|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
taaaaak ?
aaaaa no to ja nie wiedziałam że same "same " juz siadają, bo ja Lence podaje rączki, ona chwyta hop-siup i siedzi, ale sama to nieeee... w takim razie to ja gratuluje wszyyyystkim siedzącym (tym co siadają za pomocą mamusi też ![]() (ciocia xpresska zakręcona, ojjj zakręcona! ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Xpressja
![]() a ja takie mam smaki nacoś pychowego i konkretnego... kebapa czy cuś |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
jejku zebra, za mną kebab też biega!
resztka silnej woli się powstrzymuje... ![]() co tu taka cisza ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
To mnie tylko odległośc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
... dzieci rosnąi coraz mniej czasu na wizaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio mówiłam wam, że bratowa jest w ciąży... no i już nie jest ![]()
![]() |
#4537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Moja koleżanka jet w ciąży i termin ma wyznaczony na dzień urodzin mojego brzdąca. Strasznie jej zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Haj świąteczny
![]() ![]() A w kwestii tego, kto był pierwszy, to wydaje mi się, że Adrianek Flower najwcześniej podciągał się do siadania, więc pewnie też sam już dawno usiadł ![]() Mój sam nie siada, nawet jak go posadzę, to średnio stabilny jest, poza tym woli zrobić bach na boczek, potem szybko na brzuszek i ćwiczy raczkowanie ![]() On chyba prędzej będzie raczkował niż siadał sam ![]() Agusia Twój Filipek jest prześliczny ![]() ![]() Gucia, to pewnie powaliłaś na kolana potencjalnego pracodawcę ![]()
#4539 |
Rozeznanie
|
Zebra ten twój Piotruś to chyba komikiem zostanie albo aktorem bo miny to on strzela jak nikt inny
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- A propo przyznawać się dziewczyny który bobas siedzi samodzielnie ale tak naprawdę bez niczyjej pomocy z plecków się do pozycji siedzącej podciągnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
hej Laski
![]() dziekuje za zyczenia bardzo bardzo ![]() Malo mam czasu na wizaz, bo wiecie co pojutrze jest ![]() ![]() co do siadania to moja Polusia juz tez zaczyna sie przymierzac powoli....ale narazie to strasznie duzo gada...bababababababab (rozne tonacje, musze ja nagrac, bo jak tak gada to chce sie ja schrupac ![]() agusia Fifi cudny, przystojny bardzo ![]() Gucia przykro mi z powodu bratowej..jeszcze 12 tydzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
... ja gdzie dzisiaj widziałam przepis na torta bezowego z truskawkami - łoojjjejjjj
w ogóle to głodna jestem! gucia, smutne wiadomości domi, to wiesz że do soboty w "grzechu" żyć nie możesz... tż śpi w wannie ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Rozeznanie
|
Tort bezowy... Mniammmmm... Nie róbcie smaków heheheh
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Jeszcze jedno, ja jak zwykle do tyłu. Przypomnijcie mi proszę jak to z tym glutenem jest, kiedy się go wprowadza. Nie wiem czy już nie przegapiłam tego momentu. Moje dziecię sztuczno mlekowe jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
a pamiętacie jak w ciąży mogłyśmy jeść wszystko!
(tzn ja nie mogłam bo miałam cukrzyce... ale i tak czasami podjadałam ) suonko, gluten po skończonym 5 mcu pół łyżeczki kaszki manny do mleka ( ja akurat dodaje manne z nestle taką bezsmakową) a ja mam pytanie do mamuś co to ich maluszki mają ponad pół roczku - dajecie już żółtko ??? Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A to chyba jeszcze mogę dać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Juz wyjasniam - André w wiekszosci siedzi z podparciem, a teraz sam usiadl, ale nie z pozycji lezacej tylko byl na czworakach jak cwiczyl swoje raczkowanie i odchylil sie do tylu i tak sie podparl raczka przed soba i klapnal na pupke i tak sie do mnie smial siedzac ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj tez woli o wiele bardzoej raczkowanie niz jakies tam nuuuudne siedzenie... ![]() Guciu super, ze rozmowa dobrze poszla. ![]() ![]() Xpresja ja daje pol zoltka co drugi dzien, ale - nie mam pojecia dlaczego - maly nie lubi strasznie tego zoltka! Nie mam pomyslu, co moze byc takiego zlego w zoltku, no?? ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-06-03 o 20:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Rozeznanie
|
Karenina z twojego syna to debeściak straszeczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
noooo.... a ktos wcześniej pisał że dziecię samo usiadło ??? bo ja nie zarejestrowałam takiego faktu ![]() ale jak już pisałam zakręt jestem .... hihihi własnie Gucia, gdzie te szczegóły rozmowy ??? ![]() ... ja tez nie wiem o co chodzi z tym żółtkiem ... zaraz poszperam w necie... oooo już wiem: Żółtko jest ważne dlatego że u malucha po 6 miesiącu życia kończą się zapasy żelaza które nagromadził sobie za życia płodowego. Poza bogatym źródłem żelaza, żółtko jaja kurzego zawiera wszystkie składniki odżywcze z wyjątkiem witaminy C. Zawiera łatwo przyswajalne tłuszcze, węglowodany oraz składniki mineralne. Ponieważ wartość kaloryczna żółtka jest duża, podaje się dziecku połowę co drugi dzień od 7 miesiąca, a potem dawkę się zwiększa. W porównaniu z jajem kurzym jaja przepiórcze mają więcej mikroelementów i to prawdziwa kopalnia witamin, pomimo iż ich skład jest zbliżony. No i ich białko nie uczula tak jak kurze. Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 20:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Sam sam...dlatego tak sie przejelam... ![]() A tak w ogole to co porabiacie tak dzisiaj wieczorkiem? Bo ja sama w domu siedze, malz na kreglach z kolegami z pracy....ciezkie zycia ojca, nie ma co... ![]() ![]() Pomalowalam sobie pazurki na czerwono ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-06-03 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4550 | |
Zadomowienie
|
ja tez dzisiaj sama siedzę, tż pojechał do kolegi ...
cała popsikana jestem testerami perfum i wącham i się zastanawiam co to sobie nowego nabyć ... ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
jezusmaria co to ? Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Az klawiature oplulam ze smiechu.... ![]() ![]() Ela widze cie.... ![]() A teraz cos do posmiania sie... http://www.youtube.com/watch?v=bCV9EnnyH-0
#4553 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tam jedno śpi tak jak pietrusiowe małe - ze szczebelkiem w buzi ![]() ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- No dobra ja się zwijam bo tż czeka na mnie, chyba chc mnie zmolestować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez od razu pomyslalam o Kamilce ![]() No to mow jakie perfumy wyczailas fajne??
![]() |
#4557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas leje! ja chcę Kareninowe Lato!! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
burberry summer 2010 - taki sobie
lancome tresor in love - przyjemny słodziak van cleef - feerie - faaaajne chnel chance tendre - pospolite a w sumie to wszystkie już mi pachna tak samo ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- trasia u nas na niedziele zapowiadaja drugą fale a na wtorek środę czesi zapowiadają trzecią powodziową... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Karenina dobre
![]() Mowa o perfumach, lubię ![]() Ja też sobie muszę sprawić jakieś nowe, mam trzy typy, ale raczej ograniczę się do jednej flaszki, bo dziecku spacerówkę muszę kupić i fotelik ![]() Karenina, a propos paznokci, ja mam na odwrót, frencz na rączkach a na stópkach czerwone ![]()
#4560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja po ciązy jakos się tak zapachowo miotam i spokoju ducha nie mogę odszukać .... i tak testuje co popadnie... ...ide nakarmić małe na śpioszka - albo jeszcze nie ide... Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.