Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 22:00   #4531
lain
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Nie wiem jak śpiewa ale jest ładna
także wróżę przeżycia łamane łzami za***istego wzruszenia
tam sa probki jej spiewu w mp3
a teraz juz troszke inaczej wyglada, bo jest w ciazy i niedlugo bedzie rodzic
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:09   #4532
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tam sa probki jej spiewu w mp3
a teraz juz troszke inaczej wyglada, bo jest w ciazy i niedlugo bedzie rodzic
No ale chyba zdąży urodzić i odchować do Twojego ślubu
my już idziemy spać :diabeł:
dobranoc

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-12-06 o 22:10
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:14   #4533
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
No proszę, a już myślałam, że to ja taka niedoinformowana
Idę włoski farbować, tzn. mama mi będzie nakładać farbę. A Ty Samoa już po farbowaniu jesteś?
takDziś mi tata zafarbował

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Wlasnie przed chwila sobie sama pofarbowalam, troche sie balam czy sobie poradze (mam wlosy za ramiona) ale jest dobrze I uprzedzam ze Jasny Brąz Castinga wychodzi ciemniejszy, mi sie akurat podoba. Nastepnym razem zrobie braz, jednak lepiej sie czuje w ciemniejszych wlosach
no ja mam do polowy pleców, a może juz nawet do pasa, sama nie wiem to byłoby grubo Tez jak fabowałam w domu używałam Castinga w odcieniu jasny brąz i wychodził ciemny brązA teraz kupiłam n apróbę Essential Color, tez bez amoniaku ze schwarzkopfa i cale szczęście, że kupiłam trzy opakowania, bo dwa nie starczyły na moje wlosy. Ale wiesz co Ci powiem - odzywka z tej farby pachnie identycznie jak ta z castinga, dziwne

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Mam dylemat, nie wiem co dokupić dla kuzynki, ma 15 lat i w zasadzie szczególnych zainteresowań nie ma. Mama kupiła już dla niej prezent, ale ja miałam coś dodać. Myślałam o jakimś kosmetyku. Może coś podpowiecie?
A może książka?Jeśli kosmetyk to moze jakiś zestaw, wczoraj widzialam w kerfurze zestaw z Bielendy bioplantacja bodajże i tam była sól do kąpieli, jakis balsam i coś jeszcze, wydaje mi się, że kosztowało ponizej 30 zł.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja farbuje włosy u fryzjera, taka forma relaksu jak dla mnie i czasu wyłącznie dla siebie
Teraz moje włosy odpoczywały, bo ostatnio fryzjerka farbowała mi włosy 3 miesiące temu
Ale umówiłam się już na wizytę i za dwa tygodnie idę zafarbować, podciąć ..wystarczy tego odpoczynku
Tylko zastanawiam się czy robić znowu grzywkę czy dalej zapuszczać?
Sama nie wiem
rewelacyjna sukienka Uwielbiam ten wzorek Lepiej zapuszczaj, bo jak uznasz, z jednak nie możesz bez niej zyć to dopiero wtedy zetnij
JA tez lubie chodzic do fryzjera w ramach relaksu, ale tez od czasu do czasu lubię kupic farbe w sklepie:0Tylko zmusić mojego tate do farbowania jest strasznie ciężkodlatego z reguły chodze do fryzjera a jak tata ma dobry humor to go pytam czy mi zafarbuje a jak on raz powie, ze tak to póxniej nawet jak mu się nie będzie chciało to zafarbuje

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
sylwestra spędzamy teraz najprawdopodobniej w domlu, ale za rok chcemy się wybrać w góry.. z jakim wyprzedzeniem czasu trzebaby zarezerwowac?? wrzesień??
dla pary powinniscie cos znaleźć, dla grupy we wrześniu nie ma szans( my próbowaliśmy szukac teraz domu na kilkanascie osób własnie we wrześniu i nic nie było, mój brat tez ze swoimi znajomymi szukał i tez nic nie znaleźli). Najlepiej rezerwować w wakacje.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15705002]Dziewczyny potrzebuję pomocy
Stwierdziliśmy, że na święta damy zaproszenia bo będzie łatwiej i szybciej i dlatego mało czasu i trzeba coś wybrać. Chciałabym już zostać w kolorystyce złotej, tak jak sala cała.

Zobaczcie które są ładniejsze:
http://allegro.pl/item832899054_cudn...ja_gratis.html
http://allegro.pl/item833194734_prob...ia_slubne.html
http://allegro.pl/item836184763_zapr...ka_gratis.html
http://allegro.pl/item833120277_zapr...ub_nowosc.html

Na razie stawiam na numer 1 ale też myślę intensywnie nad 3 .... co Wy na to?[/QUOTE]
pierwsze. Te z tymi stokrotkami sa nieeleganckie, bardziej by pasowały na chrzciny.
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dobry wieczór,

kubusewa wielka zasrana doopa to jest u mnie,

w piatek bylismy na pierwszym spotkaniu w poradni, beznadzieja, babka gadała o mierzeniu temperatury, z reszta wiecie o czym mogla jeszcze gadac, po 2 minutach mialam ochote wyjsc, a siedzielismy tam calusienka godzine, nastepne spotkanie dopiero 22 stycznia mam przyjsc z wykresami (oczywiscie sciagne cos z neta),
dziadek troszke lepiej,
wogole to jestem przerazona bo coraz mniej czasu zostaje a tyle jeszcze trzeba zalatwic,
ja mam w planach w poradni wyleciec z tekstem, żeby pani mi opowiedziała o karmieniu piersią, bo jest to wypisane w ramach tematów na które mozna porozmawiac w poradni. A jak mi wyskoczy z kalendarzykiem to powiem, ze nie chce stosować, bo co Bóg da to przyjmiemyJeste tez wersja hardcorowa - możemy powiedzieć, że nie możemy miec dzieci i nara jej.

Cytat:
Nie wiem jak śpiewa ale jest ładna
także wróżę przeżycia łamane łzami za***istego wzruszenia

ooo i wiecie co
wcozraj bracia legun przypomnieli mi cudowną muzykę... podwójne życie weroniki... prawie umarłam jak to usłyszałam a dziś od rana maltretuję TZ muzyką ze sceny kulminacyjnej
http://www.youtube.com/watch?v=SYJloM8wgyM
uwielbiam kocham i mogę słuchać nonstop
Cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Guska ja też uważam że peirwsze najlepsze...takie jakieś najbardziej wdzięczne
pan kompozytor muzyki do tego filmu jest znajomym mojego tatyMam pare jego płyt w domku i fajne są, ale to wycie akurat do mnie nie trafiaZa to z tz mamy takie płyty z muzyka klasyczną i jest jeden utwór śpiewany przez chór który uwielbiam, o ten http://www.youtube.com/watch?v=0t4ei...eature=related
jak się to puści na wiezy głośniej to po prostu miazgaJA w ogóle uwielbiam muzyke klasyczną i jak sobie z tz puścimy czasem to ja od razu łzy w oczach

Mikołaj mi przyniósł komplet pięknej bieliznyA tz już przeczytał sporą częśc swojego prezentu i bardzo mu sie podoba
Co do tego kiedy sobie robimy prezenty to u nas jest tak, ze częściej dajemy sobie prezenty bez okazji, no ale jak już to na Mikołajki a ja dostaje pod choinkę wypasniejszy prezent bo to jest prezent choinkowo-urodzinowy z racji tego, że urodzinki mam w styczniu

Byłam u chrzesniaka dostarczyc mu prezent od Mikolaja, kóry go nie zastal w drugim domu i był zachwycony - także ciastolina play doh górą, polecam dziewczyny, bo wiele z Was tu miało dylematy co kupowac dzieciakom

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ona chyba była rok temu na targach we Wro Nie jestem do końca pewna, ale była jakaś dziewczyna z bardzo podobnymi włosami.
my własnie z tą panią spotykaliśmy sie w spraiwe naszego kwartetu smyczkowego i myślalam, że ona bedzie w takich rozpuszczonych włosach i jej nie zauwazylam jak weszła na kawiarni, bo miała upięteI do nie jzadzwoniła a siedziała przy stoliku na przeciwko
Stary 2009-12-06, 22:16   #4534
lain
Zakorzenienie

Cytat:
No ale chyba zdąży urodzić i odchować do Twojego ślubu
jak teraz niedlugo ma rodzic to spokojnie z reszta to tylko kwestia godzinki w sobote, wiec mysle, ze akurat w tego typu pracy dziecko nie jest wielka przeszkoda
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:20   #4535
Aaś
Zakorzenienie

Późnowieczorowe "cześć wszystkim"
To i ja się pochwalę prezentem Od rodzicowego mikołaja dostałam kolczyki a od tżtowego mikołaja "Grę anioła" Właśnie wstawiłam wodę na herbatę i sobie jeszcze poczytam dziś

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15705002]Dziewczyny potrzebuję pomocy
Stwierdziliśmy, że na święta damy zaproszenia bo będzie łatwiej i szybciej i dlatego mało czasu i trzeba coś wybrać. Chciałabym już zostać w kolorystyce złotej, tak jak sala cała.

Na razie stawiam na numer 1 ale też myślę intensywnie nad 3 .... co Wy na to?[/QUOTE]

Zdecydowanie 1 Chili zrobiła bardzo podobne
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:42   #4536
Samoa
Zakorzenienie

Ja już uciekam do przewodnika pomarzyć o podróży poślubnejTak sobie dziś rozmawialismy, ze to taki pierwszy wyjazd jako mąż i żona i że udalo nam sie wstrzelić od razu po ślubie, jeju nie moge się doczekaćI teraz nawet tak pomyślałam, ze o ile po polsku mówic o kims mój mąż czy moja żona to wyzwanie, ale jeszcze ujdzie, ale po angielsku to juz w ogóle egzotykaHusband i wife łaaaałI tak juz fiance brzmiało super a to to juz w ogóle

Dobranoc dziewczynki
Stary 2009-12-06, 22:59   #4537
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dobry wieczór,

Guska1979 bedzie zapraszac w swieta a my nawet nie mamy dokladej lisyty gosci, wiec gdzie mowa o zaproszeniach i rozwozeniu ich, a wogole to podobaja mi sie zdecydowanie te pierwsze zaproszenia
Metkaa my też nie mieliśmy zamiaru, ale dziś zaczeliśmy rozmawiać, że koniec stycznia poczatek lutego to już trzeba rozwozić i ile to trzeba się będzie najeździć z nimi i ile herbat wypić i ciastek zjeść i wpadliśmy na pomysł żeby je rozdać w świeta, bo z dużą liczbą przyszłych gości będziemy się widzieć i już naprawdę nie dużo zostanie na później. Włąsnie usiadłam, spisałam listę gości i jutro zamawiam, bo to dobry pomysł na zaoszczędzenie czasu

Dzięki dziewczyny za pomoc zamawiam te pierwsze i lecimy z koksem!
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:09   #4538
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam po weekendowo

Dziś wstawanie do pracy masakra wczoraj w szkole do 21 zrobiło swoje ... tragedia mój mózg o tej porze już dawno się wyłączył a tu jeszcze zadania w Excelu robić - cieszę sie ze juz po Ale u mnie w pracy się świątecznie zrobiło ustawili już wielka choinkę na samym środku korytarza piękna jest
Az nasuwa się tekst piosenki "poczuj magię tych świat "

Teraz myśl przewodnia na najbliższy dzień wrócić z pracy i od razu w łucho odsypiać weekend byle do 15.30 :P

dziś 250 dni do ślubu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2009-12-07 o 08:11
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:57   #4539
kubusewa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2009-12-07, 09:03   #4540
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Na zimowy ślub może się sprawdzić Jak znowu w przyszłym roku w październiku śnieg spadnie to też sobie skombinuję coś takiego No może tylko bez tego kołnierza

Ja to standardowo z biletem przejeżdżam całą drogę

A z tym salonem to pewnie tą likwidacją chcą przyciągnąć klientów. Niedaleko mnie jeden sklep likwidowali chyba przez rok No i oczywiście nadal jest tam gdzie był Przesadzają czasami z tym marketingiem

Chili a grzebalaś w wątkach scrapbookingowych? Ja też się na tym nie znam więc nie pomogę
grzebałam, grzebałam, czasem znajdę coś fajnego, ale wtedy np nie wiem jak to jest zrobione albo skąd wzięła ozdoby
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no pisałam właśnie w tym tyg co z uszatkiem, w dużym skrócie- ma najprawdopodobniej ropnia, który powinien być usunięty, albo usunięte trzonowce, jednak od tygodnia nie mogę pomimo dwóch umówionych wizyt przeprowadzić zabiegu bo ciągle coś się dzieje a może tak ma być że ten zabieg ma nie mieć miejsca

Co do bólu glowy to nie pomogę, ale powinnaś pójść do lekarza, żeby przypisał CI coś co ulży Ci w bólu

jutro Ci wyślę zdjęcia na maila bo jeszcze ich nie zciągnęłam z aparatu.
Ja dużo czytałam ze strony http://scrappassion.mojeforum.net/
podpowiedz o tej stronie mam od Obcej, tam na pewno znajdziesz inspiracje, są tam też kursiki, ja wykorzystałam kilka do przygotowania ozdób do albumu dziecięcego. Nareszcze go skończyłam. Jeśli chodzi o albumy ślubne to nie mam na razie weny, tak jak było z dziecięcym, zaczyna się tak że otwieram stronę, patrzę jakie mam materiały i rodzi się w głowie pomysł Wyszystko zależy moim zdaniem od papierów, one podsuwają pomysły.Mam jeszcze kilka kartek świątecznych, które swego czasu udało mi się zrobić, to też Ci prześlę

Jeśli chodzi o ślub to my mamy bardzo mało zaklepane. Do tej pory mamy salę, kościół, zespół, wideo i będziemy na dniach podpisywać umowe na oprawę muzyczną ceremonii ślubnej.

Nie mamy listy gości, ja nie mam sukni ślubnej, fotografa, makijażystki, fryzjerki, alkoholu, obrączek( ani wizji na te wszystkie rzeczy ) cukierni, kwiaciarni, samochodu do ślubu, dekoracji kościoła i sali, autokaru do przewozu gości, nauk przedmałżeńskich, podróży poślubnej, wizji zaproszeń, winietek itp.

Do tego oglądając dzisiaj 2 katalogi z obrączkami żadne nam się wspólnie nie podobały, tylko każdemu coś innego

targi były słabe. myślałam że będzie dużo więcej usługodawców i że spędzę tam chociaż godzinę, tymczasem przeszliśmy, zebraliśmy ulotki i już nie bylo co tam robić. Żadne z prezentowanych na targach sukni nie podobaly mi się jakoś szczególnie. Widziałam też carrerę ecru, ale na modelce wygląda moim zdaniem dużo lepiej niż na żywo. Jednym słowem dowiedziałam się tylko tego że jest dużo więcej firm zajmujących się dekoracjami sali, kościołów, samochodów niz myślałam, więc może z którejś usług skorzystamy.

Idę czytać ustawy, bo muszę się co nieco nauczyć na poniedziałek, chociaż najchętniej poszłabym już spać
jak zamówiliście salę bez orientacyjnej liczby gości?
za stronkę dziękuję, cos na razie nie działa, ale sobie zapiszę
Problem polega na tym, że jak oglądam czyjeś prace, to mi się podoba, a moje twory wydają mi się okropne i nie chcę zepsuć albumu

dla mnie nr 1, ale ja jestem nieobiektywna, bo właśnie na nich się wzorowałam tworząc swoje zaproszenia
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
[......]Byłam u chrzesniaka dostarczyc mu prezent od Mikolaja, kóry go nie zastal w drugim domu i był zachwycony - także ciastolina play doh górą, polecam dziewczyny, bo wiele z Was tu miało dylematy co kupowac dzieciakom[......]
pomysł fajny, kupowaliśmny takie pierdoły chrześnicy Tż, mój chrześniak jest już na to "za stary" Mikołaj przyniósł mu w tym roku doładowanie konta telefonu chrzestna zapomniała po prostu o mikołajkach ale dzieciak i tak był zachwycony, bo miał 1,77 na koncie
Cytat:
Późnowieczorowe "cześć wszystkim"
To i ja się pochwalę prezentem Od rodzicowego mikołaja dostałam kolczyki a od tżtowego mikołaja "Grę anioła" Właśnie wstawiłam wodę na herbatę i sobie jeszcze poczytam dziś

Zdecydowanie 1 Chili zrobiła bardzo podobne
wzorowałam się na ich zaproszeniach

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-12-07 o 09:04
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:26   #4541
Aaś
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
wzorowałam się na ich zaproszeniach
Tak się domyśliłam Ja też mam upatrzone jedne z all na których będę się luźno wzorować
Stary 2009-12-07, 10:18   #4542
kaska87
Zakorzenienie

cześć

nie wiem czy mogę z Wami jeszcze być

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:20   #4543
chilanes
Zakorzenienie

kaśka co się znowu stało????
Stary 2009-12-07, 10:20   #4544
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

Kasia co Ty opowiadasz co tam się znowu zrobiło ????
Stary 2009-12-07, 10:21   #4545
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
cześć

cześć!!!

witam po weekendzie! nie odzywałam się, ale w sobotę byłam w krk od 6 rano do 23,30 a wczoraj leniuchowałam cały dzień, także proszę o wybaczenie

Kasik, co sie dzieje?? znów jakiś kryzys?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:26   #4546
kaska87
Zakorzenienie

o jejku:
http://zdrowie.onet.pl/1587864,2041,...ychologia.html

nie, nie między nami wszystko super nie chce pisac na forum

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-07 o 10:30
Stary 2009-12-07, 10:28   #4547
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
o jejku:
http://zdrowie.onet.pl
/1587864,2041,0,3,,ani_syn ek_ani_coreczka,psycholog ia.html

nie, nie między nami wszystko super nie chce pisac na forum
popraw linka plz
Stary 2009-12-07, 10:35   #4548
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
popraw linka plz
Pokasuj spacje i będzie ok

Kasia jak wszystko super to dawaj z powrotem linki w podpisie
Stary 2009-12-07, 10:39   #4549
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia jak wszystko super to dawaj z powrotem linki w podpisie
nie mieszczą się wszystkie
wyskakuje mi jakiś błąd "podpis jest za długi włączywszy kod bbc formatujący tekst"

Stary 2009-12-07, 10:45   #4550
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
nie mieszczą się wszystkie
wyskakuje mi jakiś błąd "podpis jest za długi włączywszy kod bbc formatujący tekst"
no to klops czy jest jakiś informatyk na sali??
Stary 2009-12-07, 11:08   #4551
kaska87
Zakorzenienie

ejjjj ja muszę zaraz spadać bo jedziemy do wro i nie wiem kiedy się pojawię znowu

Stary 2009-12-07, 11:27   #4552
chilanes
Zakorzenienie

przestaje mnie ten ślub cieszyć, popadam w jakiś przedslubno-weselny dołek
mam dziś czarną wizję wszystkiego
Stary 2009-12-07, 11:49   #4553
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
a ja mam problemy z netem
weekend minął mi 12h w szkole..

Remi, wybacz że nie dałam znać!

Kasik
, i tak Cię loffciamy

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:02   #4554
anesh_
Zakorzenienie

Hej Ja tylko się przywitać przyszłam
Oficjalnie mamy już godzinę - 16:30.
Kupilyśmy z druhnami sukienki dla nich.
I mam już tę moją wymarzoną suknię.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:06   #4555
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
jedyna rada - przetrzymaćU bo przechodzi

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!

Kasik
, i tak Cię loffciamy
Czyli jednak nie byłyście na tragach? Szkoda bo chciałam się wywiedzieć co i jak

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Poka poka
Stary 2009-12-07, 12:12   #4556
onaella
Zakorzenienie

cześć

a ja mam dziś nareszcie wolne i bardzo ambinty plan niewychodzenia z łóżka przez cały dzien

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:22   #4557
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Poka poka
Na zamówienie szyta, bo nic do końca mi nie pasowało. Zawsze coś psuło mi wyobrażenie o tej mojej wymarzonej sukience. Wzorowałam się na modelach z kolekcji Affinibridal, głównie Amsterdam (dół jest dość podobny, choć drapowania raczej idą w jedną stronę na ukos - co sprawia, że wizualnie wcale mnie nie skracają, nie ma trenu) i Brasilia (materiał na biuście i przejście w drapowania są niemal identyczne jak w mojej). Gotowa będzie koniec lutego/początek marca, ale do domku wezmę ją chyba jeszcze później.

http://www.affinitybridal.nl/en/collection.htm

Co sądzicie?

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2009-12-07 o 12:24
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:22   #4558
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
cześć

a ja mam dziś nareszcie wolne i bardzo ambinty plan niewychodzenia z łóżka przez cały dzien
oooo, ale Ci zazdraszczam!
a ja marznę w pracy, brrrr

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:24   #4559
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Ja też jakoś mam doła. Czekam na telefon w sprawie pracy, ale pewnie będzie negatywny, chociaż sama nie wiem czy chciałabym w tej firmie pracować, ale z drugiej strony pewna praca i w ogóle. Mam totalny mętlik w głowie...

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!

Kasik, i tak Cię loffciamy
Nic się nie stało Black

Cytat:
Czyli jednak nie byłyście na tragach? Szkoda bo chciałam się wywiedzieć co i jak
Ja byłam , bite 3 godziny. Sukien było od cholery, ale nie trafiłam na tę swoją. Pozbierałam kupe ulotek i adresów do pracowni i salonów, więc nieco się uspokoiłam i mam już plan co do sukni . Poza tym ogólnie całe te targi były fajne, dużo różnych ciekawych stoisk, pokazy sukien, zespoły rózne grały, a samochodów do slubu na zewnątrz było masakrycznie duuuzooo . Tyle, że po 13 zrobił się taki tłum, że ciężko było się przeciskać, więc koło 14 stamtąd już zwiałam. Mam sporo ulotek do fotografów i kamerzystów - ale tego nie potrzebuję, bo to już mam .
Ogólnie targi oceniam pozytywnie
Stary 2009-12-07, 12:31   #4560
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
a powiedz mi czy Ty płaciłaś za sukienki druhem czy one same? Bo ja nie wiem jak mam zrobić, moje druhny chca same płacić, tak się robi?

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ja też jakoś mam doła. Czekam na telefon w sprawie pracy, ale pewnie będzie negatywny, chociaż sama nie wiem czy chciałabym w tej firmie pracować, ale z drugiej strony pewna praca i w ogóle. Mam totalny mętlik w głowie...
ja tez czekam na taki telefon, tylko jestem pewna, że chciałabym w tej firmie pracować. Wydaje mi się, że mnie nie przyjmą, ale doła nie mamBo zaraz będą łazanki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości