|
|
#4531 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() A wozik chciałabym TAKI
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwazalam przez pewnien czas ale jednak ... nie. Ja coraz bardziej sie przychylam do Clioka. |
|
|
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko na moment... pozrzędzić...
Rzucam krzywymi paniami po ścianach! Jak ja mam całe swoje życie zapakować do dwóch walizek? No kurza morda, coś mnie zaraz pierdutnie. Do czwartku niewiele czasu zostało, a ja w proszku. No, nie ma to, jak zmniejszenie sobie ciśnienia Już mi lepiej Tym bardziej, że flaszki prawie zapakowane, papiery kota załatwione... w sumie, czego ja narzekam
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie by do głowy nie przyszło.
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale spadła mi prawie z nieba propozycja nabycia seteczki Corridy Cytat:
Moje dziecko ma jeden staroć z tych Fszystkich i zapala bez problemu. I następne tez kupimy na F
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Polska Masakra Śnieżną Łopatą
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3etkD2cMHQs
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie !!!
Oh Johnny ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie Cytat:
![]() Oh Gryxiu, Twoja skromność zawsze mnie ujmowała ![]() Bellatrix Miło cię widzieć
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Niech ktoś zabierze tę [piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiip] zimę!
To sobie jeszcze poskamlę i już zmykam :Nie mam @ Tzn od piątku mam plamienie jakoweś, bardzo słabe i na dobrą sprawę, nie wiem, czy mogę to nazywać @. Kurna, człowiek sobie sam szkodę robi z tego stresu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-26 o 19:46 |
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, chyba, ze chcesz małżowi stresu narobić
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Madzik czym Ty się aż tak stresujesz ![]() Czy mnie cos umknęło ?
|
|
#4542 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik
daj se luz kobieto...bo sie wykończysz
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4544 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Moj brat miał jako nastolatek nerwice natręctw mył rece po 20-30 razy dziennie. Jestem wiec w stanie zrozumieć to noszenie rękawiczek. Wyleczył go z tego akademik. Cytat:
![]() ja bym sadziła ze raczej nie i na dodatek bardzo towarzyskie ze sie w kupie zebrały i żaden nie zwiewał na boki ![]() Cytat:
Chciałabym zauważyć ze stodoła jest do przechowywania siana (w formie suszonej trawy) i chowania traktora stad po "pozycji na chłopa" można by przejść do "pozycji na traktor" dla urozmaicenia.Żywy inwentarz obecnie zamieszkuje w: stajni, oborze, chlewiku, kurniku Ew. w opcji hardcorowej w jednej izbie z gospodarzem. Cytat:
Cytat:
Chyba nie. Miałam okazje prowadzić kilka razy malucha mojego ojczulka. W momencie jak był oddawany do salonu fiata to miał 20 lat, był na chodzie i z oryginalnym całym blokiem silnikowym (no prawie bo był zmieniany łańcuch rozrządu) i karoseria. No i teraz stoi sobie na wystawie odpicowany do oglądania jakie to samochody fiata są super i ekstra i w ogóle naj naj naj.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-26 o 20:43 |
|||||
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn już się nie stresuję, bo chwilowo zażywam Kalms na pierwszy rzut i powiedzmy, że pomogło mi tu wrzucić na luz, ale widzę, że zbieram "pokłosie" tego stresu ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Prędzej sobie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na sto procent bo objawy moglyby sugerowac jeszcze co innego ![]() Gryx maczal w tym... palce?
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Historia jest taka - podczas wojny pradziadka wzieli gdzies do lagrow, czy gdzie tam... No w kazdym razie - w domu byl nieobecny. A prababcia poczela dziecie. Nie, ze tam udzial jakis okolicznych chlopow czy innych oficerow. Pradziadzio mial taka moc sprawcza i taka zywotnosc plemikow, ze poprostu w liscie przyslal! A Ty jakis listow z podejrzana zawartoscia nie dostalas?
|
|
|
|
|
#4549 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Dasz radę. Dzięki Właśnie! niech wraca skąd przylazła, o! Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, mi się zdaje, że to jednak nie od maczania "palców" mogą być te objawy... Swoją droga to mi kiedyś @ się zbuntował, jak się stresowałam i szybko schudłam Cytat:
![]() Ale co ona musiałaby z takimi listami robić??
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-26 o 20:37 |
||
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie zabezpieczam... dostaje maile... ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- In vitro
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I potem będzie: Drogie Bravo/wątku! Tydzień temu byłam na basenie, a teraz spóźnia mi się okres. Czy mogę być w ciąży? Koleżanka mówiła, że jak w wodzie bedzie sperma, to to możliwe (dlatego ona nigdy tam nie chodzi). Pomocy! Jak mój chłopak się dowie, to mnie rzuci, bo pomyśli, ze go zdradziłam! I już nigdy mi nie uwierzy, że jestem dziewica, a miałam mu się oddać po skończeniu gimnazjum... Mam wrażenie, że brzuch mi się powiększa i czuję tak jakieś ruchy - ratunku! i tak dalej...
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba nie tylko palce
No zawodowo to taka jest potrzeba wiec sie często myje. Ja w pracy tez myję ręce po 20 razy. Moj brat to tyle razy mył w domu czasami po kilkanascie razy w ciagu wykonywania 1 czynności np. ogladania telewizora gdzie rekami nic nie dotykał.
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam ten sam problem i mialam ciaze pozamaciczna pod kolanem. Teraz zawsze jak ide na basenik wkladam sobie korek po winie a poza wszystkim skacze trzy razy na lewej nodze i nie mam juz tego prblemu! |
|
|
|
|
#4558 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
witam wieczornie.Też mam dosyć tych mrozów ![]() Hecate-wkleiłaś zdjęcie mojego auta identiko,tylko nasz trochę brudniejszy jest
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym sie nie śmiała. Ostatnio była dośc głośno o mamusi która zaskarżyła jakiś drogi kurort ze nie maja odpowiedniej higieny w basenie i jej córeczka kapiąc się w takim basenie zaciążyła.
|
#4560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-26 o 21:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

Już mi lepiej
Gratuluję Justyno. 

: