Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 19:54   #4531
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
No tylko mnie fasolki nie kochają skoro nie chcą u mnie się zadomowić
Dobry wieczór Kochana
nie tylko Ciebie nie kochają, bo mnie widocznie też nie... ale idę zaraz kąpu, kąpu... i...
no to miłego weekendu

Pamiętajcie... nie można się poddawać!

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 19:59   #4532
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzieki kochana
tylko nie moge teraz listy znalezc
a ty rybo sie kuruj!!! teraz to lepiej nie ryzykowa z chorobskiem...
wejdź na pierwszą stronę i tam w pierwszym poście Carol jest link do listy
no ja to się kuruję, biorę na gardło cholinex, misio kupił mi gripex i mam jeszcze na kaszel coś na "a". i mleczko z miodem wczoraj piłam ale dziś chyba nie przełknę bo jak tylko piję coś gorącego albo ciepłego to boli jeszcze gorzej i jest mi niedobrze

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Kochana
nie tylko Ciebie nie kochają, bo mnie widocznie też nie... ale idę zaraz kąpu, kąpu... i...
no to miłego weekendu

Pamiętajcie... nie można się poddawać!
w takim razie stosunkowo udanej nocy życzę

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:06   #4533
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
wejdź na pierwszą stronę i tam w pierwszym poście Carol jest link do listy
no ja to się kuruję, biorę na gardło cholinex, misio kupił mi gripex i mam jeszcze na kaszel coś na "a". i mleczko z miodem wczoraj piłam ale dziś chyba nie przełknę bo jak tylko piję coś gorącego albo ciepłego to boli jeszcze gorzej i jest mi niedobrze

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

w takim razie stosunkowo udanej nocy życzę
jeszce az dziekuje kochana
ale mam smaka na jajko w majonezie ide sobie ugotowac
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:10   #4534
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
jeszce az dziekuje kochana
ale mam smaka na jajko w majonezie ide sobie ugotowac
o matko, mi też smaka narobiłaśale ja już po jedzonku więc nic więcej nie zmieszczę w siebie męża zmolestowałam o chleb smażony w jajku

♥37/40♥
Stary 2009-11-27, 21:07   #4535
Carol77
Zakorzenienie

Motylku kuruj się kotuś!!!!!!!!!!
Ale mi smaka narobiłyście, a ja zupkę jarzynowa z chlebkiem zjadłam, ale jeszcze coś wszamam na razie nic nie przytyłam więc moge jeść

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Zmykam spać kotki, buziaczki, jutro pewnie mnie nie będzie, takze do niedzieli i nie piszcie za wiele bo jeszcze nie założyłam III częscipapa słodkich snów!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:08   #4536
anulawl
Przyczajenie

Chyba faktycznie zacznę się po cichutku cieszyć Poleciałam po następny test (Bobotest) i druga krecha wyszła jeszcze wyraźniejsza od poprzednich... W pon lecę na badania.

A tak poza tym to Wasz wątek śledzę już od dłuższego czasu... i trzymam mocno kciuki , żeby Wam się udało!!!!!
anulawl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:27   #4537
magdusia33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulawl Pokaż wiadomość
Chyba faktycznie zacznę się po cichutku cieszyć Poleciałam po następny test (Bobotest) i druga krecha wyszła jeszcze wyraźniejsza od poprzednich... W pon lecę na badania.

A tak poza tym to Wasz wątek śledzę już od dłuższego czasu... i trzymam mocno kciuki , żeby Wam się udało!!!!!

moje gratulacje jak tyle testów pozytywnych to nie może być inaczej

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

mnie coś dzisiaj jajnik boli raz jeden raz drugi i ciągle mam doła mój mąż ma dzisiaj imprezkę służbową a ja siedzę sama w domku i beczę już sama siebie mam dosyć
magdusia33 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 21:27   #4538
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdusia33 Pokaż wiadomość
ja na razie też nikomu nic nie mówiłam chcę poczekać do wizyty u lekarza chociaż bardzo mnie korci

Niestety u mnie sie niesprawdza pokazuje ze powinnam miec chlopca a mam coreczke niestety dziewczynki(chodzi mi o ten chinski kalendarz

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png

Edytowane przez niunia1401
Czas edycji: 2009-11-27 o 21:39
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 22:25   #4539
anula_81
Zakorzenienie

ja sie tylko witam na dobranoc, bo dopiero wrocilismy odznajomych, plus cale 3 dni kursow i jestem wykonczona! Dzisiaj caly dzien meczyla mnie zgaga i nic nie moglam zjesc, poza tym chyba ok, ale spac musze sc bo mi sie oczka zamykaja, obiecuje was jutro nadrobic, mam nadzieje, ze wszytskie czujecie sie dobzre i ciagle o mnie pamietacie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 07:07   #4540
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:

w takim razie teraz już głośne i wyraźne GRATULACJE a dlaczego wcześniej nie chciałaś do nas dołączyć??? tu jest fajnie nawet jak się jeszcze w ciąży nie jest
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Ale mi smaka narobiłyście, a ja zupkę jarzynowa z chlebkiem zjadłam, ale jeszcze coś wszamam na razie nic nie przytyłam więc moge jeść

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Zmykam spać kotki, buziaczki, jutro pewnie mnie nie będzie, takze do niedzieli i nie piszcie za wiele bo jeszcze nie założyłam III częscipapa słodkich snów!!
oj kochana ja się kuruję ale nie wiem co jeszcze mogę wziąć... zresztą doła mam totalnego z powodu pewnie spisanego na straty cyklu przez te choróbsko wstrętne a tak się cieszyłam na ten cykl i nowe szanse
Cytat:
moje gratulacje jak tyle testów pozytywnych to nie może być inaczej

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

mnie coś dzisiaj jajnik boli raz jeden raz drugi i ciągle mam doła mój mąż ma dzisiaj imprezkę służbową a ja siedzę sama w domku i beczę już sama siebie mam dosyć
kochana nie martw się, co ma być to będzie a wierzę, że będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja sie tylko witam na dobranoc, bo dopiero wrocilismy odznajomych, plus cale 3 dni kursow i jestem wykonczona! Dzisiaj caly dzien meczyla mnie zgaga i nic nie moglam zjesc, poza tym chyba ok, ale spac musze sc bo mi sie oczka zamykaja, obiecuje was jutro nadrobic, mam nadzieje, ze wszytskie czujecie sie dobzre i ciagle o mnie pamietacie
pamiętamy, pamiętamy odpocznij sobie trochę po tych kursach i wracaj do nas szybkowypoczęta i zadowolona

a ja witam się ze wszystkimi z samego rana, niestety taka przeziębiona muszę się już zacząć zbierać do pracy a tak mi się nie chce w nocy budziłam się co chwila bo mnie tak gardło bolało, że szok dobrze, że to tylko do 14 dzisiaj ale i tak za długo jeśli brać pod uwagę mój stan powinnam nie iść bo pracuję (dorabiam) w sklepie i będę zarażać innych ale niestety nie ma mnie kto zastąpić (sama w sumie jestem na zastępstwie) więc lipa straszna ale przynajmniej te parę groszy wpadnie i będzie na leki niestety... dziewczynki powiedzcie mi jak to jest w ogóle z tą owulką w czasie choroby bo jeśli teraz się nie uda to następna szansa będzie dopiero pod koniec grudnia a to już będzie prawie nowy rok a ja tak bardzo liczyłam jeszcze na ten... czy wszystko w tym miesiącu przez to stracone??? bo i tempka nic nie da bo jestem przeziębiona i czy będzie ten śluz płodny? czy lekarstwa nie przeszkodzą w niczym??? a ja dojdzie do zapłodnienia a ja jeszcze będę chora to czy mogę brać na początku leki??? a jeśli tak to kiedy powinnam je odstawić biorąc pod uwagę, że może to zaszkodzić fasolce. Owulkę teoretycznie powinnam mieć tak między 28 a 02 ale nie wiem czy mi się wszystko nie poprzestawia, mam jeszcze jeden test owulacyjny ale boję się go zmarnować bo jajnik już nie boli i śluzu jeszcze nie było...

♥37/40♥
Stary 2009-11-28, 10:04   #4541
cate_
Zadomowienie

Cytat:

Gratuluję
Cytat:

Uroki ciąży, nic się nie przejmuj, ja już 3 miesiąc płaczę jak tylko ktoś mi coś powie na przekór a nigdy tak wcześniej nie miałam. Będzie dobrze
Cytat:
a ja witam się ze wszystkimi z samego rana, niestety taka przeziębiona muszę się już zacząć zbierać do pracy a tak mi się nie chce w nocy budziłam się co chwila bo mnie tak gardło bolało, że szok dobrze, że to tylko do 14 dzisiaj ale i tak za długo jeśli brać pod uwagę mój stan powinnam nie iść bo pracuję (dorabiam) w sklepie i będę zarażać innych ale niestety nie ma mnie kto zastąpić (sama w sumie jestem na zastępstwie) więc lipa straszna ale przynajmniej te parę groszy wpadnie i będzie na leki niestety... dziewczynki powiedzcie mi jak to jest w ogóle z tą owulką w czasie choroby bo jeśli teraz się nie uda to następna szansa będzie dopiero pod koniec grudnia a to już będzie prawie nowy rok a ja tak bardzo liczyłam jeszcze na ten... czy wszystko w tym miesiącu przez to stracone??? bo i tempka nic nie da bo jestem przeziębiona i czy będzie ten śluz płodny? czy lekarstwa nie przeszkodzą w niczym??? a ja dojdzie do zapłodnienia a ja jeszcze będę chora to czy mogę brać na początku leki??? a jeśli tak to kiedy powinnam je odstawić biorąc pod uwagę, że może to zaszkodzić fasolce. Owulkę teoretycznie powinnam mieć tak między 28 a 02 ale nie wiem czy mi się wszystko nie poprzestawia, mam jeszcze jeden test owulacyjny ale boję się go zmarnować bo jajnik już nie boli i śluzu jeszcze nie było...
Ja myślę, że nic straconego jeśli tylko cykl Ci się nie przesunie, ja nawet jeśli byłam chora to @ pojawiała się co do dnia więc u Ciebie może być tak samo. Jedno wyjście, codziennie Tż ciągniesz do łóżka i wykorzystujesz Nie martw się a na pewno się uda
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-28, 10:35   #4542
andzia121776
Przyczajenie

Witam was kochane Niestety w nocy przylazła wredna @, więc znowu nici, ale jakoś szczególnie nie rozpaczam, już wczoraj wiedziałam, że nici z fasolki. na dodatek jestem przeziębiona, strasznie boli gardło, mam nadzieję, że nie rozwinie się za bardzo choróbsko. Także dziewczynki czas na nowe staranka I znów pełna nadziei na nastepny miesiąc
andzia121776 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 14:10   #4543
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Gratuluję

Uroki ciąży, nic się nie przejmuj, ja już 3 miesiąc płaczę jak tylko ktoś mi coś powie na przekór a nigdy tak wcześniej nie miałam. Będzie dobrze

Ja myślę, że nic straconego jeśli tylko cykl Ci się nie przesunie, ja nawet jeśli byłam chora to @ pojawiała się co do dnia więc u Ciebie może być tak samo. Jedno wyjście, codziennie Tż ciągniesz do łóżka i wykorzystujesz Nie martw się a na pewno się uda
dziękuję mam nadzieję, że masz racje. Staram się zaciągać tż do łóżeczka jak tylko się da, nieraz naprawdę codziennie ale nie wiem czy to coś da bo słyszałam, że żeby jego żołnierzyki były silne to należy tak mniej więcej co dwa dni się przytulać a ja się boję, że przegapimy owulkę
Cytat:
Napisane przez andzia121776 Pokaż wiadomość
Witam was kochane Niestety w nocy przylazła wredna @, więc znowu nici, ale jakoś szczególnie nie rozpaczam, już wczoraj wiedziałam, że nici z fasolki. na dodatek jestem przeziębiona, strasznie boli gardło, mam nadzieję, że nie rozwinie się za bardzo choróbsko. Także dziewczynki czas na nowe staranka I znów pełna nadziei na nastepny miesiąc
a ty się kochana kuruj bo u mnie też się od gardła zaczęło a teraz przeziębiona na całego jestem... mam nadzieję tylko, że grypa nie ominie... bo ogólnie czuję się nieźle tylko te gardło i kaszel i nieraz w kościach połamie ale gorączki nie ma i łepek tez na razie tylko wieczorami zaboli... no a @ się nie martw, tak jak napisałaś, w następnym miesiącu kolejne stranka a nie bez przyjemności to jest przecież

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

dziewczynki a co tu taka cisza???? jak nigdy normalnie aż tak dziwnie i smutno mi tu samej

♥37/40♥
Stary 2009-11-28, 14:32   #4544
cate_
Zadomowienie

Cytat:

dziewczynki a co tu taka cisza???? jak nigdy normalnie aż tak dziwnie i smutno mi tu samej
Ja właśnie skończyłam sprzątanie, Tż na mnie krzyczy że mam odpoczywać ale ile można leżeć
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 14:42   #4545
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Ja właśnie skończyłam sprzątanie, Tż na mnie krzyczy że mam odpoczywać ale ile można leżeć
no po sprzątaniu odpoczynek ci się należy ja to nie mam siły dziś sprzątać bo wróciłam z pracy padnięta...

♥37/40♥
Stary 2009-11-28, 14:49   #4546
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Witajcie Laseczki!
Tak mnie dziś głowa boli, że nie jestem wstanie skupić się na niczym
Cytat:
heh no ale ja to z objawów tak wnioskuję, chyba, że nasza Panna się tak nakręciła, że faktycznie to wszystko sobie wmówiła ale szczerze w to wątpię i mam nadzieję, że to jednak objawy na fasolkę

kochane moje (Pepus i olbka) ja też jeszcze nie mam swojej fasoleczki i już się nie mogę jej doczekać ale spokojnie, wszystko po kolei teraz czas na staranka a później czas na dzieciaczki oczywiście życzę nam wszystkim tego błogosławionego stanu jak najszybciej
Ja to zawiesiłam staranka i dobrze zrobiłam, chociaż ostatnio pomyślałam " qrcze jajeczko się marnuje"

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 15:02   #4547
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Laseczki!
Tak mnie dziś głowa boli, że nie jestem wstanie skupić się na niczym

Ja to zawiesiłam staranka i dobrze zrobiłam, chociaż ostatnio pomyślałam " qrcze jajeczko się marnuje"
udana jesteś ale fakt, jajo się marnuje

♥37/40♥
Stary 2009-11-28, 15:10   #4548
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
udana jesteś ale fakt, jajo się marnuje
No wiesz starania zawieszone, ale ja nadal mierzę temperaturę i robię obliczenia. Z tego wychodzi, że dziś bądź jutro będzie owu i jajeczko na zmarnowanie leci. Nawet nie mam ochoty na przytulanki przez tą migrenę.

Stary 2009-11-28, 15:28   #4549
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz starania zawieszone, ale ja nadal mierzę temperaturę i robię obliczenia. Z tego wychodzi, że dziś bądź jutro będzie owu i jajeczko na zmarnowanie leci. Nawet nie mam ochoty na przytulanki przez tą migrenę.
oj biedna moja wiesz może na tą migrenę to najlepsze właśnie przytulanki??? hmmm??? no i szkoda by było "zmarnować" jajeczko bo wiesz, skoro staranka zawieszone to nie będziesz się martwiła, że się nie udało ale jakby się jakimś cudem trafiło to na pewno byś się cieszyła mam rację? może poprowokuj dzisiaj trochę tż

♥37/40♥
Stary 2009-11-28, 17:04   #4550
anula_81
Zakorzenienie

Hej dziewczynki!! Ale tu dzisiaj cicho ja spalam do 13-stej dzisiaj i potem nic nei moglam zjesc bo odrzucilo mnie od wszystkiego. jedyne co wrzucilam w siebie bez obrzydzenia to lody(mam nadzieje ze nie przytyje tak strasznie bo niezla porcje wtrabilam

poza tym zakupki swiateczne i spac sie chce bo u nas strasznie ciemne dni teraz, naprawde kilka godzin w ciagu dnia raptem jest jasno, Dzis to o 9 rano bylo jeszcze ciemno

Ja tak sie cuzjecie wszystkie? probuje nadrobic to wasze pisanie ale cos ostatnio oczka mnie bola i wlasnie mam spanie na zawolanie, moze jutro mi sie uda obudzic na dobre

pozdrawiam!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 17:40   #4551
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
oj biedna moja wiesz może na tą migrenę to najlepsze właśnie przytulanki??? hmmm??? no i szkoda by było "zmarnować" jajeczko bo wiesz, skoro staranka zawieszone to nie będziesz się martwiła, że się nie udało ale jakby się jakimś cudem trafiło to na pewno byś się cieszyła mam rację? może poprowokuj dzisiaj trochę tż
Niby tak, ale u mnie od grudnia do końca stycznia bardzo nerwowa atmosfera będzie w pracy i w domu (bo będę musiała część zabrać do domu) A w tym czasie wolałabym nie narażać mojej upragnionej fasoleczki na taki stres i pracę ponad normę. Przytulanki też są, ale w dni niepłodne i jak będzie wypadek przy pracy (w co raczej wątpię) to będzie ciężko troszeczkę.

Stary 2009-11-28, 18:25   #4552
Edzia400
Zakorzenienie

wtajcie kochane czuje sie srednio nadrabiam was ale tyle naszrobałyscie ze nie wiem kiedy was nadrobie jak co u bejbi jest wsio ok jak sie tylko uporam z przeczytaniem tego co napisałyscie wrzuce zdiecie mojego bebe moje slubne i wszytko postraam sie wam w skrocie opowiedziec a jak narazie zmykam pod prysznic i witam nowe mamusie i te które juz sie zadomowiły ach jak mi was brakowało

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 09:28   #4553
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Ja tu myślałam, że będzie parę stron do nadrabiania...
Wczoraj miałam szalony dizeń, bylismy u teściowej, potem szwagier rozwalił jej auto i kupę załatwiania, dobrze, ze pojechaliśmy, bo nie miałby kto pomóc. Niezłe wyczucie czasu U mnie bez zmian, tylko zgaga i nic więcej.
Edzia czekamy z niecierpliwośćią na zdjecia!!!

Co tam u Was, jak samopoczucia???

Miłego dzionka dziewczynki

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 09:42   #4554
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie zastanawiam się jak to jest, bo przecież w I części jest ponad 5000 postów, a tam można dalej pisać,więc czy trzeba zakładać kolejną część?
Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
Niestety u mnie sie niesprawdza pokazuje ze powinnam miec chlopca a mam coreczke niestety dziewczynki(chodzi mi o ten chinski kalendarz
To dobrze, że się nie sprawdza

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja też mam mega spanie max o 21 padam
Cytat:
Napisane przez andzia121776 Pokaż wiadomość
super podejście do staranek

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
wtajcie kochane czuje sie srednio nadrabiam was ale tyle naszrobałyscie ze nie wiem kiedy was nadrobie jak co u bejbi jest wsio ok jak sie tylko uporam z przeczytaniem tego co napisałyscie wrzuce zdiecie mojego bebe moje slubne i wszytko postraam sie wam w skrocie opowiedziec a jak narazie zmykam pod prysznic i witam nowe mamusie i te które juz sie zadomowiły ach jak mi was brakowało
Witaj!!!!!!! Ty nam tu relacje zdaj.

A ja wczoraj się zdziwiłam. Moja rodzinka chyba się domyśla, że ja w ciąży. nikt nie spytał czemu ja piwka czy winka nie piję. Po dłuższym czasie teściowa wyskoczyła z pytaniem - okazało się że ona myśli że ja na hormonach hehe dwa lata już nie biorę - a ja że wątroba mnie boli.
Dziś rano odkryłam skąd domyślność rodzinki. Z racji, że są palacze a u mnie się nie pali, to wszyscy okupowali kuchnię przy otwartym oknie - a tam na półeczce kwas foliowy a na nim rysunek Pani z brzusiem - nic dodać nić ująć. Pewnie dodali jedno do drugiego i wniosek sam się nawinął.

Edytowane przez marlenka0505
Czas edycji: 2009-11-29 o 09:43
marlenka0505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 09:47   #4555
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Witajcie kochane

Ja tu myślałam, że będzie parę stron do nadrabiania...
Wczoraj miałam szalony dizeń, bylismy u teściowej, potem szwagier rozwalił jej auto i kupę załatwiania, dobrze, ze pojechaliśmy, bo nie miałby kto pomóc. Niezłe wyczucie czasu U mnie bez zmian, tylko zgaga i nic więcej.
Edzia czekamy z niecierpliwośćią na zdjecia!!!

Co tam u Was, jak samopoczucia???

Miłego dzionka dziewczynki
To wczoraj mieliście wypad z przygodami Ja tam was do dziś nie mogę nadrobić jak mnie nie było kilka dni.
Lecę do papierków, ale będę was podczytywać

Stary 2009-11-29, 09:47   #4556
olbka
Zadomowienie

u mnie tfu tfu tfu @ nadal nie ma dzisiaj jest termin okresu (teoretycznie), a ja nawet plamień jeszcze nie miałam, więc moja radość wzrasta z godzinki na godzinkę.
ALe jakby co, to bedziecie mnie pocieszać za parę dni, dobrze?

W podbrzuszu coś mi się przewala od jakiegoś półtora tygodnia strasznie. Czy zaciążone dziewczyny też tak miały?
Biust nadal jest obrzmiały i pobolewa, ale nie ma plamienia przedokresowego

Więc jakby co - jutro po teściora lecę
PS. Mój jest Andrzej - ale bym mu zrobiła prezent na imieniny!

Ale tfu tfu, nie zapeszam

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 09:57   #4557
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Czesc laseczki
Juz sie chyba przyzwyczailam ze w weekend prawie nic do czytania nie ma Moj TZcik jest jeszcze w Polsce, a ja wariuje tutaj .... Wariuje z roznych powodow- takie urozmaicenie Otoz moja dawna, tzn z liceum przyjaciolka, z ktora sie naprawde swietnie rozumialam, a stracilysmy kontakt w 2 klasie (wpadla w zle towarzystwo, ja zdolalam sie wykrecic, a ona nie chciala...zwiala z domu, nie zdala do nast.klasy i takie tam) urodzila coreczke... Nie wiem kiedy, bo dopiero dzis zobaczylam zdjecia na nk jak corcia miala 5 m-cy i napisalam wiedomosc Jest w moim wieku oczywiscie... Jeszcze jedna kolezanka, z gim z kolei tez urodzila, w piatek bodajze .... Synka ma slicznego
No i jak tu nie swirowac?
TZ ostatnio mnie pocieszal ze jeszcze TYLKO poltorej roku przeciez i ze szybko zleci ... Zobaczymy...

Wczoraj caly dzien sprzatalam, pomylam okna, popralam firany itd Pozniej bylam z Anita na zakupach, tu jest taka tradycja ze w pierwsza niedziele adwentu stawia sie stroik z 4 swiecami (jazda roznej wielkosci) i co niedziele sie jedna zapala No to lazilysmy po swieczki Potem Anita zrobila obiad a ja upieklam u niej ciacho i sobie siedzielismy z jej TZ i jej bratem. Ciacho zrobilo furore
Heh a wieczorem wlaczylam sobie film i zasnelam w salonie na sofie, obudzilam sie o 2 chyba i przenioslam sie do sypialni, dzisiaj jestem cala powyginana

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
u mnie tfu tfu tfu @ nadal nie ma dzisiaj jest termin okresu (teoretycznie), a ja nawet plamień jeszcze nie miałam, więc moja radość wzrasta z godzinki na godzinkę.

W podbrzuszu coś mi się przewala od jakiegoś półtora tygodnia strasznie. Czy zaciążone dziewczyny też tak miały?

Najpierw witam a teraz trzymam kciuki

Ach Marlenko to chyba rzeczywiscie juz jest dla nich jasne co jest grane, ale zeby nie bylo- Ty nic nie powiedzialas
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 10:18   #4558
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane!
U mnie nic ciekawego się nie dzieje Powiem wam tylko że ile razy wydaje mi się że już wszystkie objawy mi przechodzą to następnego dnia się na mnie mszczą i są 2 razy bardziej odczuwalne, zwłaszcza mdłości, w piątek pisałam że chyba mi przeszło bo w czwartek nie miałam a w piątek mdłości tak się nasiliły że położyłam się spać bo nie mogłam normalnie funkcjonować. Piersi mi urosły aż jestem w szoku, nie mieszczą mi się nawet w moje największe staniki i są ciężki i bolą. Mąż się cieszy, a mnie one denerwują. Po za tym ostatnio nie mam wogóle ochoty na przytulanki, aż mi szkoda mojego miśka
Uciekam się myć, buziaczki
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 10:30   #4559
katia_
Raczkowanie

[Napisane przez katia_
Dziewczyny czuję się dziwnie... cały dzień dzisiaj mnie mdli... Odbija mi się często tak jakoś pusto nawet po wodzie mineralnej niegazowanej.
Biorąc pod uwagę że tak jak wam już pisałam parę dni temu we wrześniu sama sobie chyba wmawiałam objawy i oczywiście wynik testu był negatywny to teraz nie wiem jak to wszytko odczytywać (teraz mam jakby inne objawy niż wtedy)

Przypomnę wam moją sytuację:
-okres mam regularny od zawsze co 29/30 dni
-ostatni dostałam 30 października
-współżyłam z mężem bez zabezpieczenia 14 listopada rano a po paru godzinach zaczęło mnie boleć podbrzusze tak jak zwykle w połowie cyklu
- ból podbrzusza towarzyszy mi po dziś dzień( ogólnie taki jakby mi ciągnęło szyjkę tak delikatnie a czasami jajniki pobolewają, czasami mam wrażenie że takie ciepło czuję) - wszystko raczej delikatnie
-wnerwiają mnie drobnostki strasznie
- zaobserwowałam silniejszy zapach moczu niż zwykle
-we wtorek zjadłam loda poprawiłam hamburgerem a potem kolejnym lodem i nie zwymiotowałam
-no i od dziś ogólnie mam apetyt ale mnie mdli

Niech któraś z was spojrzy na to wszystko obiektywnie i mnie uświadomi czy faktycznie mogą to być objawy ciąży czy może napięcia przedmiesiączkowego-choć zwykle objawem tego drugiego było tylko to że mnie wszystko denerwowało(okres mam mieć za tydzień)

Buziaki dla wszystkich starających się o dzidziusia i nie tylko]
----------------------------------------------------------------------

Hej dziewczyny dawno do was nie zaglądałam... To wyżej to moja wypowiedź z 19 listopada. Słuchajcie nadal mnie boli podbrzusze...tak jak pobolewało od dnia stosunku tylko może trochę mniej i nie cały czas...Dziś lub wczoraj powinnam dostać@ póki co jej nie mam a podbrzusze nie dało mi znaku że będzie okres, takim jak zwykle jednorazowym silniejszym bólem tylko cały czas czuje lekkie pobolewania raz w jednym raz w drugim jajniku.
Mam wrażenie od kilku dni że nabrzmiały mi piersi, są takie pełniejsze niż normalnie takie jędrniejsze bym powiedziała i chyba otoczka wokół sutków się poszerzyła i mam na obu otoczkach takie białe kropeczki. Piersi mam bolesne od jakiś 4 dni- to była norma przed okresem u mnie ale nigdy tak długo i jakoś mnie całe bolą teraz, np nie mogę się o coś oprzeć bo czuje je takie obolałe... no i nadal czuje ten silniejszy zapach moczu. Wczoraj wieczorem dziwnie się czułam i zmierzyłam sobie temp ciała-37,1 a słyszałam że temp spada przed okresem, teraz też mam wrażenie że mam stan podgorączkowy.
We środę czyli 25XI zrobiłam test z porannego moczu bo nie mogłam wytrzymać a miałam imieniny i pomyślałam że super by był prezent imieninowy-niestety wynik był negatywny...wiem że za wcześnie go zrobiłam, cały czas dlatego mam nadzieję... A co Wy sądzicie? Pozdrawiam Was gorąco!
katia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 10:47   #4560
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość

Ja tam bym poczekała jeszcze tydzień by test mnie nie rozczarował, ale decyzja należy do ciebie.
Trzymam kciuki by się udało!

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez katia_ Pokaż wiadomość
[Napisane przez katia_
Dziewczyny czuję się dziwnie... cały dzień dzisiaj mnie mdli... Odbija mi się często tak jakoś pusto nawet po wodzie mineralnej niegazowanej.
Biorąc pod uwagę że tak jak wam już pisałam parę dni temu we wrześniu sama sobie chyba wmawiałam objawy i oczywiście wynik testu był negatywny to teraz nie wiem jak to wszytko odczytywać (teraz mam jakby inne objawy niż wtedy)

Przypomnę wam moją sytuację:
-okres mam regularny od zawsze co 29/30 dni
-ostatni dostałam 30 października
-współżyłam z mężem bez zabezpieczenia 14 listopada rano a po paru godzinach zaczęło mnie boleć podbrzusze tak jak zwykle w połowie cyklu
- ból podbrzusza towarzyszy mi po dziś dzień( ogólnie taki jakby mi ciągnęło szyjkę tak delikatnie a czasami jajniki pobolewają, czasami mam wrażenie że takie ciepło czuję) - wszystko raczej delikatnie
-wnerwiają mnie drobnostki strasznie
- zaobserwowałam silniejszy zapach moczu niż zwykle
-we wtorek zjadłam loda poprawiłam hamburgerem a potem kolejnym lodem i nie zwymiotowałam
-no i od dziś ogólnie mam apetyt ale mnie mdli

Niech któraś z was spojrzy na to wszystko obiektywnie i mnie uświadomi czy faktycznie mogą to być objawy ciąży czy może napięcia przedmiesiączkowego-choć zwykle objawem tego drugiego było tylko to że mnie wszystko denerwowało(okres mam mieć za tydzień)

Buziaki dla wszystkich starających się o dzidziusia i nie tylko]
----------------------------------------------------------------------

Hej dziewczyny dawno do was nie zaglądałam... To wyżej to moja wypowiedź z 19 listopada. Słuchajcie nadal mnie boli podbrzusze...tak jak pobolewało od dnia stosunku tylko może trochę mniej i nie cały czas...Dziś lub wczoraj powinnam dostać@ póki co jej nie mam a podbrzusze nie dało mi znaku że będzie okres, takim jak zwykle jednorazowym silniejszym bólem tylko cały czas czuje lekkie pobolewania raz w jednym raz w drugim jajniku.
Mam wrażenie od kilku dni że nabrzmiały mi piersi, są takie pełniejsze niż normalnie takie jędrniejsze bym powiedziała i chyba otoczka wokół sutków się poszerzyła i mam na obu otoczkach takie białe kropeczki. Piersi mam bolesne od jakiś 4 dni- to była norma przed okresem u mnie ale nigdy tak długo i jakoś mnie całe bolą teraz, np nie mogę się o coś oprzeć bo czuje je takie obolałe... no i nadal czuje ten silniejszy zapach moczu. Wczoraj wieczorem dziwnie się czułam i zmierzyłam sobie temp ciała-37,1 a słyszałam że temp spada przed okresem, teraz też mam wrażenie że mam stan podgorączkowy.
We środę czyli 25XI zrobiłam test z porannego moczu bo nie mogłam wytrzymać a miałam imieniny i pomyślałam że super by był prezent imieninowy-niestety wynik był negatywny...wiem że za wcześnie go zrobiłam, cały czas dlatego mam nadzieję... A co Wy sądzicie? Pozdrawiam Was gorąco!
Trudno powiedzieć, bo objawy wyglądają na ciążowe, ale jak bardzo się czegoś pragnie to się widzi i czuje to co by się chciało.
Z testem bym poczekała tak jeszcze tydzień po @ (o ile nie przyjdzie), a jak jesteś niecierpliwa to idź na betę i sprawa będzie rozwiązana.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości