|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Mi też nie, ale do pracy chodzić muszę, a tam sklepy dookoła. Tyle tylko, że nawet nie chce mi się specjalnie latać po galerii, a bywało, że z nudów przerwę tam spędzałam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
********************* kochanie, wszystkiego najlepszego ![]() Ależ jestem wypluta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Iza wszystkiego najlepszego!
![]() ![]()
![]() |
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iwo to skrót od imienia Iwon, dlatego nie odmienia się: nie ma Iwa, tylko prawidłowo: nie ma Iwona ![]() Cytat:
![]() czekam też na kolejny Twój piękny makijaż. my dziś poszliśmy ze znajomymi do pizzerii, wieczór bardzo udany. Ale wrąbaliśmy 3 pizze w 5 osób- bo najpierw wzięliśmy 2 średnie, ale były jakieś małe, to potem dobraliśmy 1 mega- prawie półmetrową, poprosiliśmy też o ostrą- tyle nam naładowali peperoni z pestkami i małych suszonych zabójców chili, które poodkładaliśmy, bo nie dało się ich przełknąć ![]() ![]() Potem poszliśmy do drugiego klubu, ale był taki spęd i zadymione, ze zaraz wróciliśmy do domu. obejrzę sobie teraz świeżo ściągnięty odcinek Majki ![]()
![]() |
#4534 |
po prostu Em :)
|
Ale przecież jest imię "Iwo".
![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- luskap, który odcinek Majki jest najnowszy? ![]()
![]() |
#4535 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam baaardzo intensywny dzień, w dodatku jak wróciłam do domu... to czekało mnie przyjęcie-niespodzianka ![]() ![]() Hosenko, Twój likier jest supeeeer! Dodałam 1/2 litra wódki, więc trochę mocny, ale też bardzo słodki, pycha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ztm zrobiło mi dzisiaj prezent - wyłączyli z ruchu metro akurat na odcinku, który jest mi potrzebny niemal codziennie. Dobrze, że to tylko na weekend, ale zła byłam strasznie, że musiałam tłuc się autobusem - zamiast 15 minut straciłam prawie godzinę ![]() Człowiek przyzwyczaja się do dobrego i potem się dziwi, że musi czekać na autobus 10 minut ![]()
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Iza ja też dołączam się do zyczeń
![]() Wszystkiego najlepszego, przede wszystim żebyś zdrowa była, szcześliwa i spełniona, żeby wszystkie Twoje plany się zrealizowały ![]() I uśmiechu na codzień całe mnóstwo, sto lat ![]() Fuksjoo,jeśli sie uda i jesli te cienie bedą to postaram się fotki cyknąć, tylko nie wiem jak zareagują baby z Inglo ![]() Jutro Ci doniosę wieści z linii frontu ![]() Przykro mi że masz smutny humor. Ja od zeszłego tygodnia - od kiedy tyle złych wiadomości sie sypnęło zaczęłam doceniać jak życie jest kruche i już staram się nie dołować .... Obudzio mnie cudowne wręcz słońce, bosko jest na dworze ![]()
#4537 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie też dziś ładna pogoda, słoneczko wychodzi ![]() ![]() Mag ja też uwielbiam Pringelsy, ale nie wiem czy można je gdzieś jeszcze dostać?
#4538 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pringelsy ja widziałam ostatnio w Leclercu, są czasem w sklepach. Tylko, tak jak Magji, szkoda mi na nie pieniędzy. No i ostatnio staram się nie jeść chipsów ![]() Tak jak pisałam, nie chce mi się nic kosmetycznego, ale nie martwię się. Na pewno mi przejdzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Kochanie - wczoraj mój tata stwierdził, że słaby ten likier i do połowy butelki jaka została, dolał 2 kieliszki.
Początkowo nie wiedziałam, że z tych składników wyjdzie ponad litr likieru. Pringlesy są np. w Realu. Nie lubie ich ![]() ![]() Luty zapowiada się całkiem udany pod względem zakupów kosmetycznych ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-21 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wracając do zużywania w tej chwili mam na liczniku: - 10 zużytych pełnowymiarowych kosmetyków, w tym 1 z kolorówki - 1 oddany - 2 wyrzucone do kosza, bo się z lekka przeterminowały ![]() - zużyte 3 saszetki i 1 miniaturka Dziś na pewno wymęczę w końcu żel pod prysznic Indian Spice Luksji i krem do rąk Oriflame, a do końca miesiąca jeszcze powinny zejść: tonik, Superbalm, mleczko do demakijażu oczu i może jeszcze krem do twarzy i krem do stóp. Bardzo mnie to cieszy, bo oczywiście żadnej z tych rzeczy dokupować nie muszę, zapasik mam ![]() ******************** U mnie też czuć wiosnę, aż otworzyłam okno i się napawam tą aurą ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-21 o 10:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Faktycznie dziś taaakie piękne słońce i bardzo ciepło. ![]() Spotykam się wieczorem z TŻem, więc pewnie poprawi mi się trochę nastrój. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Kurczę to muszę Pringelsów poszukać, bo to najlepsze chipsy jakie jadłam
![]() Pomalowałam sobie właśnie pazurki pomarańczowym Goshem. Niech ta wiosna szybko przyjdzie, bo wtedy znów będę mogła malować pazurki. Całą zimę mi się rozdwajały a lakiery odpryskiwały od ciągłego noszenia rąk w kieszeniach i rękawiczek ![]()
#4543 |
Zakorzenienie
|
Fuksjo mam nadzieję że wieczór się uda
![]() Ja wczoraj pomalowałam aznokcie tym Manhattanem i kolor jest obłędny, lakier jest gesty kremowy i maluje się nim bardzo wygodnie, no a kolorek śliczny, pasuje do spranych barw do paseli które jak wodać w zapowiedziach królują tej wiosny ![]() Choć ja tam w zasadzie na modę nie patrzę to podoba mi się taki nude look ![]() Za tydzień idę do fryzjera, pofarbować odrosty i odświeżyć fryzurę. Obcinać nie będę, mam już lekko za ramiona, dzielnie zapuszczam ![]()
#4544 | ||||
Zakorzenienie
|
Na koncercie bawiłam się świetnie, właśnie z Bojkiem i P.
Makijażu bym się czepiała, ale co tam i tak było ciemno ![]() ![]() Powiedz fuksjo, cyz tak sobei go wyobrażałaś czy zupełnie inaczej? morski wyszedł mało morski, wiem ale lepszego na tę chwilę nie mam i złotoko zdecydowałam sie dać białe do tego. A granacik RE (zakładam, ż ena nim ci najbardziej zależało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja bym jeszcze się na deskę przejechała, ale TŻ też ma problemy z kolanem, znajomych jakoś nie udało się zebrać i tak się rozlazło to ![]() Cytat:
A ja myślę o pofarbowaniu na jasny blond, chyba jednak najlepiej mi w takim naturalnym posłonecznym kolorze, tylko ciekawe co mi teraz wyjdzie na tych rudych refleksach ![]() I rozwaliłam sobie ukochaną kopertówkę-sport imprezową wczoraj ![]() Yyy, fotek zapomniałam ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-02-21 o 13:18 Powód: skleroza nie boli :-p |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko ślicznie Ci wyszedł ten makijaż
![]() ![]() Dzięki za info o Pringelsach, w Almie sto lat nie byłam.
#4546 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko
![]() Pięknie to zmalowałaś ![]() A numer lakieru to 59L z serii Lotus ![]()
#4547 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki, sprawdzę go. Miło, ze sie podoba, chociaż mogłam chyba jeszcze bardziej wyciągnąć czarnym ale pędzel mnei wkurzał wczoraj ![]() Idę się położyć na chilę i łyknąć aspirynkę- leje mi się z nosa jak z kranu i w dodatku to kręcenie w nosie pt.: "zaraz kichnę" nie opuszcza mojego nosa ani na chwilę, a nie chcę być chora na egzamin we wt. ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- No, cieszę się ![]()
![]() |
#4549 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Ale boska dziś pogoda!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a teraz pakowania rzeczy w starym M ciąg dalszy... ![]() Kosmetycznie spokój i cisza. Nie sądziłam, że to kiedyś powiem ![]()
![]() |
#4550 |
|
rzyrafko, śliczny makijaż, jestem pod wrażeniem.
![]() A ja dziś miałam taaaaki sen. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz biorę się za dalszą naukę na jutrzejszy test z notatek, których nawet nie potrafię przetłumaczyć. ![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Kochana Izuniu wszystkiego dobrego, żebyś miała jak najszybciej za sobą egzamin, żeby układało Ci się fantastyczne z TŻetem i żebyś odkryła jakieś fajne minerałki
![]() Przepraszam, że tak późno, ale jestem ledwo żywa po zjeździe, najchętniej poszłabym już spać.
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze też zawsze najładniej jets jak musze siedzieć w domu ![]() dasz radę ![]() ![]() ![]() No i cały czas czekam na podkład AD ![]() Druknę sobie przepis tiramisowy ![]()
![]() |
#4553 |
|
Oo, też miałam kiedyś błyszczyk-zawieszkę burżyjka.
![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Tę taką w kulce stroboskopowej jak HM? Fajny był?
#4555 |
|
Nie, taki zwykły, mniejsza wersja normalnie dostępnych błyszczyków.
![]()
![]() |
#4556 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pięknie! Czy to ten tusz taki świetny, czy Ty masz takie długie rzęsy? Ja mam tylko dolne takie, a górne ledwo widać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś wykorzystałam pogodę i byłam na dłuuugim spacerze ![]() ![]()
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
36 który będzie jutro.
Vibesko, ja uwielbiam nude look. Muszę się przyjrzeć blizej temu lakierowi. Rzyrafko, piękny ten Twój makijaż ![]() Współczuję kataru ![]() Poza tym muszę się wziąć ostro za naukę, bo ten tydzień sobie przebimbałam(a zawsze co zjazd sobie obiecuję, że będzie inaczej ![]()
![]() |
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oby na katarze się skończyło, ale wiem że on się będzie ciągnął teraz z 10 dni ![]() trzymaj się ciepło ![]()
![]() |
#4559 | ||
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Teraz mam taki karmel, miejscami widać blond pasemka. I pomyśleć, że jak farbowałam w wakacje to miałam czarne włosy na początku. ![]() Dziś go sobie pooglądam. ![]() Cytat:
![]() Wstałam dziś w dobrym nastroju, obudziło mnie piękne słońce. ![]() ![]() Rzyrafko, czy Ty masz/miałaś żel do mycia twarzy AA z tej serii Skóra pod kontrolą (czy jakoś tak)? Jak się sprawuje? No nic, lecę walnąć make up i zbieram się na uczelnię. Miłego dnia NK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Fuksjo mam nadzieję że bezboleśnie przeżyjesz ten dzień i że zakupy się udają
![]() Ja póki co zaszywam się w pracy a potem lecę do inglota, marzy mi sie jakiś fajny cień brzoskwiniowy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.