|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Dobry wieczór Kochana
![]() nie tylko Ciebie nie kochają, bo mnie widocznie też nie... ale idę zaraz kąpu, kąpu... i... ![]() no to miłego weekendu ![]() Pamiętajcie... nie można się poddawać!
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() no ja to się kuruję, biorę na gardło cholinex, misio kupił mi gripex i mam jeszcze na kaszel coś na "a". i mleczko z miodem wczoraj piłam ale dziś chyba nie przełknę bo jak tylko piję coś gorącego albo ciepłego to boli jeszcze gorzej i jest mi niedobrze ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale mam smaka na jajko w majonezie ide sobie ugotowac ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Motylku kuruj się kotuś!!!!!!!!!!
![]() Ale mi smaka narobiłyście, a ja zupkę jarzynowa z chlebkiem zjadłam, ale jeszcze coś wszamam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Zmykam spać kotki, buziaczki, jutro pewnie mnie nie będzie, takze do niedzieli i nie piszcie za wiele ![]() ![]()
#4536 |
Przyczajenie
|
Chyba faktycznie zacznę się po cichutku cieszyć
![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to Wasz wątek śledzę już od dłuższego czasu... i trzymam mocno kciuki , żeby Wam się udało!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- mnie coś dzisiaj jajnik boli raz jeden raz drugi i ciągle mam doła mój mąż ma dzisiaj imprezkę służbową a ja siedzę sama w domku i beczę już sama siebie mam dosyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety u mnie sie niesprawdza pokazuje ze powinnam miec chlopca a mam coreczke niestety dziewczynki(chodzi mi o ten chinski kalendarz
Nie ten mocny co burzy,lecz ten, który podpiera, Nie ten co łzy wyciska,lecz ten co je wyciera. http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png Edytowane przez niunia1401 Czas edycji: 2009-11-27 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
ja sie tylko witam na dobranoc, bo dopiero wrocilismy odznajomych, plus cale 3 dni kursow i jestem wykonczona! Dzisiaj caly dzien meczyla mnie zgaga i nic nie moglam zjesc, poza tym chyba ok, ale spac musze sc bo mi sie oczka zamykaja, obiecuje was jutro nadrobic, mam nadzieje, ze wszytskie czujecie sie dobzre i ciagle o mnie pamietacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja witam się ze wszystkimi z samego rana, niestety taka przeziębiona muszę się już zacząć zbierać do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Przyczajenie
|
Witam was kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- dziewczynki a co tu taka cisza???? jak nigdy normalnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Laseczki!
Tak mnie dziś głowa boli, że nie jestem wstanie skupić się na niczym ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Wtajemniczenie
|
No wiesz starania zawieszone, ale ja nadal mierzę temperaturę i robię obliczenia. Z tego wychodzi, że dziś bądź jutro będzie owu i jajeczko na zmarnowanie leci. Nawet nie mam ochoty na przytulanki
![]()
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!! Ale tu dzisiaj cicho
![]() ![]() poza tym zakupki swiateczne i spac sie chce bo u nas strasznie ciemne dni teraz, naprawde kilka godzin w ciagu dnia raptem jest jasno, Dzis to o 9 rano bylo jeszcze ciemno ![]() Ja tak sie cuzjecie wszystkie? probuje nadrobic to wasze pisanie ale cos ostatnio oczka mnie bola i wlasnie mam spanie na zawolanie, moze jutro mi sie uda obudzic na dobre ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
wtajcie kochane czuje sie srednio nadrabiam was ale tyle naszrobałyscie ze nie wiem kiedy was nadrobie jak co u bejbi jest wsio ok jak sie tylko uporam z przeczytaniem tego co napisałyscie wrzuce zdiecie mojego bebe moje slubne i wszytko postraam sie wam w skrocie opowiedziec a jak narazie zmykam pod prysznic i witam nowe mamusie
![]() ![]() ![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ja tu myślałam, że będzie parę stron do nadrabiania... Wczoraj miałam szalony dizeń, bylismy u teściowej, potem szwagier rozwalił jej auto i kupę załatwiania, dobrze, ze pojechaliśmy, bo nie miałby kto pomóc. Niezłe wyczucie czasu ![]() Edzia czekamy z niecierpliwośćią na zdjecia!!! ![]() Co tam u Was, jak samopoczucia??? Miłego dzionka dziewczynki ![]()
#4554 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja wczoraj się zdziwiłam. Moja rodzinka chyba się domyśla, że ja w ciąży. nikt nie spytał czemu ja piwka czy winka nie piję. Po dłuższym czasie teściowa wyskoczyła z pytaniem - okazało się że ona myśli że ja na hormonach hehe dwa lata już nie biorę ![]() Dziś rano odkryłam skąd domyślność rodzinki. Z racji, że są palacze a u mnie się nie pali, to wszyscy okupowali kuchnię przy otwartym oknie - a tam na półeczce kwas foliowy a na nim rysunek Pani z brzusiem - nic dodać nić ująć. Pewnie dodali jedno do drugiego i wniosek sam się nawinął. ![]() Edytowane przez marlenka0505 Czas edycji: 2009-11-29 o 09:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lecę do papierków, ale będę was podczytywać ![]()
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
u mnie tfu tfu tfu @ nadal nie ma
![]() ALe jakby co, to bedziecie mnie pocieszać za parę dni, dobrze? ![]() W podbrzuszu coś mi się przewala od jakiegoś półtora tygodnia strasznie. Czy zaciążone dziewczyny też tak miały? ![]() Biust nadal jest obrzmiały i pobolewa, ale nie ma plamienia przedokresowego ![]() Więc jakby co - jutro po teściora lecę ![]() PS. Mój jest Andrzej - ale bym mu zrobiła prezent na imieniny! Ale tfu tfu, nie zapeszam ![]()
#4557 | |
BAN stały
|
Czesc laseczki
![]() Juz sie chyba przyzwyczailam ze w weekend prawie nic do czytania nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() No i jak tu nie swirowac? TZ ostatnio mnie pocieszal ze jeszcze TYLKO poltorej roku przeciez i ze szybko zleci ... Zobaczymy... Wczoraj caly dzien sprzatalam, pomylam okna, popralam firany itd ![]() ![]() ![]() ![]() Heh a wieczorem wlaczylam sobie film i zasnelam w salonie na sofie, obudzilam sie o 2 chyba i przenioslam sie do sypialni, dzisiaj jestem cala powyginana ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ach Marlenko to chyba rzeczywiscie juz jest dla nich jasne co jest grane, ale zeby nie bylo- Ty nic nie powiedzialas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
U mnie nic ciekawego się nie dzieje ![]() ![]() ![]() Uciekam się myć, buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
[Napisane przez katia_
Dziewczyny czuję się dziwnie... cały dzień dzisiaj mnie mdli... Odbija mi się często tak jakoś pusto nawet po wodzie mineralnej niegazowanej. Biorąc pod uwagę że tak jak wam już pisałam parę dni temu we wrześniu sama sobie chyba wmawiałam objawy i oczywiście wynik testu był negatywny to teraz nie wiem jak to wszytko odczytywać (teraz mam jakby inne objawy niż wtedy) Przypomnę wam moją sytuację: -okres mam regularny od zawsze co 29/30 dni -ostatni dostałam 30 października -współżyłam z mężem bez zabezpieczenia 14 listopada rano a po paru godzinach zaczęło mnie boleć podbrzusze tak jak zwykle w połowie cyklu - ból podbrzusza towarzyszy mi po dziś dzień( ogólnie taki jakby mi ciągnęło szyjkę tak delikatnie a czasami jajniki pobolewają, czasami mam wrażenie że takie ciepło czuję) - wszystko raczej delikatnie -wnerwiają mnie drobnostki strasznie - zaobserwowałam silniejszy zapach moczu niż zwykle -we wtorek zjadłam loda poprawiłam hamburgerem a potem kolejnym lodem i nie zwymiotowałam ![]() -no i od dziś ogólnie mam apetyt ale mnie mdli Niech któraś z was spojrzy na to wszystko obiektywnie i mnie uświadomi czy faktycznie mogą to być objawy ciąży czy może napięcia przedmiesiączkowego-choć zwykle objawem tego drugiego było tylko to że mnie wszystko denerwowało(okres mam mieć za tydzień) Buziaki dla wszystkich starających się o dzidziusia i nie tylko ![]() ---------------------------------------------------------------------- Hej dziewczyny dawno do was nie zaglądałam... To wyżej to moja wypowiedź z 19 listopada. Słuchajcie nadal mnie boli podbrzusze...tak jak pobolewało od dnia stosunku tylko może trochę mniej i nie cały czas...Dziś lub wczoraj powinnam dostać@ póki co jej nie mam a podbrzusze nie dało mi znaku że będzie okres, takim jak zwykle jednorazowym silniejszym bólem tylko cały czas czuje lekkie pobolewania raz w jednym raz w drugim jajniku. Mam wrażenie od kilku dni że nabrzmiały mi piersi, są takie pełniejsze niż normalnie takie jędrniejsze bym powiedziała i chyba otoczka wokół sutków się poszerzyła i mam na obu otoczkach takie białe kropeczki. Piersi mam bolesne od jakiś 4 dni- to była norma przed okresem u mnie ale nigdy tak długo i jakoś mnie całe bolą teraz, np nie mogę się o coś oprzeć bo czuje je takie obolałe... no i nadal czuje ten silniejszy zapach moczu. Wczoraj wieczorem dziwnie się czułam i zmierzyłam sobie temp ciała-37,1 a słyszałam że temp spada przed okresem, teraz też mam wrażenie że mam stan podgorączkowy. We środę czyli 25XI zrobiłam test z porannego moczu bo nie mogłam wytrzymać a miałam imieniny i pomyślałam że super by był prezent imieninowy-niestety wynik był negatywny...wiem że za wcześnie go zrobiłam, cały czas dlatego mam nadzieję... A co Wy sądzicie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki by się udało! ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Z testem bym poczekała tak jeszcze tydzień po @ (o ile nie przyjdzie), a jak jesteś niecierpliwa to idź na betę i sprawa będzie rozwiązana.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.