Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 20:06   #4531
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Mi się nawet do sklepu nie chce iść, ale to w sumie dobrze
Mi też nie, ale do pracy chodzić muszę, a tam sklepy dookoła. Tyle tylko, że nawet nie chce mi się specjalnie latać po galerii, a bywało, że z nudów przerwę tam spędzałam

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Mag wg. mnie te Laysy są na prawdę smaczne i chętnie kupiłabym kolejną paczkę. Ale u mnie na wsi pewnie ich nie ma
Do tej pory moimi ulubieńcami były Lorenz o smaku greckiej sałatki pakowane w taką kartonową tubę, ale też dawno ich u siebie nie widziałam.
Te Lorenz to raz jeden jedyny dorwałam, faktycznie dobre. Ale i tak wolę Pringlesy, ale niekoniecznie ich cena mi pasuje. Chociaż dzisiaj odkryłam, że poza promocją te nowe duże Laysy kosztują już 5zł, a nie 3zł, więc prędko nie kupię.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
I
Też myślę, że to jakieś przejściowe przesilenie. Oby przeszło jak najszybciej.
Czego Tobie i sobie życzę

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ooo i teraz by się przydał Gosh Azure właśnie ale mam nadzieję, że szczęśliwie jest już w drodze
Też mam taką nadzieję, chociaż póki co przesyłki nie widać, a i sprzedawca nic nie pisał. No ale nie wszyscy potwierdzają nadanie.

kochanie, wszystkiego najlepszego

Ależ jestem wypluta Wczoraj cały dzień w pracy, dziś powtórka z rozrywki i mam dość. Od połowy dnia tak mi się dłużyło, że aż się dziwię, że nie usnęłam z nudów. A teraz mam ochotę na jakiś odmóżdżacz i sobie zapodam Ugly Betty, zwłaszcza, że to II seria, której oglądanie w TV coś mi nie wyszło i w zasadzie może ze 2 odcinki widziałam.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 22:21   #4532
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Iza wszystkiego najlepszego!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 23:06   #4533
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
(Luskap, możesz dodać wódki, albo w ogóle zrezygnować z alkoholu - amaretto po prostu daje charakterystyczny aromat. Życzę smacznego)
Dzięki zrobiłam dziś i dodalam Napoleona. Bez alkoholu to nie byłby ten smak. Nie czuć żadnym koniakiem ani nic. Ciasto wyszło pyszne, tylko jest małe ale- nie wiem czy coś źle zrobiłam. Bo zrobiłam ten syrop z cukru pudru i wody- ugotował się ślicznie na piórka, ale potem jak go dodałam do piany, to zrobiło się takie wodniste. No i przez to krem jest zbyt rzadki. Co zrobić, żeby go bardziej "związać"? Wlożyłam do zamrażarki na jakieś pół godziny, żeby można było dobrze kroić i super smakowało- tak lodowo
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
To znaczy?
Iwo to skrót od imienia Iwon, dlatego nie odmienia się: nie ma Iwa, tylko prawidłowo: nie ma Iwona
Cytat:
Czyli jednak dobrze mi się zdawało, bo ludzie mówią z Bojką, daj coś Bojce a ja pękam ze śmiechu bo widzę bojkę na wodzie wtedy
też bym widziała
czekam też na kolejny Twój piękny makijaż.

my dziś poszliśmy ze znajomymi do pizzerii, wieczór bardzo udany. Ale wrąbaliśmy 3 pizze w 5 osób- bo najpierw wzięliśmy 2 średnie, ale były jakieś małe, to potem dobraliśmy 1 mega- prawie półmetrową, poprosiliśmy też o ostrą- tyle nam naładowali peperoni z pestkami i małych suszonych zabójców chili, które poodkładaliśmy, bo nie dało się ich przełknąć Potem kelnerka pytała, czy nam smakowała pizza, to powiedzieliśmy, ze dobra tylko malo ostra
Potem poszliśmy do drugiego klubu, ale był taki spęd i zadymione, ze zaraz wróciliśmy do domu.
obejrzę sobie teraz świeżo ściągnięty odcinek Majki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 23:19   #4534
emememsik
po prostu Em :)

Ale przecież jest imię "Iwo".

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

luskap, który odcinek Majki jest najnowszy?
Stary 2010-02-21, 00:42   #4535
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Iza ode mnie również życzenia wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń No i oczywiście obrony na 5.
Cytat:
Kochanie, ja Ci przede wszystkim życzę szybkiej obrony na 5, należy Ci się!
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Iza sto lat! Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, szczęścia, dużo miłości i 5 z obrony
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Iza spełnienia marzeń , zdrówka i czego tylko sobie zapragniesz
Cytat:
Wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Iza: Wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
kochanie, wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Iza wszystkiego najlepszego!
Ojejku Bardzo Wam dziękuję wszystkim i jeśli kogoś nie zacytowałam, to przepraszam i jeszcze bardziej dziękuję Obronę to mam chyba już na 30 a nie tylko 5 zaliczoną, jesli się te życzenia spełnią Ale nie zależy mi na ocenie z obrony, bo jednak najbardziej liczy się średnia z całych studiów - po prostu chciałabym mieć to już za sobą Jak już będę znała termin to poproszę o kciuki, bo wiem, że Wasze zawsze pomagają
Miałam baaardzo intensywny dzień, w dodatku jak wróciłam do domu... to czekało mnie przyjęcie-niespodzianka Bardzo miły dzień, nawet nie zauważyłam, że jestem starsza
Hosenko, Twój likier jest supeeeer! Dodałam 1/2 litra wódki, więc trochę mocny, ale też bardzo słodki, pycha Na szczęście został podany po torcie, więc zostało go jeszcze sporo do dalszej konsumpcji
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dzięki zrobiłam dziś i dodalam Napoleona. Bez alkoholu to nie byłby ten smak. Nie czuć żadnym koniakiem ani nic. Ciasto wyszło pyszne, tylko jest małe ale- nie wiem czy coś źle zrobiłam. Bo zrobiłam ten syrop z cukru pudru i wody- ugotował się ślicznie na piórka, ale potem jak go dodałam do piany, to zrobiło się takie wodniste. No i przez to krem jest zbyt rzadki. Co zrobić, żeby go bardziej "związać"? Wlożyłam do zamrażarki na jakieś pół godziny, żeby można było dobrze kroić i super smakowało- tak lodowo
Hm... A dodawałaś ten syrop do białek baaardzo wolno? Bo ja się zawsze boję, że się zetną, więc dodaję po łyżce na początku. No i potem bardzo długo miksuję. Jak już zrobiłaś tiramisu, to kremu nie zagęścisz, ale bardzo pomaga mu odstanie doby - większość płynu wtedy wchłaniają biszkopty Cieszę się jednak, że smakował mimo tego, że nie wyszedł idealnie

A ztm zrobiło mi dzisiaj prezent - wyłączyli z ruchu metro akurat na odcinku, który jest mi potrzebny niemal codziennie. Dobrze, że to tylko na weekend, ale zła byłam strasznie, że musiałam tłuc się autobusem - zamiast 15 minut straciłam prawie godzinę
Człowiek przyzwyczaja się do dobrego i potem się dziwi, że musi czekać na autobus 10 minut
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 07:30   #4536
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Iza ja też dołączam się do zyczeń
Wszystkiego najlepszego, przede wszystim żebyś zdrowa była, szcześliwa i spełniona, żeby wszystkie Twoje plany się zrealizowały
I uśmiechu na codzień całe mnóstwo, sto lat

Fuksjoo,jeśli sie uda i jesli te cienie bedą to postaram się fotki cyknąć, tylko nie wiem jak zareagują baby z Inglo
Jutro Ci doniosę wieści z linii frontu
Przykro mi że masz smutny humor.

Ja od zeszłego tygodnia - od kiedy tyle złych wiadomości sie sypnęło zaczęłam doceniać jak życie jest kruche i już staram się nie dołować ....

Obudzio mnie cudowne wręcz słońce, bosko jest na dworze
Stary 2010-02-21, 08:05   #4537
isa666
Zakorzenienie

U mnie też dziś ładna pogoda, słoneczko wychodzi Za oknem jakiś ptaszek śpiewa aż powoli zaczynam czuć wiosnę

Mag ja też uwielbiam Pringelsy, ale nie wiem czy można je gdzieś jeszcze dostać?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 08:17   #4538
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Iza ja też dołączam się do zyczeń
Wszystkiego najlepszego, przede wszystim żebyś zdrowa była, szcześliwa i spełniona, żeby wszystkie Twoje plany się zrealizowały
I uśmiechu na codzień całe mnóstwo, sto lat
Bardzo Ci kochana dziękuję

Cytat:

U mnie też dziś ładna pogoda, słoneczko wychodzi Za oknem jakiś ptaszek śpiewa aż powoli zaczynam czuć wiosnę

Mag ja też uwielbiam Pringelsy, ale nie wiem czy można je gdzieś jeszcze dostać?
Jak miło się to czyta
A pringelsy ja widziałam ostatnio w Leclercu, są czasem w sklepach. Tylko, tak jak Magji, szkoda mi na nie pieniędzy. No i ostatnio staram się nie jeść chipsów

Tak jak pisałam, nie chce mi się nic kosmetycznego, ale nie martwię się. Na pewno mi przejdzie Zużywanie idzie mi tak dobrze, że nie chcę tego popsuć Zużyłam 13 kosmetyków w tym miesiącu! I to przy liczeniu, że 4 próbki/miniaturki to jeden kosmetyk. W marcu muszę kupić sobie nagrodę

Stary 2010-02-21, 10:05   #4539
Hosenka*
Zakorzenienie

Kochanie - wczoraj mój tata stwierdził, że słaby ten likier i do połowy butelki jaka została, dolał 2 kieliszki.
Początkowo nie wiedziałam, że z tych składników wyjdzie ponad litr likieru.

Pringlesy są np. w Realu. Nie lubie ich Wolę Laysy albo X-cuty - obowiązkowo solone, najlepsze! Szkoda, ze nie produkują już Rufflesów

Luty zapowiada się całkiem udany pod względem zakupów kosmetycznych - przybyło mi tylko 8 kosmetyków, w tym 2 z akcji wizażowych

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-21 o 10:24
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:18   #4540
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
A ztm zrobiło mi dzisiaj prezent - wyłączyli z ruchu metro akurat na odcinku, który jest mi potrzebny niemal codziennie. Dobrze, że to tylko na weekend, ale zła byłam strasznie, że musiałam tłuc się autobusem - zamiast 15 minut straciłam prawie godzinę
Człowiek przyzwyczaja się do dobrego i potem się dziwi, że musi czekać na autobus 10 minut
Co prawda to prawda. W Krakowie wszędzie jeździłam tramwajem czy autobusem, na który czekało się góra 10min, a tutaj czasem przez godzinę nic nie jedzie No ale jak mus to mus, przynajmniej sobie kondycję można wyrobić latając wszędzie na piechotkę. Tyle że z drugiej strony, teraz, jak mam problemy z kolanami, chyba przydałoby się autko sobie sprawić, żeby je trochę oszczędzać. Ale że póki co nie mam za co, to tylko pomysł do zrealizowania w bliżej nieokreślonej przyszłości.

Cytat:

U mnie w Tesco są 2 smaki. A jeszcze w ubiegłe wakacje było ich ze 4 co najmniej...

Cytat:
A pringelsy ja widziałam ostatnio w Leclercu, są czasem w sklepach. Tylko, tak jak Magji, szkoda mi na nie pieniędzy. No i ostatnio staram się nie jeść chipsów
Ja ogólnie chipsów można powiedzieć nie jadam, bo rzadko sama kupuję, moooże raz na pół roku. Jak mnie ktoś poczęstuje czy TŻ kupi, to zjem. Sama dla siebie kupowałam ostatnio właśnie w wakacje, jak były promocje na Pringlesy

Cytat:
Tak jak pisałam, nie chce mi się nic kosmetycznego, ale nie martwię się. Na pewno mi przejdzie Zużywanie idzie mi tak dobrze, że nie chcę tego popsuć Zużyłam 13 kosmetyków w tym miesiącu! I to przy liczeniu, że 4 próbki/miniaturki to jeden kosmetyk. W marcu muszę kupić sobie nagrodę
U mnie też zużywanie idzie zadziwiająco dobrze, a jedyne zbędne zakupy kosmetyczne, które poczyniłam, to kolorówka - cienie Gosh i błyszczyki Les Nudes + bezbarwna konturówka z Bourjois - oba razem z rzyrafką Z pielęgnacji same niezbędniki, bo balsam do ciała, krem pod oczy, żel pod prysznic i do golenia, no i osobno normalny żel do golenia, bo jednak na dłuższą metę tamten się tak dobrze nie spisuje w newralgicznych miejscach
Wracając do zużywania w tej chwili mam na liczniku:
- 10 zużytych pełnowymiarowych kosmetyków, w tym 1 z kolorówki
- 1 oddany
- 2 wyrzucone do kosza, bo się z lekka przeterminowały
- zużyte 3 saszetki i 1 miniaturka
Dziś na pewno wymęczę w końcu żel pod prysznic Indian Spice Luksji i krem do rąk Oriflame, a do końca miesiąca jeszcze powinny zejść: tonik, Superbalm, mleczko do demakijażu oczu i może jeszcze krem do twarzy i krem do stóp. Bardzo mnie to cieszy, bo oczywiście żadnej z tych rzeczy dokupować nie muszę, zapasik mam

U mnie też czuć wiosnę, aż otworzyłam okno i się napawam tą aurą Szkoda tylko, że pospacerować nie mogę, a jak pojadę po obiedzie do TŻ to już tak ładnie nie będzie. No ale najważniejsze, że powoli wiosna idzie Teraz jak mam zakaz jeżdżenia na nartach zima już mi do niczego nie potrzebna, wystarczająco się na nią napatrzyłam ostatnimi czasy, więc i oczy widokiem nasyciłam.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2010-02-21 o 10:29
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:56   #4541
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Fuksjoo,jeśli sie uda i jesli te cienie bedą to postaram się fotki cyknąć, tylko nie wiem jak zareagują baby z Inglo
Jutro Ci doniosę wieści z linii frontu
Przykro mi że masz smutny humor.
Aż tak nie musisz się poświęcać z tymi fotkami. Najbardziej zależałoby mi na stonowanych kolorach (brązy, szarości, ewentualnie czerń i granat), więc byłabym nieziemsko wdzięczna gdybyś poprostu zobaczyła czy takie tam są czy nie.

Faktycznie dziś taaakie piękne słońce i bardzo ciepło. Aż lepiej się robi na duchu.
Spotykam się wieczorem z TŻem, więc pewnie poprawi mi się trochę nastrój.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 10:59   #4542
isa666
Zakorzenienie

Kurczę to muszę Pringelsów poszukać, bo to najlepsze chipsy jakie jadłam

Pomalowałam sobie właśnie pazurki pomarańczowym Goshem. Niech ta wiosna szybko przyjdzie, bo wtedy znów będę mogła malować pazurki. Całą zimę mi się rozdwajały a lakiery odpryskiwały od ciągłego noszenia rąk w kieszeniach i rękawiczek
Stary 2010-02-21, 11:41   #4543
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Fuksjo mam nadzieję że wieczór się uda

Ja wczoraj pomalowałam aznokcie tym Manhattanem i kolor jest obłędny, lakier jest gesty kremowy i maluje się nim bardzo wygodnie, no a kolorek śliczny, pasuje do spranych barw do paseli które jak wodać w zapowiedziach królują tej wiosny
Choć ja tam w zasadzie na modę nie patrzę to podoba mi się taki nude look

Za tydzień idę do fryzjera, pofarbować odrosty i odświeżyć fryzurę.
Obcinać nie będę, mam już lekko za ramiona, dzielnie zapuszczam
Stary 2010-02-21, 13:02   #4544
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
też bym widziała
czekam też na kolejny Twój piękny makijaż.
Na koncercie bawiłam się świetnie, właśnie z Bojkiem i P.
Makijażu bym się czepiała, ale co tam i tak było ciemno ostatnia fotka zrobiona po przyjściu, czyli po ok 7,5 godzinie od wykonania- żeby nie było, że tak chwalę bazę Inglota bez dowodu- kreski w załamaniach ciut większe niż na fotce
Powiedz fuksjo, cyz tak sobei go wyobrażałaś czy zupełnie inaczej? morski wyszedł mało morski, wiem ale lepszego na tę chwilę nie mam i złotoko zdecydowałam sie dać białe do tego. A granacik RE (zakładam, ż ena nim ci najbardziej zależało ) jest nałożony na czerń tylko we fragmencie- solo też bardzo intensywny. Mogłam użyć nowego UD ale się bałam bo go nie znam
Cytat:
U mnie sa normalnei nawet w osiedlowych niektórych a w Almie w Kazimierzu często są wyprzedaże małych paczuszek za ok 2,99 zł
Cytat:
Luty zapowiada się całkiem udany pod względem zakupów kosmetycznych - przybyło mi tylko 8 kosmetyków, w tym 2 z akcji wizażowych
U mnie bilans taki -13/+15 nie licząc tego co w drodze
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ja ogólnie chipsów można powiedzieć nie jadam, bo rzadko sama kupuję, moooże raz na pół roku. Jak mnie ktoś poczęstuje czy TŻ kupi, to zjem. Sama dla siebie kupowałam ostatnio właśnie w wakacje, jak były promocje na Pringlesy

Teraz jak mam zakaz jeżdżenia na nartach zima już mi do niczego nie potrzebna, wystarczająco się na nią napatrzyłam ostatnimi czasy, więc i oczy widokiem nasyciłam.
Ja się staram nie jeść chociaż mama często kupuje. Ale postanowiłam sobei że spożywac będe tylko Naturalsy Lorenza, czarne Chio i Chipsletten sałatka greska i ew. Fromage No i nowości oczywiście ale to jednorazowo raczej

A ja bym jeszcze się na deskę przejechała, ale TŻ też ma problemy z kolanem, znajomych jakoś nie udało się zebrać i tak się rozlazło to
Cytat:
Ja wczoraj pomalowałam aznokcie tym Manhattanem i kolor jest obłędny, lakier jest gesty kremowy i maluje się nim bardzo wygodnie, no a kolorek śliczny, pasuje do spranych barw do paseli które jak wodać w zapowiedziach królują tej wiosny

Za tydzień idę do fryzjera, pofarbować odrosty i odświeżyć fryzurę.
Obcinać nie będę, mam już lekko za ramiona, dzielnie zapuszczam
A jaki ot nr jest?

A ja myślę o pofarbowaniu na jasny blond, chyba jednak najlepiej mi w takim naturalnym posłonecznym kolorze, tylko ciekawe co mi teraz wyjdzie na tych rudych refleksach Ale to i tak problem koncowo-marcowy.

I rozwaliłam sobie ukochaną kopertówkę-sport imprezową wczoraj

Yyy, fotek zapomniałam

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2010-02-21 o 13:18 Powód: skleroza nie boli :-p
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 13:22   #4545
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko ślicznie Ci wyszedł ten makijaż A jakie masz rzęsy
Dzięki za info o Pringelsach, w Almie sto lat nie byłam.
Stary 2010-02-21, 13:52   #4546
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Rzyrafko
Pięknie to zmalowałaś
A numer lakieru to 59L z serii Lotus
Stary 2010-02-21, 14:51   #4547
fuksjaa

Cytat:
Rzyrafko
Pięknie to zmalowałaś
Rzyrafko, pięknie Ci to wyszło.
Jestem usatysfakcjonowana.

Zużyłam przed chwilą maskę Gloria i odżywkę w spray'u Gliss Kur. Szykują się kosmetyczne zakupy.
Stary 2010-02-21, 14:54   #4548
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko ślicznie Ci wyszedł ten makijaż A jakie masz rzęsy
Dzięki za info o Pringelsach, w Almie sto lat nie byłam.
Jakbym spotkała tę promo to dam znać
Cytat:
Rzyrafko
Pięknie to zmalowałaś
dzięki, sprawdzę go.

Miło, ze sie podoba, chociaż mogłam chyba jeszcze bardziej wyciągnąć czarnym ale pędzel mnei wkurzał wczoraj

Idę się położyć na chilę i łyknąć aspirynkę- leje mi się z nosa jak z kranu i w dodatku to kręcenie w nosie pt.: "zaraz kichnę" nie opuszcza mojego nosa ani na chwilę, a nie chcę być chora na egzamin we wt.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

No, cieszę się
Stary 2010-02-21, 15:39   #4549
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Ale boska dziś pogoda! Mam zaganiany dzień, ale za to baardzo udany nadal szalejemy z wykańczaniem mieszkania Wreszcie udało mi się dorwać listwy do drzwi i lampę na przedpokój Nawet nie sądziłam, że takie zakupy dają taką frajdę wczoraj chyba z godzinę bawiłam się nowym koszem na śmieci do łazienki (bo ma taki pedał do podnoszenia klapki) .

No a teraz pakowania rzeczy w starym M ciąg dalszy...

Kosmetycznie spokój i cisza. Nie sądziłam, że to kiedyś powiem

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 15:43   #4550
emememsik

rzyrafko, śliczny makijaż, jestem pod wrażeniem.

A ja dziś miałam taaaaki sen. Taki sen, że do tej pory mam banana na twarzy. Wstałam o 13 pogadałam z TŻ na skype i stwierdziłam, że to świetny moment na spacer. Pochodziłam tu i tam (mieszkam na obrzeżach, więc dziwne rzeczy można tu znaleźć ), oglądnęłam kawałek meczu piłki nożnej na jakimś boisku, ugrzęzłam w błocie w niewielkim lasku i usatysfakcjonowana wróciłam do domu.

A teraz biorę się za dalszą naukę na jutrzejszy test z notatek, których nawet nie potrafię przetłumaczyć.
Stary 2010-02-21, 19:13   #4551
Estella
Zakorzenienie

Kochana Izuniu wszystkiego dobrego, żebyś miała jak najszybciej za sobą egzamin, żeby układało Ci się fantastyczne z TŻetem i żebyś odkryła jakieś fajne minerałki

Przepraszam, że tak późno, ale jestem ledwo żywa po zjeździe, najchętniej poszłabym już spać.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 20:20   #4552
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko, śliczny makijaż, jestem pod wrażeniem.

A ja dziś miałam taaaaki sen. Taki sen, że do tej pory mam banana na twarzy. Wstałam o 13 pogadałam z TŻ na skype i stwierdziłam, że to świetny moment na spacer. Pochodziłam tu i tam (mieszkam na obrzeżach, więc dziwne rzeczy można tu znaleźć ), oglądnęłam kawałek meczu piłki nożnej na jakimś boisku, ugrzęzłam w błocie w niewielkim lasku i usatysfakcjonowana wróciłam do domu.

A teraz biorę się za dalszą naukę na jutrzejszy test z notatek, których nawet nie potrafię przetłumaczyć.
dzięki

ze też zawsze najładniej jets jak musze siedzieć w domu

dasz radę Ja się zdrzemnęłam trochę, z nosa nadal leci. Zapłaciłam za burżuje MagJowe i moje- dla siebie kliknęłam tylko bezbarwną konturówkę za 4 zł i błyszczyk-zawieszkę za 12 - moż ejuż na wtorek/środę dojdą
No i cały czas czekam na podkład AD

Druknę sobie przepis tiramisowy
Stary 2010-02-21, 20:38   #4553
emememsik

Oo, też miałam kiedyś błyszczyk-zawieszkę burżyjka.
Stary 2010-02-21, 21:17   #4554
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, też miałam kiedyś błyszczyk-zawieszkę burżyjka.
Tę taką w kulce stroboskopowej jak HM? Fajny był?
Stary 2010-02-21, 21:27   #4555
emememsik

Nie, taki zwykły, mniejsza wersja normalnie dostępnych błyszczyków.
Stary 2010-02-21, 22:05   #4556
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochanie - wczoraj mój tata stwierdził, że słaby ten likier i do połowy butelki jaka została, dolał 2 kieliszki.
Początkowo nie wiedziałam, że z tych składników wyjdzie ponad litr likieru.
Ja też się nie spodziewałam, że aż tyle tego wyjdzie. A tylko mi się wydawał mocny, reszta stwierdziła, że strasznie słodki Dla mnie pyszny, dziękuję za przepis

Cytat:
Yyy, fotek zapomniałam
Pięknie! Czy to ten tusz taki świetny, czy Ty masz takie długie rzęsy? Ja mam tylko dolne takie, a górne ledwo widać
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kosmetycznie spokój i cisza. Nie sądziłam, że to kiedyś powiem
Po przeprowadzce sobie odbijesz
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Kochana Izuniu wszystkiego dobrego, żebyś miała jak najszybciej za sobą egzamin, żeby układało Ci się fantastyczne z TŻetem i żebyś odkryła jakieś fajne minerałki

Przepraszam, że tak późno, ale jestem ledwo żywa po zjeździe, najchętniej poszłabym już spać.
Biedna Bardzo Cię dziękuję za życzenia Stron mineralnych staram się unikać... dopóki nie skończę kilku próbek Ale kusiii tyle rzeczy - ciągle coś nowego, nie wiem, jak się z tego wyplątać

Ja dziś wykorzystałam pogodę i byłam na dłuuugim spacerze Nie było zbyt ciepło, ale i tak przyjemnie jak świeci Słońce

Stary 2010-02-21, 22:10   #4557
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:

luskap, który odcinek Majki jest najnowszy?
36 który będzie jutro.

Vibesko,
ja uwielbiam nude look. Muszę się przyjrzeć blizej temu lakierowi.

Rzyrafko, piękny ten Twój makijaż i faktycznie świetnie się utrzymał na tej bazie.
Współczuję kataru ja też dziś byłam nie do życia, strasznie kaszlę i od tego wszystkiego głowa mi pęka. Wypiłam właśnie Theraflu, zazwyczaj mi to pomaga. ale chyba nie tym razem, bo patrząc na moje migdałki to mam anginę ropną. A jutro mam tyle spraw do załatwienia na mieście!
Poza tym muszę się wziąć ostro za naukę, bo ten tydzień sobie przebimbałam(a zawsze co zjazd sobie obiecuję, że będzie inaczej
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 22:34   #4558
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie! Czy to ten tusz taki świetny, czy Ty masz takie długie rzęsy? Ja mam tylko dolne takie, a górne ledwo widać
Moje są marniutkie a tym razem użyłam Volume Diva jedną warstwę (grzałam go na kaloryferze otwartego zeby szybciej zgęstniał a tu nic ) bo super rozczesuje i na to nababrałam telescopica Explosion (poczuciłam tym razem Armaniego, bo mi się zdawało, ze szary będzie za mdły ) jego też bardzo lubię, bo można maziać i maziać aż do pożądanego efektu tym buzdyganem a on nie grudkuje się i nie robi owadzich nóżek
Cytat:
Rzyrafko, piękny ten Twój makijaż i faktycznie świetnie się utrzymał na tej bazie.
Współczuję kataru ja też dziś byłam nie do życia, strasznie kaszlę i od tego wszystkiego głowa mi pęka.

Oby na katarze się skończyło, ale wiem że on się będzie ciągnął teraz z 10 dni
trzymaj się ciepło
Stary 2010-02-22, 08:20   #4559
fuksjaa

Dzień dobry.
Cytat:
A ja myślę o pofarbowaniu na jasny blond, chyba jednak najlepiej mi w takim naturalnym posłonecznym kolorze, tylko ciekawe co mi teraz wyjdzie na tych rudych refleksach Ale to i tak problem koncowo-marcowy.
A ja bym chciała zrobić sobie taki ciemny blond, słoneczny i ciepły. No ale to byłaby chyba zbyt wielka zmiana i szok dla moich włosów, więc powolutku wybieram coraz jaśniejsze farby i delikatnie rozjaśniam.
Teraz mam taki karmel, miejscami widać blond pasemka. I pomyśleć, że jak farbowałam w wakacje to miałam czarne włosy na początku. Strasznie staro wtedy wyglądałam.
Cytat:
Dziś go sobie pooglądam.
Cytat:
Vibesko, ja uwielbiam nude look. Muszę się przyjrzeć blizej temu lakierowi.
Ja teeż! Kocham takie naturalne kolory zarówno na pazurkach, jak i w makiajżu.

Wstałam dziś w dobrym nastroju, obudziło mnie piękne słońce. Wczorajszy wieczór z TŻem też bardzo mi pomógł i jakoś mi tak dobrze teraz. Mam nadzieję, że dzień do końca będzie pozytywny, mimo że mam zajęcia z tym okropnym facetem. Jeżeli po seminarium będzie mi się chciało, to pójdę do Rossmanna bo chcę sobie kupić pomadkę Manhattan i może ten lakier, który kupiła Vibeska. Mam ochotę na nowy krem, ale nie jest mi w tym momencie niezbędny.

Rzyrafko, czy Ty masz/miałaś żel do mycia twarzy AA z tej serii Skóra pod kontrolą (czy jakoś tak)? Jak się sprawuje?

No nic, lecę walnąć make up i zbieram się na uczelnię.
Miłego dnia NK
Stary 2010-02-22, 09:08   #4560
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Fuksjo mam nadzieję że bezboleśnie przeżyjesz ten dzień i że zakupy się udają
Ja póki co zaszywam się w pracy a potem lecę do inglota, marzy mi sie jakiś fajny cień brzoskwiniowy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości