torbą  Kompa tez tylko czasem bierze, bo prace stara sie zostawiać w pracy, na szczęście może  Cytat: 
 Cytat: 
  Gdybym miała budowac dom to też chciałabym nie więcej niż 100 metrów\. teraz mieszkam z rodzicami, bratem  i pieskiem w takim http://www.dobry-dom.pl/projekt100,2...e_odbicie.html jest super funkcjonalny i bardzo ładny  My mamy w planach kupno mieszkania i w sumie juz jesteśmy calkiem blisko i ja sie zaczynam bać, że to takie poważne   Cytat: 
  Brrrr. Cytat: 
  Cytat: 
  Co jak co, ale nie wierzę, że jak się zna druga osobę to sie nie wie, że jest zdolna do czegos takiego. Ja jestem w 100% pewna, że mój tż nigdy by czegos takiego nie zrobił. A gdybym miała choć cień wątpliwości to na pewno inaczej wszystko zostałoby rozegrane. Oby ta dziewczyna ułożyła sobie zycie z kimś normalnym. 
				__________________ Ślub | |||||||
|     | 
|  2009-11-01, 09:07 | #4557 | |
				 | 

Cytat: 
  który to Twój pokój?  ten 12,9?   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-11-01, 09:09 | #4558 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Faktycznie przykra jest historia AgatkiL https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2584  Nie chcę się wymądrzać, ale moim zdaniem za szybko wzięli ślub. Staż ich związku to rok -moim zdaniem-to za krótko żeby kogoś dobrze poznać. Wiem, że od każdej reguły jest wyjątek...ale ta dziewczyna nim nie jest  Współczuję. 
				__________________ Czyżby Stanisław był gejem? | 
|     | 
|  2009-11-01, 09:12 | #4559 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-11-01, 09:19 | #4560 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

to mojego brata ja mam ten 9,1 ale to jest metraż ze skosami i to sie tak liczy, ze w projekcie jest mniej, a pokój jest większy  I nie ma szafy na korytarzu tylko o ta szafe mój pokój jest większy  Przy oknie mam biurko, kolo drzwi szafę, koło szafy komodę i w takiej wnęce mam regal z ksiązkami a tam gdzie łóżko mam wielkie łoże  i obok kanapę i jeszcze na środku jest tyle iejsca, że moge spokojnie ćwiczyć aerobik  rodzice dlugo szukali projektu i w końcu znaleźli ten, który ma wszystko tak jak chcieli. Teraz slyszalam jak rodzice mówią co mi trzeba kupic do mieszkania - albo tak bardzo chca sie mnie pozbyć albo im zalezy, zebym miała dobrze  W szoku jestem, że oni tak apckeptuja toa moja wyprowadzkę i nowe życie, bo zawsze byli nadopiekuńczy, w sumie przeszło im juz pare lat temu, ale myślałam, ze to będzie dla nich ciężki temat, bo pamiętam jakie były  z nimi przeboje a tu ich bardzo cieszy, że moga mi pomóc  Strasznie to przyjemne  Cytat: 
  Chociaz tai ślub jak jest sie jeszcze na maxa zakochanym(tzn. w tej początkowej fazie poznawania się)  jest super romantyczny   
				__________________ Ślub | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

Apel Rumburaka
Apel Rumburaka

Głaskać nie głaszcze,chceemy mieć dwójeczke ale ostatnio zaczął marzyć że jakby wygrał w totka to oprócz tego że kupiłby dom,to dzieci już by chciał 3 albo 4.
 Głaskać nie głaszcze,chceemy mieć dwójeczke ale ostatnio zaczął marzyć że jakby wygrał w totka to oprócz tego że kupiłby dom,to dzieci już by chciał 3 albo 4.  

nie kojarzę, żeby któraś miała Tz mgr inż budowlańca, ale mam do Was prośbę... Chcę na urodziny mojemu TZ kupić torbę.. myślałam o skórzanej.. ale nie wiem czy sięnie oburzy, że taka lekarsko adwokacka... Chcę coś w ten deseń ale chodzi mi o fason bardziej niz o naszywke.. szczegolnie ze pierre cardin mi sie nie kojarzy ze skora
 nie kojarzę, żeby któraś miała Tz mgr inż budowlańca, ale mam do Was prośbę... Chcę na urodziny mojemu TZ kupić torbę.. myślałam o skórzanej.. ale nie wiem czy sięnie oburzy, że taka lekarsko adwokacka... Chcę coś w ten deseń ale chodzi mi o fason bardziej niz o naszywke.. szczegolnie ze pierre cardin mi sie nie kojarzy ze skora